Andre varemerker

Jonathan Adler

Den amerikanske pottemakeren Jonathan Adler grunnla selskapet sitt i 1993. Hans design utstråler lekenhet og har noen ganger et snev av provokasjon. Hvis du vil kjøpe potter, vaser eller andre produkter i keramikk, er det flere forhandlere i Norge. Vi viser Jonathan Adlers designprodukter du handler fra nettbutikk.

Designprodukter fra Jonathan Adler

 • Jonathan Adler Dora Maar Krus - Kaffekopper Porselen Hvit - ja-30457

  Jonathan Adler Dora Maar Krus - Kaffekopper Porselen Hvit - ja-30457
  Kruset fra Jonathan Adler har et kunstnerisk utseende med et skulpturert, ansiktsformet motiv hele veien rundt. Det er laget av hvitt porselen med skinnende glasering og et komfortabelt øre på siden. Kan også brukes som dekorasjon. Om kruset fra Jonathan Adler- Fra kolleksjonen Muse.- Finnes også som en skål.- Laget i USA Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Inked Giulietta Krus - Kaffekopper Porselen Hvit - ja-30576

  Jonathan Adler Inked Giulietta Krus - Kaffekopper Porselen Hvit - ja-30576
  Kruset fra Jonathan Adler har et populært design med en herlig twist for en trendy look. Det er laget av hvitt porselen med en skinnende finish og vakre, svarte detaljer. Egnet til både hverdag og finere anledninger. Om kruset fra Jonathan Adler- Komfortabelt håndtak på siden.- Fra kolleksjonen Muse.- Laget i USA Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Mr. & Mrs. Muse Krus - Kaffekopper Porselen Hvit - 8590

  Jonathan Adler Mr. & Mrs. Muse Krus - Kaffekopper Porselen Hvit - 8590
  Mr. & Mrs. Muse Krus fra Jonathan Adler. Dette vakre kruset er laget for hånd av hvitt porselen. Det er inspirert av Salvador Dali og musen Misias kjærlighetsforhold. Kruset har en bart på den ene siden og en munn på den andre. Dette er kun ett enkelt krus, bildet viser fremsiden og baksiden. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Vase Marcel Hvit

  Vase Marcel Hvit
 • Jonathan Adler Gala Krus - Kaffekopper Porselen Hvit - JA-29393

  Jonathan Adler Gala Krus - Kaffekopper Porselen Hvit - JA-29393
  Gala Mug, White, designed by Jonathan Adler.
 • Vase Muse Edie Hvit

  Vase Muse Edie Hvit
 • Vase Mr. and Mrs. Muse Large - Hvit

  Vase Mr. and Mrs. Muse Large - Hvit
 • Lyslykt Muse - Hvit/Gull

  Lyslykt Muse - Hvit/Gull
 • Dora Maar Vase Hvit

  Dora Maar Vase Hvit
 • Jonathan Adler Gala Lips Skål Ø27,9 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - 31829

  Jonathan Adler Gala Lips Skål Ø27,9 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - 31829
  Skålen fra Jonathan Adler har et iøyenfallende design i porselen med lekkere detaljer for å legge en ekstra dimensjon til designet perfekte for å skape litt ekstra personlighet i ditt hjem. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Et must for design-interesserte. Om skålen fra Jonathan Adler- Denne skålen er en del av serien Gala fra Jonathan Adler.- Laget av porselen.- Uglasert finish.- Iøyenfallende design.- Glasert innside.- Høyde: 154 mm.- Diameter: 279 mm.- Ikke egnet til oppvaskmaskin. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales.- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Op Art Krus 4-pk - Kaffekopper Porselen Svarthvit - ja-30610

  Jonathan Adler Op Art Krus 4-pk - Kaffekopper Porselen Svarthvit - ja-30610
  Krusene fra Jonathan Adler har en moderne look med ulike, grafiske mønstre. De er laget av brent porselen med en svart og hvit farge og et gripevennlig håndtak på siden. En perfekt gave. Om krusene fra Jonathan Adler- Leveres i en gaveeske.- Antall i pakken: 4- Moderne utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for krusene- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Vase Gala Round Hvit

  Vase Gala Round Hvit
 • Jonathan Adler Giuliette Krus - Kaffekopper Porselen Hvit - 24831

  Jonathan Adler Giuliette Krus - Kaffekopper Porselen Hvit - 24831
  Drikk gudommelig ut av Giuliette - et krus med et vakkert reflektert ansikt på både forsiden og baksiden av kruset. Guiliette er laget av uglasert matt porselen, hvor geometriske signaturmønstre erstattes av kroppsdeler i en surrealistisk stil. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Muse Serveringsskål

  Muse Serveringsskål
 • Muse Serveringsskål

  Muse Serveringsskål
 • Jonathan Adler Georgia Orb - Porselensfigurer Porselen Hvit - 24665

  Jonathan Adler Georgia Orb - Porselensfigurer Porselen Hvit - 24665
  En forbløffende og dristig design som fungerer flott som en samtalestarter. En uglasert matt porselenkule der tradisjonelle geometriske mønstre erstattes av surrealistiske gjengitte kroppsdeler en i vakker og strålende stil inspirert av kjente kunstneres elskerinner. Kjøp Porselensfigurer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Snake Fat - Serveringsfat Orange - 22301

  Jonathan Adler Snake Fat - Serveringsfat Orange - 22301
  Snakefatet skildrer et par gylne slanger som slingrer seg over det valmuefargede fatet. Fint å ha for nøklene dine i inngangen, eller på nattbordet for å samle dine dyrebare juveler på. Den stilige gave-esken gjør den perfekt som en gave til vertinnen (eller til deg selv). Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Dora Maar Vase Graffiti - Vaser Porselen Hvit - ja-28521

  Jonathan Adler Dora Maar Vase Graffiti - Vaser Porselen Hvit - ja-28521
  Vasen fra Jonathan Adler har en avrundet form med et lekent motiv hele veien rundt og stilige grafitti-trykk. Den er laget av brent porselen med en skinnende finish for å legge en ekstra dimensjon til designet. Kan også brukes som dekorasjon. Om vasen fra Jonathan Adler- Kule grafitti-trykk.- Glasering på innsiden.- Fra kolleksjonen Muse. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler I-scream Vase - Vaser Hvit - 24439

  Jonathan Adler I-scream Vase - Vaser Hvit - 24439
  En vakker og surrealistisk vase med frodige flytende linjer og rikelig med delikate detaljer. Prototypen ble først skulpturert for hånd på Jonathan Adlers studio i Soho, London, og ble deretter støpt i matt porselen. Vasen I-Scream har en herlig design, perfekt som en gave til verten eller vertinnen. Perfekt og morsom å sette på bordet både ved festlige og formelle anledninger. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Dora Maar Skål

  Dora Maar Skål
 • Muse Tekanne

  Muse Tekanne
 • Jonathan Adler Tiger Fat Stabelbart 12,7x17,7 Cm - Serveringsfat Porselen Orange - 32044

  Jonathan Adler Tiger Fat Stabelbart 12,7x17,7 Cm - Serveringsfat Porselen Orange - 32044
  Fatet fra Jonathan Adler har et dyreformet motiv i porselen med et eksklusivt design perfekt for eksempel til servering eller oppbevaring av smykker. Det har en stabelbar form for enkel oppbevaring. En perfekt gave. Om fatet fra Jonathan Adler- Laget av porselen.- Dyreformet design med elegante detaljer.- Stabelbar funksjon.- Leveres i en gaveeske.- Lengde: 177 mm.- Bredde: 127 mm.- Høyde: 13 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for fatet- Tåler oppvaskmaskin.- Det anbefales å vaske den for hånd for å opprettholde produktets levetid. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Muse – Eve Fruktskål

  Muse – Eve Fruktskål
 • Dora Maar sukkerskål, hvit

  Dora Maar sukkerskål, hvit
 • Muse Tekanne

  Muse Tekanne
 • Muse Mugge

  Muse Mugge
 • Jonathan Adler Charade Studded Taper Vase - Vaser Hvit - 10067

  Jonathan Adler Charade Studded Taper Vase - Vaser Hvit - 10067
  En strålende vase som passer like fantastisk for buketter med begonier som til påfuglfjær. Hver design begynner sin reise i studioet i Soho, London, hvor Jonathan Adler, sammen med teamet, omhyggelig og detaljrikt håndskulpturerer den opprinnelige modellen i leire. Prototypen sendes deretter til Peru, hvor dyktige håndverkere produserer hvert produkt i matt porselen av den fineste kvalitet. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Atlas Split Vase /Gull - Vaser Keramikk Hvit - 29408

  Jonathan Adler Atlas Split Vase /Gull - Vaser Keramikk Hvit - 29408
  Atlas Split er en surrealistisk vase som utvilsomt vil bli et blikkfang i rommet. Vasens design har et spesielt og spennende uttrykk. Den er en skulptur i seg selv, vakker både med og uten blomster. Vasen er laget av matt porselen. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Metropolis Vase L - Vaser Porselen Hvit - ja-30613

  Jonathan Adler Metropolis Vase L - Vaser Porselen Hvit - ja-30613
  Vasen fra Jonathan Adler har et lekent, ansiktsformet motiv på framsiden. Den er laget av brent porselen med grå glasering for å reflektere lyset på en vakker måte. En moderne tolkning av et tidløst motiv. Om vasen fra Jonathan Adler- Ansiktsformet motiv.- Vakre kanter.- Vasen finnes i 3 forskjellige størrelser.- Designet i USA Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Gala Vase Graffiti - Vaser Porselen Hvit - ja-28459

  Jonathan Adler Gala Vase Graffiti - Vaser Porselen Hvit - ja-28459
  Vasen fra Jonathan Adler har en avrundet form med et lekent motiv hele veien rundt og stilige grafitti-trykk. Den er laget av brent porselen med en skinnende finish for å legge en ekstra dimensjon til designet. Kan også brukes som dekorasjon. Om vasen fra Jonathan Adler- Kule grafitti-trykk.- Glasering på innsiden.- Fra kolleksjonen Muse. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Balloon vase small hvit

  Balloon vase small hvit
 • Balloon vase medium hvit

  Balloon vase medium hvit
 • Balloon Vase Small

  Balloon Vase Small
 • Frida Vase Vase

  Frida Vase Vase
 • Muse Dora Maar Vase

  Muse Dora Maar Vase
 • Muse Sukkerskål

  Muse Sukkerskål
 • Jonathan Adler Salvador Vase 17,1x9,5 Cm - Vaser Porselen Hvit - 30653

  Jonathan Adler Salvador Vase 17,1x9,5 Cm - Vaser Porselen Hvit - 30653
  Vasen fra Jonathan Adler har et fantastisk design i porselen med en dekorativ detalj for å legge en ekstra dimensjon til designet. Den har en uglasert finish. Den har en kompakt størrelse. En perfekt dekorativ artikkel som kan forvandle et helt vanlig rom til et slående og visuelt interessant rom. Om vasen fra Jonathan Adler- Unikt design.- Inspirert av et Salvador Dalí kunstverk.- Laget av porselen.- Uglasert finish.- Høyde: 171 mm.- Diameter: 95 mm.- Ikke egnet til oppvaskmaskin. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Gala Karaffel - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Hvit - 31834

  Jonathan Adler Gala Karaffel - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Hvit - 31834
  Karaffelen fra Jonathan Adler har et unikt design i porselen med dekorative lepper og et håndtak på siden perfekt for å servere vann, vin, saft eller juice. Om karaffelen fra Jonathan Adler- Unikt design.- Porselen.- Dekorative lepper.- Håndtak på siden. Vedlikeholdsinstruksjoner for karaffelen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Muse Eyes Krus t - Kaffekopper Porselen Hvit - 31833

  Jonathan Adler Muse Eyes Krus t - Kaffekopper Porselen Hvit - 31833
  Kruset fra Jonathan Adler har et unikt design i porselen med dekorative øyer og et håndtak på siden perfekt for varme drikker som kaffe og te. Om kruset fra Jonathan Adler- Unikt design.- Porselen.- Dekorative øyer.- Håndtak på siden. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Muse – Frida Vase

  Muse – Frida Vase
 • Muse – Frida Vase

  Muse – Frida Vase
 • I-Scream Vase 18 cm Hvit

  I-Scream Vase 18 cm Hvit
 • Balloon vase large

  Balloon vase large
 • Balloon Vase Small

  Balloon Vase Small
 • Frida Vase Vase

  Frida Vase Vase
 • Jonathan Adler Muse Luciana Vase H39 Cm - Vaser Hvit - 4789

  Jonathan Adler Muse Luciana Vase H39 Cm - Vaser Hvit - 4789
  Vasen fra Jonathan Adler har et feminint design med et distinkt uttrykk å umiddelbart tiltrekke oppmerksomhet og en kunstnerisk følelse perfekt for snittblomster og kvister. Om vasen fra Jonathan Adler- Laget av porselen.- Uglasert finish.- Vanntett, glasert innside.- Høyde: 390 mm.- Bredde: 290 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Large Dora Maar Vase

  Large Dora Maar Vase
 • I-Scream Vase 18 cm Hvit

  I-Scream Vase 18 cm Hvit
 • Gilded Edie Vase 22,9 cm Hvit/Gull

  Gilded Edie Vase 22,9 cm Hvit/Gull
 • Jonathan Adler Gala Vase 24,1x12 Cm - Vaser Porselen Hvit - 30655

  Jonathan Adler Gala Vase 24,1x12 Cm - Vaser Porselen Hvit - 30655
  Vasen fra Jonathan Adler har et iøyenfallende design med lekkere detaljer for å legge en ekstra dimensjon til designet, perfekt for å skape litt ekstra personlighet i ditt hjem. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Et must for design-interesserte. Om vasen fra Jonathan Adler- Denne vasen er en del av serien Gala fra Jonathan Adler.- Laget av porselen.- Matt finish.- Glasert innside.- Lekkere detaljer.- Høyde: 241 mm.- Diameter: 120 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Produktet bør rengjøres med varmt vann og mild såpe. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Charade Square Stud Box - Vaser Hvit - 10246

  Jonathan Adler Charade Square Stud Box - Vaser Hvit - 10246
  En strålende og sofistikert boks med luksuriøs hard glamour og en fantastisk funksjon. Hver design begynner sin reise i studioet i Soho, London, hvor Jonathan Adler, sammen med teamet, omhyggelig og detaljrikt håndskulpturerer den opprinnelige modellen i leire. Prototypen sendes deretter til Peru, hvor dyktige håndverkere produserer hvert produkt i matt porselen av den fineste kvalitet. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Muse Lyslykt/skål - Vaser Porselen Matt Hvit - 6849

  Jonathan Adler Muse Lyslykt/skål - Vaser Porselen Matt Hvit - 6849
  Muse lyslykt er en del av Jonathan Adlers serie med surrealistiske kroppsdeler i en hyllest til kjente kunstneres elskerinner, "muses". En vakker og spesiell lyslykt som er perfekt for telys. Den kan også brukes som en liten skål.En uglasert matt lyslykt av porselen. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Large Dora Maar Vase

  Large Dora Maar Vase
 • Jonathan Adler Muse Dora Maar Urne - Vaser Porselen Hvit - 12049

  Jonathan Adler Muse Dora Maar Urne - Vaser Porselen Hvit - 12049
  En uglasert matt urne av porselen, der tradisjonelle geometriske mønstre er erstattet av surralistisk gjengitte kroppsdeler i en vakker og særegen stil. Designet med inspirasjon fra kjente kunstneres elskerinner. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Peace Hand - Vaser Hvit - 5091

  Jonathan Adler Peace Hand - Vaser Hvit - 5091
  Et kunstnerisk element av matt uglasert porselen som hviler på en transparent displayplattform av akryl. Plasser den godt synlig i hjemmet for å la gjestene dine vite at du står for fred og kjærlighet! Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Muse Kiki's Derriere - Vaser Porselen Hvit - 5132

  Jonathan Adler Muse Kiki's Derriere - Vaser Porselen Hvit - 5132
  Muse Kiki's Derriere fra Jonathan Adler. En vase av uglasert matt porselen, der tradisjonelle geometriske mønstre erstattes av surrealistiske gjengitte kroppsdeler i en vakker og særegen stil. Muse er inspirert av kjente kunstneres elskerinner. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Dora Maar fløtemugge, hvit

  Dora Maar fløtemugge, hvit
 • Dora Maar sukkerskål, hvit

  Dora Maar sukkerskål, hvit
 • Muse Dora Maar Vase

  Muse Dora Maar Vase
 • Muse Sukkerskål

  Muse Sukkerskål
 • Jonathan Adler Muse Skål - Serveringsskåler Hvit - 10954

  Jonathan Adler Muse Skål - Serveringsskåler Hvit - 10954
  Porselen hvor geometriske signaturmønstre erstattes av kroppsdeler i en surrealistisk stil. En håndskulpturert bart og et par lepper pryder hver sin side, hvor uglasert matt porselen fremhever former inspirert av den spanske billedkunstneren Salvador Dali. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Eve Triple Bulb Vase - Vaser Keramikk Hvit - 29443

  Jonathan Adler Eve Triple Bulb Vase - Vaser Keramikk Hvit - 29443
  Eve Triple Bulb Vase er en eksentrisk og surrealistisk vase med et sjarmerende håndtak. Vasen skaper et vakkert blikkfang i interiøret og er vakkert både med blomster og stående tom som den er. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Mr. & Mrs. Muse Vase - Vaser Porselen Hvit - 12047

  Jonathan Adler Mr. & Mrs. Muse Vase - Vaser Porselen Hvit - 12047
  En uglasert matt porselenvase hvor tradisjonelle geometriske mønstre erstattes av surrealistisk gjengitte kroppsdeler i en vakker og særegen stil, inspirert av berømte kunstneres elskerinner. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Eve Fruktskål - Fruktskåler Porselen Hvit - 21836

  Jonathan Adler Eve Fruktskål - Fruktskåler Porselen Hvit - 21836
  Surrealistisk og glamorøs fruktskål - en syndig overraskelse i inngangen, inspirert av Eva og den forbudte frukt. Laget av den fineste porselen med finish i skinnende klar glasur. Kjøp Fruktskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Giant Dora Maar Vase - Vaser Hvit - 153

  Jonathan Adler Giant Dora Maar Vase - Vaser Hvit - 153
  En uglasert matt vase av porselen, hvor tradisjonelle geometriske mønstre erstattes av surrealistisk gjengitte kroppsdeler i en vakker og særegen stil. Inspirert av berømte kunstneres elskerinner. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Carnaby Zebra Fat Sølv - Serveringsskåler Porselen Silver - 20051

  Jonathan Adler Carnaby Zebra Fat Sølv - Serveringsskåler Porselen Silver - 20051
  Carnaby Zebra fat fra Jonathan Adler. Et herlig og luksuriøs fat som passer perfekt til alt fra snitter og tapas til søtsaker og frukt! Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Carnaby Zebra Fat - Serveringsfat Porselen Gull - 20052

  Jonathan Adler Carnaby Zebra Fat - Serveringsfat Porselen Gull - 20052
  Carnaby Zebra fat fra Jonathan Adler. Et herlig og luksuriøs fat som passer perfekt til alt fra snitter og tapas til søtsaker og frukt! Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Muse Edie Vase - Vaser Porselen Hvit - 7114

  Jonathan Adler Muse Edie Vase - Vaser Porselen Hvit - 7114
  En uglasert matt vase av porselen, hvor tradisjonelle geometriske mønstre erstattes av surrealistiske gjengitte kroppsdeler i en vakker og særegen stil. Inspirert av berømte kunstneres elskerinner. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Dora Maar Skål - Serveringsskåler Porselen Hvit - 21964

  Jonathan Adler Dora Maar Skål - Serveringsskåler Porselen Hvit - 21964
  Dora Maars skål er en del av Jonathan Adlers serie "Muse". Dekorert med surrealistiske kroppsdeler, i en hyllest til kjente kunstneres elskerinner. En funksjonell og fantastisk skål for å servere alt fra dip til desserter i. Skålen er inspirert av den franske fotografen og poeten Doora Maar, kjent som kunstneren Pablo Picassos elskerinne. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Balloon vase large

  Balloon vase large
 • Balloon vase medium hvit

  Balloon vase medium hvit
 • Balloon vase small hvit

  Balloon vase small hvit
 • Jonathan Adler Gilded Muse Gala Rund Vase /Gull - Vaser Keramikk Hvit - 27570

  Jonathan Adler Gilded Muse Gala Rund Vase /Gull - Vaser Keramikk Hvit - 27570
  Jonathan Adlers Gala vase er inspirert av Salvador Dalis kone. Vasen er laget av glasert porselen med fine gullfargede detaljer. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Muse Sukkerskål - Serveringsskåler Hvit - 10252

  Jonathan Adler Muse Sukkerskål - Serveringsskåler Hvit - 10252
  Porselen hvor geometriske signaturmønstre erstattes av kroppsdeler i en surrealistisk stil. En håndskulpturert bart og et par lepper pryder hver sin side, hvor uglasert matt porselen fremhever former inspirert av den spanske billedkunstneren Salvador Dali. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Banana Bud Vase - Vaser Porselen Gull - 7586

  Jonathan Adler Banana Bud Vase - Vaser Porselen Gull - 7586
  Bananvase med Freudianske proporsjoner og et gyldent skall som avslører den hvite frukten. En annerledes og naturlig vase for å plassere utvalgte blomster i - det er vanskelig å holde fingrene og øynene unna denne flotte vasen med sin avslappede og utfordrende stil. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Frida Vase - Vaser Porselen Hvit - 20056

  Jonathan Adler Frida Vase - Vaser Porselen Hvit - 20056
  En uglasert matt porselensvase med lokk hvor tradisjonelle geometriske mønstre erstattes av surrealistisk gjengitte kroppsdeler i en vakker og særegen stil, inspirert av berømte kunstneres elskerinner. Hver side av vasen viser ulike følelser med sine skiftende ansiktsuttrykk. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Dora Maar Skål Hvit - Serveringsskåler Porselen Matt Hvit - 3969

  Jonathan Adler Dora Maar Skål Hvit - Serveringsskåler Porselen Matt Hvit - 3969
  Dora Maar skål, en del av Jonathan Adlers serie "Muse". Dekorert med surrealistiske kroppsdeler, i hyllest til kjente kunstneres elskerinner. Laget av porselen med en matt overflate. Perfekt for å servere alt fra dip til desserter. Skålen er inspirert av den franske fotografen og poeten Doora Maar, kjent som kunstneren Pablo Picassos elskerinne. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Gilded Muse Edie Vase H22 Cm - Vaser Porselen Hvit - 32594

  Jonathan Adler Gilded Muse Edie Vase H22 Cm - Vaser Porselen Hvit - 32594
  Vasen fra Jonathan Adler har et elegant design i porselen med et gullfarget symbol og et surrealistisk touch perfekt for ferske og tørkede blomster. Om vasen fra Jonathan Adler- Fra kolleksjonen Muse.- Laget av porselen.- Skinnende finish.- Gullfarget symbol. Mål på vasen:- Bredde: 178 mm.- Høyde: 229 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Dora Mas Vase - Vaser Porselen Hvit - 149

  Jonathan Adler Dora Mas Vase - Vaser Porselen Hvit - 149
  En uglasert matt porselensvase hvor tradisjonelle geometriske mønstre erstattes av surrealistisk gjengitte kroppsdeler i en vakker og særegen stil, inspirert av berømte kunstneres elskerinner. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Banana Bud Vase - Vaser Porselen Hvit - 6129

  Jonathan Adler Banana Bud Vase - Vaser Porselen Hvit - 6129
  Bananvase med Freudianske proporsjoner og et gyldent skall som avslører den hvite frukten. En annerledes og naturlig vase for å plassere utvalgte blomster i - det er vanskelig å holde fingrene og øynene unna denne flotte vasen med sin avslappede og utfordrende stil. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Tiger Fat - Serveringsskåler Porselen Grønn - 22302

  Jonathan Adler Tiger Fat - Serveringsskåler Porselen Grønn - 22302
  I en stilig smaragdfarge viser skålen et guddommelig tigerskinn. Fint å ha for nøklene dine i inngangen, eller på nattbordet for å samle dine dyrebare juveler på. Den stilige gave-esken gjør den perfekt som en gave til vertinnen (eller til deg selv). Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Charade Block Studded Vase - Vaser Hvit - 23149

  Jonathan Adler Charade Block Studded Vase - Vaser Hvit - 23149
  Hver design begynner sin reise i studioet i Soho, London, hvor Jonathan Adler, sammen med teamet, omhyggelig og detaljrikt håndskulpturerer den opprinnelige modellen i leire. Prototypen sendes deretter til Peru, hvor dyktige håndverkere produserer hvert produkt i matt porselen av den fineste kvalitet. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Eve Double Bulb Vase - Vaser Keramikk Hvit - 29440

  Jonathan Adler Eve Double Bulb Vase - Vaser Keramikk Hvit - 29440
  Eve Double Bulb Vase er en eksentrisk og surrealistisk vase med et sjarmerende håndtak. Vasen skaper et vakkert blikkfang i interiøret. Den er vakker med blomster, i eller bare stående tom som en dekorasjon i seg selv. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Gala Vase - Vaser Porselen Hvit - 21753

  Jonathan Adler Gala Vase - Vaser Porselen Hvit - 21753
  En uglasert matt porselensvase hvor tradisjonelle geometriske mønstre erstattes av surrealistisk gjengitte kroppsdeler i en vakker og særegen stil. Inspirert av berømte kunstneres elskerinner. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Gala Vase Large 24,1 cm Hvit

  Gala Vase Large 24,1 cm Hvit
 • Jonathan Adler Metropolis Vase M - Vaser Porselen Hvit - ja-30612

  Jonathan Adler Metropolis Vase M - Vaser Porselen Hvit - ja-30612
  Vasen fra Jonathan Adler har et lekent, ansiktsformet motiv på framsiden. Den er laget av brent porselen med grå glasering for å reflektere lyset på en vakker måte. En moderne tolkning av et tidløst motiv. Om vasen fra Jonathan Adler- Ansiktsformet motiv.- Vakre kanter.- Vasen finnes i 3 forskjellige størrelser.- Designet i USA Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Metropolis Vase S - Vaser Porselen Hvit - ja-30611

  Jonathan Adler Metropolis Vase S - Vaser Porselen Hvit - ja-30611
  Vasen fra Jonathan Adler har et lekent, ansiktsformet motiv på framsiden. Den er laget av brent porselen med grå glasering for å reflektere lyset på en vakker måte. En moderne tolkning av et tidløst motiv. Om vasen fra Jonathan Adler- Ansiktsformet motiv.- Vakre kanter.- Vasen finnes i 3 forskjellige størrelser.- Designet i USA Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Dora Maar Bowtie Vase H35 Cm - Vaser Porselen Hvit - 32735

  Jonathan Adler Dora Maar Bowtie Vase H35 Cm - Vaser Porselen Hvit - 32735
  Vasen fra Jonathan Adler har et karakteristisk design i porselen med kunstneriske ansikter og en uglasert finish perfekt for snittblomster og kvister. Den har en vanntett, glasert innside. En eksklusiv følelse med en vakker silhuett perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Om vasen fra Jonathan Adler- Laget av porselen.- Karakteristiske ansikter.- Uglasert finish.- Glasert, vanntett innside. Mål på vasen:- Høyde: 350 mm.- Diameter: 100 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Gilded Muse Gala Krus 47 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 32536

  Jonathan Adler Gilded Muse Gala Krus 47 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 32536
  Kruset fra Jonathan Adler har et surrealistisk design i porselen med en skinnende finish og gullfargede lepper perfekte for å skape en luksuriøs følelse hjemme. En perfekt detalj som bringer glede inn i hverdagslivet ditt. Om kruset fra Jonathan Adler- Fra kolleksjonen Muse.- Laget av porselen.- Skinnende finish.- Gullfargede detaljer.- Kapasitet: 47 cl. Mål på kruset:- Høyde: 127 mm.- Bredde: 127 mm.- Dybde: 89 mm. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Gala Vase Large 24,1 cm Hvit

  Gala Vase Large 24,1 cm Hvit
 • Gilded Edie Vase 22,9 cm Hvit/Gull

  Gilded Edie Vase 22,9 cm Hvit/Gull