Andre varemerker

Kartell

 • Kartell Jellies Family Kaffekopp Med Tallerken - Kaffekopper Pmma Klar - 01582B4

  Kartell Jellies Family Kaffekopp Med Tallerken - Kaffekopper Pmma Klar - 01582B4
  Kaffekoppen fra Kartell har en forfinet, original look i PMMA med organiske former med et fint lysspill. Den har praktiske funksjoner med en lang livstid og en gripevennlig overflate perfekt for varme drikker som kaffe og te. Laget i Italia. Designet av Patricia Urquiola. Om kaffekoppen fra Kartell- Jellies Family er verdsatt for sitt original stil.- Jellies Family er også verdsatt for det slitesterke materialet.- Laget i Italia.- Fra kolleksjonen Jellies Family.- Bredde: 80 mm.- Høyde: 55 mm.- Dybde: 65 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffekoppen- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Kartell Jellies Family Sukkerskål - Sukkerskåler Pmma Klar - 01583B4

  Kartell Jellies Family Sukkerskål - Sukkerskåler Pmma Klar - 01583B4
  Sukkerskålen fra Kartell har en forfinet, original look i PMMA med organiske former med et fint lysspill. Den har praktiske funksjoner med en lang livstid og en gripevennlig overflate perfekt til lunsjfester. Laget i Italia. Designet av Patricia Urquiola. Om sukkerskålen fra Kartell- Jellies Family er verdsatt for sitt original stil.- Jellies Family er også verdsatt for det slitesterke materialet.- Fra kolleksjonen Jellies Family.- Bredde: 80 mm.- Høyde: 55 mm.- Dybde: 65 mm.- Laget i Italia. Vedlikeholdsinstruksjoner for sukkerskålen- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Sukkerskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Kartell Jellies Family Champagneglass - Champagneglass Pmma Klar - 01581B4

  Kartell Jellies Family Champagneglass - Champagneglass Pmma Klar - 01581B4
  Champagneglasset fra Kartell har en forfinet, original look i PMMA med organiske former med et fint lysspill. Det har praktiske funksjoner med en lang livstid og en gripevennlig fot perfekt til å sette frem ved bordet når gjestene ankommer. Originaldesign fra 2014. Laget i Italia. Designet av Patricia Urquiola. Om champagneglasset fra Kartell- Jellies Family er verdsatt for sitt original stil.- Jellies Family er også verdsatt for det slitesterke materialet.- Fra kolleksjonen Jellies Family.- Høyde: 170 mm.- Laget i Italia.- Diameter: 60 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kartell Jellies Family Carafe Olive Green - Vannkarafler & Vannkanner Grønn - 149000

  Kartell Jellies Family Carafe Olive Green - Vannkarafler & Vannkanner Grønn - 149000
  Transparent PMMA plastic. Organic pattern inspired by nature. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Kartell Jellies Family Carafe Light Blue - Vannkarafler & Vannkanner Lys Blå - 14900000

  Kartell Jellies Family Carafe Light Blue - Vannkarafler & Vannkanner Lys Blå - 14900000
  Transparent PMMA plastic. Organic pattern inspired by nature. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.