Kosta Boda

Kosta Boda er Sveriges eldste operative glassfabrikk og ble startet allerede i 1742. Mange populære designartikler har blitt lansert opp gjennom årene. Å jobbe for Kosta Boda har vært og er fortsatt svært ettertraktet av designere.

I løpet av 1950-, 1960- og 1970-tallet ble det gitt ut mange serier med glass som i dag kan finnes i vintage. Noen er fortsatt i produksjon og nye glass er lagt til. Her kan du se en god oversikt over aktuelle briller fra Kosta Boda.

 • Kosta Boda Vision Serveringsfat /Amber 52,5 Cm - Serveringsskåler Munnblåst Glass Rosa - 7071001

  Kosta Boda Vision Serveringsfat /Amber 52,5 Cm - Serveringsskåler Munnblåst Glass Rosa - 7071001
  Vision er en klassisk kolleksjon fra Kosta Boda, designet av Göran Wärff. Fatet er produsert av håndblåst krystallglass i Småland, noe som gjør at ingen fat er like hverandre. Vision er et fat som er perfekt for bruk i hjemmet, uansett om man vil ha det som et serveringsfat på middagsbordet eller som en pyntegjenstand i hjemmet. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Kosta Boda Mine Skål Stor - Serveringsskåler Glass Hvit - 7050635

  Kosta Boda Mine Skål Stor - Serveringsskåler Glass Hvit - 7050635
  Ulrica Hydman-Valliens suksesserie Mine finnes i mange ulike levende farger og passer til alle anledninger! Disse skålene har sitt eget individuelle uttrykk takket være de sveipende uregelmessige fargestrekene. Server gjerne skålene sammen med andre produkter fra Mine-serviset, og du kan kombinere med forskjellige farger for å live opp borddekkingen ekstra. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Kosta Boda Mine Skål Stor - Serveringsskåler Glass Sort - 7050717

  Kosta Boda Mine Skål Stor - Serveringsskåler Glass Sort - 7050717
  Ulrica Hydman-Valliens suksesserie Mine finnes i mange ulike levende farger og passer til alle anledninger! Disse skålene har sitt eget individuelle uttrykk takket være de sveipende uregelmessige fargestrekene. Server gjerne skålene sammen med andre produkter fra Mine-serviset, og du kan kombinere med forskjellige farger for å live opp borddekkingen ekstra. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Kosta Boda Mine Asjett - Asjetter Glass Hvit - 7070415

  Kosta Boda Mine Asjett - Asjetter Glass Hvit - 7070415
  Mine Asjett Hvit fra Kosta Boda. Asjetter Hvit Glass Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Kosta Boda My Wide Life Skulptur Gabba Gabba Hey - Skulpturer Munnblåst Glass Sort - 7091020

  Kosta Boda My Wide Life Skulptur Gabba Gabba Hey - Skulpturer Munnblåst Glass Sort - 7091020
  Skulptur fra Kosta Boda med et håndlaget design i munnblåst krystall som umiddelbart tiltrekker oppmerksomhet. Om skulpturen fra Kosta Boda- Finnes i forskjellige farger.- Designet av Ludvig Löfgren.- Laget av munnblåst glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for skulpturen- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda Contrast Skål Stor - Serveringsskåler Glass Hvit - 7050450

  Kosta Boda Contrast Skål Stor - Serveringsskåler Glass Hvit - 7050450
  Kunstnerisk og uttrykksfullt av Anna Ehrner når hun er på sitt beste. De fargede linjene inne i glasset har blitt et kjennetegn på Anna og flere av hennes kreasjoner har nylig blitt store suksesser. Skålen gir en sterk følelse av det kraftfulle glasset og de levende fargene. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Kosta Boda Contrast Skål Stor - Serveringsskåler Glass Blå - 7050451

  Kosta Boda Contrast Skål Stor - Serveringsskåler Glass Blå - 7050451
  Kunstnerisk og uttrykksfullt av Anna Ehrner når hun er på sitt beste. De fargede linjene inne i glasset har blitt et kjennetegn på Anna og flere av hennes kreasjoner har nylig blitt store suksesser. Skålen gir en sterk følelse av det kraftfulle glasset og de levende fargene. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Kosta Boda Château Ølglass 63 cl

  Kosta Boda Château Ølglass 63 cl
  Stilfullt ølglass i serien Château fra Kosta Boda. Den verdenskjente formgiveren og glasskunstneren Bertil Vallien hadde to ambisjoner når han skapte Château. Først og fremst ville han lage et håndlaget glass som en maskin ikke kunne lage. Dessu
 • Kosta Boda Line Vinglass 28 cl

  Kosta Boda Line Vinglass 28 cl
  Et enkelt men meget elegant vinglass från Kosta Boda med en fin glasstråd rundt hele glasset.Spesifikasjoner: Høyde: 22 cm. Bredde: 7,3 cm. Vekt: 0,25 Kg. 
 • Kosta Boda Line XL Vinglass 67 cl

  Kosta Boda Line XL Vinglass 67 cl
  Vakkert vinglass fra Kosta Boda som passer like fint til fest som når du vil skape litt luksus i hverdagen. Glasset er munnblåst i svenske Småland.Spesifikasjoner: Høyde: 25,5 cm. Bredde: 9,3 cm. Vekt: 0,32 Kg. 
 • Kosta Boda Brick Lyslykt - Lyslykter Blå - 7061032

  Kosta Boda Brick Lyslykt - Lyslykter Blå - 7061032
  Brick lyslykt har et helt eget uttrykk som gjør den spesiell. Lyktens form om en murstein og de svevende fargeeffektene får glasset itl å virke unikt og vakkert. Den finnes i flere fine farger, blant annet i fargen svart, hvit, grønn, lilla og blå. Velg den fargen som passer best for deg og la lykten skape en koselig atmosfære sammen med levende lys. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Kosta Boda Snøball Lyslykt Medium - Lyslykter Glass Klar - 7067350

  Kosta Boda Snøball Lyslykt Medium - Lyslykter Glass Klar - 7067350
  Denne fantastiske lyslykten fører tankene til barndommens deilige vintre. Den er designet av Ann Wolff i 1973 og skaper en lun stemning i vintermørket. Lykten fås i flere størrelser. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Kosta Boda Open Minds Vase - Vaser Munnblåst Glass Hvit - 7040622

  Kosta Boda Open Minds Vase - Vaser Munnblåst Glass Hvit - 7040622
  Open Minds Vase er designet av Ulrica Hydman-Vallien og er en iøynefallende interiørdetalj. Takket være de stilige fargene svart og hvitt, kan vasen kombineres med mange forskjellige farger i rommet. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda Mirage Vase /Rav - Vaser Munnst Glass Blå - 7040705

  Kosta Boda Mirage Vase /Rav - Vaser Munnst Glass Blå - 7040705
  Mirage Vase er en vakker interiørdetalj som løfter blomstene dine og skaper en hjemmekoselig følelse. Vasen er laget av glassmestere som har brukt skråpipe for å få til den svingte formen. En spesiell teknikk som kalles zoom-teknikken har blitt brukt for å skape de fine fargekontrastene. Vasen fås i forskjellige farger. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda All About You Vin 52 Cl 2-pk With You - Vinglass Glass Klar - 7091701

  Kosta Boda All About You Vin 52 Cl 2-pk With You - Vinglass Glass Klar - 7091701
  Vinglasset fra Kosta Boda har et elegant design med et moderne uttrykk. Det er laget av glass med et vakkert trykk på framsiden. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Designet av Sara Woodrow. Om vinglasset fra Kosta Boda- Moderne uttrykk.- Laget av glass.- Vinglasset kommer i ulike modeller.- Dette vinglasset er en del av serien All About You fra Kosta Boda.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Château Snaps 6 cl

  Kosta Boda Château Snaps 6 cl
  Dekorativt snapsglass fra serien Château av Kosta Boda. Bertil Vallien hadde to ambisjoner når han skapte Château, først og fremst ville han lage et håndlaget glass som en maskin ikke kunne lage. Hans andre ambisjon var å ha et enkelt men e
 • Kosta Boda Line Snapsglass 7 cl

  Kosta Boda Line Snapsglass 7 cl
  Snapsglass fra Kosta Boda som er munnblåst i Småland, Sverige. Den tynne glasstråden er lagt på for hånd og er et kjennetegn på svensk kvalitetshåndverk.Spesifikasjoner: Høyde: 15,5 cm. Bredde: 5,5 cm. Vekt: 0,14 Kg. 
 • Kosta Boda Saraband Vase Lilla/Grøn

  Kosta Boda Saraband Vase Lilla/Grøn
  La den vakre Saraband vasen fra Kosta Boda pynte ditt hjem med sin myke og organiske form. Saraband serien består av vaser i mange unike fargekombinasjoner og er designet av Göran Wärff, som alltid har elsket de klassiske mesterverk i glassblåsing og
 • Kosta Boda Orchid Vase Stor /Rav - Vaser Lilla - 7040857

  Kosta Boda Orchid Vase Stor /Rav - Vaser Lilla - 7040857
  En nydelig vase fra Kosta Boda, designet av Göran Wärff. Med de varme fargene i lilla og rav drar vasen til seg blikk. Den blir en lekker interiørdetalj uansett interiørstil. Vasen er håndlaget, som gjør at hver vase er unik. Forskjeller i farge- og form oppstår. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda All About You Karaffel 1 L Him - Vannkarafler & Vannkanner Glass Klar - 7082003

  Kosta Boda All About You Karaffel 1 L Him - Vannkarafler & Vannkanner Glass Klar - 7082003
  Karaffelen fra Kosta Boda har et elegant design med et moderne uttrykk. Den er laget av glass med et vakkert trykk på framsiden. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Designet av Sara Woodrow. Om karaffelen fra Kosta Boda- Moderne uttrykk.- Laget av glass.- Karaffelen kommer i ulike modeller.- Denne karaffelen er en del av serien All About You fra Kosta Boda. Vedlikeholdsinstruksjoner for karaffelen- Håndvask anbefales. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Kosta Boda Polar Telysholder Medium 20 Cm - Lyslykter Munnblåst Glass Klar - 7062008

  Kosta Boda Polar Telysholder Medium 20 Cm - Lyslykter Munnblåst Glass Klar - 7062008
  Lysestaken fra Kosta Boda har et skulpturelt design i munnblåst glass perfekt for designelskeren. Designet av Göran Wärff. Om lysestaken fra Kosta Boda- Kombiner lysestaken med en vase fra Kosta Boda.- Lysestaken kommer i ulike modeller.- Fra kolleksjonen Polar.- - Designet av Göran Wärff. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Kosta Boda Château Vinglass 35 cl

  Kosta Boda Château Vinglass 35 cl
  Den flotte serien Château fra Kosta Boda tilbyr tidløse, elegante glass, fantastiske på det festdekkede bordet eller når man ønsker litt luksus i hverdagen.  Designet av Bertil Vallien som har jobbet på Kostas glassverk siden 1963 både som&
 • Kosta Boda Line Martiniglass 23 cl

  Kosta Boda Line Martiniglass 23 cl
  Stilfullt martiniglass fra Kosta Bodas serie Line. Glasset har et klassisk design og er munnblåst i svenske Småland. Spesifikasjoner: Høyde: 16,5 cm. Bredde: 11,5 cm. Vekt: 0,30 Kg. 
 • Kosta Boda Look Skulptur Hode In

  Kosta Boda Look Skulptur Hode In
  Ansikt i ulike fargenyanser designet av Bertil Vallien for Kosta Boda og serien Look. Ansiktet er munnblåst i Småland, Sverige. Spesifikasjoner:Høyde: 8,5 cm. Bredde: 13,5 cm. Lengde: 10 cm. Vekt: 1,40 Kg.    
 • Kosta Boda New Friends Tumblerglass Bjørn 46 cl

  Kosta Boda New Friends Tumblerglass Bjørn 46 cl
  Tumblerglass med en bjørn i bunnen fra Kosta Bodas serie New Friends. Ernst Billgren har i samarbeid med Kosta Bodas dyktige glassblåsere skapt denne herlige serien med morsomme detaljer.  Spesifikasjoner:Høyde: 9,6 cm. Bredde: 8,6 cm.&nb
 • Kosta Boda BV Beans Skulptur Rosa

  Kosta Boda BV Beans Skulptur Rosa
  Pynt hjemmet med den vakre skulpturen designet av Bertil Vallien for Kosta Boda. Beans skulpturen er en elegant bønneformet skulptur av glass, som kommer i fem forskjellige varianter: Gyllenbrun, Hvit, Orange, Rosa og Gyllenbrun Satin.Beans er design
 • Kosta Boda Limelight Vase 19,5 cm, Eplegrønn

  Kosta Boda Limelight Vase 19,5 cm, Eplegrønn
  La den vakre vasen fra Kosta Boda pynte opp bordet eller i vinduskarmen med en bukett tulipaner i. Vasen fungerer også fint som pynt uten blomster. Vasen er en del av Limelight serien som designeren Göran Wärff står bak. Han har forsøkt å fange lyset
 • Kosta Boda Line Martini 23 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 7021533

  Kosta Boda Line Martini 23 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 7021533
  Line Martiniglass fra Kosta Boda. Dette martini-glasset tilhører den elegante serien Line som er formgitt av Anna Ehrner. Designet er klassisk og har en tynn glasstråd som bølger seg opp rundt klokken. Glasstråden er lagt på for hånd og glasset er munnblåst i Småland. Passer perfekt til festlige anledninger. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Friendship Øl 50 Cl Happiness - Ølglass Glass Klar - 7090687

  Kosta Boda Friendship Øl 50 Cl Happiness - Ølglass Glass Klar - 7090687
  Ølglass Kosta Boda. Dette ølglasset tilhører serien Friendship som inneholder forskjellige kjærlighetsfulle og kreative motiver. Glasset blir en nydelig fargeklatt i hjemmet, og er en morsom serie å samle på. Serien er designet av Ulrica Hydman-Vallien og er laget av håndblåst glass. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Line Cognacs 26 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 7021531

  Kosta Boda Line Cognacs 26 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 7021531
  Line Konjakglass fra Kosta Boda. Dette konjakkglasset tilhører den elegante serien Line som er formgitt av Anna Ehrner. Designet er klassisk og har en tynn glasstråd som vikler seg opp rundt begeret. Glasstråden er lagt på for hånd og glasset er munnblåst i Småland. Passer perfekt til festlige anledninger. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Limelight Tulipanvase 19,5 Cm Grønn - Vaser Glass Eplegrønn - 7042002

  Kosta Boda Limelight Tulipanvase 19,5 Cm Grønn - Vaser Glass Eplegrønn - 7042002
  Tulipanvasen fra Kosta Boda er perfekt som en gave og for å live opp borddekkingen og har et klassisk, tidløst design med en bredere krage. Vasen er laget av glass for å reflektere lyset på en vakker måte. Den har en stabil bunn med vakre interiørdetaljer. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Designet av Göran Wärff. Om tulipanvasen fra Kosta Boda- Tidløs glassvase med klassisk design.- En perfekt gave.- Høyde: 195 mm.- Diameter: 182 mm.- Fra kolleksjonen Limelight.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en større tulipanvase. Vedlikeholdsinstruksjoner for tulipanvasen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda Brick Lyslykt - Lyslykter Sort - 7061030

  Kosta Boda Brick Lyslykt - Lyslykter Sort - 7061030
  Brick lyslykt har et helt eget uttrykk som gjør den spesiell. Lyktens form om en murstein og de svevende fargeeffektene får glasset itl å virke unikt og vakkert. Den finnes i flere fine farger, blant annet i fargen svart, hvit, grønn, lilla og blå. Velg den fargen som passer best for deg og la lykten skape en koselig atmosfære sammen med levende lys. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Kosta Boda Crackle Skål 25x11 Cm - Serveringsskåler Munnblåst Glass Klar - 7052007

  Kosta Boda Crackle Skål 25x11 Cm - Serveringsskåler Munnblåst Glass Klar - 7052007
  Skålen fra Kosta Boda har en eksklusiv look i munnblåst glass med en krakelert struktur. Den har et organisk uttrykk som passer med enhver stil. Designet av Åsa Jungnelius. Om skålen fra Kosta Boda- Finnes også som en vase.- Fra kolleksjonen Crackle.- - Designet av Åsa Jungnelius. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Kosta Boda Friendship Øl 50 Cl Hearts - Ølglass Glass Klar - 7091125

  Kosta Boda Friendship Øl 50 Cl Hearts - Ølglass Glass Klar - 7091125
  Ølglass Kosta Boda. Dette ølglasset tilhører serien Friendship som inneholder forskjellige kjærlighetsfulle og kreative motiver. Glasset blir en nydelig fargeklatt i hjemmet, og er en morsom serie å samle på. Serien er designet av Ulrica Hydman-Vallien og er laget av håndblåst glass. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda All About You Ølglass 2-pakk Want Him - Ølglass Klar - 7091740

  Kosta Boda All About You Ølglass 2-pakk Want Him - Ølglass Klar - 7091740
  Ølglassene er en helt ny modell i All About You-serien. Glassene er fint dekorerte i Sara Woodrows klassiske stil. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Chateau Whiskey 27 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 7021291

  Kosta Boda Chateau Whiskey 27 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 7021291
  Chateau Whiskeyglass fra Kosta Boda. Dette whiskey-glasset tilhører en av Kosta Bodas mest populære serviseserier, og er håndlaget i krystall. Glasset har et klassisk og vakkert uttrykk som passer til årets alle festligheter. Det er formgitt av Bertil Vallien som selv sa: «Jag hadde to ambisjoner når jeg konstruerte Château. For det første ville jag lage et glass som en maskin ikke kunne lage, som du kunne se var håndlagede. Optikken i klokken og det tynne glasset. Min andre ambisjon var å holde designet enkelt men elegant». Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Limelight Vin 2-pk 35 Cl - Vinglass Glass Klar - 7092020

  Kosta Boda Limelight Vin 2-pk 35 Cl - Vinglass Glass Klar - 7092020
  Vinglassene fra Kosta Boda har et tidløst design i klart glass med en sjenerøs kopp og en robust fot. De har en elegant look perfekt til middagsfester. Designet av Göran Wärff. Om vinglassene fra Kosta Boda- Kombiner vinglassene med en skål fra Kosta Boda.- Disse vinglassene er en del av serien Limelight fra Kosta Boda.- 35 cl- Designet av Göran Wärff. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Crackle Vase 37 Cm - Vaser Munnblåst Glass Grønn - 7042212

  Kosta Boda Crackle Vase 37 Cm - Vaser Munnblåst Glass Grønn - 7042212
  Crackle Vase Grønn, 37 cm fra Kosta Boda. Vaser Grønn Munnblåst glass Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda Caramba Vase 340 Mm Hvit - Vaser Glass Sort - 7048735

  Kosta Boda Caramba Vase 340 Mm Hvit - Vaser Glass Sort - 7048735
  Denne hvite vasen kommer fra serien Caramba og er designet med dramatiske sorte slanger som vrir seg rundt. Vasen er håndlaget, noe som betyr at hver vase vil ha et unikt uttrykk. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda Château Coupe champagneglas

  Kosta Boda Château Coupe champagneglas
  For en elegant og eksklusiv kveld er champagneglassene fra Kosta Boda helt perfekt. Château er en serie som er designet av svenske Bertill Vallien i 1981 og har hatt stor suksess siden da. Nå legges det til et coupeglass som er spesielt laget for cha
 • Kosta Boda Contrast Fat 33 Cm - Serveringsfat Krystall Hvit - 7072200

  Kosta Boda Contrast Fat 33 Cm - Serveringsfat Krystall Hvit - 7072200
  Fatet fra Kosta Boda har et kunstnerisk design med vakre linjer for å legge en ekstra dimensjon til designet. Det er laget av krystallglass med en spesiell teknikk. Fatet har en sjenerøs størrelse perfekt for å servere alt fra friske salater til grønnsaker og snacks. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Designet av Anna Ehrner. Om fatet fra Kosta Boda- Laget av krystallglass.- Finnes også som en skål.- Designet av Anna Ehrner.- Fra kolleksjonen Contrast.- Vakre linjer. Vedlikeholdsinstruksjoner for fatet- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Kosta Boda Polar Telysholder Small 19 Cm - Lyslykter Munnblåst Glass Klar - 7062007

  Kosta Boda Polar Telysholder Small 19 Cm - Lyslykter Munnblåst Glass Klar - 7062007
  Lysestaken fra Kosta Boda har et skulpturelt design i munnblåst glass perfekt for designelskeren. Designet av Göran Wärff. Om lysestaken fra Kosta Boda- Kombiner lysestaken med en vase fra Kosta Boda.- Lysestaken kommer i ulike modeller.- Fra kolleksjonen Polar.- - Designet av Göran Wärff. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Kosta Boda Château Cognac 36 cl

  Kosta Boda Château Cognac 36 cl
  Elegant cognacglass fra Bertil Valliens serie Château av Kosta Boda. Bertil Vallien hadde to ambisjoner når han skapte Château, først og fremst ville han lage et håndlaget glass som en maskin ikke kunne lage. Hans andre ambisjonen var å ha et en
 • Kosta Boda Earth skulptur Home

  Kosta Boda Earth skulptur Home
  Kosta Boda Earth skulptur Home
 • Kosta Boda Château Vinglass XL 61 cl

  Kosta Boda Château Vinglass XL 61 cl
  Et stort vinglass med elegant design i den tidløse serien Château fra Kosta Boda. Bertil Vallien hadde to ambisjoner når han skapte Château, først og fremst ville han lage et håndlaget glass som en maskin ikke kunne lage og han ville ha et enkel
 • Kosta Boda Crystal Magic Tumbler Kar, 25cl

  Kosta Boda Crystal Magic Tumbler Kar, 25cl
  Kosta Boda har siden 1742 blitt produsert i hjertet av Småland i Sverige. Kosta boda er et av verdens fremste og mest anerkjente varemerker for glass og glass-kunst, og Kosta Boda har en rekke verdenskjente kunstnere som arbeider med eksklusive produ
 • Kosta Boda Line Tumblerglass 45 cl

  Kosta Boda Line Tumblerglass 45 cl
  Tumblerglass med klassisk design fra Kosta Bodas serie Line. Som en vakker detalj har glasset en tynn glasstråd som går hele veien rundt. Glasset gir et meget elegant preg både til et dekket festbord og til hverdags.Spesifikasjoner: Høyde: 15 cm
 • Kosta Boda Look Skulptur Hode

  Kosta Boda Look Skulptur Hode
  Bertil Vallien er designeren bak serien Look fra Kosta Boda. Ansiktet har fine striper og er meget dekorativt på en hylle f.eks.Spesifikasjoner:Høyde: 8,5 cm. Bredde: 13,5 cm. Lengde: 10 cm. Vekt: 1,70 Kg.    
 • Kosta Boda New Friends Tumblerglass Rev 46 cl

  Kosta Boda New Friends Tumblerglass Rev 46 cl
  En rev sitter i bunnen av dette fine glasset og ser opp mot skyene. Glasset er en del av Kosta Bodas serie New Friends og skapt av Ernst Billgren i samarbeid med Kosta Bodas dyktige glassblåsere.  Spesifikasjoner:Høyde: 9,6 cm. Bredde: 8,6
 • Kosta Boda Snøball Lyslykt 90 mm

  Kosta Boda Snøball Lyslykt 90 mm
  Snøballykten ble designet i 1973 av Ann Wärff og er i dag en av Kosta Bodas klassiker. Lyktens vakre form og sprø overflate gir en spesiell eleganse til alle hjem. Lyset blir reflektert gjennom glasset og skaper et fantastisk skinn. Snøballen finnes
 • Kosta Boda BV Beans Skulptur Orange

  Kosta Boda BV Beans Skulptur Orange
  Pynt hjemmet med den vakre skulpturen designet av Bertil Vallien for Kosta Boda. Beans skulpturen er en elegant bønneformet skulptur av glass, som kommer i fem forskjellige varianter: Gyllenbrun, Hvit, Orange, Rosa og Gyllenbrun Satin.Beans er design
 • Kosta Boda BV Beans Skulptur, Hvit

  Kosta Boda BV Beans Skulptur, Hvit
  Pynt hjemmet med den vakre skulpturen designet av Bertil Vallien for Kosta Boda. Beans skulpturen er en elegant bønneformet skulptur av glass, som kommer i fem forskjellige varianter: Gyllenbrun, Hvit, Orange, Rosa og Gyllenbrun Satin.Beans er design
 • Kosta Boda Limelight Vase 23 cm, Eplegrønn

  Kosta Boda Limelight Vase 23 cm, Eplegrønn
  La den vakre vasen fra Kosta Boda pynte opp i hjemmet både med eller uten en bukett med blomster. Vasen er laget av glass og tåler oppvaskmaskin. Den har en høyde på 23 cm.Den elegante vasen er en del av Limelight serien, som er designet av Göran Wär
 • Kosta Boda Sugar Dandy Coupe Glass 32 cl Blå

  Kosta Boda Sugar Dandy Coupe Glass 32 cl Blå
  Server boblende champagne eller kanskje en frisk cocktail i coupe glasset fra Kosta Boda. Glasset er en del av Sugar Dandy serien, som kunstner Åsa Jungnelius står bak. Takket være det fulserende og fargerike glasset vil Sugar Dandy pynte opp på midd
 • Kosta Boda The Rock lyslykt 9 cm, gul

  Kosta Boda The Rock lyslykt 9 cm, gul
  The Rock er en moderne og elegant lanterne som gir en fantastisk glød i hjemmet ditt. Lykten er designet av Hanna Hansdotter, en av Sveriges mest lovende glasskunstnere, som har latt seg inspirere av lys, natur og is. Lykten har en ujevn og kantete f
 • Kosta Boda Brick Lyslykt - Lyslykter Hvit - 7061031

  Kosta Boda Brick Lyslykt - Lyslykter Hvit - 7061031
  Brick lyslykt har et helt eget uttrykk som gjør den spesiell. Lyktens form om en murstein og de svevende fargeeffektene får glasset itl å virke unikt og vakkert. Den finnes i flere fine farger, blant annet i fargen svart, hvit, grønn, lilla og blå. Velg den fargen som passer best for deg og la lykten skape en koselig atmosfære sammen med levende lys. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Kosta Boda Orchid Vase /Rav - Vaser Lilla - 7040856

  Kosta Boda Orchid Vase /Rav - Vaser Lilla - 7040856
  Orchid Vase Lilla/Rav fra Kosta Boda. Vaser Lilla Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda All About You Vin 52 Cl 2-pk Wait For Him - Vinglass Glass Klar - 7091838

  Kosta Boda All About You Vin 52 Cl 2-pk Wait For Him - Vinglass Glass Klar - 7091838
  Vinglasset fra Kosta Boda har et elegant design med et moderne uttrykk. Det er laget av glass med et vakkert trykk på framsiden. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Designet av Sara Woodrow. Om vinglasset fra Kosta Boda- Moderne uttrykk.- Laget av glass.- Vinglasset kommer i ulike modeller.- Dette vinglasset er en del av serien All About You fra Kosta Boda.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Saraband Vase /Rav - Vaser Munnblåst Glass Rød - 7041905

  Kosta Boda Saraband Vase /Rav - Vaser Munnblåst Glass Rød - 7041905
  Vasen i munnblåst glass er designet av Göran Wärff for Kosta Boda. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda Mirage Vase 31 Cm - Vaser Munnblåst Glass Multi - 7042107

  Kosta Boda Mirage Vase 31 Cm - Vaser Munnblåst Glass Multi - 7042107
  Vasen fra Kosta Boda er laget av munnblåst glass med myke former og varme, fargeskiftende nyanser. Den har et unikt design for å legge det lille ekstra til omgivelsene. Designet av Göran Wärff. Om vasen fra Kosta Boda- Avansert, håndblåst teknikk.- Vasen finnes i 2 forskjellige størrelser.- Designet av Göran Wärff.- Laget i Sverige Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda Limelight Rosevase 23 Cm - Vaser Glass Klar - 7041700

  Kosta Boda Limelight Rosevase 23 Cm - Vaser Glass Klar - 7041700
  Rosevasen fra Kosta Boda er perfekt som en gave og for å live opp borddekkingen og har et klassisk, tidløst design med en bredere krage. Vasen er laget av glass for å reflektere lyset på en vakker måte. Den har en stabil bunn med vakre interiørdetaljer. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Designet av Göran Wärff. Om rosevasen fra Kosta Boda- Tidløs glassvase med klassisk design.- En perfekt gave.- Høyde: 230 mm.- Diameter: 155 mm.- Fra kolleksjonen Limelight.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en mindre tulipanvase. Vedlikeholdsinstruksjoner for rosevasen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda All About You Tumbler 57 Cl 2-pk Love Him - Tumblerglass Glass Sort - 7091738

  Kosta Boda All About You Tumbler 57 Cl 2-pk Love Him - Tumblerglass Glass Sort - 7091738
  Tumblerglassene fra Kosta Boda har et elegant design med et moderne uttrykk. De er laget av glass med et vakkert trykk på framsiden. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Designet av Sara Woodrow. Om tumblerglassene fra Kosta Boda- Moderne uttrykk.- Laget av glass.- Tumblerglassene kommer i ulike modeller.- Disse tumblerglassene er en del av serien All About You fra Kosta Boda.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglassene- Håndvask anbefales. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda New Friends Tumbler Bjørn - Tumblerglass Munnblåst Glass Klar - 7090853

  Kosta Boda New Friends Tumbler Bjørn - Tumblerglass Munnblåst Glass Klar - 7090853
  New Friends Tumbler fra Kosta Boda. Denne tumbleren tilhører den kreative serien New Friends, designet av Ernst Billgren. Med naturen i takene har han, i samarbeid med Kosta Bodas dyktige glassblåsere, skapt vakre og lekne skulpturer som kan drikkes av. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Line martiniglass 23 cl Klar

  Kosta Boda Line martiniglass 23 cl Klar
  Kosta Boda Line martiniglass 23 cl Klar
 • Kosta Boda Mine Tumbler - Tumblerglass Glass Sort - 7090224

  Kosta Boda Mine Tumbler - Tumblerglass Glass Sort - 7090224
  Tumbler fra Kosta Boda. Denne tumbleren tilhører den vakre serien Mine, som er designet av Ulrica Hydman-Vallien, en av Sveriges fremste glasskunstnere. Serien Mine kjennetegnes av sine friske farger og sveipende fargestrøk. Tumbleren kan brukes både som drikkeglass, dekorasjon eller krukke – det er bare din fantasi som setter grenser. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Line Vinglass 35 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Klar - 7021507

  Kosta Boda Line Vinglass 35 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Klar - 7021507
  Linet Vin Glass fra Kosta Boda. Denne vinglasset tilhører den elegante Line-serien, designet av Anna Ehrner. Designen er klassisk med en tynn glass-tråd som slynger seg rundt glasset. Glass-tråden er påført for hånd, og glasset er munnblåst i Småland. Passer perfekt til festlige anledninger. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Chateau Champagne 21 Cl - Champagneglass Glass Klar - 7021221

  Kosta Boda Chateau Champagne 21 Cl - Champagneglass Glass Klar - 7021221
  Chateau champagneglass fra Kosta Boda. Dette champagne glasset tilhører en av Kosta Bodas mest populære seviseserier, og er håndlaget i krystall. Glasset har et klassisk og vakkert uttrykk som passer til alle årets festligheter. Det er formgitt av Bertil Vallien som selv sa: «Jeg hadde to mål da jeg laget Château. For det første ville jeg lage et glass som en maskin ikke kunne gjøre, som du kunne se var laget for hånd. Optikken i kuppelen og det tynne glasset. Mitt andre mål var å holde designen enkel, men elegant.» Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Snowball Lyslykt 3-pakk Krystall - Lyslykter Klar - 7067354

  Kosta Boda Snowball Lyslykt 3-pakk Krystall - Lyslykter Klar - 7067354
  Snowball Lyslykt 3-Pakk, Krystall fra Kosta Boda. Lyslykter Klar Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Kosta Boda Mirage Vase 21 Cm - Vaser Munnblåst Glass Multi - 7042100

  Kosta Boda Mirage Vase 21 Cm - Vaser Munnblåst Glass Multi - 7042100
  Vasen fra Kosta Boda er laget av munnblåst glass med myke former og varme, fargeskiftende nyanser. Den har et unikt design for å legge det lille ekstra til omgivelsene. Designet av Göran Wärff. Om vasen fra Kosta Boda- Avansert, håndblåst teknikk.- Vasen finnes i 2 forskjellige størrelser.- Designet av Göran Wärff.- Laget i Sverige Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda My Wide Life Skulptur Gabba Gabba Hey Mørkegrønn - Skulpturer Munnblåst Glass Mørk Grønn - 7091026

  Kosta Boda My Wide Life Skulptur Gabba Gabba Hey Mørkegrønn - Skulpturer Munnblåst Glass Mørk Grønn - 7091026
  Skulptur fra Kosta Boda med et håndlaget design i munnblåst krystall som umiddelbart tiltrekker oppmerksomhet. Om skulpturen fra Kosta Boda- Finnes i forskjellige farger.- Designet av Ludvig Löfgren.- Laget av munnblåst glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for skulpturen- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda Line Vin Xl 44 Cl - Vinglass Glass Klar - 7021513

  Kosta Boda Line Vin Xl 44 Cl - Vinglass Glass Klar - 7021513
  Linje Vinglass fra Kosta Boda. Dette vinglasset tilhører den elegante Linje-serien, designet av Anna Ehrner. Designet er klassisk med en tynn glass-tråd som slynger seg rundt glasset. Glass-tråden er påført for hånd, og glasset er munnblåst i Småland. Passer perfekt for festlige anledninger. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Chateau Tumbler 38 Cl - Tumblerglass Glass Klar - 7021293

  Kosta Boda Chateau Tumbler 38 Cl - Tumblerglass Glass Klar - 7021293
  Chateau Tumbler fra Kosta Boda. Dette glasset tilhører en av Kosta Bodas mest populære serviseserier, og er håndlaget i krystall. Glasset har et klassisk og vakkert uttrykk som passer til årets alle festligheter. Det er formgitt av Bertil Vallien som selv sa: «Jag hadde to ambisjoner når jeg konstruerte Château. For det første ville jag lage et glass som en maskin ikke kunne lage, som du kunne se var håndlagede. Optikken i klokken og det tynne glasset. Min andre ambisjon var å holde designet enkelt men elegant». Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda All About You Vin 52 Cl 2-pk Wait For Her - Vinglass Glass Klar - 7091839

  Kosta Boda All About You Vin 52 Cl 2-pk Wait For Her - Vinglass Glass Klar - 7091839
  Vinglasset fra Kosta Boda har et elegant design med et moderne uttrykk. Det er laget av glass med et vakkert trykk på framsiden. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Designet av Sara Woodrow. Om vinglasset fra Kosta Boda- Moderne uttrykk.- Laget av glass.- Vinglasset kommer i ulike modeller.- Dette vinglasset er en del av serien All About You fra Kosta Boda.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Kappa Vase 16 cm

  Kosta Boda Kappa Vase 16 cm
  Kappa er en munnblåst vase, som er skapt av svenske Mimmi Blomqvist. Vasen fra Kosta Boda er laget av glass og varierer mellom blå, grå og grønn ettersom hver eneste vase er unik. Vasens form sender tankene til en boble, som er på vei over kanten av
 • Kosta Boda Paradiso skulptur, blå

  Kosta Boda Paradiso skulptur, blå
  Løft opp hjemmet med de fargerike glassobjektene fra Kosta Boda som er designet av Gunnel Sahlin. Hun har laget Paradiso-serien med formålet på at skape en fantasi verden, som du kan leve deg inn i og som vil oppmuntre deg hjemme. Serien består av tr
 • Kosta Boda Paradiso skulptur, grønn

  Kosta Boda Paradiso skulptur, grønn
  Løft opp hjemmet med de fargerike glassobjektene fra Kosta Boda som er designet av Gunnel Sahlin. Hun har laget Paradiso-serien med formålet på at skape en fantasi verden, som du kan leve deg inn i og som vil oppmuntre deg hjemme. Serien består av tr
 • Kosta Boda Limelight tulipan vase gul 19,5 cm.

  Kosta Boda Limelight tulipan vase gul 19,5 cm.
  Denne vasen fra Kost Bodas serie Limelight er designet av Göran Wärff  og har en vakker amber-farge som tilsammen med vasens utforming kommer å løfte fram blomstene på beste sett. Serien kjennetegnes av den optiske effekten som oppstår når lyset bryt
 • Kosta Boda Polar lyslykt klar 8,6 cm.

  Kosta Boda Polar lyslykt klar 8,6 cm.
  Skaparen av Polar, Göran Wärff, har i designet fryst rørelsen i tiden og fanget møtet mellom og lys og en nærmest optisk fenomen. Serien med vakre glasslykter er designet med inspirasjon fra landskap og os, og kommer i ulike størrelser. Lyslyktene er
 • Kosta Boda Contrast Skål 16 Cm - Serveringsskåler Krystall Hvit - 7052208

  Kosta Boda Contrast Skål 16 Cm - Serveringsskåler Krystall Hvit - 7052208
  Skålen fra Kosta Boda har et kunstnerisk design med vakre linjer for å legge en ekstra dimensjon til designet. Den er laget av krystallglass med en spesiell teknikk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Designet av Anna Ehrner. Om skålen fra Kosta Boda- Laget av krystallglass.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Designet av Anna Ehrner.- Fra kolleksjonen Contrast.- Vakre linjer. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Kosta Boda Polar Lysestake 11,2 Cm - Lyslykter Glass Klar - 7062109

  Kosta Boda Polar Lysestake 11,2 Cm - Lyslykter Glass Klar - 7062109
  Lysestaken fra Kosta Boda har skulpturelt design i klart glass perfekt for designelskeren. Kan også brukes som dekorasjon. Velg mellom ulike størrelser. Designet av Göran Wärff. Om lysestaken fra Kosta Boda- Skulpturelt design.- Laget av klart glass.- Fra kolleksjonen Polar.- Lysestaken kommer i ulike modeller.- Kombiner lysestaken med en vase fra Kosta Boda.- Designet i Sverige Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Kosta Boda Polar Telysholder Large 33 Cm - Lyslykter Munnblåst Glass Hvit - 7062112

  Kosta Boda Polar Telysholder Large 33 Cm - Lyslykter Munnblåst Glass Hvit - 7062112
  Lysestaken fra Kosta Boda har et skulpturelt design i munnblåst glass perfekt for designelskeren. Designet av Göran Wärff. Om lysestaken fra Kosta Boda- Kombiner lysestaken med en vase fra Kosta Boda.- Lysestaken kommer i ulike modeller.- Fra kolleksjonen Polar.- - Designet av Göran Wärff. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Kosta Boda Polar Telysholder Medium 20 Cm - Lyslykter Munnblåst Glass Hvit - 7062111

  Kosta Boda Polar Telysholder Medium 20 Cm - Lyslykter Munnblåst Glass Hvit - 7062111
  Lysestaken fra Kosta Boda har et skulpturelt design i munnblåst glass perfekt for designelskeren. Designet av Göran Wärff. Om lysestaken fra Kosta Boda- Kombiner lysestaken med en vase fra Kosta Boda.- Lysestaken kommer i ulike modeller.- Fra kolleksjonen Polar.- - Designet av Göran Wärff. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Kosta Boda Polar Telysholder Small 19 Cm - Lyslykter Munnblåst Glass Hvit - 7062110

  Kosta Boda Polar Telysholder Small 19 Cm - Lyslykter Munnblåst Glass Hvit - 7062110
  Lysestaken fra Kosta Boda har et skulpturelt design i munnblåst glass perfekt for designelskeren. Designet av Göran Wärff. Om lysestaken fra Kosta Boda- Kombiner lysestaken med en vase fra Kosta Boda.- Lysestaken kommer i ulike modeller.- Fra kolleksjonen Polar.- - Designet av Göran Wärff. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Kosta Boda Meadow Vase Winter 11,5 Cm - Vaser Krystall Klar - 7042207

  Kosta Boda Meadow Vase Winter 11,5 Cm - Vaser Krystall Klar - 7042207
  Vasen fra Kosta Boda har et elegant utseende med vinterlige nyanser som skaper en følelse av ro og harmoni. Den er laget av krystallglass med en spesiell produksjonsteknologi som gjør hvert eksemplar unikt. Velg mellom ulike størrelser. Designet av Sara Persson. Om vasen fra Kosta Boda- Vinterlig design.- Spesiell produksjonsteknologi.- Laget av krystallglass.- Finnes også som en fargerik vase.- Vasen finnes i forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda Salong Betong Highball- 33 Cl 2-pk - Highballglass & Longdrinkglass Glass Sort - 7092106

  Kosta Boda Salong Betong Highball- 33 Cl 2-pk - Highballglass & Longdrinkglass Glass Sort - 7092106
  Highball-glasset fra Kosta Boda har populær, stilren look i glass med klassisk merkelogo hele veien rundt perfekt for cocktailfester. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Polen. Om highball-glasset fra Kosta Boda- Laget av glass.- Finnes også som et whiskeyglass.- Fra kolleksjonen Salong Betong.- Designeren er Salong Betong.- Bredde: 61 mm.- Høyde: 148 mm.- Kapasitet: 33 cl.- Laget i Polen.- Laget av glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for highball-glasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Polar lysestake 33 cm.

  Kosta Boda Polar lysestake 33 cm.
  Vis fram Polar lysestaket fra Kosta Boda i hjemmet, som fungerer optimalt som et nøye utvalgt designobjekt. Lysestaken er av glass og er designet av svenske Göran Wärff, som har en helt spesiell følelse for glassmassen og skaper mestervekt når det ko
 • Kosta Boda Snowball telysestake liten

  Kosta Boda Snowball telysestake liten
  Kosta Boda Snowball telysestake liten
 • Kosta Boda Polar Telysholder Small 19 Cm - Lyslykter Munnblåst Glass Sort - 7062114

  Kosta Boda Polar Telysholder Small 19 Cm - Lyslykter Munnblåst Glass Sort - 7062114
  Lysestaken fra Kosta Boda har et skulpturelt design i munnblåst glass perfekt for designelskeren. Designet av Göran Wärff. Om lysestaken fra Kosta Boda- Kombiner lysestaken med en vase fra Kosta Boda.- Lysestaken kommer i ulike modeller.- Fra kolleksjonen Polar.- - Designet av Göran Wärff. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Kosta Boda Snowball telysestake stor

  Kosta Boda Snowball telysestake stor
  Kosta Boda Snowball telysestake stor
 • Kosta Boda Discus lyslykt 140 mm Klar

  Kosta Boda Discus lyslykt 140 mm Klar
  Kosta Boda Discus lyslykt 140 mm Klar
 • Kosta Boda Open mind vase hvit

  Kosta Boda Open mind vase hvit
  Kosta Boda Open mind vase hvit
 • Kosta Boda Chateau champagneglass 21 cl

  Kosta Boda Chateau champagneglass 21 cl
  Kosta Boda Chateau champagneglass 21 cl
 • Kosta Boda Caramba vase hvit

  Kosta Boda Caramba vase hvit
  Kosta Boda Caramba vase hvit
 • Kosta Boda Vision vase 255 mm Lilla-grønn

  Kosta Boda Vision vase 255 mm Lilla-grønn
  Kosta Boda Vision vase 255 mm Lilla-grønn
 • Kosta Boda Chateau XL vinglass 35 cl

  Kosta Boda Chateau XL vinglass 35 cl
  Kosta Boda Chateau XL vinglass 35 cl
 • Kosta Boda Chateau karaffel 1,1 liter

  Kosta Boda Chateau karaffel 1,1 liter
  Kosta Boda Chateau karaffel 1,1 liter
 • Kosta Boda Friendship vinglass 50 cl Happiness

  Kosta Boda Friendship vinglass 50 cl Happiness
  Kosta Boda Friendship vinglass 50 cl Happiness
 • Kosta Boda Friendship vinglass 50 cl Hearts

  Kosta Boda Friendship vinglass 50 cl Hearts
  Kosta Boda Friendship vinglass 50 cl Hearts
 • Kosta Boda Friendship vinglass 50 cl You & me

  Kosta Boda Friendship vinglass 50 cl You & me
  Kosta Boda Friendship vinglass 50 cl You & me
 • Kosta Boda Chateau vannglass 22 cl

  Kosta Boda Chateau vannglass 22 cl
  Kosta Boda Chateau vannglass 22 cl
 • Kosta Boda Chateau vannglass 27 cl

  Kosta Boda Chateau vannglass 27 cl
  Kosta Boda Chateau vannglass 27 cl
 • Kosta Boda Chateau vannglass 38 cl

  Kosta Boda Chateau vannglass 38 cl
  Kosta Boda Chateau vannglass 38 cl
 • Kosta Boda All about you vinglass 52 cl 2-stk. purpurrød

  Kosta Boda All about you vinglass 52 cl 2-stk. purpurrød
  Kosta Boda All about you vinglass 52 cl 2-stk. purpurrød
 • Kosta Boda All about you vinglass 52 cl 2-stk. Miss him (blå)

  Kosta Boda All about you vinglass 52 cl 2-stk. Miss him (blå)
  Kosta Boda All about you vinglass 52 cl 2-stk. Miss him (blå)
 • Kosta Boda All about you vinglass 52 cl 2-stk. Wait for her (dusty pink)

  Kosta Boda All about you vinglass 52 cl 2-stk. Wait for her (dusty pink)
  Kosta Boda All about you vinglass 52 cl 2-stk. Wait for her (dusty pink)
 • Kosta Boda All about you vinglass 52 cl 2-stk. Wait for him (deep purple)

  Kosta Boda All about you vinglass 52 cl 2-stk. Wait for him (deep purple)
  Kosta Boda All about you vinglass 52 cl 2-stk. Wait for him (deep purple)
 • Kosta Boda All about you karaffel 1 l lila

  Kosta Boda All about you karaffel 1 l lila
  Kosta Boda All about you karaffel 1 l lila
 • Kosta Boda All about you karaffel 1 l Him

  Kosta Boda All about you karaffel 1 l Him
  Kosta Boda All about you karaffel 1 l Him
 • Kosta Boda Mine tallerken Ø 20 cm hvit

  Kosta Boda Mine tallerken Ø 20 cm hvit
  Kosta Boda Mine tallerken Ø 20 cm hvit
 • Kosta Boda Mine tallerken Ø 20 cm svart

  Kosta Boda Mine tallerken Ø 20 cm svart
  Kosta Boda Mine tallerken Ø 20 cm svart
 • Kosta Boda More karaffel 1,5 l

  Kosta Boda More karaffel 1,5 l
  Kosta Boda More karaffel 1,5 l
 • Kosta Boda Non stop vase 28 cm Svart

  Kosta Boda Non stop vase 28 cm Svart
  Kosta Boda Non stop vase 28 cm Svart
 • Kosta Boda Saraband vase 36 cm Rød-oransje

  Kosta Boda Saraband vase 36 cm Rød-oransje
  Kosta Boda Saraband vase 36 cm Rød-oransje
 • Kosta Boda Saraband vase 36 cm Lilla-grønn

  Kosta Boda Saraband vase 36 cm Lilla-grønn
  Kosta Boda Saraband vase 36 cm Lilla-grønn
 • Kosta Boda Chateau vinglass XL 61 cl Klar

  Kosta Boda Chateau vinglass XL 61 cl Klar
  Kosta Boda Chateau vinglass XL 61 cl Klar
 • Kosta Boda Line vinglass 28 cl Klar

  Kosta Boda Line vinglass 28 cl Klar
  Kosta Boda Line vinglass 28 cl Klar
 • Kosta Boda Line vinglass 35 cl Klar

  Kosta Boda Line vinglass 35 cl Klar
  Kosta Boda Line vinglass 35 cl Klar
 • Kosta Boda Line vinglass XL 44 cl Klar

  Kosta Boda Line vinglass XL 44 cl Klar
  Kosta Boda Line vinglass XL 44 cl Klar
 • Kosta Boda Line vinglass XL 67 cl Klar

  Kosta Boda Line vinglass XL 67 cl Klar
  Kosta Boda Line vinglass XL 67 cl Klar
 • Kosta Boda Line champagneglass 15 cl Klar

  Kosta Boda Line champagneglass 15 cl Klar
  Kosta Boda Line champagneglass 15 cl Klar
 • Kosta Boda Line snapsglass 7 cl Klar

  Kosta Boda Line snapsglass 7 cl Klar
  Kosta Boda Line snapsglass 7 cl Klar
 • Kosta Boda Line tumblerglass 31 cl Klar

  Kosta Boda Line tumblerglass 31 cl Klar
  Kosta Boda Line tumblerglass 31 cl Klar
 • Kosta Boda Line karaffel 98 cl Klar

  Kosta Boda Line karaffel 98 cl Klar
  Kosta Boda Line karaffel 98 cl Klar
 • Kosta Boda Line tumblerglass 45 cl Klar

  Kosta Boda Line tumblerglass 45 cl Klar
  Kosta Boda Line tumblerglass 45 cl Klar
 • Kosta Boda Mirage vase 21 cm Grønn-blå

  Kosta Boda Mirage vase 21 cm Grønn-blå
  Kosta Boda Mirage vase 21 cm Grønn-blå
 • Kosta Boda Mirage vase 21 cm Blå-rav

  Kosta Boda Mirage vase 21 cm Blå-rav
  Kosta Boda Mirage vase 21 cm Blå-rav
 • Kosta Boda Open Minds vase 25 cm Hvit

  Kosta Boda Open Minds vase 25 cm Hvit
  Kosta Boda Open Minds vase 25 cm Hvit
 • Kosta Boda Limelight Rose vase 23 cm Klar

  Kosta Boda Limelight Rose vase 23 cm Klar
  Kosta Boda Limelight Rose vase 23 cm Klar
 • Kosta Boda Limelight Rose vase 23 cm Eplegrønn

  Kosta Boda Limelight Rose vase 23 cm Eplegrønn
  Kosta Boda Limelight Rose vase 23 cm Eplegrønn
 • Kosta Boda Limelight Tulip vase 19,5 cm Klar

  Kosta Boda Limelight Tulip vase 19,5 cm Klar
  Kosta Boda Limelight Tulip vase 19,5 cm Klar
 • Kosta Boda Limelight Tulip vase 19,5 cm Eplegrønn

  Kosta Boda Limelight Tulip vase 19,5 cm Eplegrønn
  Kosta Boda Limelight Tulip vase 19,5 cm Eplegrønn
 • Kosta Boda All about you champagneglass 24 cl 2-stk. Forever Mine

  Kosta Boda All about you champagneglass 24 cl 2-stk. Forever Mine
  Kosta Boda All about you champagneglass 24 cl 2-stk. Forever Mine
 • Kosta Boda All about you champagneglass 24 cl 2-stk. Forever Yours

  Kosta Boda All about you champagneglass 24 cl 2-stk. Forever Yours
  Kosta Boda All about you champagneglass 24 cl 2-stk. Forever Yours
 • Kosta Boda Limelight vinglass XL 2-stk. 35 cl

  Kosta Boda Limelight vinglass XL 2-stk. 35 cl
  Kosta Boda Limelight vinglass XL 2-stk. 35 cl
 • Kosta Boda Crackle vase 270 mm Klar

  Kosta Boda Crackle vase 270 mm Klar
  Kosta Boda Crackle vase 270 mm Klar
 • Kosta Boda Earth skulptur On top mini

  Kosta Boda Earth skulptur On top mini
  Kosta Boda Earth skulptur On top mini
 • Kosta Boda Viva karaffel med glass Klar

  Kosta Boda Viva karaffel med glass Klar
  Kosta Boda Viva karaffel med glass Klar
 • Kosta Boda Kappa vase 210 mm Grå

  Kosta Boda Kappa vase 210 mm Grå
  Kosta Boda Kappa vase 210 mm Grå
 • Kosta Boda Mirage vase 31 cm Blå-brun

  Kosta Boda Mirage vase 31 cm Blå-brun
  Kosta Boda Mirage vase 31 cm Blå-brun
 • Kosta Boda Picnic karaffel 1,57 L Klar

  Kosta Boda Picnic karaffel 1,57 L Klar
  Kosta Boda Picnic karaffel 1,57 L Klar
 • Kosta Boda Mirage vase 21 cm Blå-brun

  Kosta Boda Mirage vase 21 cm Blå-brun
  Kosta Boda Mirage vase 21 cm Blå-brun
 • Kosta Boda Kappa vase 160 mm Grå

  Kosta Boda Kappa vase 160 mm Grå
  Kosta Boda Kappa vase 160 mm Grå
 • Kosta Boda Chateau vinglass 20 cl Clear

  Kosta Boda Chateau vinglass 20 cl Clear
  Kosta Boda Chateau vinglass 20 cl Clear
 • Kosta Boda Limelight Rose vase 23 cm Røykgrå

  Kosta Boda Limelight Rose vase 23 cm Røykgrå
  Kosta Boda Limelight Rose vase 23 cm Røykgrå
 • Kosta Boda Limelight Rose vase 23 cm Rav

  Kosta Boda Limelight Rose vase 23 cm Rav
  Kosta Boda Limelight Rose vase 23 cm Rav
 • Kosta Boda Limelight Tulip vase 19,5 cm Røykgrå

  Kosta Boda Limelight Tulip vase 19,5 cm Røykgrå
  Kosta Boda Limelight Tulip vase 19,5 cm Røykgrå
 • Kosta Boda Limelight Tulip vase 19,5 cm Rav

  Kosta Boda Limelight Tulip vase 19,5 cm Rav
  Kosta Boda Limelight Tulip vase 19,5 cm Rav
 • Kosta Boda Polar lysestake stor 29 cm Klar

  Kosta Boda Polar lysestake stor 29 cm Klar
  Kosta Boda Polar lysestake stor 29 cm Klar
 • Kosta Boda Polar lysestake medium 20 cm Klar

  Kosta Boda Polar lysestake medium 20 cm Klar
  Kosta Boda Polar lysestake medium 20 cm Klar
 • Kosta Boda Polar lysestake liten 19 cm Klar

  Kosta Boda Polar lysestake liten 19 cm Klar
  Kosta Boda Polar lysestake liten 19 cm Klar
 • Kosta Boda Salong Betong shotglass 6 cl 2-pakning Klar-sort

  Kosta Boda Salong Betong shotglass 6 cl 2-pakning Klar-sort
  Kosta Boda Salong Betong shotglass 6 cl 2-pakning Klar-sort
 • Kosta Boda Pagod vase 25,5 cm Klar

  Kosta Boda Pagod vase 25,5 cm Klar
  Kosta Boda Pagod vase 25,5 cm Klar
 • Kosta Boda Pagod vase 25,5 cm Rød

  Kosta Boda Pagod vase 25,5 cm Rød
  Kosta Boda Pagod vase 25,5 cm Rød
 • Kosta Boda Pagod vase 16,7 cm Klar

  Kosta Boda Pagod vase 16,7 cm Klar
  Kosta Boda Pagod vase 16,7 cm Klar
 • Kosta Boda Pagod vase 16,7 cm Rød

  Kosta Boda Pagod vase 16,7 cm Rød
  Kosta Boda Pagod vase 16,7 cm Rød
 • Kosta Boda Crackle vase 370 mm Klar

  Kosta Boda Crackle vase 370 mm Klar
  Kosta Boda Crackle vase 370 mm Klar
 • Kosta Boda Crackle vase 370 mm Sirkulært glass

  Kosta Boda Crackle vase 370 mm Sirkulært glass
  Kosta Boda Crackle vase 370 mm Sirkulært glass
 • Kosta Boda Crackle vase 370 mm Grønn

  Kosta Boda Crackle vase 370 mm Grønn
  Kosta Boda Crackle vase 370 mm Grønn
 • Kosta Boda Crackle vase 370 mm Rosa

  Kosta Boda Crackle vase 370 mm Rosa
  Kosta Boda Crackle vase 370 mm Rosa
 • Kosta Boda Crackle vase 175 mm Sirkulært glass

  Kosta Boda Crackle vase 175 mm Sirkulært glass
  Kosta Boda Crackle vase 175 mm Sirkulært glass
 • Kosta Boda Crackle vase 175 mm Grønn

  Kosta Boda Crackle vase 175 mm Grønn
  Kosta Boda Crackle vase 175 mm Grønn
 • Kosta Boda Crackle vase 270 mm Sirkulært glass

  Kosta Boda Crackle vase 270 mm Sirkulært glass
  Kosta Boda Crackle vase 270 mm Sirkulært glass
 • Kosta Boda Contrast Skål 35 Cm - Serveringsskåler Krystall Blå - 7052409

  Kosta Boda Contrast Skål 35 Cm - Serveringsskåler Krystall Blå - 7052409
  Skål fra Kosta Boda med et kunstnerisk design med vakre linjer for å legge en ekstra dimensjon til designet. Den er laget av krystallglass med en spesiell teknikk med en herlig, blå farge. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet.Designet av Anna Ehrner.Om skålen fra Kosta Boda- Vakre linjer.- skålen finnes i forskjellige størrelser.- Fra serien Contrast.- Designet av Anna Ehrner.- Laget av krystallglass.Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Kosta Boda Pavilion vase Ø80x134 mm Mørk ravfarget

  Kosta Boda Pavilion vase Ø80x134 mm Mørk ravfarget
  Kosta Boda Pavilion vase Ø80x134 mm Mørk ravfarget
 • Kosta Boda All about you tumblerglass 57 cl 2-pk Close to him

  Kosta Boda All about you tumblerglass 57 cl 2-pk Close to him
  Kosta Boda All about you tumblerglass 57 cl 2-pk Close to him
 • Kosta Boda All about you vinglass 52 cl 2-pk Embrace him

  Kosta Boda All about you vinglass 52 cl 2-pk Embrace him
  Kosta Boda All about you vinglass 52 cl 2-pk Embrace him
 • Kosta Boda All about you karaffel 1 l Welcome him

  Kosta Boda All about you karaffel 1 l Welcome him
  Kosta Boda All about you karaffel 1 l Welcome him
 • Kosta Boda Kappa vase sett med 3 Klar

  Kosta Boda Kappa vase sett med 3 Klar
  Kosta Boda Kappa vase sett med 3 Klar
 • Kosta Boda Kappa vase 56 mm Klar

  Kosta Boda Kappa vase 56 mm Klar
  Kosta Boda Kappa vase 56 mm Klar
 • Kosta Boda Kappa vase 98 mm Brun

  Kosta Boda Kappa vase 98 mm Brun
  Kosta Boda Kappa vase 98 mm Brun
 • Kosta Boda Kappa vase 84 mm Lyserosa

  Kosta Boda Kappa vase 84 mm Lyserosa
  Kosta Boda Kappa vase 84 mm Lyserosa
 • Kosta Boda Gabba Gabba Hey skulptur 120 mm Aloha blue

  Kosta Boda Gabba Gabba Hey skulptur 120 mm Aloha blue
  Kosta Boda Gabba Gabba Hey skulptur 120 mm Aloha blue
 • Kosta Boda Gabba Gabba Hey skulptur 120 mm Banana milk

  Kosta Boda Gabba Gabba Hey skulptur 120 mm Banana milk
  Kosta Boda Gabba Gabba Hey skulptur 120 mm Banana milk
 • Kosta Boda Gabba Gabba Hey skulptur 120 mm Cloudy White

  Kosta Boda Gabba Gabba Hey skulptur 120 mm Cloudy White
  Kosta Boda Gabba Gabba Hey skulptur 120 mm Cloudy White
 • Kosta Boda Gabba Gabba Hey skulptur 120 mm Mint Green

  Kosta Boda Gabba Gabba Hey skulptur 120 mm Mint Green
  Kosta Boda Gabba Gabba Hey skulptur 120 mm Mint Green
 • Kosta Boda Contrast vase 200 mm Blå-blå

  Kosta Boda Contrast vase 200 mm Blå-blå
  Kosta Boda Contrast vase 200 mm Blå-blå
 • Kosta Boda Contrast vase 200 mm Hvit-hvit

  Kosta Boda Contrast vase 200 mm Hvit-hvit
  Kosta Boda Contrast vase 200 mm Hvit-hvit
 • Kosta Boda All About You Celebrate Him Ølglass blå, 40 cl, 2 stk.

  Kosta Boda All About You Celebrate Him Ølglass blå, 40 cl, 2 stk.
  Dette unike ølglasset fra serien All About You fra Kosta Boda representerer kjærlighet, lengsel og lidenskap - sterke følelser fanget i glass med elegante, myke linjer og kunstneriske motiver inspirert av moteverdenen. Designet, som hyller kjærlighet
 • Kosta Boda All About You Embrace Him Vinglass 52 cl, 2 stk.

  Kosta Boda All About You Embrace Him Vinglass 52 cl, 2 stk.
  Dette vinglasset fra serien All About You fra Kosta Boda utstråler kjærlighet, lengsel og lidenskap - dype følelser fanget i glass med elegante, myke linjer og kunstneriske motiver inspirert av moteverdenen. Designet, som på en vakker måte kombinerer
 • Kosta Boda Contrast Skål 16 Cm - Serveringsskåler Krystall Blå - 7052411

  Kosta Boda Contrast Skål 16 Cm - Serveringsskåler Krystall Blå - 7052411
  Skål fra Kosta Boda med et kunstnerisk design med vakre linjer for å legge en ekstra dimensjon til designet. Den er laget av krystallglass med en spesiell teknikk med en herlig, blå farge. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet.Designet av Anna Ehrner.Om skålen fra Kosta Boda- Vakre linjer.- skålen finnes i forskjellige størrelser.- Fra serien Contrast.- Designet av Anna Ehrner.- Laget av krystallglass.Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Kosta Boda Contrast Fat 38 Cm - Serveringsfat Krystall Blå - 7072400

  Kosta Boda Contrast Fat 38 Cm - Serveringsfat Krystall Blå - 7072400
  Fat fra Kosta Boda med et kunstnerisk design med vakre linjer for å legge en ekstra dimensjon til designet. Det er laget av krystallglass med en spesiell teknikk med en herlig, blå farge. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet.Designet av Anna Ehrner.Om fatet fra Kosta Boda- Vakre linjer.- Fra serien Contrast.- Designet av Anna Ehrner.- Laget av krystallglass.Vedlikeholdsinstruksjoner for fatet- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Kosta Boda Contrast Vase 20 Cm - Vaser Krystall Blå - 7042413

  Kosta Boda Contrast Vase 20 Cm - Vaser Krystall Blå - 7042413
  Vase fra Kosta Boda med et kunstnerisk design med vakre linjer for å legge en ekstra dimensjon til designet. Den er laget av krystallglass med en spesiell teknikk med en herlig farge. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet.Designet av Anna Ehrner.Om vasen fra Kosta Boda- Vakre linjer.- Fra serien Contrast.- Finnes i forskjellige farger.- Designet av Anna Ehrner.- Laget av krystallglass.Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda Contrast Vase 20 Cm - Vaser Krystall Hvit - 7042214

  Kosta Boda Contrast Vase 20 Cm - Vaser Krystall Hvit - 7042214
  Vase fra Kosta Boda med et kunstnerisk design med vakre linjer for å legge en ekstra dimensjon til designet. Den er laget av krystallglass med en spesiell teknikk med en herlig farge. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet.Designet av Anna Ehrner.Om vasen fra Kosta Boda- Vakre linjer.- Fra serien Contrast.- Finnes i forskjellige farger.- Designet av Anna Ehrner.- Laget av krystallglass.Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda Contrast Skål 23 Cm - Serveringsskåler Krystall Blå - 7052410

  Kosta Boda Contrast Skål 23 Cm - Serveringsskåler Krystall Blå - 7052410
  Skål fra Kosta Boda med et kunstnerisk design med vakre linjer for å legge en ekstra dimensjon til designet. Den er laget av krystallglass med en spesiell teknikk med en herlig, blå farge. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet.Designet av Anna Ehrner.Om skålen fra Kosta Boda- Vakre linjer.- skålen finnes i forskjellige størrelser.- Fra serien Contrast.- Designet av Anna Ehrner.- Laget av krystallglass.Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Kosta Boda - Friendship Vin Happines 50 cl

  Kosta Boda - Friendship Vin Happines 50 cl
  Vinglass med symbol og tekst.
 • Kosta Boda - All about you forever yours vinglass 23 cl 2 stk

  Kosta Boda - All about you forever yours vinglass 23 cl 2 stk
  Kjærlighet, lengsel og lidenskap - sterke følelser som har inspirert Sara Woodrow til samlingen All About You, fra Kosta Boda i Småland, Sverige. Glassets rene og nøysomme design er dekorert med motiver som bærer tydelige påvirkninger fra moteverdene
 • Kosta Boda - All about you forever mine vinglass 23 cl 2 stk

  Kosta Boda - All about you forever mine vinglass 23 cl 2 stk
  Kjærlighet, lengsel og lidenskap - sterke følelser som har inspirert Sara Woodrow til samlingen All About You, fra Kosta Boda i Småland, Sverige. Glassets rene og nøysomme design er dekorert med motiver som bærer tydelige påvirkninger fra moteverdene
 • Kosta Boda - Limelight tumbler 22 cl 2 stk

  Kosta Boda - Limelight tumbler 22 cl 2 stk
  Vannglass rett sylindrisk.
 • Kosta Boda - Limelight vase 19,5 cm

  Kosta Boda - Limelight vase 19,5 cm
  Tulipan vase, sylindrisk form.
 • Kosta Boda - Limelight rosevase 23 cm

  Kosta Boda - Limelight rosevase 23 cm
  Rose vase, sylindrisk form.
 • Kosta Boda - All about you karaffel 1L her

  Kosta Boda - All about you karaffel 1L her
  Kjærlighet, lengsel og lidenskap - sterke følelser som har inspirert Sara Woodrow til samlingen All About You, fra Kosta Boda i Småland, Sverige. Glassets rene og nøysomme design er dekorert med motiver som bærer tydelige påvirkninger fra moteverdene
 • Kosta Boda - All about you vinglass 52 cl 2 stk

  Kosta Boda - All about you vinglass 52 cl 2 stk
  All About You vinglass designet av den unge trendy Sara Woodrow.Glassets rene og kresne design er dekorert med motiv tydelig inspirert fra moteverden. Vinglasset kan brukes til både rød- og hvitvin og kan vaskes i oppvaskmaskin.Glasset er laget av kr
 • Kosta Boda - All about you tumbler 57 cl

  Kosta Boda - All about you tumbler 57 cl
  All about you tumbler 57 cl fra Kosta Boda
 • Kosta Boda - Friendship Vin You&Me 50 cl

  Kosta Boda - Friendship Vin You&Me 50 cl
  Vinglass med symbol og tekst.
 • Kosta Boda - Friendship Vin Hearts 50 cl

  Kosta Boda - Friendship Vin Hearts 50 cl
  Vinglass med symbol og tekst.
 • Kosta Boda - Line vinglass håndlaget XL 67 cl

  Kosta Boda - Line vinglass håndlaget XL 67 cl
  Line Rødvinsglass fra Kosta Boda har den karakteristiske stripen som resten av serien. Det enkle og elegante utseende gjør at det passer perfekt som gave til den som elsker rødvin eller til deg selv. Glasset er i munnblåst krystall.Rødvin stettglass
 • Kosta Boda - Still Life Skull lyslykt sølv

  Kosta Boda - Still Life Skull lyslykt sølv
  Lyslykten, Skull sølv, kommer fra serien Still Life. Skull er en tøff og massiv lyslykt laget i glass, og veier hele 1000 g. Tross sitt røffe utseende, gir lykten et harmonisk og vakkert lys. Designer, Ludvig Löfgren, lar tankene føres til Shakespare
 • Kosta Boda - Line vinglass håndlaget XL 44 cl

  Kosta Boda - Line vinglass håndlaget XL 44 cl
  Line Hvitvinsglass fra Kosta Boda har den karakteristiske stripen som resten av serien. Det enkle og elegante utseende gjør at det passer perfekt som gave til den som elsker hvitvin eller til deg selv. Glasset er i munnblåst krystall.Hvitvin stettgla
 • Kosta Boda - Kappa vase 3 stk klar

  Kosta Boda - Kappa vase 3 stk klar
  Kappa Vase 3-pack er en del av Kappa-serien fra Kosta Boda. Denne serien er munnblåst og henter inspirasjon fra boblen (frakken) som flyter over kanten av formen under produksjonsprosessen. Vasene, i forskjellige størrelser, er en hyllest til Kosta B
 • Kosta Boda - Chateau øl 63 cl

  Kosta Boda - Chateau øl 63 cl
  Munnblåst ølglass med optisk vridning i designet, lav stett.
Andre varemerker