La Rochere

La Rochère er en av de eldste glassprodusentene i Europa og har vært i drift siden 1475. Fabrikken ligger i den franske regionen Haute-Saône. Merket er kjent for å kombinere tradisjonelle produksjonsmetoder med moderne teknologi for å skape glassprodukter av høy kvalitet.

Glass fra La Rochère

 • La Rochere Abeille Dessertskål 20 Cl 6-pk - Dessertskåler Glass Klar - 607001

  La Rochere Abeille Dessertskål 20 Cl 6-pk - Dessertskåler Glass Klar - 607001
  Dessertskålen fra Le Rochere har et stilrent design med et sjarmerende bimotiv rundt. Den er laget av presset glass med en stabil fot perfekt for servering av iskrem og andre desserter. Perfekt til både hverdag og fest. Om dessertskålen fra Le Rochere- Laget av glass.- Selges i en 6-pakning.- Stilrent design.- Sjarmerende bimotiv.- Stabil fot. Vedlikeholdsinstruksjoner for dessertskålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dessertskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • La Rochere Abeille Dessertskål 60 Cl 6-pk - Dessertskåler Glass Klar - 630301

  La Rochere Abeille Dessertskål 60 Cl 6-pk - Dessertskåler Glass Klar - 630301
  Dessertskålen fra Le Rochere har et stilrent design med et sjarmerende bimotiv rundt. Den er laget av presset glass med en sjenerøs størrelse perfekt for servering av iskrem og andre desserter. Perfekt til både hverdag og fest. Om dessertskålen fra Le Rochere- Laget av glass.- Selges i en 6-pakning.- Stilrent design.- Sjarmerende bimotiv.- Stabil fot. Vedlikeholdsinstruksjoner for dessertskålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dessertskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • La Rochere Delice Dessertskål 27 Cl 6-pk - Dessertskåler Glass Klar - 642001

  La Rochere Delice Dessertskål 27 Cl 6-pk - Dessertskåler Glass Klar - 642001
  Dessertskålen fra Le Rochere har et klassisk design med vakre, myke furer. Den er laget av presset glass med en liten størrelse perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Om dessertskålen fra Le Rochere- Laget av glass.- Selges i en 6-pakning.- Dekorative, myke furer.- Liten størrelse.- Klassisk følelse. Vedlikeholdsinstruksjoner for dessertskålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dessertskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • La Rochere Cadette Dessertskål 6-pk - Dessertskåler Glass Klar - 601901

  La Rochere Cadette Dessertskål 6-pk - Dessertskåler Glass Klar - 601901
  Dessertskålen fra Le Rochere har et klassisk design med en stabil fot perfekt for servering av iskrem og andre desserter. Den er laget av slitesterkt glass med en eksepsjonell klarhet. Egnet til både hverdag og finere anledninger. Om dessertskålen fra Le Rochere- Laget av glass.- Perfekt til ulike forretter og desserter.- Selges i en 6-pakning.- Klassisk design.- Stabil fot. Vedlikeholdsinstruksjoner for dessertskålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dessertskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • La Rochere Folies Dessertskål 8 Cl 6-pk - Dessertskåler Glass Klar - 642501

  La Rochere Folies Dessertskål 8 Cl 6-pk - Dessertskåler Glass Klar - 642501
  Dessertskålen fra Le Rochere har et dekorativt design med en moderne følelse. Den er laget av presset glass med en liten størrelse perfekt til servering av snacks. Om dessertskålen fra Le Rochere- Laget av glass.- Selges i en 6-pakning.- Dekorativt design.- Liten størrelse.- Moderne følelse. Vedlikeholdsinstruksjoner for dessertskålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dessertskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • La Rochere Tahiti Dessertskål 6-pk - Dessertskåler Glass Klar - 602101

  La Rochere Tahiti Dessertskål 6-pk - Dessertskåler Glass Klar - 602101
  Dessertskålen fra Le Rochere har et estetisk tiltalende utseende med ribbet sider perfekte for servering av iskrem og andre desserter. Den er laget av presset glass med et stabelbart design for enkel oppbevaring. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Om dessertskålen fra Le Rochere- Laget av glass.- Kan stables.- Selges i en 6-pakning.- Populært design.- Ribbet sider. Vedlikeholdsinstruksjoner for dessertskålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dessertskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • La Rochere Antillaise Dessertskål 6-pk - Dessertskåler Glass Klar - 602901

  La Rochere Antillaise Dessertskål 6-pk - Dessertskåler Glass Klar - 602901
  Dessertskålen fra Le Rochere har en avlang form med en ribbet kopp perfekt for servering av iskrem og andre desserter. Den er laget av presset glass med en fot for økt stabilitet. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Om dessertskålen fra Le Rochere- Laget av glass.- Selges i en 6-pakning.- Stabil fot.- Ribbet kopp. Vedlikeholdsinstruksjoner for dessertskålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dessertskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • La Rochere Circée Dessertskål 27 Cl 6-pk - Dessertskåler Glass Klar - 623901

  La Rochere Circée Dessertskål 27 Cl 6-pk - Dessertskåler Glass Klar - 623901
  Dessertskålen fra Le Rochere har et fantasifullt design med bølgete sider med en skrå kant som umiddelbart tiltrekker oppmerksomhet. Den er laget av presset glass med en høy klarhet. Perfekt til festlige anledninger. Om dessertskålen fra Le Rochere- Laget av glass.- Selges i en 6-pakning.- Fantasifullt design.- Bølgete sider.- Skrå kant. Vedlikeholdsinstruksjoner for dessertskålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dessertskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • La Rochere Canarie Dessertskål 6-pk - Dessertskåler Glass Klar - 602501

  La Rochere Canarie Dessertskål 6-pk - Dessertskåler Glass Klar - 602501
  Dessertskålen fra Le Rochere har et klassisk utseende med ribbet sider for å reflektere lyset på en vakker måte. Den er laget av presset glass med et kjegleformet design for å legge en ekstra dimensjon til designet. Perfekt til finere anledninger. Om dessertskålen fra Le Rochere- Laget av glass.- Perfekt for servering av iskrem og andre desserter.- Selges i en 6-pakning.- Kjegleformet design.- Ribbet sider. Vedlikeholdsinstruksjoner for dessertskålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dessertskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • La Rochere Excelsior Dessertskål 35 Cl 6-pk - Dessertskåler Glass Klar - 641701

  La Rochere Excelsior Dessertskål 35 Cl 6-pk - Dessertskåler Glass Klar - 641701
  Dessertskålen fra Le Rochere har et elegant design med et bølget mønster perfekt for servering av iskrem og andre desserter. Den er laget av presset glass med en fot for økt stabilitet. Om dessertskålen fra Le Rochere- Laget av glass.- Selges i en 6-pakning.- Forfinet design.- Stabil fot.- Bølget mønster. Vedlikeholdsinstruksjoner for dessertskålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dessertskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • La Rochere Delice Crème Brûlée Dessertskål 17 Cl 6-pk - Dessertskåler Glass Klar - 641901

  La Rochere Delice Crème Brûlée Dessertskål 17 Cl 6-pk - Dessertskåler Glass Klar - 641901
  Dessertskålen fra Le Rochere har et klassisk design med vakre, myke furer. Den er laget av presset glass med en liten størrelse perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Om dessertskålen fra Le Rochere- Laget av glass.- Selges i en 6-pakning.- Dekorative, myke furer.- Liten størrelse.- Klassisk følelse. Vedlikeholdsinstruksjoner for dessertskålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dessertskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • La Rochere Ouessant Krus 36 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 631301

  La Rochere Ouessant Krus 36 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 631301
  Kruset fra Le Rochere har et herlig design med et stripete mønster med et praktisk håndtak på siden. Det er laget av presset glass med en størrelse perfekt for varme drikker som kaffe og te. Om kruset fra Le Rochere- Laget av glass.- Selges i en 6-pakning.- Herlig design.- Stripete mønster.- Lite, praktisk håndtak. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • La Rochere Versailles Smørskål - Serveringsskåler Glass Klar - 640301

  La Rochere Versailles Smørskål - Serveringsskåler Glass Klar - 640301
  Smørskålen fra Le Rochere har et luksuriøst design med et moderne mønster. Den er laget av presset glass med et inkludert lokk for optimal oppbevaring. En perfekt detalj til dekket bord. Om smørskålen fra Le Rochere- Laget av glass.- Perfekt for borddekkingen.- Luksuriøst design.- Trendy mønster. Vedlikeholdsinstruksjoner for smørskålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • La Rochère - Délice dessertskål crème brûlée 15 cl 6 stk

  La Rochère - Délice dessertskål crème brûlée 15 cl 6 stk
  Sett med 6 stykk Crème Brûlée dessertskåler Délice, fra franske La Rochère. Iskremskålen passer perfekt til Crème Brûlée, mousser eller andre mindre desserter. Skålen rommer 17 cl og tåler 120 grader. Délice-serien er designet av Studio
 • La Rochere Ouessant Kaffekrus 27 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 629701

  La Rochere Ouessant Kaffekrus 27 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 629701
  Kaffekruset fra Le Rochere har et herlig design med et stripete mønster med et praktisk håndtak på siden. Det er laget av presset glass med en størrelse perfekt for din morgenkaffe. Om kaffekruset fra Le Rochere- Laget av glass.- Selges i en 6-pakning.- Herlig design.- Stripete mønster.- Lite, praktisk håndtak. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffekruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • La Rochère - Délice dessertskål crème brûlée 15 cl 6 stk

  La Rochère - Délice dessertskål crème brûlée 15 cl 6 stk
  Sett med 6 stykk Crème Brûlée dessertskåler Délice, fra franske La Rochère. Iskremskålen passer perfekt til Crème Brûlée, mousser eller andre mindre desserter. Skålen rommer 17 cl og tåler 120 grader. Délice-serien er designet av Studio
 • La Rochère - Abeille mugge 1L

  La Rochère - Abeille mugge 1L
  Glassmugge, Abeille, fra franske La Rochere. Glassmuggen rommer 1 liter, og er dekorert med napoleonbier. Muggen er perfekt til servering av limonade, juice, vann eller saft.Abeille-serien er La Rochères signaturglass dekorert med bier. Biene er sym
 • La Rochère - Antillaise dessertskål 29 cl 6 stk

  La Rochère - Antillaise dessertskål 29 cl 6 stk
  Eske med 6 stykk dessertskåler 29 cl, Antillaise fra franske La Rochére. En klassisk og robust dessertskål som får et elegant uttrykk med sin korte fot og høye, riflede kopp. Perfekt til desserter, milkshakes, kaffedrikker, is og pisket krem.
 • La Rochere Abeille Mugge 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Glass Klar - 636901

  La Rochere Abeille Mugge 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Glass Klar - 636901
  Muggen fra Le Rochere har et stilrent design med et sjarmerende bimotiv og en praktisk tut for enkel helling. Den er laget av presset glass med et solid håndtak på siden. Perfekt til både hverdag og fest. Om muggen fra Le Rochere- Laget av glass.- Stilrent design.- Praktisk tut.- Solid håndtak.- Sjarmerende bimotiv. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • La Rochère - Zinc vannglass 19 cl 6 stk

  La Rochère - Zinc vannglass 19 cl 6 stk
  Sett med seks vannglass Zinc, fra franske La Rochere. Glassene er ribbet slik at du kan nyte en varm kopp kaffe uten å brenne deg. Rommer 19 cl og passer til både varme drikker som kaffe, men også til vann og juice. Zinc-serien er designet av Fabr
 • La Rochère - Ouessant krus med hank 36 cl 6 stk

  La Rochère - Ouessant krus med hank 36 cl 6 stk
  Sett med 6 glasskrus med hank, Ouessant, fra franske La Rochére. Krusene rommer 36 cl, har dekorative riller og håndtak, som gir et elegant, men enkelt inntrykk. Ouessant glassene passer til varme morgendrikker og til kaffedrikker. Ouessant-serien
 • La Rochère - Zinc espressoglass 10 cl 6 stk

  La Rochère - Zinc espressoglass 10 cl 6 stk
  Eske med seks espressoglass, Zink, fra franske La Rochere. Glassene er ribbet slik at du kan nyte en varm kopp kaffe uten å brenne deg. Rommer 10 cl og passer til espresso. Zinc-serien er designet av Fabrice Gibilaro og har et industrielt preg. Insp
 • La Rochère - Ouessant longdrinkglass 45 cl 6 stk

  La Rochère - Ouessant longdrinkglass 45 cl 6 stk
  Seks longdrinkglass i serien Ouessant, fra franske La Rochère. Ribbet glass som gir et elegant, men enkelt inntrykk. Glasset rommer 45 cl og passer til kalde drikker som øl, iste og cocktailer. Ouessant-serien er en moderne versjon av et elsket fra
 • La Rochère - Abeille champagneglass 15 cl 6 stk

  La Rochère - Abeille champagneglass 15 cl 6 stk
  Seks stykk champagneglass i serien Abeille, fra franske La Rochère. Champagneglassene er dekorert med Napoleon-bier og passer til både champagne, musserende viner og drinker som bellini og mimosa. Rommer 15 cl. Abeille-serien er La Rochères signat
 • La Rochère - Abeille longdrinkglass 31 cl 6 stk

  La Rochère - Abeille longdrinkglass 31 cl 6 stk
  Long drink glass Abeille 6 stk fra franske La Rochère. Glassene er dekorert med Napoleon-bier og passer til både drinker, limonade og iste. Rommer 32 cl. Abeille-serien er La Rochères signaturglass dekorert med bier. Biene er symbolet som Napoleon
 • La Rochère - Antillaise dessertskål 29 cl 6 stk

  La Rochère - Antillaise dessertskål 29 cl 6 stk
  Eske med 6 stykk dessertskåler 29 cl, Antillaise fra franske La Rochére. En klassisk og robust dessertskål som får et elegant uttrykk med sin korte fot og høye, riflede kopp. Perfekt til desserter, milkshakes, kaffedrikker, is og pisket krem.
 • La Rochère - Abeille vinglass 24 cl 6 stk aubergine

  La Rochère - Abeille vinglass 24 cl 6 stk aubergine
  Seks vinglass 24 cl i en nydelig aubergine farge, fra Abeille-serien til franske La Rochère. Vinglassene er dekorert med Napoleon-bier og passer til både røde, hvite og roséviner men også til juice, vann og drikke.Abeille-serien er La Rochères
 • La Rochère - Abeille mugge 1L

  La Rochère - Abeille mugge 1L
  Glassmugge, Abeille, fra franske La Rochere. Glassmuggen rommer 1 liter, og er dekorert med napoleonbier. Muggen er perfekt til servering av limonade, juice, vann eller saft.Abeille-serien er La Rochères signaturglass dekorert med bier. Biene er sym
 • La Rochère - Abeille vinglass 24 cl 6 stk olivengrønn

  La Rochère - Abeille vinglass 24 cl 6 stk olivengrønn
  Seks olivengrønne vinglass 24 cl, fra Abeille-serien til franske La Rochère. Vinglassene er dekorert med Napoleon-bier og passer til både røde, hvite og roséviner men også til juice, vann og drikke.Abeille-serien er La Rochères signaturglass d
 • La Rochère - Abeille vannglass 26 cl 4 stk

  La Rochère - Abeille vannglass 26 cl 4 stk
  Fire vannglass 26 cl, fra Abeille-serien til franske La Rochère. Vannglassene er dekorert med Napoleon-bier og passer til både røde, hvite og roséviner men også til juice, vann og drikke.Abeille-serien er La Rochères signaturglass dekorert med
 • La Rochère - Abeille vinglass 24 cl 4 stk assorterte farger

  La Rochère - Abeille vinglass 24 cl 4 stk assorterte farger
  Eske med 4 stykk vinglass 24 cl, fra Abielle serien til franske La Rochere. Vinglassene er dekorert med Napoleon-bier og passer til både røde, hvite og roséviner men også til juice, vann og drikke. De fire glassene kommer i 4 ulike farger i en ga
 • La Rochère - Ouessant glass med hank 27 cl 6 stk

  La Rochère - Ouessant glass med hank 27 cl 6 stk
  Glass med hank, Ouessant, 6 stk fra franske La Rochère. Ribbede glass med hank som gir et elegant, men likevel enkelt inntrykk. Rommer 27 cl og passer til varme morgendrikker og kaffedrikker. Ouessant-serien er en moderne versjon av et elsket fransk
 • La Rochère - Abeille glass med hank 28 cl 6 stk

  La Rochère - Abeille glass med hank 28 cl 6 stk
  Sett med 6 glass 35 cl med hank, i Abeille-serien til franske La Rochere. Glassene er dekorert med Napoleon-bier og passer perfekt til morgenkaffen!Abeille-serien er La Rocheres signaturglass dekorert med bier. Biene er symbolet som Napoleon valgte f
 • La Rochère - Abeille vinglass 24 cl 6 stk smaragdgrønn

  La Rochère - Abeille vinglass 24 cl 6 stk smaragdgrønn
  Seks smaragdgrønne vinglass 24 cl, fra Abeille-serien til franske La Rochère. Vinglassene er dekorert med Napoleon-bier og passer til både røde, hvite og roséviner men også til juice, vann og drikke.Abeille-serien er La Rochères signaturglass
 • La Rochère - Belle-île vinglass 29 cl 6 stk

  La Rochère - Belle-île vinglass 29 cl 6 stk
  Sett med 6 vinglass 29 cl i Belle-Ã-le-serien til La Rochère. De vakre glassene har fÃ¥tt dekor med et vakkert skjellmotiv inspirert av de nydelige strendene i Bretagne. Glasset er utmerket til kalde drikker som juice, vin eller vann.Serien Belle-Ã-
 • La Rochère Verone drinkglass 34 cl 6-pakning Klar

  La Rochère Verone drinkglass 34 cl 6-pakning Klar
  La Rochère Verone drinkglass 34 cl 6-pakning Klar
 • La Rochère Amboise vinglass 26 cl Klar

  La Rochère Amboise vinglass 26 cl Klar
  La Rochère Amboise vinglass 26 cl Klar
 • La Rochère Perigord vinglass 19 cl 6-pakning Klar

  La Rochère Perigord vinglass 19 cl 6-pakning Klar
  La Rochère Perigord vinglass 19 cl 6-pakning Klar
 • La Rochère Verone drinkglass 25 cl 6-pakning Klar

  La Rochère Verone drinkglass 25 cl 6-pakning Klar
  La Rochère Verone drinkglass 25 cl 6-pakning Klar
 • La Rochère Lyonnais vinglass 23 cl 6-pakning Klar

  La Rochère Lyonnais vinglass 23 cl 6-pakning Klar
  La Rochère Lyonnais vinglass 23 cl 6-pakning Klar
 • La Rochère Lyonnais vinglass 23 cl 6-pakning Ametyst

  La Rochère Lyonnais vinglass 23 cl 6-pakning Ametyst
  La Rochère Lyonnais vinglass 23 cl 6-pakning Ametyst
 • La Rochère Fleur de Lys vinglass 24 cl 6-pakning Klar

  La Rochère Fleur de Lys vinglass 24 cl 6-pakning Klar
  La Rochère Fleur de Lys vinglass 24 cl 6-pakning Klar
 • La Rochère Dandy whiskeyglass 4 deler Klar

  La Rochère Dandy whiskeyglass 4 deler Klar
  La Rochère Dandy whiskeyglass 4 deler Klar
 • La Rochere Abeille Krus 27,5 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 638801

  La Rochere Abeille Krus 27,5 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 638801
  Kruset fra Le Rochere har et stilrent design med et sjarmerende bimotiv rundt. Det er laget av presset glass med et langt håndtak på siden perfekt for varme drikker som kaffe og te. Perfekt til både hverdag og fest. Om kruset fra Le Rochere- Laget av glass.- Selges i en 6-pakning.- Stilrent design.- Sjarmerende bimotiv.- Håndtak på siden. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • La Rochère City vinglass 26 cl 6-pakning Klar

  La Rochère City vinglass 26 cl 6-pakning Klar
  La Rochère City vinglass 26 cl 6-pakning Klar
 • La Rochère Blossom whiskeyglass 16 cl 4-pakning Klar

  La Rochère Blossom whiskeyglass 16 cl 4-pakning Klar
  La Rochère Blossom whiskeyglass 16 cl 4-pakning Klar
 • La Rochère - Ouessant vannglass 29 cl 6 stk

  La Rochère - Ouessant vannglass 29 cl 6 stk
  Seks vannglass 29 cl i serien Ouessant fra franske La Rochère. Ribbet glass som gir et elegant, men enkelt inntrykk. Rommer 29 cl og passer til kalde drikker som vann, brus og juice. Ouessant-serien er en moderne versjon av et elsket fransk design o
 • La Rochère Abeille vinglass 24 cl 4 deler Multi

  La Rochère Abeille vinglass 24 cl 4 deler Multi
  La Rochère Abeille vinglass 24 cl 4 deler Multi
 • La Rochère Versailles longdrinkglass 33 cl 6-pakning Klar

  La Rochère Versailles longdrinkglass 33 cl 6-pakning Klar
  La Rochère Versailles longdrinkglass 33 cl 6-pakning Klar
 • La Rochère Abeille vinglass 24 cl 4-pakning Klar

  La Rochère Abeille vinglass 24 cl 4-pakning Klar
  La Rochère Abeille vinglass 24 cl 4-pakning Klar
 • La Rochère Abeille vinglass 24 cl 6-pakning Smaragdgrønn

  La Rochère Abeille vinglass 24 cl 6-pakning Smaragdgrønn
  La Rochère Abeille vinglass 24 cl 6-pakning Smaragdgrønn
 • La Rochère Abeille vinglass 24 cl 6-pakning Aubergine

  La Rochère Abeille vinglass 24 cl 6-pakning Aubergine
  La Rochère Abeille vinglass 24 cl 6-pakning Aubergine
 • La Rochère Abeille longdrinkglass 31 cl 6-pakning Klar

  La Rochère Abeille longdrinkglass 31 cl 6-pakning Klar
  La Rochère Abeille longdrinkglass 31 cl 6-pakning Klar
 • La Rochère - Blossom whiskeyglass16 cl 4 stk

  La Rochère - Blossom whiskeyglass16 cl 4 stk
  Whiskyglass Blossom 4 stk fra franske La Rochere. Glassene har en forhøyet bunn med forstørrende effekt i midten. Den koniske formen fanger opp whiskyens aromaer og gir en smakfull opplevelse. Rommer 16 cl og passer perfekt til whisky, men fungerer
 • La Rochère - Artois vinglass 28 cl 6 stk

  La Rochère - Artois vinglass 28 cl 6 stk
  Sett med 6 glass 28 cl, Artois, fra franske La Rochère. Glasset gir et elegant inntrykk og gjør at glasset passer til alle borddekkinger. Glassets korte fot og generøse kopp gjør glasset perfekt for vann, kullsyreholdig vann eller andre kullsyreh
 • La Rochere Ouessant Espressokopp 9 Cl 6-pk - Espressokopper Glass Klar - 625601

  La Rochere Ouessant Espressokopp 9 Cl 6-pk - Espressokopper Glass Klar - 625601
  Espressokoppen fra Le Rochere har et herlig design med et stripete mønster med et praktisk håndtak på siden. Den er laget av presset glass med en liten størrelse perfekt for espresso og gløgg. Perfekt til festlige anledninger. Om espressokoppen fra Le Rochere- Laget av glass.- Selges i en 6-pakning.- Herlig design.- Stripete mønster.- Lite, praktisk håndtak. Vedlikeholdsinstruksjoner for espressokoppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • La Rochère - Abeille vinglass 24 cl 6 stk aubergine

  La Rochère - Abeille vinglass 24 cl 6 stk aubergine
  Seks vinglass 24 cl i en nydelig aubergine farge, fra Abeille-serien til franske La Rochère. Vinglassene er dekorert med Napoleon-bier og passer til både røde, hvite og roséviner men også til juice, vann og drikke.Abeille-serien er La Rochères
 • La Rochère - Abeille vannglass 26 cl 4 stk assorterte farger

  La Rochère - Abeille vannglass 26 cl 4 stk assorterte farger
  Fire vannglass 26 cl i assorterte farger, fra Abeille-serien til franske La Rochère. Vannglassene er dekorert med Napoleon-bier og passer til både røde, hvite og roséviner men også til juice, vann og drikke. De fire glassene kommer i 4 ulike far
 • La Rochère - Dandy whiskeyglass 30 cl 4 stk assorterte motiver

  La Rochère - Dandy whiskeyglass 30 cl 4 stk assorterte motiver
  Whiskyglass Dandy 4 stk fra franske La Rochere. Glasset har en sterk base som går over i arkitektoniske mønstre som gir fint lys til whiskyen. Rommer 30 cl. Dandy-serien er designet av Studio La Racine og har fire symbolske mønstre som skaper lyse
 • La Rochere Abeille Karaffel 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Glass Klar - 705001

  La Rochere Abeille Karaffel 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Glass Klar - 705001
  Karaffelen fra Le Rochere har et stilrent design med et sjarmerende bimotiv rundt. Den er laget av presset glass med en smal hals perfekt for å servere vann, vin, saft eller juice. Perfekt til både hverdag og fest. Om karaffelen fra Le Rochere- Laget av glass.- Stilrent design.- Sjarmerende bimotiv. Vedlikeholdsinstruksjoner for karaffelen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • La Rochere Abeille Vin 6-pk Emerald - Vinglass Glass Smaragd - 611003

  La Rochere Abeille Vin 6-pk Emerald - Vinglass Glass Smaragd - 611003
  Vinglasset fra Le Rochere har et stilrent design med et sjarmerende bimotiv rundt. Det er laget av presset glass med en sjenerøs kopp perfekt til alle typer vin. Velg mellom ulike farger. Om vinglasset fra Le Rochere- Laget av glass.- Finnes i forskjellige farger.- Selges i en 6-pakning.- Stilrent design.- Sjarmerende bimotiv.- Stabil fot. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • La Rochere Abeille Champagne 15 Cl 6-pk - Champagneglass Glass Klar - 608501

  La Rochere Abeille Champagne 15 Cl 6-pk - Champagneglass Glass Klar - 608501
  Champagneglasset fra Le Rochere har et stilrent design med et sjarmerende bimotiv rundt. Det er laget av presset glass med en smal kopp perfekt til champagne og musserende vin. Perfekt til både hverdag og fest. Om champagneglasset fra Le Rochere- Laget av glass.- Selges i en 6-pakning.- Stilrent design.- Sjarmerende bimotiv. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • La Rochere Abeille Vin 35 Cl 6-pk - Vinglass Glass Klar - 637101

  La Rochere Abeille Vin 35 Cl 6-pk - Vinglass Glass Klar - 637101
  Vinglasset fra Le Rochere har et stilrent design med et sjarmerende bimotiv rundt. Det er laget av presset glass med en sjenerøs kopp perfekt til alle typer vin. Perfekt til både hverdag og fest. Om vinglasset fra Le Rochere- Laget av glass.- Selges i en 6-pakning.- Stilrent design.- Sjarmerende bimotiv.- Stabil fot. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • La Rochere Zinc Espressokopp 10 Cl 6-pk - Espressokopper Glass Klar - 622801

  La Rochere Zinc Espressokopp 10 Cl 6-pk - Espressokopper Glass Klar - 622801
  Espressokoppen fra Le Rochere har et industrielt design med vakre hakk for å legge en ekstra dimensjon til designet. Den er laget av presset glass med en liten størrelse perfekt for espresso og gløgg. Perfekt til både hverdag og fest. Designet av Fabrice Gibilaro. Om espressokoppen fra Le Rochere- Laget av glass.- Selges i en 6-pakning.- Industrielt design.- Vakre hakk. Vedlikeholdsinstruksjoner for espressokoppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • La Rochère - Belle-île vinglass 29 cl 6 stk

  La Rochère - Belle-île vinglass 29 cl 6 stk
  Sett med 6 vinglass 29 cl i Belle-Ã-le-serien til La Rochère. De vakre glassene har fÃ¥tt dekor med et vakkert skjellmotiv inspirert av de nydelige strendene i Bretagne. Glasset er utmerket til kalde drikker som juice, vin eller vann.Serien Belle-Ã-
 • La Rochere Abeille Smørskål - Serveringsskåler Glass Klar - 640201

  La Rochere Abeille Smørskål - Serveringsskåler Glass Klar - 640201
  Smørskålen fra Le Rochere har et luksuriøst design med et sjarmerende bimotiv. Den er laget av presset glass med et inkludert lokk for optimal oppbevaring. En perfekt detalj til dekket bord. Om smørskålen fra Le Rochere- Laget av glass.- Perfekt for borddekkingen.- Luksuriøst design.- Sjarmerende bimotiv. Vedlikeholdsinstruksjoner for smørskålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • La Rochere Abeille Longdrink 46 Cl 6-pk - Highballglass & Longdrinkglass Glass Klar - 622201

  La Rochere Abeille Longdrink 46 Cl 6-pk - Highballglass & Longdrinkglass Glass Klar - 622201
  Longdrinkglasset fra Le Rochere har et stilrent design med et sjarmerende bimotiv rundt. Det er laget av presset glass med en lang kopp perfekt til drinker. Perfekt til både hverdag og fest. Om longdrinkglasset fra Le Rochere- Laget av glass.- Selges i en 6-pakning.- Stilrent design.- Sjarmerende bimotiv. Vedlikeholdsinstruksjoner for longdrinkglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • La Rochere Abeille Vin 6-pk Mørkeblå - Vinglass Glass Mørk Blå - 611048

  La Rochere Abeille Vin 6-pk Mørkeblå - Vinglass Glass Mørk Blå - 611048
  Vinglasset fra Le Rochere har et stilrent design med et sjarmerende bimotiv rundt. Det er laget av presset glass med en sjenerøs kopp perfekt til alle typer vin. Velg mellom ulike farger. Om vinglasset fra Le Rochere- Laget av glass.- Finnes i forskjellige farger.- Selges i en 6-pakning.- Stilrent design.- Sjarmerende bimotiv.- Stabil fot. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • La Rochere Blossom Whiskey 16 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 616301

  La Rochere Blossom Whiskey 16 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 616301
  Whiskeyglasset fra Le Rochere har et iøyenfallende design med et grafisk mønster. Det er laget av presset glass med en kurvet bunn for å legge en ekstra dimensjon til designet. Perfekt for en fest. Om whiskeyglasset fra Le Rochere- Laget av glass.- Selges i en 4-pakning.- Grafisk mønster.- Iøyenfallende design.- Kurvet bunn. Vedlikeholdsinstruksjoner for whiskeyglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • La Rochere Lyonnais Krus 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 632301

  La Rochere Lyonnais Krus 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 632301
  Kruset fra Le Rochere har et gammeldags design med et vakkert, opphøyd mønster perfekt for å skape en harmonisk og elegant borddekking. Det er laget av presset glass med en dekorativ fot. Perfekt for varme drikker som kaffe og te. Kombiner kruset med et vinglass fra Le Rochere. Om kruset fra Le Rochere- Laget av glass.- Selges i en 6-pakning.- Gammeldags design.- Vakkert, opphøyd mønster.- Dekorativ fot. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • La Rochere Lyonnais Vin 6-pk - Vinglass Glass Antrasitt - 631710

  La Rochere Lyonnais Vin 6-pk - Vinglass Glass Antrasitt - 631710
  Vinglasset fra Le Rochere har et gammeldags design med et vakkert, opphøyd mønster perfekt for å skape en harmonisk og elegant borddekking. Det er laget av presset glass med en dekorativ fot. Velg mellom ulike farger. Kombiner vinglasset med et krus fra Le Rochere. Om vinglasset fra Le Rochere- Laget av glass.- Finnes i forskjellige farger.- Selges i en 6-pakning.- Gammeldags design.- Vakkert, opphøyd mønster.- Dekorativ fot. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • La Rochere Abeille Longdrink 31 Cl 6-pk - Highballglass & Longdrinkglass Glass Klar - 606701

  La Rochere Abeille Longdrink 31 Cl 6-pk - Highballglass & Longdrinkglass Glass Klar - 606701
  Longdrinkglasset fra Le Rochere har et stilrent design med et sjarmerende bimotiv rundt. Det er laget av presset glass med en lang kopp perfekt til drinker. Perfekt til både hverdag og fest. Om longdrinkglasset fra Le Rochere- Laget av glass.- Selges i en 6-pakning.- Stilrent design.- Sjarmerende bimotiv. Vedlikeholdsinstruksjoner for longdrinkglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • La Rochere Lyonnais Vin 6-pk - Vinglass Glass Amethyst - 631761

  La Rochere Lyonnais Vin 6-pk - Vinglass Glass Amethyst - 631761
  Vinglasset fra Le Rochere har et gammeldags design med et vakkert, opphøyd mønster perfekt for å skape en harmonisk og elegant borddekking. Det er laget av presset glass med en dekorativ fot. Velg mellom ulike farger. Kombiner vinglasset med et krus fra Le Rochere. Om vinglasset fra Le Rochere- Laget av glass.- Finnes i forskjellige farger.- Selges i en 6-pakning.- Gammeldags design.- Vakkert, opphøyd mønster.- Dekorativ fot. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • La Rochère - Zinc espressoglass 10 cl 6 stk

  La Rochère - Zinc espressoglass 10 cl 6 stk
  Eske med seks espressoglass, Zink, fra franske La Rochere. Glassene er ribbet slik at du kan nyte en varm kopp kaffe uten å brenne deg. Rommer 10 cl og passer til espresso. Zinc-serien er designet av Fabrice Gibilaro og har et industrielt preg. Insp
 • La Rochère - Dandy whiskeyglass 30 cl 4 stk assorterte motiver

  La Rochère - Dandy whiskeyglass 30 cl 4 stk assorterte motiver
  Whiskyglass Dandy 4 stk fra franske La Rochere. Glasset har en sterk base som går over i arkitektoniske mønstre som gir fint lys til whiskyen. Rommer 30 cl. Dandy-serien er designet av Studio La Racine og har fire symbolske mønstre som skaper lyse
 • La Rochère - Blossom whiskeyglass16 cl 4 stk

  La Rochère - Blossom whiskeyglass16 cl 4 stk
  Whiskyglass Blossom 4 stk fra franske La Rochere. Glassene har en forhøyet bunn med forstørrende effekt i midten. Den koniske formen fanger opp whiskyens aromaer og gir en smakfull opplevelse. Rommer 16 cl og passer perfekt til whisky, men fungerer
 • La Rochère - Artois vinglass 28 cl 6 stk

  La Rochère - Artois vinglass 28 cl 6 stk
  Sett med 6 glass 28 cl, Artois, fra franske La Rochère. Glasset gir et elegant inntrykk og gjør at glasset passer til alle borddekkinger. Glassets korte fot og generøse kopp gjør glasset perfekt for vann, kullsyreholdig vann eller andre kullsyreh
 • La Rochère - Ouessant vannglass 29 cl 6 stk

  La Rochère - Ouessant vannglass 29 cl 6 stk
  Seks vannglass 29 cl i serien Ouessant fra franske La Rochère. Ribbet glass som gir et elegant, men enkelt inntrykk. Rommer 29 cl og passer til kalde drikker som vann, brus og juice. Ouessant-serien er en moderne versjon av et elsket fransk design o
 • La Rochère - Ouessant longdrinkglass 45 cl 6 stk

  La Rochère - Ouessant longdrinkglass 45 cl 6 stk
  Seks longdrinkglass i serien Ouessant, fra franske La Rochère. Ribbet glass som gir et elegant, men enkelt inntrykk. Glasset rommer 45 cl og passer til kalde drikker som øl, iste og cocktailer. Ouessant-serien er en moderne versjon av et elsket fra
 • La Rochère - Abeille longdrinkglass 31 cl 6 stk

  La Rochère - Abeille longdrinkglass 31 cl 6 stk
  Long drink glass Abeille 6 stk fra franske La Rochère. Glassene er dekorert med Napoleon-bier og passer til både drinker, limonade og iste. Rommer 32 cl. Abeille-serien er La Rochères signaturglass dekorert med bier. Biene er symbolet som Napoleon
 • La Rochère - Abeille champagneglass 15 cl 6 stk

  La Rochère - Abeille champagneglass 15 cl 6 stk
  Seks stykk champagneglass i serien Abeille, fra franske La Rochère. Champagneglassene er dekorert med Napoleon-bier og passer til både champagne, musserende viner og drinker som bellini og mimosa. Rommer 15 cl. Abeille-serien er La Rochères signat
 • La Rochère - Zinc vannglass 19 cl 6 stk

  La Rochère - Zinc vannglass 19 cl 6 stk
  Sett med seks vannglass Zinc, fra franske La Rochere. Glassene er ribbet slik at du kan nyte en varm kopp kaffe uten å brenne deg. Rommer 19 cl og passer til både varme drikker som kaffe, men også til vann og juice. Zinc-serien er designet av Fabr
 • La Rochère - Abeille vannglass 26 cl 4 stk assorterte farger

  La Rochère - Abeille vannglass 26 cl 4 stk assorterte farger
  Fire vannglass 26 cl i assorterte farger, fra Abeille-serien til franske La Rochère. Vannglassene er dekorert med Napoleon-bier og passer til både røde, hvite og roséviner men også til juice, vann og drikke. De fire glassene kommer i 4 ulike far
 • La Rochère - Ouessant krus med hank 36 cl 6 stk

  La Rochère - Ouessant krus med hank 36 cl 6 stk
  Sett med 6 glasskrus med hank, Ouessant, fra franske La Rochére. Krusene rommer 36 cl, har dekorative riller og håndtak, som gir et elegant, men enkelt inntrykk. Ouessant glassene passer til varme morgendrikker og til kaffedrikker. Ouessant-serien
 • La Rochère - Abeille vinglass 24 cl 6 stk olivengrønn

  La Rochère - Abeille vinglass 24 cl 6 stk olivengrønn
  Seks olivengrønne vinglass 24 cl, fra Abeille-serien til franske La Rochère. Vinglassene er dekorert med Napoleon-bier og passer til både røde, hvite og roséviner men også til juice, vann og drikke.Abeille-serien er La Rochères signaturglass d
 • La Rochère - Abeille vannglass 26 cl 4 stk

  La Rochère - Abeille vannglass 26 cl 4 stk
  Fire vannglass 26 cl, fra Abeille-serien til franske La Rochère. Vannglassene er dekorert med Napoleon-bier og passer til både røde, hvite og roséviner men også til juice, vann og drikke.Abeille-serien er La Rochères signaturglass dekorert med
 • La Rochère - Abeille vinglass 24 cl 4 stk assorterte farger

  La Rochère - Abeille vinglass 24 cl 4 stk assorterte farger
  Eske med 4 stykk vinglass 24 cl, fra Abielle serien til franske La Rochere. Vinglassene er dekorert med Napoleon-bier og passer til både røde, hvite og roséviner men også til juice, vann og drikke. De fire glassene kommer i 4 ulike farger i en ga
 • La Rochère - Ouessant glass med hank 27 cl 6 stk

  La Rochère - Ouessant glass med hank 27 cl 6 stk
  Glass med hank, Ouessant, 6 stk fra franske La Rochère. Ribbede glass med hank som gir et elegant, men likevel enkelt inntrykk. Rommer 27 cl og passer til varme morgendrikker og kaffedrikker. Ouessant-serien er en moderne versjon av et elsket fransk
 • La Rochère - Abeille glass med hank 28 cl 6 stk

  La Rochère - Abeille glass med hank 28 cl 6 stk
  Sett med 6 glass 35 cl med hank, i Abeille-serien til franske La Rochere. Glassene er dekorert med Napoleon-bier og passer perfekt til morgenkaffen!Abeille-serien er La Rocheres signaturglass dekorert med bier. Biene er symbolet som Napoleon valgte f
 • La Rochère - Abeille vinglass 24 cl 6 stk smaragdgrønn

  La Rochère - Abeille vinglass 24 cl 6 stk smaragdgrønn
  Seks smaragdgrønne vinglass 24 cl, fra Abeille-serien til franske La Rochère. Vinglassene er dekorert med Napoleon-bier og passer til både røde, hvite og roséviner men også til juice, vann og drikke.Abeille-serien er La Rochères signaturglass
Andre varemerker