Andre varemerker

Littlephant

Littlephant er skapt av Camilla Lundsten og er en svensk merkevare med produkter som beviser at form og funksjon kan fungere sammen. En av grunnpilarene i Littlephants filosofi er å leve og jobbe i symbiose med naturen.

Porselen fra Littlephant

 • Littlephant Creative Conversation Teservise - Barneserviser Porselen Multi - 1428

  Littlephant Creative Conversation Teservise - Barneserviser Porselen Multi - 1428
  Med dette miniatyr serviset av porselen kan barnas fantasi og kreativitet få flyte fritt. Lekent designet av Camilla Lundsten for Littlephant. Settet kjennetegnes av Littlephants egne design med karakterer fra deres verden. Settet inneholder en tekanne og fire krus med tilhørende skåler. Alle delene er tilpasset små barnehender. SpesifikasjonerLaget av porselen Vaskes for hånd StørrelseTekanne: H 9 cm, Ø3,5 cm. Krus: H 4,5 cm. Skåler: Ø6,5 cm Kjøp Barneserviser og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Littlephant Pear Krus 40 Cl Hvit/ - Kaffekopper Porselen Sort - 1421

  Littlephant Pear Krus 40 Cl Hvit/ - Kaffekopper Porselen Sort - 1421
  Et fint krus fra Littlephant. Laget av slitesterkt porselen, som gjør at det tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. I likhet med andre krus fra Littlephant er kantene tynne, formet for å være behagelige å drikke fra. Kruset har et livlig fruktmotiv, illustrert av Camilla Lundsten. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Littlephant Pond Krus 20 Cl Dusty - Kaffekopper Porselen Aqua - 1425

  Littlephant Pond Krus 20 Cl Dusty - Kaffekopper Porselen Aqua - 1425
  Et lekent krus av porselen fra Littlephant. Kruset er lett, men likevel veldig holdbart. Det har en nydelig mild farge og er utsmykket med et fantasifullt dyremønster. Tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Littlephant Palais Krus 40 Cl Hvit / - Tekopper Porselen Grå - 1486

  Littlephant Palais Krus 40 Cl Hvit / - Tekopper Porselen Grå - 1486
  Kruset fra Littlephant har et tynt, bærekraftig design i porselen med et stilrent mønster og et håndtak på siden perfekt for varme drikker som kaffe og te. Designet av Camilla Lundsten. Om kruset fra Littlephant- Tynt, bærekraftig design.- Porselen.- Stilrent mønster.- Håndtak på siden.- Kruset passer godt i et kjøkken.- Kapasitet: 40.0 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Littlephant Net Krus 20cl - Kaffekopper Hvit - 1214

  Littlephant Net Krus 20cl - Kaffekopper Hvit - 1214
  Et krus av lett, men samtidig holdbart porselen, med myke kanter og en delikat design. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Littlephant Plum Krus 40cl Grå/sort - Kaffekopper Mix - 1330

  Littlephant Plum Krus 40cl Grå/sort - Kaffekopper Mix - 1330
  Et krus av lett, men samtidig holdbart porselen, med myke kanter og en delikat design. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Littlephant Fairytale Fox Krus 20 Cl - Kaffekopper Porselen Dusty Pink - 1423

  Littlephant Fairytale Fox Krus 20 Cl - Kaffekopper Porselen Dusty Pink - 1423
  Et søtt krus av porselen fra Littlephant, i en mild rosa eller grå fargetone. Kruset er pyntet med en nydelig illustrasjon av Camilla Lundsten. Fairytale Fox krus viser et lekent møte mellom en kanin og en rev som leker blant blomstene. Kruset er lett, slitesterkt og holdbart. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Littlephant Wild At Heart Kaffekopp 20 Cl Svart - Kaffekopper Porselen Sort - 1427

  Littlephant Wild At Heart Kaffekopp 20 Cl Svart - Kaffekopper Porselen Sort - 1427
  Kaffekoppen fra Littlephant har et tynt, bærekraftig design i porselen med et stilrent mønster og et håndtak på siden perfekt for varme drikker som kaffe og te. Designet av Camilla Lundsten. Om kaffekoppen fra Littlephant- Tynt, bærekraftig design.- Porselen.- Stilrent mønster.- Håndtak på siden.- Kaffekoppen passer godt i et kjøkken.- Kapasitet: 20.0 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffekoppen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Littlephant Wild At Heart Kaffekopp 20 Cl Hvit / Svart - Kaffekopper Porselen Sort - 1488

  Littlephant Wild At Heart Kaffekopp 20 Cl Hvit / Svart - Kaffekopper Porselen Sort - 1488
  Kaffekoppen fra Littlephant har et tynt, bærekraftig design i porselen med et naturinspirert mønster og et håndtak på siden perfekt for varme drikker som kaffe og te. Designet av Camilla Lundsten. Om kaffekoppen fra Littlephant- Tynt, bærekraftig design.- Porselen.- Naturinspirert mønster.- Håndtak på siden.- Kaffekoppen passer godt i et kjøkken.- Kapasitet: 20.0 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffekoppen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Littlephant Net Krus 20cl - Kaffekopper Sort - 1213

  Littlephant Net Krus 20cl - Kaffekopper Sort - 1213
  Et krus av lett, men samtidig holdbart porselen, med myke kanter og en delikat design. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.