Andre varemerker

Nachtmann

Noblesse, Imperial og Royal er en serie drikkeglass fra Nachtmann Gläser. Alle har en eleganse som ikke billige kopier kan etterligne. De som kjøper glass fra Nachtmann har holdbare og stabile drikkeglass og kan velge mellom mange forskjellige varianter.

Krystallglass i diamantmønster

Kanskje er det slipingen i Nachtmanns krystallglass som gir den eksklusive følelsen. Hele Noblesse-serien er vakkert kuttet i et diamantlignende mønster. Drikken i glasset får en ekstra touch, og du kan oppleve at den smaker ekstra fin.

 • Vivendi Karaffel + 2 st vinglass

  Vivendi Karaffel + 2 st vinglass
 • Vivendi Karaffel + 2 st vinglass

  Vivendi Karaffel + 2 st vinglass
 • Nachtmann Noblesse Snapsglass 5,7 Cl 4-pk - Snapsglass & Avecglass Krystall Klar - 103748

  Nachtmann Noblesse Snapsglass 5,7 Cl 4-pk - Snapsglass & Avecglass Krystall Klar - 103748
  Snapsglasset fra Nachtmann har et luksuriøst design i fint krystallglass med et diamantmønster for et sofistikert og elegant touch. Det har en dekorativ fot for å legge en ekstra dimensjon til designet. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om snapsglasset fra Nachtmann- Fra kolleksjonen Noblesse.- Laget av krystallglass.- Antall i pakken: 4- Luksuriøst design.- Iøyenfallende diamantmønster. Vedlikeholdsinstruksjoner for snapsglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Serveringssett 4 Deler - Serveringsskåler Krystall Klar - 97633

  Nachtmann Bossa Nova Serveringssett 4 Deler - Serveringsskåler Krystall Klar - 97633
  Settet inneholder 1x Tallerken 21 cm, 2x Dipp skål 8,5 cm, 1x Dipp skål 17x8,5 cm. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Nachtmann Vivendi Martiniglass 19,5 cl 4 stk

  Nachtmann Vivendi Martiniglass 19,5 cl 4 stk
  Vivendiserien fra Nachtmann tilbyr elegante glass som passer til hverdagsbruk. Nyt av din favorittmartini i dette klassiske glasset!Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 20 cl. Høyde: 17,4 cm. Diameter: 11,7 cm. 
 • Nachtmann Optic gin & tonic-glass 64 cl 4-pakk

  Nachtmann Optic gin & tonic-glass 64 cl 4-pakk
  Med dette flotte og elegante glasset fra Nachtmann kan du servere gin & tonic til vennene dine med stil. Glassene er laget i klar krystall og har en kapasitet på 64 cl. Du får hele 4 glass og kan derfor, allerede fra starten av, invitere en grupp
 • Nachtmann Noblesse Whiskyglass 30 cl 4 stk

  Nachtmann Noblesse Whiskyglass 30 cl 4 stk
  Den vakre og elegante krystallserien Noblesse fra Nachtmanns gir alle barskap et luksuriøst preg. Kos deg med en god whisky i dette glasset med pent rutemønster! I Noblesse serien inngår også Longdrinkglass og Ølsejdel.
 • Nachtmann Sculpture Longdrinkglass 42 cl 4 stk

  Nachtmann Sculpture Longdrinkglass 42 cl 4 stk
  Stilige krystallglass til din favorittdrikke! Sculptures spesielle design gjør at lyset reflekteres på en unik måte. 2012 skapte eleven Ahmet Uslu fra University College of Arts i Sverige serien Sculpture for Nachtmann. Den komplekse geometrien hos e
 • Nachtmann ViNova Rødvinsglass 55 cl 4 stk

  Nachtmann ViNova Rødvinsglass 55 cl 4 stk
  En kolleksjon av stilige vinglass til alle anledninger. Serien ViNOVA fra Nachtmann er elegant, funksjonell og moderne.  Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 55 cl. Høyde: 24 cm. Diameter: 8,8 cm. 
 • Noblesse Tekopp 35 cl 2-p

  Noblesse Tekopp 35 cl 2-p
 • Nachtmann Sculpture Vase 33 cm

  Nachtmann Sculpture Vase 33 cm
  Med denne elegante vasen fra Nachtmann vil blomstene se ekstra flotte ut. Under et lykket samarbeid mellom University College of Arts i Sverige og Nachtmann i 2012 skapte eleven Ahmet Uslu den fantastiske serien Sculpture som passer fint til alle an
 • Nachtmann Highland Tumbler Glass 34,5 cl 4 stk

  Nachtmann Highland Tumbler Glass 34,5 cl 4 stk
  Tidløse glass fra Nachtmanns serie Highland. Glassene passer like fint til vann som til whisky. Glassene har forskjellige mønster, som en ekstra flott detalj! Kompletter gjerne med en Highland krystallkaraffel.  Kan vaskes i oppvaskmaskin.
 • Nachtmann Bossa Nova Mattallerken Ø27cm 2-pakk - Tallerkener Glass Klar - 98028

  Nachtmann Bossa Nova Mattallerken Ø27cm 2-pakk - Tallerkener Glass Klar - 98028
  2-pakning med Bossa Nova middagstallerken fra Nachtmann. Denne mattallerkenen er laget av klart glass og har et stilrent flettet kurvmønster. Den er en del av serien Bossa Nova, som har samme lekre følsomhet som dansen som serien er døpt etter. Mattallerkenen passer like bra til både hverdags som til fest.  Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tekopp 35 Cl 2-pk - Tekopper Krystall Klar - 103771

  Nachtmann Noblesse Tekopp 35 Cl 2-pk - Tekopper Krystall Klar - 103771
  Tekoppen fra Nachtmann har et luksuriøst design i fint krystallglass med et diamantmønster for et sofistikert og elegant touch. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tekoppen fra Nachtmann- Fra kolleksjonen Noblesse.- Laget av krystallglass.- Antall i pakken: 2- Luksuriøst design.- Iøyenfallende diamantmønster. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Nachtmann Vivino Hvitvinsglass 37 Cl 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 103742

  Nachtmann Vivino Hvitvinsglass 37 Cl 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 103742
  Hvitvinsglasset fra Nachtmann har et stilrent, klassisk design med en liten kopp perfekt til hvite viner. Vinglasset er laget av slitesterkt krystallglass med en høy klarhet for å lysne opp bordsettingen. Om hvitvinsglasset fra Nachtmann- Fra kolleksjonen Vivino.- Laget av krystallglass.- Antall i pakken: 4- En perfekt gave. Vedlikeholdsinstruksjoner for hvitvinsglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Minerva Vase 32 Cm - Vaser Krystall Klar - 103634

  Nachtmann Minerva Vase 32 Cm - Vaser Krystall Klar - 103634
  Vasen fra Nachtmann har et imponerende utseende med en sjenerøs størrelse perfekt for en stor blomsterarrangement. Den er laget av høykvalitets krystallglass med en profilert overflate og en nobel fot. Om vasen fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Imponerende design.- Nobel fot.- Vasen finnes i 2 forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Berry - 104244

  Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Berry - 104244
  Tumblerglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Longdrinkglass 38 cl 4 stk

  Nachtmann Noblesse Longdrinkglass 38 cl 4 stk
  Noblesse er en vakker og luksuriøs serie fra Nachtmann som både er luksuriøs og vakker med sitt elegante rutemønster. De pene longdrinkglassene passer alltid like fint, til hverdags og fest. I serien Noblesse finner du Longdrinkglass, Whiskyglass og
 • Nachtmann Vivendi Cognacglass 10,9 cl 4 stk

  Nachtmann Vivendi Cognacglass 10,9 cl 4 stk
  Vivendi serien fra Nachtmann er elegante glass som passer til hverdags. Perfekte glass til favorittkonjakken!Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 10,9 cl. Høyde: 17,7 cm. Diameter: 5,8 cm. 
 • Nachtmann Highland Longdrinkglass 37,5 cl 4 stk

  Nachtmann Highland Longdrinkglass 37,5 cl 4 stk
  Klassiske glass fra Nachtmanns serie Highland som passer til alle drikker og er like fine på et stilig festbord som til hverdagsmiddagen. Med sine ulike mønster er glassene et flott komplement til din glassamling.  Kan vaskes i oppvaskmaskin. &n
 • Nachtmann ViNova Champagneglass 28 cl 4 stk

  Nachtmann ViNova Champagneglass 28 cl 4 stk
  Stilrene og elegante champgneglass som høyer stemningen ved alle anledninger. Serien ViNOVA fra Nachtmann er designet for å la deg nyte din champagne på beste måte. Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 28 cl. Høyde: 24 cm. Diameter: 7 cm. 
 • Nachtmann Bossa Nova Tumbler 33cl 4-pakk - Tumblerglass Frostet Glass Klar - 92076

  Nachtmann Bossa Nova Tumbler 33cl 4-pakk - Tumblerglass Frostet Glass Klar - 92076
  4-pakning med Bossa Nova Tumbler fra Nachtmann. Fire stk. vakre tumblers fra serien Bossa Nova, som kjennetegnes av sitt karakteristisk vevde kurvmønster. Glassene passer like bra til å servere juice i til frokost som til whiskyen ved middagsbordet. Er fin å kombinere med andre produkter fra samme serie. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Quartz Vase 26 Cm - Vaser Klar - 88332

  Nachtmann Quartz Vase 26 Cm - Vaser Klar - 88332
  Non-lead crystal decorative square plate. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Ølglass 60 Cl - Ølglass Krystall Klar - 95635

  Nachtmann Noblesse Ølglass 60 Cl - Ølglass Krystall Klar - 95635
  Noblesse ølglass fra Nachtmann. Dette ølglasset tilhører serien Noblesse, som består av glass med et klassisk diamantmønster som gir en eksklusiv følelse i hjemmet. Glasset har en god vekt, håndtaket er behagelig å holde i. Et must for øl-entusiasten. Laget av krystall, tåler oppvaskmaskin. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Beger 23 Cl 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 102086

  Nachtmann Noblesse Beger 23 Cl 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 102086
  Disse begrene fra Nachtmann tilhører serien Noblesse, som inneholder alt du trenger for baren hjemme. Laget av glass, med et klassisk kuttet diamantmønster som gir et luksuriøst preg på bordet. Laget av krystallglass. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Tallerken 21 Cm 2-pakk - Tallerkener Klar - 97632

  Nachtmann Bossa Nova Tallerken 21 Cm 2-pakk - Tallerkener Klar - 97632
  Bossa Nova Tallerken 21 cm, 2-Pakk fra Nachtmann. Tallerkener Klar Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Sett 3 Deler - Serveringsskåler Klar - 90026

  Nachtmann Bossa Nova Sett 3 Deler - Serveringsskåler Klar - 90026
  Bossa Nova Sett 3 deler fra Nachtmann. Serveringsskåler Klar Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Longdrink 40cl 4-pakk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 92075

  Nachtmann Bossa Nova Longdrink 40cl 4-pakk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 92075
  4-pakning med Bossa Nova Longdrink fra Nachtmann. Fire stk. vakre glass fra serien Bossa Nova, som kjennetegnes av sitt karakteristisk vevde kurvmønster. Glassene passer like bra til å servere juice i til frokost som en drink ved middagsbordet. Er fin å kombinere med andre produkter fra samme serie. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Sculpture Karaffel + 2 Tumblere - Tumblerglass Krystall Klar - 101984

  Nachtmann Sculpture Karaffel + 2 Tumblere - Tumblerglass Krystall Klar - 101984
  Denne karaffelen og de to tilhørende glassene fra Nachtmann er en del av serien Sculpture. Som navnet antyder er de like mye skulpturer som drikkeglass. Den komplekse geometrien på den ujevne delen sammen med perfeksjonismen på den glatte delen skaper en vakker lysrefleksjon som skiller seg ut fra mengden. Designet av Ahmet Uslu. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Punk Longdrink 39 Cl 4-pk - Highballglass & Longdrinkglass Klar - 99498

  Nachtmann Punk Longdrink 39 Cl 4-pk - Highballglass & Longdrinkglass Klar - 99498
  Kolleksjonen Punk fra Nachtmann, utviklet i samarbeid med verdens ledende kunst og design college Central Saint Martins i London. Designer Anke Buchmann har skapt en iøyenfallende samling av høykvalitets krystallglass, og skaper en lysende og glitrende atmosfære inspirert av den engelske punken. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Skål 15 Cm 2-pk - Serveringsskåler Krystall Klar - 102253

  Nachtmann Bossa Nova Skål 15 Cm 2-pk - Serveringsskåler Krystall Klar - 102253
  En 2-pakning med Bossa Nova skåler fra Nachtmann. Disse skålene er laget av klart glass og har et stilig kurvmønster. De er en del av serien Bossa Nova, som har den samme herlige følsomheten som dansen serien er oppkalt etter. Skålene er like godt egnet for hverdag som til fest. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Nachtmann Minerva Vase 40 Cm - Vaser Krystall Klar - 103635

  Nachtmann Minerva Vase 40 Cm - Vaser Krystall Klar - 103635
  Vasen fra Nachtmann har et imponerende utseende med en sjenerøs størrelse perfekt for en stor blomsterarrangement. Den er laget av høykvalitets krystallglass med en profilert overflate og en nobel fot. Om vasen fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Imponerende design.- Nobel fot.- Vasen finnes i 2 forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Nachtmann Vivino Bordeaux Vinglass 61 Cl 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 103738

  Nachtmann Vivino Bordeaux Vinglass 61 Cl 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 103738
  Vinglasset fra Nachtmann har et stilrent, klassisk design med en sjenerøs kopp perfekt for rødviner. Det er laget av slitesterkt krystallglass med en høy klarhet for å lysne opp bordsettingen. Om vinglasset fra Nachtmann- Fra kolleksjonen Vivino.- Laget av krystallglass.- Antall i pakken: 4- En perfekt gave. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova drikkeglass 12 stk.

  Nachtmann Bossa Nova drikkeglass 12 stk.
  Dekk bordet med et tidløst og stilfullt design i form av de vakre glassene fra Nachtmann. Glassene er en del av Bossa Nova- Serien, og de vil tiltrekke seg alles oppmerksomhet, takket være deres unike form. Her får du et sett bestående av seks longdr
 • Nachtmann Noblesse cocktailglass 4-stk, 35,5 cl

  Nachtmann Noblesse cocktailglass 4-stk, 35,5 cl
  Med serien Noblesse fra Nachtman og de flotte cocktailglassene dekker du og serverer på den perfekte måten. Glassene har et elegant rutemønster som gir karakter. Designet på glassene gjør dem behagelige å holde i. Bland favorittdrinkene dine og invit
 • Nachtmann Etno longdrinkglass 4-stk, 43,4 cl

  Nachtmann Etno longdrinkglass 4-stk, 43,4 cl
  Nachtmanns serie Ethno har et moderne og lekefult design med klassiske elementer. Glassmønsteret reflekteres fint i lyset og forsterker sjarmen til glasset. Med longdrinkglasset kan du blande flotte drinker og imponere dine gjester. Glassene er en se
 • Nachtmann Noblesse longdrinkglass 2-stk, 37,5 cl, gold

  Nachtmann Noblesse longdrinkglass 2-stk, 37,5 cl, gold
  Noblesse er en luksuriøs krystallglass-serie fra Nachtmann designet med et elegant rutemønster. Longdrinkglasset er laget av klart glass og har en malt kant i gull, noe som bidrar til den eksklusive følelsen. De ligger stabilt i hånden og er perfekte
 • Noblesse Tumbler Aqua 2-pakning

  Noblesse Tumbler Aqua 2-pakning
 • Noblesse Tumbler Mint 2-pakning

  Noblesse Tumbler Mint 2-pakning
 • Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Tobacco - 104246

  Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Tobacco - 104246
  Tumblerglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Vintage Blue - 104243

  Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Vintage Blue - 104243
  Tumblerglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Quartz Vase 26 cm

  Nachtmann Quartz Vase 26 cm
  Vasene og skålen fra Nachtmanns serie Quartz er skapt av Catherine Merrick i konkurransen NextGen design sammen med velkjente Pratt Institute i New York. Med kvartssand som inspirasjonskilde, en av de viktigste råvarene ved produksjon av krystall
 • Nachtmann Sculpture Tumblerglass 37 cl

  Nachtmann Sculpture Tumblerglass 37 cl
  Eksklusive whiskyglass som er hyggelige å gi bort som gave eller å unne deg selv! Under Nachtmanns samarbeid med University College of Arts i Sverige i 2012 skapte eleven Ahmet Uslu serien Sculpture. Seriens spesielle design gjør at lyset reflekteres
 • Nachtmann ViNova Hvitvinsglass 38 cl 4 stk

  Nachtmann ViNova Hvitvinsglass 38 cl 4 stk
  Stilrent hvitvinsglass som passer til alle anledninger og på alle bord. Nachtmanns serie ViNOVA er elegant og moderne, med en form som gir deg den beste drikkeopplevelsen. Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 38 cl. Høyde: 24 cm. Diameter: 8 cm. 
 • Nachtmann Noblesse All Purpose Drikkeglass 23 cl 4-pk

  Nachtmann Noblesse All Purpose Drikkeglass 23 cl 4-pk
  Drikkeglass som pryder ethvert middagsbord. Du kan enkelt og raskt gjøre selv de mest nedtonede middagsbordene, luksuriøs og elegant med disse drikkeglassene fra tyske Nachtmann og deres Noblesse serie. Noblesse serien er kjent for dens diamantmønste
 • Nachtmann Noblesse All Purpose Drikkeglass 35 cl 4-pk

  Nachtmann Noblesse All Purpose Drikkeglass 35 cl 4-pk
  Noblesse serien fra tyske Nachtmann har glass som pynter opp ethvert bord og passer inn i alle hjem. Med sitt elegante og tidløse design, gjør selv det mest avslappende middagsbordet eksklusivt og elegant. Glassene er laget i krystallglass og som all
 • Nachtmann Highland Longdrinkglass 37,5 Cl 4-pk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 97784

  Nachtmann Highland Longdrinkglass 37,5 Cl 4-pk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 97784
  En 4-pakning med Highland Longdrinkglass fra Nachtmann. Disse glassene tilhører den populære serien Highland, som består av stilrene krystallglass av høy kvalitet. Glassene viser fram innholdet på en elegant måte, uansett om du drikker en drink, juice eller fin whisky. Designet er tradisjonelt og gir en luksuriøs følelse. Glassene tåler oppvaskmaskin. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Punk Tumbler 34,8 Cl 4-pk - Tumblerglass Klar - 99503

  Nachtmann Punk Tumbler 34,8 Cl 4-pk - Tumblerglass Klar - 99503
  Kolleksjonen Punk fra Nachtmann, utviklet i samarbeid med verdens ledende kunst og design høyskole Central Saint Martins i London. Designeren Anke Buchmann har skapt en iøyenfallende samling av høykvalitets krystallglass som skaper en lysende og glitrende atmosfære. Inspirert av den engelske punken. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Kanne 1,2l - Vannkarafler & Vannkanner Krystall Klar - 92074

  Nachtmann Bossa Nova Kanne 1,2l - Vannkarafler & Vannkanner Krystall Klar - 92074
  Bossa Nova kanne fra Nachtmann. En vakker glasskanne fra serien Bossa Nova, preget av sin karakteristiske vevde kurvmønster. Det er like egnet til å servere juice på frokost, som vann til finmiddagen. Er fin å kombinere med tallerkener, glass og skåler fra samme serie. Rommer 1,2 liter. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Nachtmann Punk Sett Karaffel & 2 Whiskyglass - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 99501

  Nachtmann Punk Sett Karaffel & 2 Whiskyglass - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 99501
  Kolleksjonen Punk fra Nachtmann, utviklet i samarbeid med verdens ledende kunst og design college Central Saint Martins i London. Designer Anke Buchmann har skapt en iøyenfallende samling av høykvalitets krystallglass, og skaper en lysende og glitrende atmosfære inspirert av den engelske punken. Dette settet er en perfekt gave til whiskyelskeren. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Rektangulær Tallerken 28x14 Cm - Tallerkener Klar - 81399

  Nachtmann Bossa Nova Rektangulær Tallerken 28x14 Cm - Tallerkener Klar - 81399
  Bossa Nova Rektangulær Tallerken 28x14 cm fra Nachtmann. Tallerkener Klar Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Whiskyglass 29 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 89207

  Nachtmann Noblesse Whiskyglass 29 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 89207
  Nyt gode drikker fra disse stilrene glassene fra Nachtmann. Serien Noblesse består av vakre og luksuriøse produkter med et klassisk og elegant rutemønster. Glassene er utrolig stabile i hånden, og gjør at du kan nyte din favorittdrikke på elegant måten. Glassene rommer 29,5 cl. De måler 9,8 cm i høyde og 8,2 cm i diameter. Glassene tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Highland Tumbler 4-pakk - Tumblerglass Glass Klar - 95906

  Nachtmann Highland Tumbler 4-pakk - Tumblerglass Glass Klar - 95906
  4-pakning med Highland Tumbler fra Nachtmann. Disse tumblers tilhører den populære Highland-glasskolleksjonen som inneholder stilrene krystallglass av høy kvalitet. Glassene viser fram innholdet på en elegant måte, enten du drikker en drink, juice eller fin whisky. Designen er tradisjonell med ulik sliping i glasset som gir en luksuriøs følelse. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Skål Firkantet 12 Cm 2-pakk - Serveringsskåler Krystall Klar - 89694

  Nachtmann Bossa Nova Skål Firkantet 12 Cm 2-pakk - Serveringsskåler Krystall Klar - 89694
  Den vakre skålen Bossa Nova som selges i 2-pakning kommer fra Nachtmanns. Med en glatt overflate passer denne skålen like bra til glass som fruktsalat. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Shotglass 4-pk - Snapsglass & Avecglass Klar - 100694

  Nachtmann Noblesse Shotglass 4-pk - Snapsglass & Avecglass Klar - 100694
  Noblesse Shotglass, 4-pk fra Nachtmann. Snapsglass & Avecglass Klar Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Skål 2-pk - Skåler & Serveringsfat Krystall Klar - 96060

  Nachtmann Noblesse Skål 2-pk - Skåler & Serveringsfat Krystall Klar - 96060
  Noblesse skåler fra Nachtmann. Et sett med to krystallskåler med et tradisjonelt diamantmønster. Kjøp Skåler & Serveringsfat og andre Servering & Borddekking hos Royal Design.
 • Vivino Champagne 26 cl 4-p

  Vivino Champagne 26 cl 4-p
 • Nachtmann Classix Tumblerglass 34 Cl 2-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 103652

  Nachtmann Classix Tumblerglass 34 Cl 2-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 103652
  Tumblerglasset fra Nachtmann har en klassisk form med et iøyenfallende, elegant mønster. Det er laget av fint krystallglass med en høy klarhet perfekt til finere anledninger. Tilgjengelig i ulike størrelser. 2-pakke. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Klassisk form.- Elegant, iøyenfallende mønster.- Dette tumblerglasset er en del av serien Classix fra Nachtmann.- Antall i pakken: 2 Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Vivino Burgundy Vinglass 70 Cl 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 103740

  Nachtmann Vivino Burgundy Vinglass 70 Cl 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 103740
  Vinglasset fra Nachtmann har et stilrent, klassisk design med en stor kopp perfekt for kraftige rødviner. Det er laget av slitesterkt krystallglass med en høy klarhet for å lysne opp bordsettingen. Om vinglasset fra Nachtmann- Fra kolleksjonen Vivino.- Laget av krystallglass.- Antall i pakken: 4- En perfekt gave. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Classix Longdrinkglass 40 Cl 2-pk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 103653

  Nachtmann Classix Longdrinkglass 40 Cl 2-pk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 103653
  Longdrinkglasset fra Nachtmann har en klassisk form med et iøyenfallende, elegant mønster. Det er laget av fint krystallglass med en høy klarhet perfekt til finere anledninger. Tilgjengelig i ulike størrelser. 2-pakke. Om longdrinkglasset fra Nachtmann- Klassisk form.- Elegant, iøyenfallende mønster.- Dette longdrinkglasset er en del av serien Classix fra Nachtmann.- Antall i pakken: 2 Vedlikeholdsinstruksjoner for longdrinkglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Vivino Champagneglass 26 Cl 4-pk - Champagneglass Krystall Klar - 103744

  Nachtmann Vivino Champagneglass 26 Cl 4-pk - Champagneglass Krystall Klar - 103744
  Champagneglasset fra Nachtmann har et stilrent, klassisk design med en tynn kopp perfekt for servering av champagne og vin. Det er laget av slitesterkt krystallglass med en høy klarhet for å lysne opp bordsettingen. Om champagneglasset fra Nachtmann- Fra kolleksjonen Vivino.- Laget av krystallglass.- Antall i pakken: 4- En perfekt gave. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Highland drikkeglass 12 stk.

  Nachtmann Highland drikkeglass 12 stk.
  De perfekte glassene til enhver anledning, hvor du uten tvil vil imponere dine gjester med drikkeglassene sitt eksklusive design. Drikkeglassene er idelle til cocktails, så vel som vann, takket være den allsidige formen, som har et unikt uttrykk. Her
 • Nachtmann Noblesse tumbler- og shotglass 12 stk.

  Nachtmann Noblesse tumbler- og shotglass 12 stk.
  Bring en luksuriøs følelse inn i hjemmet ved hjelp av de vakre Noblesse glass fra Nachtmann. Her får du et sett bestående av seks tumblerglass, som måler 8,4 x 8 cm. Og har en kapasitet på 24,5 cl, og seks shotglass, som måler 6,1 x 5 cm, og har en k
 • Nachtmann Noblesse champagneglass 4-stk, 15,5 cl

  Nachtmann Noblesse champagneglass 4-stk, 15,5 cl
  Noblesse er en flott og luksuriøs krystallserie fra Nachtmann med et tradisjonelt og elegant rutemønster. Glassene ligger stabilt i hånden og perfekte til å nyte din favorittdrink med. Serien inneholder også skåler for snacks og en elegant whisky kar
 • Nachtmann Noblesse Sett Karaffel & 2 Glass - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 91899

  Nachtmann Noblesse Sett Karaffel & 2 Glass - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 91899
  Et sett med Noblesse karaffel og to whiskyglass fra Nachtmann. Dette settet tilhører serien Noblesse, som består av glass med et klassisk diamantmønster som gir en eksklusiv følelse i hjemmet. Glasset har en god vekt som ligger stabilt i hånden, karaffelen blir et vakkert element i barskapet. Et must for whiskyentusiasten! Laget av krystall. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Square Plate 2 Pcs - Tallerkener Krystall Klar - 101907

  Nachtmann Bossa Nova Square Plate 2 Pcs - Tallerkener Krystall Klar - 101907
  2-pack with Bossa Nova Plates from Nachtmann. This square plate is made of clear glass and has a stylish flatted basket pattern. It is part of the series Bossa Nova, which has the same delicious sensitivity as the dance that the series is named after. The plate is just as good for everyday as for parties. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Noblesse Tumbler Taupe 2-pakning

  Noblesse Tumbler Taupe 2-pakning
 • Noblesse Tumbler Vintage Blue 2-pakning

  Noblesse Tumbler Vintage Blue 2-pakning
 • Ethno Tumbler Glass 4-pakning

  Ethno Tumbler Glass 4-pakning
 • Ethno Skål Glass 2-pakning

  Ethno Skål Glass 2-pakning
 • Nachtmann Minerva Vase Gull 40 Cm - Vaser Krystall Klar - 104163

  Nachtmann Minerva Vase Gull 40 Cm - Vaser Krystall Klar - 104163
  Vasen fra Nachtmann har et luksuriøst, iøynefallende utseende med en pompøs fot med en gylden farge. Den er laget av krystallglass med en ribbet overflate og en sjenerøs størrelse perfekt til å lage dine egne blomsterarrangementer. Om vasen fra Nachtmann- Firkantet fot.- Luksuriøst, iøynefallende utseende.- Laget av krystallglass.- Vasen finnes i 2 forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Vinglass 4-pk 35 Cl - Vinglass Krystall Klar - 104247

  Nachtmann Noblesse Vinglass 4-pk 35 Cl - Vinglass Krystall Klar - 104247
  Vinglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om vinglasset fra Nachtmann- Luksuriøst design.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 4-pakning.- Kapasitet: 35 cl.- Kan også brukes som et drikkeglass. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Smoke - 104245

  Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Smoke - 104245
  Tumblerglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Longdrinkglass 2-pk 37 Cl - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 104031

  Nachtmann Noblesse Longdrinkglass 2-pk 37 Cl - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 104031
  Longdrinkglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om longdrinkglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 37 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for longdrinkglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Champagneglass 4-pk 15 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 104248

  Nachtmann Noblesse Champagneglass 4-pk 15 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 104248
  Champagneglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om champagneglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 4-pakning.- Kapasitet: 15 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Skål 2-pk 74 Cl - Serveringsskåler Krystall Klar - 104252

  Nachtmann Ethno Skål 2-pk 74 Cl - Serveringsskåler Krystall Klar - 104252
  Skålen fra Nachtmann er laget av eksklusivt krystallglass med et dekorativt mønster for å reflektere lyset på en vakker måte. Den har en liten størrelse perfekt til servering av snacks. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Om skålen fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Vakkert mønster.- Fra kolleksjonen Ethno.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 74 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Longdrinkglass 4-pk 43 Cl - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 104250

  Nachtmann Ethno Longdrinkglass 4-pk 43 Cl - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 104250
  Longdrinkglasset fra Nachtmann er laget av eksklusivt krystallglass med et dekorativt mønster for å reflektere lyset på en vakker måte. Det har et høyt design perfekt til drinker. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Om longdrinkglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Vakkert mønster.- Fra kolleksjonen Ethno.- Selges i en 4-pakning.- Kapasitet: 43 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for longdrinkglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Minerva Vase Platinum 40 Cm - Vaser Krystall Klar - 104165

  Nachtmann Minerva Vase Platinum 40 Cm - Vaser Krystall Klar - 104165
  Vasen fra Nachtmann har et luksuriøst, iøynefallende utseende med en pompøs fot med en platinum farge. Den er laget av krystallglass med en ribbet overflate og en sjenerøs størrelse perfekt til å lage dine egne blomsterarrangementer. Om vasen fra Nachtmann- Firkantet fot.- Luksuriøst, iøynefallende utseende.- Laget av krystallglass.- Vasen finnes i 2 forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Tumblerglass 4-pk 29 Cl - Tumblerglass Krystall Klar - 104251

  Nachtmann Ethno Tumblerglass 4-pk 29 Cl - Tumblerglass Krystall Klar - 104251
  Tumblerglasset fra Nachtmann er laget av eksklusivt krystallglass med et dekorativt mønster for å reflektere lyset på en vakker måte. Det har et lavt design perfekt for whisky og andre brennevin. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Vakkert mønster.- Fra kolleksjonen Ethno.- Selges i en 4-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 104025

  Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 104025
  Tumblerglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Taupe - 104242

  Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Taupe - 104242
  Tumblerglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Rose - 104240

  Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Rose - 104240
  Tumblerglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Aqua - 104239

  Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Aqua - 104239
  Tumblerglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Kopp 2-pk 39 Cl - Kaffekopper Krystall Klar - 104249

  Nachtmann Ethno Kopp 2-pk 39 Cl - Kaffekopper Krystall Klar - 104249
  Koppen fra Nachtmann er laget av eksklusivt krystallglass med et dekorativt mønster for å reflektere lyset på en vakker måte. Den har et praktisk design med et håndtak på siden perfekt til varme drikker. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Om koppen fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Vakkert mønster.- Fra kolleksjonen Ethno.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 39 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Nachtmann Minerva Vase Platinum 32 Cm - Vaser Krystall Klar - 104161

  Nachtmann Minerva Vase Platinum 32 Cm - Vaser Krystall Klar - 104161
  Vasen fra Nachtmann har et luksuriøst, iøynefallende utseende med en pompøs fot med en platinum farge. Den er laget av krystallglass med en ribbet overflate og en sjenerøs størrelse perfekt til å lage dine egne blomsterarrangementer. Om vasen fra Nachtmann- Firkantet fot.- Luksuriøst, iøynefallende utseende.- Laget av krystallglass.- Vasen finnes i 2 forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Nachtmann Minerva Vase Gull 32 Cm - Vaser Krystall Klar - 104160

  Nachtmann Minerva Vase Gull 32 Cm - Vaser Krystall Klar - 104160
  Vasen fra Nachtmann har et luksuriøst, iøynefallende utseende med en pompøs fot med en gylden farge. Den er laget av krystallglass med en ribbet overflate og en sjenerøs størrelse perfekt til å lage dine egne blomsterarrangementer. Om vasen fra Nachtmann- Firkantet fot.- Luksuriøst, iøynefallende utseende.- Laget av krystallglass.- Vasen finnes i 2 forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Mint - 104241

  Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Mint - 104241
  Tumblerglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Supreme hvitvinsglass, 4-pakning

  Nachtmann Supreme hvitvinsglass, 4-pakning
  Supreme hvitvinsglass 50 cl i 4-pakning. Et stilig vinglass produsert av den eksepsjonelle glassprodusenten Nachtmann. Supreme hvitvinsglass er et smalt glass med en relativt høy kuppel. Dette gjør det mulig å begrense oksidasjonen mens man effektivt beholder aromaen i glasset. Alt sammen bæres av en stilig fot og en slank, elegant stett. Denne pakken inneholder 4 stk. glass.
 • Nachtmann Supreme rødvinsglass 4-pakning

  Nachtmann Supreme rødvinsglass 4-pakning
  Supreme rødvinsglass 81 cl 4-pakning. Et stilig vinglass produsert av den eksepsjonelle glassprodusenten Nachtmann. Glasset rommer 81 cl opp til kanten, men det anbefales å brukes til ca 15-25 cl vin. Supreme rødvinsglass har en stilig og velbalansert design, med fokus på aroma og mulighet til å lufte vinen i glasset. Alt sammen bæres av en stilig fot og en slank, elegant stett. Denne pakken inneholder 4 stk. glass.
 • Nachtmann Supreme champagneglass 4-pakning

  Nachtmann Supreme champagneglass 4-pakning
  Supreme champagneglass 30 cl 4-pakning. Et stilig champagneglass produsert av den eksepsjonelle glassprodusenten Nachtmann. Supreme champagneglass er et smalt glass med en relativt høy kuppel som gir luft til designet. Den slanke kroppen bevarer kullsyren i champagnen eller musserende vin, slik at man kan nyte den over lengre tid. Den lette smalningen lar aromaene holde seg i glasset, noe som bidrar til å heve smak og duft. Alt sammen bæres av en stilig fot og en slank, elegant stett. Denne pakken inneholder 4 stk. glass.
 • Royal Gold Rödvinsglas

  Royal Gold Rödvinsglas
  Royal Gold Rödvinsglas 32 cl. Detta lyxiga kristallglas är designat av den välrenommerade glas och kristallproducenten Nachtmann i Tyskland. Ett mycket vackert kristallglas med en elegant slipning och guldkant. Detta rödvinsglas är av ytterst högsta kvalité och är som gjort för mycket speciella tillfällen. Glaset levereras varsamt förpackat i en stilig rund presentbox.
 • Royal Gold champagneglas

  Royal Gold champagneglas
  Royal Gold champagneglas 14,5 cl. Detta lyxiga kristallglas är designat av den välrenommerade glas och kristallproducenten Nachtmann i Tyskland. Ett mycket vackert kristallglas med en elegant slipning och guldkant. Detta champagneglas är av ytterst högsta kvalité och är som gjort för mycket speciella tillfällen. Glaset levereras varsamt förpackat i en stilig rund presentbox.
 • Shu Fa whiskyglass 4-pakning

  Shu Fa whiskyglass 4-pakning
  Shu Fa whiskyglass 36 cl. Ett veldig stilig tumblerglass fra tyske Nachtmann. De stilige krystalllignende utbuktningene på utsiden av dette whiskyglasset skaper en optisk illusjon og får glasset til å reflektere lyset på en veldig stilig måte. Perfekt drinkglass til en Old Fashioned, eller en Whiskey on the Rocks. Høyde: 101 mm Volum 330 ml Leveres i 4-pakning.
 • Nachtmann Vinova Bordeaux vinglass 4-pakning

  Nachtmann Vinova Bordeaux vinglass 4-pakning
  Nachtmann Vinova Bordeaux vinglass 4-pakning. Dette stilige krystallglasset er designet for å passe perfekt til aroma- og smaksprofilen i franske Bordeaux-rødviner. Den litt bredere utformingen gir rom for oksidasjon, og høyden på glasset balanserer ut eventuelle alkoholtoner og tanniner. Et ordentlig lekkert rødvinsglass som passer til druesortene Merlot, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc og andre. Volum: 680 ml Høyde: 240 mm Leveres i 4-pakning
 • Nachtmann Vinova Bourgogne vinglass, 4-pakning

  Nachtmann Vinova Bourgogne vinglass, 4-pakning
  Nachtmann Vinova Bourgogne vinglass, 4-pakning. Dette imponerende rødvinsglasset har en veldig bred åpning for rikelige mengder oksidasjon. Utformingen av vinglasset er spesielt tilpasset viner fra Bourgogne-regionen i Frankrike, fordi det velformede glasset fremhever den delikate aromaen fra Pinot Noir-druen på en eksemplarisk måte. Et veldig elegant vinglass. Volum: 840 ml Høyde: 240 mm Leveres i 4-pakning
 • Nachtmann Vinova rødvinsglass 4-pakning

  Nachtmann Vinova rødvinsglass 4-pakning
  Nachtmann Vinova rødvinsglass 4-pakning. Et vakkert rødvinsglass i høykvalitets krystall fra den tyske prestisjeprodusenten Nachtmann. Dette består av et avlangt glass som byr på en velbalansert aromagjengivelse. Vakker helhetsdesign og ideell for alle typer røde viner. Volum: 550 ml Høyde: 240 mm Leveres i 4-pakning
 • Nachtmann Vinova hvitvinsglass 4-pakning

  Nachtmann Vinova hvitvinsglass 4-pakning
  Nachtmann Vinova hvitvinsglass 4-pakning. Et stilig hvitvinsglass i krystall av høyeste kvalitet fra tyske Nachtmann. Dette består av et avlangt, litt smalere glass som byr på en velbalansert aromagjengivelse. Vakker helhetsdesign og ideell for alle typer hvite viner.
 • Nachtmann Muse Bordeaux rødvinsglass 2-pakning

  Nachtmann Muse Bordeaux rødvinsglass 2-pakning
  Nachtmann Muse Bordeaux rødvinsglass 2-pakning. Elegant og luksuriøst rødvinsglass fra tyske Nachtmann. Muse rødvinsglass har en lekker utførelse med et bånd av greske nøkler i gull på toppen som inngir eleganse uten å skifte fokus fra innholdet. Veldig vakkert vinglass som egner seg godt til viner med druesortene Cabernet Sauvignon og Merlot og andre, men den generelle designen gjør det også godt egnet som allround-vinglass. Volum: 81 cl Høyde: 26,5 cm Ø: 10,4 cm
 • Nachtmann Muse champagneglass 2-pakning

  Nachtmann Muse champagneglass 2-pakning
  Nachtmann Muse champagneglass 2-pakning. Et vakkert champagneglass med et gullbånd av greske nøkler øverst. Dette champagneglasset har en smal og høy stett som skaper en behagelig høyde. Den smale glasskroppen bevarer effektivt kullsyren i musserende viner, og en lett kurving bidrar til å tydeliggjøre aromaene. Gullbåndet øverst bidrar med en pen nyanse uten å ta for mye plass som helhet. Volum: 30 cl Høyde: 26,5 cm Ø: 7 cm
 • Nachtmann Muse Tumbler 2-pakning

  Nachtmann Muse Tumbler 2-pakning
  Nachtmann Muse Tumblerglass 2-pakning. En elegant tumbler med bånd med greske nøkler i gull helt øverst fra tyske Nachtmann. Muse Tumbler er et virkelig lekkert glass som passer perfekt som vannglass til resten av Muse-serien, men det gjør seg også veldig bra som både vin- og whiskyglass. Gullbåndet øverst bidrar med en pen nyanse uten å ta for mye plass som helhet. Vol: 37 cl Høyde: 9,4 cm Ø: 8,5 cm
 • Nachtmann Muse hvitvinsglass 2-pakning

  Nachtmann Muse hvitvinsglass 2-pakning
  Nachtmann Muse hvitvinsglass 2-pakning. Et godt avveid hvitvinsglass med en virkelig luksuriøs følelse. Muse hvitvinsglass fra Nachtmann skaper et elegant inntrykk uten å bli for mye av det gode. På den øvre delen av vinglasset er det et bånd av greske nøkler i gull som løfter det hele til et virkelig praktfullt glass. Et meget elegant vinglass som egner seg godt til de fleste typer hvite viner. Volum: 50 cl Høyde: 26,5 cm Ø: 8,6 cm
 • Nachtmann Punk whiskyglass kobber

  Nachtmann Punk whiskyglass kobber
  Dette lekre whiskyglasset i krystall er malt med et kobberbelegg utvendig, noe som gir en virkelig unik design. Punk whiskeyglass i kobber fra Nachtmann er designet sammen med kunst- og designhøgskolen Central Saint Martins i London, for å feire 40-årsjubileet for punk-bevegelsen og musikkstilen. Glasset har den karakteristiske fargen av kobber og er ikke gjennomsiktig. De lekre strukturene gir et metallisk inntrykk og gjør denne tumbleren til et perfekt glass for drinker som Moscow Mule, Negroni, Old Fashioned, Side Car med mer. Volum: 34,8 cl Høyde: 10,1 cm Ø: 8,4 cm
 • Nachtmann Punk whiskyglass 4-pakning

  Nachtmann Punk whiskyglass 4-pakning
  Nachtmann Punk whiskyglass 4-pakning er et utfordrende og utsøkt designede whiskyglass i krystall fra Nachtmann. Punk whiskyglass er designet sammen med kunst- og designhøgskolen Central Saint Martins i London, for å feire 40-årsjubileet for punk-bevegelsen og musikkstilen. Dette D.O.F-glasset har en utvendig struktur av prismeaktige firkanter på utsiden, noe som bringer både struktur og glans til designet. Et vakkert og utfordrende drinkglass til en Old Fashioned, Side Car og Negroni, eller hvorfor ikke til en smakfull Bourbon? Volum: 34,8 cl Høyde: 10,1 cm Ø: 8,4 cm Leveres i 4-pakning
 • Sculpture whiskyglass 37 cl 4-pakning

  Sculpture whiskyglass 37 cl 4-pakning
  Sculpture whiskyglass 37 cl 4-pakning. Lekkert slipte tumblerglass i krystall fra Nachtmann. Mønsteret på Sculpture whiskyglass minner om iskrystaller og bringer både en vakker glød og en smakfull struktur til designet. Utsøkt tumbler til whisky, brandy og drinker som Old Fashioned, Negroni med flere. produsert i krystall med kvalitet i verdensklasse. Volum: 37 cl Høyde: 10 cm Leveres i 4-pakning
 • Nachtmann Highland Tumblerglass 4-pakning

  Nachtmann Highland Tumblerglass 4-pakning
  Highland tumblerglass fra Nachtmann er et sett med fire stykk tumblers i krystall med forskjellige slipinger. De fire glassene er skåret i forskjellige mønstre og er like stilige hver for seg som i samlet gruppe. 4 stk glass med forskjellige mønstre i krystallet. Volum: 34,5 cl Mål (Bredde x Høyde mm): 82 x 102 Tåler maskinoppvask!
 • Nachtmann Vivino Bordeaux vinglass 61 cl 4-pakning

  Nachtmann Vivino Bordeaux vinglass 61 cl 4-pakning
  Nachtmann Vivino Bordeaux vinglass 61 cl 4-pakning er et utmerket vinglass med sjenerøs form egnet for fyldige, komplekse røde Bordeaux-viner som inneholder mye tannin. Dette vinglasset gir vinen gode muligheter til å utvikle seg på den beste måten når du serverer og drikker den. ViVino-serien oppfyller også miljøkravene. Laget i Tyskland av Nachtmann som er sertifisert for kvalitets-, miljø- og energistyringssystemer. Produksjonen av ViVino oppfyller de høyeste standarder for miljøvern, inkludert ressursbruk. Disse slitesterke glassene er mer holdbare enn plast og er designet for langvarig bruk og kan resirkuleres igjen. Vivino - et naturlig valg! Volum: 61 cl Høyde: 21,7 cm Bredde: 9,5 cm
 • Nachtmann Vivino Burgund vinglass 70 cl 4-pakning

  Nachtmann Vivino Burgund vinglass 70 cl 4-pakning
  Nachtmann ViVino Burgundy vinglass 70 cl 4-pakning passer utmerket til viner fra Bourgogne i Øst-Frankrike som har en mindre andel tannin, men høyt syreinnhold. Formen som med sin brede design gir balanse til alle de kvaliteter som trenger å binde seg for at du skal få best mulig smaks- og duftopplevelse av Bourgogne-viner. Derfor har Nachtmann utviklet dette utsøkte glasset for å drikke Burgundy-viner fra. Tåler maskinoppvask ViVino-serien oppfyller også miljøkravene. Laget i Tyskland av Nachtmann som er sertifisert for kvalitets-, miljø- og energistyringssystemer. Produksjonen av ViVino oppfyller de høyeste standarder for miljøvern, inkludert ressursbruk. Disse slitesterke glassene er mer holdbare enn plast og er designet for langvarig bruk og kan resirkuleres igjen. Vivino - et
 • Nachtmann Vivino hvitvinsglass 37 cl 4-pakning

  Nachtmann Vivino hvitvinsglass 37 cl 4-pakning
  Nachtmann ViVino hvitvinsglass 37 cl 4-pakning som passer til å drikke alle hvite viner fra, fordi designet gjør at de fruktige duftene og smakene balanseres ved serveringen. Laget av krystall uten bly eller andre tungmetaller. Tåler maskinoppvask ViVino-serien oppfyller også miljøkravene. Laget i Tyskland av Nachtmann som er sertifisert for kvalitets-, miljø- og energistyringssystemer. Produksjonen av ViVino oppfyller de høyeste standarder for miljøvern, inkludert ressursbruk. Disse slitesterke glassene er mer holdbare enn plast og er designet for langvarig bruk og kan resirkuleres igjen. Vivino - et naturlig valg! Volum: 37 cl Høyde: 21,4 cm Diameter: 7,9 cm