Nachtmann

Noblesse, Imperial og Royal er en serie drikkeglass fra Nachtmann Gläser. Alle har en eleganse som ikke billige kopier kan etterligne. De som kjøper glass fra Nachtmann har holdbare og stabile drikkeglass og kan velge mellom mange forskjellige varianter.

Krystallglass i diamantmønster

Kanskje er det slipingen i Nachtmanns krystallglass som gir den eksklusive følelsen. Hele Noblesse-serien er vakkert kuttet i et diamantlignende mønster. Drikken i glasset får en ekstra touch, og du kan oppleve at den smaker ekstra fin.

 • Nachtmann Vivendi Martiniglass 19,5 cl 4 stk

  Nachtmann Vivendi Martiniglass 19,5 cl 4 stk
  Vivendiserien fra Nachtmann tilbyr elegante glass som passer til hverdagsbruk. Nyt av din favorittmartini i dette klassiske glasset!Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 20 cl. Høyde: 17,4 cm. Diameter: 11,7 cm. 
 • Nachtmann Sculpture Longdrinkglass 42 cl 4 stk

  Nachtmann Sculpture Longdrinkglass 42 cl 4 stk
  Stilige krystallglass til din favorittdrikke! Sculptures spesielle design gjør at lyset reflekteres på en unik måte. 2012 skapte eleven Ahmet Uslu fra University College of Arts i Sverige serien Sculpture for Nachtmann. Den komplekse geometrien hos e
 • Nachtmann Optic gin & tonic-glass 64 cl 4-pakk

  Nachtmann Optic gin & tonic-glass 64 cl 4-pakk
  Med dette flotte og elegante glasset fra Nachtmann kan du servere gin & tonic til vennene dine med stil. Glassene er laget i klar krystall og har en kapasitet på 64 cl. Du får hele 4 glass og kan derfor, allerede fra starten av, invitere en grupp
 • Nachtmann Noblesse Whiskyglass 30 cl 4 stk

  Nachtmann Noblesse Whiskyglass 30 cl 4 stk
  Den vakre og elegante krystallserien Noblesse fra Nachtmanns gir alle barskap et luksuriøst preg. Kos deg med en god whisky i dette glasset med pent rutemønster! I Noblesse serien inngår også Longdrinkglass og Ølsejdel.
 • Nachtmann ViNova Rødvinsglass 55 cl 4 stk

  Nachtmann ViNova Rødvinsglass 55 cl 4 stk
  En kolleksjon av stilige vinglass til alle anledninger. Serien ViNOVA fra Nachtmann er elegant, funksjonell og moderne.  Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 55 cl. Høyde: 24 cm. Diameter: 8,8 cm. 
 • Nachtmann Noblesse Whiskyglass 24,5 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 98857

  Nachtmann Noblesse Whiskyglass 24,5 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 98857
  Kolleksjonen Noblesse inneholder flotte glass av krystall, med et tradisjonelt diamantmønster som står for eleganse. Glassene ligger stabilt i hånden, perfekte for å nyte din favorittdrikke. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Vivendi Cognacglass 10,9 cl 4 stk

  Nachtmann Vivendi Cognacglass 10,9 cl 4 stk
  Vivendi serien fra Nachtmann er elegante glass som passer til hverdags. Perfekte glass til favorittkonjakken!Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 10,9 cl. Høyde: 17,7 cm. Diameter: 5,8 cm. 
 • Nachtmann Sculpture Vase 33 cm

  Nachtmann Sculpture Vase 33 cm
  Med denne elegante vasen fra Nachtmann vil blomstene se ekstra flotte ut. Under et lykket samarbeid mellom University College of Arts i Sverige og Nachtmann i 2012 skapte eleven Ahmet Uslu den fantastiske serien Sculpture som passer fint til alle an
 • Nachtmann Highland Tumbler Glass 34,5 cl 4 stk

  Nachtmann Highland Tumbler Glass 34,5 cl 4 stk
  Tidløse glass fra Nachtmanns serie Highland. Glassene passer like fint til vann som til whisky. Glassene har forskjellige mønster, som en ekstra flott detalj! Kompletter gjerne med en Highland krystallkaraffel.  Kan vaskes i oppvaskmaskin.
 • Nachtmann Noblesse Beger 35 Cl 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 101966

  Nachtmann Noblesse Beger 35 Cl 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 101966
  Disse begrene fra Nachtmann tilhører serien Noblesse, som inneholder alt du trenger for baren hjemme. Laget av glass, med et klassisk kuttet diamantmønster som gir et luksuriøst preg på bordet. Laget av krystallglass. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Mattallerken Ø27cm 2-pakk - Tallerkener Glass Klar - 98028

  Nachtmann Bossa Nova Mattallerken Ø27cm 2-pakk - Tallerkener Glass Klar - 98028
  2-pakning med Bossa Nova middagstallerken fra Nachtmann. Denne mattallerkenen er laget av klart glass og har et stilrent flettet kurvmønster. Den er en del av serien Bossa Nova, som har samme lekre følsomhet som dansen som serien er døpt etter. Mattallerkenen passer like bra til både hverdags som til fest.  Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Skål 30 Cm - Serveringsskåler Krystall Klar - 77688

  Nachtmann Bossa Nova Skål 30 Cm - Serveringsskåler Krystall Klar - 77688
  Vakre skåler fra serien Bossa Nova i krystall kommer fra Nachtmann. Skålen fås i flere størrelser og tåler oppvaskmaskin.   Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tekopp 35 Cl 2-pk - Tekopper Krystall Klar - 103771

  Nachtmann Noblesse Tekopp 35 Cl 2-pk - Tekopper Krystall Klar - 103771
  Tekoppen fra Nachtmann har et luksuriøst design i fint krystallglass med et diamantmønster for et sofistikert og elegant touch. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tekoppen fra Nachtmann- Fra kolleksjonen Noblesse.- Laget av krystallglass.- Antall i pakken: 2- Luksuriøst design.- Iøyenfallende diamantmønster. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Nachtmann Minerva Vase 32 Cm - Vaser Krystall Klar - 103634

  Nachtmann Minerva Vase 32 Cm - Vaser Krystall Klar - 103634
  Vasen fra Nachtmann har et imponerende utseende med en sjenerøs størrelse perfekt for en stor blomsterarrangement. Den er laget av høykvalitets krystallglass med en profilert overflate og en nobel fot. Om vasen fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Imponerende design.- Nobel fot.- Vasen finnes i 2 forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Tobacco - 104246

  Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Tobacco - 104246
  Tumblerglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Berry - 104244

  Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Berry - 104244
  Tumblerglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Vinglass 4-pk 35 Cl - Vinglass Krystall Klar - 104247

  Nachtmann Noblesse Vinglass 4-pk 35 Cl - Vinglass Krystall Klar - 104247
  Vinglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om vinglasset fra Nachtmann- Luksuriøst design.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 4-pakning.- Kapasitet: 35 cl.- Kan også brukes som et drikkeglass. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Vivino Bordeaux vinglass 61 cl 4-pakning

  Nachtmann Vivino Bordeaux vinglass 61 cl 4-pakning
  Nachtmann Vivino Bordeaux vinglass 61 cl 4-pakning er et utmerket vinglass med sjenerøs form egnet for fyldige, komplekse røde Bordeaux-viner som inneholder mye tannin. Dette vinglasset gir vinen gode muligheter til å utvikle seg på den beste måten når du serverer og drikker den. ViVino-serien oppfyller også miljøkravene. Laget i Tyskland av Nachtmann som er sertifisert for kvalitets-, miljø- og energistyringssystemer. Produksjonen av ViVino oppfyller de høyeste standarder for miljøvern, inkludert ressursbruk. Disse slitesterke glassene er mer holdbare enn plast og er designet for langvarig bruk og kan resirkuleres igjen. Vivino - et naturlig valg! Volum: 61 cl Høyde: 21,7 cm Bredde: 9,5 cm
 • Nachtmann Noblesse Vinglass 35 Cl 2-pk - Vinglass Krystall Rose - 105218

  Nachtmann Noblesse Vinglass 35 Cl 2-pk - Vinglass Krystall Rose - 105218
  Vinglass fra Nachtmann med et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt for å servere vann, vin, saft eller juice. Om vinglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Kan også brukes som et cocktailglass.- Fra serien Noblesse.- Kapasitet: 35 cl.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Longdrinkglass 38 cl 4 stk

  Nachtmann Noblesse Longdrinkglass 38 cl 4 stk
  Noblesse er en vakker og luksuriøs serie fra Nachtmann som både er luksuriøs og vakker med sitt elegante rutemønster. De pene longdrinkglassene passer alltid like fint, til hverdags og fest. I serien Noblesse finner du Longdrinkglass, Whiskyglass og
 • Nachtmann Highland Longdrinkglass 37,5 cl 4 stk

  Nachtmann Highland Longdrinkglass 37,5 cl 4 stk
  Klassiske glass fra Nachtmanns serie Highland som passer til alle drikker og er like fine på et stilig festbord som til hverdagsmiddagen. Med sine ulike mønster er glassene et flott komplement til din glassamling.  Kan vaskes i oppvaskmaskin. &n
 • Nachtmann ViNova Champagneglass 28 cl 4 stk

  Nachtmann ViNova Champagneglass 28 cl 4 stk
  Stilrene og elegante champgneglass som høyer stemningen ved alle anledninger. Serien ViNOVA fra Nachtmann er designet for å la deg nyte din champagne på beste måte. Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 28 cl. Høyde: 24 cm. Diameter: 7 cm. 
 • Nachtmann Bossa Nova Tumbler 33cl 4-pakk - Tumblerglass Frostet Glass Klar - 92076

  Nachtmann Bossa Nova Tumbler 33cl 4-pakk - Tumblerglass Frostet Glass Klar - 92076
  4-pakning med Bossa Nova Tumbler fra Nachtmann. Fire stk. vakre tumblers fra serien Bossa Nova, som kjennetegnes av sitt karakteristisk vevde kurvmønster. Glassene passer like bra til å servere juice i til frokost som til whiskyen ved middagsbordet. Er fin å kombinere med andre produkter fra samme serie. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Ølglass 60 Cl - Ølglass Krystall Klar - 95635

  Nachtmann Noblesse Ølglass 60 Cl - Ølglass Krystall Klar - 95635
  Noblesse ølglass fra Nachtmann. Dette ølglasset tilhører serien Noblesse, som består av glass med et klassisk diamantmønster som gir en eksklusiv følelse i hjemmet. Glasset har en god vekt, håndtaket er behagelig å holde i. Et must for øl-entusiasten. Laget av krystall, tåler oppvaskmaskin. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Tallerken 21 Cm 2-pakk - Tallerkener Klar - 97632

  Nachtmann Bossa Nova Tallerken 21 Cm 2-pakk - Tallerkener Klar - 97632
  Bossa Nova Tallerken 21 cm, 2-Pakk fra Nachtmann. Tallerkener Klar Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Sett 3 Deler - Serveringsskåler Klar - 90026

  Nachtmann Bossa Nova Sett 3 Deler - Serveringsskåler Klar - 90026
  Serveringsfat 28x14cm, 2 skåler 12cm Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Longdrink 40cl 4-pakk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 92075

  Nachtmann Bossa Nova Longdrink 40cl 4-pakk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 92075
  4-pakning med Bossa Nova Longdrink fra Nachtmann. Fire stk. vakre glass fra serien Bossa Nova, som kjennetegnes av sitt karakteristisk vevde kurvmønster. Glassene passer like bra til å servere juice i til frokost som en drink ved middagsbordet. Er fin å kombinere med andre produkter fra samme serie. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Punk Longdrink 39 Cl 4-pk - Highballglass & Longdrinkglass Klar - 99498

  Nachtmann Punk Longdrink 39 Cl 4-pk - Highballglass & Longdrinkglass Klar - 99498
  Kolleksjonen Punk fra Nachtmann, utviklet i samarbeid med verdens ledende kunst og design college Central Saint Martins i London. Designer Anke Buchmann har skapt en iøyenfallende samling av høykvalitets krystallglass, og skaper en lysende og glitrende atmosfære inspirert av den engelske punken. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Skål 15 Cm 2-pk - Serveringsskåler Krystall Klar - 102253

  Nachtmann Bossa Nova Skål 15 Cm 2-pk - Serveringsskåler Krystall Klar - 102253
  En 2-pakning med Bossa Nova skåler fra Nachtmann. Disse skålene er laget av klart glass og har et stilig kurvmønster. De er en del av serien Bossa Nova, som har den samme herlige følsomheten som dansen serien er oppkalt etter. Skålene er like godt egnet for hverdag som til fest. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Nachtmann Minerva Vase 40 Cm - Vaser Krystall Klar - 103635

  Nachtmann Minerva Vase 40 Cm - Vaser Krystall Klar - 103635
  Vasen fra Nachtmann har et imponerende utseende med en sjenerøs størrelse perfekt for en stor blomsterarrangement. Den er laget av høykvalitets krystallglass med en profilert overflate og en nobel fot. Om vasen fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Imponerende design.- Nobel fot.- Vasen finnes i 2 forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tekopp 25 Cl 2-pk - Tekopper Krystall Klar - 103767

  Nachtmann Noblesse Tekopp 25 Cl 2-pk - Tekopper Krystall Klar - 103767
  Tekoppen fra Nachtmann har et luksuriøst design i fint krystallglass med et diamantmønster for et sofistikert og elegant touch. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tekoppen fra Nachtmann- Fra kolleksjonen Noblesse.- Laget av krystallglass.- Antall i pakken: 2- Luksuriøst design.- Iøyenfallende diamantmønster. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova drikkeglass 12 stk.

  Nachtmann Bossa Nova drikkeglass 12 stk.
  Dekk bordet med et tidløst og stilfullt design i form av de vakre glassene fra Nachtmann. Glassene er en del av Bossa Nova- Serien, og de vil tiltrekke seg alles oppmerksomhet, takket være deres unike form. Her får du et sett bestående av seks longdr
 • Nachtmann Noblesse cocktailglass 4-stk, 35,5 cl

  Nachtmann Noblesse cocktailglass 4-stk, 35,5 cl
  Med serien Noblesse fra Nachtman og de flotte cocktailglassene dekker du og serverer på den perfekte måten. Glassene har et elegant rutemønster som gir karakter. Designet på glassene gjør dem behagelige å holde i. Bland favorittdrinkene dine og invit
 • Nachtmann Etno longdrinkglass 4-stk, 43,4 cl

  Nachtmann Etno longdrinkglass 4-stk, 43,4 cl
  Nachtmanns serie Ethno har et moderne og lekefult design med klassiske elementer. Glassmønsteret reflekteres fint i lyset og forsterker sjarmen til glasset. Med longdrinkglasset kan du blande flotte drinker og imponere dine gjester. Glassene er en se
 • Nachtmann Noblesse longdrinkglass 2-stk, 37,5 cl, gold

  Nachtmann Noblesse longdrinkglass 2-stk, 37,5 cl, gold
  Noblesse er en luksuriøs krystallglass-serie fra Nachtmann designet med et elegant rutemønster. Longdrinkglasset er laget av klart glass og har en malt kant i gull, noe som bidrar til den eksklusive følelsen. De ligger stabilt i hånden og er perfekte
 • Nachtmann Noblesse Cocktailglass 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Klar - 100831

  Nachtmann Noblesse Cocktailglass 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Klar - 100831
  Noblesse Cocktailglass, 2-pk fra Nachtmann. Martiniglass & Cocktailglass Klar Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Champagneglass 4-pk 15 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 104248

  Nachtmann Noblesse Champagneglass 4-pk 15 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 104248
  Champagneglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om champagneglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 4-pakning.- Kapasitet: 15 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Vintage Blue - 104243

  Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Vintage Blue - 104243
  Tumblerglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Supreme rødvinsglass 4-pakning

  Nachtmann Supreme rødvinsglass 4-pakning
  Supreme rødvinsglass 81 cl 4-pakning. Et stilig vinglass produsert av den eksepsjonelle glassprodusenten Nachtmann. Glasset rommer 81 cl opp til kanten, men det anbefales å brukes til ca 15-25 cl vin. Supreme rødvinsglass har en stilig og velbalansert design, med fokus på aroma og mulighet til å lufte vinen i glasset. Alt sammen bæres av en stilig fot og en slank, elegant stett. Denne pakken inneholder 4 stk. glass.
 • Nachtmann Ethno Skål 16 Cm - Serveringsskåler Krystall Mint - 105390

  Nachtmann Ethno Skål 16 Cm - Serveringsskåler Krystall Mint - 105390
  Skål fra Nachtmann i eksklusivt krystallglass med et dekorativt mønster for å reflektere lyset på en vakker måte. Den har et sjenerøst design perfekt for å servere alt fra friske salater til grønnsaker og snacks. Om skålen fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Vakkert mønster.- Finnes i forskjellige farger.- Fra serien Ethno. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Longdrinkglass 37 Cl 2-pk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Berry - 105442

  Nachtmann Noblesse Longdrinkglass 37 Cl 2-pk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Berry - 105442
  Longdrinkglass fra Nachtmann med et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Om longdrinkglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra serien Noblesse.- Kapasitet: 37 cl.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for longdrinkglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 4 stk

  Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 4 stk
  Sett med fire stk eksklusive whiskyglass i krystall fra den tyske produsenten Nachtmann; en del av Riedel-gruppen. Unn deg litt luksus i hverdagen. Den klassiske slipingen er både tidløs og moderne. Blyfritt krystall gjør at klassene har en ekseps
 • Cocktailglass Noblesse, Nachtmann - 180ml

  Cocktailglass Noblesse, Nachtmann - 180ml
  Vakre og elegante cocktailglass Noblesse NachtmannSkal du imponere venner eller familie med et flott cocktail er presentasjonen minst like viktig som smaken. Med Noblesse cocktailglass fra Nachtmann er størstedelen av arbeidet gjort for deg, da de elegante glassene fra Noblesse serien pryder en deilig cocktail.
 • Vase Quartz Oval høyde 16 cm

  Vase Quartz Oval høyde 16 cm
  I Nachtmanns NextGen-prosjekt for å søke etter nye talenter har de samarbeidet med Pratt Institute i New York. Catherine Merrick vant konkurransen med serien Quartz som er inspirert av kvartssand, en av de viktigste råvarene ved produksjon av krystal
 • Nachtmann Quartz Vase 26 cm

  Nachtmann Quartz Vase 26 cm
  Vasene og skålen fra Nachtmanns serie Quartz er skapt av Catherine Merrick i konkurransen NextGen design sammen med velkjente Pratt Institute i New York. Med kvartssand som inspirasjonskilde, en av de viktigste råvarene ved produksjon av krystall
 • Nachtmann Sculpture Tumblerglass 37 cl

  Nachtmann Sculpture Tumblerglass 37 cl
  Eksklusive whiskyglass som er hyggelige å gi bort som gave eller å unne deg selv! Under Nachtmanns samarbeid med University College of Arts i Sverige i 2012 skapte eleven Ahmet Uslu serien Sculpture. Seriens spesielle design gjør at lyset reflekteres
 • Nachtmann ViNova Hvitvinsglass 38 cl 4 stk

  Nachtmann ViNova Hvitvinsglass 38 cl 4 stk
  Stilrent hvitvinsglass som passer til alle anledninger og på alle bord. Nachtmanns serie ViNOVA er elegant og moderne, med en form som gir deg den beste drikkeopplevelsen. Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 38 cl. Høyde: 24 cm. Diameter: 8 cm. 
 • Nachtmann Noblesse All Purpose Drikkeglass 23 cl 4-pk

  Nachtmann Noblesse All Purpose Drikkeglass 23 cl 4-pk
  Drikkeglass som pryder ethvert middagsbord. Du kan enkelt og raskt gjøre selv de mest nedtonede middagsbordene, luksuriøs og elegant med disse drikkeglassene fra tyske Nachtmann og deres Noblesse serie. Noblesse serien er kjent for dens diamantmønste
 • Nachtmann Noblesse All Purpose Drikkeglass 35 cl 4-pk

  Nachtmann Noblesse All Purpose Drikkeglass 35 cl 4-pk
  Noblesse serien fra tyske Nachtmann har glass som pynter opp ethvert bord og passer inn i alle hjem. Med sitt elegante og tidløse design, gjør selv det mest avslappende middagsbordet eksklusivt og elegant. Glassene er laget i krystallglass og som all
 • Nachtmann Highland Longdrinkglass 37,5 Cl 4-pk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 97784

  Nachtmann Highland Longdrinkglass 37,5 Cl 4-pk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 97784
  En 4-pakning med Highland Longdrinkglass fra Nachtmann. Disse glassene tilhører den populære serien Highland, som består av stilrene krystallglass av høy kvalitet. Glassene viser fram innholdet på en elegant måte, uansett om du drikker en drink, juice eller fin whisky. Designet er tradisjonelt og gir en luksuriøs følelse. Glassene tåler oppvaskmaskin. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Punk Tumbler 34,8 Cl 4-pk - Tumblerglass Klar - 99503

  Nachtmann Punk Tumbler 34,8 Cl 4-pk - Tumblerglass Klar - 99503
  Kolleksjonen Punk fra Nachtmann, utviklet i samarbeid med verdens ledende kunst og design høyskole Central Saint Martins i London. Designeren Anke Buchmann har skapt en iøyenfallende samling av høykvalitets krystallglass som skaper en lysende og glitrende atmosfære. Inspirert av den engelske punken. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Punk Sett Karaffel & 2 Whiskyglass - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 99501

  Nachtmann Punk Sett Karaffel & 2 Whiskyglass - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 99501
  Kolleksjonen Punk fra Nachtmann, utviklet i samarbeid med verdens ledende kunst og design college Central Saint Martins i London. Designer Anke Buchmann har skapt en iøyenfallende samling av høykvalitets krystallglass, og skaper en lysende og glitrende atmosfære inspirert av den engelske punken. Dette settet er en perfekt gave til whiskyelskeren. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Rektangulær Tallerken 28x14 Cm - Tallerkener Klar - 81399

  Nachtmann Bossa Nova Rektangulær Tallerken 28x14 Cm - Tallerkener Klar - 81399
  Bossa Nova Rektangulær Tallerken 28x14 cm fra Nachtmann. Tallerkener Klar Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Whiskyglass 29 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 89207

  Nachtmann Noblesse Whiskyglass 29 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 89207
  Nyt gode drikker fra disse stilrene glassene fra Nachtmann. Serien Noblesse består av vakre og luksuriøse produkter med et klassisk og elegant rutemønster. Glassene er utrolig stabile i hånden, og gjør at du kan nyte din favorittdrikke på elegant måten. Glassene rommer 29,5 cl. De måler 9,8 cm i høyde og 8,2 cm i diameter. Glassene tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Dippskål 8,5 Cm 4-pakk - Serveringsskåler Klar - 97631

  Nachtmann Bossa Nova Dippskål 8,5 Cm 4-pakk - Serveringsskåler Klar - 97631
  Bossa Nova Dippskål 8,5 cm, 4-Pakk fra Nachtmann. Serveringsskåler Klar Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Nachtmann Highland Tumbler 4-pakk - Tumblerglass Glass Klar - 95906

  Nachtmann Highland Tumbler 4-pakk - Tumblerglass Glass Klar - 95906
  4-pakning med Highland Tumbler fra Nachtmann. Disse tumblers tilhører den populære Highland-glasskolleksjonen som inneholder stilrene krystallglass av høy kvalitet. Glassene viser fram innholdet på en elegant måte, enten du drikker en drink, juice eller fin whisky. Designen er tradisjonell med ulik sliping i glasset som gir en luksuriøs følelse. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Shotglass 4-pk - Snapsglass & Avecglass Klar - 100694

  Nachtmann Noblesse Shotglass 4-pk - Snapsglass & Avecglass Klar - 100694
  Noblesse Shotglass, 4-pk fra Nachtmann. Snapsglass & Avecglass Klar Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Skål 2-pk - Skåler & Serveringsfat Krystall Klar - 96060

  Nachtmann Noblesse Skål 2-pk - Skåler & Serveringsfat Krystall Klar - 96060
  Noblesse skåler fra Nachtmann. Et sett med to krystallskåler med et tradisjonelt diamantmønster. Kjøp Skåler & Serveringsfat og andre Servering & Borddekking hos Royal Design.
 • Nachtmann Classix Tumblerglass 34 Cl 2-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 103652

  Nachtmann Classix Tumblerglass 34 Cl 2-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 103652
  Tumblerglasset fra Nachtmann har en klassisk form med et iøyenfallende, elegant mønster. Det er laget av fint krystallglass med en høy klarhet perfekt til finere anledninger. Tilgjengelig i ulike størrelser. 2-pakke. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Klassisk form.- Elegant, iøyenfallende mønster.- Dette tumblerglasset er en del av serien Classix fra Nachtmann.- Antall i pakken: 2 Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Highland drikkeglass 12 stk.

  Nachtmann Highland drikkeglass 12 stk.
  De perfekte glassene til enhver anledning, hvor du uten tvil vil imponere dine gjester med drikkeglassene sitt eksklusive design. Drikkeglassene er idelle til cocktails, så vel som vann, takket være den allsidige formen, som har et unikt uttrykk. Her
 • Nachtmann Noblesse tumbler- og shotglass 12 stk.

  Nachtmann Noblesse tumbler- og shotglass 12 stk.
  Bring en luksuriøs følelse inn i hjemmet ved hjelp av de vakre Noblesse glass fra Nachtmann. Her får du et sett bestående av seks tumblerglass, som måler 8,4 x 8 cm. Og har en kapasitet på 24,5 cl, og seks shotglass, som måler 6,1 x 5 cm, og har en k
 • Nachtmann Noblesse champagneglass 4-stk, 15,5 cl

  Nachtmann Noblesse champagneglass 4-stk, 15,5 cl
  Noblesse er en flott og luksuriøs krystallserie fra Nachtmann med et tradisjonelt og elegant rutemønster. Glassene ligger stabilt i hånden og perfekte til å nyte din favorittdrink med. Serien inneholder også skåler for snacks og en elegant whisky kar
 • Nachtmann Noblesse Sett Karaffel & 2 Glass - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 91899

  Nachtmann Noblesse Sett Karaffel & 2 Glass - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 91899
  Et sett med Noblesse karaffel og to whiskyglass fra Nachtmann. Dette settet tilhører serien Noblesse, som består av glass med et klassisk diamantmønster som gir en eksklusiv følelse i hjemmet. Glasset har en god vekt som ligger stabilt i hånden, karaffelen blir et vakkert element i barskapet. Et must for whiskyentusiasten! Laget av krystall. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Smoke - 104245

  Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Smoke - 104245
  Tumblerglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Skål 2-pk 74 Cl - Serveringsskåler Krystall Klar - 104252

  Nachtmann Ethno Skål 2-pk 74 Cl - Serveringsskåler Krystall Klar - 104252
  Skålen fra Nachtmann er laget av eksklusivt krystallglass med et dekorativt mønster for å reflektere lyset på en vakker måte. Den har en liten størrelse perfekt til servering av snacks. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Om skålen fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Vakkert mønster.- Fra kolleksjonen Ethno.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 74 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Longdrinkglass 4-pk 43 Cl - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 104250

  Nachtmann Ethno Longdrinkglass 4-pk 43 Cl - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 104250
  Longdrinkglasset fra Nachtmann er laget av eksklusivt krystallglass med et dekorativt mønster for å reflektere lyset på en vakker måte. Det har et høyt design perfekt til drinker. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Om longdrinkglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Vakkert mønster.- Fra kolleksjonen Ethno.- Selges i en 4-pakning.- Kapasitet: 43 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for longdrinkglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Tumblerglass 29 Cl 2-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 104251

  Nachtmann Ethno Tumblerglass 29 Cl 2-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 104251
  Tumblerglass fra Nachtmann i eksklusivt krystallglass med et dekorativt mønster for å reflektere lyset på en vakker måte. Det har et lavt design perfekt for whisky og andre brenneviner. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Vakkert mønster.- Finnes i forskjellige farger.- Fra serien Ethno.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Taupe - 104242

  Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Taupe - 104242
  Tumblerglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Rose - 104240

  Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Rose - 104240
  Tumblerglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Aqua - 104239

  Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Aqua - 104239
  Tumblerglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Kopp 2-pk 39 Cl - Kaffekopper Krystall Klar - 104249

  Nachtmann Ethno Kopp 2-pk 39 Cl - Kaffekopper Krystall Klar - 104249
  Koppen fra Nachtmann er laget av eksklusivt krystallglass med et dekorativt mønster for å reflektere lyset på en vakker måte. Den har et praktisk design med et håndtak på siden perfekt til varme drikker. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Om koppen fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Vakkert mønster.- Fra kolleksjonen Ethno.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 39 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Mint - 104241

  Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Mint - 104241
  Tumblerglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Supreme hvitvinsglass, 4-pakning

  Nachtmann Supreme hvitvinsglass, 4-pakning
  Supreme hvitvinsglass 50 cl i 4-pakning. Et stilig vinglass produsert av den eksepsjonelle glassprodusenten Nachtmann. Supreme hvitvinsglass er et smalt glass med en relativt høy kuppel. Dette gjør det mulig å begrense oksidasjonen mens man effektivt beholder aromaen i glasset. Alt sammen bæres av en stilig fot og en slank, elegant stett. Denne pakken inneholder 4 stk. glass.
 • Nachtmann Supreme champagneglass 4-pakning

  Nachtmann Supreme champagneglass 4-pakning
  Supreme champagneglass 30 cl 4-pakning. Et stilig champagneglass produsert av den eksepsjonelle glassprodusenten Nachtmann. Supreme champagneglass er et smalt glass med en relativt høy kuppel som gir luft til designet. Den slanke kroppen bevarer kullsyren i champagnen eller musserende vin, slik at man kan nyte den over lengre tid. Den lette smalningen lar aromaene holde seg i glasset, noe som bidrar til å heve smak og duft. Alt sammen bæres av en stilig fot og en slank, elegant stett. Denne pakken inneholder 4 stk. glass.
 • Royal Gold Rödvinsglas

  Royal Gold Rödvinsglas
  Royal Gold Rödvinsglas 32 cl. Detta lyxiga kristallglas är designat av den välrenommerade glas och kristallproducenten Nachtmann i Tyskland. Ett mycket vackert kristallglas med en elegant slipning och guldkant. Detta rödvinsglas är av ytterst högsta kvalité och är som gjort för mycket speciella tillfällen. Glaset levereras varsamt förpackat i en stilig rund presentbox.
 • Royal Gold champagneglas

  Royal Gold champagneglas
  Royal Gold champagneglas 14,5 cl. Detta lyxiga kristallglas är designat av den välrenommerade glas och kristallproducenten Nachtmann i Tyskland. Ett mycket vackert kristallglas med en elegant slipning och guldkant. Detta champagneglas är av ytterst högsta kvalité och är som gjort för mycket speciella tillfällen. Glaset levereras varsamt förpackat i en stilig rund presentbox.
 • Shu Fa whiskyglass 4-pakning

  Shu Fa whiskyglass 4-pakning
  Shu Fa whiskyglass 36 cl. Ett veldig stilig tumblerglass fra tyske Nachtmann. De stilige krystalllignende utbuktningene på utsiden av dette whiskyglasset skaper en optisk illusjon og får glasset til å reflektere lyset på en veldig stilig måte. Perfekt drinkglass til en Old Fashioned, eller en Whiskey on the Rocks. Høyde: 101 mm Volum 330 ml Leveres i 4-pakning.
 • Nachtmann Vinova Bordeaux vinglass 4-pakning

  Nachtmann Vinova Bordeaux vinglass 4-pakning
  Nachtmann Vinova Bordeaux vinglass 4-pakning. Dette stilige krystallglasset er designet for å passe perfekt til aroma- og smaksprofilen i franske Bordeaux-rødviner. Den litt bredere utformingen gir rom for oksidasjon, og høyden på glasset balanserer ut eventuelle alkoholtoner og tanniner. Et ordentlig lekkert rødvinsglass som passer til druesortene Merlot, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc og andre. Volum: 680 ml Høyde: 240 mm Leveres i 4-pakning
 • Nachtmann Vinova Bourgogne vinglass, 4-pakning

  Nachtmann Vinova Bourgogne vinglass, 4-pakning
  Nachtmann Vinova Bourgogne vinglass, 4-pakning. Dette imponerende rødvinsglasset har en veldig bred åpning for rikelige mengder oksidasjon. Utformingen av vinglasset er spesielt tilpasset viner fra Bourgogne-regionen i Frankrike, fordi det velformede glasset fremhever den delikate aromaen fra Pinot Noir-druen på en eksemplarisk måte. Et veldig elegant vinglass. Volum: 840 ml Høyde: 240 mm Leveres i 4-pakning
 • Nachtmann Vinova rødvinsglass 4-pakning

  Nachtmann Vinova rødvinsglass 4-pakning
  Nachtmann Vinova rødvinsglass 4-pakning. Et vakkert rødvinsglass i høykvalitets krystall fra den tyske prestisjeprodusenten Nachtmann. Dette består av et avlangt glass som byr på en velbalansert aromagjengivelse. Vakker helhetsdesign og ideell for alle typer røde viner. Volum: 550 ml Høyde: 240 mm Leveres i 4-pakning
 • Nachtmann Vinova hvitvinsglass 4-pakning

  Nachtmann Vinova hvitvinsglass 4-pakning
  Nachtmann Vinova hvitvinsglass 4-pakning. Et stilig hvitvinsglass i krystall av høyeste kvalitet fra tyske Nachtmann. Dette består av et avlangt, litt smalere glass som byr på en velbalansert aromagjengivelse. Vakker helhetsdesign og ideell for alle typer hvite viner.
 • Nachtmann Muse Bordeaux rødvinsglass 2-pakning

  Nachtmann Muse Bordeaux rødvinsglass 2-pakning
  Nachtmann Muse Bordeaux rødvinsglass 2-pakning. Elegant og luksuriøst rødvinsglass fra tyske Nachtmann. Muse rødvinsglass har en lekker utførelse med et bånd av greske nøkler i gull på toppen som inngir eleganse uten å skifte fokus fra innholdet. Veldig vakkert vinglass som egner seg godt til viner med druesortene Cabernet Sauvignon og Merlot og andre, men den generelle designen gjør det også godt egnet som allround-vinglass. Volum: 81 cl Høyde: 26,5 cm Ø: 10,4 cm
 • Nachtmann Muse champagneglass 2-pakning

  Nachtmann Muse champagneglass 2-pakning
  Nachtmann Muse champagneglass 2-pakning. Et vakkert champagneglass med et gullbånd av greske nøkler øverst. Dette champagneglasset har en smal og høy stett som skaper en behagelig høyde. Den smale glasskroppen bevarer effektivt kullsyren i musserende viner, og en lett kurving bidrar til å tydeliggjøre aromaene. Gullbåndet øverst bidrar med en pen nyanse uten å ta for mye plass som helhet. Volum: 30 cl Høyde: 26,5 cm Ø: 7 cm
 • Nachtmann Muse Tumbler 2-pakning

  Nachtmann Muse Tumbler 2-pakning
  Nachtmann Muse Tumblerglass 2-pakning. En elegant tumbler med bånd med greske nøkler i gull helt øverst fra tyske Nachtmann. Muse Tumbler er et virkelig lekkert glass som passer perfekt som vannglass til resten av Muse-serien, men det gjør seg også veldig bra som både vin- og whiskyglass. Gullbåndet øverst bidrar med en pen nyanse uten å ta for mye plass som helhet. Vol: 37 cl Høyde: 9,4 cm Ø: 8,5 cm
 • Nachtmann Muse hvitvinsglass 2-pakning

  Nachtmann Muse hvitvinsglass 2-pakning
  Nachtmann Muse hvitvinsglass 2-pakning. Et godt avveid hvitvinsglass med en virkelig luksuriøs følelse. Muse hvitvinsglass fra Nachtmann skaper et elegant inntrykk uten å bli for mye av det gode. På den øvre delen av vinglasset er det et bånd av greske nøkler i gull som løfter det hele til et virkelig praktfullt glass. Et meget elegant vinglass som egner seg godt til de fleste typer hvite viner. Volum: 50 cl Høyde: 26,5 cm Ø: 8,6 cm
 • Nachtmann Punk whiskyglass kobber

  Nachtmann Punk whiskyglass kobber
  Dette lekre whiskyglasset i krystall er malt med et kobberbelegg utvendig, noe som gir en virkelig unik design. Punk whiskeyglass i kobber fra Nachtmann er designet sammen med kunst- og designhøgskolen Central Saint Martins i London, for å feire 40-årsjubileet for punk-bevegelsen og musikkstilen. Glasset har den karakteristiske fargen av kobber og er ikke gjennomsiktig. De lekre strukturene gir et metallisk inntrykk og gjør denne tumbleren til et perfekt glass for drinker som Moscow Mule, Negroni, Old Fashioned, Side Car med mer. Volum: 34,8 cl Høyde: 10,1 cm Ø: 8,4 cm
 • Nachtmann Punk whiskyglass 4-pakning

  Nachtmann Punk whiskyglass 4-pakning
  Nachtmann Punk whiskyglass 4-pakning er et utfordrende og utsøkt designede whiskyglass i krystall fra Nachtmann. Punk whiskyglass er designet sammen med kunst- og designhøgskolen Central Saint Martins i London, for å feire 40-årsjubileet for punk-bevegelsen og musikkstilen. Dette D.O.F-glasset har en utvendig struktur av prismeaktige firkanter på utsiden, noe som bringer både struktur og glans til designet. Et vakkert og utfordrende drinkglass til en Old Fashioned, Side Car og Negroni, eller hvorfor ikke til en smakfull Bourbon? Volum: 34,8 cl Høyde: 10,1 cm Ø: 8,4 cm Leveres i 4-pakning
 • Sculpture whiskyglass 37 cl 4-pakning

  Sculpture whiskyglass 37 cl 4-pakning
  Sculpture whiskyglass 37 cl 4-pakning. Lekkert slipte tumblerglass i krystall fra Nachtmann. Mønsteret på Sculpture whiskyglass minner om iskrystaller og bringer både en vakker glød og en smakfull struktur til designet. Utsøkt tumbler til whisky, brandy og drinker som Old Fashioned, Negroni med flere. produsert i krystall med kvalitet i verdensklasse. Volum: 37 cl Høyde: 10 cm Leveres i 4-pakning
 • Noblesse shotglass 4-pakning

  Noblesse shotglass 4-pakning
  Noblesse shotglass 4-pakning er utsøkte shotglass i høykvalitets krystall fra Nachtmann. Noblesse shotglass har den lekre slipingen man finner igjen i de andre glassene i Noblesse-serien, men har en betydelig mindre design. Denne lille glaset er designet som et mindre drinkglass, og har rette og klare linjer som passer perfekt til både ristede shots og likører. Volum: 5,5 cm Høyde: 6,1 cm Ø: 5 cm
 • Nachtmann Highland Tumblerglass 4-pakning

  Nachtmann Highland Tumblerglass 4-pakning
  Highland tumblerglass fra Nachtmann er et sett med fire stykk tumblers i krystall med forskjellige slipinger. De fire glassene er skåret i forskjellige mønstre og er like stilige hver for seg som i samlet gruppe. 4 stk glass med forskjellige mønstre i krystallet. Volum: 34,5 cl Mål (Bredde x Høyde mm): 82 x 102 Tåler maskinoppvask!
 • Nachtmann Vivino Burgund vinglass 70 cl 4-pakning

  Nachtmann Vivino Burgund vinglass 70 cl 4-pakning
  Nachtmann ViVino Burgundy vinglass 70 cl 4-pakning passer utmerket til viner fra Bourgogne i Øst-Frankrike som har en mindre andel tannin, men høyt syreinnhold. Formen som med sin brede design gir balanse til alle de kvaliteter som trenger å binde seg for at du skal få best mulig smaks- og duftopplevelse av Bourgogne-viner. Derfor har Nachtmann utviklet dette utsøkte glasset for å drikke Burgundy-viner fra. Tåler maskinoppvask ViVino-serien oppfyller også miljøkravene. Laget i Tyskland av Nachtmann som er sertifisert for kvalitets-, miljø- og energistyringssystemer. Produksjonen av ViVino oppfyller de høyeste standarder for miljøvern, inkludert ressursbruk. Disse slitesterke glassene er mer holdbare enn plast og er designet for langvarig bruk og kan resirkuleres igjen. Vivino - et
 • Nachtmann Vivino hvitvinsglass 37 cl 4-pakning

  Nachtmann Vivino hvitvinsglass 37 cl 4-pakning
  Nachtmann ViVino hvitvinsglass 37 cl 4-pakning som passer til å drikke alle hvite viner fra, fordi designet gjør at de fruktige duftene og smakene balanseres ved serveringen. Laget av krystall uten bly eller andre tungmetaller. Tåler maskinoppvask ViVino-serien oppfyller også miljøkravene. Laget i Tyskland av Nachtmann som er sertifisert for kvalitets-, miljø- og energistyringssystemer. Produksjonen av ViVino oppfyller de høyeste standarder for miljøvern, inkludert ressursbruk. Disse slitesterke glassene er mer holdbare enn plast og er designet for langvarig bruk og kan resirkuleres igjen. Vivino - et naturlig valg! Volum: 37 cl Høyde: 21,4 cm Diameter: 7,9 cm
 • Nachtmann Noblesse Longdrinkglass 37 Cl 2-pk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Vintage Blue - 105441

  Nachtmann Noblesse Longdrinkglass 37 Cl 2-pk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Vintage Blue - 105441
  Longdrinkglass fra Nachtmann med et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Om longdrinkglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra serien Noblesse.- Kapasitet: 37 cl.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for longdrinkglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Skål 16 Cm - Serveringsskåler Krystall Vintage Blue - 105391

  Nachtmann Ethno Skål 16 Cm - Serveringsskåler Krystall Vintage Blue - 105391
  Skål fra Nachtmann i eksklusivt krystallglass med et dekorativt mønster for å reflektere lyset på en vakker måte. Den har et sjenerøst design perfekt for å servere alt fra friske salater til grønnsaker og snacks. Om skålen fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Vakkert mønster.- Finnes i forskjellige farger.- Fra serien Ethno. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Whiskeyglass 29,5 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Sort - 105394

  Nachtmann Noblesse Whiskeyglass 29,5 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Sort - 105394
  Whiskeyglass fra Nachtmann med et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende med en sort, matt farge for å legge en ekstra dimensjon til designet. Om whiskeyglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Fra serien Noblesse.- Kapasitet: 29,5 cl.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for whiskeyglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Whiskeyglass 30,4 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Sort - 105395

  Nachtmann Ethno Whiskeyglass 30,4 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Sort - 105395
  Whiskeyglass fra Nachtmann i eksklusivt krystallglass med et dekorativt mønster med en matt, sort farge for å legge en ekstra dimensjon til designet. Det har et praktisk design perfekt for whisky og andre brennevin. Om whiskeyglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Vakkert mønster.- Selges i en 2-pakning.- Fra serien Ethno. Vedlikeholdsinstruksjoner for whiskeyglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Longdrinkglass 37 Cl 2-pk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Smoke - 105443

  Nachtmann Noblesse Longdrinkglass 37 Cl 2-pk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Smoke - 105443
  Longdrinkglass fra Nachtmann med et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Om longdrinkglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra serien Noblesse.- Kapasitet: 37 cl.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for longdrinkglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Longdrinkglass 37 Cl 2-pk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Tobacco - 105444

  Nachtmann Noblesse Longdrinkglass 37 Cl 2-pk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Tobacco - 105444
  Longdrinkglass fra Nachtmann med et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Om longdrinkglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra serien Noblesse.- Kapasitet: 37 cl.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for longdrinkglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Tumblerglass 29 Cl 2-pk - Tumblerglass Krystall Mint - 105388

  Nachtmann Ethno Tumblerglass 29 Cl 2-pk - Tumblerglass Krystall Mint - 105388
  Tumblerglass fra Nachtmann i eksklusivt krystallglass med et dekorativt mønster for å reflektere lyset på en vakker måte. Det har et lavt design perfekt for whisky og andre brenneviner. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Vakkert mønster.- Finnes i forskjellige farger.- Fra serien Ethno.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Vinglass 35 Cl 2-pk - Vinglass Krystall Aqua - 105219

  Nachtmann Noblesse Vinglass 35 Cl 2-pk - Vinglass Krystall Aqua - 105219
  Vinglass fra Nachtmann med et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt for å servere vann, vin, saft eller juice. Om vinglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Kan også brukes som et cocktailglass.- Fra serien Noblesse.- Kapasitet: 35 cl.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Vinglass 35 Cl 2-pk - Vinglass Krystall Mint - 105220

  Nachtmann Noblesse Vinglass 35 Cl 2-pk - Vinglass Krystall Mint - 105220
  Vinglass fra Nachtmann med et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt for å servere vann, vin, saft eller juice. Om vinglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Kan også brukes som et cocktailglass.- Fra serien Noblesse.- Kapasitet: 35 cl.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Karaffel 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Krystall Klar - 105396

  Nachtmann Ethno Karaffel 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Krystall Klar - 105396
  Karaffel fra Nachtmann i eksklusivt krystallglass med et dekorativt mønster for å reflektere lyset på en vakker måte. Den har en stor åpning med en dryppfri tut for enkel helling. Om karaffelen fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Vakkert mønster.- Stor åpning med en dryppfri tut.- Fra serien Ethno. Vedlikeholdsinstruksjoner for karaffelen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Skål 11 Cm 4-pk - Serveringsskåler Krystall Klar - 105229

  Nachtmann Ethno Skål 11 Cm 4-pk - Serveringsskåler Krystall Klar - 105229
  Skål fra Nachtmann i eksklusivt krystallglass med et dekorativt mønster for å reflektere lyset på en vakker måte. Den har et lite design perfekt til servering av snacks. Om skålen fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Vakkert mønster.- Selges i en 4-pakning.- Fra serien Ethno. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Vinglass 35 Cl 2-pk - Vinglass Krystall Taupe - 105217

  Nachtmann Noblesse Vinglass 35 Cl 2-pk - Vinglass Krystall Taupe - 105217
  Vinglass fra Nachtmann med et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt for å servere vann, vin, saft eller juice. Om vinglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Kan også brukes som et cocktailglass.- Fra serien Noblesse.- Kapasitet: 35 cl.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Tumblerglass 29 Cl 2-pk - Tumblerglass Krystall Vintage Blue - 105389

  Nachtmann Ethno Tumblerglass 29 Cl 2-pk - Tumblerglass Krystall Vintage Blue - 105389
  Tumblerglass fra Nachtmann i eksklusivt krystallglass med et dekorativt mønster for å reflektere lyset på en vakker måte. Det har et lavt design perfekt for whisky og andre brenneviner. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Vakkert mønster.- Finnes i forskjellige farger.- Fra serien Ethno.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ølglass Noblesse 35 cl, 6-pk

  Ølglass Noblesse 35 cl, 6-pk
  6 stk ølglass i serien Noblesse. Volum 35 cl. Noblesse er en vakker og luksuriøs krystallserie fra Nachtmann med tradisjonelt og elegant rutemønster. Glassene er stabile i hånden og perfekte å nyte favorittdrinken i. I serien finnes det også skåler
 • Nachtmann Noblesse Shotglass 4-pk

  Nachtmann Noblesse Shotglass 4-pk
  Disse elegante glassene er. endel av tyske Nachtmanns Noblesse serien som har et karakteristisk diamant mønster i deres krystallglass. Shotglassene har derfor en elegant og tidløs look. Glassene har en kapasitet på 5,5 cl og en omkrets på 5 cm. De er
 • Nachtmann - Noblesse ølglass m/hank 60 cl

  Nachtmann - Noblesse ølglass m/hank 60 cl
  Et eksklusivt ølglass med hank i ekte krystall fra den tyske produsenten Nachtmann; en del av Riedel-gruppen. Unn deg litt luksus i hverdagen. Den klassiske slipingen er både tidløs og moderne. Blyfritt krystall gjør at klassene har en eksepsjone
 • Nachtmann - Noblesse longdrinkglass 37 cl 4 stk

  Nachtmann - Noblesse longdrinkglass 37 cl 4 stk
  Sett med fire stk eksklusive longdrinkglass i krystall fra den tyske produsenten Nachtmann; en del av Riedel-gruppen. Unn deg litt luksus i hverdagen. Den klassiske slipingen er både tidløs og moderne. Blyfritt krystall gjør at klassene har en eks
 • Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 4 stk

  Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 4 stk
  Sett med fire stk eksklusive whiskyglass i krystall fra den tyske produsenten Nachtmann; en del av Riedel-gruppen. Unn deg litt luksus i hverdagen. Den klassiske slipingen er både tidløs og moderne. Blyfritt krystall gjør at klassene har en ekseps
 • Nachtmann - Ethno teglass 39,2 cl 2 stk

  Nachtmann - Ethno teglass 39,2 cl 2 stk
  Nydelig tekopp i ekte krystall fra tyske Nachtmann. Etnoinspirert sliping som reflekterer lyset som tusen prismer og ser fantastisk ut. God størrelse på koppen og perfekt til te, kaffe, kakao osv. Nachtmann er luksus i hverdagen.
 • Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk tobacco

  Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk tobacco
  Nyt din favorittdrikk i disse utrolig flotte krystallglassene fra tyske Nachtmann. Den flotte fargen hever humøret samtidig som den intrikate og klassiske slipingen fremhever følelsen av luksus i hverdagen. Perfekt til alle typer kald drikke.
 • Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk smoke

  Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk smoke
  Nyt din favorittdrikk i disse utrolig flotte krystallglassene fra tyske Nachtmann. Den flotte fargen hever humøret samtidig som den intrikate og klassiske slipingen fremhever følelsen av luksus i hverdagen. Perfekt til alle typer kald drikke.
 • Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk berry

  Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk berry
  Nyt din favorittdrikk i disse utrolig flotte krystallglassene fra tyske Nachtmann. Den flotte fargen hever humøret samtidig som den intrikate og klassiske slipingen fremhever følelsen av luksus i hverdagen. Perfekt til alle typer kald drikke.
 • Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk vintage blue

  Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk vintage blue
  Nyt din favorittdrikk i disse utrolig flotte krystallglassene fra tyske Nachtmann. Den flotte fargen hever humøret samtidig som den intrikate og klassiske slipingen fremhever følelsen av luksus i hverdagen. Perfekt til alle typer kald drikke.
 • Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk taupe

  Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk taupe
  Nyt din favorittdrikk i disse utrolig flotte krystallglassene fra tyske Nachtmann. Den flotte fargen hever humøret samtidig som den intrikate og klassiske slipingen fremhever følelsen av luksus i hverdagen. Perfekt til alle typer kald drikke.
 • Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk mint

  Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk mint
  Nyt din favorittdrikk i disse utrolig flotte krystallglassene fra tyske Nachtmann. Den flotte fargen hever humøret samtidig som den intrikate og klassiske slipingen fremhever følelsen av luksus i hverdagen. Perfekt til alle typer kald drikke.
 • Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk rosé

  Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk rosé
  Nyt din favorittdrikk i disse utrolig flotte krystallglassene fra tyske Nachtmann. Den flotte fargen hever humøret samtidig som den intrikate og klassiske slipingen fremhever følelsen av luksus i hverdagen. Perfekt til alle typer kald drikke.
 • Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk aqua

  Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk aqua
  Nyt din favorittdrikk i disse utrolig flotte krystallglassene fra tyske Nachtmann. Den flotte fargen hever humøret samtidig som den intrikate og klassiske slipingen fremhever følelsen av luksus i hverdagen. Perfekt til alle typer kald drikke.
 • Nachtmann - Noblesse longdrinkglass 37,5 cl 2 stk gold

  Nachtmann - Noblesse longdrinkglass 37,5 cl 2 stk gold
  Hev luksusfølelsen ytterligere med Nachtmann Noblesse Gold. Noblesse-serien har en intrikat og klassist sliping med diamantmønster og topper dette med en gullkant overst på glasset. Subtil luksus for de som vil ha det lille ekstra.
 • Nachtmann - Noblesse pokalglass 42,5 cl 4 stk

  Nachtmann - Noblesse pokalglass 42,5 cl 4 stk
  Flotte iced beverage pokalglass i krystall fra tyske Nachtmann som er et flott allround-glass som passer like godt til iskaffe som vin og vann.
 • Nachtmann - Noblesse pokalglass 23 cl 4 stk

  Nachtmann - Noblesse pokalglass 23 cl 4 stk
  Flotte Goblets fra tyske Nachtmann er et flott allround-glass som passer like godt til vin som til vann. Subtil luksus for de som vil ha det lille ekstra.
 • Nachtmann - Noblesse pokalglass 35 cl 4 stk

  Nachtmann - Noblesse pokalglass 35 cl 4 stk
  Flotte Goblets fra tyske Nachtmann er et flott allround-glass som passer like godt til vin som til vann. Subtil luksus for de som vil ha det lille ekstra.
 • Nachtmann - ViVino bordeaux vinglass 61 cl

  Nachtmann - ViVino bordeaux vinglass 61 cl
  Nachtmann, ViVino Bordeaux vinglass 610ml 4pk
 • Nachtmann - ViVino pinot noir vinglass 70 cl

  Nachtmann - ViVino pinot noir vinglass 70 cl
  Nachtmann, ViVino Pinot Noir vinglass 700ml 4pk
 • Nachtmann - ViVino hvitvinsglass 37 cl 4 stk

  Nachtmann - ViVino hvitvinsglass 37 cl 4 stk
  Nachtmann, ViVino Hvitvinsglass 370ml 4pk
 • Nachtmann - ViVino champagneglass 26 cl 4 stk

  Nachtmann - ViVino champagneglass 26 cl 4 stk
  Nachtmann, ViVino Champagneglass 260ml 4pk
 • Nachtmann - Whiskysett med sugerør 4 stk glass

  Nachtmann - Whiskysett med sugerør 4 stk glass
  Sett med fire stk eksklusive Longdrink krystallglass med fire sugerør i glass, samt en glassbørste. Fra den tyske produsenten Nachtmann; en del av Riedel-gruppen.
 • Nachtmann - Gin&Tonic sett med stett 64 cl 4 stk

  Nachtmann - Gin&Tonic sett med stett 64 cl 4 stk
  Sett med fire stk eksklusive Gin&Tonic-glass i krystall fra den tyske produsenten Nachtmann; en del av Riedel-gruppen. Unn deg litt luksus i hverdagen. Den klassiske slipingen er både tidløs og moderne. Blyfritt krystall gjør at klassene har en ek
 • Nachtmann - Bossa Nova whisky tumbler 33 cl 4 stk

  Nachtmann - Bossa Nova whisky tumbler 33 cl 4 stk
  Sett med fire stk eksklusive krystallglass fra den tyske produsenten Nachtmann; en del av Riedel-gruppen.- Høyde: 100 mm- Volum: 330 ml
 • Nachtmann - Bossa Nova longdrinkglass 39,5 cl 4 stk

  Nachtmann - Bossa Nova longdrinkglass 39,5 cl 4 stk
  Sett med fire stk eksklusive krystallglass fra den tyske produsenten Nachtmann; en del av Riedel-gruppen.
 • Nachtmann - Longdrinksett med sugerør 44,5 cl 4 stk

  Nachtmann - Longdrinksett med sugerør 44,5 cl 4 stk
  Sett med fire stk eksklusive Longdrink krystallglass med fire sugerør i glass, samt en glassbørste. Fra den tyske produsenten Nachtmann; en del av Riedel-gruppen.
 • Nachtmann - Longdrinksett med sugerør 44,5 cl 4 stk

  Nachtmann - Longdrinksett med sugerør 44,5 cl 4 stk
  Sett med fire stk eksklusive Longdrink krystallglass med fire sugerør i glass, samt en glassbørste. Fra den tyske produsenten Nachtmann; en del av Riedel-gruppen.Sett med fire stk eksklusive Longdrink krystallglass med fire sugerør i glass,
 • Nachtmann - Noblesse longdrinkglass 37 cl 4 stk

  Nachtmann - Noblesse longdrinkglass 37 cl 4 stk
  Sett med fire stk eksklusive longdrinkglass i krystall fra den tyske produsenten Nachtmann; en del av Riedel-gruppen. Unn deg litt luksus i hverdagen. Den klassiske slipingen er både tidløs og moderne. Blyfritt krystall gjør at klassene har en eks
 • Nachtmann - Bossa Nova longdrinkglass 39,5 cl 4 stk

  Nachtmann - Bossa Nova longdrinkglass 39,5 cl 4 stk
  Sett med fire stk eksklusive krystallglass fra den tyske produsenten Nachtmann; en del av Riedel-gruppen.Sett med fire stk eksklusive krystallglass fra den tyske produsenten Nachtmann; en del av Riedel-gruppen.
 • Nachtmann - Bossa Nova whisky tumbler 33 cl 4 stk

  Nachtmann - Bossa Nova whisky tumbler 33 cl 4 stk
  Sett med fire stk eksklusive krystallglass fra den tyske produsenten Nachtmann; en del av Riedel-gruppen.- Høyde: 100 mm- Volum: 330 mlSett med fire stk eksklusive krystallglass fra den tyske produsenten Nachtmann; en del av Riedel-gruppen. - H&osla
 • Nachtmann - Noblesse ølglass m/hank 60 cl

  Nachtmann - Noblesse ølglass m/hank 60 cl
  Et eksklusivt ølglass med hank i ekte krystall fra den tyske produsenten Nachtmann; en del av Riedel-gruppen. Unn deg litt luksus i hverdagen. Den klassiske slipingen er både tidløs og moderne. Blyfritt krystall gjør at klassene har en eksepsjone
 • Nachtmann - Gin&Tonic sett med stett 64 cl 4 stk

  Nachtmann - Gin&Tonic sett med stett 64 cl 4 stk
  Sett med fire stk eksklusive Gin&Tonic-glass i krystall fra den tyske produsenten Nachtmann; en del av Riedel-gruppen. Unn deg litt luksus i hverdagen. Den klassiske slipingen er både tidløs og moderne. Blyfritt krystall gjør at klassene har en ek
 • Nachtmann - Whiskysett med sugerør 4 stk glass

  Nachtmann - Whiskysett med sugerør 4 stk glass
  Sett med fire stk eksklusive Longdrink krystallglass med fire sugerør i glass, samt en glassbørste. Fra den tyske produsenten Nachtmann; en del av Riedel-gruppen.Sett med fire stk eksklusive whiskey krystallglass med fire sugerør i glas
 • Nachtmann - ViVino champagneglass 26 cl 4 stk

  Nachtmann - ViVino champagneglass 26 cl 4 stk
  Nachtmann, ViVino Champagneglass 260ml 4pkViVino glass fra Nachtmann gir ikke bare den beste vinglede, men oppfyller også de høyeste standardene for stabilitet, funksjonalitet og bærekraft. Den elegante, men solide stammen gir 
 • Nachtmann - ViVino hvitvinsglass 37 cl 4 stk

  Nachtmann - ViVino hvitvinsglass 37 cl 4 stk
  Nachtmann, ViVino Hvitvinsglass 370ml 4pkViVino glass fra Nachtmann gir ikke bare den beste vinglede, men oppfyller også de høyeste standardene for stabilitet, funksjonalitet og bærekraft. Den elegante, men solide stammen gir 
 • Nachtmann - ViVino pinot noir vinglass 70 cl

  Nachtmann - ViVino pinot noir vinglass 70 cl
  Nachtmann, ViVino Pinot Noir vinglass 700ml 4pkViVino glass fra Nachtmann gir ikke bare den beste vinglede, men oppfyller også de høyeste standardene for stabilitet, funksjonalitet og bærekraft. Den elegante, men solide stammen gir
 • Nachtmann - ViVino bordeaux vinglass 61 cl

  Nachtmann - ViVino bordeaux vinglass 61 cl
  Nachtmann, ViVino Bordeaux vinglass 610ml 4pkViVino glass fra Nachtmann gir ikke bare den beste vinglede, men oppfyller også de høyeste standardene for stabilitet, funksjonalitet og bærekraft. Den elegante, men solide stammen gir g
 • Nachtmann - Ethno teglass 39,2 cl 2 stk

  Nachtmann - Ethno teglass 39,2 cl 2 stk
  Nydelig tekopp i ekte krystall fra tyske Nachtmann. Etnoinspirert sliping som reflekterer lyset som tusen prismer og ser fantastisk ut. God størrelse på koppen og perfekt til te, kaffe, kakao osv. Nachtmann er luksus i hverdagen.
 • Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk tobacco

  Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk tobacco
  Nyt din favorittdrikk i disse utrolig flotte krystallglassene fra tyske Nachtmann. Den flotte fargen hever humøret samtidig som den intrikate og klassiske slipingen fremhever følelsen av luksus i hverdagen. Perfekt til alle typer kald drikke.
 • Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk smoke

  Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk smoke
  Nyt din favorittdrikk i disse utrolig flotte krystallglassene fra tyske Nachtmann. Den flotte fargen hever humøret samtidig som den intrikate og klassiske slipingen fremhever følelsen av luksus i hverdagen. Perfekt til alle typer kald drikke.
 • Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk berry

  Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk berry
  Nyt din favorittdrikk i disse utrolig flotte krystallglassene fra tyske Nachtmann. Den flotte fargen hever humøret samtidig som den intrikate og klassiske slipingen fremhever følelsen av luksus i hverdagen. Perfekt til alle typer kald drikke.
 • Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk vintage blue

  Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk vintage blue
  Nyt din favorittdrikk i disse utrolig flotte krystallglassene fra tyske Nachtmann. Den flotte fargen hever humøret samtidig som den intrikate og klassiske slipingen fremhever følelsen av luksus i hverdagen. Perfekt til alle typer kald drikke.
 • Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk taupe

  Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk taupe
  Nyt din favorittdrikk i disse utrolig flotte krystallglassene fra tyske Nachtmann. Den flotte fargen hever humøret samtidig som den intrikate og klassiske slipingen fremhever følelsen av luksus i hverdagen. Perfekt til alle typer kald drikke.
 • Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk mint

  Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk mint
  Nyt din favorittdrikk i disse utrolig flotte krystallglassene fra tyske Nachtmann. Den flotte fargen hever humøret samtidig som den intrikate og klassiske slipingen fremhever følelsen av luksus i hverdagen. Perfekt til alle typer kald drikke.
 • Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk rosé

  Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk rosé
  Nyt din favorittdrikk i disse utrolig flotte krystallglassene fra tyske Nachtmann. Den flotte fargen hever humøret samtidig som den intrikate og klassiske slipingen fremhever følelsen av luksus i hverdagen. Perfekt til alle typer kald drikke.
 • Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk aqua

  Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk aqua
  Nyt din favorittdrikk i disse utrolig flotte krystallglassene fra tyske Nachtmann. Den flotte fargen hever humøret samtidig som den intrikate og klassiske slipingen fremhever følelsen av luksus i hverdagen. Perfekt til alle typer kald drikke.
 • Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk gold

  Nachtmann - Noblesse whiskyglass 29,5 cl 2 stk gold
  Hev luksusfølelsen ytterligere med Nachtmann Noblesse Gold. Noblesse-serien har en intrikat og klassist sliping med diamantmønster og topper dette med en gullkant overst på glasset. Subtil luksus for de som vil ha det lille ekstra.
 • Nachtmann - Noblesse longdrinkglass 37,5 cl 2 stk gold

  Nachtmann - Noblesse longdrinkglass 37,5 cl 2 stk gold
  Hev luksusfølelsen ytterligere med Nachtmann Noblesse Gold. Noblesse-serien har en intrikat og klassist sliping med diamantmønster og topper dette med en gullkant overst på glasset. Subtil luksus for de som vil ha det lille ekstra.
 • Nachtmann - Noblesse pokalglass 42,5 cl 4 stk

  Nachtmann - Noblesse pokalglass 42,5 cl 4 stk
  Flotte iced beverage pokalglass i krystall fra tyske Nachtmann som er et flott allround-glass som passer like godt til iskaffe som vin og vann.
 • Nachtmann - Noblesse pokalglass 23 cl 4 stk

  Nachtmann - Noblesse pokalglass 23 cl 4 stk
  Flotte Goblets fra tyske Nachtmann er et flott allround-glass som passer like godt til vin som til vann. Subtil luksus for de som vil ha det lille ekstra.
 • Nachtmann - Noblesse pokalglass 35 cl 4 stk

  Nachtmann - Noblesse pokalglass 35 cl 4 stk
  Flotte Goblets fra tyske Nachtmann er et flott allround-glass som passer like godt til vin som til vann. Subtil luksus for de som vil ha det lille ekstra.
 • Longdrink Glass Cross Highland Nachtmann - 445ml

  Longdrink Glass Cross Highland Nachtmann - 445ml
  Longdrink glass i glans og glamour stilØnsker man at den helt almindelige og til tider trivielle hverdag skal være noe spesielt hver dag kan man for eksempel anskaffe seg disse longdrink glassene fra merket Cross Highland Nachtmann. De skiller seg ut fra de helt alminnelige glassene ved at de har et vakkert, diamantformet mønster, som kan få selv den mest kjedelige mandagen til å virke som en lørdag på en gallafest. Longdrink glassene oser av glans og glamour og de ligner noe man har funnet i de skandaløse barene fra 20- og 30-tallet.
 • Longdrink Glass Square Highland Nachtmann - 445ml

  Longdrink Glass Square Highland Nachtmann - 445ml
  Unike og vakre longdrinkglass fra NachtmannDet er klart for alle at den virkelige skjønnheten kommer innenfra, men du kan likevel få litt skjønnhet utenfra, for eksempel ved hjelp av de vakre longdrinkglassene fra merket Square Highland Nachtmann, som kan romme hele 445 ml per glass. De er laget av krystallglass, noe som også gjelder for alle andre typer glass som er blitt og blir produsert av Nachtmann gjennom tidene. Disse longdrinkglassene har navnet Square Highland på grunn av mønsteret de har, som er firkantet.
 • Tumbler Glass Bossa Nova Nachtmann - 330ml

  Tumbler Glass Bossa Nova Nachtmann - 330ml
  Flotte tumbler glass i vevet mønsterDet mønsteret som pryder disse Bossa Nova Nachtmann tumbler glass er nesten vevd, og det er noe som man tydelig kan se hvis man ser på dem. Dessuten kan man også kjenne det hvis man fører hånden over de flotte tumbler glassene fra Bossa Nova Nachtmann. For det er en helt spesiell taktil følelse man får når man står og skal føre hendene over disse glassene. Grunnen til at de heter Bossa Nova er at de gjenspeiler karakteristiske elementer av brasiliansk bevegelse, og det kommer til uttrykk i disse tumblerglassene.
 • Whisky Tumbler Aspen - 324ml

  Whisky Tumbler Aspen - 324ml
  Fin og kul whiskyglas Disse brillene er oppkalt etter kulden du opplever hos Aspen, som også er en kulhet som har bidratt til utviklingen av et pent, nordisk og kult design. Disse glassene er en del av serien Aspen, og med disse glassene kan du nyte en fantastisk whisky, og du kan gjøre det på en måte slik at det føles riktig og kult for deg. Hvis du også vil gi flere av vennene dine en whisky, kan du invitere fem da det er så mange som seks i en pakke. glass.
 • Rødvinsglass Palais Nachtmann - 230 Ml (6stk)

  Rødvinsglass Palais Nachtmann - 230 Ml (6stk)
  Luksuriøse rødvinsglass fra Palais NachtmannHar du en god restaurant med god vin er det helt nødvendigt, at dine vinglas også afspejler den høje kvalitet. For eksempel kan du vælge at købe disse Palais Nachtmann rødvinsglass, som vil matche den høje standard på vinen også. For der er her tale om nogle rigtig gode og meget flotte rødvinsglass, som i den grad skiller sig ud på bordet. Det er ikke kun rødvinsglass, som du kan få i Palais Nachtmann serien da der også er mange andre typer glas i samme serie, som du ligeledes kan købe.Høyde: 20 cm
 • Cocktailglass Palais Nachtmann - 200ml

  Cocktailglass Palais Nachtmann - 200ml
  Vakre og brede cocktailglassNår man hører om et cocktailglass, hvor man for eksempel skal servere en martini eller lignende, så er det veldig ofte de helt vanlige trekantede cocktailglassene man automatisk tenker på. Men det trenger ikke nødvendigvis å være slik, for de kan også være som disse Palais Nachtmann cocktailglassene, som er veldig annerledes. De er også brede øverst, men det som er annerledes med Palais Nachtmann cocktailglassene er at de har et mønster og er laget av krystall.
 • Tumbler Punk Nachtmann - 348ml

  Tumbler Punk Nachtmann - 348ml
  Punk Tumbler Glass fra Nachtmann - Legg til Karakter til Dine DrikkerDette rå tumbler punk glasset fra Nachtmann er inspirert av punkkulturen og legger til en unik karakter til dine drikker. Glasset er dekorert med nitter, som gir det et edgy og kul utseende. Det er designet som et tumblerglass, som er perfekt for servering av lowball drikker som mojitos.Glasset har en kapasitet på 348 ml, som gjør det egnet for større cocktails. Hvis du har en bar, kan du kjøpe flere av disse glassene og skape en ensartet og stilfull atmosfære. Nachtmann tilbyr også mange andre tumblerglass, slik at du kan velge forskjellige design som passer sammen uten å være like.Med en høyde på 10 cm, en diameter på 8,3 cm og en vekt på 317 g er dette glasset både solidt og behagelig å holde i hånden. Det er laget av klart glass, som gir dine drikker en elegant presentasjon.Legg til karakter og stil til dine drikker med dette unike tumblerglasset fra Nachtmann.
 • Longdrinkglass - Bubbles Nachtmann - 390ml

  Longdrinkglass - Bubbles Nachtmann - 390ml
  Bubbles Nachtmann Longdrinkglass - Legg Stil til Baren DinSkil deg ut fra mengden med disse unike Bubbles Nachtmann Longdrinkglass. Med deres sirkulære buler på overflaten skiller de seg ut fra de tradisjonelle longdrinkglassene og tilføyer et morsomt og interessant uttrykk til baren din.Glassene er laget av klart glass og har en kapasitet på 390 ml (39 cl), noe som gjør dem perfekte for å servere forfriskende longdrinks med mixere. Deres elegante design og høye kvalitet gjør dem ideelle for både profesjonell bruk og hjemmebruk.Nachtmann er kjent for deres ulike typer glass til ulike formål, og Bubbles-serien er intet unntak. I tillegg til longdrinkglassene, finnes de også som tumbler, som er populære blant mange bartendere og drinkentusiaster.Legg til et snev av eleganse og stil til baren din med disse Bubbles Nachtmann Longdrinkglassene.
 • Champagneglass Noblesse, Nachtmann - 155ml (6 Stk)

  Champagneglass Noblesse, Nachtmann - 155ml (6 Stk)
  Noblesse Champagneglass - Perfekt til Festlige AnledningerDette champagneglasset fra Nachtmann er en fantastisk tilføyelse til den populære 'Noblesse'-serien. Med en kapasitet på 155 ml er det ideelt for å nyte champagne og musserende vin ved festlige anledninger. Glasset er laget av klart glass og har en elegant og tidløs design.Champagneglasset er velkjent og har en solid vekt, som man forventer av et glass fra Nachtmann. Stilken er designet med en sekskantet form og en praktisk fordypning rett under begeret, noe som gjør det enkelt og sikkert å holde glasset.Uansett om du ønsker å utvide din eksisterende 'Noblesse'-samling hjemme eller bare leter etter et robust og vakkert champagneglass, vil dette Nachtmann-glasset oppfylle dine behov. Skål og feir med stil!
 • Whisky Tumbler Jules, Nachtmann - 305ml

  Whisky Tumbler Jules, Nachtmann - 305ml
  Nachtmann Whisky Tumbler - Perfekt for å nyte din favorittwhiskyDenne whisky tumbleren fra Nachtmann er det ideelle glasset for å nyte din favorittwhisky. Med en kapasitet på 305 ml og en høyde på 9,7 cm er det det perfekte glasset for å avslutte dagen med en avslappende drink.Glasset er laget av krystallglass, noe som gir det et elegant og raffinert utseende. Den strukturerte overflaten og den gjennomsiktige fargen legger til et ekstra touch av stil til din whiskyopplevelse.Nachtmann er kjent for sine høykvalitetsglass, og denne whiskyglasset er intet unntak. Det er egnet for oppvaskmaskin, noe som gjør det enkelt å rengjøre etter bruk.Uansett om du er en whiskyentusiast eller bare nyter en god drink fra tid til annen, vil denne Nachtmann Whisky Tumbleren være det perfekte valget for deg.
 • Whisky Tumbler Shu Fa, Nachtmann - 330 Ml

  Whisky Tumbler Shu Fa, Nachtmann - 330 Ml
  Whisky tumbler Shu Fa, Nachtmann - 330 mlHøyde (cm): 10,1Diameter (cm): 8,7Kapasitet (ml): 330Materiale: krystallglassFarge: gjennomsiktigOverflate: strukturertProdusent: NachtmannFunksjoner: egnet for oppvaskmaskinSerien 'Shu Fa' er et samarbeid med den bayerske glassprodusenten Nachtmann og det kinesiske designerduoen Mao Churong og Gong Yining. 330 ml tumblerne har et mønster som ligner blekkstrøkene fra tradisjonell kinesisk landskapsmaleri. De leveres i en eske med 12 stk.
 • Vase Saphir høyde 30 cm

  Vase Saphir høyde 30 cm
  Saphir-seriens tidløse design imponerer med sin enkle eleganse og sofistikerte linjer. Vasen er det perfekte komplement til en vakker blomsterbukett. Produsert i førsteklasses krystallglass som gir en luksuriøs følelse. • Høy knusebestandighet • Eks
 • Vase Saphir høyde 27 cm

  Vase Saphir høyde 27 cm
  Saphir-seriens tidløse design imponerer med sin enkle eleganse og sofistikerte linjer. Vasen er det perfekte komplement til en vakker blomsterbukett. Produsert i førsteklasses krystallglass som gir en luksuriøs følelse. • Høy knusebestandighet • Eks
 • Vase Saphir høyde 24 cm

  Vase Saphir høyde 24 cm
  Saphir-seriens tidløse design imponerer med sin enkle eleganse og sofistikerte linjer. Vasen er det perfekte komplement til en vakker blomsterbukett. Produsert i førsteklasses krystallglass som gir en luksuriøs følelse. • Høy knusebestandighet • Eks
 • Vase Minerva høyde 32 cm

  Vase Minerva høyde 32 cm
  Minerva er en høy og imponerende krystallvase fra Nachtmann. Den klassiske designen skaper en luksuriøs eleganse, og den tunge basen tilbyr stabilitet og plass til sjenerøse blomsterarrangementer. • Høy knusebestandighet • Eksepsjonell glans • Kan v
 • Vase Square høyde 28 cm

  Vase Square høyde 28 cm
  Krystallvase med distinkt geometrisk design som fremhever glansen av klar krystall. Luksuriøs vase med et gitterlignende mønster som fanger hver stråle av lys i rommet. • Høy knusebestandighet • Eksepsjonell glans • Kan vaskes i oppvaskmaskin
 • Vase Square høyde 23 cm

  Vase Square høyde 23 cm
  Krystallvase med distinkt geometrisk design som fremhever glansen av klar krystall. Luksuriøs vase med et gitterlignende mønster som fanger hver stråle av lys i rommet. • Høy knusebestandighet • Eksepsjonell glans • Kan vaskes i oppvaskmaskin
 • Champagneglass Noblesse 15,5 cl, 4-pk

  Champagneglass Noblesse 15,5 cl, 4-pk
  Champagneglass fra Nachtmanns klassiske krystallserie. I serien finnes det også skåler til snacks og en elegant whiskykaraffel. • Volum: 15,5 cl • Høy knusebestandighet • Eksepsjonell glans • Kan vaskes i oppvaskmaskin
 • Skål Ethno Bowl diameter 27 cm

  Skål Ethno Bowl diameter 27 cm
  Ethno-serien fra Nachtmann passer til enhver anledning. Den fantastiske glansen i glasset og den etnoinspirerte slipingen reflekterer lyset som tusen prismer. • Høy knusebestandighet • Eksepsjonell glans • Kan vaskes i oppvaskmaskin
 • Skål Ethno diameter 16,5 cm, 2-pk

  Skål Ethno diameter 16,5 cm, 2-pk
  Ethno-serien fra Nachtmann passer til enhver anledning. Den fantastiske glansen i glasset og den etnoinspirerte slipingen reflekterer lyset som tusen prismer. • Høy knusebestandighet • Eksepsjonell glans • Kan vaskes i oppvaskmaskin
 • Vase Saphir høyde 21 cm

  Vase Saphir høyde 21 cm
  Saphir-seriens tidløse design imponerer med sin enkle eleganse og sofistikerte linjer. Vasen er det perfekte komplement til en vakker blomsterbukett. Produsert i førsteklasses krystallglass som gir en luksuriøs følelse. • Høy knusebestandighet • Eks
 • Vase Quartz høyde 26 cm

  Vase Quartz høyde 26 cm
  I Nachtmanns NextGen-prosjekt for å søke etter nye talenter har de samarbeidet med Pratt Institute i New York. Catherine Merrick vant konkurransen med serien Quartz som er inspirert av kvartssand, en av de viktigste råvarene ved produksjon av krystal
 • Skål Quartz Skål diameter 32cm

  Skål Quartz Skål diameter 32cm
  I Nachtmanns NextGen-prosjekt for å søke etter nye talenter har de samarbeidet med Pratt Institute i New York. Catherine Merrick vant konkurransen med serien Quartz som er inspirert av kvartssand, en av de viktigste råvarene ved produksjon av krystal
 • Skål Noblesse diameter 11 cm, 2-pk

  Skål Noblesse diameter 11 cm, 2-pk
  Noblesse er en vakker og luksuriøs krystallserie fra Nachtmann med tradisjonelt og elegant rutemønster. • Volum: 60,5 cl • Høy knusebestandighet • Eksepsjonell glans • Kan vaskes i oppvaskmaskin
 • Shotglass Noblesse 5,5 cl, 4-pk

  Shotglass Noblesse 5,5 cl, 4-pk
  Noblesse er en vakker og luksuriøs krystallserie fra Nachtmann med sofistikert og elegant rutemønster. I serien finnes det også skåler til snacks og en elegant whiskykaraffel. • Volum: 5,5 cl • Høy knusebestandighet • Eksepsjonell glans • Kan vaskes
 • Longdrink-glass Jules, Nachtmann - 375ml

  Longdrink-glass Jules, Nachtmann - 375ml
  Longdrink-glass Jules, Nachtmann - 375mlHøyde (cm): 14,7Diameter (cm): 7,3Kapasitet (ml): 375Materiale: krystallglassFarge: gjennomsiktigOverflate: strukturertProdusent: NachtmannFunksjoner: egnet for oppvaskmaskinMed serien 'Jules' har Nachtmann skapt krystallbriller som gir deg og gjestene dine langvarig glede. Seriens longdrink-glass er robuste, oppvaskmaskin-sikre og stabile. Deres utskårne dekorasjonsdesign er tidløst og likevel raffinert, og inspirert av de fine linjene i lavendelgrener.'Jules' ble skapt i samarbeid med den australske designeren Oliver Bryant. De vertikale linjene er så tette og innhakkede på forskjellige nivåer at glasset ser melkeaktig ut og lyset brytes på mange forskjellige måter - noe som gjør det umulig for øynene å fokusere på en enkelt linje. Derfor forbindelsen med et tett felt av lavendelbusker.
 • Longdrink-glass Shu Fa, Nachtmann - 360 Ml

  Longdrink-glass Shu Fa, Nachtmann - 360 Ml
  Longdrink-glass Shu Fa, Nachtmann - 360 ml Høyde (cm): 15,2Diameter (cm): 7,6Kapasitet (ml): 360Materiale: krystallglassFarge: gjennomsiktigOverflate: strukturertProdusent: NachtmannFunksjoner: egnet for oppvaskmaskin Longdrink-glassene fra serien 'Shu Fa' av Nachtmann ble opprettet i samarbeid med kinesiske designere og ble produsert i Tyskland. 360 ml drikkeglass er laget av oppvaskmaskin og strålende krystallglass.Hvert longdrink-glass er dekorert med et mønster av brede linjer, som er modellert etter blekket fra den kinesiske kalligrafien. De 15,2 cm høye glassene kombinerer moderne eleganse og tidløshet i sitt design.
 • Nachtmann Celebration ølglass 38 cl 4-pakning

  Nachtmann Celebration ølglass 38 cl 4-pakning
  Nyt en kald øl fra et ekte ølglass fra Nachtmann. Dette glasset kombinerer høy kvalitet og estetikk på en unik måte. Det er laget av krystallglass, som er kjent for sin rene klarhet og fantastiske lysrefleksjon, og glassets design er en blanding av e
 • Nachtmann Noblesse whiskyglass 24,5 cl 4-stk. 24,5 cl

  Nachtmann Noblesse whiskyglass 24,5 cl 4-stk. 24,5 cl
  Nachtmann Noblesse whiskyglass 24,5 cl 4-stk. 24,5 cl
 • Nachtmann Noblesse whiskyglass 30 cl 4-stk. 30 cl

  Nachtmann Noblesse whiskyglass 30 cl 4-stk. 30 cl
  Nachtmann Noblesse whiskyglass 30 cl 4-stk. 30 cl
 • Nachtmann Noblesse longdrinkglass 37,5 cl 4-stk. 37,5 cl

  Nachtmann Noblesse longdrinkglass 37,5 cl 4-stk. 37,5 cl
  Nachtmann Noblesse longdrinkglass 37,5 cl 4-stk. 37,5 cl
 • Nachtmann Noblesse sett karaffel og 2 stk glass 37 cl

  Nachtmann Noblesse sett karaffel og 2 stk glass 37 cl
  Nachtmann Noblesse sett karaffel og 2 stk glass 37 cl
 • Nachtmann Noblesse shotglass 4-stk. 5 cl

  Nachtmann Noblesse shotglass 4-stk. 5 cl
  Nachtmann Noblesse shotglass 4-stk. 5 cl
 • Nachtmann Square longdrinkglass 37 cl 4-stk. 44 cl

  Nachtmann Square longdrinkglass 37 cl 4-stk. 44 cl
  Nachtmann Square longdrinkglass 37 cl 4-stk. 44 cl
 • Nachtmann Square whiskyglass 34 cl 4-stk. 34 cl

  Nachtmann Square whiskyglass 34 cl 4-stk. 34 cl
  Nachtmann Square whiskyglass 34 cl 4-stk. 34 cl
 • Nachtmann Jules tumbler 4-stk. Klar

  Nachtmann Jules tumbler 4-stk. Klar
  Nachtmann Jules tumbler 4-stk. Klar
 • Nachtmann Jules kanne 1,1 l Klar

  Nachtmann Jules kanne 1,1 l Klar
  Nachtmann Jules kanne 1,1 l Klar
 • Nachtmann Noblesse kanne 1,2 l Klar

  Nachtmann Noblesse kanne 1,2 l Klar
  Nachtmann Noblesse kanne 1,2 l Klar
 • Nachtmann Bossa Nova tallerken 14 cm 2-pakning Klar

  Nachtmann Bossa Nova tallerken 14 cm 2-pakning Klar
  Nachtmann Bossa Nova tallerken 14 cm 2-pakning Klar
 • Nachtmann Noblesse sett kanne og 4 stk. glass Klar

  Nachtmann Noblesse sett kanne og 4 stk. glass Klar
  Nachtmann Noblesse sett kanne og 4 stk. glass Klar
 • Nachtmann Bossa Nova longdrinkglass 39,5 cl 4 stk. Klar

  Nachtmann Bossa Nova longdrinkglass 39,5 cl 4 stk. Klar
  Nachtmann Bossa Nova longdrinkglass 39,5 cl 4 stk. Klar
 • Nachtmann Bossa Nova whiskeyglass 33 cl 4 stk. Klar

  Nachtmann Bossa Nova whiskeyglass 33 cl 4 stk. Klar
  Nachtmann Bossa Nova whiskeyglass 33 cl 4 stk. Klar
 • Nachtmann Quartz vase 26 cm Klar

  Nachtmann Quartz vase 26 cm Klar
  Nachtmann Quartz vase 26 cm Klar
Andre varemerker