Nude

 • Whiskyglass Rocks Finesse 30 Cl.

  Whiskyglass Rocks Finesse 30 Cl.
  Whiskyglass Rocks Finesse - Perfekt for whiskyentusiasterWhiskyglass Rocks Finesse er det ultimate valget for whiskyentusiaster som ønsker å nyte sin favorittwhisky med full eleganse. Med sitt sofistikerte design og perfekte størrelse er dette glasset skapt for å maksimere din nytelse av whisky.Glasset har en diameter på 75 mm og en høyde på 82 mm, noe som gir det en kapasitet på 30 cl. Dette sikrer tilstrekkelig plass til å nyte whiskyen i sin fulle smak, uansett om du foretrekker den ren, med is eller med litt vann.Designet av Rocks Finesse er både enkelt og stilfullt. Det klare glasset gir deg muligheten til å beundre whiskyens farge og bidrar til en estetisk tiltalende presentasjon. Glassets form er spesielt designet for å kanalisere de komplekse aromaene direkte til nesen din og forsterke smaksopplevelsen.Whiskyglasset Rocks Finesse er laget av høykvalitets klart glass, noe som sikrer en solid struktur og langvarig bruk. Denne holdbarheten gjør det til et praktisk valg for ethvert hjem som ønsker å nyte sin whisky med stil.Opplev den sofistikerte presentasjonen og forbedrede smaken av din favorittwhisky med Rocks Finesse whiskyglasset.
 • Tumbler Skygge, Naken - 290 Ml (4 Stk.)

  Tumbler Skygge, Naken - 290 Ml (4 Stk.)
  Karakterfull og unik tumbler Shade, Nude - 290ml (4 stk.)Nude Design Team har tatt mottoet 'Memento Mori' som sin inspirasjon og skapt 'Shade'-serien, som kombinerer ekstravagante kranier med moderne design. Kranene minner oss om å leve livet fullt ut, og derfor er disse tumblerne den perfekte følgesvenn til en god whisky. Whisky-tumblere fra 'Shade'-serien har moderne, enkle former. De er 13 cm høye og har en kapasitet på 290 ml. Det unike med glassene er at de er skåret i den uvanlig tykke bunnen: et tredimensjonalt kranium. Sett fra siden ser kraniet enda større ut på grunn av optiske forvrengninger og virker å fylle hele bunnen av glasset. Dets harde kanter gir kraniet en diamantaura. Det reflekterer lyset fra alle sider og skaper fascinerende visuelle effekter - best sett med fargede, men gjennomsiktige drikkevarer Høyde (cm): 13,0 Diameter (cm): 7,0 Kapasitet (ml): 290 Materiale: Glass Farge: Gjennomsiktig Overflate: Selv / Bunn: Snitt Produsent: Nude Egenskaper: Håndvask anbefales    
 • Whiskyglass Sof Big Top 27 Cl.

  Whiskyglass Sof Big Top 27 Cl.
  SOF Big Top Whiskyglass - Perfekt for whiskyelskereSOF Big Top whiskyglasset er det ideelle valget for whiskyelskere. Med sitt elegante design og perfekte størrelse er dette glasset designet for å fremheve smaksprofilen til din foretrukne whisky.Glassets dimensjoner er 81 mm i diameter og 80 mm i høyde, noe som gir det en kapasitet på 27 cl. Dette sikrer at det er rikelig med plass til å nyte whiskyen din, enten den er ren, på isen eller med en skvett vann.Designet av SOF Big Top er enkelt, men sofistikert. Det klare glasset gjør det mulig å beundre fargen på whiskyen din, samtidig som det skaper en estetisk tiltalende visuell presentasjon. Glassets form er skapt for å kanalisere de komplekse aromaene direkte til nesen din, noe som forbedrer smaksopplevelsen.SOF Big Top whiskyglasset er laget av høykvalitets klart glass, noe som sikrer en solid konstruksjon og lang levetid. Glassets robusthet gjør det i stand til å tåle regelmessig bruk, noe som gjør det til et praktisk valg for ethvert hjem.Med SOF Big Top whiskyglass kan du virkelig forbedre whiskyuniverset ditt. Nyt den sofistikerte presentasjonen og den forbedrede smaken som dette glasset tilbyr.
 • Whiskyglass Dof Big Top 32 Cl.

  Whiskyglass Dof Big Top 32 Cl.
  DOF Big Top Whiskyglass - Perfekt for whiskyentusiasterDOF Big Top whiskyglass er et must-have for enhver whiskyentusiast. Dette distinkte glasset kombinerer tradisjon og innovasjon for å sikre en forbedret smaksopplevelse. Med dimensjoner på 88 mm i diameter og 84 mm i høyde og en kapasitet på 32 cl, har dette glasset den perfekte størrelsen og vekten for å nyte din favorittwhisky.Designet av DOF Big Top er enkelt, men sofistikert, med en bred bunn som gir whiskyen mulighet til å puste og utvikle sin fulle smak. Det klare glasset fremhever også whiskyens rike farge og skaper en attraktiv visuell presentasjon.Dette whiskyglasset er laget av høykvalitets klart glass, noe som sikrer dets robusthet og lang levetid. Det er lett å rengjøre og kan håndtere regelmessig bruk, noe som gjør det til et praktisk tillegg til baren eller hjemmet ditt.Med DOF Big Top whiskyglass kan du virkelig nyte og sette pris på hvert eneste sip av din favorittwhisky.
 • Whiskyglass Nova 31 Cl.

  Whiskyglass Nova 31 Cl.
  Nova Whiskyglass - Perfekt for å nyte din foretrukne ølMed Nova Whiskyglass kan du nyte dine foretrukne øl med stil og eleganse. Dette glasset er designet for å forbedre smaken og aromaen av ølet, og med en kapasitet på 31 cl er det god plass til å nyte en god porsjon.Glasset er laget av klart glass, som viser ølets farge og klarhet på en tiltalende måte. Den unike formen med en bred bunn og en smal topp hjelper til med å konsentrere ølets aromaer og bevare skummet, noe som forbedrer den totale smaksopplevelsen.Nova Whiskyglass er laget av robust og holdbart glass, som er designet for å tåle hverdagens slitasje. Det er også enkelt å rengjøre, slik at du kan nyte ølet ditt uten problemer.Uansett om du er en casual øldrikker eller en seriøs ølentusiast, vil Nova Whiskyglass være det perfekte valget for å forbedre din øldrikkeopplevelse.
 • Nude Cocktailglass Coupetini Savage 17 Cl.

  Nude Cocktailglass Coupetini Savage 17 Cl.
  Nude Cocktailglass Coupetini Savage 17 cl: Eleganse i hvert slurkOppgrader cocktailopplevelsen din med Nude Cocktailglass Coupetini Savage 17 cl. Disse sofistikerte glassene er designet med en unik estetikk og finesse som gjør dem uunnværlige i ethvert hjemmebar eller profesjonelt cocktailoppsett. Med sitt moderne og elegante design er de ideelle for å servere en rekke klassiske cocktails, inkludert martinis, manhattans og mye mer.Sofistikert design og optimal funksjonalitetNude's Coupetini Savage cocktailglass er kjent for sine fine linjer og minimalistiske eleganse. Glassene er laget av førsteklasses krystall som sikrer både holdbarhet og enestående klarhet. Den flate bunnen og den brede, åpne toppen gir ikke bare et estetisk tiltalende utseende, men også funksjonalitet ved å fremheve smaksnyanser og aromaer i cocktailene dine.Egnet for en rekke drinkerMed en kapasitet på 17 cl er disse glassene perfekt proporsjonert for cocktails som krever en presis balanse av alkohol og mixer. Deres form gjør dem ideelle for godt avkjølte drinker og sikrer at hver cocktail ser like bra ut som den smaker.Perfekt for sosiale sammenkomsterCoupetini Savage glassene fra Nude er designet for å imponere. De vil tilføre en ekstra dimensjon av stil og eleganse til enhver sammenkomst, enten det er en intim middag hjemme eller en stor fest. Bruk dem til å servere dine favorittcocktails og se gjestene dine beundre det unike designet.En ideell gave til cocktailentusiastenDisse cocktailglassene er også en utmerket gaveidé til alle som verdsetter kunsten å lage og nyte cocktails. Enten det er til en bursdag, en innflyttingsfest eller bare fordi, vil et sett med Nude Coupetini Savage glass definitivt bli mottatt med begeistring.Bestill ditt sett i dagInvestér i et sett med Nude Cocktailglass Coupetini Savage 17 cl fra Barlife i dag, og opplev forskjellen et velutformet glass kan gjøre for cocktailene dine. Bestill nå og nyt rask, pålitelig levering direkte til adressen din. Disse glassene er ikke bare en beholder for drinken din; de er en forlengelse av cocktailopplevelsen du ønsker å skape.
 • Cocktailglass Terroir 18,5 Cl.

  Cocktailglass Terroir 18,5 Cl.
  Cocktailglass Terroir 18,5 cl: Raffinement i Hvert SlurkOppgrader cocktailopplevelsen din med Cocktailglass Terroir 18,5 cl. Dette elegant designede glasset er ideelt for de som verdsetter både estetikk og funksjonalitet i serveringen av drinker. Med en kapasitet på 18,5 cl er disse glassene perfekt proporsjonert for klassiske cocktails som martinis, manhattans eller andre mixologiskapninger.Designet for Estetikk og FunksjonalitetCocktailglass Terroir er nøye designet med både estetikk og praktisk bruk i tankene. Den slanke, stilige looken komplementerer enhver drink og legger til et touch av eleganse til baren eller middagsbordet ditt. Den robuste konstruksjonen sikrer at glasset kan tåle regelmessig bruk, noe som gjør det til et pålitelig valg både for hjemmebaren og profesjonelle innstillinger.Perfekt for Enhver AnledningEnten du er vert for en intim middag eller en stor sammenkomst, vil Terroir cocktailglass gjøre enhver cocktailtime til en spesiell anledning. Deres allsidighet og klassiske design gjør dem også til en ideell gave for enhver cocktailentusiast.Perfekt GaveidéCocktailglass Terroir 18,5 cl er den perfekte gaven til venner, familie eller kolleger som elsker å eksperimentere med mixologi. De er også en utmerket gave til nygifte eller som en innflyttingsgave, og legger til et touch av stil til enhver hjemmebar.Bestill Dine Terroir Cocktailglass i DagBestill ditt sett med Terroir cocktailglass fra Barlife i dag og forvandle cocktailserveringen din til en kunstform. Nyt rask og pålitelig levering, og begynn å skape uforglemmelige drikkeopplevelser med disse eksklusive og elegant designede glassene.
 • Cocktailglass Coupe Big Top 23 Cl.

  Cocktailglass Coupe Big Top 23 Cl.
  Coupe Big Top Cocktailglass - Nyt Cocktailen Din Med StilCoupe Big Top cocktailglass er det perfekte valget for enhver cocktailentusiast som ønsker å nyte drinkene sine med stil. Med sitt klassiske og elegante design er dette glasset spesielt designet for å fremheve de forskjellige smaksnyansene i din favorittcocktail.Glasset har dimensjoner på 112 mm i diameter og 151 mm i høyden, noe som gir det en kapasitet på 23,5 cl. Dette sikrer at det er god plass til å presentere et bredt utvalg av cocktails, alt fra en Manhattan til en champagne cocktail.Coupe Big Top har en klassisk og raffinert design. Det klare glasset gjør det ikke bare mulig å beundre fargen på cocktailen din, men skaper også en estetisk tiltalende presentasjon. Coupe-formen hjelper til med å holde boblene i musserende drinker, mens den brede skålen tillater duftene å utfolde seg.Coupe Big Top cocktailglasset er laget av høykvalitets klart glass, noe som sikrer en solid konstruksjon og lang levetid. Glassets robusthet gjør det i stand til å tåle regelmessig bruk, noe som gjør det til et praktisk valg for ethvert hjem.Med Coupe Big Top cocktailglasset kan du virkelig forbedre cocktailopplevelsen din. Nyt den sofistikerte presentasjonen og den forbedrede smaken som dette glasset tilbyr.
Andre varemerker