Andre varemerker

Rätt Start

 • Rätt Start Mummi Barneservise 3 deler

  Rätt Start Mummi Barneservise 3 deler
  Mumin, Gaveeske, 3 deler Slitesterkt servise til barn i ripebestandig melaminplast med Moomin-motiv. Praktisk antiskli under kruset og den flate platen. Dyp plate med sugekopp og sølsikkert krus med håndtak.
 • Rätt Start Mummi Asjett Mummihuset Grønn

  Rätt Start Mummi Asjett Mummihuset Grønn
  Flat tallerken for barnefester og piknik. Produktet tåler oppvaskmaskin (50 ° C) og oppvarming. Platen er laget av ripebestandig melaminplast og PVC-fri sugekoppring. Melamin er en hard plast som kan sprekke i tilfelle hardt fall og støt, ved første tegn på sprekker erstatt produktet. Produktet er produsert i en veldig fin fabrikk som er sertifisert av BSCI for gode og trygge arbeidsforhold. Fabrikken er sertifisert i henhold til kvalitetsstyringssystemet ISO 9001 for å sikre god håndtering av produkter som skal brukes sammen med mat. Tove Jansson (1914-2001) ble født i et ekte kunstnerhjem og lærte å tegne nesten før hun lærte å gå. I 1918, midt i en brennende borgerkrig, skrev faren hjem fra fronten «Kanskje en dag vil Tove bli en ekte kunstner. Kanskje en veldig stor! ” Tove Jansson er elsket over hele verden for sine bøker om Mummitrollet og er kjent som illustratør, kunstner og forfatter. I tillegg til sine egne bøker, illustrerte hun også bl.a. J.R.R. Tolkiens Bilbo og Lewis Carrolls Alice in Wonderland. Toven Jansson har blitt tildelt en rekke fine priser for sin kreasjon. Rätt Start har laget babyprodukter med motiver fra Tove Janssons eventyr om Muminrollen siden 2002.
 • Rätt Start Mummi Brett/Tallerken Graphic

  Rätt Start Mummi Brett/Tallerken Graphic
  Barnetallerken med fire deler for morsomme måltiderProduktet tåler oppvaskmaskin (50 ° C). Produktet er laget av ripebestandig melaminplast.
 • Rätt Start Mummi Tallerken Skog og Sjø orange

  Rätt Start Mummi Tallerken Skog og Sjø orange
  Forfatteren og kunstneren Tove Jansson elsket naturen og dens spesielle lys. Nesten alle hennes historier og illustrasjoner foregår i naturen. I serien "Skog og innsjø" er illustrasjonene hentet fra et fantastisk billedmateriale der vannet og himmelen, akkurat som i nordiske somre, blinker i knitrende gult eller brenner som ild. Det er en makeløs kunstnerisk serie flere av innbyggerne i Moomin Valley er inkludert under den vakre himmelen. i serien er det en bolle, flat tallerken, fint krus og en-pakk skjeer med forskjellige vakre motiver! Produktene selges uten emballasje og er ideelle for barnas hverdag, og fantastiske for piknik eller fester.
 • Rätt Start Mummi Tallerken Skjærgård

  Rätt Start Mummi Tallerken Skjærgård
  Skål for frokostblandingen, barnefesten eller piknik Forfatteren og kunstneren Tove Jansson elsket havet og naturen. Mange av hennes historier og illustrasjoner gjenspeiler de vakre øygruppene i Østersjøen. "Skjærgårds" -serien inneholder en bolle, flat tallerken, fint krus og 2-pak skjeer med motiver med familien Moomin som bader i rent vann!