Andre varemerker

Royal Doulton

 • Royal Doulton Maze White Krus 30 Cl - Tekopper Stengods Hvit - GRMZWH00155

  Royal Doulton Maze White Krus 30 Cl - Tekopper Stengods Hvit - GRMZWH00155
  Maze krus fra Royal Doulton. Dette kruset er utviklet i et nært samarbeid med den verdenskjente kokken Gordon Ramsay. Inspirasjonen kommer fra den kule innredningen på restauranten hans Maze, der formene er moderne med dekorative sirkler. Kruset er laget av steingods. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Royal Doulton Coffee Studio Espresso Kopper Med Skål 4-pk - Espressokopper Porselen Grå - 40032925

  Royal Doulton Coffee Studio Espresso Kopper Med Skål 4-pk - Espressokopper Porselen Grå - 40032925
  Koppene med skål fra Royal Doulton har et sofistikert design med ulike, naturlige farger. Koppene er laget av slitesterkt porselen med en glasert finish. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om koppene med skål fra Royal Doulton- Disse koppene med skål er en del av serien Coffee Studio fra Royal Doulton.- Coffee Studio Espresso er verdsatt for det slitesterke porselenet og den håndlagete finishen.- Kombiner koppene med skål med en melkekanne fra Royal Doulton. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppene med skål- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Royal Doulton Pacific Tallerken 23cm Splash - Asjetter Porselen Hvit - 40019340

  Royal Doulton Pacific Tallerken 23cm Splash - Asjetter Porselen Hvit - 40019340
  Pacific er en ny kolleksjon fra Royal Doulton med inspirasjon fra kysten og havet. Pacific finnes i en rekke ulike mønstre som er veldig fine å kombinere for et helhetlig inntrykk og et avslappet miljø. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Royal Doulton Maze White Tallerken 28 Cm - Tallerkener Stengods Hvit - GRMZWH13498

  Royal Doulton Maze White Tallerken 28 Cm - Tallerkener Stengods Hvit - GRMZWH13498
  Kan vaskes i oppvaskmaskin, tåler mikrobølgeovn og fryser Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Royal Doulton Coffee Studio Sidetallerkener 16 Cm 4-pk - Asjetter Porselen Grå - 40032938

  Royal Doulton Coffee Studio Sidetallerkener 16 Cm 4-pk - Asjetter Porselen Grå - 40032938
  Sidetallerkenene fra Royal Doulton har et sofistikert design med ulike, naturlige farger. De er laget av slitesterkt porselen med en glasert finish. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om sidetallerkenene fra Royal Doulton- Disse sidetallerkenene er en del av serien Coffee Studio fra Royal Doulton.- Coffee Studio er verdsatt for det slitesterke porselenet og den håndlagete finishen.- Kombiner sidetallerkenene med kaffekopper fra Royal Doulton. Vedlikeholdsinstruksjoner for sidetallerkenene- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Royal Doulton Maze White Pastatallerken 24 Cm - Dype tallerkener Stengods Hvit - GRMZWH06785

  Royal Doulton Maze White Pastatallerken 24 Cm - Dype tallerkener Stengods Hvit - GRMZWH06785
  Maze White pastaskål fra Royal Doulton. Denne pastaskålen er utviklet gjennom et nært samarbeid med den verdensberømte kokken Gordon Ramsay. Inspirasjonen kommer fra det kule interiøret på restaurangen hans Maze, der formene er moderne med dekorative sirkler. Pastaskålen er laget av steingods, tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Royal Doulton Pacific Tallerken 28,5 Cm Splash - Tallerkener Porselen Hvit - 40018799

  Royal Doulton Pacific Tallerken 28,5 Cm Splash - Tallerkener Porselen Hvit - 40018799
  Pacific er en ny kolleksjon fra Royal Doulton med inspirasjon fra kysten og havet. Pacific finnes i en rekke ulike mønstre som er veldig fine å kombinere for et helhetlig inntrykk og et avslappet miljø. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Royal Doulton Maze Light Grey Tallerken 28 Cm - Tallerkener Stengods Lys Grå - 1054417

  Royal Doulton Maze Light Grey Tallerken 28 Cm - Tallerkener Stengods Lys Grå - 1054417
  Maze Light Grey Tallerken 28 cm fra Royal Doulton. Tallerkener Lys Grå Stengods Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Royal Doulton Maze Serveringsfat 34 Cm Blekgrå - Skåler & Serveringsfat Stengods Lys Grå - 1054423

  Royal Doulton Maze Serveringsfat 34 Cm Blekgrå - Skåler & Serveringsfat Stengods Lys Grå - 1054423
  Serveringsfatet fra Royal Doulton er perfekt for vakre matoppsett og har et stilrent, moderne design. Serveringsfatet har en blekgrå, nøytral farge med en oval form. Det er laget av slitesterk glasert stentøy perfekt til hverdagsbruk eller til fest. En perfekt gave. Designet av Gordon Ramsay. Om serveringsfatet fra Royal Doulton- Serveringsfatet er designet for Royal Doulton's 10 års jubileum.- Dette serveringsfatet er en del av serien Maze fra Royal Doulton.- Maze er verdsatt for sitt høy kvalitet.- Leveres i en gaveeske. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Skåler & Serveringsfat og andre Servering & Borddekking hos Royal Design.