Sahm

 • Sensorik tumbler ølglass 42 cl

  Sensorik tumbler ølglass 42 cl
  Sensorik tumbler ølglass 42 cl er en tumblervariant av ølglasset Sensorik. Formen på Sensorik tumbler ølglass er optimalisert for prøvesmaking av øl, og er utviklet i samarbeid med sommelier-verdensmester Markus Del Monego og den tyske glassprodusenten Sahm. Det opprinnelige glasset har vunnet mange premier i ulike designkonkurranser, og denne tumblervarianten gir en annerledes vri på dette anerkjente ølglasset. Med Sensorik Tumbler får du et stilig prøvesmakerglass som gir en balansert aromagjengivelse og en lekker presentasjon av alle slags øl. Volum: 42 cl Høyde: 112 mm Ø 89 mm
 • Fadølsglass På Fot Munique 37 Cl

  Fadølsglass På Fot Munique 37 Cl
  Fatølglass På fot Munique - Perfekt for en Iskald FatølNyt din fatøl i stil og eleganse med dette Fatølglass På fot Munique. Glasset er laget av høykvalitetsglass og har en kapasitet på 37 cl, noe som gjør det til det perfekte valget for å nyte en iskald fatøl uten å måtte drikke for mye på en gang.Det klassiske og tidløse designet gjør dette fatølglasset til en estetisk nytelse for øynene. Den store skålen og foten gir glasset en stabil base og gjør det enkelt å holde og drikke av. Enten du nyter en fatøl alene eller deler den med venner, vil dette fatølglasset tilføye en autentisk fatøl-opplevelse til drikkeopplevelsen din.Med sin klare glassfarge passer dette fatølglasset til enhver innredning og anledning. Det er også enkelt å rengjøre, slik at du kan nyte fatølen din uten problemer.Kjøp Fatølglass På fot Munique i dag og opplev den autentiske fatøl-opplevelsen på en helt ny måte.
 • Fadølsglass På Fot Munique 63 Cl

  Fadølsglass På Fot Munique 63 Cl
  Fatølglass På fot Munique - Perfekt for å nyte din favoritt fatølSkap en autentisk og stilfull fatølopslevelse med vårt Fatølglass På fot Munique. Dette elegante glasset er inspirert av de tradisjonelle bayerske ølfestivalene og er designet for å forbedre din fatølopslevelse.Med en kapasitet på 63 cl er dette glasset ideelt for å nyte store porsjoner av din favoritt fatøl. Den karakteristiske foten på glasset gir det et tradisjonelt og raffinert utseende som vil imponere gjestene dine.Glassets form er designet for å fremheve ølens aroma og gi optimal smaksopplevelse. Den brede åpningen sikrer at du kan nyte den fulle smaken og skummet av ølet.Glasset er laget av høy kvalitet, noe som gjør det både holdbart og behagelig å holde i. Det er også enkelt å rengjøre, noe som gjør det til det perfekte valget for både hjemmebruk og profesjonelle ølarrangementer.Forkjæl deg selv og gjestene dine med vårt Fatølglass På fot Munique og nyt din fatøl med autentisitet og stil. Skap en autentisk bayersk atmosfære og la ølets smak og aroma komme til sin rett i dette imponerende fatølglasset.
Andre varemerker