Spode

Allerede i 1816 introduserte det britiske Spode nydelig servise med motiver fra den italienske landsbygden. Klassisk servise er Blue Italian med porselen i blått og hvitt. Det er en av verdens mest kjente.

Spode servise online

Her finder du også Black Italian, Cranberry Italian og porselen og glass fra serier som Creatures of Curiosity.

 • Spode Blue Italian Kopp 250 Ml - Kaffekopper Porselen Blå - BLI5110-X

  Spode Blue Italian Kopp 250 Ml - Kaffekopper Porselen Blå - BLI5110-X
  Kan brukes i oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Spode Blue Room Krus Geranium 25 Cl - Kaffekopper Mix - BLRGE5110-X

  Spode Blue Room Krus Geranium 25 Cl - Kaffekopper Mix - BLRGE5110-X
  Sikker for bruk i oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn, fryser og ovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Spode Blue Italian Brett Melamin 38,5 x 16,5 cm

  Spode Blue Italian Brett Melamin 38,5 x 16,5 cm
  Et vakkert avlangt brett av melamin i den tradisjonelle serien Blue Italian. Allerede i 1816 introduserte det britiske selskapet Spode denne vakre porselensserien i de klassiske fargene blått og hvitt. Med inspirasjon fr
 • Spode Blue Italian Asjett 16 cm

  Spode Blue Italian Asjett 16 cm
  En vakker asjett i den tradisjonelle Blue Italien serien.Allerede i 1816 introduserte det britiske selskapet Spode denne vakre porselensserien i de klassiske fargene blått og hvitt. Med inspirasjon fra den pittoresk
 • Spode Blue Italian Tekopp og Fat 20 cl

  Spode Blue Italian Tekopp og Fat 20 cl
  En meget vakker te- eller kaffekopp i den tradisjonelle serien Blue Italian. Allerede i 1816 introduserte det britiske selskapet Spode denne vakre porselensserien i de klassiske fargene blått og hvitt. Med inspirasj
 • Spode Blue Italian Pastaskål Ø30cm - Serveringsskåler Mix - BLI3887

  Spode Blue Italian Pastaskål Ø30cm - Serveringsskåler Mix - BLI3887
  Kan vaskes i oppvaskmaskin og brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Spode Blue Italian Krus 280 Ml - Kaffekopper Porselen Blå - BLI5123

  Spode Blue Italian Krus 280 Ml - Kaffekopper Porselen Blå - BLI5123
  Sikker for bruk i oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn, fryser og ovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Spode Morris & Co Krus 2-pk Blackthorn & Golden Lily - Kaffekopper Porselen Multi - MCOH8726-X

  Spode Morris & Co Krus 2-pk Blackthorn & Golden Lily - Kaffekopper Porselen Multi - MCOH8726-X
  Krusene fra Spode har et unikt design med lekne mønstre med vakre farger for å lysne opp bordsettingen. De er laget av høykvalitets porselen perfekt til hverdag eller fest. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om krusene fra Spode- Fra kolleksjonen Morris & Co.- Krusene er designet for Morris & Co''s 160 års jubileum.- Leveres i en gaveeske.- Laget av porselen.- Ikonisk utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for krusene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Spode Blue Italian Tekopp Med Skål 200 Ml - Tekopper Porselen Blå - BLI1130

  Spode Blue Italian Tekopp Med Skål 200 Ml - Tekopper Porselen Blå - BLI1130
  Sikker for bruk i oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn, fryser og ovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Spode Blue Italian Frokostkopp Med Skål 28 Cl - Kaffekopper Porselen Blå - BLI1260

  Spode Blue Italian Frokostkopp Med Skål 28 Cl - Kaffekopper Porselen Blå - BLI1260
  Blue Italian frokostkopp med skål fra Spode. Denne vakre koppen og tilhørende skål er en del av serien Blue Italian, som går i klassisk blått og hvitt. Motivet er inspirert av italienske landskap, kanten har et orientalsk mønster. Serien ble utgitt i 1816 og har blitt produsert siden den gang. Den er godt egnet til daglig bruk da den tåler både oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, fryser og stekeovn. Rommer 28 cl. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Spode Morris & Co Krus 2-pk Seaweed/pimpernel - Kaffekopper Porselen Multi - MCOK8726-XG

  Spode Morris & Co Krus 2-pk Seaweed/pimpernel - Kaffekopper Porselen Multi - MCOK8726-XG
  Krusene fra Spode har to forskjellige, fabelaktige mønstre med sofistikerte farger som skaper en følelse av ro og harmoni. De er laget av høykvalitets porselen med et vakkert håndtak på siden. Leveres i en gaveeske. Om krusene fra Spode- Laget av porselen.- Klassiske, fabelaktige mønstre.- Finnes i mønstre.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 34 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for krusene- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Spode Blue Italian Eggeglass

  Spode Blue Italian Eggeglass
  Eggeglass i den tradisjonelle serien Blue Italian.Allerede i 1816 introduserte det britiske selskapet Spode denne vakre porselensserien i de klassiske fargene blått og hvitt. Med inspirasjon fra den pittoreske italienske landsbygden innrammet med 170
 • Spode Heritage Rome Tallerken 20 cm

  Spode Heritage Rome Tallerken 20 cm
  Server en frisk forrett eller en drømmende dessert på den fine tallerkenen fra Spode. Tallerkenen har en diameter på 20 cm som gjør den perfekt til frokost, mindre retter og desserter. Den er dessuten en del av Heritage Rome serien som kan kjennes ig
 • Spode Blue Italian Kaffekopp Med Skål 9 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - BLI1200

  Spode Blue Italian Kaffekopp Med Skål 9 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - BLI1200
  Denne vakre kaffekoppen med tilhørende skål fra Spode er en del av serien Blue Italian, som går i klassisk blått og hvitt. Motivet er inspirert av italienske landskap, kanten har et Imari Oriental-mønster. Serien ble utgitt i 1816 og har vært i produksjon helt siden den gang. Koppen er godt egnet for daglig bruk da den tåler både oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, fryser og stekeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Spode Blue Italian Kaffekopp & Fat 9 cl

  Spode Blue Italian Kaffekopp & Fat 9 cl
  En vakker espressokopp i den tradisjonelle serien Blue Italian. Allerede i 1816 introduserte det britiske selskapet Spode denne vakre porselensserien i de klassiske fargene blått og hvitt. Med inspirasjon fra den pi
 • Creatures of Curiosity Tekanne 1,1 L

  Creatures of Curiosity Tekanne 1,1 L
 • Spode Creatures Of Curiosity Serveringssett 12 Deler - Serviser & Startsett Porselen Multi - CRC9109-XD

  Spode Creatures Of Curiosity Serveringssett 12 Deler - Serviser & Startsett Porselen Multi - CRC9109-XD
  Serveringssettet fra Spode har et elegant design i porselen med herlige mønstre med guldkanter for et luksuriøst uttrykk. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Om serveringssettet fra Spode- 4 x 5x15 cm skåler.- 4 x 27 cm tallerkener.- 4 x 20 cm sidetallerkener. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringssettet- Håndvask anbefales.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Serviser & Startsett og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Spode Blue Italian Pastatallerken 23 cm

  Spode Blue Italian Pastatallerken 23 cm
  En nydelig pastatallerken i den tradisjonelle serien Blue Italian. Allerede i 1816 introduserte det britiske selskapet Spode denne vakre porselensserien i de klassiske fargene blått og hvitt. Med inspirasjon fra den pitt
 • Spode Blue Italian Müsliskål 275 Mm - Serveringsskåler Mix - BLI64800

  Spode Blue Italian Müsliskål 275 Mm - Serveringsskåler Mix - BLI64800
  Sikker for bruk i oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn, fryser og ovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Spode Blue Italian Müsliskål 20 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - BLI0336

  Spode Blue Italian Müsliskål 20 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - BLI0336
  Denne vakre skålen er en del av serien Blue Italian, som går i klassisk blått og hvitt. Motivet er inspirert av italienske landskap, kanten har et orientalsk mønster. Serien ble utgitt i 1816 og har blitt produsert siden den gang. Velg mellom flere størrelser! Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Spode Heritage Rome Pastatallerken 23 cm

  Spode Heritage Rome Pastatallerken 23 cm
  Server pasta carbonara, pasta alfredo eller kanskje en pasta bolognese i disse fine pastaskålene fra Spode. Skålene er perfekte når det skal serveres pasta eller risotto til vennene eller familien, da den både har den perfekte størrelsen samtidig som
 • Spode Creatures Of Curiosity Krus 34 Cl - Kaffekopper Porselen Leopard - CRCLP8817-XG

  Spode Creatures Of Curiosity Krus 34 Cl - Kaffekopper Porselen Leopard - CRCLP8817-XG
  Kruset fra Spode har et elegant design med et dristig leopardmønster med en guldkant og håndtak for et luksuriøst uttrykk. Det er laget av høykvalitets porselen perfekt til finere anledninger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om kruset fra Spode- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Creatures Of Curiosity.- Dristig leopardmønster.- 22 k guldkant. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Håndvask anbefales.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Spode Morris & Co Pastatallerken 26,5 Cm Marigold - Pastatallerkener Steingods Hvit - MCOU45746

  Spode Morris & Co Pastatallerken 26,5 Cm Marigold - Pastatallerkener Steingods Hvit - MCOU45746
  Pastatallerken fra Spode i stengods. Om pastatallerkenen fra Spode- Perfekt til å servere pasta, for eksempel.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i England.- Fra kolleksjonen Morris & Co.- Laget av stengods.- Fargerikt, livlig motiv. Vedlikeholdsinstruksjoner for pastatallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Pastatallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Spode Morris & Co Sidetallerken 23 Cm Strawberry Thief - Asjetter Steingods Multi - MCOR0120

  Spode Morris & Co Sidetallerken 23 Cm Strawberry Thief - Asjetter Steingods Multi - MCOR0120
  Sidetallerken fra Spode i stengods. Om sidetallerkenen fra Spode- Perfekt til ulike forretter og desserter.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i England.- Fra kolleksjonen Morris & Co.- Laget av stengods.- Fargerikt, livlig motiv. Vedlikeholdsinstruksjoner for sidetallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Spode Morris & Co Krus Willow - Kaffekopper Steingods Grønn - MCOS48506

  Spode Morris & Co Krus Willow - Kaffekopper Steingods Grønn - MCOS48506
  Krus fra Spode i stengods. Om kruset fra Spode- Mønster: Willow.- Laget i England.- Fra serien Morris & Co.- Laget av stengods.- Grønt bladmønster.- Perfekt for varme drikker som kaffe og te. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Frokostskål Christmas Tree diameter 15 cm

  Frokostskål Christmas Tree diameter 15 cm
  Christmas Tree frokostskål inngår i juleserien av porselen fra Spode. Christmas Tree-kolleksjonen er et av verdens mest populære juleserviser. - Kan vaskes i oppvaskmaskin - Tåler mikrobølgeovn - Tåler stekeovn
 • Spode Blue Italian Tallerken 27 cm

  Spode Blue Italian Tallerken 27 cm
  I år feirer Blue Italien 200 år!Allerede i 1816 introduserte det britiske selskapet Spode denne vakre porselensserien i de klassiske fargene blått og hvitt. Med inspirasjon fra den pittoreske italienske landsbygden innrammet
 • Spode Blue Italian Desserttallerken 23 cm

  Spode Blue Italian Desserttallerken 23 cm
  En vakker tallerken i den tradisjonelle serien Blue Italian, tallerkenen er en noe større desserttallerken som også passer som middagstallerken. Allerede i 1816 introduserte det britiske selskapet Spode denne vakre porselenss
 • Spode Blue Italian Tekanne 1,1 Liter

  Spode Blue Italian Tekanne 1,1 Liter
  En meget vakker tekanne i den tradisjonelle serien Blue Italian. Allerede i 1816 introduserte det britiske selskapet Spode denne vakre porselensserien i de klassiske fargene blått og hvitt. Med inspirasjon fra den p
 • Spode Blue Italian Fløtekanne 22 cl

  Spode Blue Italian Fløtekanne 22 cl
  En liten fløtekanne i den tradisjonelle serien Blue Italian. En perfekt størrelse enten man vil bruke kannen til kaffefløte elle saus.Allerede i 1816 introduserte det britiske selskapet Spode denne vakre porselensserien i&nbs
 • Spode Blue Italian Suppeskål 23 Cm - Dype tallerkener Porselen Blå - BLI0210

  Spode Blue Italian Suppeskål 23 Cm - Dype tallerkener Porselen Blå - BLI0210
  Blue Italian suppeskål fra Spode. En del av serien Blue Italian, som går i klassisk blått og hvitt. Motivet er inspirert av italienske landskap, kanten har et orientalsk mønster. Serien ble utgitt i 1816 og har blitt produsert siden den gang. Den er godt egnet til daglig bruk da den tåler både oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, fryser og stekeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Creatures of Curiosity Tekanne 1,1 L

  Creatures of Curiosity Tekanne 1,1 L
 • Spode Creatures Of Curiosity Serveringsfat 30,5 Cm - Serveringsfat Porselen Leopard - CRCLP8955-XD

  Spode Creatures Of Curiosity Serveringsfat 30,5 Cm - Serveringsfat Porselen Leopard - CRCLP8955-XD
  Serveringsfatet fra Spode har et elegant design med et dristig leopardmønster med en 22 k guldkant for et luksuriøst uttrykk. Det er laget av høykvalitets porselen perfekt til finere anledninger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om serveringsfatet fra Spode- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Creatures Of Curiosity.- Dristig leopardmønster.- 22 k guldkant. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Håndvask anbefales.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Spode Creatures Of Curiosity Tekopp Med Tallerken Black/cream - Tekopper Porselen Multi - CRCBC8821-XG

  Spode Creatures Of Curiosity Tekopp Med Tallerken Black/cream - Tekopper Porselen Multi - CRCBC8821-XG
  Tekoppen fra Spode har en elegant form med en vakker blomstermønster med gyldne detaljer for en luksuriøs følelse. Den er laget av porselen med en inkludert, matchende tallerken. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om tekoppen fra Spode- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Creatures Of Curiosity.- Elegant form.- Blomstermønstret krus.- Medfølgende tallerken.- Gulldetaljer. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppen- Håndvask anbefales.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Spode Creatures Of Curiosity Krus Kremfarget 34 Cl - Kaffekopper Porselen Multi - CRCCR8817-XG

  Spode Creatures Of Curiosity Krus Kremfarget 34 Cl - Kaffekopper Porselen Multi - CRCCR8817-XG
  Kruset fra Spode har en romantisk form med en livlig blomstermønster med en 22 k guldkant og håndtak for et luksuriøst uttrykk. Det er laget av kremfarget porselen perfekt til finere anledninger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om kruset fra Spode- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Creatures Of Curiosity.- Romantisk, bølget form.- Livlig blomstermønster.- 22 k guldkant. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Håndvask anbefales.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Spode Creatures Of Curiosity Tekopp Med Tallerken Leopard/cream - Tekopper Porselen Multi - CRCWL8818-XG

  Spode Creatures Of Curiosity Tekopp Med Tallerken Leopard/cream - Tekopper Porselen Multi - CRCWL8818-XG
  Tekoppen fra Spode har en elegant form med en herlig blomstermønster med gyldne detaljer for en luksuriøs følelse. Den er laget av porselen med en inkludert, leopardmønstret tallerken. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om tekoppen fra Spode- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Creatures Of Curiosity.- Elegant form.- Blomstrete krus.- Leopardmønstret tallerken.- Gulldetaljer. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppen- Håndvask anbefales.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Spode Creatures Of Curiosity Tekopp Med Tallerken Leopard/snake - Tekopper Porselen Multi - CRCLS8821-XG

  Spode Creatures Of Curiosity Tekopp Med Tallerken Leopard/snake - Tekopper Porselen Multi - CRCLS8821-XG
  Tekoppen fra Spode har en elegant form med et leopardmønster med gyldne detaljer for en luksuriøs følelse. Den er laget av porselen med en inkludert, blomstermønstret tallerken. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om tekoppen fra Spode- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Creatures Of Curiosity.- Elegant form.- Leopardmønstret krus.- Blomstermønstret tallerken.- Gulldetaljer. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppen- Håndvask anbefales.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Sukkerskål Creatures of Curiosity 0,2 l

  Sukkerskål Creatures of Curiosity 0,2 l
  Herlig liten sukkerskål med lokk fra Spodes Creatures of Curiosity-kolleksjon med et fantastisk mønster inspirert av naturen. Skålen er produsert av eksklusivt benporselen.
 • Spode Christmas Tree juleservise 12 deler

  Spode Christmas Tree juleservise 12 deler
  Med Christmas Tree serviset i 12 deler fra Spode har det aldri vært enklere å dekke et festlig og flott julebord. Settet inneholder fire skåler, fire middagstallerkener og fire desserttallerkener, alle dekorert med Spodes klassiske juletremotiv. Alle
 • Spode - Honeysuckle tekanne 1,1L

  Spode - Honeysuckle tekanne 1,1L
  Morris & Co Tekanne 1,1 L leveres i en underbar presentkartong og inngår i porslenserien som er tatt frem for å feire Morris & Co 160 års jubileum. En nydelig serie som passer de fleste hjem! Matche tekannen med andre produkter i serien, for eksempel
 • Spode - Creatures of Curiosity Tekopp og fat 35 cl hvit/leopard

  Spode - Creatures of Curiosity Tekopp og fat 35 cl hvit/leopard
  Denne fantastisk vakre tekoppen og asjett er en del av Spodes kolleksjon Creatures of Curiosity som har fantastiske mønstre inspirert av villmarken. Koppen og fatet har håndmalte detaljer som vil lyse opp hver gang den brukes. Håndtaket er malt med 2
 • Spode Blue Italian Desserttallerken 20 cm

  Spode Blue Italian Desserttallerken 20 cm
  Server dine desserter med stil på disse flotte Blue Italian tallerkenene!I år feirer Blue Italian 200 år! Allerede i 1816 introduserte det britiske selskapet Spode denne vakre porselensserien i de klassiske fargene blått og h
 • Spode Blue Italian Suppetallerken 23 cm

  Spode Blue Italian Suppetallerken 23 cm
  En vakker suppetallerken i den tradisjonelle serien Blue Italian. Tallerkenen er fantastisk vakker å servere en rykende varm bouillabaisse i.Allerede i 1816 introduserte det britiske selskapet Spode denne vakre porselensserie
 • Spode Blue Italian Pastaskål Ø23cm - Serveringsskåler Steingods Hvit - BLI3886

  Spode Blue Italian Pastaskål Ø23cm - Serveringsskåler Steingods Hvit - BLI3886
  Kan vaskes i oppvaskmaskin og brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Spode Blue Italian Tallerken 15 Cm - Asjetter Porselen Blå - BLI0160

  Spode Blue Italian Tallerken 15 Cm - Asjetter Porselen Blå - BLI0160
  Denne vakre tallerken er en del av serien Blue Italian, som går i klassisk blått og hvitt. Motivet er inspirert av italienske landskap, kanten har et orientalsk mønster. Serien ble utgitt i 1816 og har blitt produsert siden den gang. Den er godt egnet til daglig bruk da den tåler både oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, fryser og stekeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Spode Blue Italian Tallerken 27 Cm - Tallerkener Porselen Blå - BLI0100

  Spode Blue Italian Tallerken 27 Cm - Tallerkener Porselen Blå - BLI0100
  Denne vakre tallerken er en del av serien Blue Italian, som går i klassisk blått og hvitt. Motivet er inspirert av italienske landskap, kanten har et orientalsk mønster. Serien ble utgitt i 1816 og har blitt produsert siden den gang. Den er godt egnet til daglig bruk da den tåler både oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, fryser og stekeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Spode Blue Italian Tallerken 23 Cm - Asjetter Porselen Blå - BLI0120

  Spode Blue Italian Tallerken 23 Cm - Asjetter Porselen Blå - BLI0120
  Denne vakre tallerken er en del av serien Blue Italian, som går i klassisk blått og hvitt. Motivet er inspirert av italienske landskap, kanten har et orientalsk mønster. Serien ble utgitt i 1816 og har blitt produsert siden den gang. Den er godt egnet til daglig bruk da den tåler både oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, fryser og stekeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Blue Italian tallerken 27 cm 4-pakning

  Blue Italian tallerken 27 cm 4-pakning
 • Blue Italian tallerken 27 cm 4-pakning

  Blue Italian tallerken 27 cm 4-pakning
 • Spode Morris & Co Krus 2-pk Daffodil/willow Bough - Kaffekopper Porselen Multi - MCOJ8726-XG

  Spode Morris & Co Krus 2-pk Daffodil/willow Bough - Kaffekopper Porselen Multi - MCOJ8726-XG
  Krusene fra Spode har to forskjellige, fabelaktige mønstre med sofistikerte farger som skaper en følelse av ro og harmoni. De er laget av høykvalitets porselen med et vakkert håndtak på siden. Leveres i en gaveeske. Om krusene fra Spode- Laget av porselen.- Klassiske, fabelaktige mønstre.- Finnes i mønstre.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 34 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for krusene- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Spode Creatures Of Curiosity Krus Svart 34 Cl - Kaffekopper Porselen Multi - CRCBK8817-XG

  Spode Creatures Of Curiosity Krus Svart 34 Cl - Kaffekopper Porselen Multi - CRCBK8817-XG
  Kruset fra Spode har en romantisk form med en mørk, vakker blomstermønster med gyldne detaljer for en luksuriøs følelse. Det. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om kruset fra Spode- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Creatures Of Curiosity.- Romantiske former.- Mørk, vakker blomstermønster.- Gulldetaljer. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Håndvask anbefales.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Spode Creatures Of Curiosity Reisekrus 31 Cl - Termoskopper Porselen Multi - CRCBK78753-XW

  Spode Creatures Of Curiosity Reisekrus 31 Cl - Termoskopper Porselen Multi - CRCBK78753-XW
  Reisekruset fra Spode har en mørk blomstermønster med et matchende, rosa lokk i silikon for både varme og kalde drikker. Kan brukes både hjemme og på farten. Om reisekruset fra Spode- Laget av porselen.- Kapasitet: 31 cl.- Mørkt blomstermotiv.- Rosa lokk i silikon. Vedlikeholdsinstruksjoner for reisekruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Termoskopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Spode Creatures Of Curiosity Skål 15,5 Cm - Serveringsskåler Porselen Multi - CRCWH8952-XF

  Spode Creatures Of Curiosity Skål 15,5 Cm - Serveringsskåler Porselen Multi - CRCWH8952-XF
  Skålen fra Spode har en romantisk, bølget form med en livlig blomstermønster med en 22 k guldkant for et luksuriøst uttrykk. Den er laget av porselen perfekt til finere anledninger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om skålen fra Spode- Laget av porselen.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Creatures Of Curiosity.- Romantisk, bølget form.- Livlig blomstermønster.- 22 k guldkant. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Spode Creatures Of Curiosity Skål 23,5 Cm - Serveringsskåler Porselen Multi - CRCWH8954-XD

  Spode Creatures Of Curiosity Skål 23,5 Cm - Serveringsskåler Porselen Multi - CRCWH8954-XD
  Skålen fra Spode har en romantisk, bølget form med en livlig blomstermønster med en 22 k guldkant for et luksuriøst uttrykk. Den er laget av porselen perfekt til finere anledninger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om skålen fra Spode- Laget av porselen.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Creatures Of Curiosity.- Romantisk, bølget form.- Livlig blomstermønster.- 22 k guldkant. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Spode Creatures Of Curiosity Tallerken 27 Cm - Tallerkener Porselen Multi - CRCWH8950-XF

  Spode Creatures Of Curiosity Tallerken 27 Cm - Tallerkener Porselen Multi - CRCWH8950-XF
  Tallerkenen fra Spode har en romantisk, bølget form med en livlig blomstermønster med en 22 k guldkant for et luksuriøst uttrykk. Den er laget av porselen perfekt til finere anledninger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om tallerkenen fra Spode- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Creatures Of Curiosity.- Romantisk, bølget form.- Livlig blomstermønster.- 22 k guldkant. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Håndvask anbefales.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Spode Creatures Of Curiosity Sidetallerken Leopard 20,5 Cm - Asjetter Porselen Multi - CRCLP8951-XF

  Spode Creatures Of Curiosity Sidetallerken Leopard 20,5 Cm - Asjetter Porselen Multi - CRCLP8951-XF
  Sidetallerkenen fra Spode har et elegant design med et dristig leopardmønster med en 22 k guldkant for et luksuriøst uttrykk. Den er laget av høykvalitets porselen perfekt til finere anledninger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om sidetallerkenen fra Spode- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Creatures Of Curiosity.- Dristig leopardmønster.- 22 k guldkant. Vedlikeholdsinstruksjoner for sidetallerkenen- Håndvask anbefales.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Spode Creatures Of Curiosity Tekopp Med Tallerken Snake/black - Tekopper Porselen Multi - CRCSB8818-XG

  Spode Creatures Of Curiosity Tekopp Med Tallerken Snake/black - Tekopper Porselen Multi - CRCSB8818-XG
  Tekoppen fra Spode har en elegant form med et dyretrykk med gyldne detaljer for en luksuriøs følelse. Den er laget av porselen med en inkludert, blomstermønstret tallerken. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om tekoppen fra Spode- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Creatures Of Curiosity.- Elegant form.- Vakkert, mønstret krus.- Blomstermønstret tallerken.- Gulldetaljer. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppen- Håndvask anbefales.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Spode Creatures Of Curiosity Krus Hvit 34 Cl - Kaffekopper Porselen Multi - CRCWH8817-XG

  Spode Creatures Of Curiosity Krus Hvit 34 Cl - Kaffekopper Porselen Multi - CRCWH8817-XG
  Kruset fra Spode har en romantisk form med en livlig blomstermønster med en 22 k guldkant og håndtak for et luksuriøst uttrykk. Det er laget av hvitt porselen perfekt til finere anledninger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om kruset fra Spode- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Creatures Of Curiosity.- Romantisk, bølget form.- Livlig blomstermønster.- 22 k guldkant. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Håndvask anbefales.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Spode Morris & Co Sidetallerken 23 Cm Fruits - Asjetter Steingods Multi - MCOT0120

  Spode Morris & Co Sidetallerken 23 Cm Fruits - Asjetter Steingods Multi - MCOT0120
  Sidetallerken fra Spode i stengods. Om sidetallerkenen fra Spode- Perfekt til ulike forretter og desserter.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i England.- Fra kolleksjonen Morris & Co.- Laget av stengods.- Fargerikt, livlig motiv. Vedlikeholdsinstruksjoner for sidetallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Spode Morris & Co Serveringsfat 30,7 Cm Strawberry Thief - Serveringsfat Steingods Multi - MCOR8715

  Spode Morris & Co Serveringsfat 30,7 Cm Strawberry Thief - Serveringsfat Steingods Multi - MCOR8715
  Serveringsfat fra Spode i stengods. Om serveringsfatet fra Spode- Perfekt til servering av snacks.- Laget i England.- Fra kolleksjonen Morris & Co.- Mønster: Strawberry Thief.- Laget av stengods.- Fargerikt, livlig motiv. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Spode Morris & Co Frokostskål 19 Cm Marigold - Frokostskåler Steingods Hvit - MCOU05206

  Spode Morris & Co Frokostskål 19 Cm Marigold - Frokostskåler Steingods Hvit - MCOU05206
  Frokostskål fra Spode i stengods. Om frokostskålen fra Spode- Perfekt til servering av både middag og frokost.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i England.- Fra kolleksjonen Morris & Co.- Laget av stengods.- Fargerikt, livlig motiv. Vedlikeholdsinstruksjoner for frokostskålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Frokostskåler og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Spode Morris & Co Pastatallerken 26,5 Cm Fruits - Pastatallerkener Steingods Hvit - MCOT45746

  Spode Morris & Co Pastatallerken 26,5 Cm Fruits - Pastatallerkener Steingods Hvit - MCOT45746
  Pastatallerken fra Spode i stengods. Om pastatallerkenen fra Spode- Perfekt til å servere pasta, for eksempel.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i England.- Fra kolleksjonen Morris & Co.- Laget av stengods.- Fargerikt, livlig motiv. Vedlikeholdsinstruksjoner for pastatallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Pastatallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Spode Morris & Co Pastatallerken 26,5 Cm Willow - Pastatallerkener Steingods Hvit - MCOS45746

  Spode Morris & Co Pastatallerken 26,5 Cm Willow - Pastatallerkener Steingods Hvit - MCOS45746
  Pastatallerken fra Spode i stengods. Om pastatallerkenen fra Spode- Perfekt til å servere pasta, for eksempel.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i England.- Fra kolleksjonen Morris & Co.- Laget av stengods.- Fargerikt, livlig motiv. Vedlikeholdsinstruksjoner for pastatallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Pastatallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Spode Morris & Co Frokostskål 19 Cm Willow - Frokostskåler Steingods Hvit - MCOS05206

  Spode Morris & Co Frokostskål 19 Cm Willow - Frokostskåler Steingods Hvit - MCOS05206
  Frokostskål fra Spode i stengods. Om frokostskålen fra Spode- Perfekt til servering av både middag og frokost.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i England.- Fra kolleksjonen Morris & Co.- Laget av stengods.- Fargerikt, livlig motiv. Vedlikeholdsinstruksjoner for frokostskålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Frokostskåler og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Spode Morris & Co Frokostskål 19 Cm Strawberry Thief - Frokostskåler Steingods Hvit - MCOR05206

  Spode Morris & Co Frokostskål 19 Cm Strawberry Thief - Frokostskåler Steingods Hvit - MCOR05206
  Frokostskål fra Spode i stengods. Om frokostskålen fra Spode- Perfekt til servering av både middag og frokost.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i England.- Fra kolleksjonen Morris & Co.- Laget av stengods.- Fargerikt, livlig motiv. Vedlikeholdsinstruksjoner for frokostskålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Frokostskåler og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Spode Morris & Co Tallerken 28 Cm Standen - Tallerkener Steingods Hvit - MCOQ05056

  Spode Morris & Co Tallerken 28 Cm Standen - Tallerkener Steingods Hvit - MCOQ05056
  Tallerken fra Spode i stengods. Om tallerkenen fra Spode- Mønster: Standen.- Laget i England.- Fra serien Morris & Co.- Laget av stengods.- Grønt, livlig bladmønster langs kanten.- Perfekt til servering av både middag og frokost. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Spode Morris & Co Pastatallerken 26,5 Cm Strawberry Thief - Pastatallerkener Steingods Hvit - MCOR45746

  Spode Morris & Co Pastatallerken 26,5 Cm Strawberry Thief - Pastatallerkener Steingods Hvit - MCOR45746
  Pastatallerken fra Spode i stengods. Om pastatallerkenen fra Spode- Perfekt til å servere pasta, for eksempel.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i England.- Fra kolleksjonen Morris & Co.- Laget av stengods.- Fargerikt, livlig motiv. Vedlikeholdsinstruksjoner for pastatallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Pastatallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Spode Morris & Co Sidetallerken 23 Cm Willow - Asjetter Steingods Grønn - MCOS0120

  Spode Morris & Co Sidetallerken 23 Cm Willow - Asjetter Steingods Grønn - MCOS0120
  Sidetallerken fra Spode i stengods. Om sidetallerkenen fra Spode- Perfekt til ulike forretter og desserter.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i England.- Fra kolleksjonen Morris & Co.- Laget av stengods.- Fargerikt, livlig motiv. Vedlikeholdsinstruksjoner for sidetallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Spode Morris & Co Sidetallerken 23 Cm Marigold - Asjetter Steingods Gul - MCOU0120

  Spode Morris & Co Sidetallerken 23 Cm Marigold - Asjetter Steingods Gul - MCOU0120
  Sidetallerken fra Spode i stengods. Om sidetallerkenen fra Spode- Perfekt til ulike forretter og desserter.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i England.- Fra kolleksjonen Morris & Co.- Laget av stengods.- Fargerikt, livlig motiv. Vedlikeholdsinstruksjoner for sidetallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Spode Morris & Co Frokostskål 19 Cm Fruits - Frokostskåler Steingods Hvit - MCOT05206

  Spode Morris & Co Frokostskål 19 Cm Fruits - Frokostskåler Steingods Hvit - MCOT05206
  Frokostskål fra Spode i stengods. Om frokostskålen fra Spode- Perfekt til servering av både middag og frokost.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i England.- Fra kolleksjonen Morris & Co.- Laget av stengods.- Fargerikt, livlig motiv. Vedlikeholdsinstruksjoner for frokostskålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Frokostskåler og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Spode Morris & Co Serveringsskål 22,4 Cl Standen - Serveringsskåler Steingods Hvit - MCOQ64810

  Spode Morris & Co Serveringsskål 22,4 Cl Standen - Serveringsskåler Steingods Hvit - MCOQ64810
  Serveringsskål fra Spode i stengods. Om serveringsskålen fra Spode- Perfekt for servering av pasta.- Laget i England.- Fra kolleksjonen Morris & Co.- Mønster: Standen.- Laget av stengods.- Grønt, livlig bladmønster langs kanten. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsskålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Asjett Blue Italian diameter 20 cm

  Asjett Blue Italian diameter 20 cm
  Desserttallerken fra den verdensberømte serien Blue Italian. Veldetaljert mønster med inspirasjon fra den eldre italienske landsbygden. - Kan vaskes i oppvaskmaskin - Mikrobølgeovn - Ildfast opptil 170° - Frostsikker
 • Tallerken Blue Italian diameter 15 cm

  Tallerken Blue Italian diameter 15 cm
  Liten tallerken som passer til f.eks. forrett. Tallerkenen tilhører den verdensberømte serien Blue Italian. Veldetaljert mønster med inspirasjon fra den eldre italienske landsbygden. - Kan vaskes i oppvaskmaskin - Mikrobølgeovn - Ildfast opptil 170°
 • Pastatallerken Blue Italian diameter 23 cm

  Pastatallerken Blue Italian diameter 23 cm
  Dyp pastatallerken fra den verdensberømte serien Blue Italian. Veldetaljert mønster med inspirasjon fra den eldre italienske landsbygden. - Kan vaskes i oppvaskmaskin - Mikrobølgeovn - Ildfast opptil 170° - Frostsikker
 • Suppetallerken Blue Italian diameter 23 cm

  Suppetallerken Blue Italian diameter 23 cm
  Dyp tallerken til f.eks. frokostblanding, dessert eller suppe. Tallerkenen kommer fra den verdensberømte serien Blue Italian. Veldetaljert mønster med inspirasjon fra den eldre italienske landsbygden. - Kan vaskes i oppvaskmaskin - Mikrobølgeovn - I
 • Buffettallerken Blue Italian diameter 30 cm

  Buffettallerken Blue Italian diameter 30 cm
  Stor tallerken fra den verdensberømte serien Blue Italian. Veldetaljert mønster med inspirasjon fra den eldre italienske landsbygden. - Kan vaskes i oppvaskmaskin - Mikrobølgeovn - Ildfast opptil 170° - Frostsikker
 • Skål Morris & Co Strawberry Thief diameter 19 cm

  Skål Morris & Co Strawberry Thief diameter 19 cm
  Skål fra Spodes kolleksjon Morris & Co med det populære mønsteret Strawberry Thief. Skap din ‘mix and match'-kolleksjon med ikoniske mønstre fra William Morris & Co. Klassiske, tidløse mønstre og trendy farger setter stilen på oppdekkingen. - Tåle
 • Skål Blue Italian diameter 11 cm

  Skål Blue Italian diameter 11 cm
  Rund dippskål fra den verdensberømte serien Blue Italian. Veldetaljert mønster med inspirasjon fra den eldre italienske landsbygden. - Kan vaskes i oppvaskmaskin - Mikrobølgeovn - Ildfast opptil 170° - Frostsikker
 • Pastaskål Blue Italian diameter 30 cm

  Pastaskål Blue Italian diameter 30 cm
  Pastaskål fra den verdensberømte serien Blue Italian. Veldetaljert mønster med inspirasjon fra den eldre italienske landsbygden. - Mikrobølgeovn - Ildfast opptil 170° - Frostsikker
 • Tallerken Blue Italian diameter 23 cm

  Tallerken Blue Italian diameter 23 cm
  Desserttallerken fra den verdensberømte serien Blue Italian. Veldetaljert mønster med inspirasjon fra den eldre italienske landsbygden. - Kan vaskes i oppvaskmaskin - Mikrobølgeovn - Ildfast opptil 170° - Frostsikker
 • Pastatallerken Morris & Co Strawberry Thief diameter 26 cm

  Pastatallerken Morris & Co Strawberry Thief diameter 26 cm
  Pastatallerken fra Spodes kolleksjon Morris & Co med det populære mønsteret Strawberry Thief. Skap din ‘mix and match'-kolleksjon med ikoniske mønstre fra William Morris & Co. Klassiske, tidløse mønstre og trendy farger setter stilen på oppdekkingen
 • Tallerken Creatures of Curiosity diameter 21 cm

  Tallerken Creatures of Curiosity diameter 21 cm
  Leopardmønstrede asjetter fra Spode. Gullkant i 22 karat rundt, noe som gir det dyriske mønsteret en elegant touch.
 • Skål Morris & Co Fruits diameter 19 cm

  Skål Morris & Co Fruits diameter 19 cm
  Skål fra Spodes kolleksjon Morris & Co med det klassiske mønsteret Fruits. Skap din ‘mix and match'-kolleksjon med ikoniske mønstre fra William Morris & Co. Klassiske, tidløse mønstre og trendy farger setter stilen på oppdekkingen. - Tåler mikrobø
 • Serveringsskål Creatures of Curiosity diameter 24 cm

  Serveringsskål Creatures of Curiosity diameter 24 cm
  Server godsaker i stil i denne serveringsskålen fra Spode. Med en vakker, djerv design av livlige blomster og nydelige sommerfugler omsluttet av en bølget kant med detaljer i 22 karat, blir skålen et fantastisk midtpunkt på bordet. Match med andre d
 • Sukkerskål med lokk Morris & Co Golden Lily

  Sukkerskål med lokk Morris & Co Golden Lily
  Sukkerskål med lokk fra Spodes kolleksjon Morris & Co med det populære Golden Lily-mønsteret. - Kan vaskes i oppvaskmaskin - Volum 20 cl
 • Tallerkener Creatures of Curiosity diameter 19 cm 4-pk

  Tallerkener Creatures of Curiosity diameter 19 cm 4-pk
  Fire asjetter fra Spodes Creatures of Curiosity-kolleksjonen med blomstrete og ville mønster med håndmalte detaljer. De er produsert av eksklusivt benporselen. Miks og match sammen med andre produkter fra samme kolleksjon. Leveres i en pen gaveeske.
 • Pastatallerken Morris & Co Willow diameter 26 cm

  Pastatallerken Morris & Co Willow diameter 26 cm
  Pastatallerken fra Spodes kolleksjon Morris & Co med det klassiske Willow-mønsteret. Skap din ‘mix and match'-kolleksjon med ikoniske mønstre fra William Morris & Co. Klassiske, tidløse mønstre og trendy farger setter stilen på oppdekkingen. - Tål
 • Tallerken Creatures of Curiosity diameter 27 cm

  Tallerken Creatures of Curiosity diameter 27 cm
  Blomstrete teppe fra Spode. Bølget design med kant i 22 karat. Kun håndvask.
 • Tallerken Morris & Co Marigold diameter 23 cm

  Tallerken Morris & Co Marigold diameter 23 cm
  Tallerken fra Spodes kolleksjon Morris & Co med det klassiske Marigold-mønsteret. Skap din ‘mix and match'-kolleksjon med ikoniske mønstre fra William Morris & Co. Klassiske, tidløse mønstre og trendy farger setter stilen på oppdekkingen. - Tåler
 • Kaffekopp med fat Blue Italian 9 cl

  Kaffekopp med fat Blue Italian 9 cl
  Kaffekopp med fat fra den verdensberømte serien Blue Italian. Perfekt for en espresso. Veldetaljert mønster med inspirasjon fra den eldre italienske landsbygden. Rommer 9 cl. - Kan vaskes i oppvaskmaskin - Mikrobølgeovn - Ildfast opptil 170° - Frost
 • Tallerken Morris & Co Strawberry Thief diameter 23 cm

  Tallerken Morris & Co Strawberry Thief diameter 23 cm
  Tallerken fra Spodes kolleksjon Morris & Co med det populære mønsteret Strawberry Thief. Skap din ‘mix and match'-kolleksjon med ikoniske mønstre fra William Morris & Co. Klassiske, tidløse mønstre og trendy farger setter stilen på oppdekkingen. -
 • Skål Blue Italian diameter 15 cm

  Skål Blue Italian diameter 15 cm
  Skål til f.eks. frokostblanding eller dessert. Skålen er fra den verdensberømte serien Blue Italian. Veldetaljert mønster med inspirasjon fra den eldre italienske landsbygden. - Kan vaskes i oppvaskmaskin - Mikrobølgeovn - Ildfast opptil 170° - Fros
 • Skål Blue Italian diameter 20 cm

  Skål Blue Italian diameter 20 cm
  Serveringsskål fra den verdensberømte serien Blue Italian. Veldetaljert mønster med inspirasjon fra den eldre italienske landsbygden. - Kan vaskes i oppvaskmaskin - Mikrobølgeovn - Ildfast opptil 170° - Frostsikker
 • Kaffekopp med fat Blue Italian

  Kaffekopp med fat Blue Italian
  Frokostkopp med fat fra den verdensberømte serien Blue Italian. Veldetaljert mønster med inspirasjon fra den eldre italienske landsbygden. - Kan vaskes i oppvaskmaskin - Mikrobølgeovn - Ildfast opptil 170° - Frostsikker
 • Tallerken Morris & Co Fruits diameter 23 cm

  Tallerken Morris & Co Fruits diameter 23 cm
  Tallerken fra Spodes kolleksjon Morris & Co med det klassiske mønsteret Fruits. Skap din ‘mix and match'-kolleksjon med ikoniske mønstre fra William Morris & Co. Klassiske, tidløse mønstre og trendy farger setter stilen på oppdekkingen. - Tåler mi
 • Skål Creatures of Curiosity diameter 16 cm

  Skål Creatures of Curiosity diameter 16 cm
  Nyt frokosten med stil med disse Creatures of Curiosity-skålene fra Spode. Med buet kant og gulldetaljer i 22 karat, gir disse poselensskålene det lille ekstra til oppdekkingen. Match med andre deler fra serien.
 • Serveringsfat Creatures of Curiosity diameter 31 cm

  Serveringsfat Creatures of Curiosity diameter 31 cm
  Gi oppdekkingen en dyrisk touch med dette fatet fra Creatures of Curiosity-serien fra Spode. Prydet med trendy leopardmønster omringet av en gullkant i 22 karat. Kombiner med matchende middags- og sidetallerkener fra samme serie.
 • Skål Blue Italian diameter 27,5 cm

  Skål Blue Italian diameter 27,5 cm
  Rund skål fra den verdensberømte serien Blue Italian. Veldetaljert mønster med inspirasjon fra den eldre italienske landsbygden. Diameter 27,5 cm. - Kan vaskes i oppvaskmaskin - Mikrobølgeovn - Ildfast opptil 170° - Frostsikker
 • Tallerken Blue Italian diameter 27 cm

  Tallerken Blue Italian diameter 27 cm
  Mattallerken fra den verdensberømte serien Blue Italian. Veldetaljert mønster med inspirasjon fra den eldre italienske landsbygden. - Kan vaskes i oppvaskmaskin - Mikrobølgeovn - Ildfast opptil 170° - Frostsikker
 • Skål Christmas Tree Annual 2023, høyde 26 cm

  Skål Christmas Tree Annual 2023, høyde 26 cm
  Skål av porselen i serien Christmas Tree fra Spode. Skålen har en eksklusiv design for 2023 med Spodes ikoniske juletre i midten og tekst rundt den innerste kanten. En vakker rød og grønn krans dekorerer utsiden. Christmas Tree-kolleksjonen er en av
 • Serveringsskål Christmas Tree Large Divided Server

  Serveringsskål Christmas Tree Large Divided Server
  Stor, delt serveringsskål i serien Christmas Tree fra Spode. Produsert av porselen med Spodes juletre i midten av hver seksjon.
 • Skål Chip n Dip Christmas Tree

  Skål Chip n Dip Christmas Tree
  Chip n Dip-skål i serien Christmas Tree fra Spode. Fyll den store skålen med nachos, brød, grønnsaker eller frukt og tilsett deretter din favorittdip i den lille skålen, som også er avtakbar. Chip n dip-skålen kan brukes sammen eller hver for seg. Me
 • Serveringsskål Christmas Tree diameter 25 cm

  Serveringsskål Christmas Tree diameter 25 cm
  Christmas Tree serveringsskål inngår i juleserien av porselen fra Spode. Christmas Tree-kolleksjonen er et av verdens mest populære juleserviser. - Kan vaskes i oppvaskmaskin - Tåler mikrobølgeovn - Tåler stekeovn
 • Tallerken Christmas Tree diameter 27 cm

  Tallerken Christmas Tree diameter 27 cm
  Christmas Tree middagstallerken inngår i juleserien av porselen fra Spode. Christmas Tree-kolleksjonen er et av verdens mest populære juleserviser. - Kan vaskes i oppvaskmaskin - Tåler mikrobølgeovn - Tåler stekeovn
 • Sett med 4 espressokopper med fat Christmas Tree

  Sett med 4 espressokopper med fat Christmas Tree
  Sett med 4 espressokopper med fat. Koppene og fatene inngår i serien Christmas Tree fra Spode, og har det klassiske juletremotivet. Volum 9 cl.
 • Serveringsskål Morris & Co Standen diameter 23 cm

  Serveringsskål Morris & Co Standen diameter 23 cm
  Skål fra Morris & Co med den ikoniske Standen-designen.
 • Spode Christmas Tree espressokopp, 4 stk

  Spode Christmas Tree espressokopp, 4 stk
  Avslutt julemiddagen eller lunsjen med en god kopp espresso, servert i de sjarmerende Christmas Tree-koppene fra Spode. Disse luksuriøse espressokoppene er ikke bare gode å drikke av, de skaper også julestemning med sitt stemningsfulle juletremotiv.
 • Spode Christmas Tree ovalt fat

  Spode Christmas Tree ovalt fat
  Ovalt serveringsfat i serien Christmas Tree fra Spode – et ideelt valg når det er tid for å dekke bord til alle julens måltider, spesielt det klassiske julebordet. Fatet er laget av solid stentøy og dekorert med Spodes ikoniske juletremotiv, som tilf
 • Spode Christmas Tree serveringsskål 24,5 cm

  Spode Christmas Tree serveringsskål 24,5 cm
  Når julemiddagen skal serveres, passer det bra å sette frem denne sjarmerende serveringsskålen fra Christmas Tree-serien fra det engelske Spode. Det sjarmerende motivet viser et stemningsfullt juletre, dekorert med nisser, julekuler og vakkert innpak
 • Spode Christmas Tree sausekanne med fat 31 cl

  Spode Christmas Tree sausekanne med fat 31 cl
  Sett prikken over i-en på julebordet med Christmas Tree sausekanne med fat fra Spode. Sausekannen er dekorert med Spodes klassiske juletremønster – perfekt for å spre julestemning og glede under julens mange måltider sammen med venner og familie. Kan
 • Spode Christmas Tree tekanne

  Spode Christmas Tree tekanne
  Med Spode Christmas Tree tekanne får du en perfekt blanding av julestemning og klassisk eleganse på bordet. Takket være det detaljerte designet, blir tekannen en uimotståelig tilføyelse blant juledekorasjonene. Den har en kapasitet på 1,3 liter, slik
 • Spode Christmas Tree tekopp med fat

  Spode Christmas Tree tekopp med fat
  Server en klassisk afternoon tea med juletema – denne sjarmerende koppen fra Christmas Tree-serien fra Spode passer perfekt til formålet. Tekoppen er dekorert med Spodes klassiske julemotiv med en vakkert dekorert gran, og det medfølgende fatet har s
 • Skål Christmas Tree 18 cm

  Skål Christmas Tree 18 cm
  Hjerteformet skål i juleserien Christmas Tree av porselen fra Spode. Christmas Tree-kolleksjonen er et av verdens mest populære juleserviser. - Kan vaskes i oppvaskmaskin - Tåler mikrobølgeovn - Tåler stekeovn
 • Skål Morris & Co Willow diameter 19 cm

  Skål Morris & Co Willow diameter 19 cm
  Skål fra Spodes kolleksjon Morris & Co med det klassiske Willow-mønsteret. Skap din ‘mix and match'-kolleksjon med ikoniske mønstre fra William Morris & Co. Klassiske, tidløse mønstre og trendy farger setter stilen på oppdekkingen. - Tåler mikrobø
 • Spode - Strawberry Thief Tea for one 28 cl

  Spode - Strawberry Thief Tea for one 28 cl
  Morris & Co Morris & Co Tekanne/Tekopp leveres i en fantastisk gaveeske og inngår i porselenserien som er hentet frem for å feire Morris & Co 160 års jubileum. En kjempefin serie som passer de fleste hjem! Match muggen med andre produkter i serien, f
 • Spode - Golden Lily sukkerskål med lokk 20 cl

  Spode - Golden Lily sukkerskål med lokk 20 cl
  Morris & Co sukkerskål med lokk leveres i en fin gaveeske og inngår i porselenserien som er tatt frem for å feire Morris & Co 160 års jubileum. En nydelig serie som passer de fleste hjem! Matche sukkerskålen med andre produkter i serien, for eksempel
 • Spode - Strawberry Thief tekopp og fat 28 cl

  Spode - Strawberry Thief tekopp og fat 28 cl
  Morris & Co Tekopp og Fat Strawberry Thief inngår i porselensserien som er tatt frem for å feire Morris & Co 160 års jubileum. Den fantastiske paletten med gamle mønster fra William Morris arkiv skaper en kjempefin serie som passer de fleste hjem! Ko
 • Spode - Golden Lily tekopp og fat 28 cl

  Spode - Golden Lily tekopp og fat 28 cl
  Morris & Co Tekopp og Fat Golden Lily inngår i porselensserien som er tatt frem for å feire Morris & Co 160 års jubileum. Den fantastiske paletten med gamle mønster fra William Morris arkiv skaper en kjempefin serie som passer de fleste hjem! Komplet
 • Spode - Blackthorn tekopp og fat 28 cl

  Spode - Blackthorn tekopp og fat 28 cl
  Morris & Co Tekopp och Fat Blackthorn leveres i en fin gaveeske og inngår i porselenserien som er tatt frem for å feire Morris & Co 160 års jubileum. En nydelig serie som passer de fleste hjem! Matche Tekoppen og Fatet med andre produkter i serien, f
 • Spode - Honeysuckle tekopp og fat 28 cl

  Spode - Honeysuckle tekopp og fat 28 cl
  Morris & Co Tekopp och Fat Honeysuckle leveres i en fin gaveeske og inngår i porselenserien som er tatt frem for å feire Morris & Co 160 års jubileum. En nydelig serie som passer de fleste hjem! Matche Tekoppen og Fatet med andre produkter i serien,
 • Spode - Creatures of Curiosity Sukkerbolle med lokk 20 cl

  Spode - Creatures of Curiosity Sukkerbolle med lokk 20 cl
  Denne fantastiske, elegante sukkerskålen med lokk er en del av Spodes kolleksjon Creatures of Curiosity som har fantastiske mønstre inspirert av naturen. Sukkerbolle med lokk er laget av eksklusivt benporselen med vakre mønstre som gjør den perfekt t
 • Spode - Creatures of Curiosity Tekanne 1,1L

  Spode - Creatures of Curiosity Tekanne 1,1L
  En utrolig vakker og romslig tekanne som er en del av Spodes kolleksjon Creatures of Curiosity som har fantastiske mønstre inspirert av villmarken. Muggen har håndmalte detaljer som vil lyse opp enhver anledning da den fortsatt brukes dersom den får
 • Spode - Creatures of Curiosity Tekopp og fat 20 cl svart/krem

  Spode - Creatures of Curiosity Tekopp og fat 20 cl svart/krem
  Denne fantastisk vakre tekoppen og asjett er en del av Spodes kolleksjon Creatures of Curiosity som har fantastiske mønstre inspirert av villmarken. Koppen og fatet har håndmalte detaljer som vil lyse opp hver gang den brukes. Håndtaket er malt med 2
 • Spode - Creatures of Curiosity Tekopp og fat 20 cl leopard/slange

  Spode - Creatures of Curiosity Tekopp og fat 20 cl leopard/slange
  Denne fantastisk vakre tekoppen og asjett er en del av Spodes kolleksjon Creatures of Curiosity som har fantastiske mønstre inspirert av villmarken. Koppen og fatet har håndmalte detaljer som vil lyse opp hver gang den brukes. Håndtaket er malt med 2
 • Spode - Creatures of Curiosity Tekopp og fat 35 cl slange/svart

  Spode - Creatures of Curiosity Tekopp og fat 35 cl slange/svart
  Denne fantastisk vakre tekoppen og asjett er en del av Spodes kolleksjon Creatures of Curiosity som har fantastiske mønstre inspirert av villmarken. Koppen og fatet har håndmalte detaljer som vil lyse opp hver gang den brukes. Håndtaket er malt med 2
 • Spode - Creatures of Curiosity Tekopp og fat 35 cl hvit/leopard

  Spode - Creatures of Curiosity Tekopp og fat 35 cl hvit/leopard
  Denne fantastisk vakre tekoppen og asjett er en del av Spodes kolleksjon Creatures of Curiosity som har fantastiske mønstre inspirert av villmarken. Koppen og fatet har håndmalte detaljer som vil lyse opp hver gang den brukes. Håndtaket er malt med 2
 • Spode - Creatures of Curiosity Krus 34 cl krem

  Spode - Creatures of Curiosity Krus 34 cl krem
  Dette fantastiske, elegante kruset er en del av Spodes kolleksjon Creatures of Curiosity som har fantastiske mønstre inspirert av naturen. Kruset har håndmalte detaljer som vil lyse opp hver kaffepause, frokost eller annen anledning når den brukes. K
 • Spode - Creatures of Curiosity Krus 34 cl leopard

  Spode - Creatures of Curiosity Krus 34 cl leopard
  Dette fantastiske, elegante kruset er en del av Spodes kolleksjon Creatures of Curiosity som har fantastiske mønstre inspirert av naturen. Kruset har håndmalte detaljer som vil lyse opp hver kaffepause, frokost eller annen anledning når den brukes. K
 • Spode - Creatures of Curiosity Krus 34 cl svart

  Spode - Creatures of Curiosity Krus 34 cl svart
  Dette fantastiske, elegante kruset er en del av Spodes kolleksjon Creatures of Curiosity som har fantastiske mønstre inspirert av naturen. Kruset har håndmalte detaljer som vil lyse opp hver kaffepause, frokost eller annen anledning når den brukes. K
 • Spode - Creatures of Curiosity Krus 34 cl hvit

  Spode - Creatures of Curiosity Krus 34 cl hvit
  Dette fantastiske, elegante kruset er en del av Spodes kolleksjon Creatures of Curiosity som har fantastiske mønstre inspirert av naturen. Kruset har håndmalte detaljer som vil lyse opp hver kaffepause, frokost eller annen anledning når den brukes. K
 • Spode - Creatures of Curiosity Asjett 19 cm assortert 4 stk

  Spode - Creatures of Curiosity Asjett 19 cm assortert 4 stk
  Creatures of Curiosity asjetter fra Spode med fantastiske, ville mønstre med håndmalte detaljer for å lyse opp borddekkingen. De er laget av eksklusivt benporselen med et spennende, vakkert utseende perfekt for finere anledninger. Miks og match med a
 • Spode - Strawberry Thief Tea for one 28 cl

  Spode - Strawberry Thief Tea for one 28 cl
  Morris & Co Morris & Co Tekanne/Tekopp leveres i en fantastisk gaveeske og inngår i porselenserien som er hentet frem for å feire Morris & Co 160 års jubileum. En kjempefin serie som passer de fleste hjem! Match muggen med andre produkter i serien, f
 • Spode - Golden Lily sukkerskål med lokk 20 cl

  Spode - Golden Lily sukkerskål med lokk 20 cl
  Morris & Co sukkerskål med lokk leveres i en fin gaveeske og inngår i porselenserien som er tatt frem for å feire Morris & Co 160 års jubileum. En nydelig serie som passer de fleste hjem! Matche sukkerskålen med andre produkter i serien, for eksempel
 • Spode - Honeysuckle tekanne 1,1L

  Spode - Honeysuckle tekanne 1,1L
  Morris & Co Tekanne 1,1 L leveres i en underbar presentkartong og inngår i porslenserien som er tatt frem for å feire Morris & Co 160 års jubileum. En nydelig serie som passer de fleste hjem! Matche tekannen med andre produkter i serien, for eksempel
 • Spode - Strawberry Thief tekopp og fat 28 cl

  Spode - Strawberry Thief tekopp og fat 28 cl
  Morris & Co Tekopp og Fat Strawberry Thief inngår i porselensserien som er tatt frem for å feire Morris & Co 160 års jubileum. Den fantastiske paletten med gamle mønster fra William Morris arkiv skaper en kjempefin serie som passer de fleste hjem! Ko
 • Spode - Golden Lily tekopp og fat 28 cl

  Spode - Golden Lily tekopp og fat 28 cl
  Morris & Co Tekopp og Fat Golden Lily inngår i porselensserien som er tatt frem for å feire Morris & Co 160 års jubileum. Den fantastiske paletten med gamle mønster fra William Morris arkiv skaper en kjempefin serie som passer de fleste hjem! Komplet
 • Spode - Blackthorn tekopp og fat 28 cl

  Spode - Blackthorn tekopp og fat 28 cl
  Morris & Co Tekopp och Fat Blackthorn leveres i en fin gaveeske og inngår i porselenserien som er tatt frem for å feire Morris & Co 160 års jubileum. En nydelig serie som passer de fleste hjem! Matche Tekoppen og Fatet med andre produkter i serien, f
 • Spode - Honeysuckle tekopp og fat 28 cl

  Spode - Honeysuckle tekopp og fat 28 cl
  Morris & Co Tekopp och Fat Honeysuckle leveres i en fin gaveeske og inngår i porselenserien som er tatt frem for å feire Morris & Co 160 års jubileum. En nydelig serie som passer de fleste hjem! Matche Tekoppen og Fatet med andre produkter i serien,
 • Spode - Creatures of Curiosity Sukkerbolle med lokk 20 cl

  Spode - Creatures of Curiosity Sukkerbolle med lokk 20 cl
  Denne fantastiske, elegante sukkerskålen med lokk er en del av Spodes kolleksjon Creatures of Curiosity som har fantastiske mønstre inspirert av naturen. Sukkerbolle med lokk er laget av eksklusivt benporselen med vakre mønstre som gjør den perfekt t
 • Spode - Creatures of Curiosity Tekanne 1,1L

  Spode - Creatures of Curiosity Tekanne 1,1L
  En utrolig vakker og romslig tekanne som er en del av Spodes kolleksjon Creatures of Curiosity som har fantastiske mønstre inspirert av villmarken. Muggen har håndmalte detaljer som vil lyse opp enhver anledning da den fortsatt brukes dersom den får
 • Spode - Creatures of Curiosity Tekopp og fat 20 cl svart/krem

  Spode - Creatures of Curiosity Tekopp og fat 20 cl svart/krem
  Denne fantastisk vakre tekoppen og asjett er en del av Spodes kolleksjon Creatures of Curiosity som har fantastiske mønstre inspirert av villmarken. Koppen og fatet har håndmalte detaljer som vil lyse opp hver gang den brukes. Håndtaket er malt med 2
 • Spode - Creatures of Curiosity Tekopp og fat 20 cl leopard/slange

  Spode - Creatures of Curiosity Tekopp og fat 20 cl leopard/slange
  Denne fantastisk vakre tekoppen og asjett er en del av Spodes kolleksjon Creatures of Curiosity som har fantastiske mønstre inspirert av villmarken. Koppen og fatet har håndmalte detaljer som vil lyse opp hver gang den brukes. Håndtaket er malt med 2
 • Spode - Creatures of Curiosity Tekopp og fat 35 cl slange/svart

  Spode - Creatures of Curiosity Tekopp og fat 35 cl slange/svart
  Denne fantastisk vakre tekoppen og asjett er en del av Spodes kolleksjon Creatures of Curiosity som har fantastiske mønstre inspirert av villmarken. Koppen og fatet har håndmalte detaljer som vil lyse opp hver gang den brukes. Håndtaket er malt med 2
 • Spode - Creatures of Curiosity Krus 34 cl krem

  Spode - Creatures of Curiosity Krus 34 cl krem
  Dette fantastiske, elegante kruset er en del av Spodes kolleksjon Creatures of Curiosity som har fantastiske mønstre inspirert av naturen. Kruset har håndmalte detaljer som vil lyse opp hver kaffepause, frokost eller annen anledning når den brukes. K
 • Spode - Creatures of Curiosity Krus 34 cl leopard

  Spode - Creatures of Curiosity Krus 34 cl leopard
  Dette fantastiske, elegante kruset er en del av Spodes kolleksjon Creatures of Curiosity som har fantastiske mønstre inspirert av naturen. Kruset har håndmalte detaljer som vil lyse opp hver kaffepause, frokost eller annen anledning når den brukes. K
 • Spode - Creatures of Curiosity Krus 34 cl svart

  Spode - Creatures of Curiosity Krus 34 cl svart
  Dette fantastiske, elegante kruset er en del av Spodes kolleksjon Creatures of Curiosity som har fantastiske mønstre inspirert av naturen. Kruset har håndmalte detaljer som vil lyse opp hver kaffepause, frokost eller annen anledning når den brukes. K
 • Spode - Creatures of Curiosity Krus 34 cl hvit

  Spode - Creatures of Curiosity Krus 34 cl hvit
  Dette fantastiske, elegante kruset er en del av Spodes kolleksjon Creatures of Curiosity som har fantastiske mønstre inspirert av naturen. Kruset har håndmalte detaljer som vil lyse opp hver kaffepause, frokost eller annen anledning når den brukes. K
 • Spode - Creatures of Curiosity Asjett 19 cm assortert 4 stk

  Spode - Creatures of Curiosity Asjett 19 cm assortert 4 stk
  Creatures of Curiosity asjetter fra Spode med fantastiske, ville mønstre med håndmalte detaljer for å lyse opp borddekkingen. De er laget av eksklusivt benporselen med et spennende, vakkert utseende perfekt for finere anledninger. Miks og match med a
 • Skål uten kant Brocato 16,3 cm

  Skål uten kant Brocato 16,3 cm
  Den kantløse skålen fra kolleksjonen blue italian brocato er en frisk vri på et tradisjonsrikt design. Med den vakkert detaljerte chinoiserie-kanten av blue italian mot en hvit bakgrunn er denne bollen et fantastisk allsidig tilskudd til samlingen di
 • Suppetallerken Brocato 23 cm

  Suppetallerken Brocato 23 cm
  Denne suppetallerkenen fra kolleksjonen spode blue italian brocato har den ikoniske imari-kanten i koboltblått rundt kanten på hver tallerken. En allsidig suppetallerken, bruk denne brocato tallerkenen til å servere suppe, salat eller pasta. Tåler mi
 • Middagstallerken Brocato 27 cm

  Middagstallerken Brocato 27 cm
  brocato er inspirert av Spodes blå italienske kolleksjon og har den ikoniske imari-borten i lysere nyanser. Hver tallerken er hvit i midten, og det fine mønsteret bøyer seg rundt kanten og gir en stilfull tolkning av et klassisk design. Tallerkenen e
 • Skål Brocato 11 cm

  Skål Brocato 11 cm
  Den 11 cm store skålen brocato er et flott tilskudd til din blå italienske samling, og er en ny vri på den ikoniske blå italienske designen. I en ny drakt i lysere koboltblå nyanser smyger imari-kanten seg elegant rundt skålens kurver. Skålen er lage
 • Middagstallerken Brocato 20 cm

  Middagstallerken Brocato 20 cm
  En vakker sidetallerken fra Spode med det blå italienske designet brocato. Den detaljerte imari-kanten rammer inn en klar, hvit kjerne på hver tallerken i en slående koboltblå nyanse. Style alene, med de matchende brocato middagstallerkenene eller mi
 • Serveringsfat Morris & Co Strawberry Thief diameter 30 cm

  Serveringsfat Morris & Co Strawberry Thief diameter 30 cm
  Serveringsfat i porselen fra Morris & Co med et av de mest kjente mønstrene, Strawberry Thief. Et tidløst mønster fra William Morris' arkiv.
 • Tallerken Christmas Tree diameter 20 cm

  Tallerken Christmas Tree diameter 20 cm
  Christmas Tree desserttallerken inngår i juleserien av porselen fra Spode. Christmas Tree-kolleksjonen er et av verdens mest populære juleserviser. - Kan vaskes i oppvaskmaskin - Tåler mikrobølgeovn - Tåler stekeovn
 • Spode Christmas Tree dyp tallerken 23 cm

  Spode Christmas Tree dyp tallerken 23 cm
  Den dype tallerkenen i Christmas Tree-serien fra Spode er et absolutt must til jul. Tallerkenen er dekorert med Spodes ikoniske juletremotiv, et motiv som har blitt elsket og anerkjent i generasjoner. Uansett om du dekker opp til en høytidelig julemi
 • Spode Christmas Tree tallerken 20 cm

  Spode Christmas Tree tallerken 20 cm
  Tallerkenen i Christmas Tree-serien fra Spode er et absolutt must til jul. Den er dekorert med Spodes ikoniske juletremotiv – et motiv som har vært elsket og kjent i generasjoner siden serien ble lansert i 1938. Det vakre og fargerike juletreet vil d
 • Spode Christmas Tree tallerken 27 cm

  Spode Christmas Tree tallerken 27 cm
  Tallerkenen i Christmas Tree-serien fra Spode er en uunnværlig del av julen. Den er prydet med det ikoniske juletremotivet fra Spode, som har vært elsket og kjent i generasjoner siden serien ble lansert i 1938. Det vakre og fargerike juletreet vil de
Andre varemerker