Andre varemerker

Spring Copenhagen

 • Spring Copenhagen Apollo Lysestake Svart - Lysestaker Rustfritt Stål Sort - SC7021

  Spring Copenhagen Apollo Lysestake Svart - Lysestaker Rustfritt Stål Sort - SC7021
  & Lyslykter hos Royal Design.
 • Spring Copenhagen Goose

  Spring Copenhagen Goose
  The Goose er et fint tillegg til vår tumbler-serie. Tradisjonelt er tørketrommelen et stykke leketøy som gir seg rett fordi det er hul og har vekt i bunnen av tørketrommelen. Det samme gjelder The Goose, og derfor vipper den når du skyver den. Tumblereffekten skaper bevegelse og gir figurene liv. Både juletreet, snømannen, storken og gåsen i tumbler-serien vår er en søt innspill i hjemmet ditt - uten at figurene tar for mye oppmerksomhet.
 • Spring Copenhagen Caravel Lysestake Eik

  Spring Copenhagen Caravel Lysestake Eik
  Caravel lysestake i eik Designet av Tonn-P Caravel er en trebjelket lysestake i eik. Det er dansk design fra 1960-tallet. Lysestaken er preget av sin unike design som bygger på Tonn-P’s inspirasjon for både fly og mast og bomber i de middelalderske karavellskipene. Caravel er et perfekt tillegg til designhjemmet med smak, fascinering med detaljer og spesielle historier bak designet. Lysestakenes design er karakteristisk og ligner sine tre armer med harde linjer, som matches med vakre runde former, ikke andre lysestaker. En Caravel på spisebordet eller i vinduet skygge signalerer avansert smak og god estetisk forståelse. Lysestake med unik design Som Tonn-P lysestake hadde karavellskipet et veldig spesielt språk. Skipet hadde en unik karakteristisk form som gjorde det raskt og enkelt å manøvrere. Som liten gutt brukte Tonn-P ofte sin fritid til å bygge skipsmodeller. Det er klart hvordan lysestakene etterligner mastene og bomber av middelalderlige karavellskip. I Tonn-P’s Caravel ser man storheten og skummet sprøyten fra middelalderens utforsker. Caravel lysestakens designspråk sørger for særpreg og varme i hjemmet ditt, om lysestaken slår ut på et spisebord eller i vinduskarmen.
 • Spring Copenhagen Caravel Lysestake - Lyslykter Eik - 1012-FSC

  Spring Copenhagen Caravel Lysestake - Lyslykter Eik - 1012-FSC
  & Lyslykter hos Royal Design.
 • Spring Copenhagen Double Up Karaffel 1.5 L - Vaser Munnblåst Glass Klar - 1082

  Spring Copenhagen Double Up Karaffel 1.5 L - Vaser Munnblåst Glass Klar - 1082
  Karaffelen fra Spring Copenhagen har et karakteristisk, elegant design i munnblåst glass. Om karaffelen fra Spring Copenhagen- Bredde: 110 mm.- Høyde: 260 mm.- Lengde: 110 mm.- Diameter: 110 mm.- Vekt: 439 g . Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Spring Copenhagen Vase 19.7 Cm - Vaser Keramikk Hvit - 1076

  Spring Copenhagen Vase 19.7 Cm - Vaser Keramikk Hvit - 1076
  Vasen fra Spring Copenhagen har et dekorativt design i keramikk med en matt, hvit glasur. På en stilig og elegant måte gir vasen liv til interiøret ved å vektlegge blomster og planter. Om vasen fra Spring Copenhagen- Høyde: 197 mm.- Lengde: 150 mm.- Vekt: 989 g . Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.