Andre varemerker

Villeroy & Boch

 • Villeroy & Boch Boston Vin 132 Mm - Vinglass Glass Klar - 1172990020

  Villeroy & Boch Boston Vin 132 Mm - Vinglass Glass Klar - 1172990020
  Boston vinglass er vakkert fasetterte og passer like bra til hverdag som fest. Vinglassene kommer i to ulike størrelser. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Suppeskål 40 Cl - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023412510

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Suppeskål 40 Cl - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023412510
  Old Luxembourg suppeskål fra Villeroy & Boch. Dette er en sjarmerende og elegant suppeskål i en kremet hvit farge med dekorative mørkeblå blomster. Den enkle designen gjør den tidløs, skålen passer både til hverdag og fest. Den er fin sammen med andre produkter fra Old Luxembourg, et av Villeroy & Boch mest klassiske serviser. Skålen er laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Suppeterriner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Boston Coloured Rødvinsglass 20 Cl - Vinglass Krystall Grønn - 1173090022

  Villeroy & Boch Boston Coloured Rødvinsglass 20 Cl - Vinglass Krystall Grønn - 1173090022
  Rødvinsglasset fra Villeroy & Boch har en visuell følelse med et fasettert mønster som umiddelbart tiltrekker oppmerksomhet. Det er laget av forfinet krystallglass med en sjenerøs kopp perfekt for rødviner. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om rødvinsglasset fra Villeroy & Boch- Laget av krystallglass.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Boston Coloured.- Kapasitet: 20 cl.- Fasettert mønster.- Visuell følelse. Vedlikeholdsinstruksjoner for rødvinsglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch La Divina Rødvinsglass 4 pk

  Villeroy & Boch La Divina Rødvinsglass 4 pk
  Pynt opp bordet med et sett av 4 rødvinsglass til stilfulle anledninger. Glassene får fram sofistikerte smaker og formene på glasset gjør det mulig for vinen å luftes sånn at du får den perfekte vinopplevelsen. Imponer gjestene med disse elegante rød
 • Villeroy & Boch Vapiano Pastatallerken 2-Pack

  Villeroy & Boch Vapiano Pastatallerken 2-Pack
  2-pack med fine pastatallerkener fra Villeroy & Boch.Det anerkjente firmaet Villeroy & Boch er offisiell samarbeidspartner med restaurantkjeden Vapiano som serverer italiensk mat på over 140 restauranter rundt i verden. Denne tallerkenen er s
 • Villeroy & Boch Ovid Rødvins 59 Cl 4-pk - Vinglass Glass Klar - 1172098110

  Villeroy & Boch Ovid Rødvins 59 Cl 4-pk - Vinglass Glass Klar - 1172098110
  Rødvinsglass i 4-pakning fra Villeroy & Boch. Enkel og vakker design. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Pastatallerken 28 cm

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Pastatallerken 28 cm
  Med denne pastatallerkenen kan du pynte bordet og få en ekte italiensk matopplevelse. Serveringen gjør mye med matopplevelsen og når du får servert en god pastarett i denne dype tallerkenen, føler du at det kommer direkte fra det italienske kjøkkenet
 • Villeroy & Boch Mariefleur Grå Basic Kaffekopp Med Skål - Kaffekopper Porselen Hvit - 1041041290

  Villeroy & Boch Mariefleur Grå Basic Kaffekopp Med Skål - Kaffekopper Porselen Hvit - 1041041290
  Mariefleur Basic kaffekopp med skål fra Villeroy & Boch. Denne kaffekoppen med matchende skål tilhører serien Mariefleur Basic, som har en tidløs design med en touch av minimalisme. Fargene er elegante og dempede, og motivet representerer akvarellblomster. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Colourful Spring Kaffekrus 34 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 14-8663-4860

  Villeroy & Boch Colourful Spring Kaffekrus 34 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 14-8663-4860
  Skap en fantastisk atmosfære ved spisebordet med dette kruset fra Villeroy & Boch. Det tilhører den fine serien Colourful Spring og er utsmykket med et av våre mest elskede vårtegn - snøklokken. Serien inneholder også andre vakre blomster og fargerike sommerfugler. Laget av porselen av høy kvalitet, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Perfekt til daglig bruk! Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Boston Coloured Rødvinsglass 20 Cl - Vinglass Krystall Grå - 1173090025

  Villeroy & Boch Boston Coloured Rødvinsglass 20 Cl - Vinglass Krystall Grå - 1173090025
  Rødvinsglasset fra Villeroy & Boch har en visuell følelse med et fasettert mønster som umiddelbart tiltrekker oppmerksomhet. Det er laget av forfinet krystallglass med en sjenerøs kopp perfekt for rødviner. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om rødvinsglasset fra Villeroy & Boch- Laget av krystallglass.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Boston Coloured.- Kapasitet: 20 cl.- Fasettert mønster.- Visuell følelse. Vedlikeholdsinstruksjoner for rødvinsglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Boston Coloured Hvitvinsglass 12 Cl - Vinglass Krystall Grønn - 1173090032

  Villeroy & Boch Boston Coloured Hvitvinsglass 12 Cl - Vinglass Krystall Grønn - 1173090032
  Hvitvinsglasset fra Villeroy & Boch har en visuell følelse med et fasettert mønster som umiddelbart tiltrekker oppmerksomhet. Det er laget av forfinet krystallglass med en kopp perfekt til hvite viner. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om hvitvinsglasset fra Villeroy & Boch- Laget av krystallglass.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Boston Coloured.- Kapasitet: 12 cl.- Fasettert mønster.- Visuell følelse. Vedlikeholdsinstruksjoner for hvitvinsglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Caffè Krus 25 Cl - Kaffekopper Hvit - 1024849631

  Villeroy & Boch New Wave Caffè Krus 25 Cl - Kaffekopper Hvit - 1024849631
  Den svevende designen på New Wave Caffè krus er signifikant for serien som har vunnet innovasjonspriser for sin design og produksjonsprosess. Laget av fint porselen som tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Passer sammen med New Wave Caffè Party Plate, 20x14 cm. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Mariefleur Grå Basic Kopp 35 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1041049651

  Villeroy & Boch Mariefleur Grå Basic Kopp 35 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1041049651
  Villeroy & Boch presenterer kolleksjonen Mariefleur. Mønsteret er inspirert av Monets hager i Givenchy. Den fargerike kombinasjonen av enggress og akvarellblomster i levende nyanser av lilla og gult gir denne serien det lille ekstra. Laget av premium porselen, tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Artes.H&C.Bev. Tumbler L set 2pcs

  Artes.H&C.Bev. Tumbler L set 2pcs
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Pastatallerken

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Pastatallerken
  Med en pastatallerken kan du enkelt servere pastaretter praktisk og elegant. Med en pastatallerken får du dybde på tallerkenen sånn at retten ikke renner over kanten. Det gir også mulighet for å servere på en elegant måte. Manufacture Rock Blanc seri
 • Villeroy & Boch Royal Sauseskål Med Fat 45 Cl - Sausenebb & Sausekanner Benporselen Hvit - 1044123406

  Villeroy & Boch Royal Sauseskål Med Fat 45 Cl - Sausenebb & Sausekanner Benporselen Hvit - 1044123406
  Denne sauseskålen tilhører serien Royal, en klassisk serie med en tidløs design. Serviset er praktisk og stilig på en gang, og passer for alle anledninger. Laget av slitesterkt benporselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Sausenebb & Sausekanner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manoir Suppeskål 0,35 L - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023962510

  Villeroy & Boch Manoir Suppeskål 0,35 L - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023962510
  Manoir Suppeskål fra Villeroy Boch. Dette er en klassisk skål med djerve former og uttrykksfulle detaljer. Den er fin å kombinere med andre produkter fra kolleksjonen Manoir, men er også fin sammen med fargerikt porselen. Skålen er laget av premium porselen. Kjøp Suppeterriner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Suppeskål - Dype tallerkener Porselen Hvit - 1025252519

  Villeroy & Boch New Wave Suppeskål - Dype tallerkener Porselen Hvit - 1025252519
  New Wave suppeskål fra Villeroy & Boch. En suppeskål i en moderne design med karakteristiske bølgeformer. Skålen tilhører den prisbelønte kolleksjonen New Wave, preget av sin unike design som blir et fint tillegg på bordet. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Artesano Original Kopp 38 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1041309651

  Villeroy & Boch Artesano Original Kopp 38 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1041309651
  Artesano Original kopp fra Villeroy & Boch. Dette er en kopp med en enkel og definert design som passer perfekt i hverdagen. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Rommer 40 cl. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Krus 19 Cl - Kaffekopper Steingods Blå - 10-4261-1300

  Villeroy & Boch Lave Krus 19 Cl - Kaffekopper Steingods Blå - 10-4261-1300
  Kruset fra Villeroy & Boch har et skandinavisk design i stengods med en intens, rustikk følelse. Det har spesiell glasering med flere nyanser for å gjøre hvert produkt unikt. Det har et allsidig utseende perfekt til både hverdag og fest. Variasjon i utseende kan forekomme. Om kruset fra Villeroy & Boch- Fra kolleksjonen Lave.- Laget av stengods.- Skandinavisk design.- Unik glasering.- Finnes i forskjellige farger.- Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon.Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin.- Produktet kan brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Iconic La Boule Serveringssett 7 Deler - Serviser & Startsett Porselen Hvit - 10-1665-9080

  Villeroy & Boch Iconic La Boule Serveringssett 7 Deler - Serviser & Startsett Porselen Hvit - 10-1665-9080
  Serveringssettet fra Villeroy & Boch har et plassbesparende, stabelbart design med et iøynefallende utseende med sju forskjellige deler. Den har fire skåler i forskjellige størrelser med to tallerkener med et serveringsfat perfekt til servering av både middag og frokost. Et must for design-interesserte. Om serveringssettet fra Villeroy & Boch- To skåler: 62 cl.- To skåler: 50 cl.- To tallerkener: 24 cm.- Ett serveringsfat: 23,9 cm.- Originaldesign fra 1971.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringssettet- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serviser & Startsett og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Iconic La Boule Serveringssett 7 Deler Svart - Serviser & Startsett Porselen Sort - 10-1665-9094

  Villeroy & Boch Iconic La Boule Serveringssett 7 Deler Svart - Serviser & Startsett Porselen Sort - 10-1665-9094
  Serveringssettet fra Villeroy & Boch har et plassbesparende, stabelbart design med et iøynefallende utseende med sju forskjellige deler. Den har fire skåler i forskjellige størrelser med to tallerkener med et serveringsfat perfekt til servering av både middag og frokost. Et must for design-interesserte. Om serveringssettet fra Villeroy & Boch- To skåler: 62 cl.- To skåler: 50 cl.- To tallerkener: 24 cm.- Ett serveringsfat: 23,9 cm.- Originaldesign fra 1971.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringssettet- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serviser & Startsett og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Iconic La Boule Serveringssett 7 Deler Memphis - Serviser & Startsett Porselen Multi - 10-1665-9096

  Villeroy & Boch Iconic La Boule Serveringssett 7 Deler Memphis - Serviser & Startsett Porselen Multi - 10-1665-9096
  Serveringssettet fra Villeroy & Boch har et plassbesparende, stabelbart design med et iøynefallende utseende med sju forskjellige deler. Den har fire skåler i forskjellige størrelser med to tallerkener med et serveringsfat perfekt til servering av både middag og frokost. Et must for design-interesserte. Om serveringssettet fra Villeroy & Boch- To skåler: 62 cl.- To skåler: 50 cl.- To tallerkener: 24 cm.- Ett serveringsfat: 23,9 cm.- Originaldesign fra 1971.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringssettet- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serviser & Startsett og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Crafted Blueberry Serveringssett 6 Deler - Serviser & Startsett Porselen Turkis - 19-5169-9071

  Villeroy & Boch Crafted Blueberry Serveringssett 6 Deler - Serviser & Startsett Porselen Turkis - 19-5169-9071
  Serveringssettet fra Villeroy & Boch har et håndlaget, rustikt utseende i høykvalitets porselen med reaktiv glasering for å gjøre hvert produkt unikt. Det har en personlig følelse perfekt for å live opp borddekkingen. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om serveringssettet fra Villeroy & Boch- To tallerkener: 21 cm.- To skåler: 16 cm.- To krus: 35 cl.- Dette serveringssettet er en del av serien Crafted Blueberry fra Villeroy & Boch.- Laget av porselen.- Rustikt design.- Reaktiv glasering.- Håndlaget look. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringssettet- Håndvask anbefales.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Serviser & Startsett og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Crafted Breeze Servise 4 Deler - Tallerkener Porselen Grå - 19-5167-8547

  Villeroy & Boch Crafted Breeze Servise 4 Deler - Tallerkener Porselen Grå - 19-5167-8547
  Serviset fra Villeroy & Boch har et stilrent, rustikt design i porselen med fire praktiske deler perfekte til servering av både middag og frokost. Det har glasert, håndlaget look med høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om serviset fra Villeroy & Boch- Stilrent, rustikt design.- Laget av premium porselen.- Høykvalitets materiale.- Finnes også som et krus.- Fra kolleksjonen Crafted Breeze.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Perfekt til servering av både middag og frokost.- To middagstallerkener: 25,9 cm.- To suppetallerkener: 21,9 cm. Vedlikeholdsinstruksjoner for serviset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Crafted Blueberry Serveringssett 4 Deler - Serviser & Startsett Porselen Turkis - 19-5169-8547

  Villeroy & Boch Crafted Blueberry Serveringssett 4 Deler - Serviser & Startsett Porselen Turkis - 19-5169-8547
  Serveringssettet fra Villeroy & Boch har et håndlaget, rustikt utseende i høykvalitets porselen med reaktiv glasering for å gjøre hvert produkt unikt. Det har en personlig følelse perfekt for å live opp borddekkingen. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om serveringssettet fra Villeroy & Boch- To middagstallerkener: 26 cm.- To dype tallerkener: 21,5 cm.- Dette serveringssettet er en del av serien Crafted Blueberry fra Villeroy & Boch.- Laget av porselen.- Rustikt design.- Reaktiv glasering.- Håndlaget look. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringssettet- Håndvask anbefales.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Serviser & Startsett og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Royal Kaffekopp Med Skål - Kaffekopper Benporselen Hvit - 1044121200

  Villeroy & Boch Royal Kaffekopp Med Skål - Kaffekopper Benporselen Hvit - 1044121200
  Royal kaffekopp med skål fra Villeroy & Boch. Denne kaffekoppen og den tilhørende skålen er en del av serien Royal Hvit, som er preget av sin fine form og tidløse design. Settet er laget av det slitesterke materialet benporselen og er perfekt for enhver anledning. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Royal Eggeglass - Eggekopper Porselen Hvit - 1044121950

  Villeroy & Boch Royal Eggeglass - Eggekopper Porselen Hvit - 1044121950
  Royal eggeglass fra Villeroy & Boch. Et enkelt og elegant eggeglass av porselen, perfekt til frokostbordet. Eggeglassets hvite farge er diskret og lar fasongen stå i fokus. Tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Eggekopper og andre Serveringstilbehør hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch White Pearl Rund Suppeterrin 2,8 L - Suppeterriner Benporselen Hvit - 1043892360

  Villeroy & Boch White Pearl Rund Suppeterrin 2,8 L - Suppeterriner Benporselen Hvit - 1043892360
  En suppeterrin fra serien White Pearl, som kjennetegnes av sin tidløse eleganse. Laget av slitesterkt porselen. Kjøp Suppeterriner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Colourful Spring Eggekopp 14,5x11 Cm - Eggekopper Porselen Hvit - 14-8663-1950

  Villeroy & Boch Colourful Spring Eggekopp 14,5x11 Cm - Eggekopper Porselen Hvit - 14-8663-1950
  Skap en fantastisk atmosfære ved spisebordet med denne eggekoppen fra Villeroy & Boch. Den tilhører den fine serien Colourful Spring og er utsmykket med et av våre mest elskede vårtegn - snøklokken. Serien inneholder også andre vakre blomster og fargerike sommerfugler. Laget av porselen av høy kvalitet, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Perfekt til daglig bruk! Kjøp Eggekopper og andre Serveringstilbehør hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Ovid Hvitvinsglass 4-pack

  Villeroy & Boch Ovid Hvitvinsglass 4-pack
  Disse vakre hvitvinsglassene er perfekte til din neste pådekning. De er i krystallglass og kommer fra Ovid-kolleksjonen fra Villeroy & Boch. Settet inneholder 4 hvitvinsglass som kan vaskes i oppvaskmaskinen. Spesifikasjoner:-Materiale: Krystallg
 • Villeroy & Boch Opéra Rødvingsglass 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 11-3789-8110

  Villeroy & Boch Opéra Rødvingsglass 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 11-3789-8110
  Denne 4-pakningen med rødvinsglass av krystallglass tilhører den stilige serien Opéra fra Villeroy & Boch. Inspirasjonen til designen kommer fra 20-tallet og dets klassiske former har fått et snev av modernitet. De elegante glassene kommer til sin fulle rett under en fin middag, men passer også som glass for hverdagsbruk. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Mariefleur Latte Macciato Krus 48 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1041001630

  Villeroy & Boch Mariefleur Latte Macciato Krus 48 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1041001630
  Villeroy & Boch presenterer Mariefleur-samlingen. Mønsteret er inspirert av Monets hager i Givenchy. Den fargerike kombinasjonen av eng gress og akvarellblomster i levende nyanser av lilla og gult gjør denne serien til noe ekstra. Laget av premium porselen, tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Espressokopp 10 Cl - Espressokopper Porselen Sort - 10-4239-1411

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Espressokopp 10 Cl - Espressokopper Porselen Sort - 10-4239-1411
  Espressokoppen fra Villeroy & Boch er laget av førsteklasses porselen med en matt, rå struktur. Den har en uttrykksfull, unik look perfekt for både hverdag og fest. Om espressokoppen fra Villeroy & Boch- En kaffeskål er inkludert.- Finnes i 2 forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for espressokoppen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Ovid Hvitvins 38 Cl 4-pk - Vinglass Glass Klar - 1172098120

  Villeroy & Boch Ovid Hvitvins 38 Cl 4-pk - Vinglass Glass Klar - 1172098120
  Ovid hvitvinsglass i en 4-pakning fra Villeroy & Boch. Enkle, men vakre. Stilige glass som aldri går av moten. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Kaffekopp Med Skål - Kaffekopper Porselen Hvit - 1023411290

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Kaffekopp Med Skål - Kaffekopper Porselen Hvit - 1023411290
  Kaffekopp og skål med en kremhvit farge og et mørkeblått blomstrete mønster. Med skulpterte kanter og stilfulle detaljer i blått blir dette settet meget elegant på bordet. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Mariefleur Krus 35 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1041009651

  Villeroy & Boch Mariefleur Krus 35 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1041009651
  Villeroy & Boch presenterer Mariefleur kolleksjonen. Mønsteret er inspirert av Monets hager i Givenchy. Den fargerike kombinasjonen mellom eng gress og akvarellblomster i levende nyanser av lilla og gult gjør denne serien til noe ekstra. Laget av premium porselen, tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Iconic La Boule Serveringssett 7 Deler - Serviser & Startsett Porselen Beige - 10-1665-9097

  Villeroy & Boch Iconic La Boule Serveringssett 7 Deler - Serviser & Startsett Porselen Beige - 10-1665-9097
  Serveringssettet fra Villeroy & Boch har et plassbesparende, stabelbart design med et iøynefallende utseende med sju forskjellige deler. Den har fire skåler i forskjellige størrelser med to tallerkener med et serveringsfat perfekt til servering av både middag og frokost. Et must for design-interesserte. Om serveringssettet fra Villeroy & Boch- To skåler: 62 cl.- To skåler: 50 cl.- To tallerkener: 24 cm.- Ett serveringsfat: 23,9 cm.- Originaldesign fra 1971.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringssettet- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serviser & Startsett og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Crafted Denim Servise 4 Deler - Tallerkener Porselen Brun - 19-5168-8547

  Villeroy & Boch Crafted Denim Servise 4 Deler - Tallerkener Porselen Brun - 19-5168-8547
  Serviset fra Villeroy & Boch har et stilrent, rustikt design i porselen med fire praktiske deler perfekte til servering av både middag og frokost. Det har glasert, håndlaget look med høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om serviset fra Villeroy & Boch- Stilrent, rustikt design.- Laget av premium porselen.- Høykvalitets materiale.- Finnes også som et krus.- Fra kolleksjonen Crafted Denim.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Perfekt til servering av både middag og frokost.- To middagstallerkener: 25,9 cm.- To suppetallerkener: 21,9 cm. Vedlikeholdsinstruksjoner for serviset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Ovid Champagneglass 25 cl 4-pakning

  Ovid Champagneglass 25 cl 4-pakning
 • Villeroy & Boch Ovid Rødvinsglass 4-pack

  Villeroy & Boch Ovid Rødvinsglass 4-pack
  Disse vakre rødvinsglassene er i krystall og kommer fra Villeroy & Bochs kolleksjon Ovid. Pakken inneholder 4 rødvins glass som kan vaskes i oppvaskmaskin. Med disse kan du skape en fin pådekning. Spesifikasjoner:-Materiale: Krystallglass-Mål: 21
 • Villeroy & Boch For Me Eggeglass t - Eggekopper Porselen Hvit - 10-4153-1951

  Villeroy & Boch For Me Eggeglass t - Eggekopper Porselen Hvit - 10-4153-1951
  Eggeglasset fra Villeroy & Boch har et enkelt, tidløst design perfekt til hverdagsbruk. Det er laget av hvitt porselen. Om eggeglasset fra Villeroy & Boch- Dette eggeglasset er en del av serien For Me fra Villeroy & Boch. Vedlikeholdsinstruksjoner for eggeglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Eggekopper og andre Serveringstilbehør hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Jumbo-krus 48 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 10-2281-4850

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Jumbo-krus 48 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 10-2281-4850
  Dette jumbo-kruset kommer fra Villeroy & Bochs serie French Garden Fleurence, som har fått navnet sitt fra en fransk liten by. Serien går i de varme fargene gul og grønn, og har innslag av vakre sommermotiver som sitroner, kirsebær og druer. Tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Boston Coloured Rødvinsglass 20 Cl - Vinglass Krystall Blå - 1173090021

  Villeroy & Boch Boston Coloured Rødvinsglass 20 Cl - Vinglass Krystall Blå - 1173090021
  Rødvinsglasset fra Villeroy & Boch har en visuell følelse med et fasettert mønster som umiddelbart tiltrekker oppmerksomhet. Det er laget av forfinet krystallglass med en sjenerøs kopp perfekt for rødviner. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om rødvinsglasset fra Villeroy & Boch- Laget av krystallglass.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Boston Coloured.- Kapasitet: 20 cl.- Fasettert mønster.- Visuell følelse. Vedlikeholdsinstruksjoner for rødvinsglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Collier Blanc Vase Carre Høy - Vaser Porselen Hvit - 10-1681-5515

  Villeroy & Boch Collier Blanc Vase Carre Høy - Vaser Porselen Hvit - 10-1681-5515
  Dette er en matt porselensvase med en iøynefallende struktur fra Villeroy & Boch. Den matte overflaten og den myke formen gir den et harmonisk preg som passer til alle typer interiørdesign. Vasen tilhører den moderne serien Collier, og kommer i flere forskjellige farger og størrelser som er fine å matche med hverandre. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Brindille Krus 37 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1042079651

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Brindille Krus 37 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1042079651
  Dette kruset tilhører serien Old Luxembourg Brindille, som er en ny og moderne tolkning av Villeroy & Bochs populære serie Old Luxembourg. Serien har et ungt utseende med et stort blått motiv. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Petite Fleur Tekopp 20 Cl - Tekopper Porselen Hvit - 1023951270

  Villeroy & Boch Petite Fleur Tekopp 20 Cl - Tekopper Porselen Hvit - 1023951270
  Petite Fleur fra Villeroy & Boch passer perfekt for te-stunden! Koppene er laget av premium porselen av den aller fineste kvalitet, i likhet med all porselen fra Villeroy & Boch. Den har en klassisk form og et vakkert blomstermønster som gir den et friskt og sommerlig utseende. Match gjerne med andre deler fra Petite Fleur. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Boston Coloured Hvitvinsglass 12 Cl - Vinglass Krystall Blå - 1173090031

  Villeroy & Boch Boston Coloured Hvitvinsglass 12 Cl - Vinglass Krystall Blå - 1173090031
  Hvitvinsglasset fra Villeroy & Boch har en visuell følelse med et fasettert mønster som umiddelbart tiltrekker oppmerksomhet. Det er laget av forfinet krystallglass med en kopp perfekt til hvite viner. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om hvitvinsglasset fra Villeroy & Boch- Laget av krystallglass.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Boston Coloured.- Kapasitet: 12 cl.- Fasettert mønster.- Visuell følelse. Vedlikeholdsinstruksjoner for hvitvinsglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Cellini Krus 30 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1046004870

  Villeroy & Boch Cellini Krus 30 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1046004870
  Cellini frokostkopp fra Villeroy & Boch. Serien er inspirert av renessansestilen. Det detaljerte mønsteret gir porselenet en vakker, men samtidig stilren, design. Laget av premium porselen som tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Kaffekanne 6 Pers 1,25 L - Kaffekanner Porselen Hvit - 1022810100

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Kaffekanne 6 Pers 1,25 L - Kaffekanner Porselen Hvit - 1022810100
  Denne kaffekannen kommer fra Villeroy & Bochs serie French Garden Fleurence, som har fått navnet sitt fra den franske byen. Serien går i gult og grønt, med innslag av vakre sommerdetaljer. Tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Rommer 1,25 L. Kjøp Kaffekanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Krus 35 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1023414870

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Krus 35 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1023414870
  Old Luxembourg krus er en del av Villeroy & Bochs mest berømte og tidløse serier. Det hvite porselenet med sine blå blomster er godt kjent, samlere over hele verden har denne serien hjemme. Den blå tynne kanten og teksturen på koppen sammen med den nette hanken gjør at den passer til både hverdag og fest. Serien er både elegant og praktisk, porselenet er av høy kvalitet og tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Colourful Spring Kaffekopp & Skål 23 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 14-8663-1290

  Villeroy & Boch Colourful Spring Kaffekopp & Skål 23 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 14-8663-1290
  Skap en fantastisk atmosfære ved spisebordet med denne kaffekoppen med tilhørende skål fra Villeroy & Boch. Den tilhører den fine serien Colourful Spring og er utsmykket med et av våre mest elskede vårtegn - snøklokken. Serien inneholder også andre vakre blomster og fargerike sommerfugler. Laget av porselen av høy kvalitet, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Perfekt til daglig bruk! Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Artesano Hot & Cold Beverage Kopp 2-pk 20 Cl - Kaffekopper Glass Klar - 1172438086

  Villeroy & Boch Artesano Hot & Cold Beverage Kopp 2-pk 20 Cl - Kaffekopper Glass Klar - 1172438086
  Artesano Hot & Cold Beverages er en serie med varmeisolerende glass i en funksjonell og ukomplisert design. De håndlagde Artesano-koppene er utformet som klassiske te- og kaffekopper i porselen, men laget av dobbelvegget høykvalitets borosilikatglass som gir en perfekt isolasjon for varme drikker. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Royal Tekopp 23 Cl - Tekopper Benporselen Hvit - 1044121270

  Villeroy & Boch Royal Tekopp 23 Cl - Tekopper Benporselen Hvit - 1044121270
  Royal tekopp fra Villeroy & Boch. Denne tekoppen er en del av serien Royal, som er preget av sin vakre form og tidløse design. Koppen er laget av det slitesterke materialet benporselen og passer perfekt for enhver anledning. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Boston Coloured Vinsglass 20 Cl - Vinglass Krystall Rød - 1173090020

  Villeroy & Boch Boston Coloured Vinsglass 20 Cl - Vinglass Krystall Rød - 1173090020
  Rødvinsglasset fra Villeroy & Boch har en visuell følelse med et fasettert mønster som umiddelbart tiltrekker oppmerksomhet. Det er laget av forfinet krystallglass med en sjenerøs kopp perfekt for rødviner. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om rødvinsglasset fra Villeroy & Boch- Laget av krystallglass.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Boston Coloured.- Kapasitet: 20 cl.- Fasettert mønster.- Visuell følelse. Vedlikeholdsinstruksjoner for rødvinsglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Mariefleur Basic Kaffekopp 25 Cl - Kaffekopper Porselen Sort - 1041001300

  Villeroy & Boch Mariefleur Basic Kaffekopp 25 Cl - Kaffekopper Porselen Sort - 1041001300
  Villeroy & Boch presenterer kolleksjonen Mariefleur Basic. Mønsteret er inspirert av Monets hager i Givenchy. Den fargerike kombinasjonen mellom enggress og akvarellblomster i levende nyanser av lilla og gult gjør denne serien til noe ekstra. Laget av premium porselen, tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Krus 35 Cl - Kaffekopper Benporselen Hvit - 1045459651

  Villeroy & Boch Anmut Krus 35 Cl - Kaffekopper Benporselen Hvit - 1045459651
  Skap en stilren og klassisk borddekning med koppene Anmut fra Villeroy & Boch. Anmut er et elegant servise laget av slitesterk benporselen. Passer like bra til hverdags som til festlige anledninger! Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Cellini Suppeskål 40 Cl - Suppeterriner Porselen Hvit - 1046002510

  Villeroy & Boch Cellini Suppeskål 40 Cl - Suppeterriner Porselen Hvit - 1046002510
  Cellini suppeskål fra Villeroy & Boch. Dette er en skål som garanterer deg en klassisk, elegant borddekking. Den tilhører serien Cellini, som feirer renessansearkitekturen med myke, hvite former. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Suppeterriner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Tekopp Med Skål - Tekopper Benporselen Hvit - 1046361260

  Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Tekopp Med Skål - Tekopper Benporselen Hvit - 1046361260
  Anmut Platinum No.1 tekopp og skål fra Villeroy & Boch. Dette er en tekopp med tilhørende skål fra serien Anmut Platinum No.1, preget av tidløs eleganse. Den er laget av høykvalitets benporselen og har en fin, skinnende platinadetalj rundt kanten. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Newmoon Longdrink Glass 37 Cl 4-pk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 11-3653-8260

  Villeroy & Boch Newmoon Longdrink Glass 37 Cl 4-pk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 11-3653-8260
  Fire longdrink glass av krystall med en ekspressiv design fra Villeroy & Boch. Inspirasjonen kommer fra månens skjønnhet. Passer til både hverdag og finere anledninger. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Artesano Hot & Cold Beverage Kopper 2-pk 22 Cl - Kaffekopper Glass Klar - 11-7243-8085

  Villeroy & Boch Artesano Hot & Cold Beverage Kopper 2-pk 22 Cl - Kaffekopper Glass Klar - 11-7243-8085
  Artesano Hot & Cold Beverages er en serie varmeisolerende glass i en funksjonell, ukomplisert design. De håndlagde Artesano-glassene er utformet som klassiske te- og kaffekopper av porselen. De er laget av høykvalitets borosilikatglass, som garanterer deg en perfekt isolasjon for dine varme drikker. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Krus 19 Cl - Kaffekopper Steingods Turkis - 10-4282-1300

  Villeroy & Boch Lave Krus 19 Cl - Kaffekopper Steingods Turkis - 10-4282-1300
  Kruset fra Villeroy & Boch har et skandinavisk design i stengods med en intens, rustikk følelse. Det har spesiell glasering med flere nyanser for å gjøre hvert produkt unikt. Det har et allsidig utseende perfekt til både hverdag og fest. Variasjon i utseende kan forekomme. Om kruset fra Villeroy & Boch- Fra kolleksjonen Lave.- Laget av stengods.- Skandinavisk design.- Unik glasering.- Finnes i forskjellige farger.- Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon.Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin.- Produktet kan brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Krus 19 Cl - Kaffekopper Steingods Beige - 10-4281-1300

  Villeroy & Boch Lave Krus 19 Cl - Kaffekopper Steingods Beige - 10-4281-1300
  Kruset fra Villeroy & Boch har et skandinavisk design i stengods med en intens, rustikk følelse. Det har spesiell glasering med flere nyanser for å gjøre hvert produkt unikt. Det har et allsidig utseende perfekt til både hverdag og fest. Variasjon i utseende kan forekomme. Om kruset fra Villeroy & Boch- Fra kolleksjonen Lave.- Laget av stengods.- Skandinavisk design.- Unik glasering.- Finnes i forskjellige farger.- Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon.Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin.- Produktet kan brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Gris Krus 40 Cl - Kaffekopper Steingods Grå - 10-4259-9660

  Villeroy & Boch Lave Gris Krus 40 Cl - Kaffekopper Steingods Grå - 10-4259-9660
  Kruset fra Villeroy & Boch har rustikt, tidløst design i stengods perfekt til både varme og kalde drikker. Det har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger. Om kruset fra Villeroy & Boch- Laget av stengods.- Finnes i forskjellige farger.- Perfekt til både varme og kalde drikker.- Kapasitet: 40 cl.- Diameter: 90 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Barneservise 3 Deler Happy Bear - Barneserviser Porselen Multi - 14-8664-8427

  Villeroy & Boch Barneservise 3 Deler Happy Bear - Barneserviser Porselen Multi - 14-8664-8427
  Barneserviset fra Villeroy & Boch har sjarmerende design i premium porselen med lekent motiv perfekt til servering av både middag og frokost. Det har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Om barneserviset fra Villeroy & Boch- Sjarmerende design.- Lekent motiv.- Laget av premium porselen.- Fra kolleksjonen Hungry as a Bear.- Barneserviset kommer i ulike modeller.- Høykvalitets materiale.- Barneserviset selges i en 3-pakning.- En perfekt gave til deg selv eller noen andre.- Flat tallerken: 1.- Skål: 1.- Krus: 1. Vedlikeholdsinstruksjoner for barneserviset- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Barneserviser og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Gray Pearl Sauceboat 2Pcs. 0,40L

  Villeroy & Boch Gray Pearl Sauceboat 2Pcs. 0,40L
 • Villeroy & Boch La Divina Bordeaux Vinglass 65 Cl 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 11-3667-8111

  Villeroy & Boch La Divina Bordeaux Vinglass 65 Cl 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 11-3667-8111
  Vinglasset fra Villeroy & Boch har elegant design i krystallglass med avrundet, tidløs form perfekt for rødviner. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Tåler oppvaskmaskin. Om vinglasset fra Villeroy & Boch- Laget av krystallglass.- Finnes også som et whiskeyglass.- Perfekt for rødviner.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen La Divina.- Kapasitet: 65 cl.- Diameter: 100 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Pizzatallerken 31,5 Cm - Tallerkener Porselen Hvit - 10-4240-2590

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Pizzatallerken 31,5 Cm - Tallerkener Porselen Hvit - 10-4240-2590
  Pizzatallerkenen fra Villeroy & Boch har elegant design i premium porselen med matt finish perfekt til middagsfester. Den har stilren form med vakker struktur. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om pizzatallerkenen fra Villeroy & Boch- Laget av premium porselen.- Finnes også som en skål.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen Manufacture Rock.- Diameter: 315 mm.- Høyde: 25 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for pizzatallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch La Divina Burgundy Vinglass 68 Cl 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 11-3667-8170

  Villeroy & Boch La Divina Burgundy Vinglass 68 Cl 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 11-3667-8170
  Vinglasset fra Villeroy & Boch har elegant design i krystallglass med avrundet, tidløs form perfekt for rødviner. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Tåler oppvaskmaskin. Om vinglasset fra Villeroy & Boch- Laget av krystallglass.- Finnes også som et whiskeyglass.- Perfekt for rødviner.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen La Divina.- Kapasitet: 68 cl.- Diameter: 108 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Collier Krus 40 Cl 2-pk - Kaffekopper Steingods Sort - 10-1682-8403

  Villeroy & Boch Manufacture Collier Krus 40 Cl 2-pk - Kaffekopper Steingods Sort - 10-1682-8403
  Kruset fra Villeroy & Boch har rustikt, tidløst design i stengods perfekt til både varme og kalde drikker. Det har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger. Om kruset fra Villeroy & Boch- Laget av stengods.- Finnes i forskjellige farger.- Perfekt til både varme og kalde drikker.- Kapasitet: 40 cl.- Diameter: 90 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch La Divina Hvitvinsglass 4 pk

  Villeroy & Boch La Divina Hvitvinsglass 4 pk
  Med hvitvinsglassene fra La Divina og Villeroy & Boche kan du by vennene dine på et godt glass vin, servert i et stilfullt glass. Glassene har et diskret men alikevel elegant utseende og med sin rundt form fremheves aromaene i vinen perfekt. Glas
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Suppeterrin Oval 2,7 L - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023412360

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Suppeterrin Oval 2,7 L - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023412360
  Dette er en suppeterrin med myke og subtile blå dekorasjoner, som er en fin kontrast til det blendende hvite porselenet. Den tilhører Villeroy & Bochs serie Old Luxembourg, som kjennetegnes av sin stilige og tidløse følelse. Laget av premium porselen, tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Suppeterriner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manoir Krus 30 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1023964870

  Villeroy & Boch Manoir Krus 30 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1023964870
  Dette kruset er en del av Villeroy & Bochs klassiske serie Manoir. Den tradisjonelle samlingen gir en touch av modige former og elegante detaljer. Kanten av koppen kurver litt utover for å gjøre den ekstra bekvem å drikke fra. Laget av premium porselen som tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Kaffekopp 20 Cl - Kaffekopper Benporselen Hvit - 1045451300

  Villeroy & Boch Anmut Kaffekopp 20 Cl - Kaffekopper Benporselen Hvit - 1045451300
  Skap en stilren og klassisk borddekking med koppene Anmut fra Villeroy & Boch. Anmut er et elegant servise laget av slitesterkt beinporselen. Passer like bra til hverdag som til mer festlige anledninger! Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Kaffekopp 20 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1025251300

  Villeroy & Boch New Wave Kaffekopp 20 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1025251300
  New Wave kaffekopp er en del av Villeroy & Bochs prisbelønte serie New Wave. New Wave-kolleksjonen har en særegen bølgeform og buede aksenter, på koppene kommer designen frem på hanken. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Opéra Hvitvinsglass 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 11-3789-8120

  Villeroy & Boch Opéra Hvitvinsglass 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 11-3789-8120
  Denne 4-pakningen med hvitvinglass av krystall tilhører den stilige serien Opéra fra Villeroy & Boch. Inspirasjonen til designen kommer fra 20-tallet og dets klassiske former har fått et snev av modernitet. De elegante glassene kommer til sin fulle rett under en fin middag, men passer også som glass for hverdagsbruk. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Petite Fleur Krus 30 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1023954870

  Villeroy & Boch Petite Fleur Krus 30 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1023954870
  Petite Fleur fra Villeroy & Boch er perfekt for kaffestunden! Koppene er laget av premiumporselen av den fineste kvalitet, i likhet med resten av porselenet fra Villeroy & Boch. Den har en klassisk form og et vakkert blomstermønster som gir den et friskt og sommerlig utseende. Match gjerne med andre deler fra Petite Fleur. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Skål 12 Cm - Serveringsskåler Porselen Mix - 1022813880

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Skål 12 Cm - Serveringsskåler Porselen Mix - 1022813880
  Skål fra Villeroy & Boch. Her er en vakker skål med motiver inspirert av den franske byen Fleurence. Fargene går i grønt og gult og representerer ting du kan finne i den franske hagen. Skålen er veldig praktisk, da den tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Caffè Krus 30 Cl - Kaffekopper Hvit - 1024849651

  Villeroy & Boch New Wave Caffè Krus 30 Cl - Kaffekopper Hvit - 1024849651
  Den flytende designen på New Wave Caffè Krus er signifikant for serien som vant innovasjonsprisen for sin design og produksjonsprosess. Laget av fint porselen som tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Eggeglass - Eggekopper Porselen Hvit - 1025251955

  Villeroy & Boch New Wave Eggeglass - Eggekopper Porselen Hvit - 1025251955
  New Wave eggeglass fra Villeroy & Boch. Dette er et eggeglass i en moderne design med en karakteristisk bølgeform. Eggeglasset tilhører den prisbelønte kolleksjonen New Wave, den unike designen gjør det til et kunstverk som blir et fint tillegg til det dekte bordet. Eggeglasset er laget av premium porselen, noe som gjør det egnet for daglig bruk. Tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Eggekopper og andre Serveringstilbehør hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Boston Coloured Tallerken 32 Cm - Tallerkener Krystall Rosa - 11-7309-0805

  Villeroy & Boch Boston Coloured Tallerken 32 Cm - Tallerkener Krystall Rosa - 11-7309-0805
  Tallerkenen fra Villeroy & Boch er laget av robust krystallglass av høy kvalitet med et vakkert, moderne mønster. Finnes i flere forskjellige farger. Om tallerkenen fra Villeroy & Boch- Finnes også som et glass.- Denne tallerkenen er en del av serien Boston Coloured fra Villeroy & Boch. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Green Line Brødtallerken 17 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 10-4243-2660

  Villeroy & Boch French Garden Green Line Brødtallerken 17 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 10-4243-2660
  Denne flotte brødtallerken fra Villeroy & Boch er en del av den sommerlige serien French Garden. Her er en landlig stil kombinert med modernitet, resultatet er en serie som har alt du trenger for å skape en vakker borddekking. Alle delene er laget av førsteklasses porselen og tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn - perfekt for daglig bruk! Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Sukker-/syltetøyskål 6 Pers 26 Cl - Sukkerskåler Porselen Hvit - 1025250960

  Villeroy & Boch New Wave Sukker-/syltetøyskål 6 Pers 26 Cl - Sukkerskåler Porselen Hvit - 1025250960
  New Wave sukker- og syltetøyskål fra Villeroy & Boch. En spennende skål i en moderne design med karakteristiske bølgeformer. Den unike design gjør skålen til et kunstverk, den blir et fint tillegg på det dekte bordet. Skålen er laget av premium porselen, som gjør den godt egnet for daglig bruk. Tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Sukkerskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Suppeterrin 3,00 l - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1025253170

  Villeroy & Boch New Wave Suppeterrin 3,00 l - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1025253170
  New Wave skål/suppeterrin fra Villeroy & Boch. Dette er en skål i en moderne design med karakteristisk bølgeform som passer utmerket til salat og suppe. Skålen tilhører den prisbelønte serien New Wave. Den unike designen gjør den til et kunstverk som blir et fint supplement på bordet. Skålen er laget av premium porselen, som gjør den godt egnet for daglig bruk. Tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Home Vase Blå 15,5x22 Cm - Vaser Steingods Hvit - 10-4286-5080

  Villeroy & Boch Lave Home Vase Blå 15,5x22 Cm - Vaser Steingods Hvit - 10-4286-5080
  Vasen fra Villeroy & Boch er laget av autentisk stengods med et organisk, naturinspirert design med en trendy farge. Den har spesiell glasering med forskjellige nyanser for å gjøre hvert produkt unikt. Variasjon i utseende kan forekomme. Velg fra et bredt utvalg av modeller og størrelser. Om vasen fra Villeroy & Boch- Denne vasen er en del av serien Lave fra Villeroy & Boch.- Laget av stengods.- Organisk, naturinspirert design.- Unik glasering.- Variasjon i utseende kan forekomme. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Coffee To Go Krus 29 Cl Socculente - Kaffekopper Porselen Lys Grønn - 10-4868-9355

  Villeroy & Boch Coffee To Go Krus 29 Cl Socculente - Kaffekopper Porselen Lys Grønn - 10-4868-9355
  Kruset fra Villeroy & Boch har et iøyenfallende utseende med en elegant følelse perfekt til kontoret, skolen eller hjemmet. Det er laget av høykvalitets porselen med et dryppfritt lokk i silikon. Dette produktet er et miljøvennlig valg. Om kruset fra Villeroy & Boch- Finnes også som et større krus.- Miljøvennlig design.- Kan brukes både hjemme og på farten.- Laget av porselen og silikon. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manoir Kaffekopp 0,20 L

  Villeroy & Boch Manoir Kaffekopp 0,20 L
  Denne vakre kaffekoppen kommer fra Villeroy & Bochs kolleksjon MAnoir. Den tradisjonelle kolleksjonen blander følelsen av klasse med vakre former og ekpressivt pranglende detaljer.Koppens kanter bukter forsiktig utover slik at den blir mer bekvem å d
 • Villeroy & Boch Lave Bleu Middagstallerken

  Villeroy & Boch Lave Bleu Middagstallerken
  Middagstallerkenen fra Lave Bleu serien er av unik sten som imponerer med sin intense farge og sitt unike skandinaviske design. Glaseringen på stenen er håndlaget og de organiske formene gjør hvert servise unikt. Den robuste stenen holder til litt av
 • Villeroy & Boch Lave Bleu Dyp Tallerken, Liten

  Villeroy & Boch Lave Bleu Dyp Tallerken, Liten
  Med denne allsidige dype tallerkenen kan du perfekt servere supper, sideretter, frukt eller snacks. Kun fantasien setter grenser for hva du kan bruke den dype tallerkenen med en vakker, dyp blå farge. Den dype tallerkenen er laget i robust sten og ha
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Tekopp 20 Cl - Tekopper Porselen Hvit - 1023411270

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Tekopp 20 Cl - Tekopper Porselen Hvit - 1023411270
  Serien Old Luxembourg er Villeroy & Bochs mest holdbare serie over tid. Tidløst hvitt porselen med mørkeblå blomstermønster, som er ett av de mest samlede mønstrene over hele verden. Old Luxembourg er laget av premium porselen og tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Praktisk og elegant! Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Petite Fleur Kaffekopp Med Skål - Kaffekopper Porselen Hvit - 1023951290

  Villeroy & Boch Petite Fleur Kaffekopp Med Skål - Kaffekopper Porselen Hvit - 1023951290
  Denne kaffekoppen og skålen er en del av Villeroy & Bochs signaturmønster: Petite Fleur. Den søte og sjarmerende designen gir en forfriskende og innbydende følelse. Kaffekoppen og fatet har en elegant og skulptert kant som er markert med en fin farge, noe som gjør designet komplett.  Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Firkantet Tallerken 28 Cm - Tallerkener Porselen Sort - 10-4239-2610

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Firkantet Tallerken 28 Cm - Tallerkener Porselen Sort - 10-4239-2610
  Den firkantede tallerkenen fra Villeroy & Boch er laget av porselen med en matt, rå struktur. Den har en uttrykksfull, unik look perfekt for både hverdag og fest. Om den firkantede tallerkenen fra Villeroy & Boch- Finnes i 2 forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for den firkantede tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Espressokopp 8 Cl - Espressokopper Porselen Hvit - 1025251420

  Villeroy & Boch New Wave Espressokopp 8 Cl - Espressokopper Porselen Hvit - 1025251420
  Denne espressokoppen er en del av Villeroy & Bochs prisvinnende serien New Wave. New Wave-kolleksjonen har en karakteristisk bølgeform og bøyde aksenter, på New Wave espressokopp er det synlig på hanken. I 2004 mottok Villeroy & Boch prisen «Award for Innovation» for design og produksjonsteknologi av New Wave. Den bølgete designen er skapt av en innovativ produksjonsprosess, med håndtakene som trekkes av samme leire som begeret. Moderne, funksjonell og slitesterk for daglig bruk. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Kaffekopp 20 Cl - Kaffekopper Porselen Grønn - 1022811300

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Kaffekopp 20 Cl - Kaffekopper Porselen Grønn - 1022811300
  Kaffekoppen Fleurence er en del av kolleksjonen French Garden, en av fem forskjellige design i denne bestselgende serien. Det vakre mønsteret har fått sitt navn etter den franske byen Fleurence og har nyanser av gult og grønt sammen med sitroner, druer og kirsebær. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Mugge - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Hvit - 10-2281-0700

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Mugge - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Hvit - 10-2281-0700
  Denne muggen kommer fra Villeroy & Bochs serie French Garden Fleurence, som har fått navnet sitt fra en fransk liten by. Serien går i de varme fargene gul og grønn, og har innslag av vakre sommermotiver som sitroner, kirsebær og druer. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Frokostkopp 35 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1022811240

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Frokostkopp 35 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1022811240
  French Garden Fleurence frokostkopp fra Villeroy & Boch. Dette er en kopp som tilhører serien French Garden Fleurence, som er preget av sine varme farger og landlige følelser. Laget av slitesterkt premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Kaffekopp Med Skål - Kaffekopper Benporselen Hvit - 1046361290

  Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Kaffekopp Med Skål - Kaffekopper Benporselen Hvit - 1046361290
  Kaffekopp og skål fra Villeroy & Boch. Dette er en kaffekopp med tilhørende skål med stilrene linjer og en tidløs form, som gir stil og eleganse til det dukede bordet. Koppen og skålen tilhører kolleksjonen Anmut, som ble designet av Karl Leutner allerede på 50-tallet. Laget av benporselen. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Sausskål Uten Fat 44 Cl - Sausenebb & Sausekanner Benporselen Hvit - 1046363407

  Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Sausskål Uten Fat 44 Cl - Sausenebb & Sausekanner Benporselen Hvit - 1046363407
  Anmut Platinum No.1 sausskål uten fat fra Villeroy & Boch. Dette er en sausskål som tilhører serien Anmut Platinum No.1, som kjennetegnes av tidløs eleganse. Laget av benporselen av høy kvalitet, med en fin, skinnende platinadetalj rundt kanten. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Sausenebb & Sausekanner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Royal Fat 20 Cm - Serveringsfat Benporselen Hvit - 1044123570

  Villeroy & Boch Royal Fat 20 Cm - Serveringsfat Benporselen Hvit - 1044123570
  Dette fatet tilhører serien Royal, en klassisk serie med en tidløs design. Serviset er praktisk og stilig på en gang, og passer for alle anledninger. Laget av slitesterkt benporselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Artesano Hot & Cold Beverage Tumbler 2-pk 42 Cl - Tumblerglass Glass Klar - 1172438096

  Villeroy & Boch Artesano Hot & Cold Beverage Tumbler 2-pk 42 Cl - Tumblerglass Glass Klar - 1172438096
  Artesano Hot & Cold Beverages er en serie med varmeisolerende glass i en funksjonell og ukomplisert design. De håndlagde Artesano-koppene er utformet som klassiske te- og kaffekopper i porselen, men laget av dobbelvegget høykvalitets borosilikatglass som gir en perfekt isolasjon for varme drikker. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Mariefleur Grå Basic Frokostkopp Med Skål - Kaffekopper Porselen Hvit - 1041041230

  Villeroy & Boch Mariefleur Grå Basic Frokostkopp Med Skål - Kaffekopper Porselen Hvit - 1041041230
  Frokostkopp med skål fra Villeroy & Boch. Denne frokostkoppen med tilhørende skål tilhører serien Mariefleur Grey Basic, som har en tidløs design med et snev av minimalisme. Fargene er elegante og dempede, motivet forestiller akvarellblomster. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Gray Pearl Dessertskål 13 Cm - Serveringsskåler Porselen Grå - 1043923810

  Villeroy & Boch Gray Pearl Dessertskål 13 Cm - Serveringsskåler Porselen Grå - 1043923810
  Grey Pearl skål fra Villeroy & Boch. Dette er en hvit skål med elegante grå detaljer. De harmoniske fargene gjør at den passer inn i mange forskjellige sammenhenger. Perfekt for alt fra frokosten med yoghurt til desserten med is. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Modern Grace Espressokopp Med Skål - Espressokopper Benporselen Hvit - 1045101410

  Villeroy & Boch Modern Grace Espressokopp Med Skål - Espressokopper Benporselen Hvit - 1045101410
  Modern Grace espressokopp og skål fra Villeroy & Boch. Denne espressokoppen med tilhørende skål er en del av serien Modern Grace, et veldig elegant servise hvor designeren hadde moderne tradisjoner i tankene da serien ble produsert. Settet er laget av det slitesterke materialet benporselen, som tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Holder 8 cl. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Vapiano Pastaskål 2-pk - Dype tallerkener Porselen Hvit - 10-4257-8472

  Villeroy & Boch Vapiano Pastaskål 2-pk - Dype tallerkener Porselen Hvit - 10-4257-8472
  Denne pastaskålen er designet for den kjente restaurantkjeden Vapiano, som er en offisiell partner av Villeroy & Boch. Det er en moderne tallerken som er perfekt for servering av pasta. Den organiske formen har blitt inspirert av silhuetten av sanddyner, formet av ørkenvind. Den er laget av premium porselen og tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn - perfekt til daglig bruk. Selges i 2-pk. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Salattallerken 21 Cm - Asjetter Porselen Grønn - 1022812640

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Salattallerken 21 Cm - Asjetter Porselen Grønn - 1022812640
  Dette salatfatet kommer fra merket Villeroy & Boch. Fatet har blomstermønster som omfavnes av fine farger i gult og grønt. Med et herlig motiv med sitroner, kirsebær og druer, kombinert med elegante formede kanter, gir tallerkenen glede og harmoni. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Vienne Brød- & Smørtallerken 17 Cm - Asjetter Porselen Grønn - 1022832660

  Villeroy & Boch French Garden Vienne Brød- & Smørtallerken 17 Cm - Asjetter Porselen Grønn - 1022832660
  Denne brød- og smørtallerken har en pen håndmalt grønn og gul kant. Det fine mønsteret gir glede og passer perfekt å ta frem om du skal dekke på bordet ute under en herlig sommerdag. Du kan med fordel kombinere med mer tilbehør fra Villeroy & Boch for en komplett borddekking. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Artesano Original Suppetallerken 25 Cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 1041302700

  Villeroy & Boch Artesano Original Suppetallerken 25 Cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 1041302700
  Dette er en hvit supptallerken fra serien Artesano Original, som kjennetegnes av det stilrene designet. Det er kombinasjonen av godt håndverk og høykvalitets premium porselen som gjør den perfekt for daglig bruk.  Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Boston Mugge 1,3 l - Vannkarafler & Vannkanner Krystall Klar - 11-7299-0401

  Villeroy & Boch Boston Mugge 1,3 l - Vannkarafler & Vannkanner Krystall Klar - 11-7299-0401
  En robust mugge i krystallglass av høy kvalitet. Muggen er en del av serien Boston fra Villeroy & Boch. Det vakre designet fanger seerens oppmerksomhet, og passer til både hverdag og fest. Kan med fordel kombineres med glass og skåler fra samme serie. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Gray Pearl Rund Suppeterrin 2,8 L - Suppeterriner Benporselen Hvit - 1043922360

  Villeroy & Boch Gray Pearl Rund Suppeterrin 2,8 L - Suppeterriner Benporselen Hvit - 1043922360
  Dette er en suppeterrin fra Villeroy & Bochs populære serie Gray Pearl. Den har subtile nyanser av grått og et vakkert brokadelignende mønster. Med produkter fra denne serien kan du enkelt skape en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Kjøp Suppeterriner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Home Vase 14,5x17,5 Cm - Vaser Steingods Beige - 10-4286-5070

  Villeroy & Boch Lave Home Vase 14,5x17,5 Cm - Vaser Steingods Beige - 10-4286-5070
  Vasen fra Villeroy & Boch er laget av autentisk stengods med et organisk, naturinspirert design med en trendy farge. Den har spesiell glasering med forskjellige nyanser for å gjøre hvert produkt unikt. Variasjon i utseende kan forekomme. Velg fra et bredt utvalg av modeller og størrelser. Om vasen fra Villeroy & Boch- Denne vasen er en del av serien Lave fra Villeroy & Boch.- Laget av stengods.- Organisk, naturinspirert design.- Unik glasering.- Variasjon i utseende kan forekomme. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Coffee To Go Krus 29 Cl Powder - Kaffekopper Porselen Pulver Pink - 10-4868-9351

  Villeroy & Boch Coffee To Go Krus 29 Cl Powder - Kaffekopper Porselen Pulver Pink - 10-4868-9351
  Kruset fra Villeroy & Boch har et iøyenfallende utseende med en elegant følelse perfekt til kontoret, skolen eller hjemmet. Det er laget av høykvalitets porselen med et dryppfritt lokk i silikon. Dette produktet er et miljøvennlig valg. Om kruset fra Villeroy & Boch- Finnes også som et større krus.- Miljøvennlig design.- Kan brukes både hjemme og på farten.- Laget av porselen og silikon. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manoir Kaffekopp 20cl

  Villeroy & Boch Manoir Kaffekopp 20cl
  Kaffekopp på 20 cl fra Villeroy & Boch i serien Manoir. Det elegante serviset Manoir er fremstilt i hvitt porselen og utformet med riflede detaljer som sammen skaper et naturlig og stilfullt design. Koppen kan kombineres med tilhørende skål som finne
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Asjett 17cm

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Asjett 17cm
  Asjett på 17 cm fra Villeroy & Boch i serien French Garden Fleurence. Den tradisjonelle landlige stilen sammensatt med de varme fargene gjør French Garden til et unikt og praktfullt servise, utmerket både til hverdag og fest. Pynt opp spisebordet med
 • Villeroy & Boch Crafted Breeze Krus 35 Cl - Kaffekopper Porselen Grå - 19-5167-9651

  Villeroy & Boch Crafted Breeze Krus 35 Cl - Kaffekopper Porselen Grå - 19-5167-9651
  Kruset fra Villeroy & Boch har stilrent, rustikt design i porselen med praktisk håndtak for både varme og kalde drikker. Det har glasert, håndlaget look med høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om kruset fra Villeroy & Boch- Stilrent, rustikt design.- Laget av porselen.- Praktisk håndtak.- Høykvalitets materiale.- Finnes også som en tallerken.- Fra kolleksjonen Crafted Breeze.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Diameter: 89 mm.- Vekt: 270 g .- Kapasitet: 35 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Crafted Breeze Frokostsett 6 Deler - Kaffekopper Porselen Grå - 19-5167-9071

  Villeroy & Boch Crafted Breeze Frokostsett 6 Deler - Kaffekopper Porselen Grå - 19-5167-9071
  Frokostsettet fra Villeroy & Boch har stilrent, rustikt design i porselen med seks praktiske deler perfekte til servering av både middag og frokost. Det har glasert, håndlaget look med høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om frokostsettet fra Villeroy & Boch- Stilrent, rustikt design.- Laget av premium porselen.- Høykvalitets materiale.- Finnes også som et krus.- Fra kolleksjonen Crafted Breeze.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Perfekt til servering av både middag og frokost.- To tallerkener: 21 cm.- To skåler: 780 ml.- To krus: 35 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for frokostsettet- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Rose Garden Suppetallerken 24 Cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 10-4287-3381

  Villeroy & Boch Rose Garden Suppetallerken 24 Cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 10-4287-3381
  Suppetallerkenen fra Villeroy & Boch har moderne, blomstrete design i premium porselen med vintage look perfekt til supper eller gryter. Den har vakker, rosa blomst på siden. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om suppetallerkenen fra Villeroy & Boch- Moderne design.- Blomstrete mønster.- Laget av premium porselen.- Finnes også som et krus.- Fra kolleksjonen Rose Garden.- Diameter: 240 mm.- Vekt: 588 g .- Perfekt til supper eller gryter.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Vedlikeholdsinstruksjoner for suppetallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Rose Garden Rødvinsglass 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 11-3725-8110

  Villeroy & Boch Rose Garden Rødvinsglass 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 11-3725-8110
  Rødvinsglasset fra Villeroy & Boch har elegant design i krystallglass med vakker form perfekt for rødviner. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om rødvinsglasset fra Villeroy & Boch- Laget av krystallglass.- Fra kolleksjonen Rose Garden.- Finnes også som et hvitvinsglass.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Perfekt for rødviner.- Kapasitet: 20 cl.- Diameter: 95 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for rødvinsglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Rose Garden Hvitvinsglass 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 11-3725-8120

  Villeroy & Boch Rose Garden Hvitvinsglass 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 11-3725-8120
  Hvitvinsglasset fra Villeroy & Boch har elegant design i krystallglass med vakker form perfekt til hvite viner. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om hvitvinsglasset fra Villeroy & Boch- Laget av krystallglass.- Fra kolleksjonen Rose Garden.- Finnes også som et rødvinsglass.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Perfekt til hvite viner.- Kapasitet: 12,5 cl.- Diameter: 85 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for hvitvinsglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Serveringsfat Hvit 32,5 Cm - Serveringsfat Porselen Sort - 10-4240-2680

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Serveringsfat Hvit 32,5 Cm - Serveringsfat Porselen Sort - 10-4240-2680
  Serveringsfatet fra Villeroy & Boch er laget av porselen med en matt, rå struktur. Det har en uttrykksfull, unik look perfekt for både hverdag og fest. Om serveringsfatet fra Villeroy & Boch- Finnes i 2 forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Krus 35 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 10-4240-9651

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Krus 35 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 10-4240-9651
  Kruset fra Villeroy & Boch er laget av porselen med en matt, rå struktur. Det har en uttrykksfull, unik look perfekt for både hverdag og fest. Om kruset fra Villeroy & Boch- Finnes i 2 forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Kaffekopp 20cl

  Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Kaffekopp 20cl
  Kopp 20cl i hvit fra Villeroy & Boch i serien Anmut Platinum No.1. Det elegante og stilfulle serviset Anmut Platinum No.1 er fremstilt i benporselen med et enkelt platina dekor. Nyt en varm kaffe eller en smakfull te i disse nydelige og tidløse koppe
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Kaffekanne 6 pers., 1,25l

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Kaffekanne 6 pers., 1,25l
  Villeroy & Boch French Garden-serien
 • Villeroy & Boch Modern Grace Tekanne 6 pers. 1,20l

  Villeroy & Boch Modern Grace Tekanne 6 pers. 1,20l
  Villeroy & Boch Modern Grace
 • Villeroy & Boch Boston Coloured Hvitvinsglass 12 Cl Lavender - Vinglass Krystall Lavendel - 1173300030

  Villeroy & Boch Boston Coloured Hvitvinsglass 12 Cl Lavender - Vinglass Krystall Lavendel - 1173300030
  Hvitvinsglasset fra Villeroy & Boch har en visuell følelse med et fasettert mønster som umiddelbart tiltrekker oppmerksomhet. Det er laget av forfinet krystallglass med en kopp perfekt til hvite viner. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om hvitvinsglasset fra Villeroy & Boch- Laget av krystallglass.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Boston Coloured.- Kapasitet: 12 cl.- Fasettert mønster.- Visuell følelse. Vedlikeholdsinstruksjoner for hvitvinsglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Perlemor Krus 29 Cl - Kaffekopper Porselen Sand - 1951729651

  Villeroy & Boch Perlemor Krus 29 Cl - Kaffekopper Porselen Sand - 1951729651
  Kruset fra Villeroy & Boch har et trendy utseende med en sommerlig, avslappet følelse. Det er laget av slitesterkt porselen med effektiv glasering med en naturlig, lys farge. Kruset har en sjenerøs størrelse perfekt for varme drikker som kaffe og te. Et must for design-interesserte. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om kruset fra Villeroy & Boch- Laget av porselen.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Perlemor.- Effektiv glasering.- Trendy utseende med en sommerlig, avslappet følelse. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Artesano Original Pastatallerken 30 cm

  Artesano Original Pastatallerken 30 cm
 • Ovid Champagneglass 25 cl 4-pakning

  Ovid Champagneglass 25 cl 4-pakning
 • Villeroy & Boch Manoir Tallerken Dyp 23cm

  Villeroy & Boch Manoir Tallerken Dyp 23cm
  Den dype tallerken er en del av Manoir-kolleksjonen fra Villeroy & Boch. Delen i kolleksjonen oser tradisjon og klasse med sine eksklusive former. Detaljene er ekpressivt praglende.Skape en elegant og spesiell pådekning med tallerken i premium porsel
 • Villeroy & Boch Manoir Tallerken Flat 26cm

  Villeroy & Boch Manoir Tallerken Flat 26cm
  Denne flate og klassiske tallerken kommer fra Villeroy & Bochs kolleksjon Manoir. De tradisjonelle innslagene gir en følelse av klasse til de perfekte formene og ekpressive detaljer. Kolleksjonens design gjør ditt bordarrangement ekstra eleganse
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Salat tallerken

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Salat tallerken
  Denne tallerkenen fra Villeroy & Boch er perfekt som frokost tallerken. Tallerkenen som er en del av Manufacture Rock Blanc serien gir et unikt utseende til bordet med sin rustikke look og håndmalte detaljer på porselenet. Tallerkenen har en diam
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Middagstallerken 27 cm

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Middagstallerken 27 cm
  Middagstallerkenen fra Manufacture Rock gir deg et naturlig og originalt utseende med en matt overflate som gir et stenlignende design. Manufacture Rock fra Villeroy & Boch gir varme til bordet og gjør det jordnært og kan fint pyntes opp med fler
 • La Divina Longdrink tumbler, Set 4 pcs

  La Divina Longdrink tumbler, Set 4 pcs
 • Villeroy & Boch Lave Bleu Skål 60 Cl - Serveringsskåler Steingods Blå - 10-4261-1900

  Villeroy & Boch Lave Bleu Skål 60 Cl - Serveringsskåler Steingods Blå - 10-4261-1900
  Denne skålen tilhører serien Lave fra Villeroy & Boch. Serien imponerer med sine intense farger, skandinaviske design og organiske former. Skålen er laget av leirgods som har blitt glasert for hånd. Passer både til frokostblandinger og godteri. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Boston Coloured Highball-glass 30 Cl - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Blå - 1173090111

  Villeroy & Boch Boston Coloured Highball-glass 30 Cl - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Blå - 1173090111
  Highball-glasset fra Villeroy & Boch har en visuell følelse med et fasettert mønster som umiddelbart tiltrekker oppmerksomhet. Det er laget av forfinet krystallglass med en lang form perfekt til drinker. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om highball-glasset fra Villeroy & Boch- Laget av krystallglass.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Boston Coloured.- Kapasitet: 30 cl.- Fasettert mønster.- Visuell følelse. Vedlikeholdsinstruksjoner for highball-glasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Skål 75 Cl - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1023411900

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Skål 75 Cl - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1023411900
  Old Luxembourg skål fra Villeroy & Boch. Dette er en sjarmerende og elegant skål i en kremet hvit farge med dekorative mørkeblå blomster. Den enkle designen gjør den tidløs, skålen passer både til hverdag og fest. Den er fin sammen med andre produkter fra Old Luxembourg, et av Villeroy & Boch mest klassiske serviser. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Orange Salattallerken 21 Cm - Asjetter Porselen Grønn - 1022842640

  Villeroy & Boch French Garden Orange Salattallerken 21 Cm - Asjetter Porselen Grønn - 1022842640
  Dette salatfatet kommer fra merket Villeroy & Boch. Fatet har blomstermønster som omfavnes av fine farger i gult og grønt. Med et herlig motiv med sitroner, kirsebær og druer, kombinert med elegante formede kanter, gir tallerkenen glede og harmoni. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Salatskål 21 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1022813170

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Salatskål 21 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1022813170
  Denne salatskålen kommer fra Villeroy & Bochs serie French Garden Fleurence, som har fått navnet sitt fra den franske byen. Serien går i gult og grønt, med innslag av vakre sommerdetaljer. Tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Artesano Original Skål 0,6 L - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1041301900

  Villeroy & Boch Artesano Original Skål 0,6 L - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1041301900
  Artesano Original skål fra Villeroy & Boch. Dette er en hvit skål med en stilren design. Det er kombinasjonen av godt håndverk og høykvalitets premium porselen som gjør at skålen er perfekt for daglig bruk. Den slitesterke skålen er perfekt for både hverdagslige og spesielle anledninger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Collier Blanc Vase Perle Høy - Vaser Porselen Hvit - 10-1681-5513

  Villeroy & Boch Collier Blanc Vase Perle Høy - Vaser Porselen Hvit - 10-1681-5513
  Dette er en matt porselensvase med en iøynefallende struktur fra Villeroy & Boch. Den matte overflaten og den myke formen gir den et harmonisk preg som passer til alle typer interiørdesign. Vasen tilhører den moderne serien Collier, og kommer i flere forskjellige farger og størrelser som er fine å matche med hverandre. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Skål - Serveringsskåler Porselen Mix - 1022813900

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Skål - Serveringsskåler Porselen Mix - 1022813900
  Skål fra Villeroy & Boch. Her er en vakker skål med motiver inspirert av den franske byen Fleurence. Fargene går i grønt og gult og representerer ting du kan finne i den franske hagen. Skålen er veldig praktisk, da den tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Ovalt Serveringsfat 43 Cm - Serveringsfat Porselen Hvit - 1023412910

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Ovalt Serveringsfat 43 Cm - Serveringsfat Porselen Hvit - 1023412910
  Dette er et serveringsfat med en myk og subtil blå dekorasjon, som er en fin kontrast mot det blendende hvite porselenet. Fatet tilhører Villeroy & Bochs serie Old Luxembourg, som kjennetegnes av sin stilige og tidløse følelse. Laget av premium porselen, tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Caffè Kaffekopp 40 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1024841210

  Villeroy & Boch New Wave Caffè Kaffekopp 40 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1024841210
  Den svevende designen til New Wave Caffè kaffekopp er signifikant for serien, som vant innovasjonspris for sin design og produksjonsprosess. Laget av fint porselen som tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Kaffekoppen passer perfekt inn i New Wave Party fat. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Caffè Party Plate Stor 22x17 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 1024842830

  Villeroy & Boch New Wave Caffè Party Plate Stor 22x17 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 1024842830
  New Wave Caffe Party Plate fra Villeroy & Boch. Dette er en kaffefat i en moderne design med en karakteristisk bølgeform. Kaffefatet tilhører den prisbelønte New Wave-samlingen, og den unike designen gjør det til et kunstverk som blir et fint supplement til borddekkingen. Kaffefatet er laget av premium porselen som gjør det egnet til daglig bruk. Tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Boston Bredt Champagneglass - Champagneglass Krystall Klar - 11-7299-0080

  Villeroy & Boch Boston Bredt Champagneglass - Champagneglass Krystall Klar - 11-7299-0080
  Et robust champagneglass i krystallglass av høy kvalitet. Glasset er en del av serien Boston fra Villeroy & Boch. Det vakre designet fanger seerens oppmerksomhet, og passer til både hverdag og fest. Det kan også brukes til å servere desserter og forretter i. Kan med fordel kombineres med andre glass og skåler fra samme serie. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Boston Colored Champagne Coupe - Champagneglass Krystall Rosa - 11-7309-0084

  Villeroy & Boch Boston Colored Champagne Coupe - Champagneglass Krystall Rosa - 11-7309-0084
  Et robust champagneglass av krystall av høy kvalitet. Glasset er en del av serien Boston Colored fra Villeroy & Boch. Glasset har en nydelig farge, det passer både til hverdag og fest. Tåler oppvaskmaskin. Det kan også brukes til å servere desserter eller forretter i. Kan med fordel kombineres med andre skåler og glass fra samme serie. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Dipskål Svart 4-pk - Serveringsskåler Porselen Sort - 10-4239-9023

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Dipskål Svart 4-pk - Serveringsskåler Porselen Sort - 10-4239-9023
  Skålen fra Villeroy & Boch har stilrent, tidløst design i premium porselen med tre praktiske skåler perfekte til servering av tapas. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Velg mellom ulike farger. Tåler oppvaskmaskin. Om skålen fra Villeroy & Boch- Laget av premium porselen.- Fra kolleksjonen Manufacture Rock.- Finnes også som en pastatallerken.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Perfekt til servering av tapas.- Finnes i forskjellige farger.- Tre skåler: 60 ml.- Tallerken: 28x16.9 cm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manoir Salatfat 21 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 1023962640

  Villeroy & Boch Manoir Salatfat 21 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 1023962640
  Manoir salatfat fra Villeroy & Boch. Dette er et klassisk salatfat med spennende former og uttrykksfulle detaljer. Fatet er fint å kombinere med andre produkter fra Manoir-samlingen, men også med fargerikt porselen. Laget av premium porselen. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Mariefleur Basic Frokost Tallerken 21 Cm - Tallerkener Porselen - 1041002640

  Villeroy & Boch Mariefleur Basic Frokost Tallerken 21 Cm - Tallerkener Porselen - 1041002640
  Mariefleur Basic frokost tallerken fra Villeroy & Boch. Dette er en landlig frokost tallerken med et lekent og romantisk motiv som forestiller blomster. Motivet er i lyse nyanser og gir en herlig fargeklatt på bordet. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Gris Skål 60 Cl - Serveringsskåler Steingods Grå - 10-4259-1900

  Villeroy & Boch Lave Gris Skål 60 Cl - Serveringsskåler Steingods Grå - 10-4259-1900
  Denne skålen tilhører serien Lave fra Villeroy & Boch. Serien imponerer med sine intense farger, skandinaviske design og organiske former. Skålen er laget av leirgods som har blitt glasert for hånd. Passer både til frokostblandinger og godteri. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Kaffekopp 20 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1023411300

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Kaffekopp 20 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1023411300
  Old Luxembourg kaffekopp er en del av serien som er en av Villeroy & Bochs mest kjente og tidløse. Det hvite porselenet med sine blå blomster er godt kjent, samlere over hele verden har serien hjemme. Den blå tynne kanten og teksturen på koppen sammen med den nette hanken gjør at den passer til både hverdag og fest. Det er en både elegant og praktisk serie, porselenet er av høy kvalitet og tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Royal Skål 75 Cl - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1044121900

  Villeroy & Boch Royal Skål 75 Cl - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1044121900
  Royal skål fra Villeroy & Boch. En enkel og elegant skål av porselen, godt egnet til både hverdag og fest. Den hvite fargen er diskret og lar fasongen stå i fokus. Tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Caffè Latte Macchiato Krus 30 Cl - Kaffekopper Glass Klar - 1137373421

  Villeroy & Boch New Wave Caffè Latte Macchiato Krus 30 Cl - Kaffekopper Glass Klar - 1137373421
  New Wave Caffè Latte Macchiato er det perfekte glasset for latte eller te. Metallhanken gjør at du ikke brenner deg på fingrene, og gir koppen et eget uttrykk. Dette Latte Macchiato-glasset inngår i New Wave Glass-serien. Alle deler av denne samlingen er en visuell glede, og de gir New Wave-kolleksjonens unike atmosfære til hele hjemmet ditt. En moderne, funksjonell og holdbar serie for daglig bruk. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Newmoon Champagneglass 17 Cl 4-pk - Champagneglass Krystall Klar - 11-3653-8130

  Villeroy & Boch Newmoon Champagneglass 17 Cl 4-pk - Champagneglass Krystall Klar - 11-3653-8130
  Fire champagneglass av krystall med en ekspressiv design fra Villeroy & Boch. Inspirasjonen kommer fra månens skjønnhet. Passer til både hverdag og finere anledninger. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Newmoon Rødvinsglass 40,5 Cl 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 11-3653-8110

  Villeroy & Boch Newmoon Rødvinsglass 40,5 Cl 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 11-3653-8110
  Fire rødvinglass av krystall med en ekspressiv design fra Villeroy & Boch. Inspirasjonen kommer fra månens skjønnhet. Passer til både hverdag og finere anledninger. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manfucature Rock Kaffekopp 22 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 10-4240-1300

  Villeroy & Boch Manfucature Rock Kaffekopp 22 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 10-4240-1300
  Kaffekoppen fra Villeroy & Boch er laget av førsteklasses porselen med en matt, rå struktur. Den har en uttrykksfull, unik look perfekt for både hverdag og fest. Om kaffekoppen fra Villeroy & Boch- Finnes i 2 forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffekoppen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Cellini Kaffe/tekopp 20 Cl - Tekopper Porselen Hvit - 1046001300

  Villeroy & Boch Cellini Kaffe/tekopp 20 Cl - Tekopper Porselen Hvit - 1046001300
  Cellini kopp fra Villeroy & Boch. Serien er inspirert av renessansestilen. Det detaljerte mønsteret gir porselenet en vakker, men samtidig stilig design. Laget av premium porselen som tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Boston Undertallerken 32 Cm - Tallerkener Krystall Klar - 11-7299-0794

  Villeroy & Boch Boston Undertallerken 32 Cm - Tallerkener Krystall Klar - 11-7299-0794
  En robust, høykvalitets undertallerken i krystallglass av høy kvalitet. En del av serien Boston fra Villeroy & Boch. Det vakre designet fanger seerens oppmerksomhet, og passer til både hverdag og fest. Kan med fordel kombineres med glass og skåler fra samme serie. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Serveringsfat 49x30 Cm - Serveringsfat Porselen Hvit - 1025252281

  Villeroy & Boch New Wave Serveringsfat 49x30 Cm - Serveringsfat Porselen Hvit - 1025252281
  New Wave Serveringsfat fra Villeroy & Boch. Dette er et fat i en moderne design med karakteristiske bølgeformer. Fatet er en del av den prisbelønte kolleksjonen New Wave, den unike designen gjør det til et kunstverk som blir et fint tillegg på bordet. Laget av premium porselen, som gjør det godt egnet for daglig bruk. Tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Salatskål 22 Cm - Salatskåler Benporselen Hvit - 1045453170

  Villeroy & Boch Anmut Salatskål 22 Cm - Salatskåler Benporselen Hvit - 1045453170
  Anmut salatskål fra Villeroy & Boch. En skål laget av hvitt benporselen av aller høyeste kvalitet. Skålen tilhører serien Anmut, som er inspirert av en av Villeroy & Bochs tidligere design fra 1920. Laget av premium porselen, tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Salatskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Brød & Smør Tallerken 18x15cm - Tallerkener Porselen Hvit - 1025252660

  Villeroy & Boch New Wave Brød & Smør Tallerken 18x15cm - Tallerkener Porselen Hvit - 1025252660
  Denne vakre tallerkenen kommer fra Villeroy & Bosch. Den har en hvit kremfarge, den herlige designen gjør porselenet tidløst. Laget av eksklusivt porselen, som gjør at den tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Newmoon Tumbler 22,5 Cl 4-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 11-3653-8070

  Villeroy & Boch Newmoon Tumbler 22,5 Cl 4-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 11-3653-8070
  Fire tumblere av krystall med en ekspressiv design fra Villeroy & Boch. Inspirasjonen kommer fra månens skjønnhet. Passer til både hverdag og finere anledninger. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Twist White Dyp Tallerken 24 Cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 1013802700

  Villeroy & Boch Twist White Dyp Tallerken 24 Cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 1013802700
  En dyp tallerken fra serien Twist White fra Villeroy & Boch. Serien kjennetegnes av sine avrundede former og lette hvite glasur som passer perfekt til alle anledninger. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Gris Skål 22 Cm - Serveringsskåler Steingods Grå - 10-4259-3810

  Villeroy & Boch Lave Gris Skål 22 Cm - Serveringsskåler Steingods Grå - 10-4259-3810
  Denne skålen tilhører serien Lave fra Villeroy & Boch. Serien imponerer med sine intense farger, skandinaviske design og organiske former. Skålen er laget av leirgods som har blitt glasert for hånd. Passer både til frokostblandinger og godteri. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Gris Tallerken 28 Cm - Tallerkener Steingods Grå - 10-4259-2610

  Villeroy & Boch Lave Gris Tallerken 28 Cm - Tallerkener Steingods Grå - 10-4259-2610
  Denne tallerken tilhører serien Lave fra Villeroy & Boch. Serien imponerer med sine intense farger, skandinaviske design og organiske former. Skålen er laget av leirgods som har blitt glasert for hånd. Passer både til frokost og kveldsmat. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Pastatallerken 28 Cm - Pastatallerkener Porselen Hvit - 1025252698

  Villeroy & Boch New Wave Pastatallerken 28 Cm - Pastatallerkener Porselen Hvit - 1025252698
  New Wave pastatallerken fra Villeroy & Boch. Dette er en tallerken i en moderne design med karakteristiske bølgeformer. Tallerkenen tilhører den prisbelønte kolleksjonen New Wave, som preges av sin unike design. Serien blir et fint komplement på det dekte bordet. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Pastatallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Middagstallerken 27 Cm - Tallerkener Porselen Sort - 10-4239-2620

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Middagstallerken 27 Cm - Tallerkener Porselen Sort - 10-4239-2620
  En tallerken fra serien Manufacture Rock fra Villeroy & Boch. Serien kombinerer matt porselen i sin opprinnelige form med en vakker, sort farge. Det gir bordet en genuin look som skiller seg ut fra mengden. Serien er perfekt for enhver anledning. Ettersom porselen tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn kan det brukes daglig. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Sauseskål Uten Fat 45 Cl - Sausenebb & Sausekanner Benporselen Hvit - 1045453407

  Villeroy & Boch Anmut Sauseskål Uten Fat 45 Cl - Sausenebb & Sausekanner Benporselen Hvit - 1045453407
  Anmut sauseskål fra Villeroy & Boch. En vakker skål laget av hvitt benporselen av aller høyeste kvalitet. Skålen tilhører serien Anmut, som er inspirert av en av Villeroy & Bochs tidligere design fra 1920. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Sausenebb & Sausekanner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Salatskål 25 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1022813160

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Salatskål 25 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1022813160
  Denne salatskålen kommer fra Villeroy & Bochs serie French Garden Fleurence, som har fått navnet sitt fra den franske byen. Serien går i gult og grønt, med innslag av vakre sommerdetaljer. Tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Espressokopp 10 Cl - Espressokopper Porselen Hvit - 10-4240-1420

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Espressokopp 10 Cl - Espressokopper Porselen Hvit - 10-4240-1420
  Espressokoppen fra Villeroy & Boch er laget av porselen med en matt, rå struktur. Den har en uttrykksfull, unik look perfekt for både hverdag og fest. Om espressokoppen fra Villeroy & Boch- Finnes i 2 forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for espressokoppen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Espressokopp Med Skål - Espressokopper Benporselen Hvit - 1046361410

  Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Espressokopp Med Skål - Espressokopper Benporselen Hvit - 1046361410
  Anmut Platinum No.1 espressokopp og skål fra Villeroy & Boch. Dette er en espressokopp med tilhørende skål fra serien Anmut Platinum No.1, en serie som er preget av tidløs eleganse. Settet er laget av benporselen av høy kvalitet og har en fin, skinnende platinadetalj rundt kanten. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Mariefleur Frokostkopp Med Skål - Kaffekopper Porselen Hvit - 1041001230

  Villeroy & Boch Mariefleur Frokostkopp Med Skål - Kaffekopper Porselen Hvit - 1041001230
  Mariefleur Basic frokostkopp med skål fra Villeroy & Boch. Settet er en del av serien Mariefleur Basic, som blander moderne og rustikk design. Inspirasjonen kommer fra Monets hager i Givenchy, motivet består av akvarellblomster. Perfekt når du vil ha en sommerlig følelse på bordet! Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Espressokopp 10 Cl - Espressokopper Porselen Hvit - 10-4240-1411

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Espressokopp 10 Cl - Espressokopper Porselen Hvit - 10-4240-1411
  Espressokoppen fra Villeroy & Boch er laget av førsteklasses porselen med en matt, rå struktur. Den har en uttrykksfull, unik look perfekt for både hverdag og fest. Om espressokoppen fra Villeroy & Boch- En kaffeskål er inkludert.- Finnes i 2 forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for espressokoppen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Tekopp Med Skål - Tekopper Benporselen Hvit - 1045451260

  Villeroy & Boch Anmut Tekopp Med Skål - Tekopper Benporselen Hvit - 1045451260
  Anmut Tekopp og skål fra Villeroy & Boch. Settet er laget av hvitt benporselen av høyeste kvalitet, og tilhører serien Anmut som er inspirert av en av Villeroy & Bochs tidligere designer fra 1920. Passer perfekt for alle typer anledninger.  Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Petite Fleur Frokostkopp Med Skål - Kaffekopper Porselen Hvit - 1023951230

  Villeroy & Boch Petite Fleur Frokostkopp Med Skål - Kaffekopper Porselen Hvit - 1023951230
  Petite Fleur Frokostkopp med skål fra Villeroy & Boch. Frokostkopp med tilhørende skål fra en av Villeroy & Bochs signaturmønster – Petite Fleur. En søt design med håndmalte detaljer. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Rommer 10 cl. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Artesano Original Kaffekopp Med Skål - Kaffekopper Porselen Hvit - 1041301290

  Villeroy & Boch Artesano Original Kaffekopp Med Skål - Kaffekopper Porselen Hvit - 1041301290
  Kaffekopp med skål fra Villeroy & Boch. Dette er en hvit kaffekopp med tilhørende skål fra serien Artesano Original, som kjennetegnes av det stilrene designet. Det er kombinasjonen av godt håndverk og høykvalitets premium porselen som gjør at settet er perfekt til daglig bruk. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Gray Pearl Brød- & Smørtallerken 18 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 1043922660

  Villeroy & Boch Gray Pearl Brød- & Smørtallerken 18 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 1043922660
  Gray Pearl brød- og smørtallerken fra Villeroy & Boch. Dette er en hvit tallerken med elegante grå detaljer. De harmoniske fargene gjør at den passer inn på en rekke ulike borddekkinger. Laget av slitesterkt beinporselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.  Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Skål 13 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1023413880

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Skål 13 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1023413880
  Old Luxembourg skål fra Villeroy & Boch. Dette er en sjarmerende og elegant skål i en kremet hvit farge med dekorative mørkeblå blomster. Den enkle designen gjør den tidløs, skålen passer til både hverdag og fest. Skålen er fin sammen med andre produkter fra Old Luxembourg, et av Villeroy & Boch mest klassiske serviser. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manoir Brød & Smørfat 17 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 1023962660

  Villeroy & Boch Manoir Brød & Smørfat 17 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 1023962660
  Manoir brød- og smørfat fra Villeroy & Boch. Dette er et klassisk lite fat med dristige former og uttrykksfulle detaljer. Fint å kombinere med andre produkter fra samme serie, men også sammen med fargerikt porselen. Laget av premium porselen. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Modern Grace Tekopp 23 Cl - Tekopper Benporselen Hvit - 1045101270

  Villeroy & Boch Modern Grace Tekopp 23 Cl - Tekopper Benporselen Hvit - 1045101270
  Modern Grace tekopp fra Villeroy & Boch. Denne tekoppen tilhører serien Modern Grace, et veldig elegant servise hvor designeren hadde moderne tradisjoner i tankene da serien ble formgitt. Koppen er laget av det slitesterke materialet benporselen, som tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Rommer 8 cl. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Bleu Tallerken 28 Cm - Tallerkener Steingods Blå - 10-4261-2610

  Villeroy & Boch Lave Bleu Tallerken 28 Cm - Tallerkener Steingods Blå - 10-4261-2610
  Denne tallerken tilhører serien Lave fra Villeroy & Boch. Serien imponerer med sine intense farger, skandinaviske design og organiske former. Skålen er laget av leirgods som har blitt glasert for hånd. Passer både til frokost og kveldsmat. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Artesano Original Tallerken 27 Cm - Tallerkener Porselen Hvit - 1041302620

  Villeroy & Boch Artesano Original Tallerken 27 Cm - Tallerkener Porselen Hvit - 1041302620
  Tallerken fra Villeroy & Boch. Dette er en hvit tallerken fra serien Artesano Original som kjennetegnes av det stilrene designet. Det er kombinasjonen av bra håndverk og høykvalitets premium porselen som gjør den perfekt for daglig bruk.  Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Brød- Og Smørfat 16 Cm - Asjetter Benporselen Hvit - 1046362660

  Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Brød- Og Smørfat 16 Cm - Asjetter Benporselen Hvit - 1046362660
  Anmut Platinum No.1 Brød og smørfat fra Villeroy & Boch. Dette er et fat som tilhører serien Anmut Platinum No.1, som kjennetegnes av tidløs eleganse. Den er laget av høykvalitets benporselen og har en fin, skinnende platinadetalj rundt kanten. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Kaffekopp 22 Cl - Kaffekopper Porselen Sort - 10-4239-1290

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Kaffekopp 22 Cl - Kaffekopper Porselen Sort - 10-4239-1290
  Kaffekoppen fra Villeroy & Boch er laget av førsteklasses porselen med en matt, rå struktur. Den har en uttrykksfull, unik look perfekt for både hverdag og fest. Om kaffekoppen fra Villeroy & Boch- En kaffeskål er inkludert.- Finnes i 2 forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffekoppen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Newmoon Hvitvinsglass 30 Cl 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 11-3653-8120

  Villeroy & Boch Newmoon Hvitvinsglass 30 Cl 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 11-3653-8120
  Fire hvitvinsglass av krystall med en ekspressiv design fra Villeroy & Boch. Inspirasjonen kommer fra månens skjønnhet. Passer til både hverdag og finere anledninger. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Modern Fruits Salattallerken 4-pk - Tallerkener Porselen Hvit - 10-4247-8660

  Villeroy & Boch French Garden Modern Fruits Salattallerken 4-pk - Tallerkener Porselen Hvit - 10-4247-8660
  Disse flotte salattallerkene fra Villeroy & Boch er en del av den sommerlige serien French Garden. Her er en landlig stil kombinert med modernitet, resultatet er en serie som har alt du trenger for å skape en vakker borddekking. Alle delene er laget av førsteklasses porselen og tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn - perfekt for daglig bruk! Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Artesano Hot & Cold Beverage Tumbler 2-pk 11 Cl - Tumblerglass Glass Klar - 1172438094

  Villeroy & Boch Artesano Hot & Cold Beverage Tumbler 2-pk 11 Cl - Tumblerglass Glass Klar - 1172438094
  Artesano Hot & Cold Beverages er en serie med varmeisolerende glass i en funksjonell og ukomplisert design. De håndlagde Artesano-koppene er utformet som klassiske te- og kaffekopper i porselen, men laget av dobbelvegget høykvalitets borosilikatglass som gir en perfekt isolasjon for varme drikker. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Artesano Original Dipskål Sett 4 Deler - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1041309023

  Villeroy & Boch Artesano Original Dipskål Sett 4 Deler - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1041309023
  Dette er et vakkert brett av tre med tre tilhørende dipskåler av porselen, en del av serien Artesano Original. Serien er preget av sin enkle og definerte design. Settet passer perfekt til servering av for eksempel oliven, sauser eller dip. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Caffe Party Plate Medium 20x14 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 1024842832

  Villeroy & Boch New Wave Caffe Party Plate Medium 20x14 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 1024842832
  New Wave Caffe Party Plate fra Villeroy & Boch. Dette er en kaffefat i en moderne design med en karakteristisk bølgeform. Kaffefatet tilhører den prisbelønte New Wave-samlingen, og den unike designen gjør det til et kunstverk som blir et fint supplement til borddekkingen. Kaffefatet er laget av premium porselen som gjør det egnet til daglig bruk. Tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Colourful Spring Skål 75 Cl - Serveringsskåler Porselen Hvit - 14-8663-1900

  Villeroy & Boch Colourful Spring Skål 75 Cl - Serveringsskåler Porselen Hvit - 14-8663-1900
  Skap en fantastisk atmosfære ved spisebordet med denne skålen fra Villeroy & Boch. Den tilhører den fine serien Colourful Spring og er utsmykket med et av våre mest elskede vårtegn - snøklokken. Serien inneholder også andre vakre blomster og fargerike sommerfugler. Laget av porselen av høy kvalitet, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Perfekt til daglig bruk! Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Bleu Frokosttallerken 23 Cm - Tallerkener Steingods Blå - 10-4261-2640

  Villeroy & Boch Lave Bleu Frokosttallerken 23 Cm - Tallerkener Steingods Blå - 10-4261-2640
  Denne frokosttallerken tilhører serien Lave fra Villeroy & Boch. Serien imponerer med sine intense farger, skandinaviske design og organiske former. Skålen er laget av leirgods som har blitt glasert for hånd. Passer både til frokost og kveldsmat. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Kaffekopp Med Skål - Kaffekopper Benporselen Hvit - 1045451290

  Villeroy & Boch Anmut Kaffekopp Med Skål - Kaffekopper Benporselen Hvit - 1045451290
  Anmut kaffekopp og skål fra Villeroy & Boch. Dette er en kaffekopp med en tilhørende skål, laget av hvit benporselen av den høyeste kvalitet. Settet tilhører serien Anmut, som har fått sin inspirasjon fra en av Villeroy & Bochs tidligere designer fra 1920. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Lave Gris Krus

  Lave Gris Krus
 • Lave Gris Krus

  Lave Gris Krus
 • Lave Beige Krus

  Lave Beige Krus
 • Villeroy & Boch Lave Home Vase 12,5x15,5 Cm - Vaser Steingods Beige - 10-4286-5081

  Villeroy & Boch Lave Home Vase 12,5x15,5 Cm - Vaser Steingods Beige - 10-4286-5081
  Vasen fra Villeroy & Boch er laget av autentisk stengods med et organisk, naturinspirert design med en trendy farge. Den har spesiell glasering med forskjellige nyanser for å gjøre hvert produkt unikt. Variasjon i utseende kan forekomme. Velg fra et bredt utvalg av modeller og størrelser. Om vasen fra Villeroy & Boch- Denne vasen er en del av serien Lave fra Villeroy & Boch.- Laget av stengods.- Organisk, naturinspirert design.- Unik glasering.- Variasjon i utseende kan forekomme. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Collier Vase 16,5x18 Cm - Vaser Porselen Grå - 10-1687-5511

  Villeroy & Boch Manufacture Collier Vase 16,5x18 Cm - Vaser Porselen Grå - 10-1687-5511
  Vasen fra Villeroy & Boch er laget av matt porselen med en trendy, jordnær farge. Den har en vakker struktur for å legge en ekstra dimensjon til designet med et allsidig design perfekt for små buketter og kvister. Smelter elegant sammen med forskjellige interiørdesigner. Om vasen fra Villeroy & Boch- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes også som en beige vase.- Laget av porselen.- Vakker struktur.- Trendy, jordnær farge. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Coffee To Go Krus 35 Cl Socculente - Kaffekopper Porselen Lys Grønn - 10-4868-9205

  Villeroy & Boch Coffee To Go Krus 35 Cl Socculente - Kaffekopper Porselen Lys Grønn - 10-4868-9205
  Kruset fra Villeroy & Boch har et iøyenfallende utseende med en elegant følelse perfekt til kontoret, skolen eller hjemmet. Det er laget av høykvalitets porselen med et dryppfritt lokk i silikon. Dette produktet er et miljøvennlig valg. Om kruset fra Villeroy & Boch- Finnes også som et mindre krus.- Miljøvennlig design.- Kan brukes både hjemme og på farten.- Laget av porselen og silikon. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Coffee To Go Krus 35 Cl - Kaffekopper Porselen Grønn - 10-4868-9352

  Villeroy & Boch Coffee To Go Krus 35 Cl - Kaffekopper Porselen Grønn - 10-4868-9352
  Kruset fra Villeroy & Boch har et iøyenfallende utseende med en elegant følelse perfekt til kontoret, skolen eller hjemmet. Det er laget av høykvalitets porselen med et dryppfritt lokk i silikon. Dette produktet er et miljøvennlig valg. Om kruset fra Villeroy & Boch- Finnes også som et mindre krus.- Miljøvennlig design.- Kan brukes både hjemme og på farten.- Laget av porselen og silikon. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Coffee To Go Krus 29 Cl - Kaffekopper Porselen Grønn - 10-4868-9350

  Villeroy & Boch Coffee To Go Krus 29 Cl - Kaffekopper Porselen Grønn - 10-4868-9350
  Kruset fra Villeroy & Boch har et iøyenfallende utseende med en elegant følelse perfekt til kontoret, skolen eller hjemmet. Det er laget av høykvalitets porselen med et dryppfritt lokk i silikon. Dette produktet er et miljøvennlig valg. Om kruset fra Villeroy & Boch- Finnes også som et større krus.- Miljøvennlig design.- Kan brukes både hjemme og på farten.- Laget av porselen og silikon. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Krus 19 Cl - Kaffekopper Steingods Grå - 10-4259-1300

  Villeroy & Boch Lave Krus 19 Cl - Kaffekopper Steingods Grå - 10-4259-1300
  Kruset fra Villeroy & Boch har et skandinavisk design i stengods med en intens, rustikk følelse. Det har spesiell glasering med flere nyanser for å gjøre hvert produkt unikt. Det har et allsidig utseende perfekt til både hverdag og fest. Variasjon i utseende kan forekomme. Om kruset fra Villeroy & Boch- Fra kolleksjonen Lave.- Laget av stengods.- Skandinavisk design.- Unik glasering.- Finnes i forskjellige farger.- Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon.Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin.- Produktet kan brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.