Andre varemerker

Zalto

 • Zalto Universal vinglass 53 cl

  Zalto Universal vinglass 53 cl
  Zalto Universal vinglass 53 cl Denk`Art er et veldig tynt vinglass med slank kropp fra den østerrikske krystallglassprodusenten Zalto. Glasset er designet for røde og hvite viner. Zalto er kjent for å lage de tynneste glassene i verden, og dette vinglasset er ikke noe unntak. Et mesterverk som virkelig fremhever alle aspekter i vinen, både visuelt og smaksmessig. Munnblåst av dyktige håndverkere i svært klart krystallglass. 1 stk Zalto Universal vinglass 53 cl Høyde: 235 mm Volum: 530 ml Tåler maskinoppvask, men det anbefales å vaske det for hånd for lengre levetid.
 • Zalto Denk`Art champagneglass

  Zalto Denk`Art champagneglass
  Zalto Denk`Art champagneglass. Et svært tynt champagneglass med en slank kropp fra den østerrikske krystallglassprodusenten Zalto. Dette champagneglasset har en bred form som flater ut på toppen, noe som bidrar til skumstabilitet og aromaintensivering. Zalto er kjent for å lage de tynneste glassene i verden, og dette champagneglasset er ikke noe unntak. Et mesterverk som virkelig fremhever alle aspekter i champagnen, både visuelt og smaksmessig. Munnblåst av dyktige håndverkere i svært klart krystallglass. 1 stk Zalto Denk`Art champagneglass Høyde: 240 mm Volum: 220 ml Tåler maskinoppvask, men det anbefales å vaske det for hånd for lengre levetid.
 • Zalto Denk`Art dessertvinglass

  Zalto Denk`Art dessertvinglass
  Zalto Denk`Art dessertvinglass er et svært tynt hetvinsglass med en vid utforming fra den østerrikske krystallglassprodusenten Zalto. Dette dessertvinglasset har en diamantformet kopp, som bidrar til å utvikle smaker og til at vinen kan luftes på en god måte. Zalto er kjent for å lage de tynneste glassene i verden, og dette dessertvinglasset er ikke noe unntak. Et mesterverk som virkelig fremhever alle aspekter i ølet, både visuelt og smaksmessig. Munnblåst av dyktige håndverkere i svært klart krystallglass. 1 stk Zalto Denk`Art dessertvinglass Høyde: 230 mm Volum: 320 ml Tåler maskinoppvask, men det anbefales å vaske det for hånd for lengre levetid.
 • Zalto Denk`Art bordeaux vinglass

  Zalto Denk`Art bordeaux vinglass
  Zalto Denk`Art bordeaux vinglass er et svært tynt rødvinsglass med en svært bred form fra den østerrikske krystallglassprodusenten Zalto. Dette rødvinsglass har en bred og stor form, som bidrar til å utvikle smaker og til at vinen kan luftes på en god måte. Passer utmerket til bordeaux-viner som er rike på tanniner. Zalto er kjent for å lage de tynneste glassene i verden, og dette vinglasset er ikke noe unntak. Et mesterverk som virkelig fremhever alle aspekter i vinen, både visuelt og smaksmessig. Munnblåst av dyktige håndverkere i svært klart krystallglass. 1 stk Zalto Denk`Art bordeaux vinglass Høyde: 240 mm Volum: 765 ml Tåler maskinoppvask, men det anbefales å vaske det for hånd for lengre levetid.
 • Zalto Denk`Art burgundy vinglass

  Zalto Denk`Art burgundy vinglass
  Zalto Denk`Art burgundy vinglass er et veldig tynt rødvinsglass med en ekstremt bred form fra den østerrikske krystallglassprodusenten Zalto. Dette rødvinsglasset har en bred og stor form som får frem fruktighet og sødme samtidig som den demper grovhet og balanserer det høye syreinnholdet. Zalto er kjent for å lage de tynneste glassene i verden, og dette vinglasset er ikke noe unntak. Et mesterverk som virkelig fremhever alle aspekter i vinen, både visuelt og smaksmessig. Munnblåst av dyktige håndverkere i svært klart krystallglass. 1 st Zalto Denk`Art burgundy vinglass Høyde: 230 mm Volum: 960 ml Tåler maskinoppvask, men det anbefales å vaske det for hånd for lengre levetid.
 • Zalto Denk`Art hvitvinsglass

  Zalto Denk`Art hvitvinsglass
  Zalto Denk`Art hvitvinsglass er et svært tynt vinglass med en slank kropp fra den østerrikske krystallglassprodusenten Zalto. Glasset er designet for hvite viner. Zalto er kjent for å lage de tynneste glassene i verden, og dette vinglasset er ikke noe unntak. Et mesterverk som virkelig fremhever alle aspekter i vinen, både visuelt og smaksmessig. Munnblåst av dyktige håndverkere i svært klart krystallglass. 1 stk Zalto Denk`Art hvitvinsglass Høyde: 230 mm Volum: 400 ml Tåler maskinoppvask, men det anbefales å vaske det for hånd for lengre levetid.