Glass og porselen » Glass » Vinglass

Varemerker på vinglass:

Iittala vinglass

 • Essence dessertvinglass, 2-pack

  Essence dessertvinsglass fra Iittala, design av Alfredo Häberli. Serien med glass, vinglass, champagneglass og karaffel ble formgitt år 2001. Ideen med serien er å minimere antall glass og at de samtidig skal fungere for forskjellige typer av drinker. Selges i 2-pack.
 • Essence rødvinglass, 2-pack

  Essence rødvinglass fra Iittala, design av Alfredo Häberli. Serien med glass, vinglass, champagneglass og karaffel ble formgitt år 2001. Ideen med serien er å minimere antall glass og at de samtidig skal fungere for forskjellige typer av drinker. Selges i 2-pack.
 • Essence hvitvinglass, 4-pack

  Essence hvitvinglass fra Iittala, design av Alfredo Häberli. Serien med glass, vinglass, champagneglass og karaffel ble formgitt år 2001. Ideen med serien er å minimere antall glass og at de samtidig skal fungere for forskjellige typer av drinker.
 • Essence hvitvinglass, 2-pack

  Essence hvitvinglass fra Iittala, design av Alfredo Häberli. Serien med glass, vinglass, champagneglass og karaffel ble formgitt år 2001. Ideen med serien er å minimere antall glass og at de samtidig skal fungere for forskjellige typer av drinker. Selges i 2-pack.
 • Essence rødvinglass, 4-pack

  Essence rødvinglass fra Iittala, design av Alfredo Häberli. Serien med glass, vinglass, champagneglass og karaffel ble formgitt år 2001. Ideen med serien er å minimere antall glass og at de samtidig skal fungere for forskjellige typer av drinker.
 • Iittala Ultima Thule Musserende Vinglass18cl 2-pakk

  Iittala Ultima Thule Musserende Vinglass18cl 2-pakk fra Iittala