Orrefors vinglass

Store vinglass fra Orrefors for hvitvin eller rødvin. Her finner du Difference, Pulse, More Mature og andre glasserier. Difference og Intermezzo Satin er designet av Erika Lagerbielke. Orrefors Pulse har karakter, volum og funksjon i tidløs design.

Populær i Orrefors vinglass

 • More Mature Vinglass 48 cl 4-pakk

  More Mature Vinglass 48 cl 4-pakk
 • Orrefors More Mature Vinglass 48cl 4-pakning

  Orrefors More Mature Vinglass 48cl 4-pakning
  Elegante vinglas fra Orrefors. Glassene er perfekte når du vil nyte et glass vin med nære og kjære. More-serien ble formgitt av Erika Lagerbielke og hennes tanke var å løfte frem drikkens beste egenskaper og fulle potensiale. Glassene tåler vas
 • Orrefors Merlot Vinglass 57 cl

  Orrefors Merlot Vinglass 57 cl
  Vinglasset fra Merlot er et klassiskt glass som kan brukes til alle typer vin. Glasset har en kapasitet på 57 cl og er en del av Orrefors Merlot serien. Glasset er designet av Erika Lagerbielke og har noen klassiske og tidløse former, som fremhever
 • Orrefors More Vinglass XL 61 cl 4-pack

  Orrefors More Vinglass XL 61 cl 4-pack
  Stort vinglass fra Orrefors populære serie More. Glasset More fra Orrefors er et klassisk designet glass med en tynn kant for den beste drikkeopplevelsen. Kolleksjonen er designet av  Erika Lagerbielke. Erika Lagerbielke har formgitt mange og

Flere tips om Orrefors vinglass

 • Orrefors Intermezzo Blå Rødvinsglass 32 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Klar - 6257418

  Orrefors Intermezzo Blå Rødvinsglass 32 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Klar - 6257418
  Intermezzo Blue, serie som er designet av Erika Lagerbielke. Rødvinsglasset er både elegant og skiller seg ut med sin klare blå dråpe i foten. Serien inneholder alt fra whiskeyglass til vannglass som også kan matches med Intermezzo Satin med hvit dråpe og Air med klar dråpe. Intermezzo som ble lansert i 1985 er en av de første som Erika Lagerbielke designet for Orrefors. Den har blitt en populær klassiker som finnes i mange hjem og er en av Orrefors bestselgere gjennom tidene. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors More Mature Rødvin 48 Cl 4-pk - Vinglass Glass Klar - 6310123

  Orrefors More Mature Rødvin 48 Cl 4-pk - Vinglass Glass Klar - 6310123
  Et sett med 4 vinglass fra serien More. Tidløs og utførlig design av Erika Lagerbielke. Laget med en ambisjon om å få frem de beste kvalitetene og den fulle potensialen fra drikken. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Elixir Vinsmakerglass 4-pakk - Vinglass Klar - 6614004

  Orrefors Elixir Vinsmakerglass 4-pakk - Vinglass Klar - 6614004
  Elixir Vinsmakerglass 4-Pakk fra Orrefors. Vinglass Klar Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Difference Crisp Hvitvinsglass 46 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Klar - 6292118

  Orrefors Difference Crisp Hvitvinsglass 46 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Klar - 6292118
  Difference Crisp passer, akkurat som det høres ut, til friske og unge hvite viner som for eksempel Riesling, Chardonnay, Sauvignon Blanc og rosévin. Formen på glasset understreker friskhet og aromaer av vinen, slik at du virkelig kan oppleve vinen og dens fulle potensiale. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Zephyr Red Wine 48 Cl - Vinglass Glass Klar - 6290817

  Orrefors Zephyr Red Wine 48 Cl - Vinglass Glass Klar - 6290817
  This red wine glass from Orrefors belongs to the Zephyr series, which is designed by Erika Lagerbielke. The series is designed to be beautiful and at the same time wine-friendly, and the aroma and taste of the wine was in focus when the shape was developed. The rounded shape of this glass highlights the aromas of red wines. Zephyr contains all the glasses you need for a successful dinner, from wine glasses to water glasses. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Merlot Vin/vann 60 Cl - Vinglass Glass Klar - 6274220

  Orrefors Merlot Vin/vann 60 Cl - Vinglass Glass Klar - 6274220
  Vinglasset er en del av Orrefors glasserie Merlot som er designet av Erika Lagerbielke. Glassets klassiske og moderne form kombinerer både smaken og duften av vinen for å gi brukeren en utmerket opplevelse. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Blå Vinglass 19 cl

  Orrefors Intermezzo Blå Vinglass 19 cl
  Lekkert vinglass fra den meget velkjente serien Intermezzo fra Orrefors. Glasserien Intermezzo handler om kjærlighet og nyskjerrighet. Glassene har en hemmelighet, en gåte som ser ut som et utropstegn. Intermezzo er en av Orrefors mest solgte seri
 • Orrefors Pulse Vinglass 46 cl 4-pack

  Orrefors Pulse Vinglass 46 cl 4-pack
  Serviset Pulse er designet av Ingegerd Råman. Et moderne glass til en moderne bruker. Et glass som passer like godt på middagsbordet som i oppvaskmaskinen. Pulse kan uten tvil vaskes i oppvaskmaskinen! Glassene selges i 4-pack, og serien inneholder
 • Orrefors Informal Vinglass 2 stk. 36 cl.

  Orrefors Informal Vinglass 2 stk. 36 cl.
  Njut av ett glas vin till vardagen eller till festliga tillfällen - Informal-glaset från Orrefors kan smidigt användas till bägge tillfällen. Glaset är perfekt till vitvin, rosévin och rödvin, men också till en somrig cocktail eller kanske t
 • Orrefors Carat Vinglass, 44 cl 2-stk

  Orrefors Carat Vinglass, 44 cl 2-stk
  Carat vinglass er designet av svenske Lena Bergström for stilfulle og luksuriøse borddekkinger. Juveler og edelsteiner er hennes store inspirasjon som resulterte i denne flotte serien. Bergström har fornyet den slipte krystallen og åpner ditt hje
 • Orrefors Nobel Hvitvinsglass 16 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Grønn - 6267906

  Orrefors Nobel Hvitvinsglass 16 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Grønn - 6267906
  Nobel-middagens helt egne servise designet av Gunnar Cyrén. Glasserien Orrefors Nobel ble skapt i forbindelse med 90-årsdagen for Nobel-middagen i 1991, og enda i dag skåler prisvinnere og kongelige med disse glassene i Stockholm Stadshus hver desembermåned. Glasset er elegant og passer like godt i hjemmet ditt, enten for å feire noe stort, eller hvis du bare ønsker å dekke på med et fint og personlig servise. Det ordinære sortimentet består av fargene rød, svart, blå, gull, sølv og hvit. I desember hvert år i forbindelse med Nobel-feiringen, introduserer Orrefors en ny farge, som eksklusivt er tilgjengelig i handelen neste år. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Merlot Hvitvinsglass - Vinglass Munnblåst Glass Klar - 6274216

  Orrefors Merlot Hvitvinsglass - Vinglass Munnblåst Glass Klar - 6274216
  Vinglasset er en del av Orrefors glasserie Merlot som er designet av Erika Lagerbielke. Glassets klassiske og moderne form kombinerer både smaken og duften av vinen for å gi brukeren en utmerket opplevelse. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Blå Vinglass Bouqet 70 cl

  Orrefors Intermezzo Blå Vinglass Bouqet 70 cl
  Stort og romslig vinglass fra den populære Intermezzo-serien fra Orrefors.  Glasserien Intermezzo handler om kjærlighet og nyskjerrighet. Glassene har en hemmelighet, en gåte som ser ut som et utropstegn. Intermezzo er en av Orrefors mest solgt
 • Orrefors Difference Vinglass Primeur 62 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Klar - 6292120

  Orrefors Difference Vinglass Primeur 62 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Klar - 6292120
  I motsetning til Difference Mature, er dette vinglasset egnet for unge røde viner med en frisk og bær karakter. Difference Primeur tillater aromaer å blomstre i luftige glasset med en konisk topp. Dette gjør glasset egnet for alle unge røde viner, uansett drue. Glasset fra Difference-serien er laget av designeren Erika Lagerbielke i tett samarbeid med vinskribenten Bengt-Göran Kronstam. Laget av ekte krystallglass Munnblåst glass Skandinavisk design av Erika Lagerbielke Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Metropol Vinglass 61cl - Vinglass Munnblåst Krystall Klar - 6410018

  Orrefors Metropol Vinglass 61cl - Vinglass Munnblåst Krystall Klar - 6410018
  This elegant wine glass belongs to Orrefors modern glass series Metropol, designed by Erika Lagerbielke. It is characterized by its sharp edges and the iconic black drop in the shaft. Made of mouth-blown crystal glass in Småland, Sweden. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Difference Fruit Hvitvinsglass 45 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Klar - 6292116

  Orrefors Difference Fruit Hvitvinsglass 45 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Klar - 6292116
  For de fruktige hvite vinene er dette vinglasset det perfekte valget. Difference Fruit har en rund kuppel som smalner av mot glassets topp for at vinens fyldige og fruktige aroma skal trives slik at du virkelig får oppleve vinen og dens fulle potensial. Hell opp et glass Bourgogne, moden Riesling eller kanskje Chablis og nyt! Glasset fra Difference-serien er laget av designeren Erika Lagerbielke i tett samarbeid med vinskribenten Bengt-Göran Kronstam. Laget av ekte krystallglass Munnblåst glass Skandinavisk design av Erika Lagerbielke Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Sense Vinsmakerglass 6-pakk - Vinglass Klar - 6220102

  Orrefors Sense Vinsmakerglass 6-pakk - Vinglass Klar - 6220102
  Sense Vinsmakerglass, 6-Pakk fra Orrefors. Vinglass Klar Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Informal 2-pk 28 Cl - Vinglass Glass Klar - 6402702

  Orrefors Informal 2-pk 28 Cl - Vinglass Glass Klar - 6402702
  Glassene fra Orrefors har et moderne, funksjonelt design perfekt for enhver anledning. De har stilrene detaljer som skaper en følelse av ro og harmoni. De er laget av klart glass med en tynn stilk og en solid fot. Designet av Björn Dahlström. Om glassene fra Orrefors- Perfekte for det moderne hjemmet.- Fra kolleksjonen Informal.- Laget i Sverige Vedlikeholdsinstruksjoner for glassene- Håndvask anbefales. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Metropol Vinglass 40cl - Vinglass Munnblåst Krystall Klar - 6410016

  Orrefors Metropol Vinglass 40cl - Vinglass Munnblåst Krystall Klar - 6410016
  This elegant wine glass belongs to Orrefors modern glass series Metropol, designed by Erika Lagerbielke. It is characterized by its sharp edges and the iconic black drop in the shaft. Made of mouth-blown crystal glass in Småland, Sweden. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Difference Rich Wine Glass 65 Cl - Vinglass Munnblåst Krystall Klar - 6292123

  Orrefors Difference Rich Wine Glass 65 Cl - Vinglass Munnblåst Krystall Klar - 6292123
  Difference Rich Wine Glass, 65 cl fra Orrefors. Vinglass Klar Munnblåst krystall Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Zephyr Red Wine Xl 60 Cl - Vinglass Glass Klar - 6290818

  Orrefors Zephyr Red Wine Xl 60 Cl - Vinglass Glass Klar - 6290818
  This red wine glass from Orrefors belongs to the Zephyr series, which is designed by Erika Lagerbielke. The series is designed to be beautiful and at the same time wine-friendly, and the aroma and taste of the wine was in focus when the shape was developed. The rounded and large shape of this glass creates an even more generous wine experience. Zephyr contains all the glasses you need for a successful dinner, from wine glasses to water glasses. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors More Vin 44 Cl 4-pk - Vinglass Glass Klar - 6310102

  Orrefors More Vin 44 Cl 4-pk - Vinglass Glass Klar - 6310102
  Klassiske vinglass som takket være den tulipanformede klokken og avsmalnende munningen fremhever duft og smak like bra uansett om du velger rød-, hvit- eller rosévin. En tidløs og gjennomarbeidet design av Erika Lagerbielke. Glassene er produsert med en ambisjon om å fremheve drikkens beste egenskaper og fulle potensiale. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Vinglass 44 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Klar - 6257419

  Orrefors Intermezzo Vinglass 44 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Klar - 6257419
  Intermezzo Blå, vinglass rommer 44 centiliter. Serien Intermezzo ble designet av Erika Lagerbielke 1985 og har siden da vært en av Orrefors bestselgende serier gjennom tidene. I serien finnes alt fra snapsglass til karafler og vinglass. Dette elegante vinglasset fungerer like bra til hvit- som til rødvin og er ekstra vakkert til rosé! Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Difference Vinglass Mature 63 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Klar - 6292158

  Orrefors Difference Vinglass Mature 63 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Klar - 6292158
  Difference Mature har en bred og stor kuppel som lar den røde vinen puste for å fremheve lagringen i form av fat og mørk frukt. Derfor passer dette vinglaset spesielt god for de modne røde vinene med mye sammensatte smaker og aromaer. Prøv å smake på for eksempel viner fra Bourgogne, Barolo Bordeaux, Rioja, Napa Valley m.fl. Glassene fra Difference-serien er laget av designeren Erika Lagerbielke i tett samarbeid med vinskribenten Bengt-Göran Kronstam. Laget av ekte krystallglass Munnblåst glass Skandinavisk design av Erika Lagerbielke Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors More Vin Xl 61 Cl 4-pk - Vinglass Glass Klar - 6310112

  Orrefors More Vin Xl 61 Cl 4-pk - Vinglass Glass Klar - 6310112
  Store vinglass fra serien More fra Orrefors, med en romslig klokke som passer best for røde viner. Tidløs og forseggjort design av Erika Lagerbielke. Takket være glassenes form får vinen lufte seg og modne for å oppnå den aller beste smaksopplevelsen. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Blå Vinglass Aroma 62 cl

  Orrefors Intermezzo Blå Vinglass Aroma 62 cl
  Stilrent vinglass fra Orrefors populære serie Intermezzo Blå.  Glasserien Intermezzo handler om kjærlighet og nyskjerrighet. Glassene har en hemmelighet, en gåte som ser ut som et utropstegn. Intermezzo er en av Orrefors mest solgte serier og
 • Orrefors Metropol Rødvinsglass 61 cl

  Orrefors Metropol Rødvinsglass 61 cl
  Metropol serien fra Orrefors byr på munnblåste krystallglass fra glassverket i Småland og med vinglasset som har en kapasitet på 61 cl kan du nå nyte din vin med eleganse. Vinglasset har unike skarpe kanter og er med sin størrelse, perfekt til
 • Orrefors Pulse Vin 46 Cl 4-pakk - Vinglass Glass Klar - 6295302

  Orrefors Pulse Vin 46 Cl 4-pakk - Vinglass Glass Klar - 6295302
  Pulse er en glass-serie som har alt! Glasset har karakter, volum og funksjon som gjør at det oppfyller dagens krav til et godt vinglass. I tillegg til at glasset har en tidløs design, er de også solide og tåler å vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Difference Dessertvinglass Sweet 22 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Klar - 6292112

  Orrefors Difference Dessertvinglass Sweet 22 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Klar - 6292112
  Sweet er glasset fra Difference-serien som er spesialprodusert for søte viner. Det lave glasset gjør at mengder med smaker og aromaer samles for å gi den absolutt beste smaksopplevelsen. Glasset fra Difference-serien er laget av designeren Erika Lagerbielke i tett samarbeid med vinskribenten Bengt-Göran Kronstam. Laget av ekte krystallglass Munnblåst glass Skandinavisk design av Erika Lagerbielke Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Merlot Hvitvinsglass 29 cl

  Orrefors Merlot Hvitvinsglass 29 cl
  Hvitvinsglasset fra Orrefors er skapt i unikt munnblåst glass. De tidløse formene skaper et klassiskt utseende som kan brukes til enhver anledning og alle typer hvitvin. Smakene og aromaene fremheves i dette elegante og fine glasset.
 • Orrefors Nobel Rødvinsglass 20 cl

  Orrefors Nobel Rødvinsglass 20 cl
  Med dette rødvinsglasset kan du dekke bordet som til en nobel prisutdeling. Serien er nemlig skapt i forbindelse med 90-års jubileum på prisutdelingen og utstråler eleganse. Glasset er laget av munnblåst krystall i høy kvalitet av Orrefors glas
 • Orrefors Intermezzo Blå Aroma Vinsmakerglass 62 Cl - Vinglass Klar - 6257460

  Orrefors Intermezzo Blå Aroma Vinsmakerglass 62 Cl - Vinglass Klar - 6257460
  Intermezzo Blå Aroma vinprøveglass er en del av serien som har blitt en av Orrefors mest solgte serie gjennom tidene – Intermezzo. Designet av Erika Lagerbielke allerede i 1985. Intermezzo kjennetegnes av en ikonisk detalj i form av en dråpe i foten. Glassene er laget av ekte krystallglass og er munnblåst i Småland. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • More Mature Vinglass 48 cl 4-pakk

  More Mature Vinglass 48 cl 4-pakk
 • Orrefors Intermezzo Blå Bouquet Vinsmakerglass 70 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Klar - 6257461

  Orrefors Intermezzo Blå Bouquet Vinsmakerglass 70 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Klar - 6257461
  Intermezzo Blue Bouquet Vinprovarglas – Et krystallglass av høy kvalitet og brillians, munnblåst i Småland. Intermezzo lansert i 1985 er en av de første som Erika Lagerbielke designet for Orrefors. Det har blitt en populær klassiker som finnes i mange hjem og er en av Orrefors bestselgere gjennom tidene. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Blå Hvitvinsglass 19 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Klar - 6257416

  Orrefors Intermezzo Blå Hvitvinsglass 19 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Klar - 6257416
  Intermezzo er en elegant serie glass designet av Erika Lagerbielke for Orrefors. Intermezzo er kjennetegnes av en ikonisk detalj i form av en dråpe i foten. Glassene er laget av ekte krystallglass og er blåst i Småland.Intermezzo Blue hvitvinsglass er et stilig glass fra serien som har blitt en av Orrefors bestselgere gjennom tidene. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors More Vinglass 44 cl 4-pack

  Orrefors More Vinglass 44 cl 4-pack
  Orrefors More glass er et klassisk designet glass med en tynn kant som optimerer din drikkeopplevelse med en maksimal nytelse. Kolleksjonen er designet av Erika Lagerbielke. Erika Lagerbielke har i løpet av to tiår tegnet glass som har fanget oppm
 • Orrefors Nobel Rødvinsglass 20 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Gull - 6267918

  Orrefors Nobel Rødvinsglass 20 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Gull - 6267918
  Nobel-middagens helt eget servise, designet av Gunnar Cyrén. Serien Orrefors Nobel ble skapt i forbindelse med 90-årsdagen for Nobel-middagen i 1991. Den dag i dag skåler fremdeles prisvinnere og kongelige med disse glassene i Stockholm Stadshus hver desember. Glasset er elegant og passer like godt i hjemmet ditt. Enten for å feire noe stort, eller bare for å dekke på bordet med et fint og personlig servise. Det ordinære sortimentet består av fargene rød, sort, blå, gull, sølv og hvit. I desember hvert år, i forbindelse med Nobel-feiringen, introduserer Orrefors en ny farge, som kun går å kjøpe i løpet av året etter. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Merlot Vin 45 Cl - Vinglass Glass Klar - 6274218

  Orrefors Merlot Vin 45 Cl - Vinglass Glass Klar - 6274218
  Vinglasset er en del av Orrefors glasserie Merlot som er designet av Erika Lagerbielke. Glassets klassiske og moderne form kombinerer både smaken og duften av vinen for å gi brukeren en utmerket opplevelse. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Carat Vinglass 2-pk - Vinglass Krystall Klar - 6590109

  Orrefors Carat Vinglass 2-pk - Vinglass Krystall Klar - 6590109
  Vinglassene fra Orrefors er perfekte til festlige anledninger og har en vakker, asymmetrisk fot med taktil struktur. De er laget av krystallglass. De har et elegant, romantisk design for å legge det lille ekstra til omgivelsene. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Tåler oppvaskmaskin. Designet av Lena Bergström. Om vinglassene fra Orrefors- Elegant, romantisk design med asymmetrisk fot.- Inspirert av en juvelaktig stein.- Laget av krystallglass.- Perfekte til festlige anledninger.- Diameter: 85 mm.- Høyde: 216 mm.- Kapasitet: 44 cl.- Vekt: 440 g .- Fra kolleksjonen Carat.- Finnes også som et champagneglass.- Finnes også som en lysestake.- Finnes også som en vase.- Designet i Sverige Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Merlot Rødvinsglass 45 cl

  Orrefors Merlot Rødvinsglass 45 cl
  Vinglasset fra Merlot er et klassiskt og universalt glass som du kan bruke til alle typer rødvin. Serien fra Orrefors er designet av Erika Lagerbielke og byr på moderne former i glasset som fremhever vinens smaker og aromaer.
 • Orrefors Difference Sweet Vinglas 22 cl (18 cl)

  Orrefors Difference Sweet Vinglas 22 cl (18 cl)
  Difference Sweet vinglasset passer til desserten. Søte viner med smak av for eksempel honning, sjokolade, nøtter og tørket frukt fremheves og smaksopplevelsen blir fantastisk.Difference er serien som har spesialdesignede glass til hver drikke for
 • Orrefors More Spirits Hvitvinsglass 20 Cl 4-pk - Vinglass Klar - 6310124

  Orrefors More Spirits Hvitvinsglass 20 Cl 4-pk - Vinglass Klar - 6310124
  Et sett med 4 vinglass fra serien More. Tidløs og utførlig design av Erika Lagerbielke. Laget med en ambisjon om å få frem de beste kvalitetene og den fulle potensialen fra drikken. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Metropol Hvitvinsglass 40 cl

  Orrefors Metropol Hvitvinsglass 40 cl
  Med dette vinglasset fra Orrefors Metropol serie, får du et vinglass med en kapasitet på 40 cl. Glasset er perfekt til hvite viner og Erika Lagerbielke har designet dem med fokus på å fremheve smaker og aroma. Metropol serien er også prydet med
 • Orrefors Informal 2-pk 36 Cl - Vinglass Glass Klar - 6402703

  Orrefors Informal 2-pk 36 Cl - Vinglass Glass Klar - 6402703
  Glassene fra Orrefors har et moderne, funksjonelt design perfekt for enhver anledning. De har stilrene detaljer som skaper en følelse av ro og harmoni. De er laget av klart glass med en tynn stilk og en solid fot. Designet av Björn Dahlström. Om glassene fra Orrefors- Perfekte for det moderne hjemmet.- Fra kolleksjonen Informal.- Laget i Sverige Vedlikeholdsinstruksjoner for glassene- Håndvask anbefales. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Informal Vinglass 2 stk. 28 cl.

  Orrefors Informal Vinglass 2 stk. 28 cl.
  Njut av ett glas vin till vardagen eller till festliga tillfällen - Informal-glaset från Orrefors kan smidigt användas till bägge tillfällen. Glaset är perfekt till vitvin, rosévin och rödvin, men också till en somrig cocktail eller kanske t