Tekopper

Tekopper er laget av porselen, glass eller keramikk. Normalt har en tekopp en hank i siden og en skål. Koppene skiller seg fra kaffekopper ved at de er videre og lavere. En tekopp kan romme op til 0,5 liter.

Her finner du et samlet utvalg av tekopper og tekrus fra popuære merkevarer. Se ensfargede kopper og kopper med mønster fra Rörstrand, Arabia med flere.

Populær i tekopper

Flere tips om tekopper

 • Parodia tekopp med fat, grå

  Parodia tekopp med fat, grå
 • Wedgwood Arris Geometric Tekopp m/Skål

  Wedgwood Arris Geometric Tekopp m/Skål
  Elegant tekopp med skål fra Wedwood i serien Arris Geometric. Tekoppen er en del av den elegante kolleksjonen Arris som kommer med servisedeler i flotte geometriske mønster med svart, hvit og gull som hovedfarger. Tekoppen med skål er dekorert med
 • Colormix tekopp 45 cl antrasittgrå

  Colormix tekopp 45 cl antrasittgrå
 • Ernst Sitat Tekopp "I Det Enkla" - Tekopper Stengods Mørk Grå - 245730

  Ernst Sitat Tekopp
  Tekopp fra Ernst Kirchsteiger med sitatet "I det enkla bor det vackra", en del av et servise med en rekke krus, kanner og skåler med fine sitater fra Ernst. Hvorfor ikke spre en litt ekstra koselig faktor i hjemmet ditt med disse enkle koppene i stengods i vakre milde farger? Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Wik & Walsøe Slåpeblom Tekopp 30 Cl Med Tallerken - Tekopper Benporselen Grønn - 55218

  Wik & Walsøe Slåpeblom Tekopp 30 Cl Med Tallerken - Tekopper Benporselen Grønn - 55218
  Tekoppen fra Wik & Walsøe har en subtil blomstermønster med en dempet farge med en vakker, organisk form. Den har et romantisk utseende med en inspirasjon fra naturen og en bølget kant som skaper en følelse av ro og harmoni. Tekoppen er laget av slitesterkt benporselen med høy kvalitet med en varm, hvit farge. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tekoppen fra Wik & Walsøe- Inspirasjon fra naturen.- Subtil blomstermønster.- Laget av benporselen.- Slitesterkt materiale med høy kvalitet.- Varm, hvit farge.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Slåpeblom.- Kapasitet: 30 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • V.W.VERA LACE TEKOPP MED SKÅL

  V.W.VERA LACE TEKOPP MED SKÅL
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Nathalie Platinum Tekopp m/Skål 45cl

  Porsgrunds Porselænsfabrik Nathalie Platinum Tekopp m/Skål 45cl
  Nathalie er et vakkert og stilrent benporselensservise som passer inn i de fleste interiørstiler. Det har et rent uttrykk, dekorert med en elegant «kjærlighetslenke» i platina. Serviset passer perfekt sammen med serviset Cecilie, dersom du øsnke
 • Marimekko Seireeni tekopp, 2,5 dl, terra/blue

  Marimekko Seireeni tekopp, 2,5 dl, terra/blue
  En god kopp te er en god investering som gjør morgenen enda litt bedre. Denne koppen i OIVA-serien fra Marimekko er laget av slitesterkt, brunt steintøy og tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, stekeovn og fryser. Den rommer 2,5 desiliter og er dek
 • Design Letters Personlig Krus L - Tekopper Benporselen Hvit - 10201000-L

  Design Letters Personlig Krus L - Tekopper Benporselen Hvit - 10201000-L
  Et personlig porselenskrus fra danske Design Letters. Kruset er utsmykket med Arne Jacobsens bokstaver fra 1937. Bruk kruset til drikke fra, eller ha det som en oppbevaringskrukke eller dekorasjon. Velg mellom bokstavene A-Z, Æ og Ø. SpesifikasjonerKrus fra Design Letters, dekorert med en bokstav: A-Z, Æ eller Ø Laget i porselen av høy kvalitet Skriften er designet av Arne Jacobsen i 1937 Brukes til varm drikke, eller som pynt Størrelse: 17x7,5 cm Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Soft Kaffe 4-pakk - Tekopper Glass Klar - 25168

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Soft Kaffe 4-pakk - Tekopper Glass Klar - 25168
  Blyfritt glass. Tåler varme væsker. Tåler oppvaskmaskin, maks. 50-55°C. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Tekopp 50 cl

  Rörstrand Mon Amie Tekopp 50 cl
  En tekopp fra porselensserien Mon Amie. Tekoppen har en spesiell karakter og et fantastisk mønster. En sankthansaften på 1940-tallet satt den da ukjente formgiveren Marianne Westman og skisset på en hvit blomst i sommersolen. Noen år sener
 • Terres de rêves tekopp, mørkeblå/rust

  Terres de rêves tekopp, mørkeblå/rust
 • Ernst Citat I Det Enkla Tekopper 4-pk - Tekopper Stengods Grå - 142007

  Ernst Citat I Det Enkla Tekopper 4-pk - Tekopper Stengods Grå - 142007
  Tekoppene fra Ernst Kirchsteiger har et utmerket design i stentøy med en inspirerende sitat på siden og en minimalistisk, enkel look perfekt til både hverdag og fest. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Velg mellom ulike farger. Om tekoppene fra Ernst Kirchsteiger- Disse tekoppene er en del av serien Citat I Det Enkla fra Ernst Kirchsteiger.- Laget av stentøy.- Dekorativ tekst med en inspirerende sitat.- Enkelt, rent design.- Høyde: 78 mm.- Diameter: 125 mm.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Flora Kopp Med Skål 27 Cl Magnolia - Tekopper Benporselen Hvit - 1017548

  Royal Copenhagen Flora Kopp Med Skål 27 Cl Magnolia - Tekopper Benporselen Hvit - 1017548
  Flora kopp med skål fra Royal Copenhagen. Designet av danske Anja Vang Kragh. Flora er en vakker serie, hvor hver del er utstyrt med en unik blomst. Inspirasjonen til serien kommer fra en blanding av viktoriansk kunst og Hanakotoba, som er en japansk kommunikasjonsmåte der blomster er en måte å formidle budskapet sitt på. Må vaskes for hånd, tåler ikke mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Design Letters Personlig Krus O - Tekopper Benporselen Hvit - 10201000-O

  Design Letters Personlig Krus O - Tekopper Benporselen Hvit - 10201000-O
  Et personlig porselenskrus fra danske Design Letters. Kruset er utsmykket med Arne Jacobsens bokstaver fra 1937. Bruk kruset til drikke fra, eller ha det som en oppbevaringskrukke eller dekorasjon. Velg mellom bokstavene A-Z, Æ og Ø. SpesifikasjonerKrus fra Design Letters, dekorert med en bokstav: A-Z, Æ eller Ø Laget i porselen av høy kvalitet Skriften er designet av Arne Jacobsen i 1937 Brukes til varm drikke, eller som pynt Størrelse: 17x7,5 cm Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Cellini Kaffe/tekopp 20 Cl - Tekopper Porselen Hvit - 1046001300

  Villeroy & Boch Cellini Kaffe/tekopp 20 Cl - Tekopper Porselen Hvit - 1046001300
  Cellini kopp fra Villeroy & Boch. Serien er inspirert av renessansestilen. Det detaljerte mønsteret gir porselenet en vakker, men samtidig stilig design. Laget av premium porselen som tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Banquet Tekopp 19 cl Hvit

  Normann Copenhagen Banquet Tekopp 19 cl Hvit
  Drikk din varme favorittdrink i stil! Inviter hjem til deilige tebobler med kaffe og moro med disse fantastiske magiske teskjeene. Tivoli i København har vært involvert i utformingen av designet, og du finner produktene i Normann Copenhagen. I vakk
 • Gio Tekopp & Skål Bxd

  Gio Tekopp & Skål Bxd
 • Marimekko Oiva/seireeni Tekopp 25 Cl Mørkeblå/terra - Tekopper Stengods Mørk Blå - 072251-850

  Marimekko Oiva/seireeni Tekopp 25 Cl Mørkeblå/terra - Tekopper Stengods Mørk Blå - 072251-850
  Tekoppen fra Marimekko er laget av brunt stentøy med et vakkert, bølgete mønster og en harmonisk fargekombinasjon. Designet av Maija Isola & Kristina Isola. Om tekoppen fra Marimekko- Designeren er Maija Isola & Kristina Isola.- Kombiner tekoppen med en Seireeni tekanne fra Marimekko.- Kapasitet: 25 cl.- Denne tekoppen er en del av serien Seireeni fra Marimekko. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppen- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Wedgwood Cornucopia Tekopp 15cl

  Wedgwood Cornucopia Tekopp 15cl
 • Tekopp m fat Svart

  Tekopp m fat Svart
 • Grainy tekopp m/hank mørkeblå

  Grainy tekopp m/hank mørkeblå
 • Colormix tekopp 45 cl hvit

  Colormix tekopp 45 cl hvit
 • Villeroy & Boch New Wave Underskål til Kaffe/Tekopp

  Villeroy & Boch New Wave Underskål til Kaffe/Tekopp
  Underskål til kaffe og tekopp fra den asymmetriske serien New Wave fra Villeroy & Boch. Buede linjer og asymmetriske former pryder porselensserviset, som har vært en av Villeroy & Bochs bestselgende serier. Underskålen tilfører et stilfullt preg
 • Ernst Tekopp Med Tallerken Sand - Tekopper Stengods Hvit - 243611

  Ernst Tekopp Med Tallerken Sand - Tekopper Stengods Hvit - 243611
  Tekoppen fra Ernst Kirchsteiger har et avrundet design i stentøy med et minimalistisk øre på en side for bedre grep og en matchende koppeskål. Velg mellom ulike farger. Om tekoppen fra Ernst Kirchsteiger- Laget av stentøy.- Flatt, minimalistisk øre på en side.- Matchende fat er inkludert.- Kopp: Ø13 cm x H5.5 cm.- Åpning: Ø11.5 cm.- Tallerken: Ø14.2 cm x H2 cm.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Gustavsberg Röd Aster Tekopp Med Skål Kjegle - Tekopper Mix - 422410

  Gustavsberg Röd Aster Tekopp Med Skål Kjegle - Tekopper Mix - 422410
  Vakkert tegods i dekoren Röd Aster formet av Stig Lindberg, rommer ca 300 ml Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Eva Tekopp konisk

  Eva Tekopp konisk
 • Paratiisi Fat til tekopp 16,5 cm

  Paratiisi Fat til tekopp 16,5 cm
 • Pillivuyt Eden Tekopp 27cl

  Pillivuyt Eden Tekopp 27cl
 • Wik & Walsøe Alveskog Tekopp - Tekopper Brun - 66020

  Wik & Walsøe Alveskog Tekopp - Tekopper Brun - 66020
  Kolleksjonen har den klassiske vakre designen som Wik & Walsøe er kjent for. Porselenet kjennetegnes ved sin vakre glansfulle glasur og rene klang. Feltspat kan fint brukes i mikrobølgeovn. Det kan også settes i stekeovnen, men man bør da være oppmerksom på at store temperatursvingninger kan forårsake termosjokk, slik at gjenstanden knuser. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Tekopp Med Skål - Tekopper Porselen Hvit - 1025251260

  Villeroy & Boch New Wave Tekopp Med Skål - Tekopper Porselen Hvit - 1025251260
  New Wave tekopp og skål fra Villeroy & Boch. Denne tekoppen med tilhørende fat er en del av serien New Wave, som er preget av sin innovative form. Den svevende formen på håndtaket er både elegant og ergonomisk. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Wedgwood Wonderlust Tekopper og Skål 4 stk

  Wedgwood Wonderlust Tekopper og Skål 4 stk
  Gjør et utsagn med dette Wonderlust Teacup and Saucer Gift Set of 4. Med fire fargerike og nysgjerrige design: Sapphire Garden, Waterlily, Pink Lotus og Golden Parrot. Nyt mønstrene og utforsk historiene som dekorerer disse vakre stykkene.
 • Design Letters Personlig Krus T - Tekopper Benporselen Hvit - 10201000-T

  Design Letters Personlig Krus T - Tekopper Benporselen Hvit - 10201000-T
  Et personlig porselenskrus fra danske Design Letters. Kruset er utsmykket med Arne Jacobsens bokstaver fra 1937. Bruk kruset til drikke fra, eller ha det som en oppbevaringskrukke eller dekorasjon. Velg mellom bokstavene A-Z, Æ og Ø. SpesifikasjonerKrus fra Design Letters, dekorert med en bokstav: A-Z, Æ eller Ø Laget i porselen av høy kvalitet Skriften er designet av Arne Jacobsen i 1937 Brukes til varm drikke, eller som pynt Størrelse: 17x7,5 cm Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Tid Tekopp m/Skål 45cl

  Porsgrunds Porselænsfabrik Tid Tekopp m/Skål 45cl
  Stor tekopp 45 cl med skål med dekor Tid
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp 33 Cl - Tekopper Keramikk Terracotta - 14233

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp 33 Cl - Tekopper Keramikk Terracotta - 14233
  Koppen fra Heirol er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Den har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om koppen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Modern Grace Tekopp Med Skål - Tekopper Benporselen Hvit - 1045101260

  Villeroy & Boch Modern Grace Tekopp Med Skål - Tekopper Benporselen Hvit - 1045101260
  Modern Grace tekopp med skål fra Villeroy & Boch. Denne tekoppen med tilhørende skål er en del av serien Modern Grace, et veldig elegant servise hvor designeren hadde moderne tradisjoner i tankene da serien ble formgitt. Settet er laget av det slitesterke materialet benporselent, som tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Holder 8 cl. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Wedgwood Celestial Platinium Tekopp 15cl

  Wedgwood Celestial Platinium Tekopp 15cl
 • Gustavsberg Blå Aster tekopp med skål, 25 cl

  Gustavsberg Blå Aster tekopp med skål, 25 cl
  Tekopp med skål i Blue Aster-serien fra Gustavsbergs Porslinsfabrik, designet av Stig Lindberg. Både kopp og skål er laget av benporselen med gjennomsiktig glasur. Koppen rommer 250 milliliter og skålen har en diameter på 22 cm. Tåler mikrobøl
 • Gustavsberg Rød Aster tekopp med skål, 25 cl

  Gustavsberg Rød Aster tekopp med skål, 25 cl
  Tekopp med skål fra Gustavsbergs Porslinsfabrik. Både koppen og skålen er laget av benporselen med gjennomsiktig glasur og er dekorert med Red Aster-mønsteret designet av Stig Lindberg. Koppen rommer 250 milliliter og har en diameter på 15 cm. S
 • Rörstrand Ostindia Fat til Tekopp 27 cl

  Rörstrand Ostindia Fat til Tekopp 27 cl
  Et vakkert tefat fra Rørstrand og porselensserien Ostindia. Designet stammer fra den forliste ostindiakrysseren Götheborg, der godset ble skylt i land i 1745. Et skår ble senere funnet av den da ukjente designeren Emmy Alstrøm, som senere utvikl
 • Royal Copenhagen Princess Tekopp Med Skål 20 Cl Blå - Tekopper Porselen Hvit - 1017247

  Royal Copenhagen Princess Tekopp Med Skål 20 Cl Blå - Tekopper Porselen Hvit - 1017247
  The Princess series is romantic with a light touch. Originally designed as a tea service in the 19th century, the pattern was first produced as dinnerware a century later in 1978. With borders encircled by delicate lace, its hand-painted fluted pattern whispers a resemblance to Blue Fluted dinnerware. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Wedgwood Intaglio Tekopp m/Skål

  Wedgwood Intaglio Tekopp m/Skål
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Cecilie Platinum Tekopp m/Skål 45cl

  Porsgrunds Porselænsfabrik Cecilie Platinum Tekopp m/Skål 45cl
  Cecilie er designet av Maud Gjeruldsen Bugge og ble lansert i 2011. Denne elegante dekoren er inspirert av yndige silhuetter fra løv og grener i motlys. Cecilie er et nydelig servise i benporselen som kommer med både gull og platina dekor. Cecilie
 • Tokyo Design Nippon Blue Tekopp 18 Cl Lines - Tekopper Porselen Blå - 16036

  Tokyo Design Nippon Blue Tekopp 18 Cl Lines - Tekopper Porselen Blå - 16036
  Tekoppen fra Tokyo Design har en typisk, japansk stil med et geometrisk mønster med en dypblå farge. Den har en moderne twist med en liten størrelse for bedre grep. Tekoppen har et håndlaget design i høykvalitets porselen til hverdagsbruk. Matche med enfarget porselen for en enklere stil eller velg ulike kombinasjoner for å skape en mer personlig borddekking. Om fra Tokyo Design- Håndlaget design.- Typisk, japansk stil.- Blått, geometrisk mønster.- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Nippon Blue.- 18 cl Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Design Letters Personlig Porselenskrus O - Tekopper Benporselen Sort - 10204000-O

  Design Letters Personlig Porselenskrus O - Tekopper Benporselen Sort - 10204000-O
  Et sort personlig porselenskrus fra danske Design Letters. Kruset er utsmykket med en bokstav i Arne Jacobsens design fra 1937. Bruk kruset til drikke, eller som en oppbevaringskrukke eller pynt. Velg mellom bokstavene A-Z. Spesifikasjoner Et krus fra Design Letters med en av bokstavene A-Z Laget av benporselen i høy kvalitetSkriften er designet av Arne Jacobsen i 1937 Brukes til varm drikke, eller som pynt Størrelse: 17x7,5 cm Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Nathalie Gull Tekopp m/Skål 45cl

  Porsgrunds Porselænsfabrik Nathalie Gull Tekopp m/Skål 45cl
  Nathalie er et vakkert og stilrent benporselensservise som passer inn i de fleste interiørstiler. Det har et rent uttrykk, dekorert med en elegant «kjærlighetslenke» i gull. Serviset passer perfekt sammen med serviset Cecilie, dersom du øsnker m
 • All Time Tekopp Hvit 27 cl

  All Time Tekopp Hvit 27 cl
 • Morris Tekopp og fat Strawberry Thief

  Morris Tekopp og fat Strawberry Thief
 • Royal Copenhagen Princess Kopp 33cl - Tekopper Hvit - 1026448

  Royal Copenhagen Princess Kopp 33cl - Tekopper Hvit - 1026448
  Princess Kopp 33cl fra Royal Copenhagen. Tekopper Hvit Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Design Letters Personlig Krus N - Tekopper Benporselen Hvit - 10201000-N

  Design Letters Personlig Krus N - Tekopper Benporselen Hvit - 10201000-N
  Et personlig porselenskrus fra danske Design Letters. Kruset er utsmykket med Arne Jacobsens bokstaver fra 1937. Bruk kruset til drikke fra, eller ha det som en oppbevaringskrukke eller dekorasjon. Velg mellom bokstavene A-Z, Æ og Ø. SpesifikasjonerKrus fra Design Letters, dekorert med en bokstav: A-Z, Æ eller Ø Laget i porselen av høy kvalitet Skriften er designet av Arne Jacobsen i 1937 Brukes til varm drikke, eller som pynt Størrelse: 17x7,5 cm Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Terres de rêves tekopp 28 cl Smokey Blue/Misty Grey

  Terres de rêves tekopp 28 cl Smokey Blue/Misty Grey

Kinesiske tekopper med lokk

Tekopper fra Kina har innvendig tesil og lokk. Metoden for å lage te er å plassere teblader direkte i tekoppen. Grønn te skal få lov til å trekke i 2-3 minutter. Styrken på te kan varieres ved å endre trekketiden eller mengden teblader.

Å brygge te på best mulig måte

Å brygge sin egen te er ikke bare å blande varmt vann med blader. Det er et par ting å se etter de beste resultatene.

Vannet skal være frisk og kaldt vann fra springen.. Sørg for ikke å koke vannet i lang tid eller gjentatte ganger siden det gjør oksygenfattig vann, som igjen påvirker negativt smak.

Temperaturen varierer avhengig av tesort du ønsker å brygge. Svart te skal ha virkelig varmt vann (90-100 grader), mens grønn te blir bedre med en lavere temperatur rundt 80 grader.

Oppmalt teblader ikke trekke så lenge de grove bladene.

Lang historie av tedrikking

Te er en drikk som vi mest sannsynlig har drukket lenge før den kristne æra begynte. Fra begynnelsen var nok te i sin enkleste form blader i vann. Den første historien om den kokte te er fra ca 2700 f.Kr. når den kinesisk keiser Shennong ved en feil skulle ha vært teblader i kokende vann. Han likte smaken og skal da ha gitt ordre om å dyrke te busker.

I årene siden Tang-dynastiet dukket opp i Kina var te den nasjonale drikke. I 780 skrevet den første boken på te - Chajing. Boken ble skrevet av Lu Yu og inneholder massevis av kunnskap om te og beskrivelser av hvordan te skal tilberedes og konsumeres.

Det var ingen te i Europa før i 1610 da den nederlandske begynner å importere te. Det var i begynnelsen en relativt dyr drink, noe som betydde at bare høy samfunnet kunne ha råd til å konsumere denne nyheten.