Tekopper

Tekopper er laget av porselen, glass eller keramikk. Normalt har en tekopp en hank i siden og en skål. Koppene skiller seg fra kaffekopper ved at de er videre og lavere. En tekopp kan romme op til 0,5 liter.

Her finner du et samlet utvalg av tekopper og tekrus fra popuære merkevarer. Se ensfargede kopper og kopper med mønster fra Rörstrand, Arabia med flere.

Populær i tekopper

Flere tips om tekopper

 • Arabia Arctica Fat til Tekopp 16 cm

  Arabia Arctica Fat til Tekopp 16 cm
  Et stilrent fat fra serviset Arctica produsert av Arabia. Fatet har en diameter på 16 cm og kan vaskes i oppvaskmaskin.  Porselenserien Arctica er en meget stilren og naturlig vakker serie. Med et design som minner om det friske og vakre a
 • Wedgwood Celestial Platinium Skål T Tekopp 15cl

  Wedgwood Celestial Platinium Skål T Tekopp 15cl
 • Wedgwood Vera Wang Lace Gold Tekopp med Skål

  Wedgwood Vera Wang Lace Gold Tekopp med Skål
  Tekopp med skål fra Wedgwoods elegante servise Vera Wang Lace Gold. Vera Wang har designet det flotte serviset Lace Gold med detaljer inspirert fra hennes verdensberømte brudekolleksjon. Tekoppen og skålens hvite benporselen er designet med luksur
 • Creatures of Curiosity Tekopp og fat Black & Cream

  Creatures of Curiosity Tekopp og fat Black & Cream
 • Terres de rêves tekopp 28 cl Smokey Blue/Misty Grey

  Terres de rêves tekopp 28 cl Smokey Blue/Misty Grey
 • Wedgwood Vera Wang Lace Tekopp Med Skål 15cl

  Wedgwood Vera Wang Lace Tekopp Med Skål 15cl
  Tekopp fra serviset Vera Wang Lace fra Wedgwood. Vera Wang har designet serviset Lace med inspirasjon fra luksuriøse detaljer fra hennes egne brudekjolekolleksjoner. Mønsteret i serviset kombinerer blomster med blonder på et helt unikt vis og skap
 • Royal Copenhagen Flora Kopp Med Skål 27 Cl Rhododendron - Tekopper Benporselen Hvit - 1017545

  Royal Copenhagen Flora Kopp Med Skål 27 Cl Rhododendron - Tekopper Benporselen Hvit - 1017545
  Flora kopp med skål fra Royal Copenhagen. Designet av danske Anja Vang Kragh. Flora er en vakker serie, hvor hver del er utstyrt med en unik blomst. Inspirasjonen til serien kommer fra en blanding av viktoriansk kunst og Hanakotoba, som er en japansk kommunikasjonsmåte der blomster er en måte å formidle budskapet sitt på. Må vaskes for hånd, tåler ikke mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Wedgwood Jasper Conran Platinum Tekopp m/Skål 15cl

  Wedgwood Jasper Conran Platinum Tekopp m/Skål 15cl
 • Wedgwood Edme Plain Skål Til Tekopp

  Wedgwood Edme Plain Skål Til Tekopp
  Edme er en Wedgwood klassiker fra 1908. Et steingods servise der gjør seg både til fest og til en hyggelig søndagsfrokost.
 • Royal Copenhagen Flora Kopp Med Skål 27 Cl Dagens Blomst - Tekopper Benporselen Hvit - 1017538

  Royal Copenhagen Flora Kopp Med Skål 27 Cl Dagens Blomst - Tekopper Benporselen Hvit - 1017538
  Flora kopp med skål fra Royal Copenhagen. Designet av danske Anja Vang Kragh. Flora er en vakker serie, hvor hver del er utstyrt med en unik blomst. Inspirasjonen til serien kommer fra en blanding av viktoriansk kunst og Hanakotoba, som er en japansk kommunikasjonsmåte der blomster er en måte å formidle budskapet sitt på. Må vaskes for hånd, tåler ikke mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Spode Morris & Co Tekopp Med Tallerken Honeysuckle - Tekopper Porselen Multi - MCOC8751-X

  Spode Morris & Co Tekopp Med Tallerken Honeysuckle - Tekopper Porselen Multi - MCOC8751-X
  Tekoppen fra Spode har et unikt design med et lekent mønster med vakre farger for å lysne opp bordsettingen. Den har en inkludert koppeskål med et matchende mønster. Den er laget av høykvalitets porselen perfekt til hverdag eller fest. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om tekoppen fra Spode- Fra kolleksjonen Morris & Co.- Tekoppen er designet for Morris & Co''s 160 års jubileum.- Leveres i en gaveeske.- Laget av porselen.- Ikonisk utseende.- Tekoppen kommer i ulike modeller. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • All Time Tekopp Hvit 27 cl

  All Time Tekopp Hvit 27 cl
 • Nachtmann Noblesse Tekopp 35 Cl 2-pk - Tekopper Krystall Klar - 103771

  Nachtmann Noblesse Tekopp 35 Cl 2-pk - Tekopper Krystall Klar - 103771
  Tekoppen fra Nachtmann har et luksuriøst design i fint krystallglass med et diamantmønster for et sofistikert og elegant touch. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tekoppen fra Nachtmann- Fra kolleksjonen Noblesse.- Laget av krystallglass.- Antall i pakken: 2- Luksuriøst design.- Iøyenfallende diamantmønster. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Elokuun Varjot Krus 40 Cl Terra / - Tekopper Stengods Grønn - 071583-860

  Marimekko Elokuun Varjot Krus 40 Cl Terra / - Tekopper Stengods Grønn - 071583-860
  Kruset fra Marimekko har et klassisk design med et håndtak og et naturinspirert mønster. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Designet av Maija Louekari. Om kruset fra Marimekko- Klassisk design.- Håndtak.- Naturinspirert mønster.- Kapasitet: 40 cl.- Bredde: 95 mm.- Høyde: 100 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler fryser.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Design Letters Personlig Krus K - Tekopper Benporselen Hvit - 10201000-K

  Design Letters Personlig Krus K - Tekopper Benporselen Hvit - 10201000-K
  Et personlig porselenskrus fra danske Design Letters. Kruset er utsmykket med Arne Jacobsens bokstaver fra 1937. Bruk kruset til drikke fra, eller ha det som en oppbevaringskrukke eller dekorasjon. Velg mellom bokstavene A-Z, Æ og Ø. SpesifikasjonerKrus fra Design Letters, dekorert med en bokstav: A-Z, Æ eller Ø Laget i porselen av høy kvalitet Skriften er designet av Arne Jacobsen i 1937 Brukes til varm drikke, eller som pynt Størrelse: 17x7,5 cm Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Wedgwood Vera Wang Lace Skål Til Tekopp 15cl

  Wedgwood Vera Wang Lace Skål Til Tekopp 15cl
  Skål til tekopp fra serviset Vera Wang Lace fra Wedgwood. Vera Wang har designet serviset Lace med inspirasjon fra luksuriøse detaljer fra hennes egne brudekjolekolleksjoner. Mønsteret i serviset kombinerer blomster med blonder på et helt unikt v
 • Villeroy & Boch Manoir Tekopp 20cl

  Villeroy & Boch Manoir Tekopp 20cl
  Tekopp på 20 cl fra flotte Manoir. Det klassiske serviset fra Villeroy og Boch kommer i et elegant design med ekspressive relieffer som gjør serien flott både til hverdag og fest. Tekoppen kan kombineres med skål i samme design som finnes her. Se
 • Rörstrand Swedish Grace Snø Skål Til Tekopp

  Rörstrand Swedish Grace Snø Skål Til Tekopp
  Skål til tekopp 45cl fra Rörstrand i serien Swedish Grace snø. Med en inspirasjon av hveteaks som svaier grasiøst i sommervinden designet Louise Adelborg serviset Swedish Grace allerede på 30-tallet. Swedish Grace har i senere tid blitt produser
 • Royal Copenhagen Musselmalet Riflet Tekopp m/Skål 28cl

  Royal Copenhagen Musselmalet Riflet Tekopp m/Skål 28cl
  Serien Musselmalet Riflet er Royal Copenhagens første servise fra 1775 og er den dag i dag et av verdens mest ettertraktede porselenserviser. Den håndmalte serien er et tidløst og tradisjonelt servise som passer inn i det moderne hjem, både til f
 • Design Letters Personlig Krus F - Tekopper Benporselen Hvit - 10201000-F

  Design Letters Personlig Krus F - Tekopper Benporselen Hvit - 10201000-F
  Et personlig porselenskrus fra danske Design Letters. Kruset er utsmykket med Arne Jacobsens bokstaver fra 1937. Bruk kruset til drikke fra, eller ha det som en oppbevaringskrukke eller dekorasjon. Velg mellom bokstavene A-Z, Æ og Ø. SpesifikasjonerKrus fra Design Letters, dekorert med en bokstav: A-Z, Æ eller Ø Laget i porselen av høy kvalitet Skriften er designet av Arne Jacobsen i 1937 Brukes til varm drikke, eller som pynt Størrelse: 17x7,5 cm Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Tekopp 20 Cl - Tekopper Porselen Hvit - 1023411270

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Tekopp 20 Cl - Tekopper Porselen Hvit - 1023411270
  Serien Old Luxembourg er Villeroy & Bochs mest holdbare serie over tid. Tidløst hvitt porselen med mørkeblå blomstermønster, som er ett av de mest samlede mønstrene over hele verden. Old Luxembourg er laget av premium porselen og tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Praktisk og elegant! Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Elements Tekopp & Skål 26 Cl - Tekopper Hvit - 1026456

  Royal Copenhagen White Elements Tekopp & Skål 26 Cl - Tekopper Hvit - 1026456
  White Elements Tekopp & Skål, 26 cl fra Royal Copenhagen. Tekopper Hvit Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Loft Hvit 11900 Underskål Til Tekopp

  Rosenthal Thomas Loft Hvit 11900 Underskål Til Tekopp
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Tekopp 39 Cl - Tekopper Porselen Hvit - 201202

  Lyngby Porcelæn Rhombe Tekopp 39 Cl - Tekopper Porselen Hvit - 201202
  Tekoppen fra Lyngby Porcelæn har et klassisk design med et geometrisk mønster for å legge en ekstra dimensjon til designet. Den er laget av hvitt porselen med et håndtak og en inkludert koppeskål. Designet av Reckweg & Nordentoft. Om tekoppen fra Lyngby Porcelæn- Denne tekoppen er en del av serien Rhombe fra Lyngby Porcelæn.- Kombiner tekoppen med tekanner fra Lyngby Porcelæn.- Originaldesign fra 1961. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Design Letters Personlig Krus D - Tekopper Benporselen Hvit - 10201000-D

  Design Letters Personlig Krus D - Tekopper Benporselen Hvit - 10201000-D
  Et personlig porselenskrus fra danske Design Letters. Kruset er utsmykket med Arne Jacobsens bokstaver fra 1937. Bruk kruset til drikke fra, eller ha det som en oppbevaringskrukke eller dekorasjon. Velg mellom bokstavene A-Z, Æ og Ø. SpesifikasjonerKrus fra Design Letters, dekorert med en bokstav: A-Z, Æ eller Ø Laget i porselen av høy kvalitet Skriften er designet av Arne Jacobsen i 1937 Brukes til varm drikke, eller som pynt Størrelse: 17x7,5 cm Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Spode Morris & Co Tea For One Tekanne Med Krus 28 Cl Strawberry Thief - Tekopper Porselen Multi - MCO8846-XG

  Spode Morris & Co Tea For One Tekanne Med Krus 28 Cl Strawberry Thief - Tekopper Porselen Multi - MCO8846-XG
  Tekannen fra Spode har et unikt design med et lekent mønster med vakre farger for å lysne opp bordsettingen. Den har et inkludert krus med et stabelbart design. Den er laget av høykvalitets porselen perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om tekannen fra Spode- Fra kolleksjonen Morris & Co.- Tekannen er designet for Morris & Co''s 160 års jubileum.- Leveres i en gaveeske.- Laget av porselen.- Ikonisk utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekannen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Cecilie Platinum Tekopp m/Skål 45cl

  Porsgrunds Porselænsfabrik Cecilie Platinum Tekopp m/Skål 45cl
  Cecilie er designet av Maud Gjeruldsen Bugge og ble lansert i 2011. Denne elegante dekoren er inspirert av yndige silhuetter fra løv og grener i motlys. Cecilie er et nydelig servise i benporselen som kommer med både gull og platina dekor. Cecilie
 • Wedgwood Jasper Conran White Skål Til Tekopp 23cl

  Wedgwood Jasper Conran White Skål Til Tekopp 23cl
  Skål til tekopp. Jasper Conrans servise White for Wedgwood er fremstilt i hvitt benporselen og har et rent og klassisk utrykk som passer inn i et hvert hjem, både i hverdagen og ved festlige anledninger.
 • Wedgwood Vera Wang Lace Gold Tekopp

  Wedgwood Vera Wang Lace Gold Tekopp
  Tekopp fra serviset Vera Wang Lace Gold fra Wedgwood. Vera Wang har designet serviset Lace Gold med inspirasjon fra luksuriøse detaljer fra hennes egne brudekjolekolleksjoner. Mønsteret i serviset kombinerer blomster med blonder i gull på et helt
 • Höganäs Keramik Tekopp 50 cl med Trefat Hvit blank

  Höganäs Keramik Tekopp 50 cl med Trefat Hvit blank
  Lekker hvit tekopp fra Höganäs Keramik. Koppen rommer 50 cl og kan vaskes i oppvaskmaskin. Tekannen er en tidløs klassiker som passer til alle anledninger. Höganäs Keramik ble etablert i 1909 hvor man begynte med pr
 • Design Letters Personlig Krus T - Tekopper Benporselen Hvit - 10201000-T

  Design Letters Personlig Krus T - Tekopper Benporselen Hvit - 10201000-T
  Et personlig porselenskrus fra danske Design Letters. Kruset er utsmykket med Arne Jacobsens bokstaver fra 1937. Bruk kruset til drikke fra, eller ha det som en oppbevaringskrukke eller dekorasjon. Velg mellom bokstavene A-Z, Æ og Ø. SpesifikasjonerKrus fra Design Letters, dekorert med en bokstav: A-Z, Æ eller Ø Laget i porselen av høy kvalitet Skriften er designet av Arne Jacobsen i 1937 Brukes til varm drikke, eller som pynt Størrelse: 17x7,5 cm Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Wedgwood Arris Tekopp Med Skål

  Wedgwood Arris Tekopp Med Skål
 • Villeroy & Boch Petite Fleur Skål Til Kaffe/Tekopp 20cl

  Villeroy & Boch Petite Fleur Skål Til Kaffe/Tekopp 20cl
  Skål til kaffekopp og tekopp på 20 cl fra den vakre serien Petite Fleur fra Villeroy & Boch. Det hvite porselenet utsmykkes av buede former og vakre blomsterdetaljer som sammen frembringer et friskt uttrykk, perfekt både til hverdag og fest. Skål
 • WEDGWOOD WONDERLUST TEKOPP & SKÅL PRIMROSE

  WEDGWOOD WONDERLUST TEKOPP & SKÅL PRIMROSE
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Soft Kaffe 4-pakk - Tekopper Glass Klar - 25168

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Soft Kaffe 4-pakk - Tekopper Glass Klar - 25168
  Blyfritt glass. Tåler varme væsker. Tåler oppvaskmaskin, maks. 50-55°C. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Design Letters Personlig Porselenskrus O - Tekopper Benporselen Sort - 10204000-O

  Design Letters Personlig Porselenskrus O - Tekopper Benporselen Sort - 10204000-O
  Et sort personlig porselenskrus fra danske Design Letters. Kruset er utsmykket med en bokstav i Arne Jacobsens design fra 1937. Bruk kruset til drikke, eller som en oppbevaringskrukke eller pynt. Velg mellom bokstavene A-Z. Spesifikasjoner Et krus fra Design Letters med en av bokstavene A-Z Laget av benporselen i høy kvalitetSkriften er designet av Arne Jacobsen i 1937 Brukes til varm drikke, eller som pynt Størrelse: 17x7,5 cm Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Wedgwood Edme Tekopp m/Skål

  Wedgwood Edme Tekopp m/Skål
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Nathalie Platinum Tekopp m/Skål 45cl

  Porsgrunds Porselænsfabrik Nathalie Platinum Tekopp m/Skål 45cl
  Nathalie er et vakkert og stilrent benporselensservise som passer inn i de fleste interiørstiler. Det har et rent uttrykk, dekorert med en elegant «kjærlighetslenke» i platina. Serviset passer perfekt sammen med serviset Cecilie, dersom du øsnke
 • Wedgwood Jasper Conran Pin Stripe Tekopp med Skål

  Wedgwood Jasper Conran Pin Stripe Tekopp med Skål
  Tekopp med skål fra Wedgwoods elegante servise Jasper Conran Pin Stripe. Serviset Jasper Conran Pin Stripe er dekket av et vakkert design som kombinerer det moderne med det minimalistiske. Tekoppen er dekorert med et stripete mønster og et vakkert
 • Royal Copenhagen Princess Tekopp Med Skål 20 Cl Blå - Tekopper Porselen Hvit - 1017247

  Royal Copenhagen Princess Tekopp Med Skål 20 Cl Blå - Tekopper Porselen Hvit - 1017247
  The Princess series is romantic with a light touch. Originally designed as a tea service in the 19th century, the pattern was first produced as dinnerware a century later in 1978. With borders encircled by delicate lace, its hand-painted fluted pattern whispers a resemblance to Blue Fluted dinnerware. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Ernst Tekopp Med Tallerken Svart - Tekopper Stengods Sort - 243612

  Ernst Tekopp Med Tallerken Svart - Tekopper Stengods Sort - 243612
  Tekoppen fra Ernst Kirchsteiger har et avrundet design i stentøy med et minimalistisk øre på en side for bedre grep og en matchende koppeskål. Velg mellom ulike farger. Om tekoppen fra Ernst Kirchsteiger- Laget av stentøy.- Flatt, minimalistisk øre på en side.- Matchende fat er inkludert.- Kopp: Ø13 cm x H5.5 cm.- Åpning: Ø11.5 cm.- Tallerken: Ø14.2 cm x H2 cm.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • GC Tekopp med fat, 28 cl

  GC Tekopp med fat, 28 cl
 • Royal Copenhagen Flora Kopp Med Skål 27 Cl Magnolia - Tekopper Benporselen Hvit - 1017548

  Royal Copenhagen Flora Kopp Med Skål 27 Cl Magnolia - Tekopper Benporselen Hvit - 1017548
  Flora kopp med skål fra Royal Copenhagen. Designet av danske Anja Vang Kragh. Flora er en vakker serie, hvor hver del er utstyrt med en unik blomst. Inspirasjonen til serien kommer fra en blanding av viktoriansk kunst og Hanakotoba, som er en japansk kommunikasjonsmåte der blomster er en måte å formidle budskapet sitt på. Må vaskes for hånd, tåler ikke mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp 40 Cl - Tekopper Keramikk Terracotta - 14240

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp 40 Cl - Tekopper Keramikk Terracotta - 14240
  Koppen fra Heirol er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Den har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om koppen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Komfortabelt håndtak.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Flora Kopp Med Skål 27 Cl Iris - Tekopper Benporselen Hvit - 1017552

  Royal Copenhagen Flora Kopp Med Skål 27 Cl Iris - Tekopper Benporselen Hvit - 1017552
  Flora kopp med skål fra Royal Copenhagen. Designet av danske Anja Vang Kragh. Flora er en vakker serie, hvor hver del er utstyrt med en unik blomst. Inspirasjonen til serien kommer fra en blanding av viktoriansk kunst og Hanakotoba, som er en japansk kommunikasjonsmåte der blomster er en måte å formidle budskapet sitt på. Må vaskes for hånd, tåler ikke mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Wedgwood Cornucopia Tekopp Imp Blue Acce

  Wedgwood Cornucopia Tekopp Imp Blue Acce
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp 40 Cl - Tekopper Keramikk Stone - 14140

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp 40 Cl - Tekopper Keramikk Stone - 14140
  Koppen fra Heirol er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Den har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om koppen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Komfortabelt håndtak.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Kinto UNIMUG Tekopp stor

  Kinto UNIMUG Tekopp stor
  Denne koppen fra Kinto er laget i varmebestandig glass med et plastfilter til teen. Denne koppen er med et klart filter slik at teen kan sees gjennom filteret. Utover det er det et lokk til koppen så den holder på varmen, og så kan lokket også br
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Tekopp 20 Cl - Tekopper Porselen Gul - 1022811270

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Tekopp 20 Cl - Tekopper Porselen Gul - 1022811270
  Tekoppen Fleurence er en del av kolleksjonen French Garden, ett av de fem forskjellige designene i denne bestselgende serien. Blomstermønsteret er oppkalt etter den franske byen Fleurence og har nyanser av gult og grønt sammen med sitroner, druer og kirsebær. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Ernst Citat I Det Enkla Tekopper 4-pk - Tekopper Stengods Grå - 142007

  Ernst Citat I Det Enkla Tekopper 4-pk - Tekopper Stengods Grå - 142007
  Tekoppene fra Ernst Kirchsteiger har et utmerket design i stentøy med en inspirerende sitat på siden og en minimalistisk, enkel look perfekt til både hverdag og fest. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Velg mellom ulike farger. Om tekoppene fra Ernst Kirchsteiger- Disse tekoppene er en del av serien Citat I Det Enkla fra Ernst Kirchsteiger.- Laget av stentøy.- Dekorativ tekst med en inspirerende sitat.- Enkelt, rent design.- Høyde: 78 mm.- Diameter: 125 mm.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Tekopp 28cl m/Skål

  Rosendahl Grand Cru Tekopp 28cl m/Skål

Kinesiske tekopper med lokk

Tekopper fra Kina har innvendig tesil og lokk. Metoden for å lage te er å plassere teblader direkte i tekoppen. Grønn te skal få lov til å trekke i 2-3 minutter. Styrken på te kan varieres ved å endre trekketiden eller mengden teblader.

Å brygge te på best mulig måte

Å brygge sin egen te er ikke bare å blande varmt vann med blader. Det er et par ting å se etter de beste resultatene.

Vannet skal være frisk og kaldt vann fra springen.. Sørg for ikke å koke vannet i lang tid eller gjentatte ganger siden det gjør oksygenfattig vann, som igjen påvirker negativt smak.

Temperaturen varierer avhengig av tesort du ønsker å brygge. Svart te skal ha virkelig varmt vann (90-100 grader), mens grønn te blir bedre med en lavere temperatur rundt 80 grader.

Oppmalt teblader ikke trekke så lenge de grove bladene.

Lang historie av tedrikking

Te er en drikk som vi mest sannsynlig har drukket lenge før den kristne æra begynte. Fra begynnelsen var nok te i sin enkleste form blader i vann. Den første historien om den kokte te er fra ca 2700 f.Kr. når den kinesisk keiser Shennong ved en feil skulle ha vært teblader i kokende vann. Han likte smaken og skal da ha gitt ordre om å dyrke te busker.

I årene siden Tang-dynastiet dukket opp i Kina var te den nasjonale drikke. I 780 skrevet den første boken på te - Chajing. Boken ble skrevet av Lu Yu og inneholder massevis av kunnskap om te og beskrivelser av hvordan te skal tilberedes og konsumeres.

Det var ingen te i Europa før i 1610 da den nederlandske begynner å importere te. Det var i begynnelsen en relativt dyr drink, noe som betydde at bare høy samfunnet kunne ha råd til å konsumere denne nyheten.