Tekopper

Tekopper er laget av porselen, glass eller keramikk. Normalt har en tekopp en hank i siden og en skål. Koppene skiller seg fra kaffekopper ved at de er videre og lavere. En tekopp kan romme op til 0,5 liter.

Her finner du et samlet utvalg av tekopper og tekrus fra popuære merkevarer. Se ensfargede kopper og kopper med mønster fra Rörstrand, Arabia med flere.

Populær i tekopper

Flere tips om tekopper

 • Kinto UNIMUG Tekopp mellomstor

  Kinto UNIMUG Tekopp mellomstor
  Denne koppen fra Kinto er laget i varmebestandig glass med et plastfilter til teen. Denne koppen er med et klart filter slik at teen kan sees gjennom filteret. Utover det er det et lokk til koppen så den holder på varmen, og så kan lokket også br
 • Spode Morris & Co Tekopp Med Tallerken Blackthorn - Tekopper Porselen Multi - MCOA8751-X

  Spode Morris & Co Tekopp Med Tallerken Blackthorn - Tekopper Porselen Multi - MCOA8751-X
  Tekoppen fra Spode har et unikt design med et lekent mønster med vakre farger for å lysne opp bordsettingen. Den har en inkludert koppeskål med et matchende mønster. Den er laget av høykvalitets porselen perfekt til hverdag eller fest. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om tekoppen fra Spode- Fra kolleksjonen Morris & Co.- Tekoppen er designet for Morris & Co''s 160 års jubileum.- Leveres i en gaveeske.- Laget av porselen.- Ikonisk utseende.- Tekoppen kommer i ulike modeller. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Modern Grace Tekopp 23cl m/Skål

  Villeroy & Boch Modern Grace Tekopp 23cl m/Skål
 • Design Letters Personlig Porselenskrus L - Tekopper Benporselen Sort - 10204000-L

  Design Letters Personlig Porselenskrus L - Tekopper Benporselen Sort - 10204000-L
  Et sort personlig porselenskrus fra danske Design Letters. Kruset er utsmykket med en bokstav i Arne Jacobsens design fra 1937. Bruk kruset til drikke, eller som en oppbevaringskrukke eller pynt. Velg mellom bokstavene A-Z. Spesifikasjoner Et krus fra Design Letters med en av bokstavene A-Z Laget av benporselen i høy kvalitetSkriften er designet av Arne Jacobsen i 1937 Brukes til varm drikke, eller som pynt Størrelse: 17x7,5 cm Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • GC Tekopp med fat, 28 cl

  GC Tekopp med fat, 28 cl
 • Sagaform Coffee & More Tekopp 40 Cl - Tekopper Stengods Gul - 5018088

  Sagaform Coffee & More Tekopp 40 Cl - Tekopper Stengods Gul - 5018088
  Denne tekoppen er en del av serien Coffee & More, utviklet i et samarbeid mellom Sagaform og designeren Margot Barolo. Koppen har en særegen relief og en leken design som bringer tankene til 70-tallet. Laget av stentøy, tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Wedgwood Vera Wang Lace Skål Til Tekopp 15cl

  Wedgwood Vera Wang Lace Skål Til Tekopp 15cl
  Skål til tekopp fra serviset Vera Wang Lace fra Wedgwood. Vera Wang har designet serviset Lace med inspirasjon fra luksuriøse detaljer fra hennes egne brudekjolekolleksjoner. Mønsteret i serviset kombinerer blomster med blonder på et helt unikt v
 • Spode Morris & Co Tea For One Tekanne Med Krus 28 Cl Strawberry Thief - Tekopper Porselen Multi - MCO8846-XG

  Spode Morris & Co Tea For One Tekanne Med Krus 28 Cl Strawberry Thief - Tekopper Porselen Multi - MCO8846-XG
  Tekannen fra Spode har et unikt design med et lekent mønster med vakre farger for å lysne opp bordsettingen. Den har et inkludert krus med et stabelbart design. Den er laget av høykvalitets porselen perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om tekannen fra Spode- Fra kolleksjonen Morris & Co.- Tekannen er designet for Morris & Co''s 160 års jubileum.- Leveres i en gaveeske.- Laget av porselen.- Ikonisk utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekannen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Fallulah tekopp, hvit/mønster

  Fallulah tekopp, hvit/mønster
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color tekopp med underkopp 39 cl. Blå/Terrakotta

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color tekopp med underkopp 39 cl. Blå/Terrakotta
  Nyt en varm opp te med stil takket være koppen fra Lyngby Porselen. Tekoppen er en del av Rhombe Color-serien og leveres med en fin underkopp. Inviter dine nærmeste på afternoon tea og skap en vakker, personlig borddekning med det fine porselenet,
 • Spode Creatures Of Curiosity Leopard Tekopp Med Tallerken 35 Cl - Tekopper Benporselen Multi - CRCWL8818-X

  Spode Creatures Of Curiosity Leopard Tekopp Med Tallerken 35 Cl - Tekopper Benporselen Multi - CRCWL8818-X
  Tekoppen fra Spode har et herlig, villt mønster med håndmalte detaljer for å lysne opp bordsettingen. Den er laget av eksklusivt benporselen med en spennende, vakker look perfekt til finere anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tekoppen fra Spode- En koppeskål er inkludert.- Fra kolleksjonen Creatures of Curiosity.- Laget av benporselen.- Håndmalt, villt mønster.- Eksklusiv, iøyenfallende look.- Tekoppen kommer i ulike modeller. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppen- Håndvask anbefales. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tekopp 25 Cl 2-pk - Tekopper Krystall Klar - 103767

  Nachtmann Noblesse Tekopp 25 Cl 2-pk - Tekopper Krystall Klar - 103767
  Tekoppen fra Nachtmann har et luksuriøst design i fint krystallglass med et diamantmønster for et sofistikert og elegant touch. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tekoppen fra Nachtmann- Fra kolleksjonen Noblesse.- Laget av krystallglass.- Antall i pakken: 2- Luksuriøst design.- Iøyenfallende diamantmønster. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Tekopp Med Skål 28 Cl - Tekopper Porselen Hvit - 1017335

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Tekopp Med Skål 28 Cl - Tekopper Porselen Hvit - 1017335
  En tekopp med skål fra Royal Copenhagen. Denne vakkert dekorerte tekoppen med tilhørende skål har blitt en del av Danmarks kulturarv. Den er håndmalt, som gjør hver kopp unik. Settet tilhører serien Blue Fluted Mega, designet av Karen Kjædegård-Larsen. I serien har utvalgte deler av det opprinnelige mønsteret blitt forstørret. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Adam Tekopp konisk

  Adam Tekopp konisk
 • Royal Copenhagen Stjerneriflet Jul Tekopp og Skål 32cl

  Royal Copenhagen Stjerneriflet Jul Tekopp og Skål 32cl
  Tekopp med skål fra Royal Copenhagens flotte juleservise Stjerneriflet Jul. Serviset i benporselen er dekorert med historiske motiv fra 1783 med juleelementer som girlandere og hengende julepynt som skaper en stemningsfull ramme rundt julemiddagen.
 • Wik & Walsøe Alveskog Tekopp 40 cl

  Wik & Walsøe Alveskog Tekopp 40 cl
  Tekopp i 40 cl fra Wik & Walsøe i serien Alveskog. La skogens majestetiske dyr pryde spisebordet med det flotte serviset Alveskog. Serien er fremstilt i feltspatporselen og følger et vakkert motiv av skogens majestetiske hjort. Nyt en varm kopp te
 • Gustavsberg Röd Aster Tekopp Med Skål Kjegle - Tekopper Mix - 422410

  Gustavsberg Röd Aster Tekopp Med Skål Kjegle - Tekopper Mix - 422410
  Vakkert tegods i dekoren Röd Aster formet av Stig Lindberg, rommer ca 300 ml Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Wedgwood Cornucopia Tekopp 15cl

  Wedgwood Cornucopia Tekopp 15cl
 • Rörstrand Swedish Grace Gala Tekopp & Skål 45 Cl - Tekopper Porselen Hvit - 1052170

  Rörstrand Swedish Grace Gala Tekopp & Skål 45 Cl - Tekopper Porselen Hvit - 1052170
  Denne tekoppen fra Rörstrand tilhører serien Swedish Grace Gala. Serien er utviklet for å feire 90-årsjubileet for den populære serien Swedish Grace. Det klassiske mønsteret med hveteakser forblir, til ære for jubilanten har det blitt lagt til en vakker gullfarget kant. Serien passer perfekt til festlige anledninger, men også for deg som vil ha litt luksus i hverdagen. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Tekopp Med Skål - Tekopper Porselen Hvit - 1025251260

  Villeroy & Boch New Wave Tekopp Med Skål - Tekopper Porselen Hvit - 1025251260
  New Wave tekopp og skål fra Villeroy & Boch. Denne tekoppen med tilhørende fat er en del av serien New Wave, som er preget av sin innovative form. Den svevende formen på håndtaket er både elegant og ergonomisk. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp 40 Cl Olive - Tekopper Keramikk Olivengrønn - 14340

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp 40 Cl Olive - Tekopper Keramikk Olivengrønn - 14340
  Koppen fra Heirol er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Den har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om koppen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Komfortabelt håndtak.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Wedgwood Arris Tekopp Med Skål

  Wedgwood Arris Tekopp Med Skål
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Tekopp /Sand 39 Cl - Tekopper Porselen Rosa - 201340

  Lyngby Porcelæn Rhombe Tekopp /Sand 39 Cl - Tekopper Porselen Rosa - 201340
  Tekoppen fra Lyngby Porcelæn har et klassisk design med et geometrisk mønster for å legge en ekstra dimensjon til designet. Den er laget av hvitt porselen med et håndtak og en inkludert koppeskål. Designet av Reckweg & Nordentoft. Om tekoppen fra Lyngby Porcelæn- Denne tekoppen er en del av serien Rhombe fra Lyngby Porcelæn.- Kombiner tekoppen med tekanner fra Lyngby Porcelæn.- Originaldesign fra 1961. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Spode Creatures Of Curiosity Leopard Tekopp Med Tallerken 26 Cl - Tekopper Benporselen Multi - CRCLS8821-X

  Spode Creatures Of Curiosity Leopard Tekopp Med Tallerken 26 Cl - Tekopper Benporselen Multi - CRCLS8821-X
  Tekoppen fra Spode har et herlig, villt mønster med håndmalte detaljer for å lysne opp bordsettingen. Den er laget av eksklusivt benporselen med en spennende, vakker look perfekt til finere anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tekoppen fra Spode- En koppeskål er inkludert.- Fra kolleksjonen Creatures of Curiosity.- Laget av benporselen.- Håndmalt, villt mønster.- Eksklusiv, iøyenfallende look.- Tekoppen kommer i ulike modeller. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppen- Håndvask anbefales. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Design Letters Personlig Krus R - Tekopper Benporselen Hvit - 10201000-R

  Design Letters Personlig Krus R - Tekopper Benporselen Hvit - 10201000-R
  Et personlig porselenskrus fra danske Design Letters. Kruset er utsmykket med Arne Jacobsens bokstaver fra 1937. Bruk kruset til drikke fra, eller ha det som en oppbevaringskrukke eller dekorasjon. Velg mellom bokstavene A-Z, Æ og Ø. SpesifikasjonerKrus fra Design Letters, dekorert med en bokstav: A-Z, Æ eller Ø Laget i porselen av høy kvalitet Skriften er designet av Arne Jacobsen i 1937 Brukes til varm drikke, eller som pynt Størrelse: 17x7,5 cm Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Parodia tekopp med fat, grå

  Parodia tekopp med fat, grå
 • Höganäs Keramik Tekopp 50 cl med Trefat Grafittgrå Matt

  Höganäs Keramik Tekopp 50 cl med Trefat Grafittgrå Matt
  Vakker grafittgrå tekopp fra Höganäs Keramik. Koppen rommer 50 cl og kan vaskes i oppvaskmaskin. Tekannen er en tidløs klassiker som passer til alle anledninger. Höganäs Keramik ble etablert i 1909 hvor man begynte med
 • Villeroy & Boch Anmut Tekopp Med Skål - Tekopper Benporselen Hvit - 1045451260

  Villeroy & Boch Anmut Tekopp Med Skål - Tekopper Benporselen Hvit - 1045451260
  Anmut Tekopp og skål fra Villeroy & Boch. Settet er laget av hvitt benporselen av høyeste kvalitet, og tilhører serien Anmut som er inspirert av en av Villeroy & Bochs tidligere designer fra 1920. Passer perfekt for alle typer anledninger. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Tekopp /Terracotta 39 Cl - Tekopper Porselen Blå - 201341

  Lyngby Porcelæn Rhombe Tekopp /Terracotta 39 Cl - Tekopper Porselen Blå - 201341
  Tekoppen fra Lyngby Porcelæn har et klassisk design med et geometrisk mønster for å legge en ekstra dimensjon til designet. Den er laget av hvitt porselen med et håndtak og en inkludert koppeskål. Designet av Reckweg & Nordentoft. Om tekoppen fra Lyngby Porcelæn- Denne tekoppen er en del av serien Rhombe fra Lyngby Porcelæn.- Kombiner tekoppen med tekanner fra Lyngby Porcelæn.- Originaldesign fra 1961. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Höganäs Keramikk tekopp + trefat 50 cl grå blank

  Höganäs Keramikk tekopp + trefat 50 cl grå blank
 • Villeroy & Boch Petite Fleur Tekopp 20 Cl - Tekopper Porselen Hvit - 1023951270

  Villeroy & Boch Petite Fleur Tekopp 20 Cl - Tekopper Porselen Hvit - 1023951270
  Petite Fleur fra Villeroy & Boch passer perfekt for te-stunden! Koppene er laget av premium porselen av den aller fineste kvalitet, i likhet med all porselen fra Villeroy & Boch. Den har en klassisk form og et vakkert blomstermønster som gir den et friskt og sommerlig utseende. Match gjerne med andre deler fra Petite Fleur. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Design Letters Personlig Krus Q - Tekopper Benporselen Hvit - 10201000-Q

  Design Letters Personlig Krus Q - Tekopper Benporselen Hvit - 10201000-Q
  Et personlig porselenskrus fra danske Design Letters. Kruset er utsmykket med Arne Jacobsens bokstaver fra 1937. Bruk kruset til drikke fra, eller ha det som en oppbevaringskrukke eller dekorasjon. Velg mellom bokstavene A-Z, Æ og Ø. SpesifikasjonerKrus fra Design Letters, dekorert med en bokstav: A-Z, Æ eller Ø Laget i porselen av høy kvalitet Skriften er designet av Arne Jacobsen i 1937 Brukes til varm drikke, eller som pynt Størrelse: 17x7,5 cm Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Muurla Mummi Retro Krus Mummi 25cl - Tekopper Emalje Blå - 1701-025-21

  Muurla Mummi Retro Krus Mummi 25cl - Tekopper Emalje Blå - 1701-025-21
  Emaljert krus i retrodesign fra finske Muurla. Krusenes motiv lar oss bli med Mummitrollet og vennene hans i Mummidalen på deres eventyr. Kruset rommer 2,5 dl og er perfekt å ta med på utflukt! Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manoir Tekopp 20cl

  Villeroy & Boch Manoir Tekopp 20cl
  Tekopp på 20 cl fra flotte Manoir. Det klassiske serviset fra Villeroy og Boch kommer i et elegant design med ekspressive relieffer som gjør serien flott både til hverdag og fest. Tekoppen kan kombineres med skål i samme design som finnes her. Se
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Tekopp 39 Cl - Tekopper Porselen Hvit - 201202

  Lyngby Porcelæn Rhombe Tekopp 39 Cl - Tekopper Porselen Hvit - 201202
  Tekoppen fra Lyngby Porcelæn har et klassisk design med et geometrisk mønster for å legge en ekstra dimensjon til designet. Den er laget av hvitt porselen med et håndtak og en inkludert koppeskål. Designet av Reckweg & Nordentoft. Om tekoppen fra Lyngby Porcelæn- Denne tekoppen er en del av serien Rhombe fra Lyngby Porcelæn.- Kombiner tekoppen med tekanner fra Lyngby Porcelæn.- Originaldesign fra 1961. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Hannah tekopp, hvit/mønster

  Hannah tekopp, hvit/mønster
 • Wedgwood Celestial Platinium Tekopp 15cl

  Wedgwood Celestial Platinium Tekopp 15cl
 • Rörstrand Ostindia Fat til Tekopp 27 cl

  Rörstrand Ostindia Fat til Tekopp 27 cl
  Et vakkert tefat fra Rørstrand og porselensserien Ostindia. Designet stammer fra den forliste ostindiakrysseren Götheborg, der godset ble skylt i land i 1745. Et skår ble senere funnet av den da ukjente designeren Emmy Alstrøm, som senere utvikl
 • Bloomingville Sandrine Krus 10,5x9,5 Cm - Tekopper Keramikk Lys Grå - 17903683

  Bloomingville Sandrine Krus 10,5x9,5 Cm - Tekopper Keramikk Lys Grå - 17903683
  Et tidløst krus fra Bloomingville i en behagelig farge. Den rustikke følelsen gjør kruset til et fantastisk innslag på bordet, det kan også brukes som en interiørdetalj. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bloomingville Sandrine Krus 10,5x9,5 Cm - Tekopper Keramikk Blå - 17902743

  Bloomingville Sandrine Krus 10,5x9,5 Cm - Tekopper Keramikk Blå - 17902743
  Et tidløst krus fra Bloomingville i en behagelig farge. Den rustikke følelsen gjør kruset til et fantastisk innslag på bordet, det kan også brukes som en interiørdetalj. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Tekopp Steintøy 'I det enkla', grå

  Tekopp Steintøy 'I det enkla', grå
 • Royal Copenhagen Hvit Halvblonde Halvblond Tekopp m/Skål 20cl

  Royal Copenhagen Hvit Halvblonde Halvblond Tekopp m/Skål 20cl
 • Tekopp m fat Svart

  Tekopp m fat Svart
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp 33 Cl - Tekopper Keramikk Terracotta - 14233

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp 33 Cl - Tekopper Keramikk Terracotta - 14233
  Koppen fra Heirol er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Den har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om koppen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Fluted Half Lace Tekopp Med Skål 20cl - Tekopper Hvit - 1017277

  Royal Copenhagen White Fluted Half Lace Tekopp Med Skål 20cl - Tekopper Hvit - 1017277
  Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Spode Creatures Of Curiosity Dark Floral Tekopp Med Tallerken 35 Cl - Tekopper Benporselen Multi - CRCSB8818-X

  Spode Creatures Of Curiosity Dark Floral Tekopp Med Tallerken 35 Cl - Tekopper Benporselen Multi - CRCSB8818-X
  Tekoppen fra Spode har et herlig, villt mønster med håndmalte detaljer for å lysne opp bordsettingen. Den er laget av eksklusivt benporselen med en spennende, vakker look perfekt til finere anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tekoppen fra Spode- En koppeskål er inkludert.- Fra kolleksjonen Creatures of Curiosity.- Laget av benporselen.- Håndmalt, villt mønster.- Eksklusiv, iøyenfallende look.- Tekoppen kommer i ulike modeller. Vedlikeholdsinstruksjoner for tekoppen- Håndvask anbefales. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • HK Tekopp 50 cl hvit blank med trefat

  HK Tekopp 50 cl hvit blank med trefat
 • WEDGWOOD WONDERLUST TEKOPP & SKÅL PRIMROSE

  WEDGWOOD WONDERLUST TEKOPP & SKÅL PRIMROSE
 • Höganäs Keramik Tekopp 50 cl med Trefat Kiselgrå Blank

  Höganäs Keramik Tekopp 50 cl med Trefat Kiselgrå Blank
  Vakker kiselgrå tekopp fra Höganäs Keramik. Koppen rommer 50cl og kan vaskes i oppvaskmaskin. Tekannen er en tidløs klassiker som passer til alle anledninger. Höganäs Keramik ble etablert i 1909 hvor man begyn
 • Royal Copenhagen Princess Kopp 33cl - Tekopper Hvit - 1026448

  Royal Copenhagen Princess Kopp 33cl - Tekopper Hvit - 1026448
  Princess Kopp 33cl fra Royal Copenhagen. Tekopper Hvit Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Wedgwood Vera Wang Blanc Sur Blanc Tekopp med Skål

  Wedgwood Vera Wang Blanc Sur Blanc Tekopp med Skål
  Tekopp med skål fra Wedgwood i serien Vera Wang Blanc Sur Blanc. Vera Wang har designet serviset Blanc Sur Blanc i hvitt benporselen for å få frem en dybde, dimensjon og tekstur som ikke blir distrahert av farger. Tekoppen er dekorert med et vakke
 • Royal Doulton Maze White Krus 30 Cl - Tekopper Stengods Hvit - GRMZWH00155

  Royal Doulton Maze White Krus 30 Cl - Tekopper Stengods Hvit - GRMZWH00155
  Maze krus fra Royal Doulton. Dette kruset er utviklet i et nært samarbeid med den verdenskjente kokken Gordon Ramsay. Inspirasjonen kommer fra den kule innredningen på restauranten hans Maze, der formene er moderne med dekorative sirkler. Kruset er laget av steingods. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.

Kinesiske tekopper med lokk

Tekopper fra Kina har innvendig tesil og lokk. Metoden for å lage te er å plassere teblader direkte i tekoppen. Grønn te skal få lov til å trekke i 2-3 minutter. Styrken på te kan varieres ved å endre trekketiden eller mengden teblader.

Å brygge te på best mulig måte

Å brygge sin egen te er ikke bare å blande varmt vann med blader. Det er et par ting å se etter de beste resultatene.

Vannet skal være frisk og kaldt vann fra springen.. Sørg for ikke å koke vannet i lang tid eller gjentatte ganger siden det gjør oksygenfattig vann, som igjen påvirker negativt smak.

Temperaturen varierer avhengig av tesort du ønsker å brygge. Svart te skal ha virkelig varmt vann (90-100 grader), mens grønn te blir bedre med en lavere temperatur rundt 80 grader.

Oppmalt teblader ikke trekke så lenge de grove bladene.

Lang historie av tedrikking

Te er en drikk som vi mest sannsynlig har drukket lenge før den kristne æra begynte. Fra begynnelsen var nok te i sin enkleste form blader i vann. Den første historien om den kokte te er fra ca 2700 f.Kr. når den kinesisk keiser Shennong ved en feil skulle ha vært teblader i kokende vann. Han likte smaken og skal da ha gitt ordre om å dyrke te busker.

I årene siden Tang-dynastiet dukket opp i Kina var te den nasjonale drikke. I 780 skrevet den første boken på te - Chajing. Boken ble skrevet av Lu Yu og inneholder massevis av kunnskap om te og beskrivelser av hvordan te skal tilberedes og konsumeres.

Det var ingen te i Europa før i 1610 da den nederlandske begynner å importere te. Det var i begynnelsen en relativt dyr drink, noe som betydde at bare høy samfunnet kunne ha råd til å konsumere denne nyheten.