Suppeskåler

Her finner du suppeskåler i porselen med og uten fat. Du finner også store suppeskåler med håndtak og lokk (suppeterriner). Vi har samlet skåler for suppe fra varemerker som Le Creuset, Pillivuyt og Arabia med flere.

Populær i suppeskåler

Flere tips om suppeskåler

 • Suppeskål Mozy Hvit

  Suppeskål Mozy Hvit
 • Passion Suppeskål 23 cm 4-pakk

  Passion Suppeskål 23 cm 4-pakk
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Suppeskål 40 Cl - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023412510

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Suppeskål 40 Cl - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023412510
  Old Luxembourg suppeskål fra Villeroy & Boch. Dette er en sjarmerende og elegant suppeskål i en kremet hvit farge med dekorative mørkeblå blomster. Den enkle designen gjør den tidløs, skålen passer både til hverdag og fest. Den er fin sammen med andre produkter fra Old Luxembourg, et av Villeroy & Boch mest klassiske serviser. Skålen er laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Suppeterriner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Sky Pasta/Suppeskål Sett Hvit 2-pakning

  Sky Pasta/Suppeskål Sett Hvit 2-pakning
 • DAISY Suppeskål Soft Grey 21 cm 2-pakning

  DAISY Suppeskål Soft Grey 21 cm 2-pakning
 • Magnor Voyage Suppeskål 15 cm

  Magnor Voyage Suppeskål 15 cm
  VOYAGE, er en eksklusiv og sofistikert porselensserie i åtte funksjonelle deler, designet av den dyktige stylisten Storm. Porselensserviset er hvitt med lekker sort dekor i en suveren miks av art deco, luksuriøs fransk bistro og moderne interiør. Inspirasjonen har Storm hentet fra sine mange reiser verden rundt, fra de eksklusive interiørene, fra de unike matopplevelsene og fra noen av de klassiske motedesignerne. Han har alltid vært glad i å reise, og ønsker å bringe hjem den deilige og luksuriøse hotellfølelsen. Med serien VOYAGE har han skapt nydelige dekorer med solen som base og med himmelretningene og meridianene samlet til et glamorøst og stilistisk uttrykk. Storms tid som designer av et fantastisk boutique-hotell midt jungelen i Tulum i Mexico, inspirerte til også å inkorporere vakre håndtegnede elementer derfra, som en flamingo, en jaguar, en ananas, et monsterablad og noe av det vakreste Storm vet; palmen. For Storm er selve palmen alltid et lykkelig symbol for når man reiser fra kalde Norge til et varmere land. Resultatet er vakre og funksjonelle deler som gir valgfrihet til borddekking da dekoren i sort-hvitt passer i de fleste settinger, samtidig som den tilbyr en unik og eksklusiv opplevelse. Kolleksjonen passer til frokost, lunsj, middag og kveldsmat. VOYAGE innbyr til stilige borddekkinger, og for Storm var det viktig å skape en kolleksjon som kunne samle familie og venner rundt bordet, særlig etter en lang tid fra hverandre. VOYAGE er like fin i en borddekking for to som i et stort og festlig vennelag.
 • Jade Hvit Suppeskål 35 cl

  Jade Hvit Suppeskål 35 cl
 • Suppeskål Ava Hvit

  Suppeskål Ava Hvit
 • Suppeskål Mozy Hvit

  Suppeskål Mozy Hvit
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Suppeterrin 2,5L

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Suppeterrin 2,5L
  Suppeterrin på 2,5 liter fra Villeroy & Bochs friske porselenservise French Garden. Server smakfulle supper fra terrinen som bringer sommerhagen til middagsbordet. Suppeskålen kan vaskes i oppvaskmaskin.
 • DAISY Suppeskål Soft Grey 21 cm 2-pakning

  DAISY Suppeskål Soft Grey 21 cm 2-pakning
 • Suppeskål 18 cm svart/grønn BITZ

  Suppeskål 18 cm svart/grønn BITZ
 • Villeroy & Boch Manoir Fat Til Suppeskål 17 Cm - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023962520

  Villeroy & Boch Manoir Fat Til Suppeskål 17 Cm - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023962520
  Dette fatet fra Villeroy & Boch tilhører deres serie Manoir, et klassisk servise med innslag av dristige former og detaljer. Fatet er laget av det slitesterke materialet premium porselen, og tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Passer til suppeskålen fra samme serie. Kjøp Suppeterriner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Denby Halo Suppeskål/Frokostskål 16 cm

  Denby Halo Suppeskål/Frokostskål 16 cm
  I serien Halo kombinerer Denby, stiftet 1809, over 200 års yrkestradisjon med moderne design og funksjon. Den holdbare skålen tåler bruk hver dag og den er sikker å bruke i oppvaskmaskin, ovn, mikro og fryser. Skålen er laget for hånd i glasert
 • Byon Fumiko Suppeskål 25x7,5 Cm Beige/ - Dype tallerkener Porselen Sort - 882-001

  Byon Fumiko Suppeskål 25x7,5 Cm Beige/ - Dype tallerkener Porselen Sort - 882-001
  Fumiko suppeskål fra ByOn blir et spennende innslag på middagsbordet med form som en hatt, kombinert med en design inspirert av enkle og elegante japanske linjer. Fumiko er en serie med flere deler i milde sandfarger og myke, sorte toner. Japansk og nordisk påvirkning møtes i et uttrykk av stil og holdning. Serien inneholder tallerkener, skåler, fat og kopper som passer til både hverdagslige og høytidelige anledninger. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Pillivuyt Suppeskål 14cm Asian

  Pillivuyt Suppeskål 14cm Asian
 • Suppeskål 4,8 cm Ø 18 cm grå/gr

  Suppeskål 4,8 cm Ø 18 cm grå/gr
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Suppeskål Med Fat - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023412500

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Suppeskål Med Fat - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023412500
  Old Luxembourg suppeskål med fat fra Villeroy & Boch. Dette er en sjarmerende og elegant suppeskål med tilhørende fat i en kremhvit farge og dekorative mørkeblå blomster. Den enkle designen gjør settet tidløst, og passer fint både til hverdag og fest. Settet er fint sammen med andre produkter fra Old Luxembourg, som er et av Villeroy & Boch mest klassiske serviser. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Suppeterriner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Suppeterrin Oval 2,7 L - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023412360

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Suppeterrin Oval 2,7 L - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023412360
  Dette er en suppeterrin med myke og subtile blå dekorasjoner, som er en fin kontrast til det blendende hvite porselenet. Den tilhører Villeroy & Bochs serie Old Luxembourg, som kjennetegnes av sin stilige og tidløse følelse. Laget av premium porselen, tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Suppeterriner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch White Pearl Suppeterrin 2,8L

  Villeroy & Boch White Pearl Suppeterrin 2,8L
 • Royal Copenhagen Musselmalet Riflet Suppe/Dessertskål

  Royal Copenhagen Musselmalet Riflet Suppe/Dessertskål
  Skål til suppe eller dessert fra Royal Copenhagens første servise Musselmalet Riflet fra 1775 som den dag i dag et av verdens mest ettertraktede porselenserviser. Den håndmalte serien er et tidløst og tradisjonelt servise som passer inn i det mo
 • Wedgwood Edme Plain Suppe/Dessertskål 18cm

  Wedgwood Edme Plain Suppe/Dessertskål 18cm
  Suppe- og dessertskål fra Wedgwood Edme. Serviset Edme har hentet sitt design fra Wedgwoods arkiver fra midten av 1700-tallet. Med sitt sofistikerte utseende passer det både i hverdagen og ved festlige anledninger. Serviset kan settes i mikrobølge
 • Suppeskål Ava Hvit

  Suppeskål Ava Hvit
 • Sky Pasta/Suppeskål Sett Hvit 2-pakning

  Sky Pasta/Suppeskål Sett Hvit 2-pakning
 • Suppeskål Antonia Hvit

  Suppeskål Antonia Hvit
 • Sky Pasta/Suppeskål Hvit 80 cl

  Sky Pasta/Suppeskål Hvit 80 cl
 • Passion Suppeskål 23 cm 4-pakk

  Passion Suppeskål 23 cm 4-pakk
 • Suppeskål 4,8 cm Ø 18 cm grå/ly

  Suppeskål 4,8 cm Ø 18 cm grå/ly
 • Ellise Suppeskål Hvit

  Ellise Suppeskål Hvit
 • Villeroy & Boch Manoir Suppeskål og skål

  Villeroy & Boch Manoir Suppeskål og skål
  Den tradisjonelle Manoir-kolleksjonen tilfører et snev av storhet med sine livlige linjer og uttrykksfulle form. Den lett buede kanten sørger for en behagelig opplevelse. Enten den er i klassisk hvit eller med Petite Fleur- eller French Garden-dekor, forbedrer Premium Porcelain-serien hvert måltid.
 • Paratiisi Suppeskål med lokk 2,8 L

  Paratiisi Suppeskål med lokk 2,8 L
 • Bitz Suppeskål 18cm Grønn/grønn

  Bitz Suppeskål 18cm Grønn/grønn
  En grønn dyp tallerken fra Bitz som kan brukes både til frokosten så vel som til supper og gryter. Skålen er tilvirket i stengods som gir en bra holdbarhet og gjør at den tåler vask i oppmaskmaskin, kan brukes i mikrobølgeovn og i ovnen på te
 • Royal Copenhagen Blue Elements Suppeskål 24,5 Cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 1017485

  Royal Copenhagen Blue Elements Suppeskål 24,5 Cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 1017485
  Denne vakre og dype tallerkenen kommer fra Royal Copenhagen. Med sitt enkle og klassiske design med et nydelig mønster, passer den perfekt for både fest og hverdagsliv. Kombiner gjerne med flere artikler fra serien for en enhetlig borddekning. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Tallerkenen er også tilgjengelig i andre farger. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Jade Hvit Suppeskål 35 cl

  Jade Hvit Suppeskål 35 cl
 • Bitz Suppeskål Ø 18 x 4,8 cm svart/mørkblå.

  Bitz Suppeskål Ø 18 x 4,8 cm svart/mørkblå.
  Bitz Suppeskål produsert i svart stentøy. Matt svart utside, blank mørkblå innside. Dia. 18 cm. H: 4,8 cm. Stentøyet er produsert med en vakker reaktiv glasur, som gir en ekstra glød. Stentøyet tåler oppvaskmaskin, mikroovn og stekeovn opp til 220gr. Bitz matte og reaktive glasur gjør hvert produkt unikt. Riper og skjæremerker vil kunne ses. Dette er ikke en feil.
 • Pillivuyt Gastronomi Suppeskål Løve 0,4 L

  Pillivuyt Gastronomi Suppeskål Løve 0,4 L
  PILLIVUYT S.A., Mehun-sur-Yevre, Frankrike. Grunnlagt 1818. I dag en moderne fabrikk, men fortsatt lages mange detaljer for hånd.PILLIVUYT fremstiller selv sin porselenmasse med et innehold av flint og kvarts, som sammen med en meget hard glasur og
 • Wedgwood Vera Wang Blanc Sur Blanc Suppe/Dessertskål 16cm

  Wedgwood Vera Wang Blanc Sur Blanc Suppe/Dessertskål 16cm
  Blanc Sur Blanc-serviset fra Wedgwood er designet av den berømte brudekjoledesigneren Vera Wang, som er ekspert på å blande det klassiske med det moderne. Dette kommer godt frem i porselenserviset Blanc Sur Blanc som har et elegant og tidløst uts
 • Villeroy & Boch White Pearl Fat Til Suppeskål 18 Cm - Øvrige Fat & Tallerkener Benporselen Hvit - 1043892520

  Villeroy & Boch White Pearl Fat Til Suppeskål 18 Cm - Øvrige Fat & Tallerkener Benporselen Hvit - 1043892520
  Fat til suppeskål fra serien White Pearl, som kjennetegnes av sin tidløse eleganse. Laget av slitesterkt porselen. Kjøp Øvrige Fat & Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • DAISY Suppeskål Cement 21 cm 2-pakning

  DAISY Suppeskål Cement 21 cm 2-pakning
 • Suppeskål Ø 18 cm grønn/grønn Bitz

  Suppeskål Ø 18 cm grønn/grønn Bitz
 • Suppeskål Ø 18 cm sort/mørkeblå Bitz

  Suppeskål Ø 18 cm sort/mørkeblå Bitz
 • Clementine Suppeskål Hvit

  Clementine Suppeskål Hvit
 • Villeroy & Boch White Pearl Rund Suppeterrin 2,8 L - Suppeterriner Benporselen Hvit - 1043892360

  Villeroy & Boch White Pearl Rund Suppeterrin 2,8 L - Suppeterriner Benporselen Hvit - 1043892360
  En suppeterrin fra serien White Pearl, som kjennetegnes av sin tidløse eleganse. Laget av slitesterkt porselen. Kjøp Suppeterriner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Bitz Suppeskål Grå 18 cm

  Bitz Suppeskål Grå 18 cm
  BITZ Suppeskål i matt, grått steintøy med blank grå glasur på innsiden. Skålen er 18 cm i diameter. BITZ robust steintøyskål er tilgjengelig i flere størrelser og i mange fantastiske fargekombinasjoner med flott, reaktiv glasur som fremhever steintøyets glød.
 • Rio Suppeskål Grønn

  Rio Suppeskål Grønn
 • Wedgwood Vera Wang Grosgrain Suppeterrin 3L

  Wedgwood Vera Wang Grosgrain Suppeterrin 3L
  Mokkakopp fra serviset Vera Wang Grosgrain fra Wedgwood. Serviset Grosgrain har Vera Wang designet med inspirasjon fra beskjedne, romantiske detaljer hentet fra hennes brudekjoler. Serviset er fremstilt i benporselen og tåler oppvaskmaskin, men ikke
 • Pillivuyt Suppeskål 50cl m/Løv

  Pillivuyt Suppeskål 50cl m/Løv
 • Royal Copenhagen Blå Mega Riflet Bolle Suppeterrin 130cl

  Royal Copenhagen Blå Mega Riflet Bolle Suppeterrin 130cl
  Født fra en dristig nytolkning av det ikoniske mønsteret til Musselmalt, fengsler Blå Mega Riflet med grafiske og forstørrede deler av det originale blåskjellmalte mønsteret. Siden etableringen i 2000 har Blå Mega Riflet vokst til å bli en ekte, ny klassiker innen dansk design. Den iøynefallende kolleksjonen er vakker alene eller i kombinasjon med en hvilken som helst annen Royal Copenhagen middagsservering.

Nydelige suppeskåler til varmende suppe

Suppeskål Nobel

På kalde dager er det fint å varme opp med en varm suppe. Og det er sant at suppen smaker så mye bedre i en vakker ildfast suppeskål.

Å bli kalt suppeskål, syns vi at skålen skal ha høye sider og en liten diameter. Nesten slik at skålen er på randen av en virkelig stor tekopp.

Forskjellen rent funksjonelt i forhold til en dyp tallerken er at varmen holder seg lenger i suppeskålen. Den anleggsflate mot luften er mindre og varmen beholdes så lenge.