Suppeskåler

Her finner du suppeskåler i porselen med og uten fat. Du finner også store suppeskåler med håndtak og lokk (suppeterriner). Vi har samlet skåler for suppe fra varemerker som Le Creuset, Pillivuyt og Arabia med flere.

Populær i suppeskåler

Flere tips om suppeskåler

 • Passion Suppeskål 23 cm 4-pakk

  Passion Suppeskål 23 cm 4-pakk
 • Jade Hvit Suppeskål 35 cl

  Jade Hvit Suppeskål 35 cl
 • suppeskål nr. 4 Hvit, 40 cl Ø 11

  suppeskål nr. 4 Hvit, 40 cl Ø 11
 • Magnor Voyage Suppeskål 15 cm

  Magnor Voyage Suppeskål 15 cm
  VOYAGE, er en eksklusiv og sofistikert porselensserie i åtte funksjonelle deler, designet av den dyktige stylisten Storm. Porselensserviset er hvitt med lekker sort dekor i en suveren miks av art deco, luksuriøs fransk bistro og moderne interiør. Inspirasjonen har Storm hentet fra sine mange reiser verden rundt, fra de eksklusive interiørene, fra de unike matopplevelsene og fra noen av de klassiske motedesignerne. Han har alltid vært glad i å reise, og ønsker å bringe hjem den deilige og luksuriøse hotellfølelsen. Med serien VOYAGE har han skapt nydelige dekorer med solen som base og med himmelretningene og meridianene samlet til et glamorøst og stilistisk uttrykk. Storms tid som designer av et fantastisk boutique-hotell midt jungelen i Tulum i Mexico, inspirerte til også å inkorporere vakre håndtegnede elementer derfra, som en flamingo, en jaguar, en ananas, et monsterablad og noe av det vakreste Storm vet; palmen. For Storm er selve palmen alltid et lykkelig symbol for når man reiser fra kalde Norge til et varmere land. Resultatet er vakre og funksjonelle deler som gir valgfrihet til borddekking da dekoren i sort-hvitt passer i de fleste settinger, samtidig som den tilbyr en unik og eksklusiv opplevelse. Kolleksjonen passer til frokost, lunsj, middag og kveldsmat. VOYAGE innbyr til stilige borddekkinger, og for Storm var det viktig å skape en kolleksjon som kunne samle familie og venner rundt bordet, særlig etter en lang tid fra hverandre. VOYAGE er like fin i en borddekking for to som i et stort og festlig vennelag.
 • Ellise Suppeskål Hvit

  Ellise Suppeskål Hvit
 • Bitz Suppeskål 18cm Grå/Lyseblå

  Bitz Suppeskål 18cm Grå/Lyseblå
  En lyseblå dyp tallerken fra Bitz som kan brukes både til frokosten så vel som til supper og gryter. Skålen er tilvirket i stengods som gir en bra holdbarhet og gjør at den tåler vask i oppmaskmaskin, kan brukes i mikrobølgeovn og i ovnen på
 • Bitz Suppeskål dia18 cm svart/grønn

  Bitz Suppeskål dia18 cm svart/grønn
  BITZ Suppeskål i matt, svart steintøy med blank grønn glasur på innsiden. Skålen er 14 cm i diameter. BITZ robust steintøyskål er tilgjengelig i flere størrelser og i mange fantastiske fargekombinasjoner med flott, reaktiv glasur som fremhever steintøyets glød.
 • Suppeskål Ava Hvit

  Suppeskål Ava Hvit
 • Suppeskål Antonia Hvit

  Suppeskål Antonia Hvit
 • Suppeskål 4,8 cm Ø 18 cm grå/gr

  Suppeskål 4,8 cm Ø 18 cm grå/gr
 • Wedgwood Vera Wang Grosgrain Suppeterrin 3L

  Wedgwood Vera Wang Grosgrain Suppeterrin 3L
  Mokkakopp fra serviset Vera Wang Grosgrain fra Wedgwood. Serviset Grosgrain har Vera Wang designet med inspirasjon fra beskjedne, romantiske detaljer hentet fra hennes brudekjoler. Serviset er fremstilt i benporselen og tåler oppvaskmaskin, men ikke
 • Paratiisi Suppeskål med lokk 2,8 L

  Paratiisi Suppeskål med lokk 2,8 L
 • Suppeskål 4,8 cm Ø 18 cm grå/ly

  Suppeskål 4,8 cm Ø 18 cm grå/ly
 • Jade Hvit Suppeskål 35 cl

  Jade Hvit Suppeskål 35 cl
 • Passion Suppeskål 23 cm 4-pakk

  Passion Suppeskål 23 cm 4-pakk
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Suppeterrin 2,5L

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Suppeterrin 2,5L
  Suppeterrin på 2,5 liter fra Villeroy & Bochs fruktige porselenservise French Garden. Server smakfulle supper fra terrinen som bringer sommerhagen til middagsbordet. Suppeskålen kan vaskes i oppvaskmaskin.
 • Pillivuyt Gastronomi Suppeskål Løve 0,4 L

  Pillivuyt Gastronomi Suppeskål Løve 0,4 L
  PILLIVUYT S.A., Mehun-sur-Yevre, Frankrike. Grunnlagt 1818. I dag en moderne fabrikk, men fortsatt lages mange detaljer for hånd.PILLIVUYT fremstiller selv sin porselenmasse med et innehold av flint og kvarts, som sammen med en meget hard glasur og
 • suppeskål nr. 4 Hvit, 40 cl Ø 11

  suppeskål nr. 4 Hvit, 40 cl Ø 11
 • Suppeskål Ø 18 cm sort/mørkeblå Bitz

  Suppeskål Ø 18 cm sort/mørkeblå Bitz
 • Suppeskål Ava Hvit

  Suppeskål Ava Hvit
 • DAISY Suppeskål Cement 21 cm 2-pakning

  DAISY Suppeskål Cement 21 cm 2-pakning
 • Sky Pasta/Suppeskål Hvit 80 cl

  Sky Pasta/Suppeskål Hvit 80 cl
 • Pillivuyt Suppeskål 14cm Asian

  Pillivuyt Suppeskål 14cm Asian
 • Clementine Suppeskål Hvit

  Clementine Suppeskål Hvit
 • Suppeskål Antonia Hvit

  Suppeskål Antonia Hvit
 • Pillivuyt Gastronomi Løksuppeskål med hanker 45 cl

  Pillivuyt Gastronomi Løksuppeskål med hanker 45 cl
  PILLIVUYT S.A., Mehun-sur-Yevre, Frankrike. Grunnlagt 1818. I dag en moderne fabrikk, men fortsatt lages mange detaljer for hånd.PILLIVUYT fremstiller selv sin porselenmasse med et innehold av flint og kvarts, som sammen med en meget hard glasur og
 • Thilde Suppeskål Hvit

  Thilde Suppeskål Hvit
 • Villeroy & Boch Vapiano Suppeskål 2-pk - Dype tallerkener Porselen Hvit - 10-4257-8477

  Villeroy & Boch Vapiano Suppeskål 2-pk - Dype tallerkener Porselen Hvit - 10-4257-8477
  Disse suppeskålene er designet for den kjente restaurantkjeden Vapiano, som er en offisiell partner av Villeroy & Boch. Moderne skåler som er perfekte for servering av suppe. Den organiske formen har blitt inspirert av silhuetten av sanddyner som har blitt formet av ørkenvinder. Skålene er laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn - perfekt til daglig bruk. Selges i 2-pk. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Ellise Suppeskål Hvit

  Ellise Suppeskål Hvit
 • Sky Pasta/Suppeskål Sett Hvit 2-pakning

  Sky Pasta/Suppeskål Sett Hvit 2-pakning
 • Villeroy & Boch Manoir Fat Til Suppeskål 17 Cm - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023962520

  Villeroy & Boch Manoir Fat Til Suppeskål 17 Cm - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023962520
  Dette fatet fra Villeroy & Boch tilhører deres serie Manoir, et klassisk servise med innslag av dristige former og detaljer. Fatet er laget av det slitesterke materialet premium porselen, og tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Passer til suppeskålen fra samme serie. Kjøp Suppeterriner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Suppeskål Med Fat - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023412500

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Suppeskål Med Fat - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023412500
  Old Luxembourg suppeskål med fat fra Villeroy & Boch. Dette er en sjarmerende og elegant suppeskål med tilhørende fat i en kremhvit farge og dekorative mørkeblå blomster. Den enkle designen gjør settet tidløst, og passer fint både til hverdag og fest. Settet er fint sammen med andre produkter fra Old Luxembourg, som er et av Villeroy & Boch mest klassiske serviser. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Suppeterriner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Denby Studio Craft Birch Suppeskål 120 cl

  Denby Studio Craft Birch Suppeskål 120 cl
  En vakker og funksjonell Ramen Bowl fra Denbys nye Studio Craft-serie. Den er ideell for ramennudler, supper og buljonger, samt pasta og karriretter. Den kan også brukes som serveringsstykke til grønnsaker og sider. Tåler ovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og fryser Ramen-bollen er et flott stykke for globale oppskrifter og retter, så vel som et serveringsstykke eller kokekar for paier eller et midtpunkt for frukt eller brød.
 • Royal Copenhagen Musselmalet Riflet Suppe/Dessertskål

  Royal Copenhagen Musselmalet Riflet Suppe/Dessertskål
  Skål til suppe eller dessert fra Royal Copenhagens første servise Musselmalet Riflet fra 1775 som den dag i dag et av verdens mest ettertraktede porselenserviser. Den håndmalte serien er et tidløst og tradisjonelt servise som passer inn i det mo
 • Villeroy & Boch White Pearl Rund Suppeterrin 2,8 L - Suppeterriner Benporselen Hvit - 1043892360

  Villeroy & Boch White Pearl Rund Suppeterrin 2,8 L - Suppeterriner Benporselen Hvit - 1043892360
  En suppeterrin fra serien White Pearl, som kjennetegnes av sin tidløse eleganse. Laget av slitesterkt porselen. Kjøp Suppeterriner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • SUPPESKÅL HUMMER 18CM

  SUPPESKÅL HUMMER 18CM
 • Villeroy & Boch Manoir Suppeskål 0,35 L - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023962510

  Villeroy & Boch Manoir Suppeskål 0,35 L - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023962510
  Manoir Suppeskål fra Villeroy Boch. Dette er en klassisk skål med djerve former og uttrykksfulle detaljer. Den er fin å kombinere med andre produkter fra kolleksjonen Manoir, men er også fin sammen med fargerikt porselen. Skålen er laget av premium porselen. Kjøp Suppeterriner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Suppeskål Ø 18 cm grønn/grønn Bitz

  Suppeskål Ø 18 cm grønn/grønn Bitz
 • Bitz Suppeskål Dia. 18 x 4,8 cm svart/amber

  Bitz Suppeskål Dia. 18 x 4,8 cm svart/amber
  BITZ Suppeskål i matt, svart steintøy med blank amber glasur på innsiden. Skålen er 14 cm i diameter. BITZ robust steintøyskål er tilgjengelig i flere størrelser og i mange fantastiske fargekombinasjoner med flott, reaktiv glasur som fremhever steintøyets glød. Det er naturlig å kombinere skålene på tvers av farger og størrelser og skape ditt helt personlige uttrykk. Kombinasjonen av den matte yttersiden og den blanke, fargede glasuren på innsiden gjør hver enkelt skål unik, du finner ikke to like skåler. Skålen tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, fryser ned til minus 18 grader og ovn opp til 220 grader. BITZ matte og reaktive glasur gjør hvert produkt unikt. Riper og skjæremerker vil kunne ses. Dette er ikke en feil. BITZ koncept.
 • Le Creuset Suppeskål Cerise 2 stk

  Le Creuset Suppeskål Cerise 2 stk
 • suppeskål nr. 4,5 Hvit, 50 cl Ø

  suppeskål nr. 4,5 Hvit, 50 cl Ø
 • Villeroy & Boch White Pearl Fat Til Suppeskål 18 Cm - Øvrige Fat & Tallerkener Benporselen Hvit - 1043892520

  Villeroy & Boch White Pearl Fat Til Suppeskål 18 Cm - Øvrige Fat & Tallerkener Benporselen Hvit - 1043892520
  Fat til suppeskål fra serien White Pearl, som kjennetegnes av sin tidløse eleganse. Laget av slitesterkt porselen. Kjøp Øvrige Fat & Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Pillivuyt Suppeskål 50cl m/Løv

  Pillivuyt Suppeskål 50cl m/Løv
 • Wedgwood Edme Plain Suppe/Dessertskål 18cm

  Wedgwood Edme Plain Suppe/Dessertskål 18cm
  Suppe- og dessertskål fra Wedgwood Edme. Serviset Edme har hentet sitt design fra Wedgwoods arkiver fra midten av 1700-tallet. Med sitt sofistikerte utseende passer det både i hverdagen og ved festlige anledninger. Serviset kan settes i mikrobølge
 • Rio Suppeskål Grønn

  Rio Suppeskål Grønn
 • Pillivuyt Løksuppeskål m/Ører

  Pillivuyt Løksuppeskål m/Ører
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Suppeskål 40 Cl - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023412510

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Suppeskål 40 Cl - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023412510
  Old Luxembourg suppeskål fra Villeroy & Boch. Dette er en sjarmerende og elegant suppeskål i en kremet hvit farge med dekorative mørkeblå blomster. Den enkle designen gjør den tidløs, skålen passer både til hverdag og fest. Den er fin sammen med andre produkter fra Old Luxembourg, et av Villeroy & Boch mest klassiske serviser. Skålen er laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Suppeterriner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Suppeterrin Oval 2,7 L - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023412360

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Suppeterrin Oval 2,7 L - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023412360
  Dette er en suppeterrin med myke og subtile blå dekorasjoner, som er en fin kontrast til det blendende hvite porselenet. Den tilhører Villeroy & Bochs serie Old Luxembourg, som kjennetegnes av sin stilige og tidløse følelse. Laget av premium porselen, tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Suppeterriner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Thilde Suppeskål Hvit

  Thilde Suppeskål Hvit

Nydelige suppeskåler til varmende suppe

Suppeskål Nobel

På kalde dager er det fint å varme opp med en varm suppe. Og det er sant at suppen smaker så mye bedre i en vakker ildfast suppeskål.

Å bli kalt suppeskål, syns vi at skålen skal ha høye sider og en liten diameter. Nesten slik at skålen er på randen av en virkelig stor tekopp.

Forskjellen rent funksjonelt i forhold til en dyp tallerken er at varmen holder seg lenger i suppeskålen. Den anleggsflate mot luften er mindre og varmen beholdes så lenge.