Andre varemerker

By On

 • Skål Guilia liten sort / blå 16 cm

  Skål Guilia liten sort / blå 16 cm
 • Byon Jade Krus Med Fat 17x7 Cm / Brun - Kaffekopper Porselen Grønn - 286-158gr

  Byon Jade Krus Med Fat 17x7 Cm / Brun - Kaffekopper Porselen Grønn - 286-158gr
  Kruset fra ByON har et håndlaget design i porselen med en vakker, fargeskiftende look. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger. Egnet til både hverdag og finere anledninger. Om kruset fra ByON- Laget av porselen.- Diameter: 170 mm.- Høyde: 70 mm.- Finnes i forskjellige farger.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Veggvase Bliss Orange 8.5cm

  Veggvase Bliss Orange 8.5cm
 • Byon Fumiko Kopp 7,5x7,5 Cm Beige/ - Kaffekopper Porselen Sort - 882-005

  Byon Fumiko Kopp 7,5x7,5 Cm Beige/ - Kaffekopper Porselen Sort - 882-005
  Fumiko kopp, i en jordnær beige nyanse med en kontrastfarget sort innside. Koppen passer like bra til morgenkaffen din som når du vil servere grønn te til sushi-middagen. Koppen fra ByOn har en design inspirert av japansk enkelhet og eleganse. Fumiko er en serie med flere deler i milde sandfargede og myke, sorte toner. Japansk og nordisk påvirkning møtes i et uttrykk for stil og holdning. Serien inneholder tallerkener, skåler, fat og kopper som passer like bra til hverdagslige som høytidelige anledninger. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Fumiko Krus Beige / Svart dia: 7 cm

  Fumiko Krus Beige / Svart dia: 7 cm
 • Byon Noor Kopp - Kaffekopper Keramikk Blå - 750-012bl

  Byon Noor Kopp - Kaffekopper Keramikk Blå - 750-012bl
  Kos deg med en kopp kaffe eller te med denne moderne koppen fra ByOn. Finnes i tre forskjellige farger. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Fumiko Suppeskål 25x7,5 Cm Beige/ - Dype tallerkener Porselen Sort - 882-001

  Byon Fumiko Suppeskål 25x7,5 Cm Beige/ - Dype tallerkener Porselen Sort - 882-001
  Fumiko suppeskål fra ByOn blir et spennende innslag på middagsbordet med form som en hatt, kombinert med en design inspirert av enkle og elegante japanske linjer. Fumiko er en serie med flere deler i milde sandfarger og myke, sorte toner. Japansk og nordisk påvirkning møtes i et uttrykk av stil og holdning. Serien inneholder tallerkener, skåler, fat og kopper som passer til både hverdagslige og høytidelige anledninger. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Lemon Kopp Med Skål - Tekopper Dolomitt Keramikk Gul - 286-209y

  Byon Lemon Kopp Med Skål - Tekopper Dolomitt Keramikk Gul - 286-209y
  Utsiden av koppen har en ru og naturlig overflate i en sterk gul farge, mens innsiden er litt svakere og etterligner innsiden av en sitron. Laget av dolomitt, med en blank finish. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Fumiko Krus 22 Cl Beige/ - Kaffekopper Porselen Sort - 882-004

  Byon Fumiko Krus 22 Cl Beige/ - Kaffekopper Porselen Sort - 882-004
  Fumiko krus i en vakker, sort nyanse med en kontrastfarget sandfarged linje. Kruset passer like bra til morgenkaffen som til en varmende kopp te på kvelden. Kruset fra ByOn har en design inspirert av japansk enkelhet og eleganse. Fumiko er en serie med flere deler i milde sandfargede og myke, sorte toner. Japansk og nordisk påvirkning møtes i et uttrykk av stil og holdning. Serien inneholder tallerkener, skåler, fat og kopper som passer til både hverdagslige og høytidelige anledninger. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Asparagus Tallerken 27,5x1,5 Cm - Tallerkener Benporselen Beige - 750-002w

  Byon Asparagus Tallerken 27,5x1,5 Cm - Tallerkener Benporselen Beige - 750-002w
  Asparagus tallerken, med milde farger og en rustikk følelse. Å kunne servere maten på en måte den fortjener forbedrer middagsfølelsen og gjør det morsommere å tilbringe tid på kjøkkenet. Tallerkenen tilhører serien Asparagus, en kolleksjon som inneholder tallerkener og skåler i flere størrelser, samt krus og karafler. Alle delene er laget av slitesterkt porselen som er designet for å vare lenge. Supplér tallerkenen med flere tilbehør fra samme serie, eller bland med et annet servise fra ByOn og skap et unikt sett. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Clay Kopp & Skål 9x6 Cm/17x1x15 Cm - Kaffekopper Stengods Brun - 975-003br

  Byon Clay Kopp & Skål 9x6 Cm/17x1x15 Cm - Kaffekopper Stengods Brun - 975-003br
  Clay kopp fra ByOn, laget av steingods som skaper et rått og håndlaget preg. Skålen som følger med passer perfekt til koppen, og har litt ekstra plass til en sjokoladebit eller noe annet godt. Bryt av med serviset du allerede har, eller kombiner settet med andre produkter i samme stil. Overflate- og fargevariasjoner kan forekomme. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Lemon Mugge 20 Cm - Vannkarafler & Vannkanner Dolomitt Keramikk Gul - 5228624610

  Byon Lemon Mugge 20 Cm - Vannkarafler & Vannkanner Dolomitt Keramikk Gul - 5228624610
  Muggen fra ByON har en leken look med herlige farger for å lysne opp bordsettingen. Den er laget av dolomittkeramikk med en naturtro tekstur som skaper en følelse av ro og harmoni. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om muggen fra ByON- Finnes også som en skål.- Naturlig, lekent design.- Fra kolleksjonen Lemon. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Håndvask anbefales. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Fleur Tekanne Beige

  Fleur Tekanne Beige
 • Byon Niki Espressokopp Med Skål Svart/beige - Espressokopper Keramikk Sort - 5275001301

  Byon Niki Espressokopp Med Skål Svart/beige - Espressokopper Keramikk Sort - 5275001301
  En moderne espressokopp med skål fra ByOn. Niki kopp finnes i forskjellige farger som er flotte å kombinere sammen. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Alima Skål Beige - Serveringsskåler Keramikk Hvit - 750-016be

  Byon Alima Skål Beige - Serveringsskåler Keramikk Hvit - 750-016be
  Alima skål fra ByOn er flott å arrangere middagen på, eller bruke som et stilleben for frukt eller annet innhold. Skålen kan med fordel matches med Raw og Asparagues fra samme merke. Tåler oppvaskmaskin. L: 28.5 cmW: 17 cmH: 6.5 cm Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Watermelon Kopp Med Skål - Tekopper Dolomitt Keramikk Grønn - 286-209gr

  Byon Watermelon Kopp Med Skål - Tekopper Dolomitt Keramikk Grønn - 286-209gr
  Utsiden av koppen har en blank overflate i vekslende grønne farger, innsiden har en rød farge som etterligner innsiden av en vannmelon. Laget av dolomitt, kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Carameli Skål / Rosa - Serveringsskåler Glass Rød - 5263927614

  Byon Carameli Skål / Rosa - Serveringsskåler Glass Rød - 5263927614
  Skålen fra ByON har en tofarget design i glass med en drømmende, profilert tekstur. Den har en størrelse perfekt for eksempel til servering eller oppbevaring av smykker. Kan også brukes som dekorasjon. Om skålen fra ByON- Finnes i forskjellige farger.- Laget av glass.- Profilert struktur.- Vendbart design. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Vase Sun

  Vase Sun
 • Tallerken Fumiko Beige / Sort

  Tallerken Fumiko Beige / Sort
 • Vannglass Opacity Highball

  Vannglass Opacity Highball
 • Brixton Krukke Clay 26cm

  Brixton Krukke Clay 26cm
 • Byon Fiona Skål - Serveringsskåler Porselen Beige - 609-062br

  Byon Fiona Skål - Serveringsskåler Porselen Beige - 609-062br
  Gjør serviset ekstra stilig med skålen Fiona. Bruk den som en mindre skål og dekk bordet til fest! Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Bear Vase - Vaser Polyresin Brun - 609-037

  Byon Bear Vase - Vaser Polyresin Brun - 609-037
  En unik vase, formet som en bjørn. Vasen tar naturen inn i hjemmet ditt og gir interiøret ditt et personlig preg. Du enkelt endre helthetsinntrykket i et rom ved å bytte ut detaljer. Legg til noen dyr og litt natur, så får du umiddelbart en ny følelse i rommet. Varier gjerne med forskjellige typer planter. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Florian Skål S - Serveringsskåler Porselen Lilla - 882-023li

  Byon Florian Skål S - Serveringsskåler Porselen Lilla - 882-023li
  Florian skål blir et fargerikt innslag på bordet. Finnes i tre forskjellige farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Fumiko Skål 14x6 Cm Beige/ - Serveringsskåler Porselen Sort - 882-006

  Byon Fumiko Skål 14x6 Cm Beige/ - Serveringsskåler Porselen Sort - 882-006
  Fumiko skål fra ByOn, en vakker og rustikk skål som passer like bra til en god porsjon med grøt som en varmende suppe eller gode snacks. Skålen har en design inspirert av japansk enkelhet og eleganse. Fumiko er en serie med flere deler i milde sandfargede og myke, sorte toner. Japansk og nordisk påvirkning møtes i et uttrykk av stil og holdning. Serien inneholder tallerkener, skåler, fat og kopper som passer til både hverdagslige og høytidelige anledninger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Ariel Skål Large - Serveringsskåler Porselen Hvit - 609-066w

  Byon Ariel Skål Large - Serveringsskåler Porselen Hvit - 609-066w
  Skålen fra ByON er perfekt for praktisk lagring og laget av hvitt porselen med myke, bølgede former. Skålen har et praktisk håndtak på siden. Om skålen fra ByON- Ariel er verdsatt for sitt skjellformet design.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Kombiner skålen med skjellformede tallerkener fra ByON. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Oppvaskmaskinsikker. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Doris Skål - Serveringsskåler Porselen Lys Blå - 947-016w

  Byon Doris Skål - Serveringsskåler Porselen Lys Blå - 947-016w
  Doris skål fra ByOn er formet som en fisk, men har et diskret mønster med lyseblå prikker mot en off-white bakgrunn. Doris blir en iøynefallende detalj på bordet -både til hverdag og fest! NB: Tåler ikke oppvaskmaskin! Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Blackroot Tallerken 27,3x1,6 Cm - Tallerkener Benporselen Sort - 750-002blc

  Byon Blackroot Tallerken 27,3x1,6 Cm - Tallerkener Benporselen Sort - 750-002blc
  Skap en rustikk følelse på bordet med serien Blackroot fra By On. Blackroot tallerken er perfekt for servering av deilige retter og gjør det morsomt å legge opp maten. Du kan med fordel kombinere med andre deler fra By On for å skape en personlig blanding som passer dine preferanser. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Celeste Krukke Grønn XS

  Celeste Krukke Grønn XS
 • Lysestake/Krukke Elektrisk 18x18 cm

  Lysestake/Krukke Elektrisk 18x18 cm
 • Byon Curt Vase 30 Cm Svart / Beige - Vaser Glass Sort - 5280604901

  Byon Curt Vase 30 Cm Svart / Beige - Vaser Glass Sort - 5280604901
  Vasen fra ByON har et håndlaget design i glass med myke, kurvede striper perfekt for snittblomster og kvister. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om vasen fra ByON- Denne vasen er en del av serien Curve fra ByON.- Håndlaget design.- Laget av glass.- Kurvede striper.- Diameter: 200 mm.- Høyde: 300 mm.- Vekt: 2.45 kg. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Curlie Vase - Vaser Glass Beige - 5280604314

  Byon Curlie Vase - Vaser Glass Beige - 5280604314
  Vasen fra ByON er laget av glass med avrundede former og et håndmalt mønster for å legge det lille ekstra til omgivelsene. På en stilig og elegant måte gir vasen liv til interiøret ved å vektlegge blomster og planter. Om vasen fra ByON- Laget av glass.- Avrundede former.- Håndmalt mønster. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Fleur Tekanne Beige

  Fleur Tekanne Beige
 • Fleur Fløtekanne Beige

  Fleur Fløtekanne Beige
 • Tallerken Sugar pea

  Tallerken Sugar pea
 • Calore Vase/Lyslykt Grønn M

  Calore Vase/Lyslykt Grønn M
 • Brixton Krukke Gul 45cm

  Brixton Krukke Gul 45cm
 • Britney Lyslykt Gul

  Britney Lyslykt Gul
 • Byon Mandarie Mugge 2,5 L - Vannkarafler & Vannkanner Dolomitt Keramikk Orange - 5228624811

  Byon Mandarie Mugge 2,5 L - Vannkarafler & Vannkanner Dolomitt Keramikk Orange - 5228624811
  Muggen fra ByON har et håndlaget, unikt design i dolomittkeramikk med en herlig farge perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om muggen fra ByON- Lekent, håndlaget design.- Unikt utseende.- Laget av dolomittkeramikk.- Kombiner muggen med en Mandarie kopp med tallerken fra ByON.- Bredde: 190 mm.- Høyde: 200 mm.- Lengde: 230 mm.- Vekt: 1.1 kg. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Byon Awa Skål - Serveringsskåler Dolomitt Keramikk Hvit - 609-072w

  Byon Awa Skål - Serveringsskåler Dolomitt Keramikk Hvit - 609-072w
  En dekorativ serveringsskål fra ByOn, formet som et skjell. Skålen er stilig som den er, kan med fordel brukes til å servere en salat eller snacks. L: 32 cm B: 18,5 cm H: 13,5 cm Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Niki Espressokopp Med Skål /Rød - Espressokopper Keramikk Grå - 750-013g

  Byon Niki Espressokopp Med Skål /Rød - Espressokopper Keramikk Grå - 750-013g
  En moderne espressokopp med skål fra ByOn. Niki kopp finnes i forskjellige farger som er flotte å kombinere sammen. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Amaya Kopp - Kaffekopper Stengods Blå - 839-071bl

  Byon Amaya Kopp - Kaffekopper Stengods Blå - 839-071bl
  Koppen har et trykt leopardmønster og et behagelig håndtak. Perfekt til frokosten eller kaffepausen. Finnes i to forskjellige farger. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Bubbles Vin 46 Cl - Vinglass Glass Klar - 816-002

  Byon Bubbles Vin 46 Cl - Vinglass Glass Klar - 816-002
  Bubbles vinglass fra By On. En serie med vakre glass med bobler i bunnen, som en vakker detalj. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Byon Noor Kopp - Kaffekopper Keramikk Grønn - 750-012gr

  Byon Noor Kopp - Kaffekopper Keramikk Grønn - 750-012gr
  Kos deg med en kopp kaffe eller te med denne moderne koppen fra ByOn. Finnes i tre forskjellige farger. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Jade Krus Med Fat 17x7 Cm - Kaffekopper Porselen Blå - 286-158bl

  Byon Jade Krus Med Fat 17x7 Cm - Kaffekopper Porselen Blå - 286-158bl
  Kruset fra ByON har et håndlaget design i porselen med en vakker, fargeskiftende look. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger. Egnet til både hverdag og finere anledninger. Om kruset fra ByON- Laget av porselen.- Diameter: 170 mm.- Høyde: 70 mm.- Finnes i forskjellige farger.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Viola Kopp 4-pk - Kaffekopper Glass Blå - 639-264

  Byon Viola Kopp 4-pk - Kaffekopper Glass Blå - 639-264
  Vakre og allsidige kopper med fargede håndtak. Flotte å bruke både til hverdag og fest! Leveres i en 4-pakning. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Gorilla Dekorasjon - Skulpturer Polyresin Sort - 5260907801

  Byon Gorilla Dekorasjon - Skulpturer Polyresin Sort - 5260907801
  Dekorasjonen fra ByON er perfekt for å skape litt ekstra personlighet i ditt hjem og har et spennende, skulpturelt design. Dekorasjonen er laget av svart polyresin. En perfekt gave. Om dekorasjonen fra ByON- Gorilla er verdsatt for sin autentisk design.- Kombiner dekorasjonen med ei stilren krukke fra ByON.- Finnes også som en stor vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for dekorasjonen- Kun håndvask. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Malard Sausekanne - Sausenebb & Sausekanner Keramikk Beige - 750-017be

  Byon Malard Sausekanne - Sausenebb & Sausekanner Keramikk Beige - 750-017be
  Den perfekte sausekannen, i et lekent design fra ByOn. Passer utmerket på middagsbordet, kan også brukes som en fin interiørdetalj. Kjøp Sausenebb & Sausekanner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Ray Skål Xs Oransje - Serveringsskåler Rustfritt Stål Orange - 973-001or

  Byon Ray Skål Xs Oransje - Serveringsskåler Rustfritt Stål Orange - 973-001or
  En liten skål av rustfritt stål fra ByOn. Finnes i to forskjellige farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Amaya Skål Ø18 Cm - Serveringsskåler Stengods Blå - 839-070bl

  Byon Amaya Skål Ø18 Cm - Serveringsskåler Stengods Blå - 839-070bl
  Gjør bordet ekstra festlig med Amaya skål. Skålen er laget av tykkere keramikk, dekorert med et leopardmønster på innsiden. Finnes i to forskjellige farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Amaya Kopp - Kaffekopper Stengods Brun - 839-071br

  Byon Amaya Kopp - Kaffekopper Stengods Brun - 839-071br
  Koppen har et trykt leopardmønster og et behagelig håndtak. Perfekt til frokosten eller kaffepausen. Finnes i to forskjellige farger. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Beach Vase - Vaser Keramikk Beige - 953-019be

  Byon Beach Vase - Vaser Keramikk Beige - 953-019be
  En søt liten vase fra ByOn. Fyll den med fine snittblomster eller kvister, eller bruk den som en vakker interiørdetalj som den er. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Krukke Statue - Skulpturer Polyresin Grå - 286-176g

  Byon Krukke Statue - Skulpturer Polyresin Grå - 286-176g
  En krukke i en overraskende stil, designet som en klassisk byste. Et vakkert blikkfang i rommet. Tørkes av med en klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Vase Rikke Glass 24,5cm

  Vase Rikke Glass 24,5cm
 • Vase Watery Glass 21cm

  Vase Watery Glass 21cm
 • Vase Smooth Glass 13cm

  Vase Smooth Glass 13cm
 • Vase Sphere Coral 24cm

  Vase Sphere Coral 24cm
 • Fumiko Serveringsfat Beige/Svart

  Fumiko Serveringsfat Beige/Svart
 • Tallerken Fumiko Beige / Sort

  Tallerken Fumiko Beige / Sort
 • Krus med Fat Jade Blå

  Krus med Fat Jade Blå
 • Vase Marvina Flerfarget 24cm

  Vase Marvina Flerfarget 24cm
 • Vase/Lysholder Calore Hvit h: 24 cm

  Vase/Lysholder Calore Hvit h: 24 cm
 • Line Krukke M

  Line Krukke M
 • Vase Sun

  Vase Sun
 • Veggvase Bliss Grå 8,5cm

  Veggvase Bliss Grå 8,5cm
 • Calore Lyslykt Grønn XS

  Calore Lyslykt Grønn XS
 • Calore Vase/Lyslykt Petrol L

  Calore Vase/Lyslykt Petrol L
 • Mila Vase Beige S

  Mila Vase Beige S
 • Celeste Krukke Grønn XS

  Celeste Krukke Grønn XS
 • Calore Vase/Lyslykt Grønn M

  Calore Vase/Lyslykt Grønn M
 • Byon Curlie Vase Beige / - Vaser Glass Brun - 5280604104

  Byon Curlie Vase Beige / - Vaser Glass Brun - 5280604104
  Vasen fra ByON er laget av glass med avrundede former og håndmalte striper for å lysne opp rommet. På en stilig og elegant måte gir vasen liv til interiøret ved å vektlegge blomster og planter. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra ByON- Laget av glass.- Avrundede former.- Håndmalte striper.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Lykte/Vase Elektrisk

  Lykte/Vase Elektrisk
 • Lysestake/Krukke Elektrisk

  Lysestake/Krukke Elektrisk
 • Byon Curlie Vase / Gul - Vaser Glass Hvit - 5280604110

  Byon Curlie Vase / Gul - Vaser Glass Hvit - 5280604110
  Vasen fra ByON er laget av glass med avrundede former og håndmalte striper for å lysne opp rommet. På en stilig og elegant måte gir vasen liv til interiøret ved å vektlegge blomster og planter. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra ByON- Laget av glass.- Avrundede former.- Håndmalte striper.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Mandarie Kopp Med Tallerken - Tekopper Dolomitt Keramikk Orange - 5228624911

  Byon Mandarie Kopp Med Tallerken - Tekopper Dolomitt Keramikk Orange - 5228624911
  Koppen fra ByON har et lekent design i dolomittkeramikk med en herlig farge perfekt for varme drikker som kaffe og te. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om koppen fra ByON- Lekent, fremtredende design.- Laget av dolomittkeramikk.- Kombiner koppen med en Mandarie mugge fra ByON.- Tallerken er inkludert.- Bredde: 135 mm.- Høyde: 70 mm.- Lengde: 155 mm.- Vekt: 350 g . Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Trixibelle Vase - Vaser Glass Rød - 5263927411

  Byon Trixibelle Vase - Vaser Glass Rød - 5263927411
  Vasen fra ByON har en interessant form med forskjellige ringer. Den er laget av glass med en sjenerøs størrelse perfekt for snittblomster og kvister. Perfekt for å plassere i et dypere vindu, på sidebordet eller på nattbordet. Om vasen fra ByON- Finnes i forskjellige farger.- Laget av glass.- Iøynefallende design.- Kan også brukes som dekorasjon. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Opacity Champagne 22 Cl - Champagneglass Glass Klar - 5281601500

  Byon Opacity Champagne 22 Cl - Champagneglass Glass Klar - 5281601500
  Champagneglasset fra ByON har et klassisk design i glass med et dreiende mønster og en luksuriøs følelse perfekt til finere anledninger. Om champagneglasset fra ByON- Dette champagneglasset er en del av serien Opacity fra ByON.- Klassisk design.- Laget av glass.- Dreiende mønster.- Bredde: 110 mm.- Høyde: 160 mm.- Lengde: 110 mm.- Vekt: 190 g .- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Byon Nature Vase Mørkebrun - Vaser Porselen Mørk Brun - 5284800401

  Byon Nature Vase Mørkebrun - Vaser Porselen Mørk Brun - 5284800401
  Vasen fra ByON er laget av mørkebrunt porselen med en feminin form for å legge det lille ekstra til omgivelsene. Den har en størrelse perfekt for små buketter og kvister. Dette er et kunstverk. Om vasen fra ByON- Laget av porselen.- Feminin form.- Behagelig, mørkebrun farge. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Lemon Skål 32 Cm - Serveringsskåler Dolomitt Keramikk Gul - 5228624510

  Byon Lemon Skål 32 Cm - Serveringsskåler Dolomitt Keramikk Gul - 5228624510
  Skålen fra ByON har en leken look med herlige farger for å lysne opp bordsettingen. Den er laget av dolomittkeramikk med en naturtro tekstur som skaper en følelse av ro og harmoni. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om skålen fra ByON- Finnes også som en mugge.- Naturlig, lekent design.- Fra kolleksjonen Lemon. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Britney Lysestake - Lyslykter Porselen Gul - 639-217y

  Byon Britney Lysestake - Lyslykter Porselen Gul - 639-217y
  Britney lysestake fra svenske ByOn skaper en enkel og koselig atmosfære i rommet. Den passer inn i alle hjem og miljøer. Plasser den på et bord eller i vinduskarmen, eller match den med andre lysestaker for å skape en spennende og levende innredning.Serien ByOn x Astrid Wilson er en hyllest til 90-tallet, men også en forventning til 2020-tallet. En forventning om ny styrke og kraften til at vi kan utgjøre en forskjell sammen. Klare kontraster og fargerike produkter med udefinerte former er det som kjennetegner serien. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Britney Lysestake - Lyslykter Porselen Rød - 639-217r

  Byon Britney Lysestake - Lyslykter Porselen Rød - 639-217r
  Britney lysestake fra svenske ByOn skaper en enkel og koselig atmosfære i rommet. Den passer inn i alle hjem og miljøer. Plasser den på et bord eller i vinduskarmen, eller match den med andre lysestaker for å skape en spennende og levende innredning.Serien ByOn x Astrid Wilson er en hyllest til 90-tallet, men også en forventning til 2020-tallet. En forventning om ny styrke og kraften til at vi kan utgjøre en forskjell sammen. Klare kontraster og fargerike produkter med udefinerte former er det som kjennetegner serien. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Fleur Fløtekanne Beige

  Fleur Fløtekanne Beige
 • Byon Electric Vase/lysestake S Sølv - Lyslykter Glass Silver - 639-171si

  Byon Electric Vase/lysestake S Sølv - Lyslykter Glass Silver - 639-171si
  Electric er en stilig interiørdetalj med en spennende design. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Fleur Tekopp Beige

  Fleur Tekopp Beige
 • Vase/Lysholder Calore Hvit h: 24 cm

  Vase/Lysholder Calore Hvit h: 24 cm
 • Skål Broccoli

  Skål Broccoli
 • Lemon Skål med lokk

  Lemon Skål med lokk
 • Cabbage Skål S

  Cabbage Skål S
 • Byon Asparagus Asiett Small - Tallerkener Porselen Beige - 750-001w

  Byon Asparagus Asiett Small - Tallerkener Porselen Beige - 750-001w
  Asparges asjett, laget i jordnære farger med en rustikk følelse. Å kunne servere maten eller desserten på en måte den fortjener forbedrer middagsfølelsen og gjør det morsommere å tilbringe tid på kjøkkenet. Asjetten tilhører serien Asparagus, en samling som også inneholder tallerkener og skåler i flere størrelser, samt krus og karafler. Alle delene er laget av slitesterkt porselen som er designet for å vare lenge. Supplér asjetten med flere deler fra samme serie, eller bland med et annet servise fra ByOn og skap et unikt sett. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Blackroot Asjett 20,3x1,6 Cm - Tallerkener Benporselen Sort - 750-001blc

  Byon Blackroot Asjett 20,3x1,6 Cm - Tallerkener Benporselen Sort - 750-001blc
  Skap en rustikk følelse på bordet med serien Blackroot fra ByOn. Asjetten passer perfekt for servering av deilige desserter. Bland med andre produkter fra ByOn, og skap en personlig blanding som passer for akkurat deg. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Calore Lyslykt Grønn XS

  Calore Lyslykt Grønn XS
 • Opacity Vinglass

  Opacity Vinglass
 • Calore Vase/Lyslykt Petrol L

  Calore Vase/Lyslykt Petrol L
 • Byon Trixibelle Vase - Vaser Glass Klar - 5263927400

  Byon Trixibelle Vase - Vaser Glass Klar - 5263927400
  Vasen fra ByON har en interessant form med forskjellige ringer. Den er laget av glass med en sjenerøs størrelse perfekt for snittblomster og kvister. Perfekt for å plassere i et dypere vindu, på sidebordet eller på nattbordet. Om vasen fra ByON- Finnes i forskjellige farger.- Laget av glass.- Iøynefallende design.- Kan også brukes som dekorasjon. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Mila Vase 15 Cm - Vaser Stengods Grønn - 5260604912

  Byon Mila Vase 15 Cm - Vaser Stengods Grønn - 5260604912
  Vasen fra ByON har et iøynefallende, bølget design. Den er laget av stentøy med en taktil overflate. Bruk den alene som et utsagnsstykke eller sammen med andre produkter i forskjellige materialer, farger og størrelser. Om vasen fra ByON- Mila er verdsatt for sitt skulpturelt design.- Kombiner vasen med andre dekorasjoner fra ByON.- Velg mellom ulike farger og størrelser.- Leveres i en gaveeske. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Kun håndvask. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Mila Vase 25 Cm - Vaser Stengods Grønn - 5260605012

  Byon Mila Vase 25 Cm - Vaser Stengods Grønn - 5260605012
  Vasen fra ByON har et iøynefallende, bølget design. Den er laget av stentøy med en taktil overflate. Bruk den alene som et utsagnsstykke eller sammen med andre produkter i forskjellige materialer, farger og størrelser. Om vasen fra ByON- Mila er verdsatt for sitt skulpturelt design.- Kombiner vasen med andre dekorasjoner fra ByON.- Velg mellom ulike farger og størrelser.- Leveres i en gaveeske. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Kun håndvask. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Mila Vase Beige L

  Mila Vase Beige L
 • Byon Carameli Skål - Serveringsskåler Glass Beige - 5263927514

  Byon Carameli Skål - Serveringsskåler Glass Beige - 5263927514
  Skålen fra ByON har en tofarget design i glass med en drømmende, profilert tekstur. Den har en størrelse perfekt for eksempel til servering eller oppbevaring av smykker. Kan også brukes som dekorasjon. Om skålen fra ByON- Finnes i forskjellige farger.- Laget av glass.- Profilert struktur.- Vendbart design. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Britney Lyslykt Gul

  Britney Lyslykt Gul
 • Britney Lyslykt Rød

  Britney Lyslykt Rød
 • Mila Vase Beige L

  Mila Vase Beige L
 • Tallerken Sugar pea

  Tallerken Sugar pea
 • Curve Tallerken 27 cm Grønn/Beige

  Curve Tallerken 27 cm Grønn/Beige
 • Opacity Champagneglass 22cl Klar

  Opacity Champagneglass 22cl Klar
 • Skål Broccoli

  Skål Broccoli
 • Cabbage Skål S

  Cabbage Skål S
 • Opacity Vinglass

  Opacity Vinglass
 • Brixton Krukke Grønn 45 cm

  Brixton Krukke Grønn 45 cm
 • Line Krukke M

  Line Krukke M
 • Crescendo Vinkjøler/Vase Multi

  Crescendo Vinkjøler/Vase Multi
 • Vase Watery Glass 21cm

  Vase Watery Glass 21cm
 • Vase Rikke Glass 24,5cm

  Vase Rikke Glass 24,5cm
 • Fumiko Krus Beige / Svart dia: 7 cm

  Fumiko Krus Beige / Svart dia: 7 cm
 • Mila Vase Beige S

  Mila Vase Beige S
 • Britney Lyslykt Rød

  Britney Lyslykt Rød
 • Vase Sphere Coral 24cm

  Vase Sphere Coral 24cm
 • Vase Smooth Glass 13cm

  Vase Smooth Glass 13cm
 • Fumiko Serveringsfat Beige/Svart

  Fumiko Serveringsfat Beige/Svart
 • Brixton Krukke Clay 26cm

  Brixton Krukke Clay 26cm
 • Brixton Krukke Svart S

  Brixton Krukke Svart S
 • Brixton Krukke Gul 45cm

  Brixton Krukke Gul 45cm
 • Brixton Krukke Grønn 45 cm

  Brixton Krukke Grønn 45 cm
 • Corinne Krukke Svart L

  Corinne Krukke Svart L
 • Vase Marvina Flerfarget 24cm

  Vase Marvina Flerfarget 24cm
 • Lykte/Vase Elektrisk

  Lykte/Vase Elektrisk
 • Corinne Krukke Svart L

  Corinne Krukke Svart L
 • Brixton Krukke Svart S

  Brixton Krukke Svart S
 • Byon Nature Vase 26x21 Cm - Skulpturer Porselen Beige - 5284800503

  Byon Nature Vase 26x21 Cm - Skulpturer Porselen Beige - 5284800503
  Vasen fra ByON har et stilrent design i porselen med realistiske detaljer for å legge en ekstra dimensjon til designet perfekt for ferske og tørkede blomster. Den har en diskret, beige farge som smelter harmonisk inn i omgivelsene. Om vasen fra ByON- Laget av porselen.- Stilrent design med realistiske detaljer.- Perfekt for ferske og tørkede blomster.- Finnes også som en matchende lysestake. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Bruk en tørr vaskeklut.- Håndvask anbefales. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Noor Kopp Svart/beige - Kaffekopper Keramikk Sort - 5275001201

  Byon Noor Kopp Svart/beige - Kaffekopper Keramikk Sort - 5275001201
  Kos deg med en kopp kaffe eller te med denne moderne koppen fra ByOn. Finnes i tre forskjellige farger. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Krus med Fat Jade Blå

  Krus med Fat Jade Blå
 • Byon Asparagus Skål 18x6 Cm - Serveringsskåler Stengods Beige - 750-004w

  Byon Asparagus Skål 18x6 Cm - Serveringsskåler Stengods Beige - 750-004w
  Asparagus skål, med milde farger og en rustikk følelse. Å kunne servere maten på en måte den fortjener forbedrer middagsfølelsen og gjør det morsommere å tilbringe tid på kjøkkenet.Skålen tilhører serien Asparagus, en kolleksjon som inneholder tallerkener og skåler i flere størrelser, samt krus og karafler. Alle delene er laget av slitesterkt porselen som er designet for å vare lenge. Supplér skålen med flere tilbehør fra samme serie, eller bland med et annet servise fra ByOn og skap et unikt sett. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Mireya Vase - Vaser Keramikk Blå - 987-029bl

  Byon Mireya Vase - Vaser Keramikk Blå - 987-029bl
  En vase formet som et åpent skjell, i havets blå toner. Mireya er håndmalt, den er like fin med blomster som uten. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Elliott Tallerken - Asjetter Porselen Sort - 879-002

  Byon Elliott Tallerken - Asjetter Porselen Sort - 879-002
  Med Elliott tallerken fra illustratøren Astrid Wilson kan du dekke bordet til både hverdags og fest.Serien ByOn x Astrid Wilson er en hyllest til 90-tallet, men også en forventning til 2020-tallet. En forventning om ny styrke og kraften til at vi utgjør en forskjell sammen. Samlingen handler om energi. Den tør å ta sin plass og skaper glede og varme. Tydelige kontraster og fargekrevende produkter med udefinerte former er det som kjennetegner samlingen. Den oppfordrer oss til å tenke nytt og styrker friheten med sterke toner og mønstre. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Frances Skål M Beige - Serveringsskåler Steingods - 879-014be

  Byon Frances Skål M Beige - Serveringsskåler Steingods - 879-014be
  Skålen passer fint sammen med andre deler fra serien Frances, men den er også fin som den er. Finnes i tre forskjellige størrelser. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Florian Skål M - Serveringsskåler Porselen Grønn - 882-024gr

  Byon Florian Skål M - Serveringsskåler Porselen Grønn - 882-024gr
  Gi bordet det lille ekstra med skålen Fiona. Bruk den som en mindre skål og dekk bordet til fest! Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Fumiko Holder For Spisepinner - Serveringsskåler Porselen Beige - 882-025be

  Byon Fumiko Holder For Spisepinner - Serveringsskåler Porselen Beige - 882-025be
  Fumiko er porselen med asiatisk påvirkning. Nå er serien komplementert med en holder for spisepinner, formet som et skjell. Legg pinnene dine på holderen, så slipper du å risikere flekker på duken eller bordet. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Fumiko Tallerken 25,6x2 Cm Beige/ - Tallerkener Porselen Sort - 882-002

  Byon Fumiko Tallerken 25,6x2 Cm Beige/ - Tallerkener Porselen Sort - 882-002
  Fumiko tallerken fra ByOn blir et vakkert og rustikt innslag på spisebordet, med en design inspirert av japansk enkelhet og eleganse. Fumiko er en serie med flere deler i milde sandfarger og myke, sorte toner. Japansk og nordisk påvirkning møtes i et uttrykk av stil og holdning. Serien inneholder tallerkener, skåler, fat og kopper som passer både til hverdagslige og høytidelige anledninger. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Celeste Vase 26 Cm - Vaser Stengods Grønn - 5295301412

  Byon Celeste Vase 26 Cm - Vaser Stengods Grønn - 5295301412
  Celeste vase fra ByOn har et lekent formspråk med en myk struktur av bølgende bobler. Uansett hvor den er plassert blir vasen et uttrykksfull blikkfang som gir interiøret en tvist. Den elegante designen gjør at Celeste passer inn i de fleste hjem og interiørstiler. Velg mellom tre design i sort og hvitt. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Butt Vase - Vaser Glass Brun - 5263927304

  Byon Butt Vase - Vaser Glass Brun - 5263927304
  Vasen fra ByON har et feminint design perfekt for en stor blomsterarrangement. Vasen er laget av brunt glass med en iøyenfallende, sensuell form. Den store skalaen gjør den perfekt som et utsagnsstykke. Om vasen fra ByON- Butt er verdsatt for sitt skulpturelt design.- Vasen er håndlaget.- Variasjon i utseende kan forekomme.- Leveres i en gave-eske. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Kun håndvask. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Guiila Tallerken 28 Cm - Tallerkener Stengods Blå - 519-029bl

  Byon Guiila Tallerken 28 Cm - Tallerkener Stengods Blå - 519-029bl
  En nydelig blå tallerken fra serien Guiila. Finnes i to størrelser. Laget av steingods, kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Marvina Vase 24x24 Cm - Vaser Stengods Multi - 987-006

  Byon Marvina Vase 24x24 Cm - Vaser Stengods Multi - 987-006
  Marvina er en vakker vase som fører tankene til havet og korallrev. Vasen fra ByOn er håndlaget av steintøy, noe som betyr at variasjoner i farge og form kan oppstå. Hver vase er vakkert unik! Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Iris Kopp 9x9 Cm Asparagus - Kaffekopper Benporselen Hvit - 750-005w

  Byon Iris Kopp 9x9 Cm Asparagus - Kaffekopper Benporselen Hvit - 750-005w
  Iris kopp fra ByOn fungerer like bra til kaffe som for te. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Cheetah Vase Stor - Vaser Polyresin Brun - 609-035

  Byon Cheetah Vase Stor - Vaser Polyresin Brun - 609-035
  Vasen Cheetah gir interiøret ditt et personlig preg. Ved å bytte ut detaljer kan du enkelt endre helhetsinntrykket i et rom. Legg til noen kattedyr og klør, så får du umiddelbart en ny følelse i rommet. Finnes i to forskjellige størrelser: Liten: 19x18x20 cm Stor: 23x24x28 cm Finnes også i en variant for å henge opp på veggen. Kombiner flere sammen! Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Fumiko Tapas Skål 12x5 Cm Beige/ - Serveringsskåler Porselen Sort - 882-007

  Byon Fumiko Tapas Skål 12x5 Cm Beige/ - Serveringsskåler Porselen Sort - 882-007
  Fumiko tapas skål fra ByOn har et design inspirert av japansk enkelhet og eleganse. En rustikk, vakker og nyttig skål. Fumiko er en serie med flere deler i milde sandfargede og myke, sorte toner. Japansk og nordisk påvirkning møtes i et uttrykk av stil og holdning. Serien inneholder tallerkener, skåler, fat og kopper som passer både til hverdagslige og høytidelige anledninger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Odense Vase 20x18 Cm Transparent - Vaser Glass Klar - 639-100

  Byon Odense Vase 20x18 Cm Transparent - Vaser Glass Klar - 639-100
  Odense, en stilig vase fra ByOn i enten klart eller sort glass. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Frances Skål Xs Beige - Serveringsskåler Steingods - 879-016be

  Byon Frances Skål Xs Beige - Serveringsskåler Steingods - 879-016be
  Skålen passer fint sammen med andre deler fra serien Frances, men den er også fin som den er. Finnes i tre forskjellige størrelser. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Blackroot Skål 18x6 Cm - Serveringsskåler Benporselen Sort - 750-004blc

  Byon Blackroot Skål 18x6 Cm - Serveringsskåler Benporselen Sort - 750-004blc
  Skap en rustikk følelse på bordet med serien Blackroot fra ByOn. Passer perfekt til servering av frokost, mindre matretter eller deilige desserter. Bland serien med andre serviser fra ByOn, og skap en personlig blanding som passer dine preferanser. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Cheetah Vase Liten - Vaser Polyresin Brun - 609-033br

  Byon Cheetah Vase Liten - Vaser Polyresin Brun - 609-033br
  Vasen Cheetah gir interiøret ditt et personlig preg. Ved å bytte ut detaljer kan du enkelt endre helhetsinntrykket i et rom. Legg til noen kattedyr og klør, så får du umiddelbart en ny følelse i rommet. Finnes i to forskjellige størrelser: Liten: 19x18x20 cm Stor: 23x24x28 cm Finnes også i en variant for å henge opp på veggen. Kombiner flere sammen! Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Lemon Skål - Serveringsskåler Dolomitt Keramikk Gul - 286-228y

  Byon Lemon Skål - Serveringsskåler Dolomitt Keramikk Gul - 286-228y
  Skålen som gir deg muligheten til å skape en personlig borddekking! Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Shell Skål S - Serveringsskåler Dolomitt Keramikk Hvit - 609-065w

  Byon Shell Skål S - Serveringsskåler Dolomitt Keramikk Hvit - 609-065w
  Shell skål i et mindre format fra ByOn. Passer godt som en skål til godteri, eller for smykker på nattbordet. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Bubbles Champagne 27 Cl - Champagneglass Glass Klar - 816-003

  Byon Bubbles Champagne 27 Cl - Champagneglass Glass Klar - 816-003
  Bubbles champagneglass fra By On. Et fløyteformet champagneglass med særegne detaljer fra serien Bubbles. Bobler som går ned i foten gir glasset det lille ekstra. Laget for hånd, små variasjoner kan forekomme. Dette gjør hvert glass unikt. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Byon Shell Skål 33x10 Cm - Salatskåler Keramikk Hvit - 609-052w

  Byon Shell Skål 33x10 Cm - Salatskåler Keramikk Hvit - 609-052w
  Shell, en vakker skål inspirert av havet og naturen. Du kan med fordel matche den med en større tallerken, asjett og den lille skålen Oyster i samme stil fra ByOn. Kjøp Salatskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Fumiko Skål 24,5x14 Cm Beige/ - Serveringsskåler Porselen Sort - 882-008

  Byon Fumiko Skål 24,5x14 Cm Beige/ - Serveringsskåler Porselen Sort - 882-008
  Fumiko skål passer perfekt å plassere på middagsbordet til både hverdag og fest. Skålen passer like bra til en herlig salat som til frukt eller chips. Skålen fra ByOn har en design inspirert av japansk enkelhet og eleganse. Fumiko er en serie med flere deler i milde sandfargede og myke, sorte toner. Japansk og nordisk påvirkning møtes i et uttrykk av stil og holdning. Serien inneholder tallerkener, skåler, fat og kopper som passer både til hverdagslige og høytidelige anledninger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Sun Vase - Vaser Glass Gul - 924-800

  Byon Sun Vase - Vaser Glass Gul - 924-800
  En nydelig vase med skiftende gule toner fra ByOn. Den kan med fordel kombineres med en stor blomsterbukett eller kvister, men den er også vakker for seg selv. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Lemon Jam Skål - Serveringsskåler Porselen Grønn - 5260908010

  Byon Lemon Jam Skål - Serveringsskåler Porselen Grønn - 5260908010
  Skålen fra ByON er perfekt for praktisk lagring og laget av porselen med en leken form. Skålen har et lokk med en taktil overflate og to sitronblader. Om skålen fra ByON- Lemon Jam er verdsatt for sitt lekent design.- Skålen er håndlaget.- Variasjon i utseende kan forekomme. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Kun håndvask. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Big Pug Dekorasjon - Skulpturer Dolomitt Keramikk Brun - 5294702003

  Byon Big Pug Dekorasjon - Skulpturer Dolomitt Keramikk Brun - 5294702003
  Dekorasjonen fra ByON har et søtt design perfekt for hundeelskeren. Dekorasjonen er laget av dolomittkeramikk. Den har en skinnende overflate med en beige farge og en brun ansiktsmaling. En perfekt gave. Om dekorasjonen fra ByON- Big Pug er verdsatt for sitt søtt design.- Kombiner dekorasjonen med vaser fra ByON.- Finnes også som en lysestake. Vedlikeholdsinstruksjoner for dekorasjonen- Tørk av med en myk eller fuktig klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Mila Vase Large - Vaser Stengods Beige - 5260605003

  Byon Mila Vase Large - Vaser Stengods Beige - 5260605003
  Vasen fra ByON har et iøynefallende, bølget design. Vasen er laget av stentøy med en taktil overflate. Bruk den alene som et utsagnsstykke eller sammen med andre produkter i forskjellige materialer, farger og størrelser. Om vasen fra ByON- Mila er verdsatt for sitt skulpturelt design.- Finnes i forskjellige farger.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Kombiner vasen med andre dekorasjoner fra ByON.- Leveres i en gave-eske. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Kun håndvask. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Celeste Vase 26 Cm - Vaser Stengods Brun - 5295301404

  Byon Celeste Vase 26 Cm - Vaser Stengods Brun - 5295301404
  Celeste vase fra ByOn har et lekent formspråk med en myk struktur av bølgende bobler. Uansett hvor den er plassert blir vasen et uttrykksfull blikkfang som gir interiøret en tvist. Den elegante designen gjør at Celeste passer inn i de fleste hjem og interiørstiler. Velg mellom tre design i sort og hvitt. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Celeste Vase 26 Cm - Vaser Stengods Hvit - 953-014w

  Byon Celeste Vase 26 Cm - Vaser Stengods Hvit - 953-014w
  Celeste vase fra ByOn har et lekent formspråk med en myk struktur av bølgende bobler. Uansett hvor den er plassert blir vasen et uttrykksfull blikkfang som gir interiøret en tvist. Den elegante designen gjør at Celeste passer inn i de fleste hjem og interiørstiler. Velg mellom tre design i sort og hvitt. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Broccoli Skål - Serveringsskåler Stengods Grønn - 839-067gr

  Byon Broccoli Skål - Serveringsskåler Stengods Grønn - 839-067gr
  En leken skål formet som en brokkoli fra By On. Bruk broccoli som et vakkert fat og dekk bordet til fest! Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Celeste Vase 26 Cm - Vaser Stengods Sort - 953-014blc

  Byon Celeste Vase 26 Cm - Vaser Stengods Sort - 953-014blc
  Celeste vase fra ByOn har et lekent formspråk med en myk struktur av bølgende bobler. Uansett hvor den er plassert blir vasen et uttrykksfull blikkfang som gir interiøret en tvist. Den elegante designen gjør at Celeste passer inn i de fleste hjem og interiørstiler. Velg mellom tre design i sort og hvitt. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Sphere Vase/skål 28x26 Cm - Vaser Glass Korall - 639-180r

  Byon Sphere Vase/skål 28x26 Cm - Vaser Glass Korall - 639-180r
  Sphere er en romslig og rund vase med en stripete struktur som gir den en unik karakter. Vasen fra ByOn blir utrolig fin sammen med en stor bukett med vakre blomster. Se også vasen Sensuous fra ByOn, som er et mindre søsken i lignende stil, men med prikkete struktur. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Mila Vase Small Svart - Vaser Stengods Sort - 5260604901

  Byon Mila Vase Small Svart - Vaser Stengods Sort - 5260604901
  Vasen fra ByON har et iøynefallende, bølget design. Vasen er laget av stentøy med en taktil overflate. Bruk den alene som et utsagnsstykke eller sammen med andre produkter i forskjellige materialer, farger og størrelser. Om vasen fra ByON- Mila er verdsatt for sitt skulpturelt design.- Finnes i forskjellige farger.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Kombiner vasen med andre dekorasjoner fra ByON.- Leveres i en gave-eske. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Kun håndvask. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Ariel Skål Small - Serveringsskåler Porselen Hvit - 5260907902

  Byon Ariel Skål Small - Serveringsskåler Porselen Hvit - 5260907902
  Skålen fra ByON er perfekt for praktisk lagring og laget av hvitt porselen med myke, bølgede former. Skålen har et praktisk håndtak på siden. Om skålen fra ByON- Ariel er verdsatt for sitt skjellformet design.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Kombiner skålen med skjellformede tallerkener fra ByON. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Oppvaskmaskinsikker. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Mila Vase Small - Vaser Stengods Beige - 5260604903

  Byon Mila Vase Small - Vaser Stengods Beige - 5260604903
  Vasen fra ByON har et iøynefallende, bølget design. Vasen er laget av stentøy med en taktil overflate. Bruk den alene som et utsagnsstykke eller sammen med andre produkter i forskjellige materialer, farger og størrelser. Om vasen fra ByON- Mila er verdsatt for sitt skulpturelt design.- Finnes i forskjellige farger.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Kombiner vasen med andre dekorasjoner fra ByON.- Leveres i en gave-eske. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Kun håndvask. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Frances Skål S - Serveringsskåler Steingods Hvit - 879-015w

  Byon Frances Skål S - Serveringsskåler Steingods Hvit - 879-015w
  En skål av porselen med føtter som er både moderne og klassisk på en gang. Skålen passer fint sammen med andre deler fra serien Frances, men den er også fin som den er. Finnes i to forskjellige størrelser. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Frances Skål L Beige - Serveringsskåler Steingods - 879-017be

  Byon Frances Skål L Beige - Serveringsskåler Steingods - 879-017be
  Skålen passer fint sammen med andre deler fra serien Frances, men den er også fin som den er. Finnes i tre forskjellige størrelser. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Mila Vase Large Svart - Vaser Stengods Sort - 5260605001

  Byon Mila Vase Large Svart - Vaser Stengods Sort - 5260605001
  Vasen fra ByON har et iøynefallende, bølget design. Vasen er laget av stentøy med en taktil overflate. Bruk den alene som et utsagnsstykke eller sammen med andre produkter i forskjellige materialer, farger og størrelser. Om vasen fra ByON- Mila er verdsatt for sitt skulpturelt design.- Finnes i forskjellige farger.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Kombiner vasen med andre dekorasjoner fra ByON.- Leveres i en gave-eske. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Kun håndvask. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Frances Tallerken 21 Cm - Asjetter Steingods Hvit - 879-013w

  Byon Frances Tallerken 21 Cm - Asjetter Steingods Hvit - 879-013w
  En tallerken med riflede kanter med inspirasjon fra skjellenes vakre former. Finnes i to forskjellige størrelser. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Fumiko Asjett 20,5x2 Cm Beige/ - Asjetter Porselen Sort - 882-003

  Byon Fumiko Asjett 20,5x2 Cm Beige/ - Asjetter Porselen Sort - 882-003
  Fumiko asjett kan brukes som et lite fat på frokostbordet, en mindre lunchtallerken eller som et serveringsbrett. Den blir et vakkert og rustikt innslag på spisebordet, med en design inspirert av japansk enkelhet og eleganse. Fumiko er en serie med flere deler i milde sandfarger og myke, sorte toner. Japansk og nordisk påvirkning møtes i et uttrykk av stil og holdning. Serien inneholder tallerkener, skåler, fat og kopper som passer til både hverdagslige og høytidelige anledninger. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Guiila Tallerken 20 Cm - Asjetter Stengods Blå - 519-028bl

  Byon Guiila Tallerken 20 Cm - Asjetter Stengods Blå - 519-028bl
  En nydelig blå tallerken fra serien Guiila. Finnes i to størrelser. Laget av steingods, kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Noor Kopp /Rød - Kaffekopper Keramikk Grå - 750-012g

  Byon Noor Kopp /Rød - Kaffekopper Keramikk Grå - 750-012g
  Kos deg med en kopp kaffe eller te med denne moderne koppen fra ByOn. Finnes i tre forskjellige farger. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Gwen Blomsterpotte - Krukker Keramikk Sort - 879-004

  Byon Gwen Blomsterpotte - Krukker Keramikk Sort - 879-004
  Plant din favorittplante i denne fargerike blomsterpotten fra illustratøren Astrid Wilson. Potten er laget av steingods, dekorert med en illustrasjon som skaper ekstra eleganse.Serien ByOn x Astrid Wilson er en hyllest til 90-tallet, men også en forventning til 2020-tallet. En forventning om ny styrke og kraften til at vi utgjør en forskjell sammen. Samlingen handler om energi. Den tør å ta sin plass og skaper glede og varme. Tydelige kontraster og fargekrevende produkter med udefinerte former er det som kjennetegner samlingen. Den oppfordrer oss til å tenke nytt og styrker friheten med sterke toner og mønstre. Kjøp Krukker og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Robyn Asiett - Asjetter Porselen Sort - 879-001

  Byon Robyn Asiett - Asjetter Porselen Sort - 879-001
  En nydelig asjett fra ByOn sitt samarbeid med Astrid Wilson.Samlingen ByOn x Astrid Wilson er en hyllest til 90-tallet, men også en forventning til 2020-tallet. En forventning om ny styrke og kraften til at vi utgjør en forskjell sammen. Samlingen handler om energi. Den tør å ta sin plass og minner oss om styrken ved å ha mot til å skape mer glede og varme. Tydelige kontraster og fargekrevende produkter med udefinerte former er det som kjennetegner serien. Den oppfordrer oss til å tenke nytt og styrke friheten med sterke toner og mønstre. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Florian Skål S - Serveringsskåler Porselen Gul - 882-023y

  Byon Florian Skål S - Serveringsskåler Porselen Gul - 882-023y
  Florian skål blir et fargerikt innslag på bordet. Finnes i tre forskjellige farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Tiger Vase - Vaser Polyresin Multi - 5260908114

  Byon Tiger Vase - Vaser Polyresin Multi - 5260908114
  Vasen fra ByON har et dristig, dyreformet design som vil helt sikkert gi livlighet til hjemmet ditt. Vasen er laget av polyresin. En perfekt gave. Om vasen fra ByON- Tiger er verdsatt for sitt ekstravagant design.- Vasen er håndlaget.- Variasjon i utseende kan forekomme.- Leveres i en gave-eske. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Kun håndvask.- På grunn av den håndlagde designen kan vi ikke garantere at vasen er 100% vanntett.- Ikke plasser vasen direkte på skjøre overflater. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Glow Vase 28x30 Cm /Kobber - Vaser Rustfritt Stål Messing - 881-001go

  Byon Glow Vase 28x30 Cm /Kobber - Vaser Rustfritt Stål Messing - 881-001go
  Glow vase fra ByOn blir et herlig blikkfang i rommet. Vasen er laget av rustfritt stål, med nyanser i messing/kobber. Dekorer vasen med noen snittblomster, eller la den stå for seg selv. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Odense Vase 20x18 Cm - Vaser Glass Sort - 639-100blc

  Byon Odense Vase 20x18 Cm - Vaser Glass Sort - 639-100blc
  Odense, en stilig vase fra ByOn i enten klart eller sort glass. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Frances Skål Xs - Serveringsskåler Steingods Hvit - 879-016w

  Byon Frances Skål Xs - Serveringsskåler Steingods Hvit - 879-016w
  En skål av porselen med føtter som er både moderne og klassisk på en gang. Skålen passer fint sammen med andre deler fra serien Frances, men den er også fin som den er. Finnes i to forskjellige størrelser. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Niki Espressokopp Med Skål - Espressokopper Keramikk Blå - 750-013bl

  Byon Niki Espressokopp Med Skål - Espressokopper Keramikk Blå - 750-013bl
  En moderne espressokopp med skål fra ByOn. Niki kopp finnes i forskjellige farger som er flotte å kombinere sammen. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Sugar Pea Serveringsfat - Serveringsfat Stengods Grønn - 839-068gr

  Byon Sugar Pea Serveringsfat - Serveringsfat Stengods Grønn - 839-068gr
  Sugar Pea serveringsfat blir et fint tillegg på bordet. Perfekt for tapas og småretter. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Trixibelle Vase - Vaser Glass Transparent - 5263926800

  Byon Trixibelle Vase - Vaser Glass Transparent - 5263926800
  Vasen fra ByON er perfekt for snittblomster og kvister og laget av klart glass med en interessant, uregelmessig form for å legge det lille ekstra til omgivelsene. En perfekt gave. Om vasen fra ByON- Trixibelle er verdsatt for sitt spennende form.- Kan også brukes som en oppbevaringskrukke.- Leveres i en gave-eske.- Kombiner vasen med dekorasjoner fra ByON. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Kun håndvask. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Shell Asiett - Asjetter Dolomitt Keramikk Hvit - 286-208w

  Byon Shell Asiett - Asjetter Dolomitt Keramikk Hvit - 286-208w
  Shell er et vakkert fat som passer like bra til sjømat og frokost som for å samle smykker og perler på. Match gjerne med en større tallerken, serveringsskål og den lille skålen Oyster i samme stil fra ByOn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Amaya Skål Ø11,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Blå - 839-069bl

  Byon Amaya Skål Ø11,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Blå - 839-069bl
  En stilig leopardmønstret skål fra ByOn. Passer til frokostblandinger, desserter eller dip. Finnes i to forskjellige farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Frances Tallerken 27 Cm - Tallerkener Steingods Hvit - 879-012w

  Byon Frances Tallerken 27 Cm - Tallerkener Steingods Hvit - 879-012w
  En tallerken med riflede kanter med inspirasjon fra skjellenes vakre former. Finnes i to forskjellige størrelser. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Triton Vase - Vaser Glass Blå - 5280604013

  Byon Triton Vase - Vaser Glass Blå - 5280604013
  Vasen fra ByON har et luksuriøst, pompøst design perfekt for snittblomster og kvister. Vasen er laget av dypt blåfarget glass med en uregelmessig form og subtile striper. En perfekt gave. Om vasen fra ByON- Triton er verdsatt for sitt ekstravagant design.- Vasen er håndlaget.- Variasjon i utseende kan forekomme.- Leveres i en gave-eske. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Kun håndvask. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Sphere Vase/skål 28x26 Cm - Vaser Glass Klar - 639-180

  Byon Sphere Vase/skål 28x26 Cm - Vaser Glass Klar - 639-180
  Sphere er en romslig og rund vase med en stripete struktur som gir den en unik karakter. Vasen fra ByOn blir utrolig fin sammen med en stor bukett med vakre blomster. Se også vasen Sensuous fra ByOn, som er et mindre søsken i lignende stil, men med prikkete struktur. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Shell Vase - Vaser Polyresin Hvit - 609-058w

  Byon Shell Vase - Vaser Polyresin Hvit - 609-058w
  Vasen Shell fra ByOn har hentet sin inspirasjon og taktile overflate fra et skjell. Det gjør Shell til en vase som føles levende og uttrykksfull. Det stilige designspråket gjør at vasen passer inn i de fleste stiler og sammenhenger. Kombiner den skjellformede vasen med flere sjøinspirerende gjenstander fra ByOn. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Cabbage Skål S - Serveringsskåler Stengods Grønn - 839-065gr

  Byon Cabbage Skål S - Serveringsskåler Stengods Grønn - 839-065gr
  Cabbage skål blir et fargerikt innslag på bordet, perfekt til snacks. Finnes i to forskjellige størrelser. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Florian Skål S - Serveringsskåler Porselen Grønn - 882-023gr

  Byon Florian Skål S - Serveringsskåler Porselen Grønn - 882-023gr
  Florian skål blir et fargerikt innslag på bordet. Finnes i tre forskjellige farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Amaya Skål Ø18 Cm - Serveringsskåler Stengods Brun - 839-070br

  Byon Amaya Skål Ø18 Cm - Serveringsskåler Stengods Brun - 839-070br
  Gjør bordet ekstra festlig med Amaya skål. Skålen er laget av tykkere keramikk, dekorert med et leopardmønster på innsiden. Finnes i to forskjellige farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Amaya Skål Ø11,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Brun - 839-069br

  Byon Amaya Skål Ø11,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Brun - 839-069br
  En stilig leopardmønstret skål fra ByOn. Passer til frokostblandinger, desserter eller dip. Finnes i to forskjellige farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Sprinkle Vase - Vaser Glass Multi - 843-007

  Byon Sprinkle Vase - Vaser Glass Multi - 843-007
  En nydelig vase i sesongens fine farger. Den er dekorativt håndmalt og gir en eksklusiv og unik følelse. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Rika Vase Sølv - Vaser Glass Silver - 639-149si

  Byon Rika Vase Sølv - Vaser Glass Silver - 639-149si
  En rund sølvfarget glassvase med en blank finish. Vasen overrasker og gir forskjellige opplevelser avhengig av vinkelen og hvordan lyset faller. Rika kan tørkes av med en fuktig klut ved behov. Størrelse: 26x27 cm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Lemon Skål Med Lokk - Serveringsskåler Dolomitt Keramikk Gul - 286-244y

  Byon Lemon Skål Med Lokk - Serveringsskåler Dolomitt Keramikk Gul - 286-244y
  Lemon skål, laget av dolomitt. Passer utmerket som en mindre oppbevaringsboks for smykker, eller for å dekke bordet med. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Curve Serveringsfat Ø35 Cm Large / Beige - Øvrige Fat & Tallerkener Glass Brun - 5280604522

  Byon Curve Serveringsfat Ø35 Cm Large / Beige - Øvrige Fat & Tallerkener Glass Brun - 5280604522
  Serveringsfatet fra ByON har et håndlaget design i glass med organiske former og en utvalgt følelse perfekt for vakre matoppsett. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger. Om serveringsfatet fra ByON- Laget av glass.- Håndlaget design.- Myke, organiske former.- Perfekt for å live opp borddekkingen.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn.- Håndvask anbefales. Kjøp Øvrige Fat & Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Curve Serveringsfat Ø27 Cm Medium Svart / Beige - Øvrige Fat & Tallerkener Glass Sort - 5280604423

  Byon Curve Serveringsfat Ø27 Cm Medium Svart / Beige - Øvrige Fat & Tallerkener Glass Sort - 5280604423
  Serveringsfatet fra ByON har et håndlaget design i glass med organiske former og en utvalgt følelse perfekt for vakre matoppsett. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger. Om serveringsfatet fra ByON- Laget av glass.- Håndlaget design.- Myke, organiske former.- Perfekt for å live opp borddekkingen.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn.- Håndvask anbefales. Kjøp Øvrige Fat & Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Crescendo Vinkjøler Stentøy Svart - Vaser Stengods Sort - 5228624714

  Byon Crescendo Vinkjøler Stentøy Svart - Vaser Stengods Sort - 5228624714
  Vinkjøleren fra ByON har et unikt design i stentøy perfekt til finere anledninger og til middagsfester. Den har en asymmetrisk, leken form med en elegant, svart farge perfekt for det moderne hjemmet. Om vinkjøleren fra ByON- Laget av stentøy.- Elegant, svart farge med dekorative flekker.- Fantasifullt design.- Kan også brukes som vase.- Dybde: 150 mm.- Bredde: 190 mm.- Høyde: 225 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Curve Serveringsfat / Beige - Øvrige Fat & Tallerkener Glass Grønn - 5280604425

  Byon Curve Serveringsfat / Beige - Øvrige Fat & Tallerkener Glass Grønn - 5280604425
  Serveringsfatet fra ByON har et håndlaget design i glass med organiske former og en utvalgt følelse perfekt for vakre matoppsett. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger. Om serveringsfatet fra ByON- Laget av glass.- Håndlaget design.- Myke, organiske former.- Perfekt for å live opp borddekkingen.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn.- Håndvask anbefales. Kjøp Øvrige Fat & Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Crescendo Vinkjøler/Vase Multi

  Crescendo Vinkjøler/Vase Multi