Andre varemerker

By On

 • Byon Jade Krus Med Fat 17x7 Cm / Brun - Kaffekopper Porselen Grønn - 286-158gr

  Byon Jade Krus Med Fat 17x7 Cm / Brun - Kaffekopper Porselen Grønn - 286-158gr
  Kruset fra ByON har et håndlaget design i porselen med en vakker, fargeskiftende look. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger. Egnet til både hverdag og finere anledninger. Om kruset fra ByON- Laget av porselen.- Diameter: 170 mm.- Høyde: 70 mm.- Finnes i forskjellige farger.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Vase Celeste Hvit 26cm

  Vase Celeste Hvit 26cm
 • Byon Fumiko Suppeskål 25x7,5 Cm Beige/ - Dype tallerkener Porselen Sort - 882-001

  Byon Fumiko Suppeskål 25x7,5 Cm Beige/ - Dype tallerkener Porselen Sort - 882-001
  Fumiko suppeskål fra ByOn blir et spennende innslag på middagsbordet med form som en hatt, kombinert med en design inspirert av enkle og elegante japanske linjer. Fumiko er en serie med flere deler i milde sandfarger og myke, sorte toner. Japansk og nordisk påvirkning møtes i et uttrykk av stil og holdning. Serien inneholder tallerkener, skåler, fat og kopper som passer til både hverdagslige og høytidelige anledninger. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Noor Kopp - Kaffekopper Keramikk Blå - 750-012bl

  Byon Noor Kopp - Kaffekopper Keramikk Blå - 750-012bl
  Kos deg med en kopp kaffe eller te med denne moderne koppen fra ByOn. Finnes i tre forskjellige farger. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Vase Celeste Hvit 26cm

  Vase Celeste Hvit 26cm
 • Vase / Lykt Hvit h: 12 cm

  Vase / Lykt Hvit h: 12 cm
 • Byon Watermelon Kopp Med Skål - Tekopper Dolomitt Keramikk Grønn - 286-209gr

  Byon Watermelon Kopp Med Skål - Tekopper Dolomitt Keramikk Grønn - 286-209gr
  Utsiden av koppen har en blank overflate i vekslende grønne farger, innsiden har en rød farge som etterligner innsiden av en vannmelon. Laget av dolomitt, kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Fumiko Krus 22 Cl Beige/ - Kaffekopper Porselen Sort - 882-004

  Byon Fumiko Krus 22 Cl Beige/ - Kaffekopper Porselen Sort - 882-004
  Fumiko krus i en vakker, sort nyanse med en kontrastfarget sandfarged linje. Kruset passer like bra til morgenkaffen som til en varmende kopp te på kvelden. Kruset fra ByOn har en design inspirert av japansk enkelhet og eleganse. Fumiko er en serie med flere deler i milde sandfargede og myke, sorte toner. Japansk og nordisk påvirkning møtes i et uttrykk av stil og holdning. Serien inneholder tallerkener, skåler, fat og kopper som passer til både hverdagslige og høytidelige anledninger. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Blackroot Tallerken 27,3x1,6 Cm - Tallerkener Benporselen Sort - 750-002blc

  Byon Blackroot Tallerken 27,3x1,6 Cm - Tallerkener Benporselen Sort - 750-002blc
  Skap en rustikk følelse på bordet med serien Blackroot fra By On. Blackroot tallerken er perfekt for servering av deilige retter og gjør det morsomt å legge opp maten. Du kan med fordel kombinere med andre deler fra By On for å skape en personlig blanding som passer dine preferanser. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Asparagus Tallerken 27,5x1,5 Cm - Tallerkener Benporselen Beige - 750-002w

  Byon Asparagus Tallerken 27,5x1,5 Cm - Tallerkener Benporselen Beige - 750-002w
  Asparagus tallerken, med milde farger og en rustikk følelse. Å kunne servere maten på en måte den fortjener forbedrer middagsfølelsen og gjør det morsommere å tilbringe tid på kjøkkenet. Tallerkenen tilhører serien Asparagus, en kolleksjon som inneholder tallerkener og skåler i flere størrelser, samt krus og karafler. Alle delene er laget av slitesterkt porselen som er designet for å vare lenge. Supplér tallerkenen med flere tilbehør fra samme serie, eller bland med et annet servise fra ByOn og skap et unikt sett. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Niki Espressokopp Med Skål Svart/beige - Espressokopper Keramikk Sort - 5275001301

  Byon Niki Espressokopp Med Skål Svart/beige - Espressokopper Keramikk Sort - 5275001301
  En moderne espressokopp med skål fra ByOn. Niki kopp finnes i forskjellige farger som er flotte å kombinere sammen. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Noor Kopp - Kaffekopper Keramikk Grønn - 750-012gr

  Byon Noor Kopp - Kaffekopper Keramikk Grønn - 750-012gr
  Kos deg med en kopp kaffe eller te med denne moderne koppen fra ByOn. Finnes i tre forskjellige farger. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Vannglass Opacity Highball

  Vannglass Opacity Highball
 • Byon Fiona Skål - Serveringsskåler Porselen Beige - 609-062br

  Byon Fiona Skål - Serveringsskåler Porselen Beige - 609-062br
  Gjør serviset ekstra stilig med skålen Fiona. Bruk den som en mindre skål og dekk bordet til fest! Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Florian Skål S - Serveringsskåler Porselen Lilla - 882-023li

  Byon Florian Skål S - Serveringsskåler Porselen Lilla - 882-023li
  Florian skål blir et fargerikt innslag på bordet. Finnes i tre forskjellige farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Fumiko Skål 14x6 Cm Beige/ - Serveringsskåler Porselen Sort - 882-006

  Byon Fumiko Skål 14x6 Cm Beige/ - Serveringsskåler Porselen Sort - 882-006
  Fumiko skål fra ByOn, en vakker og rustikk skål som passer like bra til en god porsjon med grøt som en varmende suppe eller gode snacks. Skålen har en design inspirert av japansk enkelhet og eleganse. Fumiko er en serie med flere deler i milde sandfargede og myke, sorte toner. Japansk og nordisk påvirkning møtes i et uttrykk av stil og holdning. Serien inneholder tallerkener, skåler, fat og kopper som passer til både hverdagslige og høytidelige anledninger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Niki Espressokopp Med Skål - Espressokopper Keramikk Blå - 750-013bl

  Byon Niki Espressokopp Med Skål - Espressokopper Keramikk Blå - 750-013bl
  En moderne espressokopp med skål fra ByOn. Niki kopp finnes i forskjellige farger som er flotte å kombinere sammen. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Carameli Skål / Rosa - Serveringsskåler Glass Rød - 5263927614

  Byon Carameli Skål / Rosa - Serveringsskåler Glass Rød - 5263927614
  Skålen fra ByON har en tofarget design i glass med en drømmende, profilert tekstur. Den har en størrelse perfekt for eksempel til servering eller oppbevaring av smykker. Kan også brukes som dekorasjon. Om skålen fra ByON- Finnes i forskjellige farger.- Laget av glass.- Profilert struktur.- Vendbart design. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Curve Serveringsfat Ø35 Cm Large / Beige - Øvrige Fat & Tallerkener Glass Brun - 5280604522

  Byon Curve Serveringsfat Ø35 Cm Large / Beige - Øvrige Fat & Tallerkener Glass Brun - 5280604522
  Serveringsfatet fra ByON har et håndlaget design i glass med organiske former og en utvalgt følelse perfekt for vakre matoppsett. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger. Om serveringsfatet fra ByON- Laget av glass.- Håndlaget design.- Myke, organiske former.- Perfekt for å live opp borddekkingen.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn.- Håndvask anbefales. Kjøp Øvrige Fat & Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Tiggy Vase L Green - Vaser Håndblåst Glass Grønn - 5280605012

  Byon Tiggy Vase L Green - Vaser Håndblåst Glass Grønn - 5280605012
  Tiggy Vase L, Green fra ByON. Vaser Grønn Håndblåst glass Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Babbly Vase/candle Holder S Clear - Lyslykter Glass Klar - 5280604800

  Byon Babbly Vase/candle Holder S Clear - Lyslykter Glass Klar - 5280604800
  Babbly Vase/Candle Holder S, Clear fra ByON. Lyslykter Klar Glass Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Celeste Krukke Grønn XS

  Celeste Krukke Grønn XS
 • Byon Awa Skål - Serveringsskåler Dolomitt Keramikk Hvit - 609-072w

  Byon Awa Skål - Serveringsskåler Dolomitt Keramikk Hvit - 609-072w
  En dekorativ serveringsskål fra ByOn, formet som et skjell. Skålen er stilig som den er, kan med fordel brukes til å servere en salat eller snacks. L: 32 cm B: 18,5 cm H: 13,5 cm Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Amaya Kopp - Kaffekopper Stengods Blå - 839-071bl

  Byon Amaya Kopp - Kaffekopper Stengods Blå - 839-071bl
  Koppen har et trykt leopardmønster og et behagelig håndtak. Perfekt til frokosten eller kaffepausen. Finnes i to forskjellige farger. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Bubbles Vin 46 Cl - Vinglass Glass Klar - 816-002

  Byon Bubbles Vin 46 Cl - Vinglass Glass Klar - 816-002
  Bubbles vinglass fra By On. En serie med vakre glass med bobler i bunnen, som en vakker detalj. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Byon Frances Skål S - Serveringsskåler Steingods Hvit - 879-015w

  Byon Frances Skål S - Serveringsskåler Steingods Hvit - 879-015w
  En skål av porselen med føtter som er både moderne og klassisk på en gang. Skålen passer fint sammen med andre deler fra serien Frances, men den er også fin som den er. Finnes i to forskjellige størrelser. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Jade Krus Med Fat 17x7 Cm - Kaffekopper Porselen Blå - 286-158bl

  Byon Jade Krus Med Fat 17x7 Cm - Kaffekopper Porselen Blå - 286-158bl
  Kruset fra ByON har et håndlaget design i porselen med en vakker, fargeskiftende look. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger. Egnet til både hverdag og finere anledninger. Om kruset fra ByON- Laget av porselen.- Diameter: 170 mm.- Høyde: 70 mm.- Finnes i forskjellige farger.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Gorilla Dekorasjon - Skulpturer Polyresin Sort - 5260907801

  Byon Gorilla Dekorasjon - Skulpturer Polyresin Sort - 5260907801
  Dekorasjonen fra ByON er perfekt for å skape litt ekstra personlighet i ditt hjem og har et spennende, skulpturelt design. Dekorasjonen er laget av svart polyresin. En perfekt gave. Om dekorasjonen fra ByON- Gorilla er verdsatt for sin autentisk design.- Kombiner dekorasjonen med ei stilren krukke fra ByON.- Finnes også som en stor vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for dekorasjonen- Kun håndvask. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Frances Skål Xs - Serveringsskåler Steingods Hvit - 879-016w

  Byon Frances Skål Xs - Serveringsskåler Steingods Hvit - 879-016w
  En skål av porselen med føtter som er både moderne og klassisk på en gang. Skålen passer fint sammen med andre deler fra serien Frances, men den er også fin som den er. Finnes i to forskjellige størrelser. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Krukke Statue - Skulpturer Polyresin Grå - 286-176g

  Byon Krukke Statue - Skulpturer Polyresin Grå - 286-176g
  En krukke i en overraskende stil, designet som en klassisk byste. Et vakkert blikkfang i rommet. Tørkes av med en klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Amaya Skål Ø18 Cm - Serveringsskåler Stengods Brun - 839-070br

  Byon Amaya Skål Ø18 Cm - Serveringsskåler Stengods Brun - 839-070br
  Gjør bordet ekstra festlig med Amaya skål. Skålen er laget av tykkere keramikk, dekorert med et leopardmønster på innsiden. Finnes i to forskjellige farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Rika Vase Sølv - Vaser Glass Silver - 639-149si

  Byon Rika Vase Sølv - Vaser Glass Silver - 639-149si
  En rund sølvfarget glassvase med en blank finish. Vasen overrasker og gir forskjellige opplevelser avhengig av vinkelen og hvordan lyset faller. Rika kan tørkes av med en fuktig klut ved behov. Størrelse: 26x27 cm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Curlie Vase - Vaser Glass Beige - 5280604314

  Byon Curlie Vase - Vaser Glass Beige - 5280604314
  Vasen fra ByON er laget av glass med avrundede former og et håndmalt mønster for å legge det lille ekstra til omgivelsene. På en stilig og elegant måte gir vasen liv til interiøret ved å vektlegge blomster og planter. Om vasen fra ByON- Laget av glass.- Avrundede former.- Håndmalt mønster. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Noor Kopp Svart/beige - Kaffekopper Keramikk Sort - 5275001201

  Byon Noor Kopp Svart/beige - Kaffekopper Keramikk Sort - 5275001201
  Kos deg med en kopp kaffe eller te med denne moderne koppen fra ByOn. Finnes i tre forskjellige farger. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Calore Vase/Lyslykt Grønn M

  Calore Vase/Lyslykt Grønn M
 • Calore Vase/Lyslykt Petrol L

  Calore Vase/Lyslykt Petrol L
 • Fleur Fløtekanne Beige

  Fleur Fløtekanne Beige
 • Fleur Tekopp Beige

  Fleur Tekopp Beige
 • Byon Curt Vase 30 Cm Svart / Beige - Vaser Glass Sort - 5280604901

  Byon Curt Vase 30 Cm Svart / Beige - Vaser Glass Sort - 5280604901
  Vasen fra ByON har et håndlaget design i glass med myke, kurvede striper perfekt for snittblomster og kvister. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om vasen fra ByON- Denne vasen er en del av serien Curve fra ByON.- Håndlaget design.- Laget av glass.- Kurvede striper.- Diameter: 200 mm.- Høyde: 300 mm.- Vekt: 2.45 kg. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Opacity Champagneglass 22cl Klar

  Opacity Champagneglass 22cl Klar
 • Curve Tallerken 27 cm Grønn/Beige

  Curve Tallerken 27 cm Grønn/Beige
 • Byon Cara Bowl S Red/orange - Serveringsskåler Håndblåst Glass Rød - 5280605266

  Byon Cara Bowl S Red/orange - Serveringsskåler Håndblåst Glass Rød - 5280605266
  Cara Bowl S, Red/Orange fra ByON. Serveringsskåler Rød Håndblåst glass Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Cara Bowl S - Serveringsskåler Håndblåst Glass Beige - 5280605203

  Byon Cara Bowl S - Serveringsskåler Håndblåst Glass Beige - 5280605203
  Cara Bowl S, Beige fra ByON. Serveringsskåler Beige Håndblåst glass Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake Xs - Lysestaker Glass Gul - 5280602710

  Byon Calore Lysestake Xs - Lysestaker Glass Gul - 5280602710
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- En perfekt gave. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Vase / Lykt Hvit h: 12 cm

  Vase / Lykt Hvit h: 12 cm
 • Mila Vase Beige S

  Mila Vase Beige S
 • Vase Trixibelle

  Vase Trixibelle
 • Mila Vase Beige S

  Mila Vase Beige S
 • Vase Trixibelle

  Vase Trixibelle
 • Celeste Krukke Grønn XS

  Celeste Krukke Grønn XS
 • Byon Asparagus Skål 18x6 Cm - Serveringsskåler Stengods Beige - 750-004w

  Byon Asparagus Skål 18x6 Cm - Serveringsskåler Stengods Beige - 750-004w
  Asparagus skål, med milde farger og en rustikk følelse. Å kunne servere maten på en måte den fortjener forbedrer middagsfølelsen og gjør det morsommere å tilbringe tid på kjøkkenet.Skålen tilhører serien Asparagus, en kolleksjon som inneholder tallerkener og skåler i flere størrelser, samt krus og karafler. Alle delene er laget av slitesterkt porselen som er designet for å vare lenge. Supplér skålen med flere tilbehør fra samme serie, eller bland med et annet servise fra ByOn og skap et unikt sett. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Frances Skål M Beige - Serveringsskåler Steingods - 879-014be

  Byon Frances Skål M Beige - Serveringsskåler Steingods - 879-014be
  Skålen passer fint sammen med andre deler fra serien Frances, men den er også fin som den er. Finnes i tre forskjellige størrelser. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Iris Kopp 9x9 Cm Asparagus - Kaffekopper Benporselen Hvit - 750-005w

  Byon Iris Kopp 9x9 Cm Asparagus - Kaffekopper Benporselen Hvit - 750-005w
  Iris kopp fra ByOn fungerer like bra til kaffe som for te. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Cheetah Vase Stor - Vaser Polyresin Brun - 609-035

  Byon Cheetah Vase Stor - Vaser Polyresin Brun - 609-035
  Vasen Cheetah gir interiøret ditt et personlig preg. Ved å bytte ut detaljer kan du enkelt endre helhetsinntrykket i et rom. Legg til noen kattedyr og klør, så får du umiddelbart en ny følelse i rommet. Finnes i to forskjellige størrelser: Liten: 19x18x20 cm Stor: 23x24x28 cm Finnes også i en variant for å henge opp på veggen. Kombiner flere sammen! Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Fumiko Tapas Skål 12x5 Cm Beige/ - Serveringsskåler Porselen Sort - 882-007

  Byon Fumiko Tapas Skål 12x5 Cm Beige/ - Serveringsskåler Porselen Sort - 882-007
  Fumiko tapas skål fra ByOn har et design inspirert av japansk enkelhet og eleganse. En rustikk, vakker og nyttig skål. Fumiko er en serie med flere deler i milde sandfargede og myke, sorte toner. Japansk og nordisk påvirkning møtes i et uttrykk av stil og holdning. Serien inneholder tallerkener, skåler, fat og kopper som passer både til hverdagslige og høytidelige anledninger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Frances Skål Xs Beige - Serveringsskåler Steingods - 879-016be

  Byon Frances Skål Xs Beige - Serveringsskåler Steingods - 879-016be
  Skålen passer fint sammen med andre deler fra serien Frances, men den er også fin som den er. Finnes i tre forskjellige størrelser. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Bubbles Champagne 27 Cl - Champagneglass Glass Klar - 816-003

  Byon Bubbles Champagne 27 Cl - Champagneglass Glass Klar - 816-003
  Bubbles champagneglass fra By On. Et fløyteformet champagneglass med særegne detaljer fra serien Bubbles. Bobler som går ned i foten gir glasset det lille ekstra. Laget for hånd, små variasjoner kan forekomme. Dette gjør hvert glass unikt. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Byon Shell Skål 33x10 Cm - Salatskåler Keramikk Hvit - 609-052w

  Byon Shell Skål 33x10 Cm - Salatskåler Keramikk Hvit - 609-052w
  Shell, en vakker skål inspirert av havet og naturen. Du kan med fordel matche den med en større tallerken, asjett og den lille skålen Oyster i samme stil fra ByOn. Kjøp Salatskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Mila Vase Large - Vaser Stengods Beige - 5260605003

  Byon Mila Vase Large - Vaser Stengods Beige - 5260605003
  Vasen fra ByON har et iøynefallende, bølget design. Vasen er laget av stentøy med en taktil overflate. Bruk den alene som et utsagnsstykke eller sammen med andre produkter i forskjellige materialer, farger og størrelser. Om vasen fra ByON- Mila er verdsatt for sitt skulpturelt design.- Finnes i forskjellige farger.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Kombiner vasen med andre dekorasjoner fra ByON.- Leveres i en gave-eske. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Kun håndvask. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Mila Vase Small - Vaser Stengods Beige - 5260604903

  Byon Mila Vase Small - Vaser Stengods Beige - 5260604903
  Vasen fra ByON har et iøynefallende, bølget design. Vasen er laget av stentøy med en taktil overflate. Bruk den alene som et utsagnsstykke eller sammen med andre produkter i forskjellige materialer, farger og størrelser. Om vasen fra ByON- Mila er verdsatt for sitt skulpturelt design.- Finnes i forskjellige farger.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Kombiner vasen med andre dekorasjoner fra ByON.- Leveres i en gave-eske. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Kun håndvask. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Mila Vase Large Svart - Vaser Stengods Sort - 5260605001

  Byon Mila Vase Large Svart - Vaser Stengods Sort - 5260605001
  Vasen fra ByON har et iøynefallende, bølget design. Vasen er laget av stentøy med en taktil overflate. Bruk den alene som et utsagnsstykke eller sammen med andre produkter i forskjellige materialer, farger og størrelser. Om vasen fra ByON- Mila er verdsatt for sitt skulpturelt design.- Finnes i forskjellige farger.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Kombiner vasen med andre dekorasjoner fra ByON.- Leveres i en gave-eske. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Kun håndvask. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Frances Tallerken 21 Cm - Asjetter Steingods Hvit - 879-013w

  Byon Frances Tallerken 21 Cm - Asjetter Steingods Hvit - 879-013w
  En tallerken med riflede kanter med inspirasjon fra skjellenes vakre former. Finnes i to forskjellige størrelser. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Noor Kopp /Rød - Kaffekopper Keramikk Grå - 750-012g

  Byon Noor Kopp /Rød - Kaffekopper Keramikk Grå - 750-012g
  Kos deg med en kopp kaffe eller te med denne moderne koppen fra ByOn. Finnes i tre forskjellige farger. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Florian Skål S - Serveringsskåler Porselen Gul - 882-023y

  Byon Florian Skål S - Serveringsskåler Porselen Gul - 882-023y
  Florian skål blir et fargerikt innslag på bordet. Finnes i tre forskjellige farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Trixibelle Vase - Vaser Glass Transparent - 5263926800

  Byon Trixibelle Vase - Vaser Glass Transparent - 5263926800
  Vasen fra ByON er perfekt for snittblomster og kvister og laget av klart glass med en interessant, uregelmessig form for å legge det lille ekstra til omgivelsene. En perfekt gave. Om vasen fra ByON- Trixibelle er verdsatt for sitt spennende form.- Kan også brukes som en oppbevaringskrukke.- Leveres i en gave-eske.- Kombiner vasen med dekorasjoner fra ByON. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Kun håndvask. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Shell Asiett - Asjetter Dolomitt Keramikk Hvit - 286-208w

  Byon Shell Asiett - Asjetter Dolomitt Keramikk Hvit - 286-208w
  Shell er et vakkert fat som passer like bra til sjømat og frokost som for å samle smykker og perler på. Match gjerne med en større tallerken, serveringsskål og den lille skålen Oyster i samme stil fra ByOn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Frances Tallerken 27 Cm - Tallerkener Steingods Hvit - 879-012w

  Byon Frances Tallerken 27 Cm - Tallerkener Steingods Hvit - 879-012w
  En tallerken med riflede kanter med inspirasjon fra skjellenes vakre former. Finnes i to forskjellige størrelser. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Triton Vase - Vaser Glass Blå - 5280604013

  Byon Triton Vase - Vaser Glass Blå - 5280604013
  Vasen fra ByON har et luksuriøst, pompøst design perfekt for snittblomster og kvister. Vasen er laget av dypt blåfarget glass med en uregelmessig form og subtile striper. En perfekt gave. Om vasen fra ByON- Triton er verdsatt for sitt ekstravagant design.- Vasen er håndlaget.- Variasjon i utseende kan forekomme.- Leveres i en gave-eske. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Kun håndvask. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Sphere Vase/skål 28x26 Cm - Vaser Glass Klar - 639-180

  Byon Sphere Vase/skål 28x26 Cm - Vaser Glass Klar - 639-180
  Sphere er en romslig og rund vase med en stripete struktur som gir den en unik karakter. Vasen fra ByOn blir utrolig fin sammen med en stor bukett med vakre blomster. Se også vasen Sensuous fra ByOn, som er et mindre søsken i lignende stil, men med prikkete struktur. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Florian Skål S - Serveringsskåler Porselen Grønn - 882-023gr

  Byon Florian Skål S - Serveringsskåler Porselen Grønn - 882-023gr
  Florian skål blir et fargerikt innslag på bordet. Finnes i tre forskjellige farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Trixibelle Vase - Vaser Glass Rød - 5263927411

  Byon Trixibelle Vase - Vaser Glass Rød - 5263927411
  Vasen fra ByON har en interessant form med forskjellige ringer. Den er laget av glass med en sjenerøs størrelse perfekt for snittblomster og kvister. Perfekt for å plassere i et dypere vindu, på sidebordet eller på nattbordet. Om vasen fra ByON- Finnes i forskjellige farger.- Laget av glass.- Iøynefallende design.- Kan også brukes som dekorasjon. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Carameli Skål - Serveringsskåler Glass Beige - 5263927514

  Byon Carameli Skål - Serveringsskåler Glass Beige - 5263927514
  Skålen fra ByON har en tofarget design i glass med en drømmende, profilert tekstur. Den har en størrelse perfekt for eksempel til servering eller oppbevaring av smykker. Kan også brukes som dekorasjon. Om skålen fra ByON- Finnes i forskjellige farger.- Laget av glass.- Profilert struktur.- Vendbart design. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Mila Vase 25 Cm - Vaser Stengods Grønn - 5260605012

  Byon Mila Vase 25 Cm - Vaser Stengods Grønn - 5260605012
  Vasen fra ByON har et iøynefallende, bølget design. Den er laget av stentøy med en taktil overflate. Bruk den alene som et utsagnsstykke eller sammen med andre produkter i forskjellige materialer, farger og størrelser. Om vasen fra ByON- Mila er verdsatt for sitt skulpturelt design.- Kombiner vasen med andre dekorasjoner fra ByON.- Velg mellom ulike farger og størrelser.- Leveres i en gaveeske. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Kun håndvask. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Mila Vase 15 Cm - Vaser Stengods Grønn - 5260604912

  Byon Mila Vase 15 Cm - Vaser Stengods Grønn - 5260604912
  Vasen fra ByON har et iøynefallende, bølget design. Den er laget av stentøy med en taktil overflate. Bruk den alene som et utsagnsstykke eller sammen med andre produkter i forskjellige materialer, farger og størrelser. Om vasen fra ByON- Mila er verdsatt for sitt skulpturelt design.- Kombiner vasen med andre dekorasjoner fra ByON.- Velg mellom ulike farger og størrelser.- Leveres i en gaveeske. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Kun håndvask. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Trixibelle Vase - Vaser Glass Klar - 5263927400

  Byon Trixibelle Vase - Vaser Glass Klar - 5263927400
  Vasen fra ByON har en interessant form med forskjellige ringer. Den er laget av glass med en sjenerøs størrelse perfekt for snittblomster og kvister. Perfekt for å plassere i et dypere vindu, på sidebordet eller på nattbordet. Om vasen fra ByON- Finnes i forskjellige farger.- Laget av glass.- Iøynefallende design.- Kan også brukes som dekorasjon. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Nature Vase Mørkebrun - Vaser Porselen Mørk Brun - 5284800401

  Byon Nature Vase Mørkebrun - Vaser Porselen Mørk Brun - 5284800401
  Vasen fra ByON er laget av mørkebrunt porselen med en feminin form for å legge det lille ekstra til omgivelsene. Den har en størrelse perfekt for små buketter og kvister. Dette er et kunstverk. Om vasen fra ByON- Laget av porselen.- Feminin form.- Behagelig, mørkebrun farge. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Nature Vase 26x21 Cm - Skulpturer Porselen Beige - 5284800503

  Byon Nature Vase 26x21 Cm - Skulpturer Porselen Beige - 5284800503
  Vasen fra ByON har et stilrent design i porselen med realistiske detaljer for å legge en ekstra dimensjon til designet perfekt for ferske og tørkede blomster. Den har en diskret, beige farge som smelter harmonisk inn i omgivelsene. Om vasen fra ByON- Laget av porselen.- Stilrent design med realistiske detaljer.- Perfekt for ferske og tørkede blomster.- Finnes også som en matchende lysestake. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Bruk en tørr vaskeklut.- Håndvask anbefales. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Vase / lyslykt Oransje 15 cm

  Vase / lyslykt Oransje 15 cm
 • Vase Sphere Glass 24cm

  Vase Sphere Glass 24cm
 • Line Krukke M

  Line Krukke M
 • Calore Lyslykter Lilla

  Calore Lyslykter Lilla
 • Opacity Vinglass

  Opacity Vinglass
 • Calore Vase/Lyslykt Petrol L

  Calore Vase/Lyslykt Petrol L
 • Fleur Fløtekanne Beige

  Fleur Fløtekanne Beige
 • Lysestake/Krukke Elektrisk

  Lysestake/Krukke Elektrisk
 • Calore Vase/Lyslykt Grønn M

  Calore Vase/Lyslykt Grønn M
 • Vase Sphere Glass 24cm

  Vase Sphere Glass 24cm
 • Vase / lyslykt Oransje 15 cm

  Vase / lyslykt Oransje 15 cm
 • Calore Lyslykter Lilla

  Calore Lyslykter Lilla
 • Opacity Vinglass

  Opacity Vinglass
 • Line Krukke M

  Line Krukke M
 • Byon Blackroot Asjett 20,3x1,6 Cm - Tallerkener Benporselen Sort - 750-001blc

  Byon Blackroot Asjett 20,3x1,6 Cm - Tallerkener Benporselen Sort - 750-001blc
  Skap en rustikk følelse på bordet med serien Blackroot fra ByOn. Asjetten passer perfekt for servering av deilige desserter. Bland med andre produkter fra ByOn, og skap en personlig blanding som passer for akkurat deg. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Curve Serveringsfat Ø27 Cm Medium Svart / Beige - Øvrige Fat & Tallerkener Glass Sort - 5280604423

  Byon Curve Serveringsfat Ø27 Cm Medium Svart / Beige - Øvrige Fat & Tallerkener Glass Sort - 5280604423
  Serveringsfatet fra ByON har et håndlaget design i glass med organiske former og en utvalgt følelse perfekt for vakre matoppsett. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger. Om serveringsfatet fra ByON- Laget av glass.- Håndlaget design.- Myke, organiske former.- Perfekt for å live opp borddekkingen.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn.- Håndvask anbefales. Kjøp Øvrige Fat & Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Crescendo Vinkjøler Stentøy Svart - Vaser Stengods Sort - 5228624714

  Byon Crescendo Vinkjøler Stentøy Svart - Vaser Stengods Sort - 5228624714
  Vinkjøleren fra ByON har et unikt design i stentøy perfekt til finere anledninger og til middagsfester. Den har en asymmetrisk, leken form med en elegant, svart farge perfekt for det moderne hjemmet. Om vinkjøleren fra ByON- Laget av stentøy.- Elegant, svart farge med dekorative flekker.- Fantasifullt design.- Kan også brukes som vase.- Dybde: 150 mm.- Bredde: 190 mm.- Høyde: 225 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Curve Serveringsfat / Beige - Øvrige Fat & Tallerkener Glass Grønn - 5280604425

  Byon Curve Serveringsfat / Beige - Øvrige Fat & Tallerkener Glass Grønn - 5280604425
  Serveringsfatet fra ByON har et håndlaget design i glass med organiske former og en utvalgt følelse perfekt for vakre matoppsett. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger. Om serveringsfatet fra ByON- Laget av glass.- Håndlaget design.- Myke, organiske former.- Perfekt for å live opp borddekkingen.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn.- Håndvask anbefales. Kjøp Øvrige Fat & Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Crescendo Vinkjøler/Vase Multi

  Crescendo Vinkjøler/Vase Multi
 • Curve Tallerken 27 cm Grønn/Beige

  Curve Tallerken 27 cm Grønn/Beige
 • Crescendo Vinkjøler/Vase Multi

  Crescendo Vinkjøler/Vase Multi
 • Opacity Champagneglass 22cl Klar

  Opacity Champagneglass 22cl Klar
 • Byon Swan Carafe 195 Cl Clear - Vannkarafler & Vannkanner Glass Klar - 5280605500

  Byon Swan Carafe 195 Cl Clear - Vannkarafler & Vannkanner Glass Klar - 5280605500
  Swan Carafe 195 cl, Clear fra ByON. Vannkarafler & Vannkanner Klar Glass Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Byon Messy Jug Tall 150 Cl Blue - Vannkarafler & Vannkanner Glass Blå - 5263907913

  Byon Messy Jug Tall 150 Cl Blue - Vannkarafler & Vannkanner Glass Blå - 5263907913
  Messy Jug Tall 150 cl, Blue fra ByON. Vannkarafler & Vannkanner Blå Glass Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Byon Liz Mug Zebra 28 Cl Beige/black - Kaffekopper Stengods Sort - 5283907503

  Byon Liz Mug Zebra 28 Cl Beige/black - Kaffekopper Stengods Sort - 5283907503
  Liz Mug Zebra 28 cl, Beige/Black fra ByON. Kaffekopper Sort Stengods Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Babbly Vase L Clear - Vaser Glass Klar - 5280604700

  Byon Babbly Vase L Clear - Vaser Glass Klar - 5280604700
  Babbly Vase L, Clear fra ByON. Vaser Klar Glass Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Swirl Mug 38 Cl Red/ - Kaffekopper Stengods Beige - 5283907706

  Byon Swirl Mug 38 Cl Red/ - Kaffekopper Stengods Beige - 5283907706
  Swirl Mug 38 cl, Red/Beige fra ByON. Kaffekopper Beige Stengods Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Messy Jug Round 280 Cl Red/orange - Vannkarafler & Vannkanner Glass Rød - 5263908006

  Byon Messy Jug Round 280 Cl Red/orange - Vannkarafler & Vannkanner Glass Rød - 5263908006
  Messy Jug Round 280 cl, Red/Orange fra ByON. Vannkarafler & Vannkanner Rød Glass Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Byon Cara Bowl S Black - Serveringsskåler Håndblåst Glass Sort - 5280605201

  Byon Cara Bowl S Black - Serveringsskåler Håndblåst Glass Sort - 5280605201
  Cara Bowl S, Black fra ByON. Serveringsskåler Sort Håndblåst glass Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Electra Vase - Vaser Glass Silver - 5280604906

  Byon Electra Vase - Vaser Glass Silver - 5280604906
  Electra Vase, Silver fra ByON. Vaser Silver Glass Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Messy Jug Tall 150 Cl Green - Vannkarafler & Vannkanner Glass Grønn - 5263907912

  Byon Messy Jug Tall 150 Cl Green - Vannkarafler & Vannkanner Glass Grønn - 5263907912
  Messy Jug Tall 150 cl, Green fra ByON. Vannkarafler & Vannkanner Grønn Glass Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Byon Liz Mug Check 28 Cl Black/beige - Kaffekopper Stengods Sort - 5283907501

  Byon Liz Mug Check 28 Cl Black/beige - Kaffekopper Stengods Sort - 5283907501
  Liz Mug Check 28 cl, Black/Beige fra ByON. Kaffekopper Sort Stengods Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Cara Bowl L - Serveringsskåler Håndblåst Glass Beige - 5280605303

  Byon Cara Bowl L - Serveringsskåler Håndblåst Glass Beige - 5280605303
  Cara Bowl L, Beige fra ByON. Serveringsskåler Beige Håndblåst glass Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Liz Mug Check 28 Cl Blue/white - Kaffekopper Stengods Hvit - 5283907513

  Byon Liz Mug Check 28 Cl Blue/white - Kaffekopper Stengods Hvit - 5283907513
  Liz Mug Check 28 cl, Blue/White fra ByON. Kaffekopper Hvit Stengods Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Liz Mug Striped 28 Cl Green/white - Kaffekopper Stengods Hvit - 5283907512

  Byon Liz Mug Striped 28 Cl Green/white - Kaffekopper Stengods Hvit - 5283907512
  Liz Mug Striped 28 cl, Green/White fra ByON. Kaffekopper Hvit Stengods Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Lexi Dish 37 Cm Black/beige - Serveringsfat Stengods Sort - 5283907401

  Byon Lexi Dish 37 Cm Black/beige - Serveringsfat Stengods Sort - 5283907401
  Lexi Dish 37 cm, Black/Beige fra ByON. Serveringsfat Sort Stengods Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Lysestake/Krukke Elektrisk

  Lysestake/Krukke Elektrisk
 • Byon Calore Lysestake Xs Svart / Beige - Lysestaker Glass Sort - 5280602723

  Byon Calore Lysestake Xs Svart / Beige - Lysestaker Glass Sort - 5280602723
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- En perfekt gave. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake Xs - Lysestaker Glass Mixed Green - 5280602721

  Byon Calore Lysestake Xs - Lysestaker Glass Mixed Green - 5280602721
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- En perfekt gave. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Globe Lysestake - Lysestaker Keramikk Sort - 953-031blc

  Byon Globe Lysestake - Lysestaker Keramikk Sort - 953-031blc
  En lysestake dekorert med kuler fra ByOn. Lysestaken er laget av keramikk og er egnet for et kronelys. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake Xs / Gul - Lysestaker Glass Hvit - 5280602726

  Byon Calore Lysestake Xs / Gul - Lysestaker Glass Hvit - 5280602726
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- En perfekt gave. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake / Vase M / Beige - Lysestaker Glass Grønn - 5280600225

  Byon Calore Lysestake / Vase M / Beige - Lysestaker Glass Grønn - 5280600225
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- Kan også brukes som en vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake / Vase M - Lysestaker Glass Blå - 5280600219

  Byon Calore Lysestake / Vase M - Lysestaker Glass Blå - 5280600219
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- Kan også brukes som en vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Candle Holder/vase M Red/orange - Lysestaker Glass Rød - 5280600266

  Byon Calore Candle Holder/vase M Red/orange - Lysestaker Glass Rød - 5280600266
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- Kan også brukes som en vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake / Vase M - Lysestaker Glass Hvit - 806-002w

  Byon Calore Lysestake / Vase M - Lysestaker Glass Hvit - 806-002w
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- Kan også brukes som en vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Candle Holder Xs Red / Orange - Lysestaker Glass Rød - 5280602766

  Byon Calore Candle Holder Xs Red / Orange - Lysestaker Glass Rød - 5280602766
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- En perfekt gave. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake / Vase L Rusty Red - Lysestaker Glass Rustrød - 806-003r

  Byon Calore Lysestake / Vase L Rusty Red - Lysestaker Glass Rustrød - 806-003r
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- Kan også brukes som en vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake / Vase M - Lysestaker Glass Mixed Green - 5280600221

  Byon Calore Lysestake / Vase M - Lysestaker Glass Mixed Green - 5280600221
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- Kan også brukes som en vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Telysholder/vase L - Lysestaker Glass Gul - 5280600310

  Byon Calore Telysholder/vase L - Lysestaker Glass Gul - 5280600310
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- Kan også brukes som en vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake Xs / Beige - Lysestaker Glass Brun - 5280602722

  Byon Calore Lysestake Xs / Beige - Lysestaker Glass Brun - 5280602722
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- En perfekt gave. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake Xs Oransje - Lysestaker Glass Orange - 806-027or

  Byon Calore Lysestake Xs Oransje - Lysestaker Glass Orange - 806-027or
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- En perfekt gave. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake / Vase L - Lysestaker Glass Multi - 806-003

  Byon Calore Lysestake / Vase L - Lysestaker Glass Multi - 806-003
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- Kan også brukes som en vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake / Vase M - Lysestaker Glass Gul - 5280600210

  Byon Calore Lysestake / Vase M - Lysestaker Glass Gul - 5280600210
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- Kan også brukes som en vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake Xs Blå / - Lysestaker Glass Hvit - 5280602713

  Byon Calore Lysestake Xs Blå / - Lysestaker Glass Hvit - 5280602713
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- En perfekt gave. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake / Vase M Multi - Lysestaker Glass Beige - 5280600244

  Byon Calore Lysestake / Vase M Multi - Lysestaker Glass Beige - 5280600244
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- Kan også brukes som en vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake / Vase M / Beige - Lysestaker Glass Brun - 5280600222

  Byon Calore Lysestake / Vase M / Beige - Lysestaker Glass Brun - 5280600222
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- Kan også brukes som en vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake / Vase M Oransje - Lysestaker Glass Orange - 806-002or

  Byon Calore Lysestake / Vase M Oransje - Lysestaker Glass Orange - 806-002or
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- Kan også brukes som en vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake / Vase M - Lysestaker Glass Multi - 806-002

  Byon Calore Lysestake / Vase M - Lysestaker Glass Multi - 806-002
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- Kan også brukes som en vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Nature Lysestake 9x8 Cm - Lysestaker Porselen Beige - 5284800903

  Byon Nature Lysestake 9x8 Cm - Lysestaker Porselen Beige - 5284800903
  Lysestaken fra ByON har et håndlaget design i porselen med realistiske detaljer for å legge en ekstra dimensjon til designet. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Velg mellom ulike farger. Om lysestaken fra ByON- Håndlaget, iøyenfallende design.- Laget av porselen.- Lysestaken kommer i ulike farger.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Dybde: 55 mm.- Bredde: 80 mm.- Høyde: 90 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Bruk en tørr vaskeklut. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake / Vase M - Lysestaker Glass Beige - 5280600203

  Byon Calore Lysestake / Vase M - Lysestaker Glass Beige - 5280600203
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- Kan også brukes som en vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake Xs Multi - Lysestaker Glass Rød - 806-027

  Byon Calore Lysestake Xs Multi - Lysestaker Glass Rød - 806-027
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- En perfekt gave. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake / Vase M - Lysestaker Glass Peach - 806-002pe

  Byon Calore Lysestake / Vase M - Lysestaker Glass Peach - 806-002pe
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- Kan også brukes som en vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Vase/lysestake M - Lysestaker Glass Grønn - 5280600212

  Byon Calore Vase/lysestake M - Lysestaker Glass Grønn - 5280600212
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- Kan også brukes som en vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake Xs - Lysestaker Glass Rusty Red - 806-027r

  Byon Calore Lysestake Xs - Lysestaker Glass Rusty Red - 806-027r
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- En perfekt gave. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake Xs Lilac - Lysestaker Glass Syren - 806-027li

  Byon Calore Lysestake Xs Lilac - Lysestaker Glass Syren - 806-027li
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- En perfekt gave. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake Xs - Lysestaker Glass Beige - 5280602703

  Byon Calore Lysestake Xs - Lysestaker Glass Beige - 5280602703
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- En perfekt gave. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake Xs / Beige - Lysestaker Glass Grønn - 5280602725

  Byon Calore Lysestake Xs / Beige - Lysestaker Glass Grønn - 5280602725
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- En perfekt gave. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lyslykte Xs - Lysestaker Glass Blå - 5280602729

  Byon Calore Lyslykte Xs - Lysestaker Glass Blå - 5280602729
  Lyslykten fra ByON har et stilrent design i glass perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om lyslykten fra ByON- Laget av glass.- Bredde: 100 mm.- Høyde: 100 mm.- Lengde: 100 mm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Shelley Tallerken - Tallerkener Porselen Hvit - 5260919702

  Byon Shelley Tallerken - Tallerkener Porselen Hvit - 5260919702
  Tallerkenen fra ByON har en dekorativ, bølgete kant med inspirasjon fra havet. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om tallerkenen fra ByON- Laget av porselen.- Bredde: 160 mm.- Høyde: 20 mm.- Lengde: 160 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Shelley Mugge - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Hvit - 5260919602

  Byon Shelley Mugge - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Hvit - 5260919602
  Muggen fra ByON har et vakkert, skjellformet design i porselen perfekt som en dekorativ innredningsdetalj og for å servere vann, vin, saft eller juice. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om muggen fra ByON- Laget av porselen.- Bredde: 105 mm.- Høyde: 180 mm.- Lengde: 235 mm.- Kapasitet: 150 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Byon Grape Plate Purple Tallerken - Dekorative Assesoarer Dolomitt Keramikk Lilla - 5228625407

  Byon Grape Plate Purple Tallerken - Dekorative Assesoarer Dolomitt Keramikk Lilla - 5228625407
  Tallerkenen fra ByON har et dekorativt design. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om tallerkenen fra ByON- Bredde: 210 mm.- Høyde: 60 mm.- Lengde: 280 mm. Kjøp Dekorative Assesoarer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Calore Lyslykte Xs - Lysestaker Glass Hvit - 5280602702

  Byon Calore Lyslykte Xs - Lysestaker Glass Hvit - 5280602702
  Lyslykten fra ByON har et stilrent design i glass perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om lyslykten fra ByON- Laget av glass.- Bredde: 100 mm.- Høyde: 100 mm.- Lengde: 100 mm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Swirl Krus Svart/ - Kaffekopper Stengods Beige - 5283908601

  Byon Swirl Krus Svart/ - Kaffekopper Stengods Beige - 5283908601
  Kruset fra ByON har et unikt, moderne design i stentøy med en matt svart øvre del og en ufarget, rå underdel med uregelmessige striper. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om kruset fra ByON- Laget av stentøy.- Bredde: 95 mm.- Høyde: 90 mm.- Lengde: 130 mm.- Kapasitet: 38.0 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Poppy Tallerken - Asjetter Stengods Beige - 5283908103

  Byon Poppy Tallerken - Asjetter Stengods Beige - 5283908103
  Tallerkenen fra ByON har et dekorativt, blomsterformet design med inspirasjon fra naturen. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om tallerkenen fra ByON- Laget av stentøy.- Bredde: 205 mm.- Høyde: 30 mm.- Lengde: 210 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Swirl Skål Svart/ - Serveringsskåler Stengods Beige - 5283908501

  Byon Swirl Skål Svart/ - Serveringsskåler Stengods Beige - 5283908501
  Skålen fra ByON har et unikt, moderne design i stentøy med en matt svart øvre del og en ufarget, rå underdel med uregelmessige striper. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om skålen fra ByON- Laget av stentøy.- Bredde: 130 mm.- Høyde: 50 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Luca Candle Holder Blue Lysestake - Lyslykter Stengods Blå - 5228625313

  Byon Luca Candle Holder Blue Lysestake - Lyslykter Stengods Blå - 5228625313
  Lysestaken fra ByON har et fantasifullt design i stentøy med inspirasjon fra havet perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om lysestaken fra ByON- Laget av stentøy.- Bredde: 120 mm.- Høyde: 170 mm.- Lengde: 300 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Bruk en myk vaskeklut. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Poppy Kopp - Kaffekopper Stengods Beige - 5283908003

  Byon Poppy Kopp - Kaffekopper Stengods Beige - 5283908003
  Skålen fra ByON har et dekorativt, blomsterformet design med inspirasjon fra naturen. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om skålen fra ByON- Laget av stentøy.- Bredde: 115 mm.- Høyde: 55 mm.- Lengde: 140 mm.- Kapasitet: 22 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Shelley Kopp 2 Deler - Kaffekopper Porselen Hvit - 5260919802

  Byon Shelley Kopp 2 Deler - Kaffekopper Porselen Hvit - 5260919802
  Koppen fra ByON har et vakkert, skjellformet design i porselen perfekt for varme drikker som kaffe og te. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om koppen fra ByON- Laget av porselen.- 2x kopper.- Bredde: 90 mm.- Høyde: 70 mm.- Lengde: 130 mm.- Kapasitet: 28 cl.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Calore Lyslykte M - Lysestaker Glass Blå - 5280600213

  Byon Calore Lyslykte M - Lysestaker Glass Blå - 5280600213
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- Kan også brukes som en vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lyslykte Xs Multi Blue - Lysestaker Glass Blå - 5280602728

  Byon Calore Lyslykte Xs Multi Blue - Lysestaker Glass Blå - 5280602728
  Lyslykten fra ByON har et stilrent design i glass perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om lyslykten fra ByON- Laget av glass.- Bredde: 100 mm.- Høyde: 100 mm.- Lengde: 100 mm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Poppy Skål - Serveringsskåler Stengods Beige - 5283907903

  Byon Poppy Skål - Serveringsskåler Stengods Beige - 5283907903
  Skålen fra ByON har et dekorativt, blomsterformet design med inspirasjon fra naturen. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om skålen fra ByON- Laget av stentøy.- Bredde: 110 mm.- Høyde: 50 mm.- Lengde: 110 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Shell Tallerken Xl - Tallerkener Porselen Hvit - 5228625102

  Byon Shell Tallerken Xl - Tallerkener Porselen Hvit - 5228625102
  Tallerkenen fra ByON har et dekorativt, skjellformet design med inspirasjon fra havet. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om tallerkenen fra ByON- Laget av porselen.- Bredde: 305 mm.- Høyde: 30 mm.- Lengde: 360 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Byon Cia Skål Multi Blue - Serveringsskåler Glass Blå - 5280605813

  Byon Cia Skål Multi Blue - Serveringsskåler Glass Blå - 5280605813
  Skålen fra ByON har en bølget form i glass med inspirasjon fra havet perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om skålen fra ByON- Laget av glass.- Bredde: 305 mm.- Høyde: 110 mm.- Lengde: 305 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Calore M lyslykt blå

  Calore M lyslykt blå
 • Calore XS lyslykt hvit

  Calore XS lyslykt hvit
 • Calore M lyslykt blå

  Calore M lyslykt blå
 • Calore XS lyslykt hvit

  Calore XS lyslykt hvit
 • Luca lysestake 4 blå

  Luca lysestake 4 blå
 • Luca lysestake 4 blå

  Luca lysestake 4 blå
 • Awa Skål S

  Awa Skål S
 • Shelley Kanne 1,5 L Hvit

  Shelley Kanne 1,5 L Hvit
 • Veggie Skål L Grønn

  Veggie Skål L Grønn
 • Awa Skål S

  Awa Skål S
 • Veggie Skål L Grønn

  Veggie Skål L Grønn
 • Poppy Asjett 20,5 cm Beige

  Poppy Asjett 20,5 cm Beige
 • Poppy Skål 11 cm Beige

  Poppy Skål 11 cm Beige
 • Poppy Skål 11 cm Rød

  Poppy Skål 11 cm Rød
 • Poppy Asjett 20,5 cm Beige

  Poppy Asjett 20,5 cm Beige
 • Byon Lobsti Skål - Serveringsskåler Dolomitt Keramikk Hvit - 5228625802

  Byon Lobsti Skål - Serveringsskåler Dolomitt Keramikk Hvit - 5228625802
  Skål fra ByON. Serveringsskålen er inspirert av havet og har et dekorativt krepsdyr på siden som setter et lekent preg på borddekkingen. Perfekt å bruke på krepseskiven for å skape dynamikk på bordet. Skålen er hvit og krepsdyret har en herlig oransje farge. Designet av Byon Studio. Om skålen fra ByON- Designet av Byon Studio.- Skål i dolomittkeramikk. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Lobsti Fat - Serveringsfat Dolomitt Keramikk Hvit - 5228625702

  Byon Lobsti Fat - Serveringsfat Dolomitt Keramikk Hvit - 5228625702
  Fat fra ByON. Serveringsfatet er inspirert av havet med en vakker skjellform og et krepsdyr som tilfører humor og lekenhet til borddekkingen. Perfekt å bruke på krepsefesten for å skape dynamikk. Tallerkenen er hvit og krepsen har en nydelig oransje farge. Designet av Byon Studio. Om fatet fra ByON- Lobsti er verdsatt for det lekne designet.- Designet av Byon Studio. Vedlikeholdsinstruksjoner for fatet- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Grape Kopp 26 Cl - Kaffekopper Dolomitt Keramikk Lilla - 5228625607

  Byon Grape Kopp 26 Cl - Kaffekopper Dolomitt Keramikk Lilla - 5228625607
  Kopp fra ByON. Denne enestående kreasjonen vekker druene til live og gir deg en god kopp te, kaffe eller favorittdrikken din. Grape imponerer med sin detaljrikdom og lekne utstråling. Nyansene er subtile og umiddelbart fortryllende. Hver slurk blir en invitasjon til å oppleve dagens herligste øyeblikk. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om koppen fra ByON- Grape er verdsatt for det lekne designet.- Kopp i dolomittkeramikk. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.