Andre varemerker

Spiegelau

Spiegelau verdsetter den håndverktradisjonen som har kommet fra Bayern, men forbedret med nyskapende teknologi. Hvis du kjøper glass fra tyske Spiegelau, kan du være sikker på at du får holdbart glass som overlever både hverdag og fest.

Det er historie som sier at tradisjonen begynte allerede på 1500-tallet. Glassprodusenter i Spiegelau gjorde glasspeil til de kongelige i Europa. I 1911 ble fabrikken modernisert og 15 år senere ga eieren Fritz Pretzfelder selskapet sitt nåværende navn - Kristallglasfabrik Spiegelau GmbH. I dag er selskapet en del av Riedel-gruppen sammen med Nachtmann.

Glass og kanner fra Spiegelau

Nedenfor finner du et utvalg av alle glassene som kan kjøpes i dag. Det er en miks av vin-, øl- og andre typer drikkeglass. Du kan klikke spesifikt på kategorien du vil se mer av.

 • Spiegelau Authentis Casual Rødvinsglass 6-pk

  Spiegelau Authentis Casual Rødvinsglass 6-pk
  Authentis Casual passer både til vin og vann. Et trendy glass uten stett men med samme glassklokke som den flere ganger prisbelønte serien  Authentis. Authentis Casual er mer som et allroundglass som ikke gir avkall på smaken.
 • Spiegelau Milano Dessertskål 38,5 cl 4-pk

  Spiegelau Milano Dessertskål 38,5 cl 4-pk
  Nyt en omgang is i denne vakre skålen på fot fra Spiegelaus Milano serien. Du vil føle at du sitter i Italia! Dessertskålen er laget i krystall med vertikale linjer som gir en følelse av å være ved middelhavet. Krystallglasset er robust og lig
 • Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 42 cl 4 stk

  Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 42 cl 4 stk
  Et lekkert hvitvinsglass uten stett fra Spiegelaus serie Authentis Casual. Glasset er like perfekt på et elegant dekket festbord som når du har lyst på et glass vin i hverdagen.Tåler maskinvask.  Rommer: 42 cl.Høyde: 10,9 cm.Diameter: 8,5 cm.
 • Spiegelau Authentis Rødvinsglass 46 cl 4 stk

  Spiegelau Authentis Rødvinsglass 46 cl 4 stk
  Serien Authentis Casual fra Spiegelau inneholder glass som passer fint til alle anledninger. Dette rødvinsglasset uten stett er like stilig på elegante borddekkinger som det er hyggelig å dekke med i hverdagen.Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 46
 • Spiegelau Definition Vinglass Universal 55 cl, 2 stk

  Spiegelau Definition Vinglass Universal 55 cl, 2 stk
  De vakre universale vinglassene fra Spiegelau er perfekte til de fleste viner, sånn at du alltid har et vinglass uansett type og drue. Vinglasset er en del av Definition serien har en kapasitet på 55 cl og er veldig allsidig og funksjonell. Den enk
 • Spiegelau Bodega Mugge 2,0l - Vannkarafler & Vannkanner Klar - 8780055

  Spiegelau Bodega Mugge 2,0l - Vannkarafler & Vannkanner Klar - 8780055
  Bodega Mugge 2,0L fra Spiegelau. Vannkarafler & Vannkanner Klar Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Rødvinsglass 48 cl 4pk

  Spiegelau Authentis Rødvinsglass 48 cl 4pk
  Dette stilfulle rødvinsglasset fra Spiegelau er et mindre rødvinsglas med en volum på 48 cl, som med fordel kan benyttes til alle rødvin, uansett drue. Da Spiegelau Authentis serien ble utviklet, var det i samarbeid med førende sommeliers og v
 • Spiegelau Style Hvitvinsglass 4 stk

  Spiegelau Style Hvitvinsglass 4 stk
  Stilrent hvitvinsglass fra serien Style av Spiegelau. Nyt en god Riesling eller ditt favorittvin i disse populære glassene!Kan vaskes i oppvaskmaskin. Rommer: 44 cl. Høyde: 22,2 cm. Diameter: 8,5 cm. 
 • Spiegelau Premium Whiskyglass 4-pack

  Spiegelau Premium Whiskyglass 4-pack
  Premium Whiskyglass 4-pack. Glassene er designet for å gi den beste smaks- og lukteopplevelsen av din favorittwhisky.Med 11,2 cm i høyde samt 8,3 cm i diameter.Hvert glass rommer 38 cl.
 • Spiegelau Bodega Mugge 0,5l - Vannkarafler & Vannkanner Klar - 8780051

  Spiegelau Bodega Mugge 0,5l - Vannkarafler & Vannkanner Klar - 8780051
  Bodega Mugge 0,5L fra Spiegelau. Vannkarafler & Vannkanner Klar Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Spiegelau Bodega Mugge 1,5 L - Vannkarafler & Vannkanner Klar - 8780054

  Spiegelau Bodega Mugge 1,5 L - Vannkarafler & Vannkanner Klar - 8780054
  Bodega Mugge 1,5 L fra Spiegelau. Vannkarafler & Vannkanner Klar Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Spiegelau Style Champagne 24 Cl 4-pak - Champagneglass Glass Klar - 4670187

  Spiegelau Style Champagne 24 Cl 4-pak - Champagneglass Glass Klar - 4670187
  4-pakning med Style champagneglass fra Spiegelau. Dette vinglaset er en del av serien Style, som består av førsteklasses og elegante glass som forsikrer at man har riktig glass til ethvert tilfelle. Glassets form er moderne, og akkurat som navnet antyder gir det en følelse av stil på det dekte bordet. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Longdrinkglass 6 stk

  Spiegelau Authentis Longdrinkglass 6 stk
  Authentis casual serie fra Spiegelau, med sin karakteristiske silhuett passer disse glassene ved alle anledninger. Tåler vask i oppvaskmaskin. 
 • Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 36 cl 4pack

  Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 36 cl 4pack
  Spiegelau authentis hvitvinsglass 4-p Høyde 20 cmDiameter 8,1 cmRommer 36 cl
 • Spiegelau Spritz Glass 65 cl 6-pk

  Spiegelau Spritz Glass 65 cl 6-pk
  Med Spritz glassene fra Spiegelau kan du invitere venner og familie på en kald og deilig Spritz. Pakken kommer med 6 glass og er det perfekte must-have til sommerens grillfester og kvelder på terassen eller i hagen. Aperol Spritz er spesielt en dri
 • Spiegelau Topline vinglass 18 deler

  Spiegelau Topline vinglass 18 deler
 • Spiegelau Craft Beer Ipa Xxl Ølglass - Ølglass Klar - 7990152

  Spiegelau Craft Beer Ipa Xxl Ølglass - Ølglass Klar - 7990152
  Craft Beer IPA XXL Ølglass fra Spiegelau. Ølglass Klar Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Salute vinglass 12 stk

  Spiegelau Salute vinglass 12 stk
  Det perfekte settet som består av vinglass fra Spiegelau. Her får du 12 glass i alt: seks rødvinsglass 55 cl og seks hvitvinsglass 47 cl. Generelt er hvitvinsglass mindre enn rødvinsglass og den korrekte størrelsen sørger for å fremheve vinen
 • Spiegelau LifeStyle coupe champagneglass 4 stk

  Spiegelau LifeStyle coupe champagneglass 4 stk
  Dette vakre coupeglasset fra Spiegelau er spesielt egnet til alt fra champagne til fine cocktails. Det bowle formede glasset brukes ofte til cocktails uten isterninger eller frosne cocktails laget i en blender, som en strawberry daiquiri. Glasset har
 • Spiegelau Definition Rødvinsglass 55 Cl 2-pk - Vinglass Krystall Klar - 1350161

  Spiegelau Definition Rødvinsglass 55 Cl 2-pk - Vinglass Krystall Klar - 1350161
  Rødvinsglasset fra Spiegelau er laget av høykvalitets krystallglass med en eksepsjonell klarhet og ekstra slitestyrke. Det har en bra designet kopp med en ryddig vekt for den ultimate drikkeopplevelsen. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. 2-pakke. Om rødvinsglasset fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Definition.- Laget av krystallglass.- Eksepsjonell klarhet.- Laget i Tyskland Vedlikeholdsinstruksjoner for rødvinsglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Vinglass Bordeaux 65 cl 4pack

  Spiegelau Authentis Vinglass Bordeaux 65 cl 4pack
  Spiegelau authentis Bordeauxglass 4-p Høyde 23,2 cmDiameter 9,6 cmRommer 65 cl
 • Spiegelau Special Whiskeyglass 17 cl 2-pk

  Spiegelau Special Whiskeyglass 17 cl 2-pk
  Disse whiskey glassene er laget til den fineste skotske malten. Glasset forbedrer enhver skotsk eller irsk blandet whiskey og fungerer bra til alle typer. Den er formet så den karakteristiske whiskey aromaen produseres når den snurres rundt, fordi
 • Spiegelau Willsberger Rødvinglass 51 cl 4 stk

  Spiegelau Willsberger Rødvinglass 51 cl 4 stk
  Et behagelig glass å drikke rødvin av. Med sin elegante form får det frem de beste aromaene i vinen. Se flere fine glass fra Spiegelau sin serie Willsberg hos oss!Tåler maskinvask.Rommer: 51 cl. Høyde: 23,8 cm. Diameter: 8,9 cm.   &nbs
 • Spiegelau Style Rødvinsglass 4 stk

  Spiegelau Style Rødvinsglass 4 stk
  Elegante og moderne vinglass som alltid passer like fint. Riktige vinglass forhøyer smaken og opplevelsen av en god vin. Er et sett med 4 stk.Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 63 cl.Høyde: 23 cm.Diameter: 9,6 cm.
 • Spiegelau Topline vinglass 18 deler

  Spiegelau Topline vinglass 18 deler
 • Spiegelau Style White Wine 44 Cl 4-pak - Vinglass Glass Klar - 4670182

  Spiegelau Style White Wine 44 Cl 4-pak - Vinglass Glass Klar - 4670182
  4-pakning med Style hvitvinsglass fra Spiegelau. Dette vinglaset er en del av serien Style, som består av førsteklasses og elegante glass som forsikrer at man har riktig glass til ethvert tilfelle. Glassets form er moderne, og akkurat som navnet antyder gir det en følelse av stil på det dekte bordet. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Craft Beer Barrel Aged Øl 48 Cl 4-pk - Ølglass Glass Klar - 4991380

  Spiegelau Craft Beer Barrel Aged Øl 48 Cl 4-pk - Ølglass Glass Klar - 4991380
  4-pakning med Barrel aged ølglass fra Spiegelau. Disse ølglassene tilhører serien Craft Beer, som består av glass som er utviklet for forskjellige ølsorters konkrete karakter. De unike og funksjonelle glassene er laget av tynnblåst glass, og fremhever det beste av ølens smaker og dufter. Dette glasset er perfekt for fatøl. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Rødvinsglass 48 Cl 4-pakk - Vinglass Krystall Klar - 4400181

  Spiegelau Authentis Rødvinsglass 48 Cl 4-pakk - Vinglass Krystall Klar - 4400181
  4-pakning med Authentis rødvinsglass fra Spiegelau. Disse rødvinsglassene tilhører serien Authentis, som er en kombinasjon av spesialisert produksjonsprosess og dyp forståelse for vinglede. Den prisbelønte serien er det selvsagte valget for vinelskere. Glasset har klassisk rene linjer og fin tynn kant. Den generøse klokken fremhever smak og aroma på en autentisk måte og passer perfekt til røde viner. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Blind Tasting 32cl 4-pakk - Vinglass Sort - 4408551

  Spiegelau Authentis Blind Tasting 32cl 4-pakk - Vinglass Sort - 4408551
  4-pakning med Authentis Blind Testing Glass fra Spiegelau. Disse vinglassene passer perfekt til blindtester av viner. Testen er enda mer spennende fordi glasset er svart, og du ikke har mulighet til å se vinens nyanser. Det passer godt til både røde og hvite viner. Bør vaskes for hånd. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Salute Hvitvinsglass 47 Cl 4-pk - Vinglass Klar - 4720172

  Spiegelau Salute Hvitvinsglass 47 Cl 4-pk - Vinglass Klar - 4720172
  En 4-pakning med Salute hvitvinsglass fra Spiegelau. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Salute Champagne 21cl 4-pakk - Champagneglass Glass Klar - 4720175

  Spiegelau Salute Champagne 21cl 4-pakk - Champagneglass Glass Klar - 4720175
  4-pakning med Salute champagneglass fra Spiegelau. Disse glass er en del av Spiegelaus nye vinglass serie Salute som har en klassisk, tidløs design. Glassene er laget av slitesterkt glass og tåler oppvaskmaskin. Man har kombinert nytelsen av vin med stil, og disse champagneglassene tilfører garantert eleganse til det dekte bordet. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Taverna Ølglass 2-pakk

  Taverna Ølglass 2-pakk
 • Spiegelau Definition Burgundy Vinglass 96 Cl 2-pk - Vinglass Krystall Klar - 1350160

  Spiegelau Definition Burgundy Vinglass 96 Cl 2-pk - Vinglass Krystall Klar - 1350160
  Vinglasset fra Spiegelau er laget av høykvalitets krystallglass med en eksepsjonell klarhet og ekstra slitestyrke. Det har en bra designet kopp med en ryddig vekt for den ultimate drikkeopplevelsen. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. 2-pakke. Om vinglasset fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Definition.- Laget av krystallglass.- Eksepsjonell klarhet.- Laget i Tyskland Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Style Champagneglass 4 stk

  Spiegelau Style Champagneglass 4 stk
  Champagneglass fra kolleksjonen Style fra Spiegelau. De stilfulle glassene er like vakre både til hverdags og fest. Tåler vask i oppvaskmaskin.  Rommer: 24 cl. Høyde: 22,5 cm. Diameter: 6 cm. 
 • Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 42 cl 4-pk

  Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 42 cl 4-pk
  Authentis-serien fra Spiegelau er kåret av førende sommeliers og vinkjennere, som det beste og mest alsidige vinglasset. Glasset er klassisk i designet, med en flott trukket stett. Laget i krystallglass. Glasset er laget så det fremhever aroma o
 • Spiegelau Authentis Vinglass Borgogne 75 cl 4pack

  Spiegelau Authentis Vinglass Borgogne 75 cl 4pack
  Spiegelau authentis Burgundyglass 4-p Høyde 22,6 cmDiameter 10,6 cmRommer 75 cl
 • Spiegelau Winelovers Hvitvinsglass 38cl 4pack

  Spiegelau Winelovers Hvitvinsglass 38cl 4pack
  Spiegelau Willsberger hvitvinsglass er vinglass av høy kvalitet til en meget god pris.  Høyde 20,9 cmDiameter 8 cmRommer 38 cl 
 • Spiegelau Gin & Tonic Glass 63 cl 4-pakk

  Spiegelau Gin & Tonic Glass 63 cl 4-pakk
  Med gin & tonic-glassene fra Spiegelau kan du servere dine GT elegant til middagsgjestene. GT er en klassisk cocktail som har kommet på mote igjen de senere år og variantene er mange. Hver gin er spesiell og har derfor forskjellige måter de sk
 • Spiegelau Craft Stout Ølglass 60 cl 4-pk

  Spiegelau Craft Stout Ølglass 60 cl 4-pk
  I samarbeide med Stout bryggerier har Spiegelau utviklet det ultimate glasset for å kunne nyte en Stout øl fullt ut. Glasset er skapt til å forme og bringe de rike smakene og aromaene fra Stout ølen til munnen og du får derfor en helt unik smaks
 • Spiegelau Willsberger Whiskyglass 34 cl 4 stk

  Spiegelau Willsberger Whiskyglass 34 cl 4 stk
  Med en elegant fot og moderne form er dette whiskyglasset et stilig komplement i barskapet. Se flere favoritter fra serien Willsberger fra Spiegelau hos oss! Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 34 cl. Høyde: 13,5 cm. Diameter: 9,8 cm. 
 • Spiegelau Lifestyle Glassett 12 Deler - Vinglass Krystall Klar - 4450192

  Spiegelau Lifestyle Glassett 12 Deler - Vinglass Krystall Klar - 4450192
  Glassettet fra Spiegelau har fire rødvinsglass, fire hvitvinsglass og fire longdrinkglass, perfekt til festlige anledninger. Det er laget av eksklusivt krystallglass med en vakker, profilert tekstur. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Om glassettet fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Lifestyle.- Hvitvinsglass: 4 x 44 cl.- Rødvinsglass: 4 x 63 cl.- Longdrinkglass: 4 x 51 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for glassettet- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Beer Classics Veteøl 70 Cl 4 Pakk - Ølglass Glass Klar - 4991975

  Spiegelau Beer Classics Veteøl 70 Cl 4 Pakk - Ølglass Glass Klar - 4991975
  4-pakning med hveteølglass fra Spiegelau. Disse ølglassene tilhører serien Beer Classics, som er laget av glass designet for ulike ølsorters spesifikke karakter. De er laget av tynnblåst glass som gir en optimal smak- og duftopplevelse. Dette glass er tilpasset for hveteøl, formen på glasset fremhever ølens fulle spektrum med smaker. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Winelovers Rødvinsglass 4-pakk 58 Cl - Vinglass Klar - 4090177

  Spiegelau Winelovers Rødvinsglass 4-pakk 58 Cl - Vinglass Klar - 4090177
  Winelovers Rødvinsglass 4-pakk, 58 cl fra Spiegelau. Vinglass Klar Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Casual Tumbler M 42cl 4 Pakk - Tumblerglass Krystall Klar - 4800282

  Spiegelau Authentis Casual Tumbler M 42cl 4 Pakk - Tumblerglass Krystall Klar - 4800282
  Authentis Casual Tumbler M 42cl, 4 pakk fra Spiegelau. Tumblerglass Klar Krystall Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Willsberger Rødvinsglass 51cl 4-pakk - Vinglass Klar - 1416181

  Spiegelau Willsberger Rødvinsglass 51cl 4-pakk - Vinglass Klar - 1416181
  Spiegelau Willsberger passer perfekt på et festbord takket være sin enkle, men elegante design. Willsberger kolleksjonen tilbyr et stort utvalg av Spiegelauglass for rødvin, hvitvin, whisky, konjakk eller en cocktail og grappa. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Tumbler 55cl 6-pakning - Tumblerglass Klar - 4800192

  Spiegelau Authentis Tumbler 55cl 6-pakning - Tumblerglass Klar - 4800192
  Gjennom sin design og form garanterer Authentis at vinens aroma og bouquet formidles på best mulig måte. De elegante glassene er et resultat av spesialisert produksjon kombinert med en dyp kunnskap om vin. Authentis Tumbler passer både for sommerens iskalde drikker og til vin. Glassene har høy slitestyrke og kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Perfect Serve Whiskey Dof 37 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4500176

  Spiegelau Perfect Serve Whiskey Dof 37 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4500176
  4-pakning med Perfect Serve whiskeyglass fra Spiegelau. Disse glassene tilhører serien Perfect Serve som har blitt utviklet sammen med den internasjonalt roste bareksperten Stephan Hinz. Resultatet ble glass med vakre slipede detaljer, laget av slitesterkt glass. Dette glasset er spesielt designet for whiskey. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Style Champagne Glass 31 Cl 4 Pcs - Champagneglass Krystall Klar - 4670185

  Spiegelau Style Champagne Glass 31 Cl 4 Pcs - Champagneglass Krystall Klar - 4670185
  Style Champagne Glass 31 cl, 4 Pcs fra Spiegelau. Champagneglass Klar Krystall Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Expert Vin Bag Inkl. 6 Vin 26 Cl - Vinglass Glass Sort - 84080

  Spiegelau Expert Vin Bag Inkl. 6 Vin 26 Cl - Vinglass Glass Sort - 84080
  Expert Vinglassveske med 6 vinglass fra Spiegelau. Dette er en vattert transportveske som inneholder seks vinglass. De er laget av tynt glass i høyeste kvalitet og er spesielt produsert for vinprøvinger. Glassene fremhever de gode aromaene og smakene som finnes i vinen. Takket være den smarte transportvesken er glassene enkle å frakte frem og tilbake. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Borgogne 4-pk 75 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400180

  Spiegelau Authentis Borgogne 4-pk 75 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400180
  En 4-pakning med Authentis Bourgogne vinglass fra Spiegelau. Disse vinglassene tilhører serien Authentis, som er en kombinasjon av en spesialisert produksjonsprosess og dyp forståelse for vinglede. Den prisbelønte serien er det selvsagte valget for vinelskere. Glasset har klassiske rene linjer og en fin tynn kant. Den generøse klokken fremhever smak og aroma på en autentisk måte som passer ekstra bra til Bourgogneviner. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Style Burgundy 4-pk 64 Cl - Vinglass Glass Klar - 4670180

  Spiegelau Style Burgundy 4-pk 64 Cl - Vinglass Glass Klar - 4670180
  En 4-pakning med Style Bourgogne vinglass fra Spiegelau. Disse vinglassene er en del av serien Style, som består av førsteklasses og elegante glass som forsikrer at man har riktig glass til ethvert tilfelle. Glassets form er moderne, akkurat som navnet antyder gir det en følelse av stil på bordet. Disse glassene passer perfekt for Bourgogneviner. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Style coupe champagneglass 4 stk

  Spiegelau Style coupe champagneglass 4 stk
  Det stilrene coupeglasset fra Spiegelau er designet spesielt til champagne, cocktails uten isbiter og frosne daiquiris. Server ditt valg av drikke i de vakre glassene og du vil garantert imponere de rundt deg, ettersom glasset vil få uansett drink t
 • LifeStyle Tumbler 34 cl 4-pakning

  LifeStyle Tumbler 34 cl 4-pakning
 • Spiegelau Perfect Longdrinkglass 35 cl 4 stk

  Spiegelau Perfect Longdrinkglass 35 cl 4 stk
  Flotte longdrinkglass som med sine flotte detaljer passer til alle drinker. Perfekte glass både til hverdags og fest!Tåler vask i oppvaskmaskin. Rommer: 35 cl. Høyde: 15 cm. Diameter: 7,1 cm.   
 • Spiegelau Perfect Cocktailglass 17 cl 4 stk

  Spiegelau Perfect Cocktailglass 17 cl 4 stk
  Stilsikre cocktailglass som passer i alle barskap. Server en herlig drink i det elegante glasset fra Spiegelau, eller hvorfor ikke en delikat dessert? Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 16,5 cl.Høyde: 14 cm.Diameter: 10,3 cm.
 • Spiegelau Perfect Small Longdrinkglass 24 cl 4 stk

  Spiegelau Perfect Small Longdrinkglass 24 cl 4 stk
  Server dine gjester en Bloody Mary, Tom Collins eller din favorittdrikke i disse stilrene glass med flotte detaljer fra Spiegelaus kolleksjon perfect serve.  Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 24 cl. Høyde: 10 cm. Diameter: 7,2 cm. 
 • Spiegelau Winelovers Rødvinsglass 58cl 4pack

  Spiegelau Winelovers Rødvinsglass 58cl 4pack
  Spiegelau Willsberger rødvinsglass er vinglass av høy kvalitet til en meget god pris.  Høyde 22,6 cmDiameter 9,2 cmRommer 58 cl 
 • Spiegelau Willsberger Champagneglass 24cl 4-pk

  Spiegelau Willsberger Champagneglass 24cl 4-pk
  Champagneglass fra serien Willsberger Anniversary. Glasset er designet enkelt og tidløst og fremstår som veldig elegant. Faconen er unik og passer sammen med resten av glassene i serien. Champagneglasset er fin til alle typer mousserende vin ogs
 • Spiegelau Willsberger Martiniglass 26 cl 4-p

  Spiegelau Willsberger Martiniglass 26 cl 4-p
  Dette elegante martiniglasset er det perfekte glasset å servere sin favorittcocktail i.Tåler oppvaskmaskin.Rommer: 26 cl. Høyde: 21 cm. Diameter: 11,2 cm.    
 • Spiegelau Whiskyglass 17cl 4-pack

  Spiegelau Whiskyglass 17cl 4-pack
  Spiegelau whisky prøveglass.Dette Whiskyglasset er fremst laget for Skotsk malt men også for Japansk kvalitetsbourbon. Glasset forhøyer selvfølgelig all Blended Whisky fra Skottland samt Irland og fungerer utmerket for alle typer Avec. Det er fo
 • Spiegelau Definition champagneglass 2 stk

  Spiegelau Definition champagneglass 2 stk
  Med champagneglasset fra Spiegelau vil du garantert nyte champagnen enda mer, ettersom glasset fremhever den boblende drikken og dens aromaer. Dette kurvede glasset lar champagnens komplekse lag utfolde seg, som ikke er mulig med klassiske, slanke ch
 • Definition Champagneglass 25 cl 2-pakning

  Definition Champagneglass 25 cl 2-pakning
 • Spiegelau Salute Burgundy 81 Cl 4-pk - Vinglass Klar - 4720170

  Spiegelau Salute Burgundy 81 Cl 4-pk - Vinglass Klar - 4720170
  Den nye serien Salute fra Spiegelau består av vinglass som kombinerer tidløs design med stil. Uansett om Salute brukes hjemme eller i en restaurant bidrar de til å gi et elegant preg på bordet. Glassene kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Champagneglass 4-pk 27 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 4400185

  Spiegelau Authentis Champagneglass 4-pk 27 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 4400185
  En 4-pakning med Authentis Champagneglass fra Spiegelau. Disse glassene er en del av serien Authentis, som er en kombinasjon av en spesialisert produksjonsprosess og en dyp forståelse for drikkens smak og aroma. Glassene har klassiske rene linjer og en fin tynn kant. Kuppelen fremhever smak og aroma på en autentisk måte, og passer perfekt til champagne eller andre boblende drikker. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 4-pk 42 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400182

  Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 4-pk 42 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400182
  En 4-pakning med Authentis hvitvinsglass fra Spiegelau. Disse glassene er en del av serien Authentis, som er en kombinasjon av spesialisert produksjonsprosess og dyp forståelse for drikkens smak og aroma. Den prisbelønte serien er det åpenbare valget for en vinelsker. Glassene har klassiske rene linjer og en fin tynn kant. Den sjenerøse kuppelen fremhever smak og aroma på en autentisk måte og passer perfekt til hvite viner. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Shotglass 5,5cl 6-pakk - Snapsglass & Avecglass Klar - 9000191

  Spiegelau Shotglass 5,5cl 6-pakk - Snapsglass & Avecglass Klar - 9000191
  Shotglass 5,5cl, 6-Pakk fra Spiegelau. Snapsglass & Avecglass Klar Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Winelovers Hvitvinsglass 4-pk 38 Cl - Vinglass Klar - 4090182

  Spiegelau Winelovers Hvitvinsglass 4-pk 38 Cl - Vinglass Klar - 4090182
  En 4-pakning med Winelovers hvitvinsglass fra Spiegelau. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Perfect Serve Champagne 24 Cl 4-pakk - Champagneglass Glass Klar - 4500174

  Spiegelau Perfect Serve Champagne 24 Cl 4-pakk - Champagneglass Glass Klar - 4500174
  4-pakning med Perfect Serve Coupette-glass fra Spiegelau. Disse glassene tilhører serien Perfect Serve som har blitt utviklet sammen med den internasjonalt roste bareksperten Stephan Hinz. Resultatet ble glass med vakre slipede detaljer, laget av slitesterkt glass. Dette glasset er ideelt for drinker, men kan også brukes som sjampanjeglass. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Lifestyle Champagne Glass 31 Cl 4 Pcs - Champagneglass Krystall Klar - 4450177

  Spiegelau Lifestyle Champagne Glass 31 Cl 4 Pcs - Champagneglass Krystall Klar - 4450177
  Lifestyle Champagne Glass 31 cl, 4 Pcs fra Spiegelau. Champagneglass Klar Krystall Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Bordeaux 4-pk 65 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400177

  Spiegelau Authentis Bordeaux 4-pk 65 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400177
  En 4-pakning med Authentis Bordeaux Vinglass fra Spiegelau. Disse vinglassene tilhører serien Authentis, som er en kombinasjon av spesialisert produksjonsprosess og en dyp forståelse for vinens smak og aroma. Den prisbelønte serien er det selvsagte valget for vinelskere. Glassene har klassiske rene linjer og en fin tynn kant. Den generøse kuppelen fremhever smak og aroma på en autentisk måte og passer aller best til Bordeaux viner. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Craft Beer Ipa 54 Cl Øl 4-pk - Ølglass Glass Klar - 4991382

  Spiegelau Craft Beer Ipa 54 Cl Øl 4-pk - Ølglass Glass Klar - 4991382
  4-pakning med IPA ølglass fra Spiegelau. Disse ølglassene tilhører serien Craft Beer, som består av glass som er utviklet for forskjellige ølsorters konkrete karakter. De unike og funksjonelle glassene er laget av tynnblåst glass, og fremhever det beste av ølens smaker og dufter. Dette glasset passer perfekt for IPA. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Definition Champagneglass 25 cl 2-pakning

  Definition Champagneglass 25 cl 2-pakning
 • Authentis Karaffel 1,0L

  Authentis Karaffel 1,0L
 • Perfect Cocktailglass 4-pakning

  Perfect Cocktailglass 4-pakning
 • Spiegelau Definition Champagneglass 25 Cl 2-pk - Champagneglass Krystall Klar - 1350169

  Spiegelau Definition Champagneglass 25 Cl 2-pk - Champagneglass Krystall Klar - 1350169
  Champagneglasset fra Spiegelau er laget av høykvalitets krystallglass med en eksepsjonell klarhet og ekstra slitestyrke. Det har en bra designet kopp med en ryddig vekt for den ultimate drikkeopplevelsen. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. 2-pakke. Om champagneglasset fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Definition.- Laget av krystallglass.- Eksepsjonell klarhet.- Laget i Tyskland Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Lifestyle Champagneglass 4-pk - Champagneglass Krystall Klar - 4450178

  Spiegelau Lifestyle Champagneglass 4-pk - Champagneglass Krystall Klar - 4450178
  Champagneglasset fra Spiegelau er laget av krystallglass av høy kvalitet med en profilert tekstur for et sofistikert og elegant touch. Det har en avrundet kopp perfekt for servering av champagne og vin. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. 4-pakning. Om champagneglasset fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Lifestyle.- Laget av krystallglass.- Vakker, profilert tekstur.- Kapasitet: 31 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Signature Lines Cocktailglass 22 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4035170

  Spiegelau Signature Lines Cocktailglass 22 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4035170
  Cocktailglassene fra Spiegelau er laget av tynt, høykvalitets krystallglass med en elegant look og et iøynefallende mønster. De har et luksuriøst design perfekt til finere anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om cocktailglassene fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Signature.- Finnes også som et drikkeglass.- Laget av krystallglass.- Tynt design.- Antall i pakken: 2 Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Style Champagneglass 29 Cl 4-pk - Champagneglass Krystall Klar - 4670188

  Spiegelau Style Champagneglass 29 Cl 4-pk - Champagneglass Krystall Klar - 4670188
  Champagneglasset fra Spiegelau har et stilrent design med en liten kopp perfekt for servering av champagne og vin. Det er laget av luksuriøst krystallglass med en høy klarhet til finere anledninger. Om champagneglasset fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Style.- Kan også brukes som et cocktailglass.- Laget av krystallglass.- Selges i en 4-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Signature Circles Drikkeglass 43 Cl 2-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 4035266

  Spiegelau Signature Circles Drikkeglass 43 Cl 2-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 4035266
  Drikkeglasset fra Spiegelau er laget av tynt, høykvalitets krystallglass med en elegant look og et iøynefallende mønster. Det har et luksuriøst design perfekt til finere anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om drikkeglasset fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Signature.- Finnes også som et cocktailglass.- Laget av krystallglass.- Tynt design.- Antall i pakken: 2 Vedlikeholdsinstruksjoner for drikkeglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Authentis Champagne 27 cl 4 pk

  Authentis Champagne 27 cl 4 pk
 • Spiegelau Signature Circles Drikkeglass 33 Cl 2-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 4035264

  Spiegelau Signature Circles Drikkeglass 33 Cl 2-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 4035264
  Drikkeglasset fra Spiegelau er laget av tynt, høykvalitets krystallglass med en elegant look og et iøynefallende mønster. Det har et luksuriøst design perfekt til finere anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om drikkeglasset fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Signature.- Finnes også som et cocktailglass.- Laget av krystallglass.- Tynt design.- Antall i pakken: 2 Vedlikeholdsinstruksjoner for drikkeglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Definition Digestive dessertvinglass 2-pack, 13 cl

  Spiegelau Definition Digestive dessertvinglass 2-pack, 13 cl
  Papirtynne og lette glass fra Spiegelau av høyeste kvalitet. Spiegelaus Definition serie er selve symbolet på funksjonalitet og estetikk, som her kombineres med en uovertruffen letthet. Når du dekker bordet, blir glassene øyeblikkelig et elegant
 • Spiegelau Casual Gin & Tonic Glass 4 Pcs 63 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4810180

  Spiegelau Casual Gin & Tonic Glass 4 Pcs 63 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4810180
  Casual Gin & Tonic Glass 4 Pcs, 63 cl fra Spiegelau. Martiniglass & Cocktailglass Klar Krystall Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Lifestyle Carafe 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Krystall Klar - 4450157

  Spiegelau Lifestyle Carafe 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Krystall Klar - 4450157
  Lifestyle Carafe, 1 L fra Spiegelau. Vannkarafler & Vannkanner Klar Krystall Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Spiegelau Definition Vinglass Bordeaux 75 cl, 2 stk

  Spiegelau Definition Vinglass Bordeaux 75 cl, 2 stk
  Det perfekte vinglasset fra Spiegelau til en fyldigere, kompleks vin med et høyt innehold med garvesyre. Vinglasset er derfor helt perfekt til viner som Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Malbec osv. Den generøse størrelsen fremhever drue
 • Spiegelau Definition Bordeaux Vinglass 75 Cl 2-pk - Vinglass Krystall Klar - 1350165

  Spiegelau Definition Bordeaux Vinglass 75 Cl 2-pk - Vinglass Krystall Klar - 1350165
  Vinglasset fra Spiegelau er laget av høykvalitets krystallglass med en eksepsjonell klarhet og ekstra slitestyrke. Det har en bra designet kopp med en ryddig vekt for den ultimate drikkeopplevelsen. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. 2-pakke. Om vinglasset fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Definition.- Laget av krystallglass.- Eksepsjonell klarhet.- Laget i Tyskland Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • LifeStyle Karaffel 1 L

  LifeStyle Karaffel 1 L
 • Spiegelau Signature Circles Cocktailglass 22 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4035270

  Spiegelau Signature Circles Cocktailglass 22 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4035270
  Cocktailglassene fra Spiegelau er laget av tynt, høykvalitets krystallglass med en elegant look og et iøynefallende mønster. De har et luksuriøst design perfekt til finere anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om cocktailglassene fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Signature.- Finnes også som et drikkeglass.- Laget av krystallglass.- Tynt design.- Antall i pakken: 2 Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Lifestyle Vinkaraffel Med To Rødvinsglass - Vinglass Krystall Klar - 4450193

  Spiegelau Lifestyle Vinkaraffel Med To Rødvinsglass - Vinglass Krystall Klar - 4450193
  Vinkaraffelen fra Spiegelau er laget av krystallglass av høy kvalitet med en profilert tekstur for et sofistikert og elegant touch. Den har en bred form for effektiv lufting av vinen. Den har to inkluderte, matchende rødvinsglass. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Om vinkaraffelen fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Lifestyle.- Laget av krystallglass.- Vakker, profilert tekstur.- Vinkaraffel: 75 cl.- To rødvinsglass: 63 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinkaraffelen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Dessertskål/champagne 25 Cl 4-pakk - Vinglass Glass Klar - 4710050

  Spiegelau Dessertskål/champagne 25 Cl 4-pakk - Vinglass Glass Klar - 4710050
  4-pakning med Dessert-/Champagneskål fra Spiegelau. Glassene er allsidige, og passer godt som for eksempel champagneskål, drinkeglass og til servering av desserter. Her møtes funksjon med estetikk, og resultatet er et vakkert glass som gjør smaks- og duftopplevelsen fullstendig. Selges i 4-pakning. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Craft Beer Craft Pils Ølglass 4-pk

  Spiegelau Craft Beer Craft Pils Ølglass 4-pk
  Spiegelau Craft Beer Glass er godkjent av en ekspertprøvegruppe bestående av mesterbryggere og andre i bransjen. Med fokus på ølglede testet medlemmene i prøvesmakeverkstedet flere glassformer for å finne det beste glasset til Indien Pale Ale,
 • Spiegelau Champagneskål 4-pk

  Spiegelau Champagneskål 4-pk
  Et lekkert glass med mange bruksområder. Du kan bruke det som Champagneskål, drinkglass eller til å servere fantastiske desserter i. La fantasien løpe løpsk!Rommer: 25 clHøyde: 16,8 cmDiameter: 11,1 cm
 • Spiegelau Signature Lines Drikkeglass 33 Cl 2-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 4035164

  Spiegelau Signature Lines Drikkeglass 33 Cl 2-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 4035164
  Drikkeglasset fra Spiegelau er laget av tynt, høykvalitets krystallglass med en elegant look og et iøynefallende mønster. Det har et luksuriøst design perfekt til finere anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om drikkeglasset fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Signature.- Finnes også som et cocktailglass.- Laget av krystallglass.- Tynt design.- Antall i pakken: 2 Vedlikeholdsinstruksjoner for drikkeglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Premium Whiskyglass 4 stk

  Spiegelau Premium Whiskyglass 4 stk
  Whiskyglass på høy fot. Modern og med enkelt design er glassene en perfekt gave til den som elsker whisky eller kanskje til deg selv?Tåler maskinvask. Rommer: 28 cl. Høyde: 19,2 cm. Diameter: 7,1 cm. 
 • Spiegelau Special Glasses Prosecco 4 stk

  Spiegelau Special Glasses Prosecco 4 stk
  Stilige glass å servere din favorittchampagne i. Legg litt granateple eller noen friske mynteblad i glasset for å piffe opp drinken!Tåler oppvaskmaskin. Rommer: 27 cl. Høyde: 22 cm. Diameter: 7 cm.   
 • Spiegelau Authentis Champagneglass 27 cl 4pk

  Spiegelau Authentis Champagneglass 27 cl 4pk
  Elegante champagneglass laget i krystallglass av en virkelig høy kvalitet fra Spiegelau. Authetis Champagneglas 27 cl, er et stort champagneglass, men som fortsatt, takket være det klassiske designet fremstår som utrolig flott. Spiegelau Authetis
 • Spiegelau Authentis Champagneglass 19 cl 4pack

  Spiegelau Authentis Champagneglass 19 cl 4pack
  Spiegelau authentis champagneglass 4-p Høyde 22,5 cmDiameter 5,6 cmRommer 19 cl
 • Spiegelau Ølglass 47,5 cl 6-pk

  Spiegelau Ølglass 47,5 cl 6-pk
  Med ølglassene fra Spiegelau får du noen klassiske ølglass i et enkelt design. Du får hele 6 glass og kan by en god gruppe venner på en omgang grill og øl. Glassene har en kapasitet på 0,5 liter og kan både brukes til fest, jul eller hverdag.
 • Spiegelau Special Party Champagneglass 16 cl 6-pk

  Spiegelau Special Party Champagneglass 16 cl 6-pk
  Med sin moderne form og sitt stilfulle design er Special champagneglassene det riktige valget til ethvert hjem. Glasset utstråler selvtillit og stil med sin eleganse og tidløse former. Du får i denne pakken mange nok til å invitere en gruppe venn
 • Spiegelau LifeStyle Hvitvinsglass 44 cl 4-pk

  Spiegelau LifeStyle Hvitvinsglass 44 cl 4-pk
  Spiegelau LifeStyle serien byr på bølgete linjer og estetiske former i deres serie i krystall. Med sine 44 cl byr dette hvitvinsglasset opp til eleganse og vakre detaljer til bordet. Du kan også finne karaffel, vannglass, rødvinsglass, champagneg
 • Spiegelau LifeStyle Rødvinsglass 63 cl 4-pk

  Spiegelau LifeStyle Rødvinsglass 63 cl 4-pk
  Vakre og tidløse rødvinsglass er hva du får med LifeStyle glassene fra Spiegelau. LifeStyle serien er laget av holdbart krystall og tåler oppvaskmaskin. Utover 4 fine rødvinsglass, får du et design som pryder middagsbordet med sitt design i bø
 • Spiegelau LifeStyle Champagneglass 31 cl 4-pk

  Spiegelau LifeStyle Champagneglass 31 cl 4-pk
  Glassene fra Spiegelau LifeStyle serien er glass laget med en bølgete struktur i krystall. Disse glassene passer inn over alt. De har en myk diamant form og dette ses tydelig i designets linjer. Med sin optiske eleganse vil disse champagne glassene
 • Spiegelau Craft Barrel Aged Ølglass 48 cl 4-pk

  Spiegelau Craft Barrel Aged Ølglass 48 cl 4-pk
  Dette ølglasset fra Spiegelau er beregnet til barrel-aged øl, altså tønne- eller fatlagret øl, da det bringer dets aroma og dufter i spill på den beste måten. Glasset er spesielt laget til denne typen øl og er en del av Spiegelaus Craft serie
 • Spiegelau Craft American Wheat Ølglass 75 cl 4-pk

  Spiegelau Craft American Wheat Ølglass 75 cl 4-pk
  Disse ølglassene fra Spiegelau er et must-have til øl elskeren og spesielt de som liker å nyte en god Weissbeer eller hveteøl. Glasset har en kapasitet på 0,75 liter og du får en fin starter-pakke med 4 glass. Craft American Wheat glassene er s
 • Spiegelau Authentic Casual Drikkeglass 62,5 cl 4-pk

  Spiegelau Authentic Casual Drikkeglass 62,5 cl 4-pk
  Som navnet sier er glassene fra Spiegelau Authentis Casual serien er allround glass i et stilfullt og enkelt design. Glassene er laget i krystall og tåler å bli vasket i oppvaskmaskin. Grunnet sitt vakre, avslappende design kan glassene passe inn i
 • Spiegelau Authentis Casual Drikkeglass 63 cl 4-pk

  Spiegelau Authentis Casual Drikkeglass 63 cl 4-pk
  Disse glassene fra Spiegelau er en del av Authentis Casual serien og byr på universelle glass i stilfullt og enkelt krystall. De har en kapasitet på 63 cl og du får 4 stk. Serien er skapt i samarbeide med kjente vinkjennere og sommerlier og med fo
 • Spiegelau Willsberger Hvitvinglass 37cl 4pack

  Spiegelau Willsberger Hvitvinglass 37cl 4pack
  Spiegelau Willsberger Hvitvinsglass  Høyde 23,8 cmDiameter 7,9 cmRommer 37 cl 
 • Spiegelau Gin & Tonic 63 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 4390179

  Spiegelau Gin & Tonic 63 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 4390179
  En 4-pakning med gin & tonic-glass fra Spiegelau. Dette er glass som er spesielt designet for å løfte smakene og duften av en gin & tonic. Designen er stilig, den brede klokken gjør at glassene passer utmerket også til andre drinker, som Aperol Spritz og Mojito. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Milano Glasskål På Fot 2-pk.

  Milano Glasskål På Fot 2-pk.
 • Spiegelau Signature Lines Drikkeglass 43 Cl 2-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 4035166

  Spiegelau Signature Lines Drikkeglass 43 Cl 2-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 4035166
  Drikkeglasset fra Spiegelau er laget av tynt, høykvalitets krystallglass med en elegant look og et iøynefallende mønster. Det har et luksuriøst design perfekt til finere anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om drikkeglasset fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Signature.- Finnes også som et cocktailglass.- Laget av krystallglass.- Tynt design.- Antall i pakken: 2 Vedlikeholdsinstruksjoner for drikkeglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Premium Whisky Snifter 28 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 4460177

  Spiegelau Premium Whisky Snifter 28 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 4460177
  Premium Whisky Snifter 28 cl, 4-Pakk fra Spiegelau. Whiskeyglass & Cognacglass Klar Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Dessert/Champagne skål 25 cl 4 pk

  Dessert/Champagne skål 25 cl 4 pk
 • Spiegelau Winelovers Champagneglas 19cl 4pack

  Spiegelau Winelovers Champagneglas 19cl 4pack
  Spiegelau Willsberger Champagneglass er vinglass av høy kvalitet til en meget god pris.  Høyde 21,9 cmDiameter 5,3 cmRommer 19 cl 
 • Spiegelau Beer Classics Tall Pilsner 43cl 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 4991970

  Spiegelau Beer Classics Tall Pilsner 43cl 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 4991970
  4-pakning med pilsner ølglass fra Spiegelau. Disse ølglassene tilhører serien Beer Classics, som er laget av glass designet for ulike ølsorters spesifikke karakter. De er laget av tynnblåst glass som gir en optimal smak- og duftopplevelse. Dette glass er tilpasset for pilsner, formen på glasset fremhever ølens fulle spektrum med smaker. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Lifestyle Refresh Set 5 Pieces - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 4450196

  Spiegelau Lifestyle Refresh Set 5 Pieces - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 4450196
  The set contains: 1 x carafe, 63 cl 4 x long drink glasses, 51 cl Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Profi Tasting Glass 26 Cl 4-pakk - Vinglass Klar - 4631671

  Spiegelau Profi Tasting Glass 26 Cl 4-pakk - Vinglass Klar - 4631671
  Profi Tasting Glass 26 cl, 4-pakk fra Spiegelau. Vinglass Klar Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Salute Rødvins 55cl 4-pakk - Vinglass Glass Klar - 4720171

  Spiegelau Salute Rødvins 55cl 4-pakk - Vinglass Glass Klar - 4720171
  4-pakning med Salute rødvinsglass fra Spiegelau. Disse glass er en del av Spiegelaus nye vinglass serie Salute som har en klassisk, tidløs design. Glassene er laget av slitesterkt glass og tåler oppvaskmaskin. Man har kombinert nytelsen av vin med stil, og disse rødvinsglassene tilfører garantert eleganse til det dekte bordet. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Willsberger Bordeaux 64cl 4-pakk - Vinglass Klar - 1416177

  Spiegelau Willsberger Bordeaux 64cl 4-pakk - Vinglass Klar - 1416177
  Willsberger Bordeaux 64cl 4-Pakk fra Spiegelau. Vinglass Klar Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Special Glasses Prosecco 27 Cl 4-pk - Champagneglass Klar - 4400275

  Spiegelau Special Glasses Prosecco 27 Cl 4-pk - Champagneglass Klar - 4400275
  Special Glasses Prosecco 27 cl, 4-pk fra Spiegelau. Champagneglass Klar Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Perfect Serve Espressoglass 4-pakk - Espressokopper Klar - 4500191

  Spiegelau Perfect Serve Espressoglass 4-pakk - Espressokopper Klar - 4500191
  Perfect Serve Espressoglass 4-Pakk, Klar fra Spiegelau. Espressokopper Klar Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Spiegelau Perfect Serve Set Ice Cube Tray + 2 Tumblers - Tumblerglass Silikon Sort - 4500276

  Spiegelau Perfect Serve Set Ice Cube Tray + 2 Tumblers - Tumblerglass Silikon Sort - 4500276
  Perfect Serve Set, Ice Cube Tray + 2 Tumblers fra Spiegelau. Tumblerglass Sort Silikon Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Casual Tumbler Xl 63cl 4 Pakk - Tumblerglass Krystall Klar - 4800277

  Spiegelau Authentis Casual Tumbler Xl 63cl 4 Pakk - Tumblerglass Krystall Klar - 4800277
  Authentis Casual Tumbler XL 63cl, 4 pakk fra Spiegelau. Tumblerglass Klar Krystall Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Beer Classics Stout 60cl 2-pakk - Ølglass Klar - 4991661

  Spiegelau Beer Classics Stout 60cl 2-pakk - Ølglass Klar - 4991661
  Spiegelau has partnered with two of the leading Stout brewers in the United States, Left Hand Brewing Company from Colorado and Rogue Ales from Oregon to create the ultimate tool for enjoying Stout beer. The Stout glass accentuates the roasted malt, rich coffee and chocolate notes that define the Stout beer style. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 4-pk 36 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400183

  Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 4-pk 36 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400183
  En 4-pakning med Authentis hvitvinsglass fra Spiegelau. Disse glassene er en del av serien Authentis, som er en kombinasjon av spesialisert produksjonsprosess og dyp forståelse for drikkens smak og aroma. Den prisbelønte serien er det åpenbare valget for en vinelsker. Glassene har klassiske rene linjer og en fin tynn kant. Den sjenerøse kuppelen fremhever smak og aroma på en autentisk måte og passer perfekt til hvite viner. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Milano Tumbler 31,9 Cl 4 Pcs - Tumblerglass Krystall Klar - 2730176

  Spiegelau Milano Tumbler 31,9 Cl 4 Pcs - Tumblerglass Krystall Klar - 2730176
  Milano Tumbler 31,9 cl, 4 Pcs fra Spiegelau. Tumblerglass Klar Krystall Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Beer Classic Tulip Øl 4-pk 44 Cl - Ølglass Glass Klar - 4991974

  Spiegelau Beer Classic Tulip Øl 4-pk 44 Cl - Ølglass Glass Klar - 4991974
  4-pakning med Ølglass fra Spiegelau. Disse ølglassene tilhører serien Beer Classics, som består av glass som er utviklet for de ulike ølsorters spesifikke karakter. De er laget i tynnblåst glass, som gir en optimal smaks- og duftopplevelse. Dette glasset passer til de aller fleste ølsorter, ettersom den brede åpningen på glasset fremhever ølets fulle spekter med smaker. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Festival Øl 40cl 12-pakk - Ølglass Glass Klar - 4028024p

  Spiegelau Festival Øl 40cl 12-pakk - Ølglass Glass Klar - 4028024p
  12-pakning med Festival ølglass fra Spiegelau. Glassene tilhører serien Festival, som er en ekstra holdbar serie med slitesterke glass som tåler oppvaskmaskin. Den har derfor blitt svært populær ved catering. Glasset har en herlig kombinasjon av oval og klassisk gourgogne-form, som gir ølet plass til å utvikles. Passer for alle typer øl. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Lifestyle Red Wine Glass 63 Cl 4 Pcs - Vinglass Krystall Klar - 4450171

  Spiegelau Lifestyle Red Wine Glass 63 Cl 4 Pcs - Vinglass Krystall Klar - 4450171
  Lifestyle Red Wine Glass 63 cl, 4 Pcs fra Spiegelau. Vinglass Klar Krystall Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Lifestyle Sparkling Cocktail Glass 4 Pcs 31 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 4450277

  Spiegelau Lifestyle Sparkling Cocktail Glass 4 Pcs 31 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 4450277
  Lifestyle Sparkling Cocktail Glass 4 Pcs, 31 cl fra Spiegelau. Champagneglass Klar Krystall Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Casual Rødvinsglass 6-pakk 46 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4800191

  Spiegelau Authentis Casual Rødvinsglass 6-pakk 46 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4800191
  6-pakning med Authentis Casual rødvinsglass fra Spiegelau. Disse vinglassene tilhører serien Authentis Casual som har et design som skiller seg ut, den mangler nemlig stett. Vinglasset har i stedet en karakteristisk silhuett med rene linjer og er også verdsatt av vinelskere verden over. Passer perfekt til røde viner. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Beer Classics Lager 56cl 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 4991971

  Spiegelau Beer Classics Lager 56cl 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 4991971
  4-pakning med lager ølglass fra Spiegelau. Disse ølglassene tilhører serien Beer Classics, som er laget av glass designet for ulike ølsorters spesifikke karakter. De er laget av tynnblåst glass som gir en optimal smak- og duftopplevelse. Dette ølglassene er tilpasset for lager, og formen på glasset fremhever ølens fulle spektrum med smaker. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Perfect Serve Longdrinkglass 35 Cl 4-pakk - Highballglass & Longdrinkglass Klar - 4500179

  Spiegelau Perfect Serve Longdrinkglass 35 Cl 4-pakk - Highballglass & Longdrinkglass Klar - 4500179
  Perfect Serve Longdrinkglass 35 cl, 4-Pakk fra Spiegelau. Highballglass & Longdrinkglass Klar Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Lifestyle White Wine Glass 44 Cl 4 Pcs - Vinglass Krystall Klar - 4450172

  Spiegelau Lifestyle White Wine Glass 44 Cl 4 Pcs - Vinglass Krystall Klar - 4450172
  Lifestyle White Wine Glass 44 cl, 4 Pcs fra Spiegelau. Vinglass Klar Krystall Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau American Wheat Beer Ølglass 75 Cl 4-pakk - Ølglass Transparent - 4991383

  Spiegelau American Wheat Beer Ølglass 75 Cl 4-pakk - Ølglass Transparent - 4991383
  American Wheat Beer Ølglass 75 cl 4-Pakk fra Spiegelau. Ølglass Transparent Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Craft Beer Craft Pils Ølglass 4-pakk - Ølglass Klar - 4991385

  Spiegelau Craft Beer Craft Pils Ølglass 4-pakk - Ølglass Klar - 4991385
  Craft Beer Craft Pils Ølglass 4-Pakk fra Spiegelau. Ølglass Klar Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Bonus Pack 12-deler - Vinglass Klar - 4400192

  Spiegelau Authentis Bonus Pack 12-deler - Vinglass Klar - 4400192
  Bordeaux : H 232 vol 650 ml D 96 Hvitvin; H 210 mm vol 420 ml D 85 mm Champagne : H 220 ml vol 270 ml D 70 mm Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Champagneglass 4-pk 19 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 4400187

  Spiegelau Authentis Champagneglass 4-pk 19 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 4400187
  En 4-pakning med Authentis Champagneglass fra Spiegelau. Disse glassene er en del av serien Authentis, som er en kombinasjon av en spesialisert produksjonsprosess og en dyp forståelse for drikkens smak og aroma. Glassene har klassiske rene linjer og en fin tynn kant. Kuppelen fremhever smak og aroma på en autentisk måte, og passer perfekt til champagne eller andre boblende drikker. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Lifestyle Tumbler 34 Cl 4 Pcs - Tumblerglass Krystall Klar - 4450175

  Spiegelau Lifestyle Tumbler 34 Cl 4 Pcs - Tumblerglass Krystall Klar - 4450175
  Lifestyle Tumbler 34 cl, 4 Pcs fra Spiegelau. Tumblerglass Klar Krystall Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Beer Classic Craft Ølsmakingsglass Sett 3-pakk - Ølglass Klar - 4991693

  Spiegelau Beer Classic Craft Ølsmakingsglass Sett 3-pakk - Ølglass Klar - 4991693
  3-pakning med Craft Beer ølsmakeglass fra Spiegelau. Disse ølglassene tilhører serien Craft Beer, som består av glass som er utviklet for forskjellige ølsorters konkrete karakter. De er laget av tynnblåst glass som gir en optimal smak- og luktopplevelse. Settet inneholder glass til: IPA Stout Hvete øl Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Classic Hvitvinsglass 34cl 4-pakk - Vinglass Klar - 4510272

  Spiegelau Classic Hvitvinsglass 34cl 4-pakk - Vinglass Klar - 4510272
  Classic Hvitvinsglass 34cl, 4-pakk fra Spiegelau. Vinglass Klar Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Willsberger Anniversary Champagne 24 Cl 4-pk - Champagneglass Glass Klar - 1416175

  Spiegelau Willsberger Anniversary Champagne 24 Cl 4-pk - Champagneglass Glass Klar - 1416175
  En 4-pakning med Willsberger Anniversary champagneglass fra Spiegelau. Disse champagneglassene tilhører serien Willsberger Anniversary, som er det selvsagte valget for alle champagneelskere. Glassene har blitt produsert mer enn 30 år og har oppnådd suksess internasjonalt. Formen på glassene passer ekstra godt til friske og tørre champagner, men også til cava og prosecco. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Willsberger Hvitvinsglass 37 Cl 4-pakk - Vinglass Klar - 1416182

  Spiegelau Willsberger Hvitvinsglass 37 Cl 4-pakk - Vinglass Klar - 1416182
  Willsberger Hvitvinsglass 37 cl 4-pakk fra Spiegelau. Vinglass Klar Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Digestive Vinglass 4 Pakk 17 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400170

  Spiegelau Authentis Digestive Vinglass 4 Pakk 17 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400170
  Mål på glassene er: Høyde: 188 mm, Kapasitet: 170 ml, Diameter: 62 mm Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Taverna Øl 59 Cl 2-pk - Ølglass Glass Klar - 9160180

  Spiegelau Taverna Øl 59 Cl 2-pk - Ølglass Glass Klar - 9160180
  En 2-pakning med Taverna ølglass fra Spiegelau. Dette er klassiske ølglass på fot som passer til alle typer øl. De er laget i tynnblåst glass, noe som gjør at glassene både er gode å holde i og fine å drikke av. Det tidløse designet gjør at de passer like bra til både hverdags og fest. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Style Red Wine 63 Cl 4-pak - Vinglass Glass Klar - 4670181

  Spiegelau Style Red Wine 63 Cl 4-pak - Vinglass Glass Klar - 4670181
  4-pakning med Style rødvinsglass fra Spiegelau. Dette vinglaset er en del av serien Style, som består av førsteklasses og elegante glass som forsikrer at man har riktig glass til ethvert tilfelle. Glassets form er moderne, og akkurat som navnet antyder gir det en følelse av stil på det dekte bordet. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Perfect Serve Karaffel - Vannkarafler & Vannkanner Klar - 4500158

  Spiegelau Perfect Serve Karaffel - Vannkarafler & Vannkanner Klar - 4500158
  Perfect Serve Karaffel, Klar fra Spiegelau. Vannkarafler & Vannkanner Klar Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Spiegelau Style Tumbler 34 Cl 4 Pcs - Tumblerglass Krystall Klar - 4670184

  Spiegelau Style Tumbler 34 Cl 4 Pcs - Tumblerglass Krystall Klar - 4670184
  Style Tumbler 34 cl, 4 Pcs fra Spiegelau. Tumblerglass Klar Krystall Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Vino Grande Rødvin 42 Cl 4-pakk - Vinglass Klar - 4510271

  Spiegelau Vino Grande Rødvin 42 Cl 4-pakk - Vinglass Klar - 4510271
  Vino Grande Rødvin 42 cl, 4-pakk fra Spiegelau. Vinglass Klar Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Party Champagne 16 Cl 6-pk - Champagneglass Glass Klar - 4340189

  Spiegelau Party Champagne 16 Cl 6-pk - Champagneglass Glass Klar - 4340189
  Party Champagneglass 16 cl, 6-pk fra Spiegelau. Champagneglass Klar Glass Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Perfect Serve Set Ice Cube Tray + 2 Longdrink Glasses - Highballglass & Longdrinkglass Silikon Sort - 4500279

  Spiegelau Perfect Serve Set Ice Cube Tray + 2 Longdrink Glasses - Highballglass & Longdrinkglass Silikon Sort - 4500279
  Perfect Serve Set, Ice Cube Tray + 2 Longdrink Glasses fra Spiegelau. Highballglass & Longdrinkglass Sort Silikon Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Beer Classics Ipa 54 Cl 6-pakk - Ølglass Glass Klar - 4991782

  Spiegelau Beer Classics Ipa 54 Cl 6-pakk - Ølglass Glass Klar - 4991782
  6-pakning med IPA ølglass fra Spiegelau. Disse ølglassene tilhører serien Beer Classics, som er laget av glass designet for ulike ølsorters spesifikke karakter. De er laget av tynnblåst glass som gir en optimal smak- og duftopplevelse. Dette glasset er tilpasset for IPA, og er utviklet av to av Amerikas ledende IPA-bryggerier. Formen på glasset bringer ut ølets fulle spekter av smak. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Beer Classic Tasting Kit 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 4991695

  Spiegelau Beer Classic Tasting Kit 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 4991695
  IPA : H 186 mm, vol 540 ml , D82 mm Tulip : H 155mm, vol 440 ml , D90 mm Lager : H 180 mm vol 560 ml D 82 mm Wheat Beer Glass : H 238 mm vol 700 ml D 81 mm Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Casual Entertaining Karaffel 1,4 L - Vannkarafler & Vannkanner Klar - 4800188

  Spiegelau Authentis Casual Entertaining Karaffel 1,4 L - Vannkarafler & Vannkanner Klar - 4800188
  Authentis Casual Entertaining Karaffel 1,4 L fra Spiegelau. Vannkarafler & Vannkanner Klar Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Casual Tumbler Rund 63cl 4 Pakk - Tumblerglass Klar - 4800280

  Spiegelau Authentis Casual Tumbler Rund 63cl 4 Pakk - Tumblerglass Klar - 4800280
  Authentis Casual Tumbler Rund 63cl, 4 pakk fra Spiegelau. Tumblerglass Klar Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Lifestyle Longdrink Glass 51 Cl 4 Pcs - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 4450179

  Spiegelau Lifestyle Longdrink Glass 51 Cl 4 Pcs - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 4450179
  Lifestyle Longdrink Glass 51 cl, 4 Pcs fra Spiegelau. Highballglass & Longdrinkglass Klar Krystall Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Classic Bar Longdrink 36 Cl 4-pk - Highballglass & Longdrinkglass Glass Klar - 9000172

  Spiegelau Classic Bar Longdrink 36 Cl 4-pk - Highballglass & Longdrinkglass Glass Klar - 9000172
  Classic Bar Longdrink Glass 36 cl, 4-pk fra Spiegelau. Highballglass & Longdrinkglass Klar Glass Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Expert Vin Bag Inkl. 6 Vin 26 Cl - Vinglass Glass Rød - 84078

  Spiegelau Expert Vin Bag Inkl. 6 Vin 26 Cl - Vinglass Glass Rød - 84078
  Expert Vinglassveske med 6 vinglass fra Spiegelau. Dette er en vattert transportveske som inneholder seks vinglass. De er laget av tynt glass i høyeste kvalitet og er spesielt produsert for vinprøvinger. Glassene fremhever de gode aromaene og smakene som finnes i vinen. Takket være den smarte transportvesken er glassene enkle å frakte frem og tilbake. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Willsberger Burgunder 73cl 4-pakk - Vinglass Klar - 1416180

  Spiegelau Willsberger Burgunder 73cl 4-pakk - Vinglass Klar - 1416180
  Willsberger Burgunder 73cl, 4-Pakk fra Spiegelau. Vinglass Klar Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Digestive 13,5 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4510173

  Spiegelau Digestive 13,5 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4510173
  En 4-pakning med Digestive glass fra Spiegelau. Disse glassene passer perfekt for destillerte drikker som whisky, akevitt og konjakk. Her møtes funksjon og estetikk, resultatet er et vakkert glass som gjør smaken og aromaopplevelsen perfekt. Selges i en 4-pakning. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • LifeStyle Tumbler 34 cl 4-pakning

  LifeStyle Tumbler 34 cl 4-pakning
 • LifeStyle Champagne 31 cl 4-pakning

  LifeStyle Champagne 31 cl 4-pakning
 • Spiegelau Whiskysnifter 2-pakk 17 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4280263

  Spiegelau Whiskysnifter 2-pakk 17 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4280263
  2-pakning med whiskeyglass fra Spiegelau. Disse whiskeyglassene har en avrundet klokke som smalner øverst, samt en kortere stilk. Designet er nøye uttenkt, og formen på glasset fremhever drikkens aroma og smak. Glasset er egnet for whisky, likører, rom og gin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Perfect Serve Collection Negroni Glass 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4500277

  Spiegelau Perfect Serve Collection Negroni Glass 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4500277
  Glasset fra Spiegelau er laget av krystallglass med jordete detaljer for et sofistikert og elegant touch. Det har en mindre størrelse perfekt for whisky og andre brennevin. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om glasset fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Perfect Serve Collection.- Elegant design.- Kapasitet: 27 cl.- Antall i pakken: 4 Vedlikeholdsinstruksjoner for glasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Milano Sangria Glass 6-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 2730162

  Spiegelau Milano Sangria Glass 6-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 2730162
  Glasset fra Spiegelau har et eksklusivt utseende med dekorative linjer. Det er laget av høykvalitets krystallglass med en vakker, avrundet fot perfekt til finere anledninger. Om glasset fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Milano.- Laget av krystallglass.- Elegant mønster.- Kapasitet: 30 cl.- Antall i pakken: 6-pack Vedlikeholdsinstruksjoner for glasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Elegance Tumbler Set, 4 Pk

  Spiegelau Elegance Tumbler Set, 4 Pk
  Elegance serien fra kvalitetsmerket Spiegelau er lekker med sine elegante og diamantformede mønster som glinser vakkert når glassene er fylt med drikke. Glassene kommer i pakke på 4 glass.
 • Spiegelau Elegance Longdrink Set, 4 Pk

  Spiegelau Elegance Longdrink Set, 4 Pk
  Elegance serien fra kvalitetsmerket Spiegelau er lekker med sine elegante og diamantformede mønster som glinser vakkert når glassene er fylt med drikke. Glassene kommer i pakke på 4 glass.
 • Perfect Cocktailglass 4-pakning

  Perfect Cocktailglass 4-pakning