Spiegelau

Spiegelau glass verdsetter den håndverktradisjonen som har kommet fra Bayern, men forbedret med nyskapende teknologi. Hvis du kjøper glass fra tyske Spiegelau, kan du være sikker på at du får holdbart glass som overlever både hverdag og fest.

Det er historie som sier at tradisjonen begynte allerede på 1500-tallet. Glassprodusenter i Spiegelau gjorde glasspeil til de kongelige i Europa. I 1911 ble fabrikken modernisert og 15 år senere ga eieren Fritz Pretzfelder selskapet sitt nåværende navn - Kristallglasfabrik Spiegelau GmbH. I dag er selskapet en del av Riedel-gruppen sammen med Nachtmann.

Glass og kanner fra Spiegelau

Nedenfor finner du et utvalg av alle glassene som kan kjøpes i dag. Det er en miks av vin-, øl- og andre typer drikkeglass. Du kan klikke spesifikt på kategorien du vil se mer av.

 • Spiegelau Authentis Casual Rødvinsglass 6-pk

  Spiegelau Authentis Casual Rødvinsglass 6-pk
  Authentis Casual passer både til vin og vann. Et trendy glass uten stett men med samme glassklokke som den flere ganger prisbelønte serien  Authentis. Authentis Casual er mer som et allroundglass som ikke gir avkall på smaken.
 • Spiegelau Definition Vinglass Universal 55 cl, 2 stk

  Spiegelau Definition Vinglass Universal 55 cl, 2 stk
  De flotte universale vinglassene fra Spiegelau er perfekte til de fleste vintyper, uansett farge og drue. Vinglassene er en del av Definition serien, har en kapasitet på 55 cl og er veldig allsidige og funksjonelle. Den enkle, lett kurvede formen hje
 • Spiegelau Authentis Rødvinsglass 46 cl 4 stk

  Spiegelau Authentis Rødvinsglass 46 cl 4 stk
  Serien Authentis Casual fra Spiegelau inneholder glass som passer fint til alle anledninger. Dette rødvinsglasset uten stett er like stilig på elegante borddekkinger som det er hyggelig å dekke med i hverdagen.Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 46 cl
 • Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 42 cl 4 stk

  Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 42 cl 4 stk
  Et lekkert hvitvinsglass uten stett fra Spiegelaus serie Authentis Casual. Glasset er like perfekt på et elegant dekket festbord som når du har lyst på et glass vin i hverdagen.Tåler maskinvask.  Rommer: 42 cl.Høyde: 10,9 cm.Diameter: 8,5 cm.
 • Spiegelau Authentis Rødvinsglass 48 cl 4pk

  Spiegelau Authentis Rødvinsglass 48 cl 4pk
  Dette stilfulle rødvinsglasset fra Spiegelau er et mindre rødvinsglas med en volum på 48 cl, som med fordel kan benyttes til alle rødvin, uansett drue. Da Spiegelau Authentis serien ble utviklet, var det i samarbeid med førende sommeliers og vinkjenn
 • Spiegelau Style Hvitvinsglass 4 stk

  Spiegelau Style Hvitvinsglass 4 stk
  Stilrent hvitvinsglass fra serien Style av Spiegelau. Nyt en god Riesling eller ditt favorittvin i disse populære glassene!Kan vaskes i oppvaskmaskin. Rommer: 44 cl. Høyde: 22,2 cm. Diameter: 8,5 cm. 
 • Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 42 cl 4-pk

  Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 42 cl 4-pk
  Authentis-serien fra Spiegelau er kåret av førende sommeliers og vinkjennere, som det beste og mest alsidige vinglasset. Glasset er klassisk i designet, med en flott trukket stett. Laget i krystallglass. Glasset er laget så det fremhever aroma og duf
 • Spiegelau Salute Hvitvinsglass 47 Cl 4-pk - Vinglass Klar - 4720172

  Spiegelau Salute Hvitvinsglass 47 Cl 4-pk - Vinglass Klar - 4720172
  En 4-pakning med Salute hvitvinsglass fra Spiegelau. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Premium Whiskyglass 4-pack

  Spiegelau Premium Whiskyglass 4-pack
  Premium Whiskyglass 4-pack. Glassene er designet for å gi den beste smaks- og lukteopplevelsen av din favorittwhisky.Med 11,2 cm i høyde samt 8,3 cm i diameter.Hvert glass rommer 38 cl.
 • Spiegelau Style Champagne 24 Cl 4-pak - Champagneglass Glass Klar - 4670187

  Spiegelau Style Champagne 24 Cl 4-pak - Champagneglass Glass Klar - 4670187
  4-pakning med Style champagneglass fra Spiegelau. Dette vinglaset er en del av serien Style, som består av førsteklasses og elegante glass som forsikrer at man har riktig glass til ethvert tilfelle. Glassets form er moderne, og akkurat som navnet antyder gir det en følelse av stil på det dekte bordet. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau LifeStyle coupe champagneglass 4 stk

  Spiegelau LifeStyle coupe champagneglass 4 stk
  Dette vakre coupeglasset fra Spiegelau er spesielt egnet til alt fra champagne til fine cocktails. Det bowle formede glasset brukes ofte til cocktails uten isterninger eller frosne cocktails laget i en blender, som en strawberry daiquiri. Glasset har
 • Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 36 cl 4pack

  Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 36 cl 4pack
  Spiegelau authentis hvitvinsglass 4-p Høyde 20 cmDiameter 8,1 cmRommer 36 cl
 • Spiegelau Style White Wine 44 Cl 4-pak - Vinglass Glass Klar - 4670182

  Spiegelau Style White Wine 44 Cl 4-pak - Vinglass Glass Klar - 4670182
  4-pakning med Style hvitvinsglass fra Spiegelau. Dette vinglaset er en del av serien Style, som består av førsteklasses og elegante glass som forsikrer at man har riktig glass til ethvert tilfelle. Glassets form er moderne, og akkurat som navnet antyder gir det en følelse av stil på det dekte bordet. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Craft Beer Barrel Aged Øl 48 Cl 4-pk - Ølglass Glass Klar - 4991380

  Spiegelau Craft Beer Barrel Aged Øl 48 Cl 4-pk - Ølglass Glass Klar - 4991380
  4-pakning med Barrel aged ølglass fra Spiegelau. Disse ølglassene tilhører serien Craft Beer, som består av glass som er utviklet for forskjellige ølsorters konkrete karakter. De unike og funksjonelle glassene er laget av tynnblåst glass, og fremhever det beste av ølens smaker og dufter. Dette glasset er perfekt for fatøl. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Style Burgundy 4-pk 64 Cl - Vinglass Glass Klar - 4670180

  Spiegelau Style Burgundy 4-pk 64 Cl - Vinglass Glass Klar - 4670180
  En 4-pakning med Style Bourgogne vinglass fra Spiegelau. Disse vinglassene er en del av serien Style, som består av førsteklasses og elegante glass som forsikrer at man har riktig glass til ethvert tilfelle. Glassets form er moderne, akkurat som navnet antyder gir det en følelse av stil på bordet. Disse glassene passer perfekt for Bourgogneviner. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Expert Vin Bag Inkl. 6 Vin 26 Cl - Vinglass Glass Rød - 84078

  Spiegelau Expert Vin Bag Inkl. 6 Vin 26 Cl - Vinglass Glass Rød - 84078
  Expert Vinglassveske med 6 vinglass fra Spiegelau. Dette er en vattert transportveske som inneholder seks vinglass. De er laget av tynt glass i høyeste kvalitet og er spesielt produsert for vinprøvinger. Glassene fremhever de gode aromaene og smakene som finnes i vinen. Takket være den smarte transportvesken er glassene enkle å frakte frem og tilbake. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Signature Lines Cocktailglass 22 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4035170

  Spiegelau Signature Lines Cocktailglass 22 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4035170
  Cocktailglassene fra Spiegelau er laget av tynt, høykvalitets krystallglass med en elegant look og et iøynefallende mønster. De har et luksuriøst design perfekt til finere anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om cocktailglassene fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Signature.- Finnes også som et drikkeglass.- Laget av krystallglass.- Tynt design.- Antall i pakken: 2 Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Definition champagneglass 2 stk

  Spiegelau Definition champagneglass 2 stk
  Med champagneglasset fra Spiegelau vil du garantert nyte champagnen enda mer, ettersom glasset fremhever den boblende drikken og dens aromaer. Dette kurvede glasset lar champagnens komplekse lag utfolde seg, som ikke er mulig med klassiske, slanke ch
 • Authentis Champagne 19 cl 4 pk

  Authentis Champagne 19 cl 4 pk
 • Spiegelau Authentis Vinglass Bordeaux 65 cl 4pack

  Spiegelau Authentis Vinglass Bordeaux 65 cl 4pack
  Spiegelau authentis Bordeauxglass 4-p Høyde 23,2 cmDiameter 9,6 cmRommer 65 cl
 • Spiegelau Style Rødvinsglass 4 stk

  Spiegelau Style Rødvinsglass 4 stk
  Elegante og moderne vinglass som alltid passer like fint. Riktige vinglass forhøyer smaken og opplevelsen av en god vin. Er et sett med 4 stk.Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 63 cl.Høyde: 23 cm.Diameter: 9,6 cm.
 • Spiegelau Authentis Longdrinkglass 6 stk

  Spiegelau Authentis Longdrinkglass 6 stk
  Authentis casual serie fra Spiegelau, med sin karakteristiske silhuett passer disse glassene ved alle anledninger. Tåler vask i oppvaskmaskin. 
 • Spiegelau Special Whiskeyglass 17 cl 2-pk

  Spiegelau Special Whiskeyglass 17 cl 2-pk
  Disse whiskey glassene er laget til den fineste skotske malten. Glasset forbedrer enhver skotsk eller irsk blandet whiskey og fungerer bra til alle typer. Den er formet så den karakteristiske whiskey aromaen produseres når den snurres rundt, fordi de
 • Spiegelau Beer Classics Veteøl 70 Cl 4 Pakk - Ølglass Glass Klar - 4991975

  Spiegelau Beer Classics Veteøl 70 Cl 4 Pakk - Ølglass Glass Klar - 4991975
  4-pakning med hveteølglass fra Spiegelau. Disse ølglassene tilhører serien Beer Classics, som er laget av glass designet for ulike ølsorters spesifikke karakter. De er laget av tynnblåst glass som gir en optimal smak- og duftopplevelse. Dette glass er tilpasset for hveteøl, formen på glasset fremhever ølens fulle spektrum med smaker. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Tumbler 55cl 6-pakning - Tumblerglass Klar - 4800192

  Spiegelau Authentis Tumbler 55cl 6-pakning - Tumblerglass Klar - 4800192
  Gjennom sin design og form garanterer Authentis at vinens aroma og bouquet formidles på best mulig måte. De elegante glassene er et resultat av spesialisert produksjon kombinert med en dyp kunnskap om vin. Authentis Tumbler passer både for sommerens iskalde drikker og til vin. Glassene har høy slitestyrke og kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Shotglass 5,5cl 6-pakk - Snapsglass & Avecglass Klar - 9000191

  Spiegelau Shotglass 5,5cl 6-pakk - Snapsglass & Avecglass Klar - 9000191
  Shotglass 5,5cl, 6-Pakk fra Spiegelau. Snapsglass & Avecglass Klar Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Taverna Ølglass 2-pakk

  Taverna Ølglass 2-pakk
 • Spiegelau Willsberger Rødvinglass 51 cl 4 stk

  Spiegelau Willsberger Rødvinglass 51 cl 4 stk
  Et behagelig glass å drikke rødvin av. Med sin elegante form får det frem de beste aromaene i vinen. Se flere fine glass fra Spiegelau sin serie Willsberg hos oss!Tåler maskinvask.Rommer: 51 cl. Høyde: 23,8 cm. Diameter: 8,9 cm.    
 • Spiegelau Willsberger Whiskyglass 34 cl 4 stk

  Spiegelau Willsberger Whiskyglass 34 cl 4 stk
  Med en elegant fot og moderne form er dette whiskyglasset et stilig komplement i barskapet. Se flere favoritter fra serien Willsberger fra Spiegelau hos oss! Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 34 cl. Høyde: 13,5 cm. Diameter: 9,8 cm. 
 • Spiegelau Winelovers Hvitvinsglass 38cl 4pack

  Spiegelau Winelovers Hvitvinsglass 38cl 4pack
  Spiegelau Willsberger hvitvinsglass er vinglass av høy kvalitet til en meget god pris.  Høyde 20,9 cmDiameter 8 cmRommer 38 cl 
 • Spiegelau Authentis Casual Tumbler M 42cl 4 Pakk - Tumblerglass Krystall Klar - 4800282

  Spiegelau Authentis Casual Tumbler M 42cl 4 Pakk - Tumblerglass Krystall Klar - 4800282
  Authentis Casual Tumbler M 42cl, 4 pakk fra Spiegelau. Tumblerglass Klar Krystall Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Expert Vin Bag Inkl. 6 Vin 26 Cl - Vinglass Glass Sort - 84080

  Spiegelau Expert Vin Bag Inkl. 6 Vin 26 Cl - Vinglass Glass Sort - 84080
  Expert Vinglassveske med 6 vinglass fra Spiegelau. Dette er en vattert transportveske som inneholder seks vinglass. De er laget av tynt glass i høyeste kvalitet og er spesielt produsert for vinprøvinger. Glassene fremhever de gode aromaene og smakene som finnes i vinen. Takket være den smarte transportvesken er glassene enkle å frakte frem og tilbake. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Salute Champagne 21cl 4-pakk - Champagneglass Glass Klar - 4720175

  Spiegelau Salute Champagne 21cl 4-pakk - Champagneglass Glass Klar - 4720175
  4-pakning med Salute champagneglass fra Spiegelau. Disse glass er en del av Spiegelaus nye vinglass serie Salute som har en klassisk, tidløs design. Glassene er laget av slitesterkt glass og tåler oppvaskmaskin. Man har kombinert nytelsen av vin med stil, og disse champagneglassene tilfører garantert eleganse til det dekte bordet. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Definition Digestive dessertvinglass 2-pack, 13 cl

  Spiegelau Definition Digestive dessertvinglass 2-pack, 13 cl
  Papirtynne og lette glass fra Spiegelau av høyeste kvalitet. Spiegelaus Definition serie er selve symbolet på funksjonalitet og estetikk, som her kombineres med en uovertruffen letthet. Når du dekker bordet, blir glassene øyeblikkelig et elegant blik
 • Spiegelau Winelovers Rødvinsglass 58cl 4pack

  Spiegelau Winelovers Rødvinsglass 58cl 4pack
  Spiegelau Willsberger rødvinsglass er vinglass av høy kvalitet til en meget god pris.  Høyde 22,6 cmDiameter 9,2 cmRommer 58 cl 
 • Spiegelau Authentis Vinglass Borgogne 75 cl 4pack

  Spiegelau Authentis Vinglass Borgogne 75 cl 4pack
  Spiegelau authentis Burgundyglass 4-p Høyde 22,6 cmDiameter 10,6 cmRommer 75 cl
 • Spiegelau Perfect Cocktailglass 17 cl 4 stk

  Spiegelau Perfect Cocktailglass 17 cl 4 stk
  Stilsikre cocktailglass som passer i alle barskap. Server en herlig drink i det elegante glasset fra Spiegelau, eller hvorfor ikke en delikat dessert? Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 16,5 cl.Høyde: 14 cm.Diameter: 10,3 cm.
 • Spiegelau Perfect Longdrinkglass 35 cl 4 stk

  Spiegelau Perfect Longdrinkglass 35 cl 4 stk
  Flotte longdrinkglass som med sine flotte detaljer passer til alle drinker. Perfekte glass både til hverdags og fest!Tåler vask i oppvaskmaskin. Rommer: 35 cl. Høyde: 15 cm. Diameter: 7,1 cm.   
 • Spiegelau Style Champagneglass 4 stk

  Spiegelau Style Champagneglass 4 stk
  Champagneglass fra kolleksjonen Style fra Spiegelau. De stilfulle glassene er like vakre både til hverdags og fest. Tåler vask i oppvaskmaskin.  Rommer: 24 cl. Høyde: 22,5 cm. Diameter: 6 cm. 
 • Spiegelau Whiskyglass 17cl 4-pack

  Spiegelau Whiskyglass 17cl 4-pack
  Spiegelau whisky prøveglass.Dette Whiskyglasset er fremst laget for Skotsk malt men også for Japansk kvalitetsbourbon. Glasset forhøyer selvfølgelig all Blended Whisky fra Skottland samt Irland og fungerer utmerket for alle typer Avec. Det er formet
 • Spiegelau Craft Stout Ølglass 60 cl 4-pk

  Spiegelau Craft Stout Ølglass 60 cl 4-pk
  I samarbeide med Stout bryggerier har Spiegelau utviklet det ultimate glasset for å kunne nyte en Stout øl fullt ut. Glasset er skapt til å forme og bringe de rike smakene og aromaene fra Stout ølen til munnen og du får derfor en helt unik smaksopple
 • Spiegelau Gin & Tonic Glass 63 cl 4-pakk

  Spiegelau Gin & Tonic Glass 63 cl 4-pakk
  Med gin & tonic-glassene fra Spiegelau kan du servere dine GT elegant til middagsgjestene. GT er en klassisk cocktail som har kommet på mote igjen de senere år og variantene er mange. Hver gin er spesiell og har derfor forskjellige måter de skal
 • Spiegelau LifeStyle Rødvinsglass 63 cl 4-pk

  Spiegelau LifeStyle Rødvinsglass 63 cl 4-pk
  Vakre og tidløse rødvinsglass er hva du får med LifeStyle glassene fra Spiegelau. LifeStyle serien er laget av holdbart krystall og tåler oppvaskmaskin. Utover 4 fine rødvinsglass, får du et design som pryder middagsbordet med sitt design i bølgede l
 • Spiegelau Beer Classics Tall Pilsner 43cl 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 4991970

  Spiegelau Beer Classics Tall Pilsner 43cl 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 4991970
  4-pakning med pilsner ølglass fra Spiegelau. Disse ølglassene tilhører serien Beer Classics, som er laget av glass designet for ulike ølsorters spesifikke karakter. De er laget av tynnblåst glass som gir en optimal smak- og duftopplevelse. Dette glass er tilpasset for pilsner, formen på glasset fremhever ølens fulle spektrum med smaker. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Willsberger Bordeaux 64cl 4-pakk - Vinglass Klar - 1416177

  Spiegelau Willsberger Bordeaux 64cl 4-pakk - Vinglass Klar - 1416177
  Willsberger Bordeaux 64cl 4-Pakk fra Spiegelau. Vinglass Klar Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Beer Classic Tulip Øl 4-pk 44 Cl - Ølglass Glass Klar - 4991974

  Spiegelau Beer Classic Tulip Øl 4-pk 44 Cl - Ølglass Glass Klar - 4991974
  4-pakning med Ølglass fra Spiegelau. Disse ølglassene tilhører serien Beer Classics, som består av glass som er utviklet for de ulike ølsorters spesifikke karakter. De er laget i tynnblåst glass, som gir en optimal smaks- og duftopplevelse. Dette glasset passer til de aller fleste ølsorter, ettersom den brede åpningen på glasset fremhever ølets fulle spekter med smaker. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 4-pk 42 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400182

  Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 4-pk 42 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400182
  En 4-pakning med Authentis hvitvinsglass fra Spiegelau. Disse glassene er en del av serien Authentis, som er en kombinasjon av spesialisert produksjonsprosess og dyp forståelse for drikkens smak og aroma. Den prisbelønte serien er det åpenbare valget for en vinelsker. Glassene har klassiske rene linjer og en fin tynn kant. Den sjenerøse kuppelen fremhever smak og aroma på en autentisk måte og passer perfekt til hvite viner. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Perfect Serve Whiskey Dof 37 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4500176

  Spiegelau Perfect Serve Whiskey Dof 37 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4500176
  4-pakning med Perfect Serve whiskeyglass fra Spiegelau. Disse glassene tilhører serien Perfect Serve som har blitt utviklet sammen med den internasjonalt roste bareksperten Stephan Hinz. Resultatet ble glass med vakre slipede detaljer, laget av slitesterkt glass. Dette glasset er spesielt designet for whiskey. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Borgogne 4-pk 75 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400180

  Spiegelau Authentis Borgogne 4-pk 75 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400180
  En 4-pakning med Authentis Bourgogne vinglass fra Spiegelau. Disse vinglassene tilhører serien Authentis, som er en kombinasjon av en spesialisert produksjonsprosess og dyp forståelse for vinglede. Den prisbelønte serien er det selvsagte valget for vinelskere. Glasset har klassiske rene linjer og en fin tynn kant. Den generøse klokken fremhever smak og aroma på en autentisk måte som passer ekstra bra til Bourgogneviner. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Perfect Serve Champagne 24 Cl 4-pakk - Champagneglass Glass Klar - 4500174

  Spiegelau Perfect Serve Champagne 24 Cl 4-pakk - Champagneglass Glass Klar - 4500174
  4-pakning med Perfect Serve Coupette-glass fra Spiegelau. Disse glassene tilhører serien Perfect Serve som har blitt utviklet sammen med den internasjonalt roste bareksperten Stephan Hinz. Resultatet ble glass med vakre slipede detaljer, laget av slitesterkt glass. Dette glasset er ideelt for drinker, men kan også brukes som sjampanjeglass. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Perfect Serve Set Ice Cube Tray + 2 Longdrink Glasses - Highballglass & Longdrinkglass Silikon Sort - 4500279

  Spiegelau Perfect Serve Set Ice Cube Tray + 2 Longdrink Glasses - Highballglass & Longdrinkglass Silikon Sort - 4500279
  Perfect Serve Set, Ice Cube Tray + 2 Longdrink Glasses fra Spiegelau. Highballglass & Longdrinkglass Sort Silikon Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Definition Vinglass Bordeaux 75 cl, 2 stk

  Spiegelau Definition Vinglass Bordeaux 75 cl, 2 stk
  Det perfekte vinglasset fra Spiegelau til en fyldigere, kompleks vin med et høyt innehold med garvesyre. Vinglasset er derfor helt perfekt til viner som Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Malbec osv. Den generøse størrelsen fremhever druen o
 • Spiegelau Premium Whisky Snifter 28 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 4460177

  Spiegelau Premium Whisky Snifter 28 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 4460177
  Premium Whisky Snifter 28 cl, 4-Pakk fra Spiegelau. Whiskeyglass & Cognacglass Klar Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Festival hvitvinsglass

  Festival hvitvinsglass
  Festival hvitvinsglass er et stilsikkert og slitesterkt vinglass for hvite viner og til vinsmaking. Festival hvitvinsglass har en lett oval utforming og gir rom for begrenset oksidasjon. Festival hvitvinsglass gjengir aromaen fra vinen på en nøytral og balansert måte, og den mindre formen gjør den godt egnet til vinsmaking eller til hvitviner med druesortene Sauvignon Blanc, Chardonnay og Pinot Gris med flere. Volum: 352 ml Høyde: 191 mm Ø: 81 mm
 • Spiegelau Willsberger Martiniglass 26 cl 4-p

  Spiegelau Willsberger Martiniglass 26 cl 4-p
  Dette elegante martiniglasset er det perfekte glasset å servere sin favorittcocktail i.Tåler oppvaskmaskin.Rommer: 26 cl. Høyde: 21 cm. Diameter: 11,2 cm.    
 • Spiegelau Willsberger Champagneglass 24cl 4-pk

  Spiegelau Willsberger Champagneglass 24cl 4-pk
  Champagneglass fra serien Willsberger Anniversary. Glasset er designet enkelt og tidløst og fremstår som veldig elegant. Faconen er unik og passer sammen med resten av glassene i serien. Champagneglasset er fin til alle typer mousserende vin også de
 • Spiegelau Winelovers Champagneglas 19cl 4pack

  Spiegelau Winelovers Champagneglas 19cl 4pack
  Spiegelau Willsberger Champagneglass er vinglass av høy kvalitet til en meget god pris.  Høyde 21,9 cmDiameter 5,3 cmRommer 19 cl 
 • Spiegelau Premium Whiskyglass 4 stk

  Spiegelau Premium Whiskyglass 4 stk
  Whiskyglass på høy fot. Modern og med enkelt design er glassene en perfekt gave til den som elsker whisky eller kanskje til deg selv?Tåler maskinvask. Rommer: 28 cl. Høyde: 19,2 cm. Diameter: 7,1 cm. 
 • Spiegelau Perfect Small Longdrinkglass 24 cl 4 stk

  Spiegelau Perfect Small Longdrinkglass 24 cl 4 stk
  Server dine gjester en Bloody Mary, Tom Collins eller din favorittdrikke i disse stilrene glass med flotte detaljer fra Spiegelaus kolleksjon perfect serve.  Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 24 cl. Høyde: 10 cm. Diameter: 7,2 cm. 
 • Spiegelau LifeStyle Hvitvinsglass 44 cl 4-pk

  Spiegelau LifeStyle Hvitvinsglass 44 cl 4-pk
  Spiegelau LifeStyle serien byr på bølgete linjer og estetiske former i deres serie i krystall. Med sine 44 cl byr dette hvitvinsglasset opp til eleganse og vakre detaljer til bordet. Du kan også finne karaffel, vannglass, rødvinsglass, champagneglass
 • Spiegelau Salute Burgundy 81 Cl 4-pk - Vinglass Klar - 4720170

  Spiegelau Salute Burgundy 81 Cl 4-pk - Vinglass Klar - 4720170
  Den nye serien Salute fra Spiegelau består av vinglass som kombinerer tidløs design med stil. Uansett om Salute brukes hjemme eller i en restaurant bidrar de til å gi et elegant preg på bordet. Glassene kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Salute Rødvins 55cl 4-pakk - Vinglass Glass Klar - 4720171

  Spiegelau Salute Rødvins 55cl 4-pakk - Vinglass Glass Klar - 4720171
  4-pakning med Salute rødvinsglass fra Spiegelau. Disse glass er en del av Spiegelaus nye vinglass serie Salute som har en klassisk, tidløs design. Glassene er laget av slitesterkt glass og tåler oppvaskmaskin. Man har kombinert nytelsen av vin med stil, og disse rødvinsglassene tilfører garantert eleganse til det dekte bordet. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Special Glasses Prosecco 27 Cl 4-pk - Champagneglass Klar - 4400275

  Spiegelau Special Glasses Prosecco 27 Cl 4-pk - Champagneglass Klar - 4400275
  Special Glasses Prosecco 27 cl, 4-pk fra Spiegelau. Champagneglass Klar Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 4-pk 36 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400183

  Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 4-pk 36 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400183
  En 4-pakning med Authentis hvitvinsglass fra Spiegelau. Disse glassene er en del av serien Authentis, som er en kombinasjon av spesialisert produksjonsprosess og dyp forståelse for drikkens smak og aroma. Den prisbelønte serien er det åpenbare valget for en vinelsker. Glassene har klassiske rene linjer og en fin tynn kant. Den sjenerøse kuppelen fremhever smak og aroma på en autentisk måte og passer perfekt til hvite viner. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Champagneglass 4-pk 27 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 4400185

  Spiegelau Authentis Champagneglass 4-pk 27 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 4400185
  En 4-pakning med Authentis Champagneglass fra Spiegelau. Disse glassene er en del av serien Authentis, som er en kombinasjon av en spesialisert produksjonsprosess og en dyp forståelse for drikkens smak og aroma. Glassene har klassiske rene linjer og en fin tynn kant. Kuppelen fremhever smak og aroma på en autentisk måte, og passer perfekt til champagne eller andre boblende drikker. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Casual Rødvinsglass 6-pakk 46 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4800191

  Spiegelau Authentis Casual Rødvinsglass 6-pakk 46 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4800191
  6-pakning med Authentis Casual rødvinsglass fra Spiegelau. Disse vinglassene tilhører serien Authentis Casual som har et design som skiller seg ut, den mangler nemlig stett. Vinglasset har i stedet en karakteristisk silhuett med rene linjer og er også verdsatt av vinelskere verden over. Passer perfekt til røde viner.   Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Bonus Pack 12-deler - Vinglass Klar - 4400192

  Spiegelau Authentis Bonus Pack 12-deler - Vinglass Klar - 4400192
  Bordeaux : H 232 vol 650 ml D 96 Hvitvin; H 210 mm vol 420 ml D 85 mm Champagne : H 220 ml vol 270 ml D 70 mm Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Bordeaux 4-pk 65 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400177

  Spiegelau Authentis Bordeaux 4-pk 65 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400177
  En 4-pakning med Authentis Bordeaux Vinglass fra Spiegelau. Disse vinglassene tilhører serien Authentis, som er en kombinasjon av spesialisert produksjonsprosess og en dyp forståelse for vinens smak og aroma. Den prisbelønte serien er det selvsagte valget for vinelskere. Glassene har klassiske rene linjer og en fin tynn kant. Den generøse kuppelen fremhever smak og aroma på en autentisk måte og passer aller best til Bordeaux viner. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Craft Beer Ipa 54 Cl Øl 4-pk - Ølglass Glass Klar - 4991382

  Spiegelau Craft Beer Ipa 54 Cl Øl 4-pk - Ølglass Glass Klar - 4991382
  4-pakning med IPA ølglass fra Spiegelau. Disse ølglassene tilhører serien Craft Beer, som består av glass som er utviklet for forskjellige ølsorters konkrete karakter. De unike og funksjonelle glassene er laget av tynnblåst glass, og fremhever det beste av ølens smaker og dufter. Dette glasset passer perfekt for IPA. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Signature Circles Cocktailglass 22 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4035270

  Spiegelau Signature Circles Cocktailglass 22 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4035270
  Cocktailglassene fra Spiegelau er laget av tynt, høykvalitets krystallglass med en elegant look og et iøynefallende mønster. De har et luksuriøst design perfekt til finere anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om cocktailglassene fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Signature.- Finnes også som et drikkeglass.- Laget av krystallglass.- Tynt design.- Antall i pakken: 2 Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Style coupe champagneglass 4 stk

  Spiegelau Style coupe champagneglass 4 stk
  Det stilrene coupeglasset fra Spiegelau er designet spesielt til champagne, cocktails uten isbiter og frosne daiquiris. Server ditt valg av drikke i de vakre glassene og du vil garantert imponere de rundt deg, ettersom glasset vil få uansett drink ti
 • Definition Champagneglass 25 cl 2-pakning

  Definition Champagneglass 25 cl 2-pakning
 • Spiegelau Whiskysnifter 2-pakk 17 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4280263

  Spiegelau Whiskysnifter 2-pakk 17 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4280263
  2-pakning med whiskeyglass fra Spiegelau. Disse whiskeyglassene har en avrundet klokke som smalner øverst, samt en kortere stilk. Designet er nøye uttenkt, og formen på glasset fremhever drikkens aroma og smak. Glasset er egnet for whisky, likører, rom og gin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Digestive 13,5 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4510173

  Spiegelau Digestive 13,5 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4510173
  En 4-pakning med Digestive glass fra Spiegelau. Disse glassene passer perfekt for destillerte drikker som whisky, akevitt og konjakk. Her møtes funksjon og estetikk, resultatet er et vakkert glass som gjør smaken og aromaopplevelsen perfekt. Selges i en 4-pakning. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau champagneskål 4-pakning

  Spiegelau champagneskål 4-pakning
  Spiegelau champagneskål i 4-pakning. Et vakkert designet glass fra Spiegelau med flere bruksområder. Glasset er utformet som en champagnebalkong, men med litt større glasskropp. Det kan med fordel brukes ved elegant servering av desserter eller forretter. En vakker fot bærer opp den slanke og høye stetten. Bredden på foten bidrar til å bevare stabiliteten til glasset og materialet er av høyeste kvalitet. Dette produktet inneholder 4 stk glass.
 • Authentis rødvinsglass i 4-pakning

  Authentis rødvinsglass i 4-pakning
  Authentis rødvinsglass i 4-pakning. Høykvalitets rødvinglass fra Spiegelau i Tyskland. Et vakkert vinglass som hviler på en velproporsjonert fot. Stilig glass og stabil, men grasiøs fot. Med 21.8 cm i høyden og 8.9 cm i diameter, rommer hvert glass 48 cl. Denne pakken inneholder 4 stk vinglass.
 • Festival rødvinsglass

  Festival rødvinsglass
  Festival rødvinsglass fra østerrikske Spiegelau har en oval form og gir rom for middels stor oksidasjon. Festival rødvinsglass gjengir aromaen fra røde viner på en velbalansert måte, noe som gjør det til et utmerket allround-vinglass. Volum: 402 ml Høyde: 198 mm Ø: 88 mm
 • Rødvinsglass Style 63 cl, 4-pk

  Rødvinsglass Style 63 cl, 4-pk
  Spiegelaus Style-serie består av elegante, tidløse glass med moderne former. Riktig vinglass forhøyer smaken og opplevelsen av god vin. Med riktig klokke og form fremheves vinens distinkte duft og smak. • Volum: 63 cl • Høy knusebestandighet • Ekse
 • Spiegelau Willsberger Hvitvinglass 37cl 4pack

  Spiegelau Willsberger Hvitvinglass 37cl 4pack
  Spiegelau Willsberger Hvitvinsglass  Høyde 23,8 cmDiameter 7,9 cmRommer 37 cl 
 • Spiegelau Authentis Champagneglass 27 cl 4pk

  Spiegelau Authentis Champagneglass 27 cl 4pk
  Elegante champagneglass laget i krystallglass av en virkelig høy kvalitet fra Spiegelau. Authetis Champagneglas 27 cl, er et stort champagneglass, men som fortsatt, takket være det klassiske designet fremstår som utrolig flott. Spiegelau Authetis Cha
 • Spiegelau Authentis Champagneglass 19 cl 4pack

  Spiegelau Authentis Champagneglass 19 cl 4pack
  Spiegelau authentis champagneglass 4-p Høyde 22,5 cmDiameter 5,6 cmRommer 19 cl
 • Spiegelau Special Glasses Prosecco 4 stk

  Spiegelau Special Glasses Prosecco 4 stk
  Stilige glass å servere din favorittchampagne i. Legg litt granateple eller noen friske mynteblad i glasset for å piffe opp drinken!Tåler oppvaskmaskin. Rommer: 27 cl. Høyde: 22 cm. Diameter: 7 cm.   
 • Spiegelau Champagneskål 4-pk

  Spiegelau Champagneskål 4-pk
  Et lekkert glass med mange bruksområder. Du kan bruke det som Champagneskål, drinkglass eller til å servere fantastiske desserter i. La fantasien løpe løpsk!Rommer: 25 clHøyde: 16,8 cmDiameter: 11,1 cm
 • Spiegelau Craft Beer Craft Pils Ølglass 4-pk

  Spiegelau Craft Beer Craft Pils Ølglass 4-pk
  Spiegelau Craft Beer Glass er godkjent av en ekspertprøvegruppe bestående av mesterbryggere og andre i bransjen. Med fokus på ølglede testet medlemmene i prøvesmakeverkstedet flere glassformer for å finne det beste glasset til Indien Pale Ale, Ameri
 • Spiegelau Authentis Casual Drikkeglass 63 cl 4-pk

  Spiegelau Authentis Casual Drikkeglass 63 cl 4-pk
  Disse glassene fra Spiegelau er en del av Authentis Casual serien og byr på universelle glass i stilfullt og enkelt krystall. De har en kapasitet på 63 cl og du får 4 stk. Serien er skapt i samarbeide med kjente vinkjennere og sommerlier og med formå
 • Spiegelau Authentic Casual Drikkeglass 62,5 cl 4-pk

  Spiegelau Authentic Casual Drikkeglass 62,5 cl 4-pk
  Som navnet sier er glassene fra Spiegelau Authentis Casual serien er allround glass i et stilfullt og enkelt design. Glassene er laget i krystall og tåler å bli vasket i oppvaskmaskin. Grunnet sitt vakre, avslappende design kan glassene passe inn i a
 • Spiegelau Craft American Wheat Ølglass 75 cl 4-pk

  Spiegelau Craft American Wheat Ølglass 75 cl 4-pk
  Disse ølglassene fra Spiegelau er et must-have til øl elskeren og spesielt de som liker å nyte en god Weissbeer eller hveteøl. Glasset har en kapasitet på 0,75 liter og du får en fin starter-pakke med 4 glass. Craft American Wheat glassene er skapt f
 • Spiegelau Craft Barrel Aged Ølglass 48 cl 4-pk

  Spiegelau Craft Barrel Aged Ølglass 48 cl 4-pk
  Dette ølglasset fra Spiegelau er beregnet til barrel-aged øl, altså tønne- eller fatlagret øl, da det bringer dets aroma og dufter i spill på den beste måten. Glasset er spesielt laget til denne typen øl og er en del av Spiegelaus Craft serie. De uni
 • Spiegelau LifeStyle Champagneglass 31 cl 4-pk

  Spiegelau LifeStyle Champagneglass 31 cl 4-pk
  Glassene fra Spiegelau LifeStyle serien er glass laget med en bølgete struktur i krystall. Disse glassene passer inn over alt. De har en myk diamant form og dette ses tydelig i designets linjer. Med sin optiske eleganse vil disse champagne glassene a
 • Spiegelau Special Party Champagneglass 16 cl 6-pk

  Spiegelau Special Party Champagneglass 16 cl 6-pk
  Med et tidløst design er Spiegelau Special Champagneglass et utmerket valg når det er på tide å feire. Server sprudlende alkoholfrie alternativer i tillegg til musserende viner og champagne. Takket være designet, passer de inn i de fleste kjøkken. Se
 • Dessert/Champagne skål 25 cl 4 pk

  Dessert/Champagne skål 25 cl 4 pk
 • Spiegelau Authentis Casual Tumbler Xxl 63cl 4 Pakk - Tumblerglass Krystall Klar - 4800277

  Spiegelau Authentis Casual Tumbler Xxl 63cl 4 Pakk - Tumblerglass Krystall Klar - 4800277
  Authentis Casual Tumbler XXL 63cl, 4 pakk fra Spiegelau. Tumblerglass Klar Krystall Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Beer Classics Lager 56cl 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 4991971

  Spiegelau Beer Classics Lager 56cl 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 4991971
  4-pakning med lager ølglass fra Spiegelau. Disse ølglassene tilhører serien Beer Classics, som er laget av glass designet for ulike ølsorters spesifikke karakter. De er laget av tynnblåst glass som gir en optimal smak- og duftopplevelse. Dette ølglassene er tilpasset for lager, og formen på glasset fremhever ølens fulle spektrum med smaker. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Perfect Serve Longdrinkglass 35 Cl 4-pakk - Highballglass & Longdrinkglass Klar - 4500179

  Spiegelau Perfect Serve Longdrinkglass 35 Cl 4-pakk - Highballglass & Longdrinkglass Klar - 4500179
  Perfect Serve Longdrinkglass 35 cl, 4-Pakk fra Spiegelau. Highballglass & Longdrinkglass Klar Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Craft Beer Craft Pils Ølglass 4-pakk - Ølglass Klar - 4991385

  Spiegelau Craft Beer Craft Pils Ølglass 4-pakk - Ølglass Klar - 4991385
  Craft Beer Craft Pils Ølglass 4-Pakk fra Spiegelau. Ølglass Klar Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Champagneglass 4-pk 19 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 4400187

  Spiegelau Authentis Champagneglass 4-pk 19 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 4400187
  En 4-pakning med Authentis Champagneglass fra Spiegelau. Disse glassene er en del av serien Authentis, som er en kombinasjon av en spesialisert produksjonsprosess og en dyp forståelse for drikkens smak og aroma. Glassene har klassiske rene linjer og en fin tynn kant. Kuppelen fremhever smak og aroma på en autentisk måte, og passer perfekt til champagne eller andre boblende drikker. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Willsberger Anniversary Champagne 24 Cl 4-pk - Champagneglass Glass Klar - 1416175

  Spiegelau Willsberger Anniversary Champagne 24 Cl 4-pk - Champagneglass Glass Klar - 1416175
  En 4-pakning med Willsberger Anniversary champagneglass fra Spiegelau. Disse champagneglassene tilhører serien Willsberger Anniversary, som er det selvsagte valget for alle champagneelskere. Glassene har blitt produsert mer enn 30 år og har oppnådd suksess internasjonalt. Formen på glassene passer ekstra godt til friske og tørre champagner, men også til cava og prosecco. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Willsberger Hvitvinsglass 37 Cl 4-pakk - Vinglass Klar - 1416182

  Spiegelau Willsberger Hvitvinsglass 37 Cl 4-pakk - Vinglass Klar - 1416182
  Willsberger Hvitvinsglass 37 cl 4-pakk fra Spiegelau. Vinglass Klar Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Taverna Øl 59 Cl 2-pk - Ølglass Glass Klar - 9160180

  Spiegelau Taverna Øl 59 Cl 2-pk - Ølglass Glass Klar - 9160180
  En 2-pakning med Taverna ølglass fra Spiegelau. Dette er klassiske ølglass på fot som passer til alle typer øl. De er laget i tynnblåst glass, noe som gjør at glassene både er gode å holde i og fine å drikke av. Det tidløse designet gjør at de passer like bra til både hverdags og fest. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Style Tumbler 34 Cl 4 Pcs - Tumblerglass Klar - 4670184

  Spiegelau Style Tumbler 34 Cl 4 Pcs - Tumblerglass Klar - 4670184
  Style Tumbler 34 cl, 4 Pcs fra Spiegelau. Tumblerglass Klar Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Vino Grande Rødvin 42 Cl 4-pakk - Vinglass Klar - 4510271

  Spiegelau Vino Grande Rødvin 42 Cl 4-pakk - Vinglass Klar - 4510271
  Vino Grande Rødvin 42 cl, 4-pakk fra Spiegelau. Vinglass Klar Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Party Champagne 16 Cl 6-pk - Champagneglass Glass Klar - 4340189

  Spiegelau Party Champagne 16 Cl 6-pk - Champagneglass Glass Klar - 4340189
  Party Champagneglass 16 cl, 6-pk fra Spiegelau. Champagneglass Klar Glass Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Beer Classic Tasting Kit 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 4991695

  Spiegelau Beer Classic Tasting Kit 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 4991695
  IPA : H 186 mm, vol 540 ml , D82 mm Tulip : H 155mm, vol 440 ml , D90 mm Lager : H 180 mm vol 560 ml D 82 mm Wheat Beer Glass : H 238 mm vol 700 ml D 81 mm Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Casual Entertaining Karaffel 1,4 L - Vannkarafler & Vannkanner Klar - 4800188

  Spiegelau Authentis Casual Entertaining Karaffel 1,4 L - Vannkarafler & Vannkanner Klar - 4800188
  Authentis Casual Entertaining Karaffel 1,4 L fra Spiegelau. Vannkarafler & Vannkanner Klar Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Spiegelau Willsberger Burgunder 73cl 4-pakk - Vinglass Klar - 1416180

  Spiegelau Willsberger Burgunder 73cl 4-pakk - Vinglass Klar - 1416180
  Willsberger Burgunder 73cl, 4-Pakk fra Spiegelau. Vinglass Klar Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • LifeStyle Karaffel 1 L

  LifeStyle Karaffel 1 L
 • LifeStyle Champagne 31 cl 4-pakning

  LifeStyle Champagne 31 cl 4-pakning
 • Definition Champagneglass 25 cl 2-pakning

  Definition Champagneglass 25 cl 2-pakning
 • Spiegelau Gin & Tonic 63 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 4390179

  Spiegelau Gin & Tonic 63 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 4390179
  En 4-pakning med gin & tonic-glass fra Spiegelau. Dette er glass som er spesielt designet for å løfte smakene og duften av en gin & tonic. Designen er stilig, den brede klokken gjør at glassene passer utmerket også til andre drinker, som Aperol Spritz og Mojito. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Lifestyle Carafe 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Krystall Klar - 4450157

  Spiegelau Lifestyle Carafe 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Krystall Klar - 4450157
  Lifestyle Carafe, 1 L fra Spiegelau. Vannkarafler & Vannkanner Klar Krystall Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Spiegelau Casual Gin & Tonic Glass 4 Pcs 63 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4810180

  Spiegelau Casual Gin & Tonic Glass 4 Pcs 63 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4810180
  Casual Gin & Tonic Glass 4 Pcs, 63 cl fra Spiegelau. Martiniglass & Cocktailglass Klar Krystall Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Dessertskål/champagne 25 Cl 4-pakk - Vinglass Glass Klar - 4710050

  Spiegelau Dessertskål/champagne 25 Cl 4-pakk - Vinglass Glass Klar - 4710050
  4-pakning med Dessert-/Champagneskål fra Spiegelau. Glassene er allsidige, og passer godt som for eksempel champagneskål, drinkeglass og til servering av desserter. Her møtes funksjon med estetikk, og resultatet er et vakkert glass som gjør smaks- og duftopplevelsen fullstendig. Selges i 4-pakning. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Preimium Whisky Tumbler 34 cl 4-p

  Preimium Whisky Tumbler 34 cl 4-p
 • Preimium Whisky Tumbler 34 cl 4-p

  Preimium Whisky Tumbler 34 cl 4-p
 • Spiegelau Arabesque Burgundy Vinglass 2-pk 84 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4192260

  Spiegelau Arabesque Burgundy Vinglass 2-pk 84 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4192260
  Vinglasset fra Spiegelau har klassiske linjer med en elegant blomstermotiv med en sjenerøs kopp perfekt for kraftige rødviner. Det er laget av krystallglass med høy kvalitet til finere anledninger. Om vinglasset fra Spiegelau- Laget av krystallglass.- Klassiske linjer.- Elegant blomstermønster.- Fra kolleksjonen Arabesque.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 84 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Arabesque Vinglass 2-pk 50 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4192262

  Spiegelau Arabesque Vinglass 2-pk 50 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4192262
  Vinglasset fra Spiegelau har klassiske linjer med en elegant blomstermotiv med en avrundet kopp perfekt til hvite viner. Det er laget av krystallglass med høy kvalitet til finere anledninger. Om vinglasset fra Spiegelau- Laget av krystallglass.- Klassiske linjer.- Elegant blomstermønster.- Fra kolleksjonen Arabesque.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 50 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Arabesque Bordeaux Vinglass 2-pk 81 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4192265

  Spiegelau Arabesque Bordeaux Vinglass 2-pk 81 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4192265
  Vinglasset fra Spiegelau har klassiske linjer med en elegant blomstermotiv med en sjenerøs kopp perfekt for rødviner. Det er laget av krystallglass med høy kvalitet til finere anledninger. Om vinglasset fra Spiegelau- Laget av krystallglass.- Klassiske linjer.- Elegant blomstermønster.- Fra kolleksjonen Arabesque.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 81 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Arabesque Champagneglass 2-pk 30 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 4192269

  Spiegelau Arabesque Champagneglass 2-pk 30 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 4192269
  Champagneglasset fra Spiegelau har klassiske linjer med en elegant blomstermotiv med en smal kopp perfekt for servering av champagne og vin. Det er laget av krystallglass med høy kvalitet til finere anledninger. Om champagneglasset fra Spiegelau- Laget av krystallglass.- Klassiske linjer.- Elegant blomstermønster.- Fra kolleksjonen Arabesque.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 30 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Arabesque Tumblerglass 2-pk 46 Cl - Tumblerglass Krystall Klar - 4192264

  Spiegelau Arabesque Tumblerglass 2-pk 46 Cl - Tumblerglass Krystall Klar - 4192264
  Tumblerglasset fra Spiegelau har klassiske linjer med en elegant blomstermotiv. Det er laget av krystallglass med høy kvalitet til finere anledninger. Om tumblerglasset fra Spiegelau- Laget av krystallglass.- Klassiske linjer.- Elegant blomstermønster.- Fra kolleksjonen Arabesque.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 46 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Definition Karaffel 1 liter

  Definition Karaffel 1 liter
 • Arabesque Champagneglass 30cl 2-pakning

  Arabesque Champagneglass 30cl 2-pakning
 • Arabesque Champagneglass 30cl 2-pakning

  Arabesque Champagneglass 30cl 2-pakning
 • Style champagneglass 31 cl 4-pakning klar

  Style champagneglass 31 cl 4-pakning klar
 • Style champagneglass 31 cl 4-pakning klar

  Style champagneglass 31 cl 4-pakning klar
 • Authentis Casual rødvinsglass 6-pakning

  Authentis Casual rødvinsglass 6-pakning
  Authentis Casual rødvinsglass i 6-pakning Høykvalitets rødvinglass fra Spiegelau i Tyskland. Et vakkert vinglass uten fot. Formen på glasset er utformet for å bevare aromaene samt å eksponere en stor mengde av vinen for oksygen, noe som ytterligere frigjør lukter og smaker. Med 11,2 cm i høyden og 8,9 cm i Ø rommer glasset 46 cl. Denne pakken inneholder 6 stykk glass.
 • Authentis Vitvinsglas 2-pack

  Authentis Vitvinsglas 2-pack
  Authentis Vitvinsglas i 2-pack. Högkvalitativa vitvinsglas från Spiegelau i Tyskland. Ett vackert vinglas vilandes på en välproportionerad fot. Stilren, lite smalare kupa prydd med en vacker fot. Med 21 cm i höjd samt 8.5 cm i Ø rymmer varje glas 42 cl. Förpackningen innehåller 2 st vinglas.
 • Authentis hvitvinsglass i 4-pakning

  Authentis hvitvinsglass i 4-pakning
  Authentis hvitvinsglass i 4-pakning. Høykvalitets hvitvinsglass fra Spiegelau i Tyskland. Et vakkert vinglass som hviler på en velproporsjonert fot. Stilig, litt smalere glass utsmykket med en vakker fot. Med 21 cm i høyden og 8,5 cm i diameter rommer hvert glass 42 cl. Pakken inneholder 4 stk. vinglass.
 • Authentis Tasting vinsmakerglass i 4-pakning

  Authentis Tasting vinsmakerglass i 4-pakning
  Authentis Tasting vinsmakerglass i 4-pakning. Et litt mindre rødvinsglass i høy kvalitet utviklet for vinsmaking laget av Spiegelau i Tyskland. Stilig og praktisk smaksprøveglass i elegant design. Med 18.6 cm i høyden og 7.7 cm i diameter, rommer hvert glass 32 cl. Denne pakken inneholder 4 stk vinglass. Disse glassene leveres fra fabrikken i stor forpakning, vi pakker disse stykkevis når vi leverer.
 • Authentis champagneglass i 4-pakning

  Authentis champagneglass i 4-pakning
  Authentis champagneglass 27 cl i 4-pakning er produsert i krystall av høyeste kvalitet av krystallprodusenten Spiegelau. En vakker slank stett bærer en kropp som er både romslig og diskret. Høyde: 22 cm Ø 7 cm Vol: 27 cl Authentis karakteriseres blant annet av: - Sertifisert sikker bruk i oppvaskmaskin - Eksepsjonelle glass med utrolig knusesikkerhet og fantastisk glans - Glass til både førsteklasses restauranter og for moderne hjem
 • Authentis Burgundyglass 4-pakning

  Authentis Burgundyglass 4-pakning
  Authentis Burgundyglas i 4-pakning. Burgundyglass i høy kvalitet fra Spiegelau i Tyskland. En vakker glasskropp designet for å bevare aromaene samt å utsette en stor mengde vin for oksygen, noe som ytterligere frigjør lukter og smaker. Med 22.6 cm i høyden og 10.6 cm i diameter, rommer hvert glass 75 cl. Dette produktet inneholder fire glass.
 • Authentis Bordeauxglas i 4-pakning

  Authentis Bordeauxglas i 4-pakning
  Authentis Bordeauxglas i 4-pakning. Høykvalitets Bordeauxglas fra Spiegelau i Tyskland. En vakker glasskropp designet for å bevare aromaene samt å utsette en stor mengde vin for oksygen, noe som ytterligere frigjør lukter og smaker. Med 23,2 cm i høyden og 9,6 cm i Ø rommer glasset 65 cl. Dette produktet inneholder fire glass.
 • Single Barrel Bourbon Whiskyglass i 4-pakning

  Single Barrel Bourbon Whiskyglass i 4-pakning
  Single Barrel Bourbon Whiskyglass i 4-pakning. Utsøkt designet whiskyglass fra den kjente produsenten Spiegelau. Stilig utformede tumblers med runde former og en lett avsmalning for å bevare aromaene fra drikken. Laget i toppkvalitet! Volum: 340 ml Høyde: 112 mm Diameter: 83 mm Produktet inneholder 4 stykk glass.
 • Perfekt Serve Nosing avecglass 4-pakning

  Perfekt Serve Nosing avecglass 4-pakning
  Perfekt Serve Nosing avecglass 4-pakning. Perfect Serve-serien fra Spiegelau har blitt utviklet sammen med den anerkjente og internasjonalt prisbelønte bareksperten Stephan Hinz. Perfect Nosing smaksprøveglass er et utsøkt designet mindre glass på en slank stett som kan brukes til en rekke drinker. Portvin, Madeira, Cognac og cocktailer kan utmerket serveres fra dette stilige glasset. Den brede diameteren på glasset utsetter drikken for mye oksygen, og åpner raskt opp aromaene. Selve åpningen er smal, noe som ytterligere konsentrerer duftene. Det hele bæres opp av en vakkert slipt fot. Leveres i 4-pakning Vol: 21 cl H: 120 mm Ø: 82 mm
 • Perfekt Serve Coupette cocktailglass 4-pakning

  Perfekt Serve Coupette cocktailglass 4-pakning
  Perfekt Serve Coupette cocktailglass 4-pakning. Perfect Serve-serien fra Spiegelau har blitt utviklet sammen med den anerkjente og internasjonalt prisbelønte bareksperten Stephan Hinz. Perfect Coupette kombinerer den smakfulle utformingen av balkongglass med cocktailglass, og er perfekt til å servere ulike sours som Whisky Sour eller Amaretto Sour fra. Den vakkert slipte foten løfter glassets design og gir drikken en luksuriøs presentasjon. Leveres i 4-pakning Vol: 235 ml H: 140 mm Ø: 91 mm
 • Perfekt Serve D.O.F. whiskyglass 4-pakning

  Perfekt Serve D.O.F. whiskyglass 4-pakning
  Perfekt Serve D.O.F. whiskyglass 4-pakning. Perfect Serve-serien fra Spiegelau har blitt utviklet sammen med den anerkjente og internasjonalt prisbelønte bareksperten Stephan Hinz. Perfect Serve D.O.F. (Double Old Fashioned) fungerer ypperlig som drinkglass til en Old Fashioned eller andre whiskeybaserte drinker. Det passer også ypperlig som vannglass eller til whisky on the rocks. Perfect Serve D.O.F. er av typen tumbler og har elegante vertikale slipinger som gir det et vakkert utseende og som forhøyer opplevelsen av innholdet i det. Slipingen finner man igjen i bunnen av glasset, som rammer inn komposisjonen på en elegant måte. Leveres i 4-pakning V: 368 ml H: 100 mm Ø: 86 mm
 • Festival Bordeaux Magnum vinglass i 6-pakning

  Festival Bordeaux Magnum vinglass i 6-pakning
  Festival Bordeaux Magnum vinglass i 6-pakning er et litt større vinglass for virkelig smakfulle, røde viner. Spiegelaus Festival Bordeaux Magnum vinglass er designet for viner som krever store mengder oksygen, og gir en nøytral forsterkning av aromaene fra rødvin, spesielt fra Bordeaux-regionen i Frankrike. Høyde: 214 mm Diameter: 88 mm Volum: 500 ml Tåler maskinoppvask Leveres i 6-pakning
 • Festival champagneglass

  Festival champagneglass
  Festival champagneglass er et stilig champagneglass fra østerrikske Spiegelau. Festival champagneglass har en lett timeglassform som gir et balansert inntrykk av designet. Dette vinglasset passer utmerket til musserende viner som champagne, cava, prosecco med flere. Det passer også utmerket til champagnecocktailer.  Vol: 168 ml Høyde: 224 mm Diameter: 53 mm
 • Festival Chianti rødvinsglass

  Festival Chianti rødvinsglass
  Festival Chianti rødvinsglass er et elegant rødvinsglass oppkalt etter den anerkjente vinregionen Chianti i Italia. Festival Chianti rødvinsglass har en avlang form som bidrar til å balansere aspirasjonen i røde viner med mye tanniner. Spiegelau Festival Chianti er et perfekt vinglass til smaksrike italienske viner, men passer også til andre fruktige rødviner. Volum: 400 ml Høyde: 200 mm Diameter: 80 mm Tåler maskinoppvask
 • Festival vinsmakeglass

  Festival vinsmakeglass
  Festival vinsmakeglass er mindre i størrelse og er godt egnet til vinsmaking. Vinsmakerglasset Spiegelau Festival har en mindre form som er tiltenkt mindre mengder vin og gir en velbalansert forsterkning av aromaen. Perfekt for vinsmaking eller når man bare ønsker et lite glass med vin. Passer til både røde og hvite viner. Volum: 281 ml Høyde: 193 mm Ø: 73 mm
 • Authentis Blind Tasting vinglass 4-pakning

  Authentis Blind Tasting vinglass 4-pakning
  Authentis Blind Tasting vinglass 4-pakning er stilige sorte vinglass fra Spiegelau som passer perfekt til vinsmaking. Authentis Blind Tasting vinglass er helt sorte, noe som eliminerer muligheten til å identifisere fargen på vinen. Formen gir en nøytral smaksgjengivelse og egner seg til både rødvin og hvitvin. Authentis Blind Tasting passer også som smaksprøveglass for brennevin, øl og andre former for sterke drikker. Leveres i 4-pakning.
 • Whisky Sniffer Whiskyglass 2-pakning

  Whisky Sniffer Whiskyglass 2-pakning
  Whisky Sniffer Whiskyglass 2-pakning med en kortere stett fra Spiegelau. Et allsidig glass som er utmerket for sterk vin, rom, likører og andre destillater. Tåler maskinoppvask. Volum: 17 cl Mål (Bredde x Høyde mm): 62 x 150
 • Festival Bordeaux Magnum vinglass

  Festival Bordeaux Magnum vinglass
  Festival Bordeaux Magnum vinglass er et større vinglass for virkelig smakfulle røde viner. Spiegelaus Festival Bordeaux Magnum vinglass er designet for viner som krever store mengder oksygen, og gir en nøytral forsterkning av aromaen i rødvin, spesielt fra Bordeaux-regionen i Frankrike. Høyde: 214 mm Diameter: 88 mm Volum: 500 ml Tåler maskinoppvask
 • Spiegelau LifeStyle Longdrink Glass 51 cl 4-pk

  Spiegelau LifeStyle Longdrink Glass 51 cl 4-pk
  Longdrinks glass fra Spiegelaus LifeStyle serien er prydet med fine bølger i sitt design. Laget i krystall og med en diamant form på selve glasset gir de bølgete linjene en helt ny dimensjon av eleganse til utseendet. Glassene er elegante og tidløs o
 • Spiegelau Definition vinglass Burgundy 96 cl, 2 stk

  Spiegelau Definition vinglass Burgundy 96 cl, 2 stk
  Nyt et glass med rødvin til maten fra de vakre glassene fra Spiegelau. Definition vinglasset har en kapasitet på 96 cl og er spesielt egnet til lett fyldige viner med et høyt innehold av syre og et moderat innehold av garvesyre. Dette kan være tørre
 • Spiegelau Definition hvitvinsglass 2-pack, 43 cl

  Spiegelau Definition hvitvinsglass 2-pack, 43 cl
  Papirtynne og lette glass fra Spiegelau av høyeste kvalitet. Med Definition-serien kombinerer Spiegelau funksjonalitet og estetikk med uovertruffen eleganse. Med hvitvinsglassene i krystall dekker du et vakkert bord og serverer vin på best mulig måte
 • Premium Whisky Snifter 28 cl 4-pakning

  Premium Whisky Snifter 28 cl 4-pakning
 • Spiegelau Winelovers Champagne 4-pakk 19 Cl - Champagneglass Klar - 4090187

  Spiegelau Winelovers Champagne 4-pakk 19 Cl - Champagneglass Klar - 4090187
  Winelovers Champagne 4-pakk, 19 cl fra Spiegelau. Champagneglass Klar Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Hvitvinsglass Authentis 42 cl, 4-pk

  Hvitvinsglass Authentis 42 cl, 4-pk
  Authentis er en av Spiegelaus mest solgte glasserier. Gjennom klokkens design og form sikrer Authentis at vinens aroma og bouquet overføres på en helt autentisk måte. Disse elegante vinglassene er resultatet av høyspesialiserte produksjonsprosesser i
 • Rødvinsglass Authentis 48 cl, 4-pk

  Rødvinsglass Authentis 48 cl, 4-pk
  Authentis er en av Spiegelaus mest solgte glasserier. Gjennom klokkens design og form sikrer Authentis at vinens aroma og bouquet overføres på en helt autentisk måte. Disse elegante vinglassene er resultatet av høyspesialiserte produksjonsprosesser i
 • Ølglass Taverna 59 cl, 2-pk

  Ølglass Taverna 59 cl, 2-pk
  Klassiske ølglass på stett fra Spiegelau i 2-pk. • Volum: 59 cl • Høy knusebestandighet • Eksepsjonell glans • Kan vaskes i oppvaskmaskin
 • Champagneglass Authentis 19 cl, 4-pk

  Champagneglass Authentis 19 cl, 4-pk
  Authentis er en av Spiegelaus mest solgte glasserier. Gjennom klokkens design og form sikrer Authentis at vinens aroma og bouquet overføres på en helt autentisk måte. Disse elegante glassene er resultatet av høyspesialiserte produksjonsprosesser i ko
 • Champagneglass Authentis 27 cl, 4-pk

  Champagneglass Authentis 27 cl, 4-pk
  Authentis er en av Spiegelaus mest solgte glasserier. Gjennom klokkens design og form sikrer Authentis at vinens aroma og bouquet overføres på en helt autentisk måte. Disse elegante glassene er resultatet av høyspesialiserte produksjonsprosesser i ko
 • Hvitvinsglass Authentis 36 cl, 4-pk

  Hvitvinsglass Authentis 36 cl, 4-pk
  Authentis er en av Spiegelaus mest solgte glasserier. Gjennom klokkens design og form sikrer Authentis at vinens aroma og bouquet overføres på en helt autentisk måte. Disse elegante vinglassene er resultatet av høyspesialiserte produksjonsprosesser i
 • Champagneglass Definition 25 cl, 2-pk

  Champagneglass Definition 25 cl, 2-pk
  Vakre, løvtynne og fjærlette champagneglass i serien Definition fra Spiegelau. Champagneglassene kombinerer funksjonalitet og estetikk med en perfekt letthet. Disse fantastiske champagneglassene veier bare 100 gram og gir en følelse av luksus og stil
 • Hvitvinsglass Definition 43 cl, 2-pk

  Hvitvinsglass Definition 43 cl, 2-pk
  Vakre, løvtynne og fjærlette hvitvinsglass i serien Definition fra Spiegelau. Hvitvinsglassene kombinerer funksjonalitet og estetikk med en perfekt letthet. Disse fantastiske glassene veier bare 105 gram og gir en følelse av luksus og stil. • Volum
 • Rødvinsglass Authentis Burgundy 75 cl 4-pk

  Rødvinsglass Authentis Burgundy 75 cl 4-pk
  Authentis er en av Spiegelaus mest solgte glasserier. Gjennom klokkens design og form sikrer Authentis at vinens aroma og bouquet overføres på en helt autentisk måte. Disse elegante vinglassene er resultatet av høyspesialiserte produksjonsprosesser i
 • Ølglass Beer Classic Wheat 70 cl, 4-pk

  Ølglass Beer Classic Wheat 70 cl, 4-pk
  Beer Classics er en serie med glass utviklet for ulike øltypers spesifikke karakter. Glassene i serien har en tynn kant for den optimale følelsen og smaken. Utformingen av glassene er gjort for at ølet skal slippe løs hele sitt spekter av smaker, noe
 • Ølglass Craft Beer Stout 60 cl, 4-pk

  Ølglass Craft Beer Stout 60 cl, 4-pk
  Spiegelau har sammen med to av de ledende stout-bryggeriene i USA, Left Hand Brewing Company fra Colorado og Rogue Ales fra Oregon, skapt det ultimate glasset for å nyte en stout. • Volum: 60 cl • Høy knusebestandighet • Eksepsjonell glans • Kan vas
 • Ølglass Craft Beer IPA 54 cl, 4-pk

  Ølglass Craft Beer IPA 54 cl, 4-pk
  Sammen med to dyktige IPA-bryggerier, Sierra Nevada og Dogfish Head, har Spiegelau designet det optimale ølglasset for india pale ale (IPA). Akkurat som for viner spiller klokkens form og tykkelse en viktig rolle for hvordan alle ølens aromaer utvikl
 • Ølglass LifeStyle Beer Glass 44 cl, 4-pk

  Ølglass LifeStyle Beer Glass 44 cl, 4-pk
  Med pen og elegant design gir Lifestyle-serien en moderne følelse med spennende optiske effekter. • Volum: 44 cl • Høy knusebestandighet • Eksepsjonell glans • Kan vaskes i oppvaskmaskin
 • Hvitvinsglass Style 44 cl, 4-pk

  Hvitvinsglass Style 44 cl, 4-pk
  Spiegelaus Style-serie består av elegante, tidløse glass med moderne former. Hvitvinsglass har generelt mindre klokke enn rødvinsglass. I for store klokker rekker vinen å bli varm. Ettersom hvitvin helst skal nytes lett avkjølt, passer den mindre kl
 • Champagneglass LifeStyle 31 cl, 4-pk

  Champagneglass LifeStyle 31 cl, 4-pk
  Med pen og elegant design gir Lifestyle-serien en moderne følelse med spennende optiske effekter. • Volum: 31 cl • Høy knusebestandighet • Eksepsjonell glans • Kan vaskes i oppvaskmaskin
 • Rødvinsglass Style Burgundy 64 cl, 4-pk

  Rødvinsglass Style Burgundy 64 cl, 4-pk
  Spiegelaus Style-serie består av elegante, tidløse glass med moderne former. Burgundy-/bourgogneglass er bredere og har større klokke enn bourdeauxglassene - perfekt til delikat rødvin som pinot noir. • Volum: 64 cl • Høy knusebestandighet • Ekseps
 • Champagneglass Style 24 cl, 4-pk

  Champagneglass Style 24 cl, 4-pk
  Spiegelaus Style-serie består av elegante, tidløse glass med moderne former. • Volum: 24 cl • Høy knusebestandighet • Eksepsjonell glans • Kan vaskes i oppvaskmaskin
 • Champagneglass Style 31 cl, 4-pk

  Champagneglass Style 31 cl, 4-pk
  Spiegelaus Style-serie består av elegante, tidløse glass med moderne former. • Volum: 31 cl • Høy knusebestandighet • Eksepsjonell glans • Kan vaskes i oppvaskmaskin
 • Ølglass Beer Classic Tall Pils 43 cl, 4-pk

  Ølglass Beer Classic Tall Pils 43 cl, 4-pk
  Beer Classics er en serie med glass utviklet for ulike øltypers spesifikke karakter. Glassene i serien har en tynn kant for den optimale følelsen og smaken. Utformingen av glassene er gjort for at ølet skal slippe løs hele sitt spekter av smaker, noe
 • Ølglass Beer Classic Lager 56 cl, 4-pk

  Ølglass Beer Classic Lager 56 cl, 4-pk
  Beer Classics er en serie med glass utviklet for ulike øltypers spesifikke karakter. Glassene i serien har en tynn kant for den optimale følelsen og smaken. Utformingen av glassene er gjort for at ølet skal slippe løs hele sitt spekter av smaker, noe
 • Ølglass Beer Classic Tulip 44 cl, 4-pk

  Ølglass Beer Classic Tulip 44 cl, 4-pk
  Beer Classics er en serie med glass utviklet for ulike øltypers spesifikke karakter. Glassene i serien har en tynn kant for den optimale følelsen og smaken. Utformingen av glassene er gjort for at ølet skal slippe løs hele sitt spekter av smaker, noe
 • Ølglass Beer Classic Tasting Kit, sett med 4 forskjellige glass

  Ølglass Beer Classic Tasting Kit, sett med 4 forskjellige glass
  Beer Classics er en serie med glass utviklet for ulike øltypers spesifikke karakter. Glassene i serien har en tynn kant for den optimale følelsen og smaken. Utformingen av glassene er gjort for at ølet skal slippe løs hele sitt spekter av smaker, noe
 • Rødvinsglass LifeStyle 63 cl, 4-pk

  Rødvinsglass LifeStyle 63 cl, 4-pk
  Med pen og elegant design gir rødvinsglasset i serien LifeStyle en moderne touch med spennende optiske effekter. • Volum: 63 cl • Høy knusebestandighet • Eksepsjonell glans • Kan vaskes i oppvaskmaskin
 • Lounge 2,0 whiskyglass 30,9 cl Spiegelau 4-pak

  Lounge 2,0 whiskyglass 30,9 cl Spiegelau 4-pak
  Lounge 2.0 whiskyglass 30,9 cl Spiegelau 4-pakning er en hyllest til den raffinerte kunsten å nyte den fineste whiskyen. Disse praktfulle glassene er laget av blyfri krystall av absolutt høyeste kvalitet, som garanterer en overlegen opplevelse med hver slurk. Det elegante og tidløse designet er perfekt for å fremheve alle nyansene og karaktertrekkene til din favorittwhisky. Hvert glass er nøye laget for å fremheve de subtile aromaene og smakene som gjør hver whisky unik. Høyde: 9,7 cm Bredde: 8,5 cm Materiale: Blyfri krystall Tåler vask i oppvaskmaskin
Andre varemerker