Andre varemerker

Spiegelau

Spiegelau verdsetter den håndverktradisjonen som har kommet fra Bayern, men forbedret med nyskapende teknologi. Hvis du kjøper glass fra tyske Spiegelau, kan du være sikker på at du får holdbart glass som overlever både hverdag og fest.

Det er historie som sier at tradisjonen begynte allerede på 1500-tallet. Glassprodusenter i Spiegelau gjorde glasspeil til de kongelige i Europa. I 1911 ble fabrikken modernisert og 15 år senere ga eieren Fritz Pretzfelder selskapet sitt nåværende navn - Kristallglasfabrik Spiegelau GmbH. I dag er selskapet en del av Riedel-gruppen sammen med Nachtmann.

Glass og kanner fra Spiegelau

Nedenfor finner du et utvalg av alle glassene som kan kjøpes i dag. Det er en miks av vin-, øl- og andre typer drikkeglass. Du kan klikke spesifikt på kategorien du vil se mer av.

 • Spiegelau Authentis Casual Rødvinsglass 6-pk

  Spiegelau Authentis Casual Rødvinsglass 6-pk
  Authentis Casual passer både til vin og vann. Et trendy glass uten stett men med samme glassklokke som den flere ganger prisbelønte serien  Authentis. Authentis Casual er mer som et allroundglass som ikke gir avkall på smaken.
 • Spiegelau Definition Vinglass Universal 55 cl, 2 stk

  Spiegelau Definition Vinglass Universal 55 cl, 2 stk
  De flotte universale vinglassene fra Spiegelau er perfekte til de fleste vintyper, uansett farge og drue. Vinglassene er en del av Definition serien, har en kapasitet på 55 cl og er veldig allsidige og funksjonelle. Den enkle, lett kurvede formen hj
 • Spiegelau Authentis Rødvinsglass 46 cl 4 stk

  Spiegelau Authentis Rødvinsglass 46 cl 4 stk
  Serien Authentis Casual fra Spiegelau inneholder glass som passer fint til alle anledninger. Dette rødvinsglasset uten stett er like stilig på elegante borddekkinger som det er hyggelig å dekke med i hverdagen.Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 46
 • Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 42 cl 4 stk

  Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 42 cl 4 stk
  Et lekkert hvitvinsglass uten stett fra Spiegelaus serie Authentis Casual. Glasset er like perfekt på et elegant dekket festbord som når du har lyst på et glass vin i hverdagen.Tåler maskinvask.  Rommer: 42 cl.Høyde: 10,9 cm.Diameter: 8,5 cm.
 • Spiegelau Authentis Rødvinsglass 48 cl 4pk

  Spiegelau Authentis Rødvinsglass 48 cl 4pk
  Dette stilfulle rødvinsglasset fra Spiegelau er et mindre rødvinsglas med en volum på 48 cl, som med fordel kan benyttes til alle rødvin, uansett drue. Da Spiegelau Authentis serien ble utviklet, var det i samarbeid med førende sommeliers og v
 • Spiegelau Style Hvitvinsglass 4 stk

  Spiegelau Style Hvitvinsglass 4 stk
  Stilrent hvitvinsglass fra serien Style av Spiegelau. Nyt en god Riesling eller ditt favorittvin i disse populære glassene!Kan vaskes i oppvaskmaskin. Rommer: 44 cl. Høyde: 22,2 cm. Diameter: 8,5 cm. 
 • Spiegelau Salute Hvitvinsglass 47 Cl 4-pk - Vinglass Klar - 4720172

  Spiegelau Salute Hvitvinsglass 47 Cl 4-pk - Vinglass Klar - 4720172
  En 4-pakning med Salute hvitvinsglass fra Spiegelau. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 42 cl 4-pk

  Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 42 cl 4-pk
  Authentis-serien fra Spiegelau er kåret av førende sommeliers og vinkjennere, som det beste og mest alsidige vinglasset. Glasset er klassisk i designet, med en flott trukket stett. Laget i krystallglass. Glasset er laget så det fremhever aroma o
 • Spiegelau Premium Whiskyglass 4-pack

  Spiegelau Premium Whiskyglass 4-pack
  Premium Whiskyglass 4-pack. Glassene er designet for å gi den beste smaks- og lukteopplevelsen av din favorittwhisky.Med 11,2 cm i høyde samt 8,3 cm i diameter.Hvert glass rommer 38 cl.
 • Spiegelau Style Champagne 24 Cl 4-pak - Champagneglass Glass Klar - 4670187

  Spiegelau Style Champagne 24 Cl 4-pak - Champagneglass Glass Klar - 4670187
  4-pakning med Style champagneglass fra Spiegelau. Dette vinglaset er en del av serien Style, som består av førsteklasses og elegante glass som forsikrer at man har riktig glass til ethvert tilfelle. Glassets form er moderne, og akkurat som navnet antyder gir det en følelse av stil på det dekte bordet. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Spritz Glass 65 cl 6-pk

  Spiegelau Spritz Glass 65 cl 6-pk
  Med Spritz glassene fra Spiegelau kan du invitere venner og familie på en kald og deilig Spritz. Pakken kommer med 6 glass og er det perfekte must-have til sommerens grillfester og kvelder på terassen eller i hagen. Aperol Spritz er spesielt en dri
 • Spiegelau LifeStyle coupe champagneglass 4 stk

  Spiegelau LifeStyle coupe champagneglass 4 stk
  Dette vakre coupeglasset fra Spiegelau er spesielt egnet til alt fra champagne til fine cocktails. Det bowle formede glasset brukes ofte til cocktails uten isterninger eller frosne cocktails laget i en blender, som en strawberry daiquiri. Glasset har
 • Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 36 cl 4pack

  Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 36 cl 4pack
  Spiegelau authentis hvitvinsglass 4-p Høyde 20 cmDiameter 8,1 cmRommer 36 cl
 • Spiegelau Authentis Longdrinkglass 6 stk

  Spiegelau Authentis Longdrinkglass 6 stk
  Authentis casual serie fra Spiegelau, med sin karakteristiske silhuett passer disse glassene ved alle anledninger. Tåler vask i oppvaskmaskin. 
 • Spiegelau Special Whiskeyglass 17 cl 2-pk

  Spiegelau Special Whiskeyglass 17 cl 2-pk
  Disse whiskey glassene er laget til den fineste skotske malten. Glasset forbedrer enhver skotsk eller irsk blandet whiskey og fungerer bra til alle typer. Den er formet så den karakteristiske whiskey aromaen produseres når den snurres rundt, fordi
 • Spiegelau Style White Wine 44 Cl 4-pak - Vinglass Glass Klar - 4670182

  Spiegelau Style White Wine 44 Cl 4-pak - Vinglass Glass Klar - 4670182
  egante glass som forsikrer at man har riktig glass til ethvert tilfelle. Glassets form er moderne, og akkurat som navnet antyder gir det en følelse av stil på det dekte bordet. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Style Burgundy 4-pk 64 Cl - Vinglass Glass Klar - 4670180

  Spiegelau Style Burgundy 4-pk 64 Cl - Vinglass Glass Klar - 4670180
  En 4-pakning med Style Bourgogne vinglass fra Spiegelau. Disse vinglassene er en del av serien Style, som består av førsteklasses og elegante glass som forsikrer at man har riktig glass til ethvert tilfelle. Glassets form er moderne, akkurat som navnet antyder gir det en følelse av stil på bordet. Disse glassene passer perfekt for Bourgogneviner. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Definition champagneglass 2 stk

  Spiegelau Definition champagneglass 2 stk
  Med champagneglasset fra Spiegelau vil du garantert nyte champagnen enda mer, ettersom glasset fremhever den boblende drikken og dens aromaer. Dette kurvede glasset lar champagnens komplekse lag utfolde seg, som ikke er mulig med klassiske, slanke ch
 • Spiegelau Willsberger Rødvinglass 51 cl 4 stk

  Spiegelau Willsberger Rødvinglass 51 cl 4 stk
  Et behagelig glass å drikke rødvin av. Med sin elegante form får det frem de beste aromaene i vinen. Se flere fine glass fra Spiegelau sin serie Willsberg hos oss!Tåler maskinvask.Rommer: 51 cl. Høyde: 23,8 cm. Diameter: 8,9 cm.   &nbs
 • Spiegelau Authentis Vinglass Bordeaux 65 cl 4pack

  Spiegelau Authentis Vinglass Bordeaux 65 cl 4pack
  Spiegelau authentis Bordeauxglass 4-p Høyde 23,2 cmDiameter 9,6 cmRommer 65 cl
 • Spiegelau Style Rødvinsglass 4 stk

  Spiegelau Style Rødvinsglass 4 stk
  Elegante og moderne vinglass som alltid passer like fint. Riktige vinglass forhøyer smaken og opplevelsen av en god vin. Er et sett med 4 stk.Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 63 cl.Høyde: 23 cm.Diameter: 9,6 cm.
 • Spiegelau Authentis Casual Tumbler M 42cl 4 Pakk - Tumblerglass Krystall Klar - 4800282

  Spiegelau Authentis Casual Tumbler M 42cl 4 Pakk - Tumblerglass Krystall Klar - 4800282
  Authentis Casual Tumbler M 42cl, 4 pakk fra Spiegelau. Tumblerglass Klar Krystall Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Shotglass 5,5cl 6-pakk - Snapsglass & Avecglass Klar - 9000191

  Spiegelau Shotglass 5,5cl 6-pakk - Snapsglass & Avecglass Klar - 9000191
  Shotglass 5,5cl, 6-Pakk fra Spiegelau. Snapsglass & Avecglass Klar Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Expert Vin Bag Inkl. 6 Vin 26 Cl - Vinglass Glass Sort - 84080

  Spiegelau Expert Vin Bag Inkl. 6 Vin 26 Cl - Vinglass Glass Sort - 84080
  Expert Vinglassveske med 6 vinglass fra Spiegelau. Dette er en vattert transportveske som inneholder seks vinglass. De er laget av tynt glass i høyeste kvalitet og er spesielt produsert for vinprøvinger. Glassene fremhever de gode aromaene og smakene som finnes i vinen. Takket være den smarte transportvesken er glassene enkle å frakte frem og tilbake. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Salute Champagne 21cl 4-pakk - Champagneglass Glass Klar - 4720175

  Spiegelau Salute Champagne 21cl 4-pakk - Champagneglass Glass Klar - 4720175
  4-pakning med Salute champagneglass fra Spiegelau. Disse glass er en del av Spiegelaus nye vinglass serie Salute som har en klassisk, tidløs design. Glassene er laget av slitesterkt glass og tåler oppvaskmaskin. Man har kombinert nytelsen av vin med stil, og disse champagneglassene tilfører garantert eleganse til det dekte bordet. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • & Cocktailglass Krystall Klar - 4035170

  & Cocktailglass Krystall Klar - 4035170
  & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Willsberger Whiskyglass 34 cl 4 stk

  Spiegelau Willsberger Whiskyglass 34 cl 4 stk
  Med en elegant fot og moderne form er dette whiskyglasset et stilig komplement i barskapet. Se flere favoritter fra serien Willsberger fra Spiegelau hos oss! Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 34 cl. Høyde: 13,5 cm. Diameter: 9,8 cm. 
 • Spiegelau Winelovers Hvitvinsglass 38cl 4pack

  Spiegelau Winelovers Hvitvinsglass 38cl 4pack
  Spiegelau Willsberger hvitvinsglass er vinglass av høy kvalitet til en meget god pris.  Høyde 20,9 cmDiameter 8 cmRommer 38 cl 
 • Spiegelau Authentis Vinglass Borgogne 75 cl 4pack

  Spiegelau Authentis Vinglass Borgogne 75 cl 4pack
  Spiegelau authentis Burgundyglass 4-p Høyde 22,6 cmDiameter 10,6 cmRommer 75 cl
 • Spiegelau Perfect Longdrinkglass 35 cl 4 stk

  Spiegelau Perfect Longdrinkglass 35 cl 4 stk
  Flotte longdrinkglass som med sine flotte detaljer passer til alle drinker. Perfekte glass både til hverdags og fest!Tåler vask i oppvaskmaskin. Rommer: 35 cl. Høyde: 15 cm. Diameter: 7,1 cm.   
 • Spiegelau Style Champagneglass 4 stk

  Spiegelau Style Champagneglass 4 stk
  Champagneglass fra kolleksjonen Style fra Spiegelau. De stilfulle glassene er like vakre både til hverdags og fest. Tåler vask i oppvaskmaskin.  Rommer: 24 cl. Høyde: 22,5 cm. Diameter: 6 cm. 
 • Spiegelau Whiskyglass 17cl 4-pack

  Spiegelau Whiskyglass 17cl 4-pack
  Spiegelau whisky prøveglass.Dette Whiskyglasset er fremst laget for Skotsk malt men også for Japansk kvalitetsbourbon. Glasset forhøyer selvfølgelig all Blended Whisky fra Skottland samt Irland og fungerer utmerket for alle typer Avec. Det er fo
 • Spiegelau Craft Stout Ølglass 60 cl 4-pk

  Spiegelau Craft Stout Ølglass 60 cl 4-pk
  I samarbeide med Stout bryggerier har Spiegelau utviklet det ultimate glasset for å kunne nyte en Stout øl fullt ut. Glasset er skapt til å forme og bringe de rike smakene og aromaene fra Stout ølen til munnen og du får derfor en helt unik smaks
 • Spiegelau Gin & Tonic Glass 63 cl 4-pakk

  Spiegelau Gin & Tonic Glass 63 cl 4-pakk
  Med gin & tonic-glassene fra Spiegelau kan du servere dine GT elegant til middagsgjestene. GT er en klassisk cocktail som har kommet på mote igjen de senere år og variantene er mange. Hver gin er spesiell og har derfor forskjellige måter de sk
 • Spiegelau Ølglass 47,5 cl 6-pk

  Spiegelau Ølglass 47,5 cl 6-pk
  Med ølglassene fra Spiegelau får du noen klassiske ølglass i et enkelt design. Du får hele 6 glass og kan by en god gruppe venner på en omgang grill og øl. Glassene har en kapasitet på 0,5 liter og kan både brukes til fest, jul eller hverdag.
 • Spiegelau Winelovers Rødvinsglass 4-pakk 58 Cl - Vinglass Klar - 4090177

  Spiegelau Winelovers Rødvinsglass 4-pakk 58 Cl - Vinglass Klar - 4090177
  Winelovers Rødvinsglass 4-pakk, 58 cl fra Spiegelau. Vinglass Klar Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Willsberger Rødvinsglass 51cl 4-pakk - Vinglass Klar - 1416181

  Spiegelau Willsberger Rødvinsglass 51cl 4-pakk - Vinglass Klar - 1416181
  Spiegelau Willsberger passer perfekt på et festbord takket være sin enkle, men elegante design. Willsberger kolleksjonen tilbyr et stort utvalg av Spiegelauglass for rødvin, hvitvin, whisky, konjakk eller en cocktail og grappa. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 4-pk 42 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400182

  Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 4-pk 42 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400182
  En 4-pakning med Authentis hvitvinsglass fra Spiegelau. Disse glassene er en del av serien Authentis, som er en kombinasjon av spesialisert produksjonsprosess og dyp forståelse for drikkens smak og aroma. Den prisbelønte serien er det åpenbare valget for en vinelsker. Glassene har klassiske rene linjer og en fin tynn kant. Den sjenerøse kuppelen fremhever smak og aroma på en autentisk måte og passer perfekt til hvite viner. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Tumbler 55cl 6-pakning - Tumblerglass Klar - 4800192

  Spiegelau Authentis Tumbler 55cl 6-pakning - Tumblerglass Klar - 4800192
  Gjennom sin design og form garanterer Authentis at vinens aroma og bouquet formidles på best mulig måte. De elegante glassene er et resultat av spesialisert produksjon kombinert med en dyp kunnskap om vin. Authentis Tumbler passer både for sommerens iskalde drikker og til vin. Glassene har høy slitestyrke og kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • & Cognacglass Glass Klar - 4500176

  & Cognacglass Glass Klar - 4500176
  & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Borgogne 4-pk 75 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400180

  Spiegelau Authentis Borgogne 4-pk 75 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400180
  En 4-pakning med Authentis Bourgogne vinglass fra Spiegelau. Disse vinglassene tilhører serien Authentis, som er en kombinasjon av en spesialisert produksjonsprosess og dyp forståelse for vinglede. Den prisbelønte serien er det selvsagte valget for vinelskere. Glasset har klassiske rene linjer og en fin tynn kant. Den generøse klokken fremhever smak og aroma på en autentisk måte som passer ekstra bra til Bourgogneviner. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Perfect Serve Champagne 24 Cl 4-pakk - Champagneglass Glass Klar - 4500174

  Spiegelau Perfect Serve Champagne 24 Cl 4-pakk - Champagneglass Glass Klar - 4500174
  4-pakning med Perfect Serve Coupette-glass fra Spiegelau. Disse glassene tilhører serien Perfect Serve som har blitt utviklet sammen med den internasjonalt roste bareksperten Stephan Hinz. Resultatet ble glass med vakre slipede detaljer, laget av slitesterkt glass. Dette glasset er ideelt for drinker, men kan også brukes som sjampanjeglass. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • & Longdrinkglass Silikon Sort - 4500279

  & Longdrinkglass Silikon Sort - 4500279
  & Longdrinkglass Sort Silikon Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Willsberger Martiniglass 26 cl 4-p

  Spiegelau Willsberger Martiniglass 26 cl 4-p
  Dette elegante martiniglasset er det perfekte glasset å servere sin favorittcocktail i.Tåler oppvaskmaskin.Rommer: 26 cl. Høyde: 21 cm. Diameter: 11,2 cm.    
 • Spiegelau Willsberger Champagneglass 24cl 4-pk

  Spiegelau Willsberger Champagneglass 24cl 4-pk
  Champagneglass fra serien Willsberger Anniversary. Glasset er designet enkelt og tidløst og fremstår som veldig elegant. Faconen er unik og passer sammen med resten av glassene i serien. Champagneglasset er fin til alle typer mousserende vin ogs
 • Spiegelau Winelovers Rødvinsglass 58cl 4pack

  Spiegelau Winelovers Rødvinsglass 58cl 4pack
  Spiegelau Willsberger rødvinsglass er vinglass av høy kvalitet til en meget god pris.  Høyde 22,6 cmDiameter 9,2 cmRommer 58 cl 
 • Spiegelau Premium Whiskyglass 4 stk

  Spiegelau Premium Whiskyglass 4 stk
  Whiskyglass på høy fot. Modern og med enkelt design er glassene en perfekt gave til den som elsker whisky eller kanskje til deg selv?Tåler maskinvask. Rommer: 28 cl. Høyde: 19,2 cm. Diameter: 7,1 cm. 
 • Spiegelau Perfect Small Longdrinkglass 24 cl 4 stk

  Spiegelau Perfect Small Longdrinkglass 24 cl 4 stk
  Server dine gjester en Bloody Mary, Tom Collins eller din favorittdrikke i disse stilrene glass med flotte detaljer fra Spiegelaus kolleksjon perfect serve.  Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 24 cl. Høyde: 10 cm. Diameter: 7,2 cm. 
 • Spiegelau Perfect Cocktailglass 17 cl 4 stk

  Spiegelau Perfect Cocktailglass 17 cl 4 stk
  Stilsikre cocktailglass som passer i alle barskap. Server en herlig drink i det elegante glasset fra Spiegelau, eller hvorfor ikke en delikat dessert? Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 16,5 cl.Høyde: 14 cm.Diameter: 10,3 cm.
 • Spiegelau LifeStyle Rødvinsglass 63 cl 4-pk

  Spiegelau LifeStyle Rødvinsglass 63 cl 4-pk
  Vakre og tidløse rødvinsglass er hva du får med LifeStyle glassene fra Spiegelau. LifeStyle serien er laget av holdbart krystall og tåler oppvaskmaskin. Utover 4 fine rødvinsglass, får du et design som pryder middagsbordet med sitt design i bø
 • Spiegelau Salute Burgundy 81 Cl 4-pk - Vinglass Klar - 4720170

  Spiegelau Salute Burgundy 81 Cl 4-pk - Vinglass Klar - 4720170
  Den nye serien Salute fra Spiegelau består av vinglass som kombinerer tidløs design med stil. Uansett om Salute brukes hjemme eller i en restaurant bidrar de til å gi et elegant preg på bordet. Glassene kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Salute Rødvins 55cl 4-pakk - Vinglass Glass Klar - 4720171

  Spiegelau Salute Rødvins 55cl 4-pakk - Vinglass Glass Klar - 4720171
  4-pakning med Salute rødvinsglass fra Spiegelau. Disse glass er en del av Spiegelaus nye vinglass serie Salute som har en klassisk, tidløs design. Glassene er laget av slitesterkt glass og tåler oppvaskmaskin. Man har kombinert nytelsen av vin med stil, og disse rødvinsglassene tilfører garantert eleganse til det dekte bordet. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Willsberger Bordeaux 64cl 4-pakk - Vinglass Klar - 1416177

  Spiegelau Willsberger Bordeaux 64cl 4-pakk - Vinglass Klar - 1416177
  Willsberger Bordeaux 64cl 4-Pakk fra Spiegelau. Vinglass Klar Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Champagneglass 4-pk 27 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 4400185

  Spiegelau Authentis Champagneglass 4-pk 27 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 4400185
  En 4-pakning med Authentis Champagneglass fra Spiegelau. Disse glassene er en del av serien Authentis, som er en kombinasjon av en spesialisert produksjonsprosess og en dyp forståelse for drikkens smak og aroma. Glassene har klassiske rene linjer og en fin tynn kant. Kuppelen fremhever smak og aroma på en autentisk måte, og passer perfekt til champagne eller andre boblende drikker. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Winelovers Hvitvinsglass 4-pk 38 Cl - Vinglass Klar - 4090182

  Spiegelau Winelovers Hvitvinsglass 4-pk 38 Cl - Vinglass Klar - 4090182
  En 4-pakning med Winelovers hvitvinsglass fra Spiegelau. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Lifestyle Champagne Glass 31 Cl 4 Pcs - Champagneglass Krystall Klar - 4450177

  Spiegelau Lifestyle Champagne Glass 31 Cl 4 Pcs - Champagneglass Krystall Klar - 4450177
  Lifestyle Champagne Glass 31 cl, 4 Pcs fra Spiegelau. Champagneglass Klar Krystall Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Bordeaux 4-pk 65 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400177

  Spiegelau Authentis Bordeaux 4-pk 65 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400177
  En 4-pakning med Authentis Bordeaux Vinglass fra Spiegelau. Disse vinglassene tilhører serien Authentis, som er en kombinasjon av spesialisert produksjonsprosess og en dyp forståelse for vinens smak og aroma. Den prisbelønte serien er det selvsagte valget for vinelskere. Glassene har klassiske rene linjer og en fin tynn kant. Den generøse kuppelen fremhever smak og aroma på en autentisk måte og passer aller best til Bordeaux viner. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Craft Beer Ipa 54 Cl Øl 4-pk - Ølglass Glass Klar - 4991382

  Spiegelau Craft Beer Ipa 54 Cl Øl 4-pk - Ølglass Glass Klar - 4991382
  4-pakning med IPA ølglass fra Spiegelau. Disse ølglassene tilhører serien Craft Beer, som består av glass som er utviklet for forskjellige ølsorters konkrete karakter. De unike og funksjonelle glassene er laget av tynnblåst glass, og fremhever det beste av ølens smaker og dufter. Dette glasset passer perfekt for IPA. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Lifestyle Champagneglass 4-pk - Champagneglass Krystall Klar - 4450178

  Spiegelau Lifestyle Champagneglass 4-pk - Champagneglass Krystall Klar - 4450178
  Champagneglasset fra Spiegelau er laget av krystallglass av høy kvalitet med en profilert tekstur for et sofistikert og elegant touch. Det har en avrundet kopp perfekt for servering av champagne og vin. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. 4-pakning. Om champagneglasset fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Lifestyle.- Laget av krystallglass.- Vakker, profilert tekstur.- Kapasitet: 31 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Definition Vinglass Bordeaux 75 cl, 2 stk

  Spiegelau Definition Vinglass Bordeaux 75 cl, 2 stk
  Det perfekte vinglasset fra Spiegelau til en fyldigere, kompleks vin med et høyt innehold med garvesyre. Vinglasset er derfor helt perfekt til viner som Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Malbec osv. Den generøse størrelsen fremhever drue
 • Spiegelau Style coupe champagneglass 4 stk

  Spiegelau Style coupe champagneglass 4 stk
  Det stilrene coupeglasset fra Spiegelau er designet spesielt til champagne, cocktails uten isbiter og frosne daiquiris. Server ditt valg av drikke i de vakre glassene og du vil garantert imponere de rundt deg, ettersom glasset vil få uansett drink t
 • Spiegelau Digestive 13,5 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4510173

  Spiegelau Digestive 13,5 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4510173
  & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Premium Whisky Snifter 28 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 4460177

  Spiegelau Premium Whisky Snifter 28 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 4460177
  & Cognacglass Klar Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Definition Digestive dessertvinglass 2-pack, 13 cl

  Spiegelau Definition Digestive dessertvinglass 2-pack, 13 cl
  Papirtynne og lette glass fra Spiegelau av høyeste kvalitet. Spiegelaus Definition serie er selve symbolet på funksjonalitet og estetikk, som her kombineres med en uovertruffen letthet. Når du dekker bordet, blir glassene øyeblikkelig et elegant
 • Spiegelau Elegance Tumbler Set, 4 Pk

  Spiegelau Elegance Tumbler Set, 4 Pk
  Elegance serien fra kvalitetsmerket Spiegelau er lekker med sine elegante og diamantformede mønster som glinser vakkert når glassene er fylt med drikke. Glassene kommer i pakke på 4 glass.
 • Spiegelau Definition Avecglass 13 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 1350166

  Spiegelau Definition Avecglass 13 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 1350166
  & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Authentis rødvinsglass i 4-pakning

  Authentis rødvinsglass i 4-pakning
  Authentis rødvinsglass i 4-pakning. Høykvalitets rødvinglass fra Spiegelau i Tyskland. Et vakkert vinglass som hviler på en velproporsjonert fot. Stilig glass og stabil, men grasiøs fot. Med 21.8 cm i høyden og 8.9 cm i diameter, rommer hvert glass 48 cl. Denne pakken inneholder 4 stk vinglass.
 • Authentis Karaffel 1,0L

  Authentis Karaffel 1,0L
 • Spiegelau Willsberger Hvitvinglass 37cl 4pack

  Spiegelau Willsberger Hvitvinglass 37cl 4pack
  Spiegelau Willsberger Hvitvinsglass  Høyde 23,8 cmDiameter 7,9 cmRommer 37 cl 
 • Spiegelau Winelovers Champagneglas 19cl 4pack

  Spiegelau Winelovers Champagneglas 19cl 4pack
  Spiegelau Willsberger Champagneglass er vinglass av høy kvalitet til en meget god pris.  Høyde 21,9 cmDiameter 5,3 cmRommer 19 cl 
 • Spiegelau Authentis Champagneglass 27 cl 4pk

  Spiegelau Authentis Champagneglass 27 cl 4pk
  Elegante champagneglass laget i krystallglass av en virkelig høy kvalitet fra Spiegelau. Authetis Champagneglas 27 cl, er et stort champagneglass, men som fortsatt, takket være det klassiske designet fremstår som utrolig flott. Spiegelau Authetis
 • Spiegelau Authentis Champagneglass 19 cl 4pack

  Spiegelau Authentis Champagneglass 19 cl 4pack
  Spiegelau authentis champagneglass 4-p Høyde 22,5 cmDiameter 5,6 cmRommer 19 cl
 • Spiegelau Special Glasses Prosecco 4 stk

  Spiegelau Special Glasses Prosecco 4 stk
  Stilige glass å servere din favorittchampagne i. Legg litt granateple eller noen friske mynteblad i glasset for å piffe opp drinken!Tåler oppvaskmaskin. Rommer: 27 cl. Høyde: 22 cm. Diameter: 7 cm.   
 • Spiegelau Champagneskål 4-pk

  Spiegelau Champagneskål 4-pk
  Et lekkert glass med mange bruksområder. Du kan bruke det som Champagneskål, drinkglass eller til å servere fantastiske desserter i. La fantasien løpe løpsk!Rommer: 25 clHøyde: 16,8 cmDiameter: 11,1 cm
 • Spiegelau Craft Beer Craft Pils Ølglass 4-pk

  Spiegelau Craft Beer Craft Pils Ølglass 4-pk
  Spiegelau Craft Beer Glass er godkjent av en ekspertprøvegruppe bestående av mesterbryggere og andre i bransjen. Med fokus på ølglede testet medlemmene i prøvesmakeverkstedet flere glassformer for å finne det beste glasset til Indien Pale Ale,
 • Spiegelau Authentis Casual Drikkeglass 63 cl 4-pk

  Spiegelau Authentis Casual Drikkeglass 63 cl 4-pk
  Disse glassene fra Spiegelau er en del av Authentis Casual serien og byr på universelle glass i stilfullt og enkelt krystall. De har en kapasitet på 63 cl og du får 4 stk. Serien er skapt i samarbeide med kjente vinkjennere og sommerlier og med fo
 • Spiegelau Authentic Casual Drikkeglass 62,5 cl 4-pk

  Spiegelau Authentic Casual Drikkeglass 62,5 cl 4-pk
  Som navnet sier er glassene fra Spiegelau Authentis Casual serien er allround glass i et stilfullt og enkelt design. Glassene er laget i krystall og tåler å bli vasket i oppvaskmaskin. Grunnet sitt vakre, avslappende design kan glassene passe inn i
 • Spiegelau Craft American Wheat Ølglass 75 cl 4-pk

  Spiegelau Craft American Wheat Ølglass 75 cl 4-pk
  Disse ølglassene fra Spiegelau er et must-have til øl elskeren og spesielt de som liker å nyte en god Weissbeer eller hveteøl. Glasset har en kapasitet på 0,75 liter og du får en fin starter-pakke med 4 glass. Craft American Wheat glassene er s
 • Spiegelau Craft Barrel Aged Ølglass 48 cl 4-pk

  Spiegelau Craft Barrel Aged Ølglass 48 cl 4-pk
  Dette ølglasset fra Spiegelau er beregnet til barrel-aged øl, altså tønne- eller fatlagret øl, da det bringer dets aroma og dufter i spill på den beste måten. Glasset er spesielt laget til denne typen øl og er en del av Spiegelaus Craft serie
 • Spiegelau LifeStyle Champagneglass 31 cl 4-pk

  Spiegelau LifeStyle Champagneglass 31 cl 4-pk
  Glassene fra Spiegelau LifeStyle serien er glass laget med en bølgete struktur i krystall. Disse glassene passer inn over alt. De har en myk diamant form og dette ses tydelig i designets linjer. Med sin optiske eleganse vil disse champagne glassene
 • Spiegelau LifeStyle Hvitvinsglass 44 cl 4-pk

  Spiegelau LifeStyle Hvitvinsglass 44 cl 4-pk
  Spiegelau LifeStyle serien byr på bølgete linjer og estetiske former i deres serie i krystall. Med sine 44 cl byr dette hvitvinsglasset opp til eleganse og vakre detaljer til bordet. Du kan også finne karaffel, vannglass, rødvinsglass, champagneg
 • Spiegelau Special Party Champagneglass 16 cl 6-pk

  Spiegelau Special Party Champagneglass 16 cl 6-pk
  Med et tidløst design er Spiegelau Special Champagneglass et utmerket valg når det er på tide å feire. Server sprudlende alkoholfrie alternativer i tillegg til musserende viner og champagne. Takket være designet, passer de inn i de fleste kjøkk
 • Dessert/Champagne skål 25 cl 4 pk

  Dessert/Champagne skål 25 cl 4 pk
 • Spiegelau Perfect Serve Espressoglass 4-pakk - Espressokopper Klar - 4500191

  Spiegelau Perfect Serve Espressoglass 4-pakk - Espressokopper Klar - 4500191
  & Krus hos Royal Design.
 • Spiegelau Perfect Serve Set Ice Cube Tray + 2 Tumblers - Tumblerglass Silikon Sort - 4500276

  Spiegelau Perfect Serve Set Ice Cube Tray + 2 Tumblers - Tumblerglass Silikon Sort - 4500276
  Perfect Serve Set, Ice Cube Tray + 2 Tumblers fra Spiegelau. Tumblerglass Sort Silikon Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Casual Tumbler Xl 63cl 4 Pakk - Tumblerglass Krystall Klar - 4800277

  Spiegelau Authentis Casual Tumbler Xl 63cl 4 Pakk - Tumblerglass Krystall Klar - 4800277
  Authentis Casual Tumbler XL 63cl, 4 pakk fra Spiegelau. Tumblerglass Klar Krystall Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 4-pk 36 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400183

  Spiegelau Authentis Hvitvinsglass 4-pk 36 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4400183
  En 4-pakning med Authentis hvitvinsglass fra Spiegelau. Disse glassene er en del av serien Authentis, som er en kombinasjon av spesialisert produksjonsprosess og dyp forståelse for drikkens smak og aroma. Den prisbelønte serien er det åpenbare valget for en vinelsker. Glassene har klassiske rene linjer og en fin tynn kant. Den sjenerøse kuppelen fremhever smak og aroma på en autentisk måte og passer perfekt til hvite viner. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Beer Classic Tulip Øl 4-pk 44 Cl - Ølglass Glass Klar - 4991974

  Spiegelau Beer Classic Tulip Øl 4-pk 44 Cl - Ølglass Glass Klar - 4991974
  4-pakning med Ølglass fra Spiegelau. Disse ølglassene tilhører serien Beer Classics, som består av glass som er utviklet for de ulike ølsorters spesifikke karakter. De er laget i tynnblåst glass, som gir en optimal smaks- og duftopplevelse. Dette glasset passer til de aller fleste ølsorter, ettersom den brede åpningen på glasset fremhever ølets fulle spekter med smaker. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Festival Øl 40cl 12-pakk - Ølglass Glass Klar - 4028024p

  Spiegelau Festival Øl 40cl 12-pakk - Ølglass Glass Klar - 4028024p
  12-pakning med Festival ølglass fra Spiegelau. Glassene tilhører serien Festival, som er en ekstra holdbar serie med slitesterke glass som tåler oppvaskmaskin. Den har derfor blitt svært populær ved catering. Glasset har en herlig kombinasjon av oval og klassisk gourgogne-form, som gir ølet plass til å utvikles. Passer for alle typer øl. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Lifestyle Red Wine Glass 63 Cl 4 Pcs - Vinglass Krystall Klar - 4450171

  Spiegelau Lifestyle Red Wine Glass 63 Cl 4 Pcs - Vinglass Krystall Klar - 4450171
  Lifestyle Red Wine Glass 63 cl, 4 Pcs fra Spiegelau. Vinglass Klar Krystall Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Lifestyle Sparkling Cocktail Glass 4 Pcs 31 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 4450277

  Spiegelau Lifestyle Sparkling Cocktail Glass 4 Pcs 31 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 4450277
  Lifestyle Sparkling Cocktail Glass 4 Pcs, 31 cl fra Spiegelau. Champagneglass Klar Krystall Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Casual Rødvinsglass 6-pakk 46 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4800191

  Spiegelau Authentis Casual Rødvinsglass 6-pakk 46 Cl - Vinglass Krystall Klar - 4800191
  6-pakning med Authentis Casual rødvinsglass fra Spiegelau. Disse vinglassene tilhører serien Authentis Casual som har et design som skiller seg ut, den mangler nemlig stett. Vinglasset har i stedet en karakteristisk silhuett med rene linjer og er også verdsatt av vinelskere verden over. Passer perfekt til røde viner.   Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Beer Classics Lager 56cl 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 4991971

  Spiegelau Beer Classics Lager 56cl 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 4991971
  4-pakning med lager ølglass fra Spiegelau. Disse ølglassene tilhører serien Beer Classics, som er laget av glass designet for ulike ølsorters spesifikke karakter. De er laget av tynnblåst glass som gir en optimal smak- og duftopplevelse. Dette ølglassene er tilpasset for lager, og formen på glasset fremhever ølens fulle spektrum med smaker. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • & Longdrinkglass Klar - 4500179

  & Longdrinkglass Klar - 4500179
  & Longdrinkglass Klar Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Lifestyle White Wine Glass 44 Cl 4 Pcs - Vinglass Krystall Klar - 4450172

  Spiegelau Lifestyle White Wine Glass 44 Cl 4 Pcs - Vinglass Krystall Klar - 4450172
  Lifestyle White Wine Glass 44 cl, 4 Pcs fra Spiegelau. Vinglass Klar Krystall Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Craft Beer Craft Pils Ølglass 4-pakk - Ølglass Klar - 4991385

  Spiegelau Craft Beer Craft Pils Ølglass 4-pakk - Ølglass Klar - 4991385
  Craft Beer Craft Pils Ølglass 4-Pakk fra Spiegelau. Ølglass Klar Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Bonus Pack 12-deler - Vinglass Klar - 4400192

  Spiegelau Authentis Bonus Pack 12-deler - Vinglass Klar - 4400192
  Bordeaux : H 232 vol 650 ml D 96 Hvitvin; H 210 mm vol 420 ml D 85 mm Champagne : H 220 ml vol 270 ml D 70 mm Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Champagneglass 4-pk 19 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 4400187

  Spiegelau Authentis Champagneglass 4-pk 19 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 4400187
  En 4-pakning med Authentis Champagneglass fra Spiegelau. Disse glassene er en del av serien Authentis, som er en kombinasjon av en spesialisert produksjonsprosess og en dyp forståelse for drikkens smak og aroma. Glassene har klassiske rene linjer og en fin tynn kant. Kuppelen fremhever smak og aroma på en autentisk måte, og passer perfekt til champagne eller andre boblende drikker. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Willsberger Anniversary Champagne 24 Cl 4-pk - Champagneglass Glass Klar - 1416175

  Spiegelau Willsberger Anniversary Champagne 24 Cl 4-pk - Champagneglass Glass Klar - 1416175
  En 4-pakning med Willsberger Anniversary champagneglass fra Spiegelau. Disse champagneglassene tilhører serien Willsberger Anniversary, som er det selvsagte valget for alle champagneelskere. Glassene har blitt produsert mer enn 30 år og har oppnådd suksess internasjonalt. Formen på glassene passer ekstra godt til friske og tørre champagner, men også til cava og prosecco. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Willsberger Hvitvinsglass 37 Cl 4-pakk - Vinglass Klar - 1416182

  Spiegelau Willsberger Hvitvinsglass 37 Cl 4-pakk - Vinglass Klar - 1416182
  Willsberger Hvitvinsglass 37 cl 4-pakk fra Spiegelau. Vinglass Klar Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Taverna Øl 59 Cl 2-pk - Ølglass Glass Klar - 9160180

  Spiegelau Taverna Øl 59 Cl 2-pk - Ølglass Glass Klar - 9160180
  En 2-pakning med Taverna ølglass fra Spiegelau. Dette er klassiske ølglass på fot som passer til alle typer øl. De er laget i tynnblåst glass, noe som gjør at glassene både er gode å holde i og fine å drikke av. Det tidløse designet gjør at de passer like bra til både hverdags og fest. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Style Red Wine 63 Cl 4-pak - Vinglass Glass Klar - 4670181

  Spiegelau Style Red Wine 63 Cl 4-pak - Vinglass Glass Klar - 4670181
  4-pakning med Style rødvinsglass fra Spiegelau. Dette vinglaset er en del av serien Style, som består av førsteklasses og elegante glass som forsikrer at man har riktig glass til ethvert tilfelle. Glassets form er moderne, og akkurat som navnet antyder gir det en følelse av stil på det dekte bordet. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Style Tumbler 34 Cl 4 Pcs - Tumblerglass Krystall Klar - 4670184

  Spiegelau Style Tumbler 34 Cl 4 Pcs - Tumblerglass Krystall Klar - 4670184
  Style Tumbler 34 cl, 4 Pcs fra Spiegelau. Tumblerglass Klar Krystall Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Vino Grande Rødvin 42 Cl 4-pakk - Vinglass Klar - 4510271

  Spiegelau Vino Grande Rødvin 42 Cl 4-pakk - Vinglass Klar - 4510271
  Vino Grande Rødvin 42 cl, 4-pakk fra Spiegelau. Vinglass Klar Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Party Champagne 16 Cl 6-pk - Champagneglass Glass Klar - 4340189

  Spiegelau Party Champagne 16 Cl 6-pk - Champagneglass Glass Klar - 4340189
  Party Champagneglass 16 cl, 6-pk fra Spiegelau. Champagneglass Klar Glass Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Beer Classics Ipa 54 Cl 6-pakk - Ølglass Glass Klar - 4991782

  Spiegelau Beer Classics Ipa 54 Cl 6-pakk - Ølglass Glass Klar - 4991782
  6-pakning med IPA ølglass fra Spiegelau. Disse ølglassene tilhører serien Beer Classics, som er laget av glass designet for ulike ølsorters spesifikke karakter. De er laget av tynnblåst glass som gir en optimal smak- og duftopplevelse. Dette glasset er tilpasset for IPA, og er utviklet av to av Amerikas ledende IPA-bryggerier. Formen på glasset bringer ut ølets fulle spekter av smak. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Beer Classic Tasting Kit 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 4991695

  Spiegelau Beer Classic Tasting Kit 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 4991695
  IPA : H 186 mm, vol 540 ml , D82 mm Tulip : H 155mm, vol 440 ml , D90 mm Lager : H 180 mm vol 560 ml D 82 mm Wheat Beer Glass : H 238 mm vol 700 ml D 81 mm Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • & Vannkanner Klar - 4800188

  & Vannkanner Klar - 4800188
  & Vannkanner Klar Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Casual Tumbler Rund 63cl 4 Pakk - Tumblerglass Klar - 4800280

  Spiegelau Authentis Casual Tumbler Rund 63cl 4 Pakk - Tumblerglass Klar - 4800280
  Authentis Casual Tumbler Rund 63cl, 4 pakk fra Spiegelau. Tumblerglass Klar Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Willsberger Burgunder 73cl 4-pakk - Vinglass Klar - 1416180

  Spiegelau Willsberger Burgunder 73cl 4-pakk - Vinglass Klar - 1416180
  Willsberger Burgunder 73cl, 4-Pakk fra Spiegelau. Vinglass Klar Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • LifeStyle Karaffel 1 L

  LifeStyle Karaffel 1 L
 • LifeStyle Champagne 31 cl 4-pakning

  LifeStyle Champagne 31 cl 4-pakning
 • Milano Glasskål På Fot 2-pk.

  Milano Glasskål På Fot 2-pk.
 • Spiegelau Definition Champagneglass 25 Cl 2-pk - Champagneglass Krystall Klar - 1350169

  Spiegelau Definition Champagneglass 25 Cl 2-pk - Champagneglass Krystall Klar - 1350169
  Champagneglasset fra Spiegelau er laget av høykvalitets krystallglass med en eksepsjonell klarhet og ekstra slitestyrke. Det har en bra designet kopp med en ryddig vekt for den ultimate drikkeopplevelsen. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. 2-pakke. Om champagneglasset fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Definition.- Laget av krystallglass.- Eksepsjonell klarhet.- Laget i Tyskland Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Signature Lines Drikkeglass 43 Cl 2-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 4035166

  Spiegelau Signature Lines Drikkeglass 43 Cl 2-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 4035166
  Drikkeglasset fra Spiegelau er laget av tynt, høykvalitets krystallglass med en elegant look og et iøynefallende mønster. Det har et luksuriøst design perfekt til finere anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om drikkeglasset fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Signature.- Finnes også som et cocktailglass.- Laget av krystallglass.- Tynt design.- Antall i pakken: 2 Vedlikeholdsinstruksjoner for drikkeglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Style Champagneglass 29 Cl 4-pk - Champagneglass Krystall Klar - 4670188

  Spiegelau Style Champagneglass 29 Cl 4-pk - Champagneglass Krystall Klar - 4670188
  Champagneglasset fra Spiegelau har et stilrent design med en liten kopp perfekt for servering av champagne og vin. Det er laget av luksuriøst krystallglass med en høy klarhet til finere anledninger. Om champagneglasset fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Style.- Kan også brukes som et cocktailglass.- Laget av krystallglass.- Selges i en 4-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Whiskysnifter 2-pakk 17 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4280263

  Spiegelau Whiskysnifter 2-pakk 17 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4280263
  & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Gin & Tonic 63 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 4390179

  Spiegelau Gin & Tonic 63 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 4390179
  En 4-pakning med gin & tonic-glass fra Spiegelau. Dette er glass som er spesielt designet for å løfte smakene og duften av en gin & tonic. Designen er stilig, den brede klokken gjør at glassene passer utmerket også til andre drinker, som Aperol Spritz og Mojito. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Lifestyle Carafe 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Krystall Klar - 4450157

  Spiegelau Lifestyle Carafe 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Krystall Klar - 4450157
  Lifestyle Carafe, 1 L fra Spiegelau. Vannkarafler & Vannkanner Klar Krystall Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Spiegelau Casual Gin & Tonic Glass 4 Pcs 63 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4810180

  Spiegelau Casual Gin & Tonic Glass 4 Pcs 63 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4810180
  Casual Gin & Tonic Glass 4 Pcs, 63 cl fra Spiegelau. Martiniglass & Cocktailglass Klar Krystall Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Dessertskål/champagne 25 Cl 4-pakk - Vinglass Glass Klar - 4710050

  Spiegelau Dessertskål/champagne 25 Cl 4-pakk - Vinglass Glass Klar - 4710050
  4-pakning med Dessert-/Champagneskål fra Spiegelau. Glassene er allsidige, og passer godt som for eksempel champagneskål, drinkeglass og til servering av desserter. Her møtes funksjon med estetikk, og resultatet er et vakkert glass som gjør smaks- og duftopplevelsen fullstendig. Selges i 4-pakning. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Elegance Longdrink Set, 4 Pk

  Spiegelau Elegance Longdrink Set, 4 Pk
  Elegance serien fra kvalitetsmerket Spiegelau er lekker med sine elegante og diamantformede mønster som glinser vakkert når glassene er fylt med drikke. Glassene kommer i pakke på 4 glass.
 • Preimium Whisky Tumbler 34 cl 4-p

  Preimium Whisky Tumbler 34 cl 4-p
 • Preimium Whisky Tumbler 34 cl 4-p

  Preimium Whisky Tumbler 34 cl 4-p
 • Spiegelau Spumante Champagneglass 50 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 1350127

  Spiegelau Spumante Champagneglass 50 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 1350127
  et er laget av krystallglass med harmoniske kurver med velbalanserte sammensetninger. Egnet til både hverdag og finere anledninger. Om champagneglasset fra Spiegelau- Velbalanserte proporsjoner.- Elegant form.- Laget av krystallglass.- Kapasitet: 50 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Arabesque Champagneglass 2-pk 30 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 4192269

  Spiegelau Arabesque Champagneglass 2-pk 30 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 4192269
  Champagneglasset fra Spiegelau har klassiske linjer med en elegant blomstermotiv med en smal kopp perfekt for servering av champagne og vin. Det er laget av krystallglass med høy kvalitet til finere anledninger. Om champagneglasset fra Spiegelau- Laget av krystallglass.- Klassiske linjer.- Elegant blomstermønster.- Fra kolleksjonen Arabesque.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 30 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Arabesque Tumblerglass 2-pk 46 Cl - Tumblerglass Krystall Klar - 4192264

  Spiegelau Arabesque Tumblerglass 2-pk 46 Cl - Tumblerglass Krystall Klar - 4192264
  Tumblerglasset fra Spiegelau har klassiske linjer med en elegant blomstermotiv. Det er laget av krystallglass med høy kvalitet til finere anledninger. Om tumblerglasset fra Spiegelau- Laget av krystallglass.- Klassiske linjer.- Elegant blomstermønster.- Fra kolleksjonen Arabesque.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 46 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Style Karaffel 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Krystall Klar - 4670157

  Spiegelau Style Karaffel 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Krystall Klar - 4670157
  & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Style tumblerglass 34-pakning 4 cl klar

  Style tumblerglass 34-pakning 4 cl klar
 • Style champagneglass 31 cl 4-pakning klar

  Style champagneglass 31 cl 4-pakning klar
 • Single Barrel Bourbon whiskyglas 38 cl 2-p

  Single Barrel Bourbon whiskyglas 38 cl 2-p
 • Special Premium whiskysmakingsglass 2-pakning 28 cl glass

  Special Premium whiskysmakingsglass 2-pakning 28 cl glass
 • Style tumblerglass 34-pakning 4 cl klar

  Style tumblerglass 34-pakning 4 cl klar
 • Style champagneglass 31 cl 4-pakning klar

  Style champagneglass 31 cl 4-pakning klar
 • Craft Beer IPA-glass 4-pakning

  Craft Beer IPA-glass 4-pakning
  Craft Beer IPA-glass 54 cl, 4-pakning. Spiegelau har produsert det optimale ølglasset til India Pale Ale (IPA) sammen med de to dyktige amerikanske IPA-bryggeriene Sierra Nevada og Dogfish Head. IPA-glasset rommer 54 cl Høyde: 186 mm Diameter: 82 mm Glasset tåler maskinoppvask Når du bestiller en 4-pakning, leveres glasset i den stilige originalpakken for 4 stk. glass.
 • Authentis Casual rødvinsglass 6-pakning

  Authentis Casual rødvinsglass 6-pakning
  Authentis Casual rødvinsglass i 6-pakning Høykvalitets rødvinglass fra Spiegelau i Tyskland. Et vakkert vinglass uten fot. Formen på glasset er utformet for å bevare aromaene samt å eksponere en stor mengde av vinen for oksygen, noe som ytterligere frigjør lukter og smaker. Med 11,2 cm i høyden og 8,9 cm i Ø rommer glasset 46 cl. Denne pakken inneholder 6 stykk glass.
 • Authentis Vitvinsglas 2-pack

  Authentis Vitvinsglas 2-pack
  Authentis Vitvinsglas i 2-pack. Högkvalitativa vitvinsglas från Spiegelau i Tyskland. Ett vackert vinglas vilandes på en välproportionerad fot. Stilren, lite smalare kupa prydd med en vacker fot. Med 21 cm i höjd samt 8.5 cm i Ø rymmer varje glas 42 cl. Förpackningen innehåller 2 st vinglas.
 • Craft Beer IPA-glass 6-pakning

  Craft Beer IPA-glass 6-pakning
  Craft Beer IPA glass 54 cl, 6-pakning, der Spiegelau har produsert det optimale ølglasset til India Pale Ale (IPA) sammen med de to dyktige amerikanske IPA-bryggeriene Sierra Nevada og Dogfish Head. IPA-glasset rommer 54 cl Høyde: 186 mm Diameter: 82 mm Glasset tåler maskinoppvask.
 • Craft Beer Stoutglas 2-pakning

  Craft Beer Stoutglas 2-pakning
  Craft Beer Stoutglas 2-pakning er oppfølgeren til Spiegelaus populære IPA-glass. Spiegelau har produsert det optimale stoutglasset sammen med to av de dyktige amerikanske stoutbryggeriene Left Hand Brewing Company (Colorado) og Rogue Ales (Oregon). Stoutglasset rommer ca 60 cl Høyde: 180 mm Diameter: 86 mm Når du bestiller en 2-pakning, leveres glasset i en stilig originalpakke med 2 glass.
 • Authentis hvitvinsglass i 4-pakning

  Authentis hvitvinsglass i 4-pakning
  Authentis hvitvinsglass i 4-pakning. Høykvalitets hvitvinsglass fra Spiegelau i Tyskland. Et vakkert vinglass som hviler på en velproporsjonert fot. Stilig, litt smalere glass utsmykket med en vakker fot. Med 21 cm i høyden og 8,5 cm i diameter rommer hvert glass 42 cl. Pakken inneholder 4 stk. vinglass.
 • Craft Beer American Wheat ølglass i 4-pakning

  Craft Beer American Wheat ølglass i 4-pakning
  Craft Beer American Wheat ølglass i 4-pakning som er produsert i samarbeid med det prisbelønte bryggeriet Bell's Brewery der glassprodusenten Spiegelau utviklet et optimalt glass for amerikansk og belgisk hveteøl. Ølglasset er optimalisert for 50 cl, men har et større maksimumsvolum og rommer opptil 75 cl. Den buede kroppen frigjør aromaen fra hveteølet og den hule foten øker opplevelsen visuelt. American Wheat-glasset rommer 75 cl Høyde: 170 mm Diameter: 95 mm Dette produktet inneholder 4 stk glass. Tåler maskinoppvask.
 • Craft Beer Kit med 3 glass

  Craft Beer Kit med 3 glass
  Craft Beer Kit med 3 glass. Den revolusjonerende serien med ølglass fra Spiegelau. Her får du IPA, Stout og American Wheat i en stilig originalpakke. IPA-glass: Volum 54 cl Høyde: 186 mm Diameter: 82 mm Stout-glass: Volum: ca 60 cl Høyde: 180 mm Diameter: 86 mm American Wheat: Volum: 75 cl Høyde: 170 mm Diameter: 95 mm Dette produktet inneholder 3 stykk forskjellige glass. Alle tåler maskinoppvask.
 • Authentis Tasting vinsmakerglass i 4-pakning

  Authentis Tasting vinsmakerglass i 4-pakning
  Authentis Tasting vinsmakerglass i 4-pakning. Et litt mindre rødvinsglass i høy kvalitet utviklet for vinsmaking laget av Spiegelau i Tyskland. Stilig og praktisk smaksprøveglass i elegant design. Med 18.6 cm i høyden og 7.7 cm i diameter, rommer hvert glass 32 cl. Denne pakken inneholder 4 stk vinglass. Disse glassene leveres fra fabrikken i stor forpakning, vi pakker disse stykkevis når vi leverer.
 • Authentis champagneglass i 4-pakning

  Authentis champagneglass i 4-pakning
  Authentis champagneglass 27 cl i 4-pakning er produsert i krystall av høyeste kvalitet av krystallprodusenten Spiegelau. En vakker slank stett bærer en kropp som er både romslig og diskret. Høyde: 22 cm Ø 7 cm Vol: 27 cl Authentis karakteriseres blant annet av: - Sertifisert sikker bruk i oppvaskmaskin - Eksepsjonelle glass med utrolig knusesikkerhet og fantastisk glans - Glass til både førsteklasses restauranter og for moderne hjem
 • Authentis Burgundyglass 4-pakning

  Authentis Burgundyglass 4-pakning
  Authentis Burgundyglas i 4-pakning. Burgundyglass i høy kvalitet fra Spiegelau i Tyskland. En vakker glasskropp designet for å bevare aromaene samt å utsette en stor mengde vin for oksygen, noe som ytterligere frigjør lukter og smaker. Med 22.6 cm i høyden og 10.6 cm i diameter, rommer hvert glass 75 cl. Dette produktet inneholder fire glass.
 • Authentis Bordeauxglas i 4-pakning

  Authentis Bordeauxglas i 4-pakning
  Authentis Bordeauxglas i 4-pakning. Høykvalitets Bordeauxglas fra Spiegelau i Tyskland. En vakker glasskropp designet for å bevare aromaene samt å utsette en stor mengde vin for oksygen, noe som ytterligere frigjør lukter og smaker. Med 23,2 cm i høyden og 9,6 cm i Ø rommer glasset 65 cl. Dette produktet inneholder fire glass.
 • Spiegelau champagneskål 4-pakning

  Spiegelau champagneskål 4-pakning
  Spiegelau champagneskål i 4-pakning. Et vakkert designet glass fra Spiegelau med flere bruksområder. Glasset er utformet som en champagnebalkong, men med litt større glasskropp. Det kan med fordel brukes ved elegant servering av desserter eller forretter. En vakker fot bærer opp den slanke og høye stetten. Bredden på foten bidrar til å bevare stabiliteten til glasset og materialet er av høyeste kvalitet. Dette produktet inneholder 4 stk glass.
 • Single Barrel Bourbon Whiskyglass i 4-pakning

  Single Barrel Bourbon Whiskyglass i 4-pakning
  Single Barrel Bourbon Whiskyglass i 4-pakning. Utsøkt designet whiskyglass fra den kjente produsenten Spiegelau. Stilig utformede tumblers med runde former og en lett avsmalning for å bevare aromaene fra drikken. Laget i toppkvalitet! Volum: 340 ml Høyde: 112 mm Diameter: 83 mm Produktet inneholder 4 stykk glass.
 • Beer Classics ølglass 44 cl 4-pakning

  Beer Classics ølglass 44 cl 4-pakning
  Beer Classics ølglass 44 cl 4-pakning. Et vakkert ølglass fra Spiegelau designet for å løfte aromaen fra forskjellige typer øl. Et bra allround ølglass som fungerer godt til de fleste ølstiler. Et relativt bredt glass med en stiligfot. Ølglass i 4-pakning Rommer 44 cl Høyde 15.5 cm
 • Craft Beer Barrel Aged Beer ølglass 4-pakning

  Craft Beer Barrel Aged Beer ølglass 4-pakning
  Craft Beer Barrel Aged Beer ølglass 4-pakning Enda et tilskudd til familien av ølglass fra Spiegelau som fokuserer på Craft Beer, eller håndverksøl. Denne gangen er det utviklet et ølglass tilpasset de komplekse ølene som lagres på eikefat. Andre varianter i serien er blant annet IPA-glasset, stoutglasset og American Wheat-glasset. Spiegelaus Barrel Aged Beer-ølglasset kombinerer elementene i det klassiske ølglasset med en dynamisk design for å maksimere aromaen i drikken. For å utvikle Beer Classics Barrel Aged Beer, har glassprodusenten Speigelau inngått samarbeid med en gjeng av USAs beste bryggerier; Great Divide Brewing Company, Green Flash Brewing Company, Uinta Brewing Company, og Cigar City Brewing. H 175 mm C 510 ml Ø 90 mm
 • Perfekt Serve Nosing avecglass 4-pakning

  Perfekt Serve Nosing avecglass 4-pakning
  Perfekt Serve Nosing avecglass 4-pakning. Perfect Serve-serien fra Spiegelau har blitt utviklet sammen med den anerkjente og internasjonalt prisbelønte bareksperten Stephan Hinz. Perfect Nosing smaksprøveglass er et utsøkt designet mindre glass på en slank stett som kan brukes til en rekke drinker. Portvin, Madeira, Cognac og cocktailer kan utmerket serveres fra dette stilige glasset. Den brede diameteren på glasset utsetter drikken for mye oksygen, og åpner raskt opp aromaene. Selve åpningen er smal, noe som ytterligere konsentrerer duftene. Det hele bæres opp av en vakkert slipt fot. Leveres i 4-pakning Vol: 21 cl H: 120 mm Ø: 82 mm
 • Perfekt Serve Coupette cocktailglass 4-pakning

  Perfekt Serve Coupette cocktailglass 4-pakning
  Perfekt Serve Coupette cocktailglass 4-pakning. Perfect Serve-serien fra Spiegelau har blitt utviklet sammen med den anerkjente og internasjonalt prisbelønte bareksperten Stephan Hinz. Perfect Coupette kombinerer den smakfulle utformingen av balkongglass med cocktailglass, og er perfekt til å servere ulike sours som Whisky Sour eller Amaretto Sour fra. Den vakkert slipte foten løfter glassets design og gir drikken en luksuriøs presentasjon. Leveres i 4-pakning Vol: 235 ml H: 140 mm Ø: 91 mm
 • Perfekt Serve longdrinkglass 4-pakning

  Perfekt Serve longdrinkglass 4-pakning
  Perfekt Serve longdrinkglass 4-pakning. Perfect Serve-serien fra Spiegelau har blitt utviklet sammen med den anerkjente og internasjonalt prisbelønte bareksperten Stephan Hinz. Perfect Serve Longdrink er et eksklusivt drinkglass for longdrinks og cocktailer med mye is. Elegant sliping gir dette glasset en vakker glans, noe som løfter opplevelsen av innholdet. Slipingen finner man igjen i bunnen av glasset, som rammer inn komposisjonen på en elegant måte. Leveres i 4-pakning V: 350 ml H: 150 mm Ø: 71 mm
 • Perfekt Serve D.O.F. whiskyglass 4-pakning

  Perfekt Serve D.O.F. whiskyglass 4-pakning
  Perfekt Serve D.O.F. whiskyglass 4-pakning. Perfect Serve-serien fra Spiegelau har blitt utviklet sammen med den anerkjente og internasjonalt prisbelønte bareksperten Stephan Hinz. Perfect Serve D.O.F. (Double Old Fashioned) fungerer ypperlig som drinkglass til en Old Fashioned eller andre whiskeybaserte drinker. Det passer også ypperlig som vannglass eller til whisky on the rocks. Perfect Serve D.O.F. er av typen tumbler og har elegante vertikale slipinger som gir det et vakkert utseende og som forhøyer opplevelsen av innholdet i det. Slipingen finner man igjen i bunnen av glasset, som rammer inn komposisjonen på en elegant måte. Leveres i 4-pakning V: 368 ml H: 100 mm Ø: 86 mm
 • Konjakkglass Brandy 4-pakning

  Konjakkglass Brandy 4-pakning
  Konjakkglass Brandy 4-pakning. Et veldig stilig glass fra tyske Spiegelau. Dette glasset er stilig designet med en elegant åpning og diskret fot. Formen i seg selv er tilpasset for å bevare og konsentrere aromaen fra konjakk, whisky og lignende. Leveres i 4-pakning. V 558 ml H 154 mm Ø 101 mm
 • Craft Beer Tasting Kit 4-pakning

  Craft Beer Tasting Kit 4-pakning
  Craft Beer Kit 4-pakning Den revolusjonerende serien med ølglass fra Spiegelau er nå tilgjengelig i en komplett 4-pakning. I dette settet får du spesialdesignede glass for øltypene IPA, Stout, American Wheatbeer og Barrel Aged Beer. IPA-glass: Volum 54 cl Høyde: 186 mm Diameter: 82 mm Stout-glass: Volum: ca 60 cl Høyde: 180 mm Diameter: 86 mm Barrel Aged: Volum: 51 cl Høyde: 160 mm Diameter: 90 mm American Wheat: Volum: 75 cl Høyde: 170 mm Diameter: 95 mm Dette produktet inneholder 4 stykk forskjellige glass. Alle tåler maskinoppvask.
 • Refresh ølseidel 62 cl

  Refresh ølseidel 62 cl
  Refresh ølseidel 62 cl er en stilsikker og moderne ølseidel fra østerrikske Spiegelau. Refresh ølseidel har en solid bunn og et romslig øre som er lett å gripe. Refresh ølseidel har en lavt satt midje og ekspanderer litt helt øverst, samtidig som glassets tykkelse reduseres. På bunnen av dette ølglasset har Spiegelaus designere konstruert en virvel som bidrar til å frigjøre aromaer og danne nytt skum når man roterer glasset. Meget god ølseidel til lyse lager- og pilsnerøl. Volum: 62 cl
 • Taverna ølglass i 2-pakning

  Taverna ølglass i 2-pakning
  Taverna ølglass i 2-pakning er et klassisk designet ølglass på fot fra Spiegelau. Taverna ølglass er et innbydende ølglass laget i tynt og slitesterkt krystallglass med høy klarhet. Formen på Taverna gjør det til et utmerket allround glass og det egner seg godt til alt fra tsjekkisk pilsner og lys lager som til britisk ale og porter. Stilrent designet ølglass med en tynn topp som gjør det til en ren nytelse å drikke fra. Volum: 59 cl Høyde: 238 mm Diameter: 81 mm Leveres i 2-pakning
 • Festival Arom konjakkglass

  Festival Arom konjakkglass
  Festival Arom konjakkglass fra Spiegelau har en lav stett og lett pæreform, noe som passer perfekt til finere destillerte drikker. Festival Arom konjakkglass bevarer duften av aromaene fra cognac, armangac, brandy og whisky med flere på en behagelig måte. Volum: 315 ml Høyde: 130 mm Diameter: 82 mm Tåler maskinoppvask
 • Festival Bordeaux Magnum vinglass i 6-pakning

  Festival Bordeaux Magnum vinglass i 6-pakning
  Festival Bordeaux Magnum vinglass i 6-pakning er et litt større vinglass for virkelig smakfulle, røde viner. Spiegelaus Festival Bordeaux Magnum vinglass er designet for viner som krever store mengder oksygen, og gir en nøytral forsterkning av aromaene fra rødvin, spesielt fra Bordeaux-regionen i Frankrike. Høyde: 214 mm Diameter: 88 mm Volum: 500 ml Tåler maskinoppvask Leveres i 6-pakning
 • Festival champagneglass

  Festival champagneglass
  Festival champagneglass er et stilig champagneglass fra østerrikske Spiegelau. Festival champagneglass har en lett timeglassform som gir et balansert inntrykk av designet. Dette vinglasset passer utmerket til musserende viner som champagne, cava, prosecco med flere. Det passer også utmerket til champagnecocktailer.  Vol: 168 ml Høyde: 224 mm Diameter: 53 mm
 • Festival Chianti rødvinsglass

  Festival Chianti rødvinsglass
  Festival Chianti rødvinsglass er et elegant rødvinsglass oppkalt etter den anerkjente vinregionen Chianti i Italia. Festival Chianti rødvinsglass har en avlang form som bidrar til å balansere aspirasjonen i røde viner med mye tanniner. Spiegelau Festival Chianti er et perfekt vinglass til smaksrike italienske viner, men passer også til andre fruktige rødviner. Volum: 400 ml Høyde: 200 mm Diameter: 80 mm Tåler maskinoppvask
 • Festival rødvinsglass

  Festival rødvinsglass
  Festival rødvinsglass fra østerrikske Spiegelau har en oval form og gir rom for middels stor oksidasjon. Festival rødvinsglass gjengir aromaen fra røde viner på en velbalansert måte, noe som gjør det til et utmerket allround-vinglass. Volum: 402 ml Høyde: 198 mm Ø: 88 mm
 • Festival vinsmakeglass

  Festival vinsmakeglass
  Festival vinsmakeglass er mindre i størrelse og er godt egnet til vinsmaking. Vinsmakerglasset Spiegelau Festival har en mindre form som er tiltenkt mindre mengder vin og gir en velbalansert forsterkning av aromaen. Perfekt for vinsmaking eller når man bare ønsker et lite glass med vin. Passer til både røde og hvite viner. Volum: 281 ml Høyde: 193 mm Ø: 73 mm
 • Festival hvitvinsglass

  Festival hvitvinsglass
  Festival hvitvinsglass er et stilsikkert og slitesterkt vinglass for hvite viner og til vinsmaking. Festival hvitvinsglass har en lett oval utforming og gir rom for begrenset oksidasjon. Festival hvitvinsglass gjengir aromaen fra vinen på en nøytral og balansert måte, og den mindre formen gjør den godt egnet til vinsmaking eller til hvitviner med druesortene Sauvignon Blanc, Chardonnay og Pinot Gris med flere. Volum: 352 ml Høyde: 191 mm Ø: 81 mm
 • Authentis Blind Tasting vinglass 4-pakning

  Authentis Blind Tasting vinglass 4-pakning
  Authentis Blind Tasting vinglass 4-pakning er stilige sorte vinglass fra Spiegelau som passer perfekt til vinsmaking. Authentis Blind Tasting vinglass er helt sorte, noe som eliminerer muligheten til å identifisere fargen på vinen. Formen gir en nøytral smaksgjengivelse og egner seg til både rødvin og hvitvin. Authentis Blind Tasting passer også som smaksprøveglass for brennevin, øl og andre former for sterke drikker. Leveres i 4-pakning.
 • Spiegelau Summerdrinks drinkglass 4-pakning

  Spiegelau Summerdrinks drinkglass 4-pakning
  Spiegelau Summerdrinks drinkglass 4-pakning. Stilig drinkglass på fot som passer perfekt til Aperol Spritser, Mimosa og andre lignende drinker. Spiegelau Summerdrinks drinkglass har en stor form med tynt glass båret opp av en stilig slank stett med en bred fot. Et veldig stilig glass som også passer til kraftige røde viner. Volum: 630 ml Høyde: 230 mm Leveres i 4-pakning
 • Soiree konjakkglass 45 cl

  Soiree konjakkglass 45 cl
  Soiree konjakkglass 45 cl. Spiegelaus stilige konjakkglass med myke elegante linjer. Soiree konjakkglass har en kort, smidig stett og en mindre fot. Formen er klassisk nederst og har en mindre åpning som konsentrerer aromaen fra ulike destillater som konjakk, armangac, whisky med mer. Et vakkert avec-glass fra Spiegelau med klassisk, harmonisk design. Volum: 45 cl Høyde: 13,7 cm Ø: 9,7 cm Tåler maskinoppvask
 • Perfekt Serve Latte Macchiato highballglass 4-pakning

  Perfekt Serve Latte Macchiato highballglass 4-pakning
  Perfekt Serve Latte Macchiato highballglass 4-pakning krystallglass for kaffe og drinker fra Spiegelau. Perfect Serve Latte Macchiato har en ekspanderende glassform som passer perfekt til en kremet latte, cappuccino eller en Irish Coffee. Det er også et utsøkt highballglass for longdrinks og cocktailer. Dette krystallglasset har slipinger som starter i et mønster på undersiden av glasset og strekker seg opp langs kroppen. Perfect Serve-serien ble utviklet av Spiegelau sammen med den anerkjente og internasjonalt prisbelønte bareksperten Stephan Hinz. Leveres i 4-pakning Volum: 30 cl Høyde: 12,4 cm Ø: 8,4 cm
 • Whisky Sniffer Whiskyglass 2-pakning

  Whisky Sniffer Whiskyglass 2-pakning
  Whisky Sniffer Whiskyglass 2-pakning med en kortere stett fra Spiegelau. Et allsidig glass som er utmerket for sterk vin, rom, likører og andre destillater. Tåler maskinoppvask. Volum: 17 cl Mål (Bredde x Høyde mm): 62 x 150
 • Festival Bordeaux Magnum vinglass

  Festival Bordeaux Magnum vinglass
  Festival Bordeaux Magnum vinglass er et større vinglass for virkelig smakfulle røde viner. Spiegelaus Festival Bordeaux Magnum vinglass er designet for viner som krever store mengder oksygen, og gir en nøytral forsterkning av aromaen i rødvin, spesielt fra Bordeaux-regionen i Frankrike. Høyde: 214 mm Diameter: 88 mm Volum: 500 ml Tåler maskinoppvask
 • Ølglass Invitation Image 46 cl

  Ølglass Invitation Image 46 cl
  Rona ølglass Invitation Image 46 cl laget for å presentere inneholdet på en skummende måte. Den høye og koniske formen lar skumkronen få mye plass. Krystallglass som har et tiltalende utseende og er egnet til å drikke de fleste øltyper av. Rona har eksistert og produsert kvalitetsglass i Slovakia i 127 år. Høy kvalitet og stilig design gjør Rona til en glassprodusent som er både moderne og nyskapende. Høyde: 196 mm Bredde: 78 mm
 • Capri Aquavit Snapsglass på fot 7 cl 2-pakning

  Capri Aquavit Snapsglass på fot 7 cl 2-pakning
  Capri Aquavit Snapsglass på fot 7 cl 2-pakning laget av tyske Spiegelau. Disse glassene har en klassisk form som hviler på en høy stett, et veldig fint snapsglass. Passer til å dekke på med til julebordet, til midtsommerfesten eller ved en annen anledning der det er passende med en styrkende snaps. Laget av blyfri krystall Mål: Høyde: 190 mm Bredde: 55 mm Vol: ca 7 cl  
 • Craft Beer IPA-glass

  Craft Beer IPA-glass
  Craft Beer IPA-glass 54 cl. Spiegelau har produsert det optimale ølglasset til India Pale Ale (IPA) sammen med de to dyktige amerikanske IPA-bryggeriene Sierra Nevada og Dogfish Head. Leveres i gaveemballasje 1 stk IPA glass IPA-glasset rommer 54 cl Høyde: 186 mm Diameter: 82 mm Glasset tåler maskinoppvask
 • Arabesque Burgundy Vinglass 84cl 2-pakning

  Arabesque Burgundy Vinglass 84cl 2-pakning
 • Arabesque Burgundy Vinglass 84cl 2-pakning

  Arabesque Burgundy Vinglass 84cl 2-pakning