Marimekko kopper & krus

Finske Marimekko har siden 1951 levert en unik design og her finner du Marimekkos krus i kjente og klassiske mønster. Se for eksempel Unikko, Siirtolapuutarha og Räsymatto krus og kopper i forskjellige farger. Salget er laget delvis av sine egne Marimekko-butikker, men mange produkter selges også av forhandlere både i butikker og på nettet.

Populær i Marimekko kopper & krus

 • Marimekko Siirtolapuutarha Krus 40cl - Kaffekopper Stengods Sort - 51500198

  Marimekko Siirtolapuutarha Krus 40cl - Kaffekopper Stengods Sort - 51500198
  Et krus med vakre motiver av en blomsterhage laget av Maija Louekari. Kruset er laget av slitesterkt steingods som tåler oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Krus 40 Cl Svart / Hvit - Kaffekopper Stengods Sort - 070636-190

  Marimekko Oiva/unikko Krus 40 Cl Svart / Hvit - Kaffekopper Stengods Sort - 070636-190
  Kruset fra Marimekko har et klassisk design i stentøy med et blomstret mønster og en rund form perfekt for varme drikker som kaffe og te. Designet av Maija og Kristina Isola. Om kruset fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Kapasitet: 40 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler fryser.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha Krus 25 Cl Hvit//oransje - Kaffekopper Stengods Sort - 51499984

  Marimekko Siirtolapuutarha Krus 25 Cl Hvit//oransje - Kaffekopper Stengods Sort - 51499984
  Mønsteret på dette Siirtolapuutarha-kruset forteller en historie som tar deg med på en reise fra byliv til en hytte. Designeren er Maija Louekari. Kruset er laget av slitesterkt steintøy som tåler oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Krus 25 Cl Svart / Hvit - Kaffekopper Stengods Sort - 070741-190

  Marimekko Oiva/unikko Krus 25 Cl Svart / Hvit - Kaffekopper Stengods Sort - 070741-190
  Kruset fra Marimekko har et klassisk design i stentøy med et blomstret mønster og en rund form perfekt for varme drikker som kaffe og te. Designet av Maija og Kristina Isola. Om kruset fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Kapasitet: 25 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler fryser.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.

Flere tips om Marimekko kopper & krus

 • SIIRTOLAPUUTARHA Krus 25 cl Hvit/Svart/Oransje

  SIIRTOLAPUUTARHA Krus 25 cl Hvit/Svart/Oransje
 • Marimekko OIVA Urdimbre kaffekopp 2 dl

  Marimekko OIVA Urdimbre kaffekopp 2 dl
  Kaffekopp i serien OIVA fra Marimekko, dekorert med mønsteret Urdimbre. Mønsteret er skapt av den Barcelona-baserte kunstneren Sabine Finkenauer, som har arbeidet med enkle former og oljepasteller for å skape et uttrykk som både er representativt og
 • Marimekko Oiva/siirtolaputarha Tallerken 20 Cm + Krus 25 Cl 2-pk - Kaffekopper Stengods Sort - 071605-190

  Marimekko Oiva/siirtolaputarha Tallerken 20 Cm + Krus 25 Cl 2-pk - Kaffekopper Stengods Sort - 071605-190
  Tallerkenen fra Marimekko har et klassisk design i stentøy med et ikonisk mønster perfekt til frokostbordet. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Designet av Maija Louekari. Om tallerkenen fra Marimekko- Krus er inkludert.- Tallerkener er inkludert.- Fra kolleksjonen Siirtolaputarha.- Kapasitet: 25.0 cl.- Diameter: 200 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler fryser.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • SIIRTOLAPUUTARHA Krus 25 cl Hvit/Svart/Räsymatto

  SIIRTOLAPUUTARHA Krus 25 cl Hvit/Svart/Räsymatto
 • Unikko Krus Beige 25 cl

  Unikko Krus Beige 25 cl
 • Marimekko Oiva/tiiliskivi Krus 25 Cl /Lyseblå / Hvit - Kaffekopper Stengods Brun - 072249-158

  Marimekko Oiva/tiiliskivi Krus 25 Cl /Lyseblå / Hvit - Kaffekopper Stengods Brun - 072249-158
  Koppen fra Marimekko har et klassisk design i stentøy med et murveggmønster og en rund form perfekt for varme drikker som kaffe og te. Designet av Armi Ratia. Om koppen fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Murveggmønster.- Kapasitet: 25 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler fryser.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Tiiliskivi Kopp 20 Cl /Gull - Kaffekopper Stengods Hvit - 072040-120

  Marimekko Tiiliskivi Kopp 20 Cl /Gull - Kaffekopper Stengods Hvit - 072040-120
  Koppen fra Marimekko har et originalt, tidløst mønster. Den er laget av hvitt stentøy med et gyldent mønster. Designet av Armi Ratia. Om koppen fra Marimekko- Designeren er Armi Ratia.- Kapasitet: 20 cl.- Diameter: 75 mm.- Høyde: 70 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Håndvask anbefales. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Oiva / Siirtolapuutarha kaffekopp 20 cl sett med 2 beige/svart

  Oiva / Siirtolapuutarha kaffekopp 20 cl sett med 2 beige/svart
 • Oiva/Unikko Kaffekopp 20 cl sett á 2 Rosa/Rød

  Oiva/Unikko Kaffekopp 20 cl sett á 2 Rosa/Rød
 • Marimekko Alku Kopp Uten Håndtak 20 Cl 2-pk Terra / Mørkeblå - Kaffekopper Stengods Mørk Blå - 072641-850

  Marimekko Alku Kopp Uten Håndtak 20 Cl 2-pk Terra / Mørkeblå - Kaffekopper Stengods Mørk Blå - 072641-850
  Koppen fra Marimekko har et klassisk design i stentøy med et bønneformet mønster og en svart kant. En perfekt detalj som bringer glede inn i hverdagslivet ditt. Designet av Maija Louekari. Om koppen fra Marimekko- Klassisk design.- Steingods.- Bønneformet mønster.- Svart kant.- Koppen passer godt i et kjøkken.- Antall i pakken: 2 Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Unikko Kaffekopp, 2 dl, hvit/beige, 2 stk

  Marimekko Unikko Kaffekopp, 2 dl, hvit/beige, 2 stk
  Start dagen med en god kopp kaffe eller slapp av med hendene rundt Oiva kaffekoppen uten håndtak. Motivet på koppen er Marimekkos ikoniske valmuer i hvitt og svart utstråler et snev av nostalgi. Her får du en pakke med to kaffekopper, slik at du også
 • Marimekko OIVA kaffekopp 2 dl, hvit

  Marimekko OIVA kaffekopp 2 dl, hvit
  Klassisk og moderne kopp som er perfekt for en kopp kaffe, te eller kakao. Koppen har et håndtak og er designet av Sami Ruotsalainen. Med sin tidløse formgivning kan koppen inneholde 2 dl volum. Produktet er laget av solid steintøy og tåler oppvaskma
 • Oiva Krus 25 cl

  Oiva Krus 25 cl
 • Oiva/Rusakko Kaffekopp uten hank 20 cl sett á 2

  Oiva/Rusakko Kaffekopp uten hank 20 cl sett á 2
 • Marimekko Oiva/ Unikko Kopp 20 Cl Terra/hvit - Kaffekopper Stengods Beige - 072047-810

  Marimekko Oiva/ Unikko Kopp 20 Cl Terra/hvit - Kaffekopper Stengods Beige - 072047-810
  Denne Oiva-koppen er dekorert med det unike Unikko-mønsteret laget av Maija Isola. Kaffekoppen er laget av slitesterk steintøy som tåler oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Härkä/melooni Krus 25 Cl 2-pk / Dark Wine - Kaffekopper Stengods Hvit - 071828-133

  Marimekko Härkä/melooni Krus 25 Cl 2-pk / Dark Wine - Kaffekopper Stengods Hvit - 071828-133
  Krusene fra Marimekko har en klassisk look med et geometrisk mønster og håndtak på sidene perfekt for varme drikker som kaffe og te. De er laget av stentøy. Laget i Thailand. Designet av Maija Isola. Om krusene fra Marimekko- Härkä/Melooni er verdsatt for sitt unikt mønster.- Härkä/Melooni er også verdsatt for det klassiske designet.- Høyde: 95 mm.- Laget i Thailand.- Kapasitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for krusene- Ildfaste.- Fryseegnede.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Krus 25 Cl / Clay - Kaffekopper Stengods Hvit - 071873-180

  Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Krus 25 Cl / Clay - Kaffekopper Stengods Hvit - 071873-180
  Kruset fra Marimekko har en fantastisk look i stentøy med et prikket mønster og et håndtak på siden perfekt for varme drikker som kaffe og te. Laget i Thailand. Designet av Maija Louekari. Originaldesign fra 2009. Om kruset fra Marimekko- Oiva/Siirtolapuutarha er verdsatt for sitt ikonisk mønster.- Fra kolleksjonen Siirtolapuutarha.- Høyde: 95 mm.- Laget i Thailand.- Kapasitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Ovnsikkert.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha Kaffekopp 20 Cl Hvit/ - Kaffekopper Stengods Sort - 51499979

  Marimekko Siirtolapuutarha Kaffekopp 20 Cl Hvit/ - Kaffekopper Stengods Sort - 51499979
  Oiva kaffekrus med Räsymatto-mønsteret som er laget av slitesterk, glasert steintøy som tåler oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Unikko Krus Beige 25 cl

  Unikko Krus Beige 25 cl
 • Marimekko Oiva/unikko Krus 25 Cl - Kaffekopper Stengods Hvit - 072585-100

  Marimekko Oiva/unikko Krus 25 Cl - Kaffekopper Stengods Hvit - 072585-100
  Kruset fra Marimekko har et klassisk design i stentøy med et blomstret mønster og en rund form perfekt for varme drikker som kaffe og te. Designet av Maija og Kristina Isola. Om kruset fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Kapasitet: 25 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler fryser.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Unikko kaffekopp, 2 dl, 2 stk, hvit/blå

  Marimekko Unikko kaffekopp, 2 dl, 2 stk, hvit/blå
  Et flott sett med to Unikko kaffekopper fra Marimekko. Mønsteret heter Unikko og betyr valmue på norsk og består av det ikoniske blomstermønsteret, som designeren Maija Isola skapte i 1964. I dag er mønsteret kjent over hele verden.Koppen er laget av
 • Oiva / Unikko Kaffekopp 20 cl Sett med 2 Hvit/Clay/Pudder/Vinrød

  Oiva / Unikko Kaffekopp 20 cl Sett med 2 Hvit/Clay/Pudder/Vinrød
 • Marimekko Oiva/unikko Mug 25 Cl White/ Silver/coal - Kaffekopper Stengods Hvit - 072779-199

  Marimekko Oiva/unikko Mug 25 Cl White/ Silver/coal - Kaffekopper Stengods Hvit - 072779-199
  Kruset fra Marimekko har et klassisk design i stentøy med et blomstret mønster og en rund form perfekt for varme drikker som kaffe og te. Designet av Maija og Kristina Isola. Om kruset fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Kapasitet: 25 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler fryser.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/papajo Krus 25 Cl Svart / Hvit - Kaffekopper Stengods Sort - 072133-191

  Marimekko Oiva/papajo Krus 25 Cl Svart / Hvit - Kaffekopper Stengods Sort - 072133-191
  The mug by Marimekko has a minimalistic design in stoneware with a classic papaya pattern with a timeless feel. Designed by Annika Rimala. About the mug from Marimekko- Made of stoneware.- The mug comes in different colours.- Designed by Annika Rimala.- Classic papaya pattern. Care advice for the mug- Ovenproof.- Freezer safe.- Microwave safe.- Dishwasher safe. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Papajo Krus 25 Cl Beige / - Kaffekopper Stengods Hvit - 072133-181

  Marimekko Papajo Krus 25 Cl Beige / - Kaffekopper Stengods Hvit - 072133-181
  The mug by Marimekko has a minimalistic design in stoneware with a classic papaya pattern with a timeless feel. Designed by Annika Rimala. About the mug from Marimekko- Made of stoneware.- The mug comes in different colours.- Designed by Annika Rimala.- Classic papaya pattern. Care advice for the mug- Ovenproof.- Freezer safe.- Microwave safe.- Dishwasher safe. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva Krus 20 Cl - Kaffekopper Stengods Terracotta - 070616-800

  Marimekko Oiva Krus 20 Cl  - Kaffekopper Stengods Terracotta - 070616-800
  Kruset fra Marimekko har et stilrent design med en varm følelse perfekt for borddekkingen. Kruset er laget av brunt stentøy med en gjennomsiktig finish på innsiden og en rå struktur på utsiden. Designet av Sami Ruotsalainen. Om kruset fra Marimekko- Kombiner kruset med tallerkener fra Marimekko.- Dette kruset er en del av serien Oiva fra Marimekko.- Laget i Thailand Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/seireeni Kaffekopp 25 Cl 2-pk Terra / / Rød - Kaffekopper Stengods Grønn - 072580-863

  Marimekko Oiva/seireeni Kaffekopp 25 Cl 2-pk Terra / / Rød - Kaffekopper Stengods Grønn - 072580-863
  The coffee cup by Marimekko is made of stoneware with a flowy pattern with inspiration from water. The designer is Maija & Kristina Isola. Made in Thailand. About the coffee cup from Marimekko- Made of stoneware.- Made in Thailand.- Is sold in a 2-pack.- The designer is Maija & Kristina Isola. Care advice for the coffee cup- Ovenproof.- Freezer safe.- Microwave safe.- Dishwasher safe. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Ketunmarja & Peura Krus 2-pk / Coal / Mud / Lysegrå - Kaffekopper Stengods Hvit - 072835-193

  Marimekko Ketunmarja & Peura Krus 2-pk / Coal / Mud / Lysegrå - Kaffekopper Stengods Hvit - 072835-193
  Krus fra Marimekko med to forskjellige, dyreinspirerte motiver i stentøy med en naturtro følelse. De har en beleilig størrelse perfekt for te- eller kaffepausen. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om krusene fra Marimekko- Ikoniske dyremotiv fra Marimekko.- Laget av stentøy.- Designet av Maija Isola.- Kruset selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 25 cl.- Høyde: 95 mm.- Diameter: 80 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for krusene- Håndvask anbefales. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Tiiliskivi Kopp 20 Cl / Gull - Kaffekopper Stengods Hvit - 072969-120

  Marimekko Tiiliskivi Kopp 20 Cl / Gull - Kaffekopper Stengods Hvit - 072969-120
  Kopp fra Marimekko med et mønster med gyldne striper som aldri går ut av stil perfekte for din morgenkaffe. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Designet av Armi Ratia. Om koppen fra Marimekko- Laget av stentøy.- Selges i en 1-pakning.- Høyde: 70 mm.- Kapasitet: 20,0 cl.- Diameter: 75 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Håndvask anbefales. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Krus 25 Cl /Gull - Kaffekopper Stengods Hvit - 072869-120

  Marimekko Oiva/unikko Krus 25 Cl /Gull - Kaffekopper Stengods Hvit - 072869-120
  Krus fra Marimekko med et klassisk design i stentøy med et vakkert, blomstrete mønster og gyldne detaljer for en luksuriøs følelse. Det har en rund form perfekt for varme drikker som kaffe og te. Kombiner kruset med en sidetallerken fra Marimekko. Designet av Maija Isola. Originaldesign fra 1964. Om kruset fra Marimekko- Oiva/Unikko er verdsatt for det blomstrete mønsteret.- Klassisk Oiva/Unikko design.- Laget av stentøy.- Kapasitet: 25 cl.- Diameter: 80 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Håndvask anbefales. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva Tiiliskivi kaffekopp, 2 dl, hvit/gull

  Marimekko Oiva Tiiliskivi kaffekopp, 2 dl, hvit/gull
  Kaffekopp av modellen Oiva med mønsteret Tiilikivi fra Marimekko. Koppen er laget av hvitt steintøy og er 7 cm høy, med en diameter på 7,5 cm. Den rommer 2 desiliter. På grunn av gulldetaljene av metalliske pigmenter anbefaler vi at du vasker den for
 • Marimekko Oiva/tiiliskivi Krus 40 Cl Terra / - Kaffekopper Stengods Blå - 071849-850

  Marimekko Oiva/tiiliskivi Krus 40 Cl Terra / - Kaffekopper Stengods Blå - 071849-850
  Kruset fra Marimekko har en klassisk look i stentøy med et ikonisk murveggmønster og et håndtak på siden perfekt for varme drikker som kaffe og te. Laget i Thailand. Designet av Armi Ratia. Originaldesign fra 1952. Om kruset fra Marimekko- Oiva/Tiiliskivi er verdsatt for sitt tidløst design.- Oiva/Tiiliskivi er også verdsatt for det ikoniske mønsteret.- Fra kolleksjonen Tiiliskivi.- Laget i Thailand.- Høyde: 100 mm.- Kapasitet: 40.0 cl.- Diameter: 95 mm.- Vekt: 340 g . Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Ovnsikkert.- Fryseegnet.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Rusakko Mug 40 Cl Brown - Kaffekopper Stengods Brun - 072025-186

  Marimekko Rusakko Mug 40 Cl Brown - Kaffekopper Stengods Brun - 072025-186
  The mug by Marimekko has a modern style in stoneware with a nature inspired pattern with a brown hare and a forest perfect for hot drinks such as coffee and tea. Made in Thailand. Designed by Aino-Maija Metsola. About the mug from Marimekko- Rusakko is appreciated for the beautiful pattern.- Capacity: 40 cl.- Diameter: 95 mm.- Rusakko is also appreciated for the modern design.- Made in Thailand. Care advice for the mug- Ovenproof.- Freezer safe.- Microwave safe.- Dishwasher safe. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Krus 40 Cl Beige / - Kaffekopper Stengods Hvit - 070402-180

  Marimekko Oiva/unikko Krus 40 Cl Beige / - Kaffekopper Stengods Hvit - 070402-180
  Kruset fra Marimekko har et klassisk design i stentøy med et blomstret mønster og en rund form perfekt for varme drikker som kaffe og te. Designet av Maija og Kristina Isola. Om kruset fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Kapasitet: 40 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler fryser.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha Krus 25 Cl Hvit/ - Kaffekopper Stengods Sort - 51499983

  Marimekko Siirtolapuutarha Krus 25 Cl Hvit/ - Kaffekopper Stengods Sort - 51499983
  Kruset fra Marimekko har en fantastisk look i stentøy med et prikket mønster og et håndtak på siden perfekt for varme drikker som kaffe og te. Laget i Thailand. Designet av Maija Louekari. Originaldesign fra 2009. Om kruset fra Marimekko- Oiva/Siirtolapuutarha er verdsatt for sitt ikonisk mønster.- Fra kolleksjonen Siirtolapuutarha.- Høyde: 95 mm.- Laget i Thailand.- Kapasitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Ovnsikkert.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha Cups Without Handle 20 Cl 2-pack Black/terra - Kaffekopper Stengods Sort - 072263-890

  Marimekko Siirtolapuutarha Cups Without Handle 20 Cl 2-pack Black/terra - Kaffekopper Stengods Sort - 072263-890
  The cups by Marimekko are made of brown stoneware with a well known, dotted pattern. Combine with other parts in the series and create your own personal look. Designed by Sami Ruotsalainen. About the cups from Marimekko- Made of stoneware.- From the series Siirtolapuutarha.- Is sold in a 2-pack.- Capacity: 20.0 cl.- Without Handle- Designed by Sami Ruotsalainen. Care advice for the cups- Ovenproof.- Freezer safe.- Microwave safe.- Dishwasher safe. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • SIIRTOLAPUUTARHA Krus 25 cl Hvit/Svart/Oransje

  SIIRTOLAPUUTARHA Krus 25 cl Hvit/Svart/Oransje
 • Oiva/Siirtolapuutarha Hvit/Svart Tekopp 25 cl

  Oiva/Siirtolapuutarha Hvit/Svart Tekopp 25 cl
 • Marimekko Siirtolapuutarha Espressokopp 5 Cl & Fat - Espressokopper Mix - 065322-190

  Marimekko Siirtolapuutarha Espressokopp 5 Cl & Fat - Espressokopper Mix - 065322-190
  Hvit/Svart. Material: porselen. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • OIVA Krus 25 cl Hvit

  OIVA Krus 25 cl Hvit
 • Marimekko Oiva/seireeni Kaffekopper Laget Av Brunt Stentøy Med Et Bølgete Mønster i Ulike Farger 2-pk 25 Cl 2-pk Mørkeblå/terra / Grønn - Kaffekopper Stengods Mint - 072253-856

  Marimekko Oiva/seireeni Kaffekopper Laget Av Brunt Stentøy Med Et Bølgete Mønster i Ulike Farger 2-pk 25 Cl 2-pk Mørkeblå/terra / Grønn - Kaffekopper Stengods Mint - 072253-856
  The coffee cup by Marimekko is made of stoneware with a flowy pattern with inspiration from water. The designer is Maija & Kristina Isola. Made in Thailand. About the coffee cup from Marimekko- Made of stoneware.- Made in Thailand.- Is sold in a 2-pack.- The designer is Maija & Kristina Isola. Care advice for the coffee cup- Ovenproof.- Freezer safe.- Microwave safe.- Dishwasher safe. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Unikko Kaffekopp Beige 20 cl 2 stk.

  Unikko Kaffekopp Beige 20 cl 2 stk.
 • Oiva / Unikko Kaffekopp uten håndtak Hvit / blå

  Oiva / Unikko Kaffekopp uten håndtak Hvit / blå
 • Marimekko Peura Cups Without Handle 2-pack White / Coal / Mud / Light Grey - Kaffekopper Stengods Hvit - 072839-193

  Marimekko Peura Cups Without Handle 2-pack White / Coal / Mud / Light Grey - Kaffekopper Stengods Hvit - 072839-193
  Cups by Marimekko with an iconic, ageless design perfect for hot drinks such as coffee and tea. They have a nice, animal-shaped motif with a Scandinavian feeling. Combine the cups with a bowl. Designed by Maija Isola. About the cups from Marimekko- Made of stoneware.- Combine the cups with a bowl.- Is sold in a 2-pack.- Capacity: 20 cl.- Diameter: 75 mm.- Without Handle Care advice for the cups- Ovenproof.- Freezer safe.- Microwave safe.- Dishwasher safe. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Krus 25 Cl 2-pk / Terra / Dark Wine - Kaffekopper Stengods Powder - 071829-833

  Marimekko Oiva/unikko Krus 25 Cl 2-pk / Terra / Dark Wine - Kaffekopper Stengods Powder - 071829-833
  Krusene fra Marimekko har et klassisk design i stentøy med et blomstrete mønster og et håndtak på siden. En perfekt detalj som bringer naturen inn i hjemmet ditt. Laget i Thailand. Originaldesign fra 1964. Designet av Maija Isola. Om krusene fra Marimekko- Klassisk design.- Laget av stentøy.- Blomstrete mønster.- Håndtak på siden.- Bredde: 80 mm.- Høyde: 95 mm.- Kapasitet: 25.0 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for krusene- Tåler fryser.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Krus 40 Cl - Kaffekopper Stengods Hvit - 072584-100

  Marimekko Oiva/unikko Krus 40 Cl - Kaffekopper Stengods Hvit - 072584-100
  Kruset fra Marimekko har et klassisk design i stentøy med et blomstret mønster og en rund form perfekt for varme drikker som kaffe og te. Designet av Maija og Kristina Isola. Om kruset fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Kapasitet: 40 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler fryser.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/räsymatto Krus 40 Cl / Beige - Kaffekopper Stengods Hvit - 072639-180

  Marimekko Oiva/räsymatto Krus 40 Cl / Beige - Kaffekopper Stengods Hvit - 072639-180
  Oiva-krus med Räsymatto-mønsteret er laget av slitesterkt, glasert steintøy som tåler oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Cups Without Handle 2-pack White / Silver / Coal - Kaffekopper Stengods Hvit - 072780-199

  Marimekko Oiva/unikko Cups Without Handle 2-pack White / Silver / Coal - Kaffekopper Stengods Hvit - 072780-199
  Cups by Marimekko with a beautiful flower motif in stoneware. They have silver details for a luxurious feeling with a design perfect for both hot and cold beverages. Designed by Maija Isola. Original design from 1964. About the cups from Marimekko- Made of stoneware.- Designed by Maija Isola.- Is sold in a 2-pack.- Capacity: 20 cl.- Without Handle Care advice for the cups- Ovenproof.- Freezer safe.- Microwave safe.- Hand wash recommended. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Rusakko Cups Without Handles 20 Cl 2-pack Brown - Kaffekopper Stengods Brun - 072027-186

  Marimekko Rusakko Cups Without Handles 20 Cl 2-pack Brown - Kaffekopper Stengods Brun - 072027-186
  The cups by Marimekko have a modern style in stoneware with a nature inspired pattern with a brown hare and a forest perfect for hot drinks such as coffee and tea. Made in Thailand. Designed by Aino-Maija Metsola. About the cups from Marimekko- Rusakko is appreciated for the beautiful pattern.- Capacity: 20 cl.- Diameter: 75 mm.- Height: 70 mm.- Rusakko is also appreciated for the modern design.- Made in Thailand. Care advice for the cups- Ovenproof.- Freezer safe.- Microwave safe.- Dishwasher safe. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Sambara Mug 40 Cl White / Red / Coal - Kaffekopper Stengods Hvit - 072644-193

  Marimekko Sambara Mug 40 Cl White / Red / Coal - Kaffekopper Stengods Hvit - 072644-193
  The mug by Marimekko is made of stoneware with a coloured checked pattern perfect for your morning coffee. Designed by Sabine Finkenauer. About the mug from Marimekko- Made of stoneware.- Designed by Sabine Finkenauer. Care advice for the mug- Ovenproof.- Freezer safe.- Microwave safe.- Dishwasher safe. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Unikko kaffekopp, 2 dl, hvit, 2 stk

  Marimekko Unikko kaffekopp, 2 dl, hvit, 2 stk
  Start dagen med en god kopp kaffe eller slapp av med hendene rundt Oiva kaffekoppen uten håndtak. Motivet på koppen er Marimekkos ikoniske valmuer i hvitt og svart utstråler et snev av nostalgi. Her får du en pakke med to kaffekopper, slik at du også
 • Marimekko Rusakko Mug 25 Cl Brown - Kaffekopper Stengods Brun - 072026-186

  Marimekko Rusakko Mug 25 Cl Brown - Kaffekopper Stengods Brun - 072026-186
  The mug by Marimekko has a modern style in stoneware with a nature inspired pattern with a brown hare and a forest perfect for hot drinks such as coffee and tea. Made in Thailand. Designed by Aino-Maija Metsola. About the mug from Marimekko- Rusakko is appreciated for the beautiful pattern.- Capacity: 25 cl.- Diameter: 80 mm.- Rusakko is also appreciated for the modern design.- Made in Thailand. Care advice for the mug- Ovenproof.- Freezer safe.- Microwave safe.- Dishwasher safe. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Krus 25 Cl Hvit / Clay / Svart - Kaffekopper Stengods Sort - 072076-189

  Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Krus 25 Cl Hvit / Clay / Svart - Kaffekopper Stengods Sort - 072076-189
  The mug by Marimekko is made of stoneware with a well known, dotted pattern. Combine with other parts in the series and create your own personal look. Designed by Maija Louekari. About the mug from Marimekko- Made of stoneware.- Designed by Maija Louekari.- From the series Siirtolapuutarha. Care advice for the mug- Ovenproof.- Freezer safe.- Microwave safe.- Dishwasher safe. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko OIVA kaffekopp 2 dl, siirtolapuutarha, hvit/svart

  Marimekko OIVA kaffekopp 2 dl, siirtolapuutarha, hvit/svart
  Klassisk og moderne kopp som er perfekt for en kopp kaffe, te eller kakao. Koppen har et håndtak og er designet av Sami Ruotsalainen. Med sin tidløse formgivning kan koppen inneholde 2 dl volum. Produktet er laget av solid steintøy og tåler oppvaskma
 • KETUNMARJA Kaffekopp 2 stk

  KETUNMARJA Kaffekopp 2 stk
 • Marimekko Oiva/räsymatto Krus 40 Cl Svart / Hvit - Kaffekopper Stengods Sort - 51500049

  Marimekko Oiva/räsymatto Krus 40 Cl Svart / Hvit - Kaffekopper Stengods Sort - 51500049
  Oiva-krus med Räsymatto-mønsteret er laget av slitesterkt, glasert steintøy som tåler oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Oiva / Elokuun Varjot kaffekopp 2 dl 2-pakning hvit/grønn/Pale Pink

  Oiva / Elokuun Varjot kaffekopp 2 dl 2-pakning hvit/grønn/Pale Pink
 • Marimekko Peura Mug 25 Cl White / Coal / Light Grey / Red - Kaffekopper Stengods Hvit - 072836-193

  Marimekko Peura Mug 25 Cl White / Coal / Light Grey / Red - Kaffekopper Stengods Hvit - 072836-193
  Mug by Marimekko with a beautiful design with a deer in stoneware. It has a convenient handle with a nice feeling perfect for hot drinks such as coffee and tea. Combine with other parts in the series and create your own personal look. Designed by Maija Isola. About the mug from Marimekko- Classic Peura motif.- Made of stoneware.- Combine the mug with a bowl from Marimekko.- Is sold in a 1-pack.- Capacity: 25 cl. Care advice for the mug- Ovenproof.- Freezer safe.- Microwave safe.- Dishwasher safe. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • SIIRTOLAPUUTARHA Krus 25 cl Hvit/Svart/Räsymatto

  SIIRTOLAPUUTARHA Krus 25 cl Hvit/Svart/Räsymatto
 • Marimekko Oiva/unikko Mug 40 Cl White / Beige / Red - Kaffekopper Stengods Hvit - 072863-183

  Marimekko Oiva/unikko Mug 40 Cl White / Beige / Red - Kaffekopper Stengods Hvit - 072863-183
  Kruset fra Marimekko har et klassisk design i stentøy med et blomstret mønster og en rund form perfekt for varme drikker som kaffe og te. Designet av Maija og Kristina Isola. Om kruset fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Kapasitet: 40 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler fryser.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Krus 25 Cl Hvit / Grå / Svart - Kaffekopper Stengods Sort - 072076-199

  Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Krus 25 Cl Hvit / Grå / Svart - Kaffekopper Stengods Sort - 072076-199
  The mug by Marimekko is made of stoneware with a well known, dotted pattern. Combine with other parts in the series and create your own personal look. Designed by Maija Louekari. About the mug from Marimekko- Made of stoneware.- Designed by Maija Louekari.- From the series Siirtolapuutarha. Care advice for the mug- Ovenproof.- Freezer safe.- Microwave safe.- Dishwasher safe. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Unikko Sett 13,5 Cm + Kopp 20 Cl 4-pk - Kaffekopper Stengods Beige - 072113-189

  Marimekko Unikko Sett 13,5 Cm + Kopp 20 Cl 4-pk - Kaffekopper Stengods Beige - 072113-189
  Settet fra Marimekko har et blomstrete mønster. Det er laget av stentøy. Håndvask. Laget i Thailand.- Unikko er også verdsatt for det blomstrete mønsteret.- Laget i Thailand.- Selges i en 4-pakning.- Kun håndvask.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn.- Håndvask anbefales. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Oiva Krus 25 cl

  Oiva Krus 25 cl
 • Unikko Kaffekopp Rød 20 cl

  Unikko Kaffekopp Rød 20 cl
 • Marimekko Oiva/tiiliskivi Kopp 25 Cl Terra/gull - Kaffekopper Stengods Beige - 072039-820

  Marimekko Oiva/tiiliskivi Kopp 25 Cl Terra/gull - Kaffekopper Stengods Beige - 072039-820
  Koppen fra Marimekko har et klassisk design i stentøy med et murveggmønster og en rund form perfekt for varme drikker som kaffe og te. Designet av Armi Ratia. Om koppen fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Murveggmønster.- Kapasitet: 25 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler fryser.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Kopper Uten Håndtak 20 Cl 2-pk Mørkeblå/ - Kaffekopper Stengods Hvit - 072277-150

  Marimekko Oiva/unikko Kopper Uten Håndtak 20 Cl 2-pk Mørkeblå/ - Kaffekopper Stengods Hvit - 072277-150
  Koppene fra Marimekko er laget av slitesterkt stentøy med en ikonisk blomstermotiv. De har et design perfekt for varme drikker som kaffe og te. Designet av Maija Isola & Kristina Isola. Om koppene fra Marimekko- Kombiner koppene med en skål fra Marimekko.- Disse koppene er en del av serien Oiva/Unikko fra Marimekko.- Laget i Thailand Vedlikeholdsinstruksjoner for koppene- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • OIVA Krus 25 cl Hvit

  OIVA Krus 25 cl Hvit
 • Oiva / Alku Kaffekopp 20 cl 2-pakning

  Oiva / Alku Kaffekopp 20 cl 2-pakning
 • Oiva / Alku Kaffekopp 20 cl 2-pakning Blå

  Oiva / Alku Kaffekopp 20 cl 2-pakning Blå
 • Marimekko Seireeni tekopp, 2,5 dl, terra/blue

  Marimekko Seireeni tekopp, 2,5 dl, terra/blue
  En god kopp te er en god investering som gjør morgenen enda litt bedre. Denne koppen i OIVA-serien fra Marimekko er laget av slitesterkt, brunt steintøy og tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, stekeovn og fryser. Den rommer 2,5 desiliter og er dekorer
 • Oiva / Leikko kaffekopp 2 dl 2-pakning hvit/teal

  Oiva / Leikko kaffekopp 2 dl 2-pakning hvit/teal
 • Marimekko Oiva/unikko Krus 25 Cl Mørkeblå/ - Kaffekopper Stengods Hvit - 072275-150

  Marimekko Oiva/unikko Krus 25 Cl Mørkeblå/ - Kaffekopper Stengods Hvit - 072275-150
  Kruset fra Marimekko har et klassisk design i stentøy med et blomstret mønster og en rund form perfekt for varme drikker som kaffe og te. Designet av Maija og Kristina Isola. Om kruset fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Kapasitet: 25 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler fryser.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Kopper Uten Håndtak 20 Cl 2-pk - Kaffekopper Stengods Hvit - 072592-100

  Marimekko Oiva/unikko Kopper Uten Håndtak 20 Cl 2-pk - Kaffekopper Stengods Hvit - 072592-100
  Koppene fra Marimekko er laget av slitesterkt stentøy med en ikonisk blomstermotiv. De har et design perfekt for varme drikker som kaffe og te. Designet av Maija Isola & Kristina Isola. Om koppene fra Marimekko- Kombiner koppene med en skål fra Marimekko.- Disse koppene er en del av serien Oiva/Unikko fra Marimekko.- Laget i Thailand Vedlikeholdsinstruksjoner for koppene- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Lozenge Mug 25 Cl White / Green / Red / Petrol Blue - Kaffekopper Stengods Hvit - 072645-163

  Marimekko Lozenge Mug 25 Cl White / Green / Red / Petrol Blue - Kaffekopper Stengods Hvit - 072645-163
  The mug by Marimekko is made of stoneware with a playful pattern with colourful tones. Designed by Sabine Finkenauer. Made in Thailand. About the mug from Marimekko- Made of stoneware.- Made in Thailand.- Designed by Sabine Finkenauer. Care advice for the mug- Ovenproof.- Freezer safe.- Microwave safe.- Dishwasher safe. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Kopper Uten Håndtak 20 Cl 2-pk / Powder / Clay / Dark Wine - Kaffekopper Stengods Hvit - 071833-183

  Marimekko Oiva/unikko Kopper Uten Håndtak 20 Cl 2-pk / Powder / Clay / Dark Wine - Kaffekopper Stengods Hvit - 071833-183
  Koppene fra Marimekko er laget av slitesterkt stentøy med en ikonisk blomstermotiv. De har et design perfekt for varme drikker som kaffe og te. Designet av Maija Isola & Kristina Isola. Om koppene fra Marimekko- Kombiner koppene med en skål fra Marimekko.- Disse koppene er en del av serien Oiva/Unikko fra Marimekko.- Laget i Thailand Vedlikeholdsinstruksjoner for koppene- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko OIVA kaffekopp 2 dl, unikko, rød

  Marimekko OIVA kaffekopp 2 dl, unikko, rød
  Klassisk og moderne kopp som er perfekt for en kopp kaffe, te eller kakao. Koppen har et håndtak og er designet av Sami Ruotsalainen. Med sin tidløse formgivning kan koppen inneholde 2 dl volum. Produktet er laget av solid steintøy og tåler oppvaskma
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Mug 25 Cl Black/terra - Kaffekopper Stengods Sort - 072261-890

  Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Mug 25 Cl Black/terra - Kaffekopper Stengods Sort - 072261-890
  The mug by Marimekko is made of brown stoneware with a well known, dotted pattern. Combine with other parts in the series and create your own personal look. Designed by Sami Ruotsalainen. About the mug from Marimekko- Made of stoneware.- From the series Siirtolapuutarha.- Capacity: 25.0 cl.- Designed by Sami Ruotsalainen. Care advice for the mug- Ovenproof.- Freezer safe.- Microwave safe.- Dishwasher safe. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Oiva / Unikko Kaffekopp 20 cl 2-pakning Hvit

  Oiva / Unikko Kaffekopp 20 cl 2-pakning Hvit
 • Marimekko Oiva/unikko Mug 25 Cl Terra / Red - Kaffekopper Stengods Rød - 072861-830

  Marimekko Oiva/unikko Mug 25 Cl Terra / Red - Kaffekopper Stengods Rød - 072861-830
  Kruset fra Marimekko har et klassisk design i stentøy med et blomstret mønster og en rund form perfekt for varme drikker som kaffe og te. Designet av Maija og Kristina Isola. Om kruset fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Kapasitet: 25 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler fryser.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Unikko Mug 25 Cl 2-pack Terra / - Kaffekopper Stengods Peach - 072581-830

  Marimekko Unikko Mug 25 Cl 2-pack Terra / - Kaffekopper Stengods Peach - 072581-830
  The mug by Marimekko is made of stoneware with an iconic floral pattern perfect for your morning coffee. Designed by Maija Isola & Kristina Isola. Made in Thailand. About the mug from Marimekko- Made of stoneware.- Made in Thailand.- Designed by Maija Isola & Kristina Isola.- Is sold in a 2-pack. Care advice for the mug- Ovenproof.- Freezer safe.- Microwave safe.- Dishwasher safe. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Tallerken 20 Cm + Krus 25 Cl 2-pk - Kaffekopper Stengods Sort - 071606-190

  Marimekko Oiva/unikko Tallerken 20 Cm + Krus 25 Cl 2-pk - Kaffekopper Stengods Sort - 071606-190
  Tallerkenen fra Marimekko har et klassisk design i stentøy med et ikonisk mønster perfekt til frokostbordet. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Designet av Maija Isola. Om tallerkenen fra Marimekko- Designet av Maija Isola.- Fra kolleksjonen Unikko.- Krus er inkludert.- Tallerkener er inkludert.- Kapasitet: 25.0 cl.- Diameter: 200 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler fryser.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Juhla Unikko Krus 2-pk / Mørkeblå / Gull - Kaffekopper Stengods Hvit - 072928-152

  Marimekko Juhla Unikko Krus 2-pk / Mørkeblå / Gull - Kaffekopper Stengods Hvit - 072928-152
  Krus fra Marimekko med vakre blomster i ulike farger med gyldne pigmenter for en luksuriøs følelse perfekte for te- eller kaffepausen. Det har et praktisk håndtak perfekt for varme drikker som kaffe og te. Produktet selges i par. Designet av Maija Isola. Originaldesign fra 1964. Om kruset fra Marimekko- Laget av stentøy.- Designet av Maija Isola.- Selges i en 2-pakning.- Høyde: 95 mm.- Kapasitet: 25 cl.- Diameter: 80 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Håndvask anbefales. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Oiva Kaffekopp 20 cl Hvit

  Oiva Kaffekopp 20 cl Hvit
 • Marimekko Oiva/berry Krus 25 Cl / Blå / Dark Wine - Kaffekopper Stengods Hvit - 071850-153

  Marimekko Oiva/berry Krus 25 Cl / Blå / Dark Wine - Kaffekopper Stengods Hvit - 071850-153
  Kruset fra Marimekko har en unik look med et vakkert bærmønster og et håndtak på siden for enkelt bruk perfekt for varme drikker som kaffe og te. Det er laget av stentøy. Laget i Thailand. Designet av Antti Kekki. Originaldesign fra 2021. Om kruset fra Marimekko- Oiva/Berry er verdsatt for sitt klassisk stil.- Oiva/Berry er også verdsatt for det unike mønsteret.- Fra kolleksjonen Berry.- Høyde: 95 mm.- Laget i Thailand.- Kapasitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Vekt: 270 g . Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Ildfast.- Fryseegnet.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva Krus 25 Cl - Kaffekopper Stengods Brun - 070212-890

  Marimekko Oiva Krus 25 Cl - Kaffekopper Stengods Brun - 070212-890
  Kruset er laget av en vakker brun steingods. Utsiden er naturlig grov, mens innsiden har en matt sort glasur. Oiva krus tåler oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. Merk at det kan oppstå små variasjoner, som gjør hvert produkt unikt. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.