Marimekko lysestake

Populær i Marimekko lysestake

 • Marimekko Puteli Lysestake - Lysestaker Messing Clay - 070744-800

  Marimekko Puteli Lysestake - Lysestaker Messing Clay - 070744-800
  Lysestaken fra Marimekko har en vakker stil i munnblåst glass med en herlig form og en avtagbar øvre del i messing perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Laget i Thailand. Designet av Carina Seth Andersson. Om lysestaken fra Marimekko- Puteli er verdsatt for sitt håndlaget materiale.- Puteli er også verdsatt for den unike formen.- Finnes i forskjellige farger.- Høyde: 95 mm.- Laget i Thailand.- Diameter: 105 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Håndvask anbefales. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Butticula Lysestake 14,5 cm Brun

  Butticula Lysestake 14,5 cm Brun
 • Butticula Lysestake 14,5 cm Brun

  Butticula Lysestake 14,5 cm Brun
 • Marimekko Puteli lysestake, sand

  Marimekko Puteli lysestake, sand
  Marimekko Puteli lysestake er en vakker og elegant lysestake som er perfekt for å skape en koselig og stemningsfull atmosfære i hjemmet. Lysestaken er laget av munnblåst glass og har en avtakbar metalltopp med plass til et kronelys. Lysestaken har en

Flere tips om Marimekko lysestake

 • Marimekko Butticula Lyslykte Svart - Lysestaker Munnblåst Glass Sort - 072845-900

  Marimekko Butticula Lyslykte Svart - Lysestaker Munnblåst Glass Sort - 072845-900
  Lyslykte fra Marimekko med et elegant design i munnblåst glass. Den har en rund form med en smal hals og en øvre del i messing perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Designet av Carina Seth Andersson. Om lyslykten fra Marimekko- Butticula er verdsatt for den runde formen.- Kombiner lyslykten med en vase fra Marimekko.- Designet av Carina Seth Andersson.- Høyde: 145 mm.- Diameter: 125 mm.- Laget av munnblåst glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for lyslykten- Håndvask anbefales. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.